Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Του Αη Δημήτρη

Μα είναι δυνατόν μια τέτοια μέρα φιλενάδα να μην έχει κανείς κέφι; Είναι δυνατόν σήμερα, του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτη να μην αισθάνεσαι μια ευεξία πνευματική και σωματική και κοσμική θα τολμούσα να πω; Α, δεν έχεις δίκιο, ο ήλιος λάμπει σα να ναι καλοκαίρι και τα λουλούδια στο μπαλκόνι σε εκπλήσσουν ευχάριστα!


Του Αγίου Δημητρίου λοιπόν σήμερα κι εμείς οι φτωχοί Αθηναίοι εργαζόμαστε σκληρά ενώ οι φίλοι Θεσσαλονικείς κάααααθονται. Αναρωτιέμαι, εμείς πολιούχο δεν έχουμε; Ψυχή δεν έχουμε; Μανούλα δεν μας έκανε κι εμάς; Αναρωτιέμαι έντονα αλλά σκέφτομαι ότι ερωτικώς 3 Δημήτρηδες είχα και ήταν και οι τρεις... άστα να πάνε και να μην ξανάρθουν. Οπότε τι χαϊρι να περίμενα;

Ο πρώτος φιλενάδα μετά από ένα πάθος άσβεστο που διήρκησε 2 ολόκληρες εβδομάδες με έφτυσε καταμούτρως για έναν παππού γύρω στα 60 (εγώ ήμουν μόλις 28) ο οποίος παππούς έμοιαζε με εισπράκτορα λεωφορείου λίγο πριν την σύνταξη και στη φάτσα και στο σώμα και στο ντύσιμο. Ελπίζω να ευτύχησαν τα παιδιά, μέσα απ την καρδιά μου (βέβαια, μετά από λίγο καιρό είχε το θράσος όταν με είδε σε ένα πάρτι - ήταν και φίλος φίλων βλέπεις, ότι ομόρφυνα κι άλλο και ότι έχει σεξουαλικά προβλήματα με τον εισπράκτορα, μη φανταστείς σοβαρά προβλήματα, απλά ο εισπράκτορας ήταν μεγάλος άνθρωπος και δεν ήθελε σεξ, και αφού τον άκουσα προσεκτικά του είπα με κατανόηση ένα ας πρόσεχες και αποχώρησα!

Ο δεύτερος ήταν ο επαγγελματίας, 10 μήνες κράτησε εκείνη η ιστορία και με άφησε διαλυμένο και στενοχωρημένο συνάμα ενόσω οι φίλοι του μου την έπεφταν ασύστολα όπου με πετύχαιναν.

Ο τρίτος ο καλύτερος ήταν αυτός εδώ. Δεν έχω άλλα σχόλια.

Αλλά φιλενάδα επειδή είμαστε άνθρωποι ανώτεροι και δεν κρατούμε μίση, ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους Δημήτρηδες (εκτός από αυτούς τους 3) τα καλύτερα και στις Δημητρούλες ακόμα καλύτερα. Ιδιάιτερη μνεία στο στεφάνι της Αθηνάς, τον υπέροχο Μήτσο και σε άλλον ένα μπλογκόφιλο όπου δεν σου λέω ποιος είναι γιατί μπορεί να μη θέλει ο άνθρωπος να αποκαλυφθεί το όνομά του. Αν το δει θα καταλάβει.

Εν τω μεταξύ, το πρωί όταν βγήκα απ το σπίτι περιχαρής και αεράτος (ρεβύθια χτες σου θυμίζω) βλέπω ντουμάνι καπνού να τυλίγει νωχελικά τη γειτονιά. Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω τηλέφωνο τον Καρνέισον να ρθει να επιληφθεί του θέματος, βλέπω έναν τύπο σε ημιαθλία κατάσταση, πάνω στη μηχανή του η οποία δεν ήταν και καινούρια, να μαρσάρει. Και απ τη δύστυχη τη μηχανή να βγαίνει ντουμάνι ο καπνός ο οποίος έμπαινε όλος μέσα στον παρακείμενο φούρνο. Πάω παίρνω την τυρόπιτά μου και βγαίνω να τη φάω χαζολογώντας τον καυγά του φούρναρη με τον μηχανόβιο.

-Ρε συ τι κάνεις εδώ, δε βλέπεις ότι μας έχεις ντουμανιάσει; Ρώτησε ο φούρναρης
-Ζεσταίνω τη μηχανή, απήντησε ο στον κόσμο του μηχανόβιος με ύφος σας έχω όλους γραμμένους στα δεν σας λέω ποια - ξέρετε εσείς.

Μετά έγινε το σώσε γιατί έχουμε και σχολείο απέναντι και μπλέχτηκαν μάνες και παιδιά και μόνο που δεν τον λυντσάρησαν τον μηχανόβιο και αποχώρησε βρίζοντας με το πρα πρα που έκειγε μαζούτ, ακριβώς τη στιγμή που σκούπιζα τα υπολείμματα της τυρόπιτας απ τα διψασμένα και πάντα αισθαντικά μου χείλη. Υπερθέαμα.

Και ανεβαίνω για το σταθμό και έξω από ένα άλλο σχολείο βλέπω μια γριά γύρω στα 80 με ένα αλλοκοσμικό χαμόγελο στα χείλη ντυμένη με φανέλλα λευκή, πορτοκαλί ζακέτα, φούστα κρετόν Χυτήρογλου μεσ στο άνθος της λεμονιάς και άλλα εδώδιμα και πέρλα πλαστικιά σε μέγεθος μπάλας του πινγκ πονγκ να με κοιτά επίμονα και να ετοιμάζεται να μου μιλήσει. Όπου φύγει φύγει.

Λίγο πιο πάνω σε ένα στενάκι είχαν ξεχυθεί τα πιτσιρίκια με τις μανάδες κι ένας καημένος wannabe οδηγός προσπαθούσε κάθιδρος να περάσει με το δάσκαλο στο πλάι να τον ηρεμεί. Δεν τον βλέπω να κάνει άλλο μάθημα αυτόν!

Χτυπάω το εισητήριο και με ικανοποίηση διέκρινα ότι δεν είχε μελάνι το μηχάνημα οπότε θα το χρησιμοποιήσω και στο φευγιό. Μετά το κωλόχαρτο έκλεψα και το κράτος και γουστάρω!

Περπατώντας για τη δουλειά πήρε το μάτι μου αυτήν την αφίσα


και αμέσως το μυαλό μου πήγε στο αγαπημένο πτηνό (ξέρει το πτηνό γιατί) και στο πόσο θα εκτιμήσει αυτήν μου την κίνηση. Πτηνό μου, τώρα ξέρεις τι θα κάνεις την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου! Ε;


Έφτασα λοιπόν κι εδώ και επειδή ξύνω τα ξέρεις ποια σήμερα ετοίμασα και τις μουσικές μου για την Τρίτη. Ένα σου λέω, θα το κάψουμε φιλενάδα. Ίμβριο δεν έβαλα, θα πάμε την Πέμπτη!

Κι έτσι, η μέρα θα τλειώσει και θα πάω στο σταθμό να πάρω Εκείνο Το Εξπρές Που Πάντα Αργεί να ταξιδέψω στο όνειρο. Πάρε μια μικρή γεύση από τους αγαπημένους συνεπιβάτες μου



Απλά μια θεότητα στην αποβάθρα, την είδα την προηγούμενη Παρασκευή και δεν άντεξα... Ήθελα απλά να τη μοιραστώ μαζί σου!

Άντε φιλενάδα, καλό Σαββατοκύριακο και μην ξεχάσεις, η ζωή είναι πολύ ωραία. Πολύ σου λέω! Λίγος ήλιος αρκεί για να μας το θυμίσει! Α κι ένα τριήμερο αγάπης βοηθά και με το παραπάνω!

48 σχόλια:

  1. Πώς να μην έχει προβλήματα με τον εξηντάχρονο εισπράκτορα;Από μια ηλικία και μετά,μπορείς να το γλεντήσεις νομίζεις;Βρίσκεσαι σε διαδικασία αποσύνθεσης και φοβάσαι μην μείνεις επιτόπου!

    Οι περιγραφές σου κι η μπλε ηλεκτρίκ οπτασία στο τέλος απλά δεν υπάρχουν!Μ' άκουσε όλο το τετράγωνο.Ευτυχώς που οι περισσότεροι είναι στη δουλειά...

    Φιλιά και καλό Σ/Κ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ εσύ δεν τους πρόλαβες τους εισπράκτορες, μιλάμε για μορφές ερωτικότατες, εξαιρετικά αισθαντικές! Έτσι είναι, κερδίζει πάντα ο καλύτερος!

      Καλό ΣΚ ομορφιά μου!

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες αγαπητέ tremens!
    Να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια σου πολλά αγαπητέ, ελπίζω να τα πούμε σύντομα από κοντά!

      Διαγραφή
  3. χαχαχα! εισαι θεος! τιιιιι? μου κλεψες το τιτλο θα σε παω για πνευματικα δικαιωματα, το χω ζησει κι αυτο παληοτερα με ενα πχιοτικο μπλογκερ που εχει παρει πολυ σοβαρα τον εαυτο του! να σαι καλα ρε παιδι μου οποτε σε διαβαζω μου φτιαχνεις τη διαθεςση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα, είναι που είναι σπάνιος τίτλος, γι αυτό!

      Χαίρομαι ρε συ που γελάς, πραγματικά, αυτό θέλω να κάνω εδώ μέσα!

      Διαγραφή
  4. βρε πού τα πουλάς αυτά; είναι ποτέ δυνατόν να παραδεχτείς πως σε παράτησε για κάποιον καλύτερο;;;αράδιασες εκεί ένα σωρό κουσούρια στον 60χρονο!!!!ότι είπες ,εγω τ'αντίθετα θα πιστέψω!πρέπει να ήταν πολύ γοητευτικός!

    τι δεν μου λες;πάλι θα τρέχω σε έρευνες;
    με το καλό να πας και να γυρίσεις!!!!!
    κι εγώ ένα έχω να σου πω!!!! αν δεν ακούσω ,στα πρώτα 2 λεπτά της εκπομπής τραγούδι δια στόματος Τρεμένς ,θα το κλείσω και θα κάνω κάτι πιο εποικοδομητικό.....with my beloved husband!!!χιχιχιχι

    είδες βρε,πώς φαίνεται ο κόσμος που ξέρει να ντύνεται;μαύρο εσώρουχο φοράει,όχι άσπρο ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Νάσια μου, μα ήταν καλύτερος, ήθελε δεν ήθελε 2-3 μήνες για να πάρει το εφάπαξ, εγώ εργατάκι, πως να τον νικήσω; Είχε και την πείρα του ανδρός του περιπατημένου!

      Τι δεν σου είπα; Τα λέει όλα η ανάρτηση που έχω κάνει link ξεμυαλισμένη, αχ τι θα σε κάνω!
      Α, δεν θέλω εκβιασμούς, μη σε βάλω γραμματειακή υποστήριξη, άκου εκεί (όποιος δεν θα μπορεί να αφήνει σχόλια στο sin θα πω να σχολιάζουν στο δικό μου, να δω τι θα γίνει την Τρίτη)

      Που το είδες το εσώρουχο; Εγώ είμαι της άποψης πως δεν φοράει!!!

      Καλό ΣΚ αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
    2. ευκολάκι ήταν!!!!!!!δεν κουράστηκα καθόλου σ'αυτή την έρευνα!!θέλω πιο δύσκολα!

      Διαγραφή
  5. κλαίω από τα γέλια με τον καρνέισον!!!!!!!!!!!
    να χαιρόμαστε το όσους γιορτάζουν,και το στεφάνι της αθηνάς βέβαια!
    η κυριούλα στις φώτο βλέπω πως έχει συνδυάσει όλες τις αποχρώσεις του μπλε με τρομερή επιτυχία!!!και καυτό μίνι επίσης βλέπω,σούπερ!
    καλό ταξίδι και να περάσεις όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί για τη Λόλα θα βγάζαμε το φούρναρη απ τη φωτιά, απαπαπαπαπα το δύστυχο πρωί πρωί, μύριζε η φρατζόλα μαζούτ!

      Κ κυρία είναι απλά μια θεότητα που κατέβηκε επί γης μπας και μετανοήσουν οι χριστιανοί γιατί το τέλος γαρ εγγύ αλλά δεν βλέπω χαϊρι. λεπτομέρεια. Η κυρία συνατίδευε με παπά. Μάλλον ήτο παπαδιά αλλά δεν το επιβεβαίωσα!

      Να περάσεις θαυμα!

      Διαγραφή
    2. αν είναι παπαδιά είναι γαμάτη,διότι η νεκροκεφαλή μπροστά είναι όλα τα λεφτά!!!

      Διαγραφή
    3. είναι πολύ πιθανό..την κόβω για πολύ άγριο και ατίθασο νιάτο.κράτησε τις φώτο θα μας χρειαστούν σε περίπτωση που τον καριδώσει τον παπά!

      Διαγραφή
  6. Aμ, περνάς κι εσύ! Υπεμονή, μας είπαν πως τα πρώτα 100 χρόνια ειναι τα δύσκολα μετά συνηθίζεις.

    το ρολογάκι κλέβω, γιατί δεν έχω πιά στην βεράντα.!

    μαααααααααατς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνω αλλά πόσο πια!

      Το ρολογάκι είναι το αγαπημένο μου άνθος μετά από τον εαυτό μου βέβαια!

      μααατς

      Διαγραφή
  7. καλό μας σαββατοκύριακο αγαπημένε μου!! :)

    αν και δεν έχει επικοινωνήσει και εγώ κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα! ..τι τους θέλω τους έρωτες τώρα στα γεράματα;;;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί μας κρατάνε ζωντανούς αγάπη μου γλυκιά, αυτοί!!!

      Καλό ΣΚ καρδιά μου!

      Διαγραφή
  8. Πέραν από τη γλυκιά γαλάζια οπτασία που τέρπνει τα μάτια και χαλυβδώνει τη θέληση, αυτό το ποστ είναι ιδαιτέρως σημαντικό διότι (α) επιβεβαιώνεται επιτέλους η Αλίκη, που τραγούδαγε το "Δημήτρη μου, Δημήτρη μου, μου το'κλεισες το σπίτι μου" και κυρίως (β) αποδεικνύει ότι ο τεράστιος Πέτρος Ίμβριος δεν ήταν urban legend και ότι όντως υπάρχει ουχί μόνο στις καρδιές μας, αλλά και καλλιτεχνικώς. Πτηνό κλείνει τραπέζι.

    Ζούπερ ΣΚ να΄χουμε! Είναι και μία ολάκερη ώρα παραπάνω, ποιος μας πιάνει; (έχουμε γίνει πολύ τσίπιδες και ολιγαρκείς τελευταίως, αλλά πρέπει να κάμουμε και λίγη οικονομία για να έχουμε να τα πιούμε στον Ίμβριο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μια θαυμάσια καλλονή ανυπέρβλητου κάλλους και λεπτοτάοτυ (σικ) γούστου;
      Η Αλίκη ήξερε τι έλεγε, φαντάσου όταν με είχε δει σε ασανσέρ με είπε κουκλί (αληθινή ιστορία), οπότε δεν θα τολμούσα να την αμφισβητήσω ποτέ!
      Ο Πέτρος εκτός του ότι ζει και άδει είναι και τεκνάκι στην αφίσα. Άτιμο photoshop, όλα τα φτιαχνεις, όλα τα μαχαιρώνεις, όλα τα διορθώνεις! Ραντεβού στον Πέτρο βεβαίως βεβαίως, θα φορώ έναν υακινθο στο πέτο!

      Να περάσεις τέλεια πτηνό μου! Και ναι, με μια ώρα ύπνου παραπάνω!

      Διαγραφή
    2. Θα έχω το νου μου για τον υάκινθο, πτηνό θα αναγνωριστεί από το ράμφος! Μπον γουικέντ!

      Διαγραφή
  9. Να περάσεις ένα υπέροχο ΣΚ,στην Θεσσαλονίκη.
    Αυτό το χωνί που είναι μπροστά από το μοντέλο, είναι κολυμβήθρα η το φορητό μπάρμπεκιου της κυρίας;;;;;
    Υ.Γ1 Την Τρίτη θα είμαι και 'γω ραδιο-φονικός......
    Υ.Γ2 Για την Νάσια ,"Late November" Pavlov's Dog????
    Σε χαιρετώ Κώστας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σ ευχαριστώ Κώστα φίλε μου, σ ευχαριστώ κι εσείς να περάσετε υπέροχα, και γιατί όχι, να κάνετε και καμιά βουτιά μιας κι έχει τέτοιο καιρό!

      Δεν είναι χωνί, είναι ντιζαϊνάτο τασάκι όπου κανείς δεν σβήνει τα τσιγάρα του εκεί και τα πετάμε κάτω να κάμουμε patchwork στα πλακάκια! Άλλη αίσθηση στην πλατφόρμα!

      ΥΓ1. Θα χαρώ να σας δω εκεί!
      ΥΓ2. Κάτι θα κάνουμε (αν το βρω αν δεν το βρω θα πω στον Παύλο!)

      Διαγραφή
    2. αν ειναι κι αυτος μην περιμενεις και πολλα...λογοκρινει τα σχολια μου...

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχα

      θελω την αληθεια και μόνο!

      Διαγραφή
  10. Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα, η πρώτη υπέροχη φώτο (ρολογιά) ταιριάζει χρωματικά με την τελευταία (τρελή ροκιά από την άλλη) - Χρόνια πολλά στη Σαλονίκη και τους Δημήτρηδες / ούλες, κι ένα μεγάλο φιλί στον μπαμπά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι σετάκι οι άτιμες; Μα δεν είναι; Αγλάισμα οφθαλμών κ μαντάμ! Ήθλε αρχικά να σας κάνω περιγραφή αλλά επειδή θα με λέγατε πάλι υπερβολικό προτίμησα τα ντοκουμέντα!

      Να περάσετε υπέροχα και να ξεκουραστειτε

      Διαγραφή
  11. Ένα θα πω...πώς άντεξες και δεν τον άρχισες στο ξύλο εκείνο το Δημήτρη?..με την απορία θα μείνω..πάντως ήσουν τυχερός που δεν έμπλεξες μαζί του τελικά..και άτυχος που συνάντησες στο δρόμο σου έναν τέτοιο υποκριτή...αν κάτι δεν αντέχουμε τα "αθώα πλάσματα" είναι οι υποκριτές..
    Η ρολογιά σου υπέροχη!
    Κι ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας όλη αυτή την ομορφιά της μπλε "οπτασίας"...
    Καλά να περάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα πολύ, αλλά είναι αυτή η ευγενική μου φύσις που δεν μπυ επιτρέπει. Εξάλλου αγαπημένη μου, εκείνος θα παραμείνει δυστυχισμένος μεσ στη μιζέρια του, εγώ κοιτώντας πια από μακριά βλέπω πόσο τυχερός ήμουν που δεν έμπλεξα περισσότερο!

      Και η ρολογιά και η κυρία 2 γαλάζια όνειρα, 2 μπλε οπτασίες!

      Διαγραφή
  12. άσε γλυκέ μου, είμαι να σκάσω...

    θα δειρω άνθρωπο και δεν κάνει κιόλας γιατί πάνω από όλα ειμαι και κυρία!

    όταν με το καλό επιστρέψεις, κολ μι πληζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. της παραμονής τα δώρα ακυρώνουν τις ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ωραία παροιμία που όμως δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει! Αν με διαφωτίσετε θα σας είμαι ευγνώμων!

      Διαγραφή
  14. Κλαίω από τα γέλια που με έκανες να σκεφτώ πόσο αστεία άδικη (και άσχημη) είναι η ζωή.
    Καλό ΣΚ. Χωρίς εισπράκτορα, που έλεγαν τα λεωφορεία τα παλιά τα χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μα είναι άδικη, αλλά είναι και τόσο ωραία η κακούργα! Το καλό βέβαια είναι ότι όλες αυτές οι αδικίες τύπου - με-παράτησε-για-τον-εισπράκτορα, φαίνονται αστείες μετά από καιρό, και σου αφήνουν έναν οίκτο για αυτόν που τις έκανε!

      Όπως έλεγε και η αγαπημένη μου Tanith Leigh, μην τη μισήσετε, αξίζει τον οίκτο μας!

      Όχι άλλοι εισπράκτορες, εκλείπει το είδος ευτυχώς!

      Διαγραφή
  15. Χαχαχαχα κλαίω με την μπλε οπτασία, είναι και ροκ και σεξουάλα!!!
    Μπράβο βρε Τρεμένς, μου έφτιαξες το κέφι (και μπιλίβ γιου μι, είχα μέρα από αυτές που ξυπνάς μια χαρά τριαλαρί-τριαλαρό και σου σκάει το σύμπαν μια κοσμική τηγανιά στο κεφάλι και χάνεις τ'αυγά και τα πασχάλια).
    Θα κοιμηθώ με χαμόγελο -ιν γιορ φέις γιούνιβερς!
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας να δείχνει έτσι (υποθέτω). Θα σου υπενθυμίσω δε ότι συνοδευόταν από παπά. Ναι. Τον έκοψα το δόλιο απ τη φωτό να μην τον εκθέσω!

      Φακ γιου γιούνιβερς, γουι σαλ γουίν! Ναι;

      Διαγραφή
  16. Έχεις τραβήξει κι εσύ καημένο παιδί από τις σχέσεις σου...
    Πάντως να χαίρεσαι τους Δημήτρηδές σου!
    Η κυρία στη φωτο είναι η αποθέωση του μπλε, αλλά αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η στάμπα με την νεκροκεφαλή!!!
    Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τι έχω τραβήξει, να ξερες, αν κάτσω και τα γράψω όλα όσα έχω περάσει θα με πείτε υπερβολικό! Γι αυτό σας τα λέω ένα ένα να γελάμε και λίγο. Βέβαια, εκείνη τη στιγμή δεν γελούσα, αλλά τώρα που μεγάλωσα και τα κοιτώ εξ αποστάσεως ξέρω ότι μόνο για γέλια είναι πια!

      Η κυρία αυτή είναι το ίνδαλμά μου. Η επιτομή του σικ!
      Καλώς σας ξαναήβρα!

      Διαγραφή
  17. Να σου πω καλό μου, πρόλαβε ΚΑΙ εισπράκτορες; Δηλαδή θέλω να κρατηθώ, να πω έναν καλό λόγο, ένα όσο έχουμε τα νιάτα βρε αδερφέ και δε με αφήνεις!! Τελοσπάντων...απλά να σημειώσω ότι ο Πέτρος Ίμβριος ήτο πολύ καλό τεκνό, ας όψεται η Γερμανού, η αντροτραγανίστρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι παιδί μου, ήταν συνταξιούχος μάλλον και απλά είχε φετίχ να κυκλοφορεί με τα ρούχα της δουλειάς. Το όλο σκηνικό δε έγινε μπροστά στα μάτια μου, ξέρεις, το νεοφτιαχθέν ζευγάρι που δεν έχει σπίτι να μαίνει μόνο του πάει στο πουστρόμπαρο να χουφτωθεί με την ησυχία του και ο ένας παρατάει τον έτερο (δηλαδή εμένα στην προκειμένη) για τον παππού. Στην ψύχρα. Αντιλαμβάνεσαι να υποθέσω!

      Ο Ίμβριος αν και σκυλί είναι ωραιοτάτης ράτσας, ξέβρει το Ναταλάκι τι χτυπάει!

      Διαγραφή
  18. Διάβασα την ιστορία του 3 Δημήτρη και πραγματικά έπαθα σοκ, καρμπόν σου λέω αν και έχουν περασει αρκετά χρόνια..
    Απίστευτη η Κυρία, απορώ πως δεν άλλαξες σεξουαλικές προτιμήσεις μετά από αυτό το κάλος,έλα μεταξύ μας δεν ακούει κανείς, πες ότι κάτι μέσα σου σκίρτησε, μετά από αυτό το θέαμα,(δεν λέω που, και τι, ξέρεις εσύ)...
    Καλά να περάσεις φιλαράκι,πολύ χάρηκα που έκλεψες ΚΑΙ το κράτος..
    υγ ευχαριστήθηκα που σου έκλεψα και τα 601 αμεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α κι εσείς ομοιοπαθούσα; Άρα για όλους υπάρχει ο Ύστατος Μαλάκας!

      Η κυρία είναι απλά μια μικρή θεότητα, το όλο σύνολο,μούρη, μαλλί, μπούτια, ντύσιμο συνθέτουν ένα σχεδόν έξοχο παζλ! Της την έπεσα αλλά με έφτυσε...

      Α, θα στα δώσω αύριο τα 601 (κι ελπίζω και περισσότερα live!)

      Διαγραφή
  19. Aπό Μυροβλήτου, να γίνει Πυροβλήτου...
    Κάτι Δημήτρης και Γιάννης, όπου το ακούω, ΣΤΡΙΒΩ!!!
    Ελπίζω να πέρασες καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα

      Από Δημήτρη μόνο εγώ, από Γιάννη δεν έχω παράπονο!

      πέρασα πολύ όμορφα, πραγματικά!

      Διαγραφή