Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Φαινότυπος

Λοιπόν φιλενάδα κι επειδής είμαι σε πολύ επιστημονικό μουντ τον τελευταίο καιρό, αποφάσισα να κάμω δουλειά σοβαρή εδώ μέσα κι όχι παίξε γέλασε. Σήμερα το πρωί, ακριβώς επειδή είδαν πολλά τα ματάκια μου και ακριβώς επειδή σε σκεφτόμουν (το τι θα σου γράψω βρε κουτό) αποφάσισα να μιλήσουμε για φαινότυπους. Όταν πήγαινα στη 2η δέσμη -το 1821, με τεράστια επιτυχία- είχα μάθει για το φαινότυπο και το γονότυπο. Ο γονότυπος είναι η χαρτογράφηση του γονιδιώματος ενός ζώντος οργανισμού, ο φαινότυπος δε, είναι το αποτέλεσμα. Το τι φαίνεται. Η διαφορά μεταξύ των δύο έιναι ότι ο πρώτος προστάζει μέσω του γονιδιώματος για κάποια πράγματα, ο δεύτερος εκτελεί, αλλά όχι πάντοτε με τα ίδια αποτελέσματα, παίζει βλέπεις ρόλο και το περιβάλλον στο οποίο αναπτύχθηκε ο οργανισμός. Έτσι το θυμάμαι, έτσι στο λέω.

Έλα όμως που το περιβάλλον δεν επηρεάζει μόνον το φαίνεσθαι αλλά και το σκέφτεσθαι, το οποίον με τη σειρά του επηρεάζει το φαίνεσθαι και τανάπαλιν σε έναν αέναο κύκλο που χαρακτηρίζει το σύμπαν στην τελική.

Τι θέλω να σου πω επειδή μάλλον σε μπέρδεψα. Ο φαινότυπος με τον οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα δεν έχει άμεση αν θες σχέση με το γονότυπο (έμμεση ναι), αλλά με το τι βλακεία κουβαλάει κανείς στην κούτρα του. Κάποια tips στο τέλος ίσως βοηθήσουν τους φαινότυπους που θα σχολιάσουμε να αλλάξουν ελαφρά. Ίσως πάλι - και το πιο πιθανό είναι αυτό- όχι...

Πάμε για να καταλάβεις:

Φαινότυπος 1
Και ο παππούς με το φανελάκι;

Πάω που λες Σκλαβενίτη επροχθές να πάρω φέτα και ντομάτες (τελικά επειδή ένιωσα πλούσιος πήρα και 3 μπανάνες αφήνοντας απλήρωτη την ΕΥΔΑΠ που έληγε την επόμενη) και πλησιάζοντας το ταμείο αντικρύζω (α, πήρα και ψωμί ο σπάταλος) έναν υπερήλικα, έναν σεβάσμιο γέροντα, έναν παππού. Ο σεβάσμιος τούτος γέροντας, ηλικίας γύρω στα 75-80 πρέπει να ζύγιζε γύρω στα 23 κιλά, με τα παπούτσια, κι επειδή ένιωθε εξαιρετικά fit (αυτό του το αναγνωρίζω) φορούσε λευκό τιραντέ φανελάκι (classic) και σορτσάκι τζιν (όχι βερμούδα, σορτσάκι) το οποίο επειδή μάλλον το θεωρούσε πολύ συντηρητικό είχε γυρίσει τα ρεβεράκια για να φτάνει το ύψος ελάχιστα πιο κάτω από τα μαραγκιασμένα του τέτοια (ξέρεις εσύ ποια). Φαντάσου δηλαδή ότι τόσο προκλητικό σορτσάκι δεν φορούσε ούτε η Samantha Fox στα καλά της, τότες που ερμήνευε το Touch me...

Το θέαμα ασύλληπτο, ο γέροντας δε κορδωτός και υπερήφανος, περιέφερε τα λαχταριστά του μπούτια σα να τανε μανεκέν. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω για να τον συγχωρήσω είναι ότι έκαμε coming out πρόσφατα (όπως στην ταινία που αδίκως πήρε Oscar o Plummer) και ήθελε να το χαρεί. Μόνον έτσι.

Tip. Παππού μου αγαπημένε. Σεβάσου τα χρόνια σου και το μπριάμ που έχω φάει και την επόμενη φορά που θα σε δω φόρα κάτι πιο μακρύ από κάτω και με μανίκι από πάνω. Θα με υποχρεώσεις...

Φαινότυπος 2
Βάλε το φλούο φουξ φουστάνι.

Σε έναν πεζόδρομο προς το σταθμό του Αγ. Νικολάου, που είναι ένα σχολείο, ανεβαίνοντας με το ποδήλατο προς τα κει και με αρκετή ψύχρα γιατί η ώρα είναι μόλις 7.50, αντικρύζω την κοπέλα αυτή.

Βαμμένη σαν εκδιδόμενη πρωί πρωί, το μαλλί μακρύ και κάγκελο πρωί πρωί, όμορφη φάτσα και ωραίο τσουπωτό κορμάκι και φοράει μόνο ένα σχεδόν see-through φουστανάκι, στράπλες, μίνι και αεράτο χρώματος φούξια αλλά το φούξια το φλούο με μαύρη γόβα 12 πόντων το λιγότερο. Μιλά στο κινητό και είναι ολοφάνερο ότι:

α. το δωδεκάποντο στο πλακόστρωτο δεν τη βοηθά ιδιαίτερα
β. έχει ξεπαγιάσει
γ. δεν έχει αντιληφθεί ότι η ώρα είναι μόλις 7.50 το πρωί

Που πας καρδούλα μου ντυμένη για το Βέρτη πρωινίατικο; Σε πιο bar δουλεύεις πρωινή βάρδια; Ένα ζακετάκι δεν είχες να ρίξεις στους ώμους που χεις ξεπαγιάσει;

Tip. Βάλε ματάκια μου κάτι πιο ντυμένο γιατί φθινοπώριασε και μπάζει. Και πασούμι, άμα δεν μπορείς να τον περπατάς τον ουρανοξύστη δείχνεις αστεία.

Φαινότυπος 3
Η wannabe Ούρσουλα Άντρες αλλά φέρνω προς το Βέτα Μπετίνι

Μέσα στο βαγόνι μπαίνει η αιθέρια αυτή οπτασία. Νεαρά, ετών περί τα 25, απελπιστικά βαρυκόκκαλη και με μεγάλο εκτόπισμα. Η στυλίστριά της μάλλον η προαναφερθείσα "Χοντρή ηλίθια με το φούξια κολάν".

Ενδεδυμένη με κολάν και αυτή, ευτυχώς σχετικά σκούρου πράσινου, γοβίτσα από κάτω και από πάνω λευκό φανελάκι κι ένα μπολερό (ο Θεός να το κάνει) καφέ με γαρνιτούρα και κουμπιά. Το χει κουμπώσει κιόλας και θέλει το μπολερό να σηκωθεί να πάει σ άλλη γη σ' άλλα μέρη να ησυχάσει κι εμείς με το άγχος μη μας έρθει αίφνης κανά κουμπί στο μάτι. Αγκομαχά γιατί πιέζεται και προσπαθεί να μην το δείξει, ενώ κατά τακτά χρονικά διαστήματα χαμογελάει άνευ λόγου να τονίσει το χτυπητό ροζ ροδακινί κραγιόν της.

Μικρή λεπτομέρεια 1. Ενώ το δέρμα της είναι μεσογειακό (το γνωστό συμπαθές γυφτολέ ολέ ολέ), έχει βάψει την ομολογουμένως πλούσια κόμη κατάξανθη. Το κομποζάρισμα απίστευτο, γροθιά στον αμφιβληστροείδη.
Μικρή λεπτομέρεια 2. Το φρύδι παραμένει κατίμαυρο να τονίζει αντιθέσεις.

Tip. Όχι ροζ ροδακινί κραγιόν αγάπη μου χρυσή με καφέ μπολερό. Βάλε κάτι πιο αισθησιακό να τονίσεις το ρούχο, τσάμπα το ταλαιπωρείς;

Φαινότυπος 4
Η Πολυάνα στο κατηχητικό

Αγαπημένος φαινότυπος και σπάνιος πια. Είχα καιρό να πετύχω τέτοιον.
Ηλικία απροσδιόριστη, από 30-50. Μαλλί μαύρο που δεν έχει βαφτεί ποτέ (και καλά κάνει) και που δεν έχει γνωρίσει ποτέ την φροντίδα χτένας. Σαν κεραίες σε ταράτσα. Κομμένο με τάπερ παλαιότερα, έχει μακρύνει μέχρι τους ώμους. Το συγκρατεί σχεδόν νωχελικά μια στέκα μαύρο ψευτοβελούδο με μαργαριταράκια (είναι αυτή η άτιμη η τσαχπινιά που θέλει να βάζει η γυναίκα, αυτή η λεπτομέρεια που κάνει το ανσάμπλ να δείξει) και το συμμαζεύει όσο μπορεί για να μη βγάλει κανά μάτι αν πέσει ο συρμός σε λακούβα.

Φούστα τζιν, φαρδιά, μακριά και ταλαιπωρημένη, φτάνει στη μέση της γάμπας περίπου, μιας γάμπας ελαφρώς αξούριστης και στιβαρής ωσάν κίονας δωρικού ρυθμού. T-shirt διαφημιστικό, σκοτωμένο πορτοκαλί και 5-6 νούμερα μεγαλύτερο από αυτό που θα έπρεπε να φοράει. Το μανίκι κάτω απ τον αγκώνα. Χλιδάτη λεπτομέρεια η καζακοζακέτα χρώματος καφέ σκούρου, της δρυός, με χοντρή πλέξη και κουμπί πιο μεγάλο από δίευρω. Σανδάλι - σαγιονάρα που ανασύρει μνήμες από το στρατό και γυαλί ταρταρούγα με τόσο χοντρό φακό που αν το βάλεις κάτω απ τον ήλιο καίει τον Αμαζόνιο σε 35 δευτερόλεπτα.

Στο ένα χέρι κρατά σακούλα απροσδιορίστου super market και στο άλλο διάφορες συσκευασίες πυζάμες - τζάμπερς χρώματος βυσσινί. Ύφος ανυπολόγιστης ομορφιάς. Μια μικρή θεά στο βαγόνι σας.

Tip. Δεν έχω tip για σένα αστέρι μου, είσαι υπέροχη, το μόνο που ίσως θα προσέθετα στο look θα ήταν μια πολυκαιρισμένη βίβλος αντί τις σακούλας. Τις πυζάμες - τζάμπερς τις θέλω οπωσδήποτε.


Εδώ τελειώνει ένα μικρό δείγμα φαινοτύπων - γροθιά στην κακογουστιά και στο ό,τι να ναι. Είχα κι άλλα που είδα σήμερα αλλά πιάστηκαν τα δάχτυλά μου, κι αύριο να μαστε καλά, μέρα είναι!

38 σχόλια:

  1. σε εχει μάθει όλο το σεμινάριο βρε!!μετα θα σε διαβάσω,δεν προλαβαίνω τώρα!Νασια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ fashion polise είσαι;;α πα πα η τελευταία....νασια

      Διαγραφή
    2. Εγώ φταίω που κυκλοφορούν ελεύθεροι; Εγώ;

      Διαγραφή
    3. μη μ'αφήσεις αύριο χωρίς ανάρτηση!!!!!!!
      PLEASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. το τι γέλιο έχω ρίξει με την ατακάρα σου "γυαλί ταρταρούγα με τόσο χοντρό φακό που αν το βάλεις κάτω απ τον ήλιο καίει τον Αμαζόνιο σε 35 δευτερόλεπτα" δεν μπορείς να φανταστείς....

    λοιπόν πάρε την χοντρούλα με το φούξια κολάν και την χοντρούλα με το ξανθό μαλλί και φύγαμε για τον άρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ατάκες σου είναι συγκλονιστικές απλά.
    Στην τέταρτη κατηγορία περιέγραφες την Λουκά το '92; (την πήρε το μάτι μου σε μια επανάληψη των δύο ξένων και στο λέω, εγώ αυτά τα καλά δεν τα πρόλαβα ήμουν δύο χρονών - άσε τα καλύτερα έχω χάσει γαμώτο-).
    Ξέρεις ορισμένες φορές ξεχνιέμαι και νομίζω πως διαβάζω στήλη σε περιοδικό. Το έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα;
    Έχει πλάκα τελικά να παρατηρείς τους ανθρώπους βλέπεις την πραγματικότητα από άλλες οπτικές!
    Καλό βραδάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν απίστευτη, σχεδόν vintage η άτιμη, το κάτι άλλο!

      Από τότε που ξεκίνησα το blog άρχισα να παρατηρώ γύρω μου την κάθε λεπτομέρεια και μικρογκαντεμιά, να τα σημειώνω στο μυαλό μου για να έχω να σας κάνω να γελάτε... σ'ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο, νομίζω όμως ότι υπάρχουν εδώ μέσα πολύ καλύτεροι από μένα, και ξέρεις, φοβάμαι ότι αν γίνει επάγγελμα θα με αγχώσει και δεν θα αποδίδω... βέβαια, ποτέ δεν ξέρεις!

      Διαγραφή
  4. Να πω την αλήθεια αυτό το συνδυασμό κολάν με γόβα ποτέ δεν τον κατάλαβα... Βάλτον κυρά μου με καμμια μπότα ιππασίας!
    Το ίδιο ισχύει και για το ξανθό μαλλί που επιτέλους πρέπει να μάθουμε ότι δεν ταιριάζει σ'όλες και ότι ξανθό με ξανθό έχει μεγάλη διαφορά...
    Ευτυχώς που τα λες με τόσο χιούμορ γιατί εγώ αν τα έβλεπα...
    Φιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να της χωρέσει παιδί μου η μπότα ιππασίας, εδώ η γοβίτσα στραγγαλισμένη ήταν!

      Διαγραφή
  5. Έχω δει κι εγώ ανάλογες αιθέριες υπάρξεις,ουκ ολίγες φορές!Ή που σοκαρίζομαι ή που γελάω μόνη μου,σαν τη χαζή.Τι να πει κανείς...

    Καληνύχτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όμως κυκλοφορούν ανάμεσά μας, δεν έχουμε παρά να το διασκεδάσουμε και ενδεχομένως να κάνουμε την αυτοκριτική μας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχω βγει σα μουρλός έξω γνωρίζοντας ότι τραβώ τα βλέμματα - όχι με τον καλύτερο τρόπο!

      Διαγραφή
  6. Περιμενω και τα επομενα!! Απολαμβανω να σε διαβαζω!
    Πραγματικα ο τελευταιος τυπος κυκλοφορει σπανια πλεον. Μηπως επειδη το καλοκαιρι ηταν της μοδας τα σουπερ καυτα σορτσακια σαν του παππου; Μηπως τωρα που φθινοπωριασε και εκτος της νεαρας με το φλουο και την πολυκατοικια, ντυθουν και οι υπολοιπες οποτε αισθανεται πιο οικεια κι επανακυκλοφορει (ωσαν περιοδικο με επιτυχημενη πρωτη εκδοση);;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τελευταίος τύπος είναι είδος προς εξαφάνισιν και αποτελεί εθνικό θησαυρό. Μας φάγανε τα ξεβράκωτα τσουλιά παντός είδους και ξεχάσαμε τις αγνές θρήσκες υπάρξεις... απευθύνω έκκληση στο πανελλήνιο, μην γδύνετσε, ντυθείτε, το τέλος γαρ εγγύ (σε 2.5 μήνες)

      Διαγραφή
  7. ρε αγόρι μου με μπέρδεψες, αρχικά και ήθελα να φύγω τρέχοντας, ωχ είπα τι έπαθε τούτο!!
    Τώρα για τον σέξι παππού,α στον βρε να χαρεί, πόσα χρονια του μένουν να σουλατσάρει τα σταφιδιασμένα του τετοια(ξέρω εγώ ποια).
    την πρωινή κοπέλα σκέφτηκες ότι ίσως κάπου πέρασε απρογραμμάτιστα το βράδυ της και την πέτυχες στο φεύγα;
    Η άλλη με το ροδακινί κραγιόν είχε βάψει και τα δόντια;
    Το 4 ημανε εγώ και δεν θέλω σχόλια για την απροσδιορίστου ηλικία μου....

    θέλω απάντηση σε όλα
    τελικά καλά εκανα και έκατσα, έσκασα στα γέλια,πρέπει να είχε πολλά κέφια ο μεγαλοδύναμος όταν έφτιαξε το καλούπι σου...
    φιλιά λατρεμένε,λυπάμαι που άργησα να σε γνωρίσω μέσα από δω...
    Φιλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλέπεις φιλενάδα; Μην κρίνεις πριν το τέλος, μην κρίνεις σου λέω, ειδικά με μένα!

      α. αυτός το χαίρεται, εγώ τι φταίω

      β. Μπορεί να ισχύει, ένα χζακετάκι δεν είχε να ρίξει στους παγωμένους της ώμους;

      γ. Όχι, τα δόντια παρέμεναν στο θαυμάσιο φυσικό τους υποκίτρινο χρώμα

      δ. χαχαχα, αποκλείεται, η εν λόγω μαντάμ δεν ανεβαίνει σε μηχανές, τις θεωρεί μηχανήματα του εξαποδώ

      φιλιά αγαπημένη, φιλιά, σ ευχαριστώ για τα λόγια σου!

      Διαγραφή
  8. Το 4 το λυπήθηκα.
    Η αξύριστη γάμπα πολλές φορές είναι σημάδι κατάθλιψης.
    Το λυπάμαι το 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι και πονόψυχη εκτός από μελιστάλαχτη... μα πόσα χαρίσματα πλέον...

      Διαγραφή
    2. @Αθηνά
      Πολλές φορές ίσως να είναι, στην συγκεκριμένη περίπτωση είμαι βέβαιο ότι είναι επιλογή. Άλαλα τα χείλη των ευσεβών (πάντα ήθελα να το γράψω αυτό)

      @Blue
      Η λατρεμένη μου βρίθει χαρισμάτων, εξ ου και λατρεμένη!

      Διαγραφή
  9. Σπατάλες...το τυρί τι το ήθελες?
    Εγώ το σιχαίνομαι και γλιτώνω από ένα έξοδο...
    Μόνο τομάτες και μπανάνες παίρνω...
    Είσαι απίστευτος πάντως...διάβασα και τα χτεσινά του τρένου, και χτυπιόμουν πάλι από τα γέλια...θεϊκές περιγραφές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζωή χωρίς τυρί είναι ζωή κλεμμένη, μόνο αυτό σου λέω!!!

      Σ ευχαριστώ, χαίρομαι που γέλασες!!!

      Διαγραφή
  10. θελω να σε ρωτήσω κάτι,σε ψάχνω στο φμ μα δεν είμαι τυχερή αν θες είμαι fouliGiouli.. θα σε ρωτήσω εδώ,
    μας είχες πει για να μεγαλώνουν τα γράμματα πατάμε
    ctrl και= ,για να τα ξανα μικρύνουμε τι πατάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω fb καρδιά μου, είχα κάποτε αλλά έπεσα θύμα παρενοχλήσεων καθότι έιμαι ένα κουκλί ζωγραφιστό και πολύ ερωτικό γκομενάκι, απ αυτά που βλέπεις στο δρόμο και δεν μπορείς ν αντισταθείς στο άρωμά τους και τα λοιπά...

      Όσο για την τεχνική ερώτηση σου απήντησε σωστά ο υιός μου!

      Διαγραφή
  11. αχ φτωχέ πλην τίμιε γλυκέ μου τρέμενς, η φούξια στράπλες δωδεκάποντη, δεν πήγαινε, γυρνούσε. γυρνούσε από ξεπέτα με παππού που τα είχε τα φράγκα και που δεν έκανε και πολλά πράγματα, εξ ού και η κομη αψογη!

    φιλιά γλυκέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε λες το τσουλάκι; Βρε λες; Να βάλω κι εγώ ένα φλούο χρώμα μπας και βρω μεγαλοεισοδηματία να ξεμπερδεύω; Η δουλειά δεν είναι ντροπή!

      Διαγραφή
  12. Μιλάμε για επιστημονική έρευνα όχι παίξε - γέλασε! Πάντως αυτό το φούξια έχει κάτι, βρε παιδί μου. Μετά το κολάν και το φουστανάκι, εγώ το είδα σήμερα να φοριέται και σε... αυτοκίνητο από μια Barbie! Το διανοείσαι; Μα πώς είναι δυνατόν να αγοράσεις αυτοκίνητο σε φούξια χρώμα και να κυκλοφορείς με αυτό;
    Όσο για τον παππού, φαίνεται ότι κυκλοφορεί συχνά σε σουπερ μάρκετ γιατί έχω δει τον ίδιο φαινότυπο, που λες κι εσύ ο επιστήμων, στον Βασιλόπουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φούξια αυτοκίνητο; Τέλειο, θέλω κι εγώ!

      Έχετε κι εσείς τέτοιον παππού; Απογοητεύομαι γιατί νόμιζα πως έχουμε την πατέντα μόνον στα μέρη μας... θλίβομαι σχεδόν

      Διαγραφή
  13. Κάθε κείμενο είναι απόλαυση...κάθε κείμενο είναι κι ένα καινούριο ταξίδι,μια καινούρια περιπέτεια!καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. respect dad για αυτή την επιστημονική ανάλυση φαινοτύπων, έχω πέσει κάτω από τα γέλια, να είσαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ γιε μου, ας γελάσουμε και λίγο γιατί δεν βγαίνει αλλιώς η μέρα, δε βγαίνει με τίποτα... σ ευχαριστώ...

      Διαγραφή
  15. "μιας γάμπας ελαφρώς αξούριστης και στιβαρής ωσάν κίονας δωρικού ρυθμού"
    Αυτές τις γάμπες των απανταχού θρήσκων (με το βρακί της νιότης να κρέμεται ακόμα στο λόγγο...) κορασιδογεροντοκόρων τις έχω βαφτίσει "γάμπα-νταμιτζάνα". Και σίγουρα το περιβάλλον με κερί/λιβάνι/παγκάρι/αντίδωρο προφανώς επηρεάζει το φαινότυπο. Αλλιώς δεν εξηγείται που όλες φοράνε τη φούστα στο ίδιο μήκος με μαζικά αποτελέσματα γάμπας-νταμιτζάνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είναι το στιλ. Κάθε γονότυπος θέλει το στιλ του για να δείξει. Φαντάζεσαι να ήταν καλλίγραμη με μίνι και την καζακοζακέτα και τη βίβλο παραμασχάλως; Δε λέει παιδί μου, δε λέει...

      Διαγραφή
  16. που ζεις μωρε και σου κάνουν εντύπωση αυτά.
    Να σ' εχω στο γραφείο κάθε μερα να παθαίνεις πολιτισμικά απανωτά σόκια !

    μάτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν νομίζεις ότι στα Ελληνικά σούπερ μάρκετ κυκλοφορεί κακογουστιά, τσέκαρε και το παρακάτω λινκ: http://acidcow.com/pics/3730-funny_and_strange_people_in_walmart_35_pics.html. Όχι πές μου, δεν θα ήθελες να είσαι εκεί με το Αι φον και να μπουκώσεις μετά το Ινσταγκραμ με φωτό από δαύτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή