Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κωδικός - Υπέρβαρος



Κατ αρχάς φιλενάδα να σου απολογηθώ που εξαφανίστηκα, όχι, δεν ήμουν στην πλανεύτρα Σαλονίκη, το άλλο ΣΚ θα είμαι, απλά, δεν ξέρω πως ακριβώς, τρέχω και δεν φτάνω την τελευταία βδομάδα. Ναι, ο άνεργος. Ήταν μια βδομάδα γεμάτη συναντήσεις, γνωριμίες, ανατροπές και πάνω απ όλα κέφι.

Όμως, αυτό που θα ήθελα να συζητήσουμε έντονα φιλενάδα μου γλυκιά, αν και στα είπα στο τηλέφωνο αλλά μάλλον δεν με εννόησες καλώς για το δράμα που με ήβρε τον δύστυχο, νόμιζες πως το πήρα ελαφρά τη καρδία και όλα τα σχετικά, είναι το τι συνέβη την Παρασκευή που μας πέρασε!

Θα σου κάμω μια εισαγωγή.

Στις αρχές του 2008 ήμουν 96 κιλά. Αφράτος αφράτος σαν ψωμάκι του χάμπουργκερ, αφράτος αφράτος σαν μους σοκολάτας, τα μαγουλάκια ήταν σα 2 λαχταριστά ροδακινάκια, η κοιλιά σαν ένα μεγάλο καρπούζι και τα πόδια όχι σαν στύλοι αρχαίου ναού, αλλά σαν τσιμεντοκολώνες μπετόν αρμέ και τρέχα γύρευε. Επειδή όμως είχα φτάσει στο σημείο αφενός να μη βλέπομαι (αν δεις φωτό από τότε δεν με αναγνωρίζεις) και αφετέρου να μην μπορώ να ανέβω ούτε 5 σκαλοπάτια και με έδιωξε και ο Π που βαρέθηκε να με ταϊζει, ξεκίνησα αρχικά μόνος μου κάτι δίαιτες της λαχανόσουπας και παρεμφερή ξεράσματα και κατάφερα να χάσω μπόλικα κιλά.

Η αποκάλυψη ήρθε το 2009, τον Ιούνη, όπου ο αγαπημένος μου φίλος Κ. ο οποίος είναι διακεκριμένος διαιτολόγος και διατροφολόγος μου πρότεινε να με παρακολουθήσει γιατί είχε βαρεθεί τη γκρίνια μου. Τότε λοιπόν ήμουν 81 κιλά. Ο Κ. λοιπόν με έβαλε κάτω, με ζύγισε, με μέτρησε, μου έβαλε και μια σουλήνα στο στόμα να δούμε το μεταβολισμό μου και είδαμε ότι οκ, δεν ήταν άσχημα τα πράγματα αλλά βελτίωση μπορούσε εύκολα να επιτευχθεί. Και επετεύχθη, όταν με ισορροπημένη και καθόλου στερητική διατροφή κατάφερα μέσα σε 2 μήνες να φτάσω τα 74 που είχα να τα δω απ όταν ήμουν φανταρούδι στο Καρλόβασι της Σάμου και μας έτρεχε ο μουρλός διοικητής αριστερά - δεξιά άνευ λόγου και αιτίας.

Μετά από κάποιους μήνες ξεκίνησα και το γυμναστήριο συστηματικά και μετά και το ποδήλατο. Κι εφησυχάστηκα ο αφελής πιστεύοντας ότι έχω γίνει πολύ γυμνασμένος και θα τρώω ό,τι βρω μπροστά μου και λογαριασμό δεν δίνω γιατί άμα χτυπήσω εγώ το χέρι στο τραπέζι θα ραγίσει το γυαλί και άμα ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλά και στην τελική που πάει η αγάπη όταν πεθαίνει; Έλα μου ντε!

Και που και που ζυγιζόμουν μοναχός και μια πάνω, μια κάτω, γιατί θυμόμουν και τη διατροφή και τις γιορτές που πέρασαν έφαγα τη μισή συμβασιλεύουσα και τα περίχωρα και μετά είπα θα προσέξω λίγο και έτρωγα μπιφτέκια και σαλάτες αλλά το βραδάκι χτύπαγα κι ένα σοκολατοειδές. μόνο Goudy's δεν πήγα ο άθλιος.

Και την προηγούμενη Παρασκευή κανονίζω με το φίλο μου τον υπέροχο να πάω να με μετρήσει, να δω που βρίσκομα γιατί με τόσο ποδήλατο και γυμναστική δεν μπορεί, πέτρα ο μυς.

Και πάω κεφάτος, φοράω και κάτι μαύρο που κόβει, κάνω πασαρέλα, γελάμε, βγάζω τα παπούτσια και ζυγίζομαι. 83 κιλά.

Με κοιτάζει με ύφος αυστηρό.

Α, μην Ανησυχείς, του λέω, μυς είναι.

Μυς είναι μου λέει;

Ναι, μις Γιανγκ, μις Πελοπόννησος, δεν ξέρω τι μις αλλά είναι μυς!!!

Καλά, μου λέει και με βάζει στον καναπέ. Κι εκεί που νομίζω ότι θα με ψυχαναλύσει και αρχίζω και του λέω "Γιατρέ μου, ο άντρας μου με απατά με τη γραμματέα του" μου βάζει ένα μανταλάκι στη μύτη και ένα σουλήνα στο στόμα να μετρήσουμε μεταβολισμό. 15 λεπτα ξάπλα, με το μανταλάκι στη μύτη και τη σουλήνα στο στόμα. Να σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να πνιγώ, δεν πρέπει να βήξω, δεν πρέπει να τραγουδήσω (ελάτε πάλι, στο Χάλι Γκάλι, επ ουδενί), και να κατεβάζω ιδέες πως να σου κάνω τη διαδικασία ανάρτηση να πεθάνεις στο γέλωτα.

Όμως, όταν ο άνθρωπος προγραμματίζει, ο Θεός γελά. Τελειώνει το 15λεπτο και μου βάζει ηλεκτρόδια στο χέρι και στο πόδι να μου κάμει λιπομέτρηση. Εγώ αρχικά τον παρακαλώ να μην μου κάμει ηλεκτροσόκ και κάνω και κάτι βζιν βζιν σαν τη Τζέσικα Λανγκ, με κοιτά αυστηρά και κάθομαι καλό παιδί.

Με μετράει μία, κοιτάζει, κουνάει ανεπαίσθητα το κεφάλι.
Με μετράει δύο, τον βλέπω συννεφιασμένο.
Με μετράει τρεις για να σιγουρευτεί και αρχίζω να νιώθω σαν το πουλάκι τσίου πριν το πατήσει το τρακτέρ.

Και χωρίς να μου πει τίποτα, πηγαίνουμε στο γραφείο και με μια θλίψη στα μάτια με πληροφορεί ότι είμαι μεσ στο λίπος. Ναι φιλενάδα. Μεσ στο λίπος. Πάνω απ τα φυσιολογικά όρια. Επιπροσθέτως ο μεταβολισμός μου έχει μειωθεί - σε καλά επίπεδα είναι ακόμα αλλά όχι τόσο καλά - κι εκεί που θέλει να με βουτήξει απ τα πέτα που δεν φορούσα γιατί είχα πάει με το ποδήλατο, γιατί όπως προαναφέραμε είμαι πολύ αθλητικός τύπος, και να μου φωνάζει τραντάζοντάς με "ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ;", με κοιτάζει με θλιμμένο χαμόγελο και μου λέει ο γλυκός μου "Δεν προσέχαμε ε; Ξεφύγαμε λιγάκι".

Εγώ φιλενάδα, χωρίς υπερβολή, ένιωσα σα να με έχεις περιλούσει με παγωμένο νερό. Σαν να μου χες ρίξει χαστούκι. Άλλα περίμενα, άλλα είδα μπρος μου. Άλλα ντ άλλα τα μεγάλα, της Παρασκευής το γάλα. Τόση προσπάθεια, έλεγα, τόσα χιλιόμετρα, τόσα βάρη, όλα αυτά για το τίποτα; Μα για το τίποτα; Ειλικρινά σου μιλάω, τέτοια απογοήτευση ούτε όταν έκλεισε η εταιρεία δεν ένιωσα. Άλλο βλέπεις το οικονομικό και η καριέρα κι άλλο η ματαιοδοξία.

Μόλις άρχισα λίγο να ξαναβρίσκω τις αισθήσεις μου, με καθησύχασε, μου έφτιαξε πρόγραμμα και ξεκίνησα χτες. Και ξεκίνησα γιατί αντιλήφθηκα με βίαιο τρόπο ότι δεν φτάνει η γυμναστική, πρέπει και το στόμα να είναι ραμμένο κατ αρχάς και να υπάρχει μέτρο. Σε όλα. Μα σε όλα σου λέω.

Οπότε μην εκπλήσσεσαι που χτες που πήγαμε όλη η τρελοπαρέα στην ταβέρνα κι εσύ έτρωγες τα κοψίδια και τα τηγανιτά εγώ την έβγαλα με σαλάτα και λίγα μυγδαλάκια που είχα κρυμμένα στην τσάντα. Μην παραξενεύεσαι καθόλου. Ξέρεις τι έλεγε το χαρτί κάτω κάτω στις μετρήσεις;

Υπέρβαρος.

74 σχόλια:

  1. Μμμμμμμμμμμμμμμ, είδα κι εγώ την επικεφαλίδα και είπα: "Ώπα! Έκανε ανάρτηση προς τιμήν μου ο tremens" κι έτρεξα να την θαυμάσω. Αλλά την πάτησα!
    Άντε καλέ...
    Σιγά το ποσόν!
    Θέλεις να βγάλουμε τα κιλά μας να τα μετρήσουμε να δούμε ποιος τα έχει περισσότερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έπρεπε να είχα βάλει κάμερα να βλέπαμε τη μούρη μου όταν μου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα. Κάπως σαν τη φωτό που ανέτησα πρέπει να ήμουν!

      Εγώ έχω τα περισσότερα, κούκλα μου εσύ!

      Διαγραφή
    2. Έχε χάρη που είσαι άνεργος, αλλιώς θα σε έβαζα ένα στοιχηματάκι να το έχανες χαλαρά! Μοααχαχαχαχα!!!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχαχαχαχα

      θα σε πλερώσω σε είδος!

      Διαγραφή
    4. Εντάξει λοιπόν! Ραντεβού στην Λαχαναγορά που έχει πλάστιγγα! Διότι η ζυγαριά θα σπάσει!!!

      Διαγραφή
    5. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      χαλαρά, από δω με το ποδήλατο ένα τεταρτάκι είναι, άσε που άμα πάμε βράδυ θα δω και τη φίλη μου την τραβεστί και θα με κοπλιμεντάρει ξανά και τι στον κόσμο!!!

      Διαγραφή
  2. εγώ πάντως μια χαρά σε είδα στην πίτα!δεν είναι έτσι οι υπέρβαροι να πεις στον διαιτολόγο!
    εγώ είμαι παχύσαρκη!
    ξεκίνησα και εγώ διατροφή εδώ και 15 μέρες!
    καλή πορεία να έχουμε εύχομαι και θάνατος στους λιπόσαρκους!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά με είπε Κακαουνάκη κάποια ψυχή εκεί μέσα, που δεν ξέρω ποιος/α ήταν, αχ, τι τις ήθελα τις τιράντες... τώρα κουνουπίδι...

      Καλά μας κουράγια!

      Διαγραφή
    2. ήσουν κουκλί με τις τιράντες!ζήλεψαν την ομορφιά σου!!!

      Διαγραφή
    3. Παιδί μου, με φάγανε που ήμουν ο ομορφότερος και μου γινε ο μυς λίπος και τώρα θα τρώγω μπρόκολο ενάντια του οποίου υπάρχει και κίνημα!

      Διαγραφή
    4. το μπρόκολο δεν το τρώω,τρώω όμως το θεσπέσιο κουνουπίδι.υπάρχει κάποιο κίνημα ενάντια στο κουνουπίδι ή να ιδρύσω κανένα?

      Διαγραφή
    5. Ναι, είναι το ίδιο κίνημα!!!

      Δες στο μπλογκ Τίποτα στα Σοβαρά!

      Διαγραφή
  3. Αυτοί οι διατροφολόγοι που με το κατιτίς παραπάνω σε κάνουν να θέλεις να πέσεις στα γόνατα και να αρχίσεις όλες τις προσευχές και τις συγχώριες που μπορείς να θυμηθείς απο το μάθημα θρησκευτικών, απλά δεν παλεύονται σου λέω!! Είχα και εγω την διατροφολόγο μου, όχι με σωληνάκια και τέτοια, και η οποία ειλικρινά με βοήθησε πολύ δεν λέω, αλλά κάθε φορά ίδρωνα απο άγχος μην έχω πάρει τίποτα και με κατσαδιάσει. Αλλά τελικά ήταν καλούλα μωρέ, προσπαθούσε πολύ να μην με φορτίζει ψυχολογικά..και αυτό βοήθησε αρκετά.αι τώρα η άνεργη που αναγκάστηκα να διακόψω την διατροφολόγο παλεύω μόνη μου τουλάχιστον να μην ξανακυλήσω..και θέλω άλλα 5 κιλάκια στο νερό (τουλάχιστον) για να χάσω!!

    Αααχχχχ σε καταλαβαίνω..Υπομονή και επιμονή!!Χωρίς άγχος πάνω απο όλα!

    Καλό βράδυ και καλή επιτυχία σου εύχομαι!! Σμούτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ δεν φταίει ο διατροφολόγος, αυτός είναι εξαίρετος επιστήμων και με φροντίζει, εγώ φταίω που είμαι εξαίρετος λιχούδης και δεν με φροντίζω!!!!

      Μπροκολάκι κανείς;

      Διαγραφή
  4. vale prama,oso mporeis perissotera kila stis proponhseis kai meta aerovio opwsdhpote,pies kai mia whey isolate kai mazi me to mprokolo tamygdalakia to kotopoulaki kai ta synafh,tha epaneltheis syntomotata.to swma den ksexna,antapokrinetai amesws otan toxeis gymnasei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάζω, βάζω Ελένη μου, και κάνω και αερόβιο και ποδήλατο με τις ώρες. Αλλά η Lacta με το κεκάκι βλέπεις δεν βοηθά ιδιαίτερα!!!!

      Διαγραφή
  5. Πού είσαι παιδί μου; Χαμογέλασε το χειλάκι μου τώρα που σε διάβασα..όχι που πάχυνες!!!
    Με τόσο τρέξιμο κ πήρες κ κιλά;; Είσαι φαγανούλης μάλλον..!
    Όπως έχω αναφέρει κ παλαιότερα κάπου, έκοψα τις δίαιτες γιατι...με πάχαιναν! Κ εχω βρει την υγειά μου. Πάντα είμαι συν 2-3 κιλά παραπάνω απο το ιδανικό μου, αλλά δεν θα μ απασχολήσει κιόλας. Απλά να ξέρουμε πού βρισκόμαστε!
    Εύχομαι το λίπος να γίνει μυς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να μαι, ψάχνομαι για δουλειά και τρέχω σαν παλαβός, προσπαθώ να δικτυωθώ ξανά μπας και καταφέρω τίποτε!!!
      2-3 κιλά δεν είναι, είναι 8-9 και όταν γυμνάζεσαι όπως εγώ είναι σοκαριστικό, οπότε καλά έκανα και πήγα, δεν κάνω δίαιτα, κάνω διατροφή, ξανάφαγα φρούτο μετά από πολύ καιρό, δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά! Χαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
  6. Μπερδεύει η γυμναστική στο αδυνάτισμα αγαππητέ tremens διότι ανοίγει την όρεξη,
    γίνεται και δικαιολογία για να ξεφεύγουμε.
    Κάτι ξέρω από δικαιολογίες που εφευρίσκουμε όταν θέλουμε να παρασυρθούμε, αν και δεν έχω ζήτημα βάρους.
    Γι αυτό και ντράπηκα, προς στιγμήν, να σχολιάσω, μα κατανικώ τη ντροπή για να σου ευχηθώ
    καλά και εύκολα 73 ως (και μετά) τα 73 σου χρόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι τεράστια αλήθεια που λες Δάφνη μου, νομίζεις ότι επειδή πεινάς μετά τη γυμναστική πρέπει να φας όλο το Βόσπορο και την πατάς!

      Εδώ το ζωντανό παράδειγμα!!! Μην ντρέπεσαι να σχολιάζεις εδώ, ό,τι κι αν έχεις να πεις! Σ ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  7. Κι εγώ κάνω 6 χιλιόμετρα στο διάδρομο, αλλά τα κιλά καλά κρατούν....
    Και να δω τι θα γίνω στο τέλος...
    Κατά τ' άλλα φταίει η κοιλιά που πετάει γιατί δεν ενεργούμαι...
    Όλο δικαιολογίες...
    Αλλά που λεφτά για διατροφολόγο...
    Στο τέλος θα γίνω σαν τη χοντρή του "ΘΗΣΑΥΡΟΥ"....
    αλλά τι σου λέω εσύ είσαι μικρός για να θυμάσαι το περιοδικό "ΘΗΣΑΥΡΟΣ" και τις γελοιογραφίες με τη χοντρή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον θυμάμαι το Θησαυρό, μη γελιέσαι, είμαι κι εγώ εκείνης της γενιάς!!!

      Από διακιολογίες άλλο τίποτα, το θέμα είναι να αποφασίσεις σθεναρά να κάνεις το σωστό για τον εαυτό σου...

      Διαγραφή
  8. Τρεμενσάκο κουράγιο!
    ΟΛΟΙ μαζί στον αγώνα! Επειδή στην εξεταστική σαβουροέφαγα ολίγον τι θα με τρελάνω με το καλό στο σαλατικό και στο περπάτημα.
    Θα ανατείλλει και για μας ένας λαμπρότερος ήλιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, μα δεν είναι ωραίες οι άτιμες οι σαβούρες;

      φευ όμως, καταστρέφουν τη γραμμή, εμπρός με μπρόκολο για ένα σώμα νέο!

      Διαγραφή
  9. Μ'αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που γράφεις! Είμαι καινούρια αναγνώστρια του blog σου και ενθουσιάστηκα, γελούσα μόνη μου σε κάποια σημεία! Καλή καρδιά, τα κιλά μας δεν πρέπει να καθορίζουν τη διάθεση και την ψυχολογία μας, αρκεί να είμαστε υγιείς! Καλό κουράγιο και καλή δύναμη στην προσπάθειά σου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, καλώς ήρθες και σ ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου!
      Όχι, η ψυχολογία μια χαρά είναι, αν δεν ήταν δεν θα μπορούσα να ανταποκριθώ!!!

      καλή βδομάδα γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  10. Υπέρβαρος; Ντροπή σου. Μόνο αυτό έχω να σου πω.
    Α, και καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέρβαρος και μεσήλιξ, δράμα, τι να πω, καλή βδομάδα βασόλισσά μου!!!

      Διαγραφή
  11. Κάτσε κάτσε, περίμενε! Ιατρικά υπέρβαρος, ή αισθητικά υπέρβαρος; Στο Αμέρικα τα διαχωρίζουν να ξέρουμε και τι λέμε!
    Προσωπικά, το "ιατρικά" με κόβει, το αισθητικά, το'χω γραμμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα, καλή εβδομάδα tremens!!!

    Έλα, καλό μου παιδί... τι έτρωγες;! Εμένα μου έμειναν τα θεσπέσια μπιφτέκια παλαιότερης ανάρτησής σου! (Άνετα τα "χτύπαγα" για πρωινό, τουτη-δα-νά τη στιγμή!!!)
    Οποτεδήποτε έκανα δίαιτα της ήμουν πιστή σαν Πηνελόπη (εγκρατής τύπος, "φταίει" η Σελήνη μου στον Αιγόκερω, μου λένε!) αλλά εκείνη (η δίαιτα, όχι η Πηνελόπη) μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, μου επέστρεφε... ρέστα!
    Κούρασις!
    Ήρθα στα ίσα μου όταν σταμάτησα να ασχολούμαι με το θέμα (της), ασχέτως αν δεν είναι ενδεδειγμένη μέθοδος. Σ' εμένα (που είμαι ανάποδος άνθρωπος) δούλεψε! Το παραπάνω μου το 'χω, δε λέω, είμαι συμφιλιωμένη μ' αυτό και δεν το... κατατρέχω!

    Πράξε όπως εσύ πιστεύεις ότι θα σε κάνει να αισθάνεσαι καλά!
    Καλή σου επιτυχία! ❀~✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ανάμεσα στα μπιφτέκια και τη σαλάτα, χτυπούσα και μια Lacta να βρίσκεται η έρμη, κατάλαβες; Το θέμα είναι να κοπεί η Lacta που όσο να ναι, κορίτσι είναι άδολο και της έχω και μία αδυναμία...

      Όχι, όχι, δεν έχω παράπονο, δεν κάνω δίαιτα, κάνω ισορροπημένη διατροφή και δεν πεινάω καθόλου, τουναντίον!!!

      Διαγραφή
  13. Δεν σε φοβάμαι εσένα,αν το βαλεις πρόγραμμα θα το καταφέρεις είμαι σίγουρη,να προσέχεις τις κακοτοπιές στον πύργο όταν πηγαίνεις,θέλουν να αλλάξουν το ασανσέρ και πιέζουν τον ιδιοκτήτη ότι δεν χωράνε οι επισκέπτες, και να τα παστίστια,να τα καλούδια να τους παχύνουν όλους να πετύχουν το σκοπό τους...
    τσ τσ τσ φίλοι σου λέει μετά!!
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίτη μέρα σήμερα και όλα καλά, το θέμα μου δεν είναι ότι αρχίζω διατροφή και μπαίνω σε πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα, το θέμα μου είναι ότι παρόλο που πίστευα το αντίθετο, είχα πάλι αφεθεί στη μοίρα μου!

      Στον πύργο θα πηγαίνω με το ταπεράκι!!!

      Διαγραφή
  14. Τρέμενς μου μη τα εμπιστεύεσαι, αυτά είναι μηχανήματα του διαβόλου... 83 κιλά υπέρβαρος??? Ε όχι!

    Σε βλέπω να πηγαίνεις Θεσ/νικη με το ποδήλατο για να ανεβάσεις τον μεταβολισμό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, είναι η μέτρηση του λίπους, όχι των κιλών... οι lactes είναι του διαβόλου...

      Το χω σκεφτεί, μη νομίζεις, απλά θα μου πάρει καμιά βδομάδα να φτάσω και πρέπει να καλοκαιριάσει να μπορώ να κοιμηθώ στας εξοχάς γιατί για ξενοδοχεία δεν υπάρχει σίελο!!!

      Διαγραφή
  15. Ελα βρε φιλε που εισαι υπερβαρος στα 83 κιλα και εγω τοσο ειμαι και υπερβαρο δεν με εχει πει κανεις,αντιθετως μου λενε να παρω!Τωρα τι να σου πω παιζει ρολο και το υψος,συμφωνα με την εμπειρια μου γυμναστηρια-αθλητισμος παντα επρεπε να ειμαι 5 κιλα κατω απτο υψος μου με ανωτερο 10 κιλα.Μια συμβουλη που μπορω να δωσω ειναι να πινεις αρκετο νερο κατα και μετα την ασκηση ωστε το λιπος να αντικατασταθει απο νερο και με την αεροβια ασκηση να καει!
    Καλη μερα να εχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά είναι σίγουρα θέμα ύψους... Τίποτα, δεν είναι δύσκολο, να ξαναμπώ στον ίσιο δρόμο χρειάζεται και όλα θα πάνε καλά!!

      καλή σου μέρα γάτε!

      Διαγραφή
  16. α, δεν μπορώ βλακείες πρωι πρωί, 11 παρά... συγκεντρωθείτε. ο σκελετός μου ειναι βαρύς απο μόνος του. τα κιλά μου ειναι 90 και η χολυστερίνη 147 η έρμη.

    λοιπόν τι υπέρβαρη και μαλακίες... ουφ, και δεν μπορώ τις κόντρες.
    καλημέρα καλημέρα καλή μας εβδομάδα.
    πάω να φάω μια τυρόπιτα τώρα να δείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ, ποιες βλακείες; Το μηχάνημα απεφάνθη, το λίπος έχει ξεπεράσει τον εαυτό του! 25%, το 1/4 του φιδίσιου κορμιού μου!!!

      Τυρόπιττα; What Is That?

      Διαγραφή
  17. Έλα να σε αναλάβω εγώ personal trainning και μαγείρεμα.
    Σε τρεις μήνες θα σε πετάξω στην Ψαρρού που θα 'μαι ως νέα εκδοχή "Αναδυόμενος Απόλλωνας"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως κρατιέσαι μάτια μου εσύ έτσι fit? Πως; Βέβαια έχουμε και μια διαφορά ηλικίας, αχ τα νιάτα!

      ΥΓ θέλω και αφρούς γύρω γύρω να το κάνουμε πίνακα Αναγεννησιακό!!!

      Διαγραφή
    2. Α, και κοχύλι!!! Μέχρι να μου βρεις κοχύλι να χωρέσω θα τα χω χάσει τα κιλά!

      Διαγραφή
  18. Τρεμενσάκο μου καλό κουράγιο καλέ μου.Αν έχεις θέληση πιστεύω εγώ όλα γίνοντα...εκτός αν είσαι σαν εμένα που δε μπορώ να κρατηθώ μακριά από γλυκά.Όσες φορές είπα να ξεκινήσω δίαιτα,την πρώτη εβδομάδα όλα καλά,είχα θέληση.Μετά έβλεπα σοκολάτα και με έπιανε στα δύχτια της.Λιχούδα παιδί μου όσο δε φαντάζεσαι.Σκέφτομαι σοβαρά να ιδρύσω τους Ανώνυμους Γλυκατζήδες. Υπολογίζω να μείνω καθαρή κανά μισάωρο μάξιμουμ.Το πιό μισητό από όλα όμως ξέρεις ποιό είναι ε?Η ρημάδα η ζυγαριά.Ελπίζω ο άνθρωπος που κατασκεύασε την πρώτη ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας να γερνάει μόνος του,χωρίς ίχνος στοργής - ούτε καν με γάτες.Όσο για το γυμναστήριο,ναι,η γυμναστική είναι πολύ ωραίο πράγμα. Την έχω στα μακροπρόθεσμα σχέδιά μου,μαζί με την αγιοποίηση και την παγκόσμια ειρήνη.χαχαχα.Ένα θα σου πω και νιώσε με..Κάθε κοιλιά-πλάκα και σφιχτό κωλαράκι κρύβει πίτσες και σοκολάτες αφάγωτες, μελαγχολικές και μόνες, σαν ορφανά που δε γνώρισαν στοργή.
    Φιλιά πολλά τρεμενσάκο μου και καλή επιτυχίαααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, με θέληση γίνονται όλα εκτός της παγκόσμιας ειρήνης που πόσο το θέλουν όλες οι κοπέλες ανά τον κόσμο στα καλλιστεία και τίποτα δε γίνεται!!!

      Θα τα καταφέρουμε

      ΥΓ Εκείνος ο εφευέτης βρίσκεται στον πιο χαμηλό λάκκο της Κολάσεως και παχαίνει μέρα με τη μέρα ενώ δεν τρώει τίποτα - ποτέ!

      Διαγραφή
  19. βρε άντε απο εκεί........πάντως αν δεν τα καταφέρεις σ'εμενα να έρθεις!σε ενα μήνα θα σε εχω κάνει συλφίδα!σίγουρα αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, εσύ θα με πηγαίνεις όλο σε ταβέρνες και στον Πέπε να ξεμελώνουμε τους λουκουμάδες με τη γλώσσα. Τερτραπλάσιο θα με κάνεις!

      Διαγραφή
  20. Καλέ, διαβάζω κι εγώ τον τίτλο της ανάρτησης και σκέφτομαι έντρομη "Τι στον κόρακα ; Πού με είδε ο Τρέμενς όταν ζυγίστηκα ;;;"

    Ασ'τα Τρεμενσάκο ... Έχω πάνω από 10 παραπανίσια κιλά που πρέπει να χάσω μέχρι τον Αύγουστο που επιστρέφω στα πάτρια εδάφη, αν θέλω (που θέλω !!!) να ξεχυθώ στις παραλίες χωρίς τον κίνδυνο να με περιμαζέψει σκάφος της ΓκρηνΠής ως προστατευόμενο είδος !!! Οπότε εδώ κι έναν μήνα έχω επιβάλλει στον εαυτό μου καθεστώς πείνας (τρελής) και στέρησης όλων των μικρών και μεγάλων απολάυσεων (πλην του σεξ) εως ότου δω το επιθυμητό νούμερο στην ζυγαριά. Κουνοπίδι, μπρόκολο, σαλάτα κι άγιος ο Θεός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομοιοπαθής κι εσείς; Γουέλκαμ του δε κλαμπ του μπρόκολου!!!

      Διαγραφή
  21. afta einai,pera dwthe salonikh na o terkenlhs,na o xatzhfwtiou,e de thelei kai poly.esy pali pes pws hsoun se periodo oggou me sokolatoeidh,twra mphkes pleon sth grammwsh kai na mh ksexasw otan ksanapas opwsdhpote na dokimaseis profiterol apo milto,egw mia gavatha mporw na thn kataferw aneta.agapw salonikh ki opote mporw anevainw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σίγουρα δεν ήταν χαλασμένο το μηχάνημα?
    Καλή εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σου δινω αυτο το λινκ ωστε να μην στεναχωριεσαι και να δεις πως εισαι στα φυσιολογικα πλαισια

    http://www.webdietitian.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=205:-o-&catid=37:2009-03-22-12-01-33&Itemid=2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μωρό μου, εσύ είσαι κούκλος!
    δεν ξέρω τι μάτια έχει ο διαιτολόγος σου, αλλά με τέτοιο πρόσωπο και τέτοιο σώμα που έχεις, μάλλον κομπλεξάρα μου κάνει!

    φιλιά γλυκέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμάρι μου εσύ, αν δεις το διαιτολόγο μου, εκεί να δεις κούκλος! Άγαλμα!

      πέραν της πλάκας, το πράγμα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, με μετρήσεις και τα τοιαύτα, δεν είναι θέμα εμφάνισης μόνο, απλά άλλα νόμιζα εγώ, άλλα συνέβησαν στην πραγματικότητα!

      φιλάκια πολλά καρδούλα μου!

      Διαγραφή
  25. Ετσι όπως το πήγαινες περίμενα πως θα είσαι περίπου 100 κιλά!
    Ελα καλέ που μου στενοχωριέσαι γι αυτά.
    Εχεις περάσει τόσα, λογικό ήταν να πάρεις ή να χάσεις κιλά.
    Ε εσύ πήρες.......
    Με τη διατροφή και τη γυμναστική που κάνεις θα τα χάσεις.
    Ψηλά το κεφάλι μην ακούω πως έχασες το κέφι σου!!!!

    Πολλά πολλά φιλάκια, καλή βδομάδα:)ματς μουτς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, με όλα αυτά δεν μπορούσα να διατηρήσω και τη σιλουέττα, αφού γυμναζόμουν πάλι καλά...

      Μια χαρά είμαι, θα τα καταφέρουμε και θα είμεθα φιτ και τρέντι!!!

      Διαγραφή
  26. εσύ υπέρβαρος μπαμπά; δε νομίζω, μάλλον αυτός (ή το μηχάνημα του διαόλου) είναι υπερβολικός. απλά τσουπωτός είσαι και με λίγη δουλειά θα συνέλθεις, φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ γιε μου, δεν είναι μόνο τι φαίνεται - δυστυχώς - οι μετρήσεις είναι αμείλικτες, ο μπαμπάς πρέπει να προσέχει για να ναι υγιής και φιτ!!!!

      Διαγραφή
  27. Μωρέ, μήπως το μηχάνημα είναι χαλασμένο; Πότε το πήγε τελευταία service; Πιστοποιητικό ISO κοίταξες; Όχι να λέμε και ό,τι θέλουμε για την απολλώνια κορμάρα!!!

    Εγώ που λες φιλενάδα, για να σου πω και το δικό μου πόνο, τα έχω πάρει τα κιλά μου. Πως θα τα χάσω δεν ξέρω. Τι δεν ξέρεις μαρή θα μου πεις και θα έχεις δίκιο...να ράψεις το στόμα σου. Αχ...τι να λέμε τώρα! Προσπαθώ ο δόλιος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ εγώ είμαι χαλασμένος, όχι το μηχάνημα, δωσ του κουραμπιέδες με τα κιλά, τι να σου κάνει το δύστυχο κι αυτό, μηχάνημα είναι....

      Ράψιμο, όχι ακριβώς, απλά πρέπει να συνηθίσουμε να τρώμε σωστά!!!! Εσύ είσαι φανταράκι, δεν πιάνεσαι!

      Διαγραφή
  28. Καλώς ήρθες στο κλαμπ!!!
    Και εσείς διατροφή?? και εμείς!!
    Εδώ και δυο βδομάδες κοντά και ήδη έχασα 1,5 κιλό την πρώτη βδομάδα!! Αναμένω τις μετρήσεις!!
    Καλή υπομονή... η πρώτη βδομάδα είναι δύσκολη μετά συνηθίζεις!!
    Σκέψου και το άλλο, φέτος στις παραλίες θα είμαστε μοντελάκια!!
    Φιλιά πολλά καλέ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι μαζί λοιπόν για μια κορμάρα νέα!!!!!

      μια χαρά, δεν καταπιέζομαι καθόλου, ούτε πεινάω, ούτε υποφέρω, όλα μεσ στο μυαλό είναι!
      Πολλά πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  29. Λοιπόν να σου πω κάτι για να μην στεναχωριέσαι?
    Εχω βάσιμες υποψίες ότι μετά από μια ορισμένη ηλικία (νουμεράκια δε λέμε) ακόμη και ο αέρας που ανασαίνουμε παχαίνει...
    Μα το Θεό! Καρατσεκαρισμένο!
    Βρε 1.30 ώρα καθημερινή πεζοπορία κάνω και εκτός από κυτταρίτιδα δε λέω να χάσω κιλό!! Δε με λυπάται ο μεγαλοδύναμος να κάνει κάτι?
    Την άλλη βδομάδα αρχίζω και πισίνα να με δω... Θέλω 5 να ξαποστείλω :((
    Kαλά κουράγια και καληνύχτα! Σμουατς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο! δίκιο! το έχω κι εγώ τσεκαρισμένο! Λυσσάω βρε αδερφέ από την πείνα, κι όταν 'πέφτω' είναι μόνο τότε που... χτυπάω!

      Φιλιά! Καλά κουράγια!
      :0)

      Διαγραφή
    2. Ναι, αυτό με την ηλικία φοβούμαι πως είναι αλήθεια, είναι λογικό άλλωστε...

      Ααααααχ παν τα νιάτα, παν τα κάλλη!!!

      Διαγραφή
  30. Ήμουν προχθές με το παρεάκι και γυρίζει μία φίλη μου και μου λέει: "Βρε πτηνό, θυμάσαι τότες που είχες πλακωθεί στα γυμναστήρια και ήσουν τετράγωνος με μούσκουλα; Με το συμπάθιο δηλαδής, τούμπανο ήσουν!" Που δηλαδής, σα να λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα! Δυστυχώς το χόμπι θέλει συνεχή προσπάθεια και πολύ αυτοπειθαρχία και δέσμευση χρόνου. Και λίγο να τεμπελιάσεις ή να επικαλεστείς το οτιδήποτε (ο καιρός, οι λοιπές υποχρεώσεις μου, η κακή μου η διάθεση, ο νέος δίσκος της Καιτούλας της Γαρμπή), διαφεύγεις του προγράμματος και χάνεται η μπάλα. Είναι μία καταπίεση όμως ρε γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω πτηνό μου, ναι, ίσως είναι λίγο καταπιεστικό αλλά είναι και συνήθεια... νομίζω ότι απλά αν καταφέρεις να το βάλεις σε πρόγραμμα, σε φροντίζει χωρίς να το πολυσκέφτεσαι. Βέβαια, επειδή το 12 δεν ήταν και η πιο εύκολη χρονιά, ε, μας πήρε λίγο η μπάλα! Θα τα καταφέρουμε να γίνουμε φιτ και μουσκουλώδεις ωσάν τον Ηρακλή και τη Ζήνα ταυτοχρόνως!!!!

      Διαγραφή
  31. μια χαρα εισαι καβλας , εμεις δεν εχουμε θεμα θα αρεσουμε παντα ειναι το σκαρι μας τετοιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σου στέλνω ένα φιλί γλυκό και μια μεγάλη αγκαλιά και άσε τον κυριούλη να λέει ότι θέλει. Εσύ είσαι κουκλί, είμαι σίγουρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή