Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Post σε 2 πράξεις, για έγχορδα και πνευστά

Αυτό το post έχει 2 μέρη, ξεκινάμε με το προσωπικό και αφήνουμε το κυρίως πιάτο για το τέλος!

Πράξη 1η - Προσωπικό δράμα

Φιλενάδα, what a day!

Ξύπνησα το πρωί 6.30 γιατί 9 το αργότερο έπρεπε να ήμουν στα δικαστήρια για την υπόθεση της δουλειάς. Ξύπνησα λοιπόν με ελαφρύ πονοκέφαλο από τις χτεσινές καταχρήσεις (ήπια πολύ νερό χτες η αλήθεια είναι κι έφαγα και μπόλικη σαλάτα) και άρχισα να μουρμουράω στο πρώτο δίλεπτο.

Ευτυχώς, κατάφερα να σχολιάσω πρώτος με το που ανέβασε το post του ο λατρεμένος μου Πιγκουίνος και άφησα τη Νάσια δεύτερη και καταϊδρωμένη και πολύ το φχαριστήθηκα. Εκεί λοιπόν σκέφτηκα ότι η μέρα δεν θα είναι και τόσο κακή τελικά!

Πάω στα δικαστήρια για να ανακαλύψω ότι είχαμε το νούμερο 19 κι εκείνη την ώρα είναι μόλις στο 2. Ωραία σκέφτομαι, εδώ θα τη φάμε τη μέρα μας, τι ήθελε κι αυτή η αδικιορισμένη η δικηγορέσσα και μας κουβάλησε πουρνό πουρνό; Τελικά ευτυχώς κατά τις 12 ξεμπερδέψαμε...

Φεύγω από κει εν μέσω καταιγίδας επαινώντας τον εαυτό μου που δεν είχα πάει με το ποδήλατο αλλά με τον ηλεκτρικό και ομπρέλα, η οποία όμως τι να πρωτοσυγκρατήσει όταν άρχισε να πέφτει και χαλάζι χονδρό ωσάν στραγάλι, και να κοπανάει παντού τη στιγμή που προσπαθούσα να ισορροπήσω τα μουσκεμένα μου παπούτσια (πάνινα αθλητικά, αντιλαμβάνεσαι) στο δρόμο γιατί ήταν λες και πατούσες όντως σε στραγάλια. Αφού δεν έφαγα τούμπα επέτρεψα στο εαυτό μου να σκεφτεί τα ρούχα που είχα αφήσει στο μπαλκόνι να στεγνώσουν και θρήνησα προκαταβολικώς...

Με τούτα και με κείνα, επέστρεψα στο σπίτι σε αθλία κατάσταση, μούσκεμα από τη μέση και κάτω, μέχρι και το ακριβό βρακί μου ήθελε στίψιμο, να κρυώνω υπερβολικά και να μην ξέρω τι να πρωτοκάνω. Τελικά συμμαζεύτηκα, με στέγνωσα, έβαλα φαϊ να γίνεται και σε πάω στο δεύτερο μέρος, το πιο ενδιαφέρον.

Πράξη 2η - Δικαστικό δράμα

Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να παρακολουθήσω φιλενάδα δικαστική διαμάχη παρά μόνον στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο. Είτε κωμωδία ή αστυνομικό θρίλερ, η δικαστική διαμάχη έχει ένα αμείωτο ενδιαφέρον για μένα, με τις αλλεπάληλες ερωτοαπαντήσεις, με τους μαρτύρους που τα χάνουν, με τους φόνους που λύνονται, με τις θανατικές τους ποινές.

Δε γνώριζα όμως ότι σήμερα θα είχα την ευκαιρία, στο μονομελές που παρεβρισκόμουν, να παρακολουθήσω μια ιδιαίτερη αντιδικία. Επίτρεψέ μου να γίνω σαφής. Αφού τελείωσε μια αντιδικία μεταξύ 2 διαζευγμένων επειδή ο μπαμπάς δεν πληρώνει διατροφή λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας (βλ. έλκος στομάχου μας ενημέρωσε η νέα Αρμένισσα σύζυγος), έρχεται το show!

Αυτόν τον θυμάσαι;


Στον έχω κι εδώ σε τραγουδάκι!


δεν είναι υπέροχος; Νομίζω ότι κι εσύ θα γραφτείς στο fun club που θα δημιουργήσω εντός των ημερών.

Αυτός λοιπόν ο υπέρτατος καλλιτέχνης -μανεκέν παρέστη σήμερα στο δικαστήριο μαζί με την τρελοπαρέα του στηρίζοντας μια φίλη του. Δυστυχώς η δίκη δεν αφορούσε εκείνον αλλά τη φίλη του. Αν αφορούσε εκείνον θα είχα πάθει έμφραγμα απ τα γέλια. Αλλά, ακόμα κι έτσι πέρασα όμορφα.

Η φίλη του παιδιού, ας την ονομάσουμε Ελένη, δουλεύει σε ένα νυχτερινό bar-club (όχι snack bar φιλενάδα, μη μου μπερδεύεσαι) αμφιβόλου ηθικής, το γνωστό σε όλους μας(;) Elysee. Ο ιδιοκτήτης του bar κος Τάκης ας πούμε, ένας κομψός κύριος σαν φυλακισμένος του Σιγκ Σιγκ, ένας κύριος που αν τον έβλεπες ξαφνικά μπροστά σου θα σου κόβονταν τα ύπατα και θα έβγαζες αυτόματα το pepper spray απ' τη Dior, κατέθεσε ότι στις 14 Οκτωβρίου, ένας άλλος ευγενέστατος και υπέροχος κύριος, ας τον πούμε κο Σπύρο, εξύβρισε την ενάγουσα και από τότε την απειλεί συνεχώς με αποτέλεσμα η κοπέλα να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα φοβούμενη για τη ζωή της.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε έβρισε την κοπέλα, απλά εξανέστη όταν του ζητήθηκε να πληρώσει το λογαριασμό χωρίς απόδειξη (ο λογαριασμός για να έχεις το πλήρε ρεπορτάζ ήτο 50 ευρώ). Βέβαια όταν μετά από ώρα άρχισε να ουρλιάζει και να μας βρίζει όλους τότε καταλάβαμε...

Και καταθέτει ο κος Τάκης, τον ρωτά η δικηγόρος της κοπέλας η οποία ήτο λες και είχε βγει από εφιάλτη του Almodovar, μαλλί κορακί-κράνος, γόβα 15 πόντοι, λουστρίνι και ένα ασύλληπτο μπουφάν, το οποίο ήταν μακρύ μέχρι τα γόνατα περίπου και ήταν από τη μέση και πάνω λεοπά ψεύτικη γούνα και από τη μέση και κάτω μεταμορφωνόταν αίφνης σε μια δερμάτινη καφέ φούστα, ντραπέ και εβαζέ με χρυσό φερμουάρ στη μέση. Προσπάθησα να στη φωτογραφίσω αλλά δεν τα κατάφερα. Η μικρή λεπτομέρεια που κέρδιζε τις εντυπώσεις, πέρα απ τα φλωριά τα κωνσταντινάτα που είχε κρεμασμένα πάνω της σαν την εικόνα της Παναγιάς στην Τήνο, ήταν το βεραμάν κομμένο γάντι.

Τον ρωτά λοιπόν η κυρία Μαίρη η δικηγόρος κι επιβεβαιώνει ο άνθρωπος τον καυγά και τις απειλές. Μετά από την κυρία Μαίρη έρχεται ο αντίδικος, ένας αγενάστατος μπάρμπας ο οποίος απαιτούσε κάθε 2 δευτερόλεπτα να προσκομιστεί η απόδειξη, κι εκεί έγινε ένας καυγάς με την δικαστή την οποία πολύ εθαύμασα για το κουράγιο και την ανωτερότητά της, να προσπαθεί να βάλει τους δύο αντιδίκους σε τάξη.

Μετά ήρθε μια άλλη μάρτυς, υπερασπίσεως εκείνη, η Πολυξένη, η οποία εργαζόταν με την Ελένη και ήταν εκεί εκείνη τη βραδυά, αλλά δεν την δασκάλεψαν καλά γιατί τα μπέρδευε τόσο πολύ και ακόμα και η εικόνα του Ιησού πάνω απ τη δικαστή κατενόησε ότι έλεγε ψέμματα. Εκεί ακούστηκε και η ατάκα απ το φίλο μας Μπα, τα βαψε μαύρα τα μαλλιά η Αλβανίδα; Θα της έπεσε φαίνεται η τρέσσα.

Μετά, τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο κατηγορούμενος επετέθη φραστικώς στον ιδιοκτήτη, οι υποδέλοιποι της παρέας της Ελένης (άλλο να σου λέω και άλλο να τους βλέπεις, εκτός απ τον φίλο μας ήταν μια καμμένη και στο μυαλό και στην περμανάντ, με 3 διαφορετικά χρώματα στο μαλλί κατά μήκος με φούξια πουλόβερ και κολάν μιλιτέρ σε αποχρώσεις εκρού-καφέ-σκατί, ένας γέρος με τραχειοστομία σε αθλία κατάσταση και μια βουβάλω ντυμένη στα μαύρα) σηκώθηκαν απ τα καθίσματα και άρχισαν να ουρλιάζουν - ακόμα και ο γέρος με την τραχειοστομία, η κα Μαίρη επίσης, και κάπου εκεί η δικαστής τους πέταξε όλους μέσα απ την αίθουσα και προχώρησε στην επόμενη υπόθεση που αφορούσε απάτη σε πωλήσεις οικοπέδων.

Χρυσές ατάκες της ημέρας

Η αλήθεια πρέπει να λάμψει, συγνώμη κα Πρόεδρος (κος Τάκης)

Ψέμματα λέει, αν ανοίξω εγώ το στόμα μου, αααααχ (ο φίλος μας γαγκώνοντας το δείκτη του)

Και που το ξέρετε εσείς μαντάμ; Ήσασταν συνάδελφος της κοπέλας; (αγενής δικηγορίσκος) - Όχι, δεν ήμουν συνάδελφος, δε συνηθίζω να πίνω ποτά (κα Μαίρη)

Δεν ήπιε ποτό, ήπιε μόνο ένα νεράκι (Πολυξένη)

Το κανε μπουρδέλο το μαγαζί (καμμένη)

Και τελευταία αλλά η καλύτερη

Αχ κυρία Μαίρη μου, ήσασταν καταπληκτική, με ξέρετε εμένα, ο Γιώργος απ το Black Out!

Εκεί φιλενάδα απλά παρέδωσα πνεύμα και υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πηγαίνω κάθε μέρα στα δικαστήρια και όπου πετυχαίνω τέτοιο cast θα εισέρχομαι για παρακολούθηση!

28 σχόλια:

  1. Μάλλον πρέπει να σου γράψω για την γενική συνέλευση της σχολής μου που έγινε την Δευτέρα για να αντιμετωπίσουμε το σχέδιο "Αθηνά". Είχαμε καλύτερες ατάκες, γιουχαρίσματα, μπουκάλια και ένταση. Και είχαμε και μηνύματα αγάπης του τύπου "άμα κατέβω κάτω θα σε .... από όπου βρω", "πες μου που μένεις για να ειδοποιήσω πως δεν θα πας αφού θα πας στον διάολο κτλ", μια τρελή να φωνάζει (εγώ) "ο εκπρόσωπος είναι ανύπαρκτος, ας φύγει το ΔΣ απ' την αίθουσα να κάνουμε δουλειά, έχω πονοκέφαλο" και άλλα τέτοια ωραία. Τι να μας πει και ο Γιώργος απ' το Black out :P χοχο. Φιλί γλυκό αγαπημένε και πιες κανένα παυσίπονο μην κρυώσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δεν με φώναξες να έρθω να κάνω ρεπορτάζ! Μα είναι να τα χάνει κανείς αυτά;

      Διαγραφή
  2. αντε σε συγχωρω για το πρωινο χουνέρι!
    τυχερακια!εφυγε η γκαντεμια απο πάνω σου,αν εξαιρεσεις το στυψιμο του βρακιού!ειδες απο κοντα τον Γιώργο!!!!!
    Καλέ ,οι δικαστες ουτε ολίγον δεν έσκαγε το χειλάκι τους;;συνηθισμένοι απο χιόνια θα μου πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, τέτοια τιμή δεν την περίμενα, το Γιώργο, το είδωλο, το αστέρι, λάιβ! Μα τι μέρα Θεέ μου!

      Η δικαστής κυρία, ποιος ξέρει τι έχει δει η έρμη τόσα χρόνια!

      Διαγραφή
  3. τέλειες είναι αυτές οι δικαστικές διαμάχες, αλλά και με σταρ τέτοιου βεληνεκούς ακόμη καλύτερα, ελπίζω μόνο να μην κρυώσεις πάλι μπαμπά, φιλιά κι εύχομαι ευτυχή έκβαση στον δίκαιο αγώνα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιε μου, έπρεπε να σου πάρω αυτόγραφο αλλά ντράπηκα... μωρέ δίκαιη έκβαση θα έχουμε, πότε θα την έχουμε δεν ξέρω... ουφ, βαρέθηκα να περιμένω...

      Διαγραφή
  4. με το κινητό στο ίντερνετ ξέρεις να μπαίνεις. να βγάλεις μια φωτό δεν μπόρεσες!

    μας άφησες χωρίς οπτικό υλικό!
    φιλιά γλυκέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, ήταν πέραν του βεληνεκούς... προσπάθησα αλλά δεν έβγαινε καλή...

      Διαγραφή
  5. Εεεε, ναι. Σε κάτι τέτοια μουδιάζω, ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω, τι να σκεφτώ και πως να αντιδράσω. Ομολογώ πάντως πως βρίσκεις πάντα ενδιαφέρον σε κάθε τι.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να διακωμωδώ την καθημερινότητά μου Ben μη μου στρίψει. Αυτό μόνο...

      Διαγραφή
  6. Εκεί δλδ που κάθεσαι να έρθει να σου πει ο άλλος "ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ? είμαι ο γιώργος από το βλακ αουτ"... Και να μην ξέρεις πώς να αντιδράσεις: να γελάσεις ή να λυπηθείς..
    Φαντάζομαι, εφόσον η υπόθεσή σας θα αργήσει, όλο και κάτι άλλο ενδιαφέρον θα μας περιγράψεις ξανά!! Ωστόσο, εύχομαι να μην καθυστερήσετε πολύ και να έχετε επιτυχή εξέλιξη!
    τσάο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μα γελάς, γελάς με την καρδιά σου και κατόπιν το μοιράζεσαι νωχελικά με τους φίλους σου!

      Διαγραφή
  7. θα περάσουμε καλά αν πιάσεις στασίδι στα δικαστήρια ,θα ψοφήσουμε στο γέλιο,οχι οτι τώρα μας κρατάει κάτι αγέλαστους..
    Αυτό το ριμαδι το βρακί έχει περασει τα χίλια μύρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα να σου πω, από το να κάθομαι σπίτι και να πλήττω κάλλιο εκεί!!! Αχ το βρακί, στόμα να χε να μιλήσει!

      Διαγραφή
  8. Χαχαχα δεν υπάρχεις!!!!!!
    Κλαίω! Αχαχαχα
    Καλέ να πηγαίνεις κάθε μέρα.
    Και να κάνεις τις ιστορίες αυτές σενάρια !
    Ορίστε, το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
    Πολλά πολλά φιλιά:))
    Σήμερα ξεπέρασες τον εαυτό σου αγαπημένε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν ένα ασύλληπτο θέαμα, δε νομίζω να το απέδωσα τόσο καλά! Αμ το σκέφτομαι το σεναριακό, δεν το σκέφτομαι νομίζεις;

      Σ ευχαριστώ καρδιά μου!

      Διαγραφή
  9. xeris ti mu thimizeis? tis gynaikes pou den exoun orgasmo kai milane synexeia akatapafsta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τι ωραία, το πρώτο μου τρολ!!!! Καλωσήρθες στο κονάκι μου ανοργασμικιά!

      Διαγραφή
  10. Χαχαχα, σαν επεισόδιο από εκείνη τη σειρά που προβαλλόταν πριν κάτι αιώνες σε ένα από τα δυο κρατικά κανάλια με τον τίτλο "Η Θέμις έχει κέφια"!
    Υ.Γ. πολλές ευχές για την αδελφή σου που δυστυχώς δεν πρόλαβα να αφήσω εχθές, αλλά είχαμε δράματα με τον Στέφανο που δεν είχε και εξακολουθεί να μην έχει Internet και είναι μέσα στα νεύρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν απίστευτο και πέρα για πέρα αληθινό, χωρίς καμία υπερβολή!
      Σ ευχαριστώ φίλε μου, καταλαβαίνω το Στέφανο, κι εγώ θα τα είχα παίξει...

      Διαγραφή
  11. Πεθαίνω!!!
    Άψογο σε βρίσκω και στο δικαστικό ρεπορτάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σε λίγο ένεκα της ανεργίας θα κάνω και αθλητικό να γελάσουμε!

      Διαγραφή
  12. Να πηγαίνεις να βλέπεις να ακούς και να μας τα λες!!!
    Πέθανα στο γέλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αχαχαχα πέτυχες τέτοιο σκηνικό και δεν μας φώναξες??? αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αν το ξερα, όλοι θα χαμε μαζευτεί να κανουμε κερκίδα!

      Διαγραφή