Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Πλήξις

"Έχω ωραία πλάτη ο πούστης, με την κοιλιά τι θα κάνω"

Ακριβώς αυτό είπα στον εαυτό μου πριν 2 λεπτά εκεί που περνούσα μπροστά από τον καθρέφτη τον ολόσωμο που είναι και παπουτσοθήκη - πράγμα εξαιρετικά πρακτικό φιλενάδα γιατί και τα παπούτσια βάζεις μέσα και κοιτάς και την πλάτη σου... Δεν το σκέφτηκα, το είπα φωναχτά και μόλις το άκουσα έβαλα τα γέλια. Υπάρχουν όμως λόγοι σοβαροί φιλενάδα για όλην αυτήν την κατάντια!

Πρώτον είμαι δυστυχώς μόνος αυτό το ΣΚ και θα είμαι κλεισμένος στο σπίτι για τους εξής λόγους
α. Δεν έχω φράγκο
β. Έχει τρελή ζέστη
γ. Δεν έχω φράγκο
δ. Βαριέμαι και να κουνηθώ, αφού να φανταστείς από τη βαρεμάρα που έχω, μετά από 9 (ναι, 9) ώρες ύπνου που ξύπνησα φυσικά πιασμένος, δεν έχω κάνει τίποτα. Μόνο καπνίζω και πίνω καφέ, τον οποίο και τέλειωσα πριν λίγο και βαριέμαι να σκεφτώ τι άλλο θα μπορούσα να πιω που στεγνώνει ο στόμας μου απ τα τσιγάρα. Νερό; καλά....

Θα μου πεις, καλά εσύ δεν είχες κανονίσει αυτό το ΣΚ με την αγάπη σου να είστε μαζί αγκαλιά κάτω απ το A/C  και να παθαίνετε ψύξη αμφότεροι; Ναι, αλλά αλλάξανε τα πλάνα λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων κι απόμεινα μόνος εδώ να περιφέρομαι σαν την άδικη κατάρα και να βαριέμαι.

Εν τω μεταξύ, χτες είχα πάει επιτέλους στη μαμά την οποία έστησα την Τετάρτη για να πάω στη συναυλία και να με συγχίσει η μαντάμ (κάποιος σκουπίζει έξω - με τι είναι το θέμα γιατί ακούγεται στέρεο, πάω να δω και θα σου πω) (δεν πρόλαβα, έφυγε) και η γλυκιά μου για να με επιβραβεύσει είχε κάνει 50 φαγητά και μου έδωσε ένα κάρο ταπεράκια να έχω να τρώω μην πάθω καμιά αδενοπάθεια, αλλά εγώ σήμερα θέλω να φάω πίτσα και όχι μουσακά οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα γιατί

α. κάνει τρελή ζέστη για να βγω έξω να πάω supermarket
β. Δεν έχω φράγκο

αλλά θέλω και τσιγάρα και παγωτό οπότε θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα βγω αφού θα έχω αδειάσει απ τα ψιλά τον κουμπαρά-γουρουνάκι που ευτυχώς έριχνα και τίποτα εκεί μέσα για κάτι τέτοιες στιγμές. Ελπίζω να βγαίνουν καμιά 20ριά ευρώ να κάνω πάρτι, αν όχι δεν πειράζει, δεν θα πάρω παγωτό. (Κυρία Λαγκάρτ μου, για κείνο το ταληράκι που λέγαμε τι θα γίνει;).

Η βαρεμάρα δε είναι τέτοια που να φανταστείς είχα 2 κατσαρόλες άπλυτες 2 μέρες (είχα βάλει νεράκι μέσα αλλά δεν αποφάσιζα να τις πλύνω, λες και θα πλενα τους Κόπρους του Αυγεία - έτσι δεν το λέγανε; Βαριέμαι να το γκουγκλάρω) και τελικά σήμερα τις έβαλα στο πλυντήριο μπας και πλυθούν και δεν φυτρώσει τίποτα μέσα. Των πιάτων, όχι στων ρούχων γιατί στο στίψιμο θα είχαμε πρόβλημα (γκλάνγκα γκλούνγκα τα κατσαρολικά στον κάδο, θα σήκωνα στο πόδι όλη την πολυκατοικία - άσε που νομίζω πως μου τέλειωσε το μαλακτικό). Το σπίτι δε, μη σου πω σε τι κατάσταση είναι, αλλά δεν το βλέπω να κάνω κάτι γι αυτό, σήμερα τουλάχιστον αποκλείεται.

Χτες το βράδυ λοιπόν, πριν κοιμηθώ, είχα μεγαλόπνοα σχέδια για σήμερα, θα σηκωνόμουν νωρίς (μπααααα), θα έπινα καφέ (τσεκ) κα θα πηγαινα αρχικά γυμναστήριο με το ποδήλατο και θα γυρνούσα, έτσι να κάνω καμιά 50αριά χλμ να έχω να σου περηφανεύομαι. Μετά λοιπόν θα γυρνούσα, θα πεταγόμουν για κάτι δουλίτσες έξω αφού θα είχα αλλάξει τα ιδρωμένα και θα γυρνούσα να καθαρίσω το σπίτι!

Όπως αντιλαμβάνεσαι δεν πρόκειται να συμβεί τίποτε από όλα αυτά. Μόλις ξύπνησα και άνοιξα το παράθυρο και βγήκα έξω να δω θερμοκρασία, το ξανάκλεισα και αποσύρθηκα κάτω απ το κλιματιστικό. Ρε φιλενάδα, είπαμε, Ιούλης, αλλά το παράχεσε. Το παράχεσε η ζέστη. Και νά μασταν σε κανά νησάκι να σου πω μια χαρά. Επειδή όμως νησάκι φέτος μόνο στο χάρτη, νυσάφι. Ας πέσει 5-6 βαθμούς η θερμοκρασία γιατί δεν μπορώ. Είμαι και μεγάλος άνθρωπος, ευτυχώς που έχω κλιματιστικό και δεν τρέχω στα τοπικά ΚΑΠΗ να δροσίζομαι με ισπανική βεντάλια και να συζητάμε για τα χαμένα μας νιάτα με τις υποδέλοιπες γραίες!

Κι εσύ καημένη, αμ σου φέρανε να φυλάξεις το παιδί, αμ μου θελες να πας να φωνίσεις ψάρια με τέτοια ζέστη, μα είναι μέρες αυτές να βγαίνεις έξω για ψάρια; Μέχρι να τα φέρεις σπίτι έχουν χαλάσει. Εν τω μεταξύ τι είναι αυτό πάλι με τα παιδιά τα ξένα που επειδή έχουν δουλειές πρέπει να τα επωμίζεσαι εσύ; Να πάρουν τη Μαίρη την Πόππινς να το κρατήσει, δεν κατάλαβα δηλαδή, άλλος Χαβάη, άλλος πληρώνει; Άντε από κει, συγχίστηκα! (Καλά το ξέρω ότι σ' αρέσει αλλά εγώ ούτε για 5 λεπτά, σου χω πει με τα παιδιά έχω τη σχέση του πενταλέπτου, παραπάνω βγάζω φλύκταινες...). Λες να πάμε κανά θερινό το βράδυ; Θα δω πόσα θα βγάλει ο κουμπαράς και θα σε ενημερώσω!

Τελικά έχω ανακαλύψει ότι τα ελάχιστα weekends (ε;) που μένω σπίτι μόνος πλήττω αφάνταστα. Ουφ, δεν θα το ξανακάνω, αλλά δεν θα γκρινιάξω, σε 3 μέρες εδώ θα ναι να μείνει αρκετά, μόνο να του πω να φέρει κανα φράγκο απ το βορρά γιατί θα τρώμε την αγάπη μας!

(Τελικά φιλενάδα τις άστραψε τις κατσαρόλες, καινούριες βγήκανε, εύγε Ωραίο Μου Πλυντήριο, εύγε, θα σε προτιμώ)

Άντε, πάω να βάλω μαύρο φανελάκι που κόβει, βερμούδα στενή γκρι που αναδεικνύει τους στενούς μου γοφούς και τις θαυμάσιες γάμπες μου, λαχανί σαγιονάρα να σπάει η μουντίλα και πάω Σκλαβενίτη να πάρω παγωτό. Αν φτάσουν τα λεφτά!

56 σχόλια:

  1. άντε βρε που έχεις κοιλιά, ένα μικρό σωσιβιάκι που είναι και χρήσιμο (ναι για εκεί που φαντάζεσαι), επίσης να σου πω ότι από το πρωί τα ίδια ακριβώς κάνουμε - που να έχεις κουράγιο για οτιδήποτε με αυτή τη ζέστη...
    Υ.Γ.1: καλά το έγραψες αλλά είναι θηλυκό (η κόπρος...)
    Υ.Γ.2: αν ήσουν πιο κοντά θα κέρναγα παγωτό...

    φιλιά και κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρήκα κουράγιο και βγήκα τελικά και πήρα! Το φτηνό!

      Ο λίβας που καίει τα σπαρτά εκεί έξω, απαπαπαπαπαπα

      Διαγραφή
  2. θα σου φτάσουν στον Σκλαβενίτη ,είναι φθηνός ,σχετικά...δηλαδή μαύρα ματια θα κάνουμε να σε δούμε τώρα που θα έρθει ο Βόρειος!!
    κλαίγεσαι για την κοιλία και ζητάς παγωτό;
    μην τολμήσεις να το βάλεις στο στόμα σου!!!!!
    μακάρι να βγάλει κάτι ο κουμπαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτάσανε ευτυχώς, πήρα και πίτσα και παγωτό, τώρα εν τω μεταξύ που την πήρα την πίτσα θέλω να φάω μουσακά. Άβυσσος μάτια μου, άβυσσος!

      ΥΓ Τουλάχιστον έχω ωραία πλάτη

      Διαγραφή
    2. για την πλάτη μπορώ να το επιβεβαιώσω, επίσης την άλλη φορά που θα έρθεις θα σου φτιάξω σπιτική πίτσα (ακούς εκεί να αγοράζεις έτοιμη...)

      Διαγραφή
    3. Α, σας ευχαριστώ για την επιβεβαίωση, μα δεν είναι προφανές;

      Αυτή η συγκεκριμένη πίτσα είναι ένα απ τα ελάχιστα πράγματα που τρώω έτοιμα, συνήθως μαγειρεύω! μη με μαλώνεις!

      Διαγραφή
  3. Κάνω ακριβώς το ίδιο με εσένα. Καπνίζω, πίνω καφέ και το απόλυτο τίποτα. Μόνο που εγώ είμαι από τις 7 ξύπνια :)
    Σε προσκυνώ και σε φιλώ λατρεμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αυτό θα κάνουμε σήμερα αγαπημένη, αυτό το υπέροχο σούρσιμο από καναπέ σε κρεβάτι!

      Φιλιά καρδούλα μου!

      Διαγραφή
  4. Εγώ έχω μια γυάλα που πετάω τα ψιλά, αλλά έφτασα στον πάτο της προ καιρού και δεν λέει να ξαναγεμίσει.
    Όσον αφορά το σπίτι...ακόμα το σκέφτομαι εδώ και μια βδομάδα αν θα κουνηθώ να καθαρίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το αποφασίσεις έλα κι από δω γιατί θα με φαν οι αράχνες, έχω και παγωτό!

      Διαγραφή
  5. μαύρο φανελάκι; θα σκάσεις γλυκέ μου. βάλε ένα με σχέδια. θα κόβει. πάντως εσύ έχεις το πρόβλημα. κορμάρα είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαύρο παιδί μου, αναδεικνύει το κορμί το θανατηφόρο. Είπαμε, για ένα πρεστίζ ζούμε!

      Διαγραφή
  6. κάθομαι και κοιτάω τη λίστα της λαϊκής και δεν λέω να βγω από το σπίτι.. δεν έχω κουράγιο να αποχωριστω το κλιματιστικό.. και η κακομοίρα η λίστα;; μια εβδομάδα την ετοίμαζα.. και έλεγα να φτιάξω ωραία στραπατσάδα σήμερα.. ουφ! με κορν φλέικς με βλέπω να τη βγάζω και σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαϊκή με τέτοια ζέστη; Έλα παιδί μου εδώ που έχω κλιματιστικό, γεμιστά και πίτσα και άσε τα κορν φλέικς!

      Διαγραφή
  7. Το κλιματιστικό δουλεύει ασταμάτητα!!! Πριν λίγο το έκλεισα για λίγο να ξεκουραστεί τάχα μου και το ξανάνοιξα σε ένα τέταρτο!!!
    Πού να κάνεις δουλειές με τέτοια ζέστη!!! Τίποτα δεν έκανα... μόνο φαγητό!!! Δεν έχω όρεξη για τίποτα...θα αράξω στον καναπέ κάτω από τον κλιματισμό και θα την βγάλω εκεί!!!
    Τί την θες την πίτσα όταν έχεις μουσακά μανούλας;;;; Φάε τον μουσακά... θα κάνεις και οικονομία!!!

    Φιλιά πολλά πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εμένα αν μου μπει κατι στο μυαλό δεν βγαίνει ούτε με σκαρπέλο... Πήγα πήρα την πίτσα και τελικά αποφάσισα ότι θα φάω το μουσακά... μην το ψάχνεις, σχιζοφρένεια!

      Διαγραφή
  8. τουλάχιστον εσένα κόβει και ένα μαύρο φανελάκι. τι να πω εγώ που πρέπει να φορέσω την Μαύρη θάλασσα για να κρύψω το χάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχα α ρε Μάλερ, άπαιχτος!

      έλα να φάμε πίτσα και παγωτό και να γκρινιάζουμε για τα κιλά μας με πηγούνια λερωμένα απ το φαϊ

      Διαγραφή
  9. Ουφ, δεν εχω κλιματιστικο...και αργοσούρνομαι με μια βενταλια ολη μερα...

    πες με γραία...προβλημα σου!!!

    :))0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aπό τη στιγμή που άνοιξα βλέφαρο κάνω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τσιγάρο, καφέ και ξύσιμο. Ευτυχώς δεν το έχω ματώσει ακόμα. Έχω και τον ανεμιστήρα παραδίπλα που μου κάνει τρελή παρέα. Τι να σου κάνει και αυτός σε 75τ.μ. ? Γρουτσου γρούτσου όλη την ώρα...

    Κάτσε να πιω μια γουλιά καφέ...

    Την ήπια ! Και τώρα που την ήπια πάρε αυτό το λαλά να σου κάνει παρέα έστω και για λίγα λεπτά σήμερα... :D

    http://prostopleer.com/tracks/5405295SxyI

    Πολλαααά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωαραιότατο το λαλάκι! Ωραιότατο!

    πλύσου και χτενίσου και βόλτα με τον έρωτα εσύ, ακούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ BLUEPRINTS κόπροι είσαστε εσείς που θα μου πεις ότι η κόπρος είναι θηλυκό,άντε !!

    Τελικά tremens πουλάκι μου, θα έρθει κανείς από τους από πάνω που κάλεσες,αν όχι λα να κάτσουμε στην βεράντα μου.. Καλα εε εχω μια βεράντα κΌλλαση,θα έρθει η φιλενάδα (ο συζηγος κλασικά θα βλεπει κάτι σε αθλητικό, ποδόσφαιρο, τένις,ραλι ,όλο και κάτι θα έχει η ΝΟΒΑ,δεν πίνει βλέπεις ποτέ), θα έρθει που λες η φιλεναδα που θα έχει ψήσει το χταποδάκι,με μύδια σαγανάκι, σαλατούλα,τσιπουρακι!! αυτά.. τώρα εσυ θες φωτο της βεράντας εε; μισό να πάω να βγάλω μια για να σε καψουρέψω ορίστε φρέσκια φρέσκια τσίμπα το τώρα ακομα έχει ήλιο αλλά το βραδάκι εχω και όμορφο φωτισμό,θα έρθεις; ευκαιρία σου λέω,(το νησί που έλεγες) μην την αφινεις ανεκμετάλλευτη,περιμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ φιλενάδα, δεν την παλεύω τη βαρεμάρα σήμερα, με το βρακί όλη μέρα μεσ στο σπίτι σούρνομαι!

      Τι ώρα έχει καράβι να ρθω; Τι ώρα;;;

      Διαγραφή
    2. μιλάμε για το γνωστό σωβράκιο???

      Διαγραφή
    3. Όχι, ένα άλλο μωβ με κύκλους, είναι σκούρο και κόβει, μην έρθει κανάς άνθρωπος και τρομάξει! Είναι και οι κύκλοι που ζαλίζουν!!!

      Το γνωστό το κάδραρα!

      Διαγραφή
    4. ίσα που προλαβαίνεις πάρε και το γατί μαζί

      Διαγραφή
    5. Γατάρα Φούλη εγώ έχω ήδη ξεκινήσει. είδα την βεράντα, διάβασα για τους μεζέδες και δεν κρατιόμουν :)

      Διαγραφή
    6. καλά εκανες αγαπημένε μου, για ρίξε καμιά παραγγελιά μεχρι να έρθεις,θα σου εχω όλα τα καλά, πες μόνο τι άλλο θες

      Διαγραφή
    7. με τέτοια παρέα σε μια όμορφη βεράντα και με θαλασσινούς μεζέδες, δεν χρειάζομαι τίποτα περισσότερο.

      Διαγραφή
  13. τι ώρα έχει καράβι είπαμε; (σόρρυ βρε ΦΟΥΛΗ μην το παίρνεις προσωπικά αλλά είναι η κόπρος - η κοπριά, δεν φταίω εγώ και για αυτό...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βιάσου γάταρε μου,θα σε πάω και μπανάκι βραδινό
    BLUEPRINTS καλά σε συγχωρώ καρδιά μου πλακιτσα κάνω,εσύ είσαι αλλού καλεσμένος μην τρέχεις πολύ χμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ και να μπορούσα, εκεί θα ήμουν τώρα... βραδυνό μπανάκι... αααααααααχ

      Διαγραφή
    2. αχ τέλειο το βραδινό μπανάκι :)

      Διαγραφή
  15. Εσύ με το βρακί, εγώ με το παρεό (πιο κόσμια λόγω ηλικίας), μια χαρά περνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκαστος ευ ω ετάχθη αγαπημένη μου, όλοι για έναν κι ένας για όλους, στη Σιβηρία άμεσα να ηρεμήσουμε!

      Διαγραφή
    2. Ω! Τρέχω με το παρεό δεξιά κι αριστερά και ως άλλη Ιρήνα
      εκλιπαρώ παραφράζοντας: Στη Σιβηρία αδερφές μου, στη Σιβηρία!!!

      Διαγραφή
  16. Λοιπόν κοίτα γιατί και γω τα'χω πάρει...
    Δεν έχω ανεμιστήρα ... αρκουδίσιον δεν έχω λεφτά να πάω διακοπές... περιμένω όλη μέρα να πέσει ο ήλιος για να βγω να χαλαρώσω λιγάκι (γιατί οι βεράντες γύρω γύρω είναι ξεσκέπαστες και χαριεντίζονται όλη μέρα με τον ήλιο) μέχρι που κοιτάω από κάτω... και βλέπω ότι ο γείτονας εχει φωταγωγημένη την πισίνα...!! Και μου΄ρχεται μια να δώσω να βουτήξω κι ας μη μου ξαναμιλήσει ποτέ πια.... Κάποια στιγμή σκέφτηκα να βάλω και τσουλήθρα που να πέφτει κατευθείαν μέσα αλλά δε νομίζω να του καλαρεσε ασε που θα μου ζήταγε να μοιραστώ τα τεκμήρια της πισίνας ... αμ δε!
    Και σε ρωτώ ρε μανάρι... Που στο καλό δίνει ο Θεός τις ρημάδες τις πισίνες?
    Που όλο το καλοκαίρι οι ξενέρωτοι είναι ζήτημα να έχουνε βουτήξει 2 αντε 3 φορές!!
    Που όλο για μπάρμπεκιου καλούνε φίλους αλλά ποτέ δε λένε να τους φωνάξουνε για μπάνιο στην πισίνα... λες και θα τους την μολύνουν!
    Τεσπα... με το που την είδα φωταγωγημένη να μου κλείνει το μάτι τσαντίστηκα κατέβηκα αποθήκη, την αποτελείωσα (ήτανε που ήτανε) αλλά βρήκα εκείνη την ωραία σκηνούλα και πήγα και την έστησα επάνω... στην ταράτσα (πες το και roof garden εκεί θα μαλώσουμε?)Και ναι μεν εγώ δεν έχω πισίνα αλλά εχω την ταράτσα όλη δική μου και πιάτο όλη την Αθήνα για να σκάει ο ξενέρωτος!
    Εχω γεμίσει φανάρια με κεριά ... πήρα και το ipod deck και όλα είναι μαγικά ... σε λίγο που θα κλείνω τα μάτια θα νομίζω ότι είμαι Σχοινούσα! ;)
    Καληνυχτούδια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου να σου πω, έρχομαι να κάνουμε κατάληψη στην πισίνα, θα βάζουμε τον γείτονα να μας φτιάχνει κοκτέιλς όσο θα πλατσουρίζουμε, ναι; Και το μεσημεράκι να μας ψήσει κανά κοψίδι γιατί το χλώριο μου ανοίγει την όρεξη!

      Διαγραφή
    2. Brε αν έλθεις στη ταράτσα μου δε θα θες να πας στην πισίνα του...Με τα δέντρα μου... με τα λουλουδικά μου... με τη θέα μου...
      Αυτός τι έχει?
      Μια πισίνα μόνο... κι ένα κήπο "αποστειρωμένο" μόνο με γκαζόν.

      Υ.Γ βρε μπας να παω αυριο στο jumbo για μια φουσκωτή ? :-p

      Διαγραφή
    3. Όχι, όχι φουσκωτή, καλύτερα με το λάστιχο!

      Διαγραφή
    4. χαχαχα αυτό είναι στάνταρ! Είναι η καθημερινή μου πολυτέλεια ένα πράγμα... ;)

      Διαγραφή
  17. Έλα από τρίτη δροσίζει είπε...για την αφραγκία δεν βλέπω να γίνεται κουβέντα όμως κι ανησυχώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε να δούμε, με τη δροσιά γιατί με την αφραγκιά δεν βλέπω να γίνεται κάτι σύντομα...

      Διαγραφή
  18. Εκτός από το μαύρο και οι κάθετες ρίγες κόβουν! Στυλιστικά βέβαια καλύτερα το μαύρο, αλλά έλα που το χρώμα αυτό ζεσταίνει και με τέτοιες θερμοκρασίες δεν λέει! Πάντως, αν δεν βγαίνουν τα λεφτά για παγωτό, μπορείς να φτιάξεις μόνος σου και εύκολα μια δροσερή γρανίτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βγήκαν και πήρα αλλά το τέλειωσα χτες βλέποντας σαν geek 6 επεισόδια του Dexter του αγαπημένου μου φίλου, για λέγε συνταγή για γρανίτα, θα το εκτιμήσω αφάνταστα μιας και λατρεύω τις γρανίτες!!!!!!

      Διαγραφή
  19. Χαχα τι ωραία ανάρτηση,μου φτιαξε το κέφι.
    Νταξει με παρηγόρησε και λιγάκι,δεν είμαι η μόνη που δεν έχω λεφτά.
    Έλα μωρέ όλα καλά!
    Τα φιλιά μου και καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απαντήσεις
    1. Άσε φίλε μου, μόλις μπήκα μέσα μετά από 1 ώρα ποδηλασίας, όχι δεν είμαι τρελός, είχα εξωτερικές εργασίες και προτίμησα το ποδήλατο απ το ποδαράτο... λιώνω σαν κερί!

      Διαγραφή
  21. Γράψε μία από τα ίδια κι εδώ. Με την μόνη διαφορά πως εγώ δεν περιμένω κανά γκόμενο από τον Βορρά! Γι'αυτό τσιμουδιά! Κιχ! Είπες τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. αυτό θα σου έλειπε να πείς. Άντε να τελειώσω και με την εξεταστική να πάρουμε την Hitori να πάμε για μοχίτο.

      Διαγραφή
    2. Α, μοχίτο, το αγαπημένο μου ποτό, η απόλυτη απόλαυση, το μοναδικό ποτο που σε δροσίζει και σου θυμίζει κεφτεδάκια!!!

      Το λατρεύω! τέλειωνε επιτέλους, πόσο πια θα εξετάζεστε;

      Διαγραφή
  23. Tremens καλέ μου, καλησπέρες θαλασσινές.
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή