Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Amor mio



Όσο κι αν έχει ζέστη, αν και φύσηξε ο βαρδάρης (ποιητική αδεία) και καθάρισε η ατμόσφαιρα.

Όσο κι αν τα προβλήματα παραμένουν.

Όσο κι αν δεν ξέρω αν θα πάμε διακοπές.

Όσο κι αν νιώθω κουρασμένος.

Έχω εσένα. Ναι, έχω εσένα και αυτό πίστεψέ με είναι πιο σημαντικό απ' όλα. Ναι, ακόμα κι αν γκρινιάζω, πράγμα που τελικά αποδέχομαι ότι είναι στην ατελή μου φύση, η ύπαρξή σου στη ζωή μου είναι βάλσαμο. Είναι στολίδι μοναδικό, πετράδι λαμπερό, είναι η ανάσα μου, η ζωή μου όλη, η δροσιά στην ψυχή και στο κορμί μου.

Άκουσέ με αγάπη μου, χτες ήρθες κοντά μου μετά από 10 μέρες που είχα να σε δω και από εκείνη τη στιγμή δε σταμάτησα να χαμογελώ, παρόλο που είμαστε και οι 2 κουρασμένοι, προβληματισμένοι, παρόλο που η ζέστη δεν με αφήνει να σε αγκαλιάζω συνέχεια - ιδρώνω τόσο εύκολα το κήτος - η ευτυχία που είδα στο πρόσωπό σου δεν μπόρεσε παρά να στάξει σα βάλσαμο μέσα μου. Τα όμορφα λογάκια, αυτά που λέμε όταν είμαστε μόνοι, είναι τόσο μοναδικά σα νησί κοραλλένιο μέσα στον ωκεανό. Εσύ είσαι το νησί μου, εσύ είσαι οι διακοπές μου, εσύ είσαι η αγάπη μου. Και τρελαίνομαι όταν βλέπω κι επιβεβαιώνω ότι το ίδιο ακριβώς ισχύει κι απ την πλευρά σου. Τρελαίνομαι όταν εσύ, που είσαι τόσο όμορφος, τόσο μοναδικός, με βλέπεις και μένα έτσι...

Τρελαίνομαι όταν καθόμαστε μαζί να χαζεύουμε τηλεόραση και να έχεις τα πόδια σου πάνω στα δικά μου και να στα χαϊδεύω, ξέρω, προτιμάς να στα τρίψω, το απολαμβάνεις πολύ, αλλά η κούραση χτες δεν με άφησε να το κάνω, γι αυτό έκανα την πάπια κι ας με κοίταζες με ένα μικρό παράπονο, δεν είπες τίποτα όμως, δεν μου το ζήτησες γιατί κατάλαβες! Άσε που είχα και το σορμπέ στην κατάψυξη και κάθε 20 λεπτά το κοπάναγα με το φουέ σαν να μην υπήρχε αύριο. Υπάρχει όμως αύριο, σήμερα είναι το χτεσινό αύριο και θα στο ταϊσω στο στόμα αφού το σερβίρω σε κυριλέ ποτήρι με φυλλαράκια δυόσμου!

Και όταν ξαπλώσαμε, ο ένας δίπλα στον άλλο, δεν ήθελα να κλείσω το φως, ήθελα να κοιτάζω το υπέροχο πρόσωπό σου συνέχεια... ήθελα να σου χαϊδεύω την πλάτη όλη νύχτα, ήθελα να σου τραγουδήσω νανουρίσματα και να σου διηγηθώ παραμύθια, ήθελα να σε δροσίσω με τα φιλιά μου και να σου δώσω όμορφα όνειρα, ήθελα να σε βλέπω να χαμογελάς... ας όψεται ο άλλος μεγάλος εραστής που μας τύλιξε και τους 2 στις μεγάλες του αγκάλες, ας όψεται ο άτιμος, ξέρει πάντα να είναι απολαυστικός, ξέρει πάντα να μας ξεκουράζει και να μας γιατρεύει...

Ξέρεις κάτι αγάπη μου; Η ζωή μου όταν είμαστε μαζί αλλάζει. παίρνει ένα σωρό χρώματα και ήχους, παίρνει μια άλλη όψη, γίνεται φωτεινή και θεσπέσια, πιο γλυκιά απ το μέλι και πιο όμορφη απ το τριαντάφυλλο. Να σου πω και κάτι άλλο; Τρελαίνομαι όταν έρχεσαι Αθήνα, θέλω συνέχεια να σε φροντίζω, να σε ταχταρίζω, να προσπαθώ να προβλέψω κάθε σου επιθυμία και κάθε σου ανάγκη ακόμα κι αν ξέρω ότι θα ζητήσεις πολύ λίγα γιατί έχεις ακριβώς την ίδια νοοτροπία με μένα. Να μην με κουράσεις.

Είναι τόσο πολύτιμο που είσαι εδώ. Είναι τόσο πολύτιμο που μ αγαπάς. Είναι τόσο πολύτιμο που είσαι αυτός που είσαι. Ο όμορφος άντρας μου, ο πιο όμορφος στον κόσμο. Το πιο γλυκό χαμόγελο, τα πιο ζεστά κι ερωτικά μάτια.

Σ αγαπώ

σαν παιδί

33 σχόλια:

  1. μα πως τα λες έτσι!!!!πολύ με συγκίνησες!!!τι ωραία που θα ήταν να κρατούσαν αυτά τα συναισθήματα για πάντα!!!!!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, όσο κρατάνε είναι η απόλυτη ομορφιά. Είναι η άτιμη!

      καλημέρα ομορφιά μου!!!

      Διαγραφή
  2. Τί όμορφα λόγια...τί τρυφερή ανάρτηση!!!
    Εύχομαι ειλικρινά να είστε τόσο ευτυχισμένοι πάντα και να νιώθετε όλα αυτά τα όμορφα αισθήματα ο ένας για τον άλλον!!!
    Έτσι ερχόταν και ο δικός μου για λίγες μέρες εδώ, κι εμείς Αθήνα-θεσσαλονίκη, και τρελλαινόμουν από την χαρά μου!!! Ήθελα να τον περιποιούμαι συνέχεια, να τον κάνω να περνά όσο πιο ονειρεμένα γίνεται!!! Όταν έφευγε ζούσα ένα δράμα... Πόσο καταλαβαίνω όλα τα αισθήματα που περιγράφεις!!! Ευτυχώς για μας το πάνω-κάτω σταμάτησε μετά από ένα χρόνο αλλά ακόμα και σήμερα θεωρώ πολύτιμο το γεγονός που τον έχω εδώ!

    Καλημέρα!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δύσκολο αλλά τόσο όμορφο!

      Σ ευχαριστώ, φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  3. Υπέροχη ανάρτηση!! Μέσα στη γλύκα!!! Είναι όλα ακριβώς όπως τα περιγράφεις!!! πολύ καλησπέρααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπέρα φίλε μου, μιας και ζεις κι εσύ το ίδιο καταλαβαίνεις καλύτερα!

      Διαγραφή
  4. χωρίς υπερβολή ότι καλύτερο έχεις γράψει - μπορεί να κάνουμε χαβαλέ κι αστεία αλλά όταν σοβαρεύεις κι είσαι ο εαυτός σου είσαι καταπληκτικός, είστε κι οι δύο τυχεροί που έχετε ο ένας τον άλλον, κράτα αυτή την αίσθηση όσο περισσότερο μπορέσεις, τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ Blue, σ ευχαριστώ πραγματικά. Όταν όλο αυτό είναι ζωντανό, είναι υπέροχο, δε σκέφτομαι το αύριο, ζω το σήμερα και μου φτάνει!

      Διαγραφή
  5. Ζηλεύω, ζηλεύω με την καλή έννοια αληθινά,με βρήκες και σε κακή φάση μελαγχολίας,μακάρι να είστε πάντα ετσι, στο εύχομαι με όλη μου την καρδιά, βλέπεις το πέρασμα του χρόνου παίρνει πολλά μαζί του,ευτυχώς φέρνει άλλα, αλλά τα θέλω και εκείνα πίσω, είναι κακό;
    κράτα το όσο ζωντανό μπορείς ,προσπάθησε να το διατηρείς ζεστό,σας χαίρομαι!!! να είστε πάντα καλά και ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ φιλενάδα! Δεν χρειάζεται προσπάθεια, πίστεψέ με, χρειάζεται μόνο να το ζεις με όλο σου το είναι όσο το ζεις!

      Διαγραφή
  6. Τι γλυκό...Τι τρυφερό!!
    Δε σου αξίζει τίποτα λιγότερο απ'αυτό που ζεις...
    Σ'αγαπώ γιατί είσαι έτσι ακριβώς! :)
    Φιλάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εντάξει γλυκέ μου, το καταλάβαμε. αγαπάς.

    αυτός το καταλαβαίνει τουλάχιστον;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο το καταλαβαίνει φιλενάδα, το ανταποδίδει με τρόπους υπέροχους, αν δεν μου φερόταν έτσι δεν θα είμασταν μαζί, είναι ένας θαυμάσιος, πανέμορφος άνθρωπος!

      Διαγραφή
    2. χαίρομαι γλυκέ μου, γιατί το αξίζεις!

      Διαγραφή
  8. Να σου πω κατι; Θελω να το ζησω κι εγω αυτο... Δυστυχως δεν το εχω ζησει, δεν το εχω νιωσει, αν και ειναι αυτο που ονειρευομουν και ηθελα παντα. Και η πολλη επιθυμια, εγινεφοβος και μετα παραμυθιασμα... Ναι, ζηλευω, αλλα για να το ζησω κι εγω, οχι να σας ματιασω εννοειται. Ευχομαι τη μεγιστη διαρκεια: παντα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου εύχομαι να το ήσεις, να το ζήσεις σε όλη του την ένταση και την ομορφιά! Εγώ επειδή είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους είναι η τρίτη φορά που το ζω σε όλο του το μεγαλείο κι επειδή έχ δει κι άλλα, υποδεέστερα έμαθα να το εκτιμώ και να το διαφυλάττω με όλο μου το είναι...

      Διαγραφή
  9. Φιρί φιρί το πας να την φας την κατάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι όχι κουκλάρα μου εσύ! Να χαίρεσαι κι εγώ σου στέλνω όση θετική ενέργεια έχει το γέρικο κορμί μου!

      Διαγραφή
  10. Ωραία πράγματα... Ν΄αφήνεσαι και να τα ζεις. Οι στιγμές καλέ μου. Τίποτε πιο σπουδαίο...
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γλυκούλια<3
    Απολαύστε αυτές τις στιγμές,είναι μοναδικές!
    φιλιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ααααααα να σου πω...φεύγω από το ένα και πάω στο άλλο. Όχι αγάπη μου, δεν θα με ρίξεις εσύ στα βαριά. Αν κακομοίρη μου και το τρίτο που έχω αφήσει αδιάβαστο είναι έτσι, να ξέρεις...εσένα θα πάω αδιάβαστο.

    Φιλί γλυκό και αγκαλιά τώρα!

    (πόδια δεν τρίβω...μόνο του ζουζουνιού μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν βαριές οι μέρες, μάλλον όχι βαριές, μυστηριώδεις κι ερωτικές! Από αύριο γκρίνια για να μην ξεφεύγουμε!

      Και τα δικά μου πόδια ποιος θα μου τα τρίψει; Στο μωρό δεν επιτρέπω το κάνει δυνατά για να με βλέπει να σφαδάζω, έχει αυτό το του βασανιστή λιγάκι, αλλά τον αγαπάω, τι να κάνω...

      Διαγραφή