Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Στα Διεθνή νέα της Ημέρας


Πεθαίνω φιλενάδα με τα "σοβαρά" ειδησιογραφικά sites τα οποία έχουν άρθρα φτιαγμένα για Pulitzer, απλά δεν μπορούν να πάρουν όλα Pulitzer γιατί βλέπεις ένα το χρόνο να ναι, άντε να το μοιράσεις σε δύο όπως το Όσκαρ που είχε πάρει η Hepburn και η Streisand το 1821. 

Χαζεύοντας λοιπόν και με τεράστια ανάγκη να ενημερωθώ (διάβασα και το ζώδιό μου και μου είπε να μην κάνω επενδύσεις ακόμα, κρίμα και δεν ήξερα που να τα βάλω τα λεφτά - τι τα θέλεις τα λεφτά θα μου πεις και θα χεις δίκιο), άνοιξα άρθρο από ένα λαμπερό site, ξέρεις, από αυτά που σου δείχνουν τη Σκατιάνα με τον άνεργο πλέον σύζυγο να κάμουν περιχαρείς ποδήλατο παρά τη στενοχώρια που τους ήβρε, το μεγάλο έρωτα του Χατζηγιάννη με την Μακρυπούλια και τις νηπενθείς ρομαντζάδες του κάτω απ το φως της πανσελήνου σε μια παραλία ερημική όπυ είχε σταματήσει ο παπαράτσι να μαζέψει κοχύλια - γιατί κατά βάθος είναι ρομαντική ψυχή ο παπαράτσι - και την Στικούδη να τρώει γιαούρτι, και πέφτει το μάτι μου στο ότι κέρδισε λέει η Μαρία Έλενα (αμ ποιος θα κέρδιζε, Κύπρος μου όμορφο νησί, έχεις ψυχή Ελληνική, αλήθεια σε αυτά τα παιχνίδια εξόν των πρώτων με τις Καλομοίρες και τους Περικλήδηδες και τις Νότες κέρδισε κανένας άλλης εθνικότητες εξόν των Κυπρίων;). 

Και λέω α τι καλά, τι έκπληξη, τι συμβαίνει στον κόσμο ενώ εγώ κοιμόμουν! Και πέφτει το μάτι μου στο ότι η αγαπημένη ηθοποιός Δέσποινα Βανδή δήλωσε συγκινημένη κλπ.

Αναρωτήθηκα πότε έγινε η συμπαθής Δέσποινα ηθοποιός, για αοιδό την είχα τη δόλια αλλά μετά θυμήθηκα που είχε - με τεράστια επιτυχία και το εννοώ - παίξει στους 2 ξένους κάνοντας τη μοιραία γυνή που ξελόγιασε τον αειθαλή Ρήγα. Και σκέφτηκα ότι για να παίξεις κάποιον που ξελογιάζει το Ρήγα τό χεις το ταλέντο - οπότε Δέσποινα θα σε στείλω Hollywood για μεγάλες παραγωγές, κάτσε να πάρω κανά δυό τηλέφωνα σε γνωστούς - ξέρεις άλλωστε τι διασυνδέσεις έχω, πακετάρεις και πάμε ζούμπητοι για τη λεωφόρο της Δόξης! Εγώ θα κάμω τον αμπιγιέζ, πάντα ήθελα να κάμω τον αμπιγιέζ κι ας μην ξέρω τι είναι...

Κατά τα άλλα καλά, εδώ μωρέ, ξύπνησα στις 6 και δεν έχω τι να κάνω, λες να βάλω καμιά σκούπα; Άντε ας βάλω πρωί πρωί, έχει και λιακάδα, άκουσε και τον Ταμήλο νε ομιλεί περί Οδυσσέα και Κλεοπάτρας και συγκινήθηκα, σε καλημερίζω και καλή επιτυχία!

21 σχόλια:

  1. Από τις 6 Σαββατιάτικο;;; Τι βρυκολάκιασμα! Τώρα την Δέσποινα με δυσκολία την λές και αοιδό αλλά ας μην γίνομαι χωλερικός μέρα που είναι. Έχομεν και Γιουροβίζιον και καταλαβαίνεις. Καλημέρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα φίλε άστα, τ' αξημέρωτα σηκώνομαι συνέχεια και πλένω ό,τι βρω μπροστά μου να περάσει η ώρα!

      Διαγραφή
  2. άμα βαριεσαι, έλα να κάνεις φασίνα και στο δικό μου σπίτι. θα σε πληρώσω κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βαριέμαι βρε, πήρα και καινούριο ποδήλατο σήμερα και θα λυσσάξω στις βόλτες!

      Διαγραφή
  3. Συγκινήθηκα με τον ρομαντικό παπαράτσι και βούρκωσα με το μεγαλείο ψυχής που δείχνει το άλλο ζεύγος κι ας αναγκάζεται να κάνει πετάλι!
    Τι να πεις!
    Τι να πιεις!
    (Μια και πιάσαμε και τους δυο ξένους)
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι συγκινητικόν; Μα εγώ δάκρυσα προς στιγμήν!

      Διαγραφή
  4. Απο τις 6 σκουπα; Και σαββατο; Προσπαθεις να γινεις αγαπητος κ δημοφιλης στους γειτονες φανταζομαι... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τίποτα δε σου ξεφεύγει! Κινητό πρακτορείο Ρόιτερ είσαι!
    καλό βράδυ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δύο οι άνεργοι μια και τα παρακολουθείς: αποχώρησε και ο Χατζηνικολάου (ο λεγόμενος μέχρι σήμερα Χατζηβαρδινογιάννης) από το Σταρ.
    Μεγάλες αλλαγές έρχονται
    μα εμείς μην παραμελούμε και την καθαριότητα (πώς σε ζηλεύω πρωι-πρωί δραστήριο).

    Καλό σου Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε Τρεμένς έχεις χάσει λίγο την ορμη που είχες κάποτε. Ξέρω ότι μπορείς να γράψεις πεντακόσες χιλιάδες φορές καλύτερα ναούμ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο, θα το παλέψω καλύτερα, πρέπει να προσαρμοστώ, είχα 1 χρόνο να γράψω!

      Διαγραφή
  8. Κι εγώ καμιά φορά τρώω γιαούρτι τα βράδια, αλλά δεν με γράφουν τα ΜΜΕ. Γίνονται διακρίσεις. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά κάνω και δεν ανοίγω εγώ αυτά τα λαμπρά σάιτ που ανοίγεις εσύ. Δεν θα το γλίτωνα το εγκεφαλικό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλέ !!! Έχασα αναρτήσεις σου !!! Ο Βλόγγερ δεν ενημερώνει το μπλογκρόλλ μου !!! Υποπτεύομαι δολοπλοκίες εναντίον σου !!! Να λάβεις τα μέτρα σου ! ;-)

    Τουδε κι εφεξής θα καθιερώσω επίσκεψη δις ημερησίως, έτσι ώστε να μην χάνω ποστ !!!

    Φιλιά πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάκτυλος, δάκτυλος σου λέω!!!

      Διαγραφή
    2. Είμαι σίγουρη !!! Και για το "Καλώς Όρισες", τσάκω κι ένα βραβειάκι :-) http://skepseis.co.uk/wp/archives/1478

      Διαγραφή