Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Εγώ, εσύ και η τρελή σου αδερφή, ένας αστικός μύθος

Λοιπόν φιλενάδα, διαβάζοντας κατά καιρούς διάφορα και διάφορα ανακάλυψα ότι όλοι μπορούμε να έχουμε άποψη επί παντός επιστητού, λανθασμένη πολλές φορές κι έτσι να δημιουργούνται πολυποίκιλοι αστικοί μύθοι, όπως αυτός του Πέτρου Ίμβριου, των κροκοδείλων στους υπονόμους της Ν. Υόρκης (διότι οι δικοί μας δεν μπορούν σε μέγεθος να φιλοξενήσουν κάτι μεγαλύτερο από εκείνους τους καϊμάνους που είχε η Μπουλέ και όλοι χεσμένοι πάνω τους λέγανε - α, τι γλυκό όταν το βλέπανε στα φώτα της δημοσιότητας), της θρεπτικότητος της μπάμιας και τα σχετικά.

(Μην αναρωτιέσαι πως και γράφω Σαββατιάτικο, κάτι έκτακτο με άφησε μόνο μου αυτό το Σαββατοκύριακο)

Οπότε κι εγώ σα μεγάλος άνθρωπος με πολλές εμπειρίες αποφάσισα για άλλη μια φορά να σου διαλύσω διαφόρους αστικούς μύθους γύρω από τους gay άνδρες. Γιατί θα αναρωτηθείς; Διότι αφενός θέλω να μην μαζοποιείσαι φιλενάδα και δεύτερο γιατί αυτό σκέφτηκα την ώρα που έκανα ντους προ ολίγου με ένα εντελώς gay αφρόλουτρο, κάτι σε πορτοκάλι και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι - κάτσε να δω - ψέμματα, βανίλια και περγαμόντο ήταν και μοσχοβολάω σαν αδερφή που μόλις βγήκε απ το μπάνιο!

Πάμε;

Οι gay άνδρες είναι καλλιτεχνικοί τύποι.
Φιλενάδα, άκουσέ με, έχοντας γνωρίσει αρκετό κόσμο (ποικιλοτρόπως, τά παμε αυτά), έφτασα μετά από χρόνια μελέτης στο συμπέρασμα ότι σε καθαρά ποσοστά οι gay άνδρες ΔΕΝ είναι και τόσο καλλιτεχνικοί τύποι. Φυσικά υπάρχουν εξαιρετικοί καλλιτέχνες καθώς και κατσίκας κώλοι, αλλά πίστεψέ με όσοι str8 υπάρχουν αναλογικά, τόσοι gay επίσης.

Οι gay άνδρες είναι ευαίσθητοι.
Ναι, κάποιοι είναι. Αλλά υπάρχουν επίσης και κάτι γαϊδούρια που δε φαντάζεσαι. Δε φαντάζεσαι σου λέω! Να αρχίσω να σου λέω παραδείγματα; Μπα, σου έχω πει τόσα και τόσα!

Οι gay άνδρες ξεχωρίζουν, έχουν αυτό το κάτι που φαίνονται.
Αφενός να σου πω ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο Ζαχαράτος είναι gay, το βαθύ νύχτωμα είναι βαθύτατο στην Ψωροκώσταινα, αφετέρου να σε πληροφορήσω ότι κάποιοι (και σε μεγάλο ποσοστό μάλιστα) gay άνδρες είναι πιο μάτσο κι απ τον Μήτσο τον μπετατζή. Ούτε που σου πάει ο νους, ο δικός μου ο gay πάει, ο δικός σου με την καμία. Τώρα το πως μεταμορφώνονται στο κρεββάτι αυτό είναι άλλη υπόθεση.
Α, κάποιοι απ αυτούς είναι παντρεμένοι με παιδιά, αυτό πάλι τι σου λέει;
Βέβαια, θα μου πεις ότι και ο Φλωρινιώτης παντρεμένος με παιδιά είναι αλλά αυτός είναι άλλος αστικός μύθος - άλυτος!

Οι gay άνδρες είναι αδύναμοι.
Μέγα λάθος, οι περισσότεροι gay είναι τόσο δυνατοί όσο ο γρανίτης. Ειδικά αυτοί που έχουν φάει τεράστια απόρριψη από τον περίγυρό τους ατσαλώνονται τόσο πολύ που με ένα βλέμμα τους μπορεί να σε καταστρέψουν. Επειδή όμως έχουν αγάπη μέσα τους και ευγένεια πολλές φορές αυτό συγχέεται με αδυναμία. Λάθος. Αν τους την κάνεις την πούτσισες!

Οι gay άνδρες έχουν φοβερό χιούμορ.
Φιλενάδα, το χιούμορ δεν είναι ταυτόσημο της ομοφυλοφυλικής ιδιοσυγκρασίας. Κάποιοι έχουν και όταν έχουν, διαθέτουν και τον τρόπο να το μεγιστοποιήσουν και να σε τρελάνουν. Κάποιοι όμως είναι τόσο κάφροι ή τόσο βλαμμένοι που το χιούμορ (και) για εκείνους αντικατροπτίζεται σε μια εξαίσια (sic) επιθεώρηση με το Σεφερλή.

Οι gay άνδρες είναι όμορφοι και σικάτοι και προσέχουν πολύ τον εαυτό τους.
Πολλοί από μας (ε;) είμαστε, ναι. Πολλοί όμως δεν έχουν καμία σχέση με την καλαισθησία και τη φροντίδα. Πρόσεξε, φροντίδα δεν εννοώ να βγάζεις το φρύδι, να ξουρίζεις τη γάμπα (αυτό πάλι που το κάνουν όοοοοοολοι οι str8;) και να φοράς φον ντε τεν (τι ακριβώς κάνει αυτό δεν γνωρίζω - μ' αρέσει το όνομα), πολλοί δε μάλλον έχουν την αισθητική της μπουζουξούς ή του νταλικιέρη. Πολλοί όμως-και δεν πιάνεται η Σαββατιάτικη έξοδος, έχει κι άλλες μέρες η βδομάδα. Το θέμα δεν είναι τι φοράς ή τι μάρκα είναι, το θέμα είναι να δείχνεις περιποιημένος ακόμα και με φόρμα γυμναστικής.

Οι gay άνδρες είναι νοικοκύρηδες.
Εγώ είμαι, ο Π. είναι, ο τωρινός είναι, ξέρω όμως πολλούς που δεν ξέρουν να βράσουν αυγό, δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει σφουγγαρίστρα κι έρχεται η μαμά απ την επαρχία τα σαββατοκύριακα να τους ξεβρωμίσει και να τους φορτώσει τάπερ. Πολλούς όμως!

Οι gay άνδρες είναι καθαροί.
Μην το αναπτύξω, δεν θέλεις.

Οι gay άνδρες είναι σεξομανείς.
Αν σ αρέσει φιλενάδα το σεξ έχει καλώς. Καλά κάνεις ξέρεις να απολαμβάνεις τη ζωή. Υπάρχουν όμως και gay άνδρες που δεν. Δεν σου λέω. Δεν το θέλουν!

Οι gay άνδρες είναι άπιστοι.
Ποσοστιαία μάλλον όσο και οι str8 άνδρες, μόνο που σε μας ο χωρισμός είναι πιο εύκολος μιας και δεν παντρευόμαστε ούτε κάνουμε παιδιά.

Οι gay άνδρες φοβούνται τα γηρατειά.
Don't we all?

Και τελευταίο
Οι gay άνδρες είναι διαφορετικοί.
Όχι φιλενάδα, ίδιοι είναι. Το ότι δημιουργούν ερωτική σχέση με το ίδιο φύλο είναι το μόνο διαφορετικό που έχουν. Αναπνέουν τον ίδιο αέρα με σένα, έχουν παρόμοιους φόβους με σένα, τρώνε τα ίδια φαγητά με σένα, έχουν παρόμοια όνειρα με σένα, τρώνε την κρίση στη μάπα όπως κι εσύ. Ίδιοι είμαστε ρε. Απλά μας αρέσουν οι άντρες!

56 σχόλια:

  1. μόνο στο καθαρός και καλλιτεχνικός είμαι μέσα χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα
      δεν είσαι νοικοκύρης βρε; Πως θα καλοπαντρέψω;

      Διαγραφή
    2. @mahler76
      Και στο χιούμορ κουμπάρε μου και στο χιούμορ είσαι μέσα.

      Διαγραφή
  2. http://www.tovima.gr/vimadonna/beauty/article/?aid=440287 ορίστε!! Τώρα ξέρεις!
    Φιλιά γλυκέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχα
      Ε, τώρα μπορώ να το χρησιμοποιήσω σωστά!

      Διαγραφή
  3. Η τελευταία παράγραφος τα λέει όλα!
    Ααα να μια διαφορά... ότι τους κλαίγονται οι γονείς που δεν θα δουν εγγόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, ναι, ευτυχώς εγώ τη γλίτωσα, έκανε η αδερφή μου πρώτη και με κάλυψε!

      Διαγραφή
  4. Λοιπόν είναι η δεύτερη φορά που καταφέρνω να διαβάσω ποστ σου! Ναι λοιπόν ομολογώ! Δεν μπορώ το μαύρο φόντο παρά μόνο αν τα γράμματα είναι ΚΕΦΑΛΑΙΑ και BOLT! Δεν ξέρω ρε παιδί μου κουράζομαι φριχτά! Τα είπα τα παράπονά μου, πάω τώρα και στο σχόλιο!
    Οι γκέη φίλοι μου άντρες και γυναίκες, εμπίπτουν σε πολλές από τις παραπάνω "κατηγορίες" πρωτίστως γιατί τυχαίνει να είναι άνθρωποι!
    Παρατηρημένο όμως έχω το εξής, πως είναι σχολαστικοί με την προσωπική τους υγιεινή και φροντίδα! Μπορεί το σπίτι να είναι αχούρι κανονικό, αλλά οι ίδιοι μουλιάζουν ώρες σε αφρόλουτρα με αιθέρια έλαια, άλατα, αποξηραμένα φρούτα και δεν ξέρω γω τι άλλο και μετά αλείφονται κάθε ίντσα με διαφορετική λοσιόν!
    Κούραση σκέτη για μια σαν εμένα που η μόνη πολυτέλεια που απολαμβάνω σταθερά είναι να πασαλείβομαι με μπειμπι οιλ βρεγμένη καθώς είμαι μετά το ντους και να μην κάνω τίποτα άλλο! Άλλοτε νόμιζα πως αυτό είναι το χαρακτηριστικό των υπερβολικά φιλήδονων ατόμων! Αλλά υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό από την μυρωδιά του άλλου, αυτή που δεν είναι καλυμμένη κάτω από τόνους περιποίησης? Τώρα έχω καταλήξει πως είναι γνώρισμα γκέη ή στρεητ καταπιεσμένου! Μέχρι που το σκέφτομαι για κάποια ή για κάποιον που δηλώνει στρέητ και είναι πραγματικά, ως μια αντίδραση στην καταπιεσμένη σεξουαλικότητα! Μάλλον δεν πειραματίστηκε αρκετά να βρει τι του ταιριάζει και τέτοια! Μα δεν μπορεί ρε παιδί μου να χάνεσαι στο μπάνιο για 3 ώρες κάθε μέρα για να εξαφανίσεις τη μυρωδιά σου! Έτσι νομίζω πως όλοι γκεη ή στρέητ που είναι τ΄σο σχολαστικοί, έχουν κάποιο θέμα να λύσουν. Δεν πιστεύω πως είναι ναρκισσισμός. Νομίζω πως είναι λίμπιντος καταπιεσμένη. Γι' αυτό υπάρχουν και γκέη που δεν κάνουν και τόσο θέμα την περιποιημένη από την κορφή ως τα νύχια εμφάνισή τους. Να πω δε πως όταν είναι αυτά τα άτομα σε έξαρση προσωπικής υγιεινής, συνήθως διανύουν φάση τέρμα ασεξουαλική! Συνειδητά!!!! Είναι μυστήριες οι παρατηρήσεις μου? Τι λες κι εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή περιμένω φίλους θα σου απαντήσω επί του θέματος αργότερα, όσο για τα γράμματα, κάνε ctr+ και μεγαλώνουν! Με το αντίθετο μικραίνουν!

      Διαγραφή
    2. Λοιπόν, ξαναδιάβασα προσεχτικά αυτά που μου γράφεις - εγώ ανήκω στην κατηγορία που ενώ πλένομαι καθημερινά η προσωπική περιποίηση δεν διαρκεί πάνω από 15-20 λεπτά, να φανταστείς για να πεισθώ να αρχίσω να βάζω κρέμα στα μούτρα μου μιας και πάτησα λέει τα 40 και πρέπει να το κάνω, πήρε στον κολλητό που επέμενε γύρω στα 2 χρόνια. Μέχρι που πήγε και μου την αγόρασε και όταν τη θυμάμαι, τη βάζω.
      Δεν με ενοχλούν οι φυσικές ανθρώπινες μυρωδιές, όταν δεν είναι μυρωδιές αποφοράς και τζατζικίλας είναι εξαιρετικά ερεθιστικές και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
      Δεν ξέρω αν αυτοί που τρίβονται με τις ώρες έχουν καταπιεσμένη σεξουαλικότητα, θεωρώ όμως ότι είναι πολύ κοντά αυτό που λες, γιατί μάλλον εμπεριέχεται μια ενοχή. Το ποια είναι αυτή η ενοχή, ούτε οι ίδιοι το ξέρουν!
      Οπότε ναι, συμφωνούμε απολύτως, αυτό που ήθελα εγώ να πω είναι ότι ο μέσος gay άνδρας δεν χάνεται μέσα σε αφρόλουτρα τη μισή του μέρα, αν είναι και της τάξεώς μου (ε;) απλά δεν προλαβαίνει!

      Διαγραφή
  5. Θεός είσαι γι αυτό σ' αγαπώ!
    Φοβερή ανάρτηση.
    Φυσικά και δεν είσαι διαφορετικός!
    Μας αρέσουν οι άντρες...και σε μένα και σε σένα.
    So what?
    Πολλοί μύθοι.
    Τα γνώριζα αυτά που έγραψες αλλά μου αρέσει ο τρόπος που γράφεις.
    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί μύθοι και στερεότυπα αγαπημένοι, άνευ λόγου και αιτία, όσο για το post, της στιγμής έμπνευση ήταν, ξέρεις, τύπου κουβέντα να γίνεται!

      Διαγραφή
  6. Αυτό που στους gay πια κρεμούν όλες τις ταμπέλες ποτέ δε το κατάλαβα...Φοβερά τα λες! Καλό Σαββατόβραδο εύχομαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί φοβούνται. Η άγνοια είναι έγκλημα, φοβούνται το δήθεν διαφορετικό και ξεχνούν την ουσία! Καλή Κυριακή φίλε μου!

      Διαγραφή
  7. ναι, νομίζω πως αυτή είναι η διαφορά, ότι τους αρέσουν άτομα του ιδίου φύλου. κατά τ άλλα ζούμε στον ίδιο πλανήτη, στην ίδια κοινωνία, επομένως τα ίδια άγχη σχετικά με τη ζωή έχουμε.
    ααα, και η άλλη διαφορά είναι αυτό που αναφέρεις πως εσύ τους μάτσο τύπου, αλλά γκει τους ξεχωρίζεις. πώς? και καλά να φαίνεται μάτσο, αλλά να είναι γκει και να το παραδέχεται. αλλά να είναι παντρεμένος και να μην το ξερει η γυναίκα του? εκτός αν το γνωρίζει κι είναι οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει το λεγόμενο gaydar που συνήθως είναι αλάνθαστο. Υπάρχουν κάποια μικρά, ανεπαίσθητα στοιχεία που μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε, όχι πάντα αλλά υπάρχουν. Από την άλλη οι υποδέλοιποι αν δεν έχουν εκπαιδευτεί από gay τους είναι δύσκολο να καταλάβουν κάποια πράγματα. Θυμάμαι περίπτωση φίλου των γονιών μου που εγώ είχα καταλάβει από παιδί σχεδόν ότι τον τυλίγει τον ντολμά αλλά οι δικοί μου χαμπάρι. Αν και παντρεύτηκε ένα ζώον κι έκανε και 2 παιδιά, κάποια στιγμή επιβεβαίωσα την υποψία μου, αλλά φυσικά δεν είπα τίποτα. Η μαμά μου τον θεωρεί έναν από τους γοητευτικότερους άνδρες που έχει γνωρίσει και δεν θα το πίστευε με τίποτα ακόμα κι αν τον έβλεπε επί τω έργω!
      Όσο για τις συζύγους... δεν έχω λόγια. Όταν παντρεύεσαι άντρα πιο θηλυπρεπή από σένα είσαι άξια μούτζας το λιγότερο...

      Διαγραφή
  8. πω πω ,έχω να χάσω σεμινάρια εκεί στην Κάσο!ποιος θα μου απομυθοποιεί τους μύθους εκεί;
    ένα σου λέω:να δω γκέι πάνω σε γαϊδούρι στο νησί και τι άλλο θέλω!!!!!
    καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λύσσαξες να φύγεις και να τα λέω μόνος μου. Λύσσαξες!

      Άμα δεις για να επιβεβαιωθείς ότι είναι, δες αν φοράει κάπρι, κρατάει τόπι και ψάχνει τον πειρατή του!

      Διαγραφή
    2. Νάσια μου για να σου σπάσω την προκατάληψη, έχω καβαλήσει γαϊδούρι για να πάω σε χωράφι και πούλαγα και καρπούζια απο datsun στην καρότσα, σε πανηγήρια στην Αμαλιάδα! Ξεπούλαγα πάντως μιλάμε έτσι???!!!

      Διαγραφή
    3. ααααααααα!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
      δεν ξέρω πως είσαι -με τα μαστοριλίκια σου και κυρίως με το ύφος σου,νομίζω δεν είσαι όπως το εννοούσα-δηλαδή τους πολύ πολύ κουνιστούς χιχιχι
      εγώ δεν έχω ανέβει ,αλλά τώρα που μου την είπες πρέπει ν'ανέβω σίγουρα!!!!!!!
      φιλάκια Ben!!!

      Διαγραφή
    4. @Ben και Νάσια
      Εμείς οι 3 οφείλουμε να συναντηθούμε το συντομότερο να γίνει της μουρλής το πανηγύρι!

      Διαγραφή
    5. Χαχαχα!

      Νάσια: Την μπαγιαντέρα την έχω στο τσεπάκι για όπου κι όποιον χρειαστεί!

      Tremens: Ναι Tremens πρέπει, αλλά πήγε η άλλη η τρελλή στην Κάσο. Μήπως να της κάνουμε καμιά βίζιτα; Αλλά ενδέχεται ή να μας πετάξουν στη θάλασσα και να βγαύμε απέναντι σα την Κορίνα (Εγκλήματα- Αμνησία) ή να μας κάνουν άγλαμα στην πλατεία του νησιού.

      Διαγραφή
    6. Μωρέ θα πάμε και θα σκάσουμε εκεί και θα ρωτάμε με χάρη που είναι η κυρά δασκάλα και θα τρέχει να κρυφτεί να γλιτώσει το ρεζιλίκι και θα περάσουμε ζάχαρη!!!!!

      Νάσιααααααααααααα ερχόμαστεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  9. περιμένω τη σπανακόπιτα να βγει από το φούρνο (εμμ, μάλλον δεν θα βγει μόνη της, εγώ θα τη βγάλω!) και είπα να περάσω να σου πω πως είσαι η αδυναμία μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως ήταν τελικά η πίτα; Δικό σου το φύλλο; Έβαλες μπόλικο τυράκι; Ψήσε καφέ κι έρχομαι να την τσακίσουμε!

      μουτς

      Διαγραφή
    2. εννοείται δικό μου το φύλλο ;)
      και μπόλικη φέτα έβαλα!
      σε περιμένω!!! σμουτς

      Διαγραφή
    3. Έεεεεεεεερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι

      Διαγραφή
  10. Αγαπητέ τρεμένς,
    Είμαι μοναχοπαίδι και μεγαλώνω με δυο γονείς που στενόμυαλους δεν τους λες αλλά ούτε και απελευθερωμένους. Ποτέ όμως δεν με εξοικείωσαν με στερεότυπα και ποτέ δεν μου έμαθαν να χρησιμοποιώ ταμπέλες. Η μανούλα μου ξέρεις τι μου λέει; "Όσο ο άλλος σου στέκεται και σε σέβεται, τι σε νοιάζει τι κάνει στο κρεβάτι του;".
    Δεν θα μιλήσω για τους gay,δεν ξέρω όλους τους gay του κόσμου και δεν μου αρέσει να γενικεύω, εγώ ξέρω πως εσύ είσαι αξιαγάπητος και πως εγώ προσωπικά λατρεύω την αύρα σου, το χιούμορ σου και τον τρόπο που καυτηριάζεις την ζωή και τους ανθρώπους χωρίς να προσβάλλεις κανέναν. Επίσης να σου εκμυστηρευτώ πως είσαι ένα από τα τρία μπλογκ από τα πολλά που παρακολουθώ που με το που δω νέο post τρέχω με αγωνία να διαβάσω.
    (Btw, καλέ δίκιο έχεις str8 παλικάρι απ' την σχολή μου που βρεθήκαμε στην ίδια παρέα και το πόδι ξυρισμένο καλύτερα από όλες μας. Αφού ντράπηκα να τον ρωτήσω τι χρησιμοποιεί....)
    Όπως έγραψα στο τελευταίο μου post, η ζωή δεν θέλει να την συγκρίνεις, θέλει να ξέρεις να την ζεις, όπως επιλέγεις εσύ να την ζήσεις. Εύχομαι η ζωή σου να είναι παραμυθένια και (στο λέω από καρδιάς) εύχομαι να μην χάσεις ποτέ τον υπέροχο εαυτό σου.
    Καληνύχτα και συγνώμη που σε κούρασα με την πολυλογία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μικρή μου έχεις έναν τρόπο σκέψης κι έναν τρόπο γραφής υπέροχο. μ' αρέσει να βλέπω ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά, με χιούμορ και ευαισθησία. Και με οξύνοια φυσικά. Και δεν στα λέω αυτά επειδή μου πλέκεις το εγκώμιο το οποίο εκτιμώ και με συγκινεί βαθύτατα - πίστεψέ με γι αυτό, στα λέω γιατί να, διάβασε το σχόλιό σου να κατανοήσεις την ποιότητα του λόγου και της σκέψης σου. Ω, πόσο θαυμάσιο είναι αυτό.
      Δεν με κούρασες καθόλου, το αντίθετο με έκανες και χαμογέλασα και φυσικά τόνωσες αυτήν την αδηφάγη ματαιοδοξία που διαθέτω!

      Σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι μια θαυμάσια Κυριακή, θαυμάσια όπως εσύ!

      Διαγραφή
  11. Μμμμμμμμμμμμ, ξέρω κάτι τύπους μάτσο που το γυαλίζουνε το πόμολο όντες παντρεμένοι για βιτρίνα, ουκ ολίγους!
    Που έτσι κι ανοίξω το στόμα μου θα κλάψουνε γιοί και κόρες, μη σου πω και εγγόνια...
    Αλλά εγώ βλέπεις δεν θέλω να σπείρω την ίντριγκα (με ξέρεις δα) κι έτσι κάνω την άσχετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουυυυυυυ, εγώ να δεις τι έχω δει και τι έχω ακούσει!
      Βρε δεν σε ξέρω; (για λέγε, για λέγε!)

      Διαγραφή
    2. αγαπώ μελιστάλαχτη, εγώ δεν σπέρνω την ίντριγκα κλπ, το έχω δηλώσει;

      Διαγραφή
    3. @BLUEPRINTS
      Το έχεις δηλώσει, αλλά καλά κάνεις και το επαναλαμβάνεις.

      Διαγραφή
    4. Η επανάληψις είναι η μήτηρ της μαθήσεως παιδιά μου...

      Διαγραφή
  12. Καλά τα λες, κάποια στιγμή στη ζωή μου υπήρξα μεγάλη αδερφομάνα [έχω λιώσει τακούνια και τακούνια στο (πίσω) σοντάντ και αλλού)], αλλά έχω μία ένσταση: στη σεξομανία. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ηλικίας (οι περισσότεροι φίλοι ήταν συνομήλικοί μου) και όσο μεγαλώνεις σου περνάει ή αν έχω πέσει σε τέτοιες περιπτώσεις ή αν δεν έχω γνωρίσει τους σωστούς τους πρόστυχους τους στρέητ, πάντως μου είναι πολύ οικεία εικόνα - ίσως στερεοτυπικά πια, αλλά το έβλεπα να συμβαίνει.

    Αυτά, αγαπημένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πλειοψηφία είμαστε, ακόμα κι εγώ που είμαι ένα εξαιρετικά αθώο πλάσμα, γκαραντί, είμαι λιγάκι. Αλλά πίστεψέ με, τα παραφουσκώνουμε κιόλας να δειχτούμε.

      Επίσης, όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε λαξατόλ γιατί κάτι βρωμάει...

      Διαγραφή
  13. Επειδή έχω υπάρξει κολλητή φίλη για πάνω από 20 χρονια με gay άντρες, θα συμφωνήσω και θα σου πω το αντίθετο... περί βαθιού νυχτώματος στην ψωροκώσταινα. Κάτι παρόμοιο έχει πει ο Steve Hughes στους Άγγλους:

    "Κάποιος με ρώτησε αν είμαι gay επειδή φοράω σκουλαρίκι στο δεξί αυτί. (γέλια) ...Και του είπα: Ναι; Έτσι το΄χετε εσείς εδώ; Γιατί στην Αυστραλία, gay είναι όποιος πηδιέται με άντρες"

    Ήμαρτον πια με τα στερεότυπα.. Ναι, πολλοί διακοσμητές είναι gay, αυτό δε σημαίνει πως ΟΛΟΙ οι ομοφυλόφιλοι είναι καλαίσθητοι, ούτε πως αν σου κάτσει str8 διακοσμητής θα'ναι μάπα. Βέβαια αυτό, πολύ ευκολότερα το συνειδητοποιείς αν είσαι str8 διακοσμήτρια και προσπαθείς να πείσεις gay πελάτη πως το φωτιστικό με μοτίβο αγελάδας ταιριάζει μεν, αλλά δεν αφήνει χώρο να κινηθείς στο δωμάτιο..

    Και μη σου πω τι έχει στη μέση στο σαλόνι του ο Φλωρινιώτης και ξεράσεις βανίλιες με περγαμόντα ανάκατα..
    Όχι, θα το πω!
    Συντριβάνι με χρυσό άγαλμα του γιού της Αφροδίτης, του Έρωτα..
    Είπες κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα στερεότυπα είναι από τις μεγαλύτερες ανοησίες από καταβολής του κόσμου, ξέρεις, τότε που ο Θεούλης έπλασε Αδάμ και Λίλιθ και φάγαν τα μουστάκια τους. Εκεί ξεκίνησαν όλα!

      Δεν της άρεσε λέει αυτηνής της σκύλας το φωτιστικό αγελάδα πριντ. Ήθελε λεοπά διότι ήτο κίνκι, αλλά το λεοπά στη ζούγκλα (aka κήπος της Εδέμ) δεν κομπόζαρε σψστά, χανόταν μες στο πράσινο!

      Τι να πεις...

      (το ήξερα για το Φλωρινιώτη, πάντα λάτρευα το λεπτό - σχεδόν αφαιρετικό του γούστο... άσε που τον έχω γνωρίσει προσωπικώς, μου χει δώσει και φιλί στο μάγουλο)

      Διαγραφή
  14. Προσωπικά εχω πολλούς φίλους gay, παράπονο δεν είχα ποτέ με κανέναν,το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν μου φέρθηκε κανείς πούστικα, ενώ από str8 άντρες και γυναίκες ουυυυυυυυυυυυυυ
    Τι με νοιάζει τι κάνει ο αλλος στο κρεβάτι του,και να σου πω, αν μας τρώει το αφτί μας και βαλουμε το δάχτυλο να το ξύσουμε την γλύκα δεν την έχει το δάχτυλο μα το αφτί μας,προσέχουμε όμως να μην έχει πάνω του το κερί 10 εκκλησιών...
    Αγαπημένε έγραψες για άλλη μια φορά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ πέστα ρε φιλενάδα, γιατί άμα τα λέω εγώ που το βερνικώνω το καμουτσίκι δεν πιάνονται!!!!!

      Σ ευχαριστώ ματάρες μου!

      Διαγραφή
  15. θα είμαι πολύ περιεκτικός: Ναι ε;

    υ.γ.: το ότι δεν πήρες ένα τηλέφωνο όντας μόνος αυτό το Σ/Κ δεν θα το σχολιάσω καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ γιε μου, χτες έτρεχα (φαντάσου ότι αυτό το post βγήκε σε 5' μονάχα) ήρθαν φίλοι που είχα να δω 4 χρόνια στο σπίτι και ξενυχτήσαμε. Σήμερα έχω ξυπνήσει απ τα χαράματα με πονοκέφαλο διότι τόλμησα να πιω 3 ποτήρια κρασί... 3 ολόκληρα ποτήρια!

      Παραπονιάρη μου!

      Διαγραφή
  16. Έεεεετσι!
    Πές τα και ν' αγιάσει ο στόμας σου!
    Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι τα ίδια. Μακριά οι ταμπέλες! Και όλα όσα είπες, θα τα έγραφα και για την αντίπερα όχθη, τις λεσβίες.
    Μμμμ...μου έδωσες αφορμή για άρθρο!

    Έλα, φιλί! για καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ δεν θα τα πω; Οι εμπνεύσεις του ντους είναι οι καλύτερες!

      Φιλί γλυκό!

      Διαγραφή
  17. Στερεότυπα και προκαταλήψεις...
    Πάω τώρα να πίασω το σκερπάνι για κάτι μερεμέτια στον κήπο, μετά έχω να ανοίξω φύλλο για μια πίτα που 'ταξα, να κάνω μια παρκετίνη το πάτωμα και το βραδάκι beaute'.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα, εγώ σήμερα είμαι όλη μέρα με πονοκέφαλο και μόνο πλυντήρια έχω βάλει... δράμα, ούτε μαστορέματα ούτε μποτέ ούτε τίποτα...
      φιλί γλυκό

      Διαγραφή
  18. Το τελευταίο που έγραψες τα λέει όλα!
    Μου τη δίνουν τα στερεότυπα (σε όλες τους τις μορφές)και η υποκρισία...που δεν είναι ούτε στρέιτ ούτε γκέι γνώρισμα..καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τελευταίο βγήκε μόνο του, δεν το είχα προσχεδιάσει, μόλις τελείωσα την ανάρτηση και πήγα να πατήσω δημοσίευση - είχα κι άλλον επίλογο - τότε μου ήρθε και το βαλα, γιατί ναι, αυτό είναι τελικά το θέμα...

      καλό σου βράδυ!!!

      Διαγραφή
  19. Φοβερή ανάρτηση! Γενικά, τελευταία άρχισα να σε διαβάζω, και σε πάω πολύ. Πάντοτε μου την έδιναν τέτοιες ταμπέλες και στερεότυπα.
    Έχω φυσικά φίλους και gay και straight και βέβαια δεν υπερτερούν σε κάτι οι μεν από τους δε. Ο καθένας μας έχει ελαττώματα, προτερήματα, κουσούρια και τα λοιπά στοιχεία που ορίζουν αυτό που είμαστε.
    Λες κι είναι το κρεβάτι που θα δείξει π.χ αν έχουμε χιούμορ.
    Παραμύθια είναι αυτά.

    Σε χαιρετώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ γλυκιά μου, είναι πολύ όμορφο και σημαντικό αυτό που μου γράφεις!

      Παραμύθια της Χαλιμάς! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  20. Εμένα δυστυχώς επειδή ο γκει φίλος μου είναι κούκλος, το οποίο συνεπάγεται ότι όλοι οι γκόμενοι του είναι επίσης κούκλοι, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλοι οι γκέι είναι ΚΟΥΚΛΟΙ... Και επειδή είναι γκέι δε μου δίνουν καμία σημασία και μου καταρακώνουν την αυτοπεποίθηση!! Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα!
      Dear, όλα είναι θέμα προσδοκίων. Πάψε να έχεις την προσδοκία, ότι θα φλερτάρουν Εσένα κι απόλαυσε την παρέα.!
      Φιλιά

      Διαγραφή
    2. Ωω δεν έχω πάντα αυτή τη προδοκία αλλά είναι πολύ σκληρό όταν μπαίνεις σε ένα μααζί(γκει μπαρ) τίγκα στους άντρες και δε γυρίζει ούτε ένας να σε κοιτάξει!!

      Διαγραφή
    3. Κι εγώ είμαι κούκλος και οι γκόμενοί μου είναι κούκλι, και ο Ben από πάνω είμαι βέβαιος ότι είναι κούκλος αλλά υπάρχουν και πολλοί μη κούκλοι και πολλοί άπλυτοι ανάμεσά μας. μην μπαίνεις στο τριπάκι αυτό, αυτοί οι κούκλοι είναι για άντρες, άλλοι κούκλοι είναι για σένα, μόνο που σπάνια κυκλοφορούν σε gay μαγαζιά!

      Διαγραφή
  21. - Συγνώμη, αλλά είσαι gay;
    - Ναι.
    - Μα πως;
    - Έχω αφήσει τη φούστα και το τοπάκι στο καθαριστήριο μωρέ, γι' αυτό δεν με αναγνώρισες!

    (True story)

    Αχ αυτές οι κατηγοριοποιήσεις. Έχουν φάει τα καλύτερα παιδιά!

    (Επίσης true story)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα πως; μα πως; μα τι ερώτηση είναι αυτή;

      Λίγο έπρεπε να απαντήσεις, λιγάκι μόνο, για τις αμυγδαλές μου που είναι ευαίσθητες...

      Διαγραφή