Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Να κοιμηθώ στο πάτωμα

Μη με πιέζεις σου λέω ρε φιλενάδα, βαριέμαι σήμερα, βαριέμαι και να κουνηθώ αυτήν την ώρα. Είχα μια γεμάτη μέρα, γεμάτη κι ευχάριστη ακόμα και στη δουλειά καλά πέρασα, πολλά πράγματα να κάνω και γρήγορα χωρίς γκρίνιες και υστερίες όπως χτες (καλά το χτεσινό λίγο πριν φύγω που υστερίασε η γλυκειά συνάδελφος κι εγώ έμεινα μαλάκας γιατί μια ερώτηση διευκρινιστική έκανα ο δύστυχος, δεν περίμενα ν ακούσω τα εξ αμάξης - μετά με κλάματα ζητούσε συγνώμη αλλά είχε ήδη γίνει το στομάχι μου κόμπος- δεν θέλω να το ξαναζήσω), αλλά κουράστηκα βρε κούκλα μου και δεν θέλω να συνεχίσω να κάνω πράγματα, θέλω να ηρεμήσω, να ρηλαξάρω που λέμε και στη Βούρμπιανη, να χαλαρώσω.


Φευ όμως, οι δουλειές δεν φεύγουν εδώ μένουν μπροστά στα κουρασμένα μούτρα μου, μπροστά στο γέρικο κορμί μου και με καλούν σαν αποτρόπαιες σειρήνες να ασχοληθώ μαζί τους. 
Εκείνος ο διάβολάκος της τάξης ψιθυρίζει λάγνα στο αυτί μου "πρέπει να μαζέψεις τα ρούχα, να τα σιδερώσεις, να τα βάλεις στη θέση τους, ν αδειάσεις επιτέλους τη βαλίτσα και να βάλεις κι άλλο πλυντήριο, να ξεσκονίσεις λίγο, αύριο περιμένεις φίλους, να σκουπίσεις, με την ηλεκτρική όχι με κείνο το σουίφερ, με την ηλεκτρική γιατί το χαλί πρέπει να λάμψει, να μαγειρέψεις, τι θα φας δύστυχε βραδιάτικα, τι θα πάρεις αύριο μαζί σου, πάλι απ έξω θα παραγγείλεις και θα γεμίζει το μπακόνι και θ αδειάζει το πορτοφόλι - έχεις και να πληρώσεις το σήμα του αυτοκινήτου μεσ στη βδομάδα, κάνε κράττει, ταξίδι έρχεται, μην τα σπαταλάς από δω κι από κει και καπνίζεις και 2 πακέτα την ημέρα, τέλειωνε να κοιμηθείς νωρίς, θα ξυπνήσεις 6 αύριο να πας στο γυμναστήριο να χτυπηθείς, την άλλη βδομάδα την έχεις χαμένη και πρέ...


ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άσε με ήσυχο ρε συ, δεν θέλω να κάνω τίποτα, δεν θα κάνω τίποτα, θα ξαπλώσω στον καναπέ και θα χαζεύω στο χαζοκούτι, θα παραγγείλω πίτσα και θα μιλάω με το μωρό μου στο τηλέφωνο με τις ώρες και κάποια στιγμή θα με πάρει ο ύπνος έτσι, σ αυτήν την κατάσταση γιατί δεν μπορώ ρε αδικιορισμένε "καλέ" εαυτέ, είμαι πτώμα, μ ακούς, είμαι πτώμα.


Αχ, ξαλάφρωσα, όρθωσα το ανάστημά μου και είμαι ήρεμος
Πάω να βάλω το κοτόπουλο να ψήνεται πριν μαζέψω τα ρούχα και τα σιδερώσω!

7 σχόλια:

  1. Αχ καλό μου, δεν μας θέλουν τα φεγγάρια, δεν, απόψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βούρμπιανη???????????

    Ρ.Α. Με Μαγιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που είναι η Βούρμπιανη;
    Τι ήθελες και μου θύμησες το σιδέρωμα;
    Καλά δεν το αγνοούσα δύο ημέρες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Theorema
    κομμάτια είμαι φίλη, άνοιξε η μέση μου απ την κούραση

    @Ρ.Α.Με Μαγιό
    Βούρμπιανη, Βούρμπιανη και μη χειρότερα!

    @Αθηνά
    Είναι κάπου στην Κόνιτσα, δεν μπορώ να το αγνοήσω, θα χω κι άλλο μεσ στη βδομάδα... τι διάολο ένας άνθρωπος 3 πλυντήρια τη βδομάδα, θ ανοίξω καθαριστήριο να πληρώνομαι τουλάχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έεεετσι!!!
    και βάλε μια φωνή πριν αρχίσεις την ηλεκτρική. να ξέρουμε ποιος κάνει κουμάντο τέλος πάντων εκεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγω το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ, αναζητάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ria
    και βέβαια, να φαίνεται ποιος είναι ο άντρας του σπιτιού

    @Coula
    πτώμα σου λέω είμαι, πτώμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή