Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Τι λες βρε Μπούλη

Λίγες μέρες μόνο φιλενάδα, μετά την ανακάλυψη του άτυχου Βαγγέλη, του παιδιού που μας έκανε και δακρύσαμε, όσων έχουμε καρδιά τουλάχιστον, λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση των χειρότερων εφιαλτών μας - θα μου πεις , δεν τα ξερες βρε καημένε κι εσύ, μωρέ τα ξερα αλλά επειδή είμαι Τοξότης πάντα περιμένω μέχρι το τέλος με αισιοδοξία, τις ίδιες μέρες όπου όλοι ) ακόμα και η Χρυσή Αυγή - Θεέ μου φύλαγε) καταφέρονται κατά του εκφοβισμού, τραμπουκισμού και όπως θέλεις πες το, έρχεται ο γνωστός και αγαπημένος σε όλους μας ιεράρχης, ο κος Άνθιμος εκ Θεσσαλονίκης να συνεντευξιαστεί με τον κο Αρναούτογλου, τον αξιοσέβαστο παρουσιαστή τρασαδούρων - ναι, εκείνων που έβαζε την Κλάρα να χέζει και έριχνε απρόσμενα τούρτες στα μούτρα ανυποψίαστων πλην τίμιων κορασίδων, και να δηλώσει πως η ομοφυλοφιλία είναι θανάσιμο αμάρτημα και πως θα καούμε στην κόλαση και πως δεν θέλει το gay pride, αλλά δεν τα βάζει με τους ομοφυλόφιλους, τους επιτρέπει να μετανοήσουν όπως μετανόησε ο Μέγας Κωνσταντίνος του οποίου τα ειδεχθή εγκλήματα και οι δολοφονίες συγχωρέθηκαν και ανακυρήχθηκε άγιος της εκκλησίας μας, ναι, αυτής της εξουσίας που στάζει φαρμάκι και μίσος μέσα από ειδεχθείς εκπροσώπους όπως ο κος Άνθιμος.

Και μετά αναρωτιέσαι φιλενάδα πως γίνονται όσα γίνονται, μετά αναρωτιέσαι πως σπρώχνουν στην αυτοκτονία παιδιά αθώα, παιδιά που θα μπορούσαν να έχουν ένα υπέροχο μέλλον μπροστά τους - και δεν αναφέρομαι μόνο στην ομοφυλοφιλία, αναφέρομαι στην διαφορετικότητα γενικώς, πως μας αγελοποιούν και μας κάνουν σκατά, που σκατά στα μούτρα τους φιλενάδα γιατί πραγματικά, αυτοί οι άνθρωποι αντί να φυλακιστούν για ρατσιστικά κηρύγματα, δίνουν συνεντεύξεις.

Και τους ακούνε διάφοροι αμόρφωτοι, θρησκόληπτοι και Χρυσαυγίτες και δέρνουν, σκοτώνουν, βασανίζουν συμμαθητές, γνωστούς, θεατές, μετανάστες, ανθρώπους, ναι ρε φιλενάδα, συνανθρώπους σου.

Και μετά σε χαλάει που σπάνε τα αγάλματα στο Ιράκ.
Σε χαλάει που σκοτώνουν οι Τζιχαντιστές αβέρτα.
Σε χαλάει που ο Βαγγέλης βασανίστηκε και χάθηκε.

Ο κος Άνθιμος όμως - και ο Άρειος Πάγος επίσης - και όλοι αυτοί που ρατσιστικά και βίαια βιάζουν φίλους σου, συγγενείς σου, παιδιά σου, συνανθρώπους σου, δεν σε χαλάει. Εκεί μόκο.

Ντροπή σου. Ντροπή μου. Ντροπή μας.

19 σχόλια:

  1. ενα εχω να πω στον θειο :ΤΙ ΨΥΧΗ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙς ΜΩΡΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη διάβασα κι εγώ το πρωί τη μαλακία του Άνθιμου και συγχίστηκα για λίγο αλλα λέω δε θα του κάνω το χατίρι!Δυστυχώς δε μπορώ να αλλάξω τους ανθρώπους που έχουν μάθει να μην ακούν,να μη κατανοούν και το πιο απλό αλλα τελικά τόσο δύσκολο για κάποιους : να μην αισθάνονται! Πιο παλιά έμπαινα στη διαδικασία να κάθομαι να τους απαντάω και τελικά οι απαντήσεις (μεχρι και αποσπασμα απο τα απομνημονευματα του Μακρυγιάννη μου έχουν παραθέσει σαν επιχείρημα) που έπαιρνα ήταν οι ίδιες γιατι ποτέ δεν έκαναν την ελάχιστη προσπάθεια να ακουσουν τι έλεγα.
    Οι άνθρωποι γουστάρουμε το drama queen,γουστάρουμε να πέφτουμε απο τα σύννεφα,γουστάρουμε να έχουμε την άποψη με τα περισσότερα like και τέλος γουστάρουμε τις αποψεις που δε μας ξεβολευουν,που δε χρειάζεται να σκεφτούμε λίγο παραπάνω για αυτές.
    Είμαι σε όλα μαζί σου εκτός απο το "ντροπή σου" και το "ντροπήμας"! Γιατι παρότι ξέρουμε όλα τα παραπάνω που σου ανέφερα,διαλέγουμε έναν άλλον δρόμο σκέψης που δεν ειναι δυστυχώς η κοινή λογική και τον υπερασπιζόμαστε με τα μέσα που έχουμε! Εγω δεν έχω άλλη δύναμη να επηρεάσω τους ανθρωπους εκτος απο αυτη που μου δίνουν το μυαλό και ο λόγος μου. Και επειδή απο αυτά που έχω διαβάσει και απο σένα βλέπω οτι κι εσυ παλευεις με αυτά τα όπλα,δε θεωρώ οτι είναι ντροπή μας! Τουλάχιστον όσοι μπορουμε ακόμα ας παραμείνουμε Ανθρωποι. όχι λοιπόν ντροπή μας.
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή μας μόνο στο ότι τους επιτρέπουμε να σπέρνουν το μίσος τους αφειδώς. Πρέπει να τους πολεμήσουμε βρε Σαλιάγκι μου γλυκό...

      Διαγραφή
    2. οκ,τότε! Πές το έτσι να το καταλάβουμε και οι πρωην ξανθιές!Περνάω με σίλβο το γιαταγάνι του παππου,πιάσε κι εσυ τα επαναστατικά τραγούδια το βράδυ για να έχουμε παλμό και Αεεεεεεεεεεερα!!!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
    3. Οι άνθρωποι γουστάρουμε το drama queen,γουστάρουμε να πέφτουμε απο τα σύννεφα,γουστάρουμε να έχουμε την άποψη με τα περισσότερα like και τέλος γουστάρουμε τις αποψεις που δε μας ξεβολευουν,που δε χρειάζεται να σκεφτούμε λίγο παραπάνω για αυτές.

      τι θες να πεις με αυτο;

      Διαγραφή
    4. Γεννήθηκε πριν ακακαλυψουν τη θωρία της βαρύτητας. Που 'σαι ρε στεφανε; Από εμένα δεν πέρασες ακόμα...

      Έτσι κάνουν οι φίλοι;

      Διαγραφή
  3. Ακόμα ανοίγει το στόμα του αυτό το σκουλίκι; Και να δεις που υπάρχουν άτομα που τον ακούνε. Και τώρα και πάντα.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν αναρωτιέμαι, γιατί αν και γνήσια τοξότης, όσο αισιόδοξη κι αν είμαι, βλέπω πως η υποκρισία περισσεύει, ειδικά της εκκλησίας που διαμορφώνει και τις απόψεις των προβάτων...όλων εκείνων που μετά το σταυρό και τη συχώρεση που ζητάνε κάθε Κυριακή, θα ξαναπιάσουν τα "όπλα" να σκοτώσουν τον επόμενο που θα φύγει από το κοπάδι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό, σωτηρία δεν υπάρχει όσο τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοια πόστα και όχι κλεισμένοι σε κλουβιά

      Διαγραφή
  5. δεν καταλαβαινω γιατι εκπλησσονται μερικοι με τη δηλωση του κυριου αυτου. αφου τις ιδιες παπαριες λεει εδω και χρονια. σιγα την ειδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εκπλήσσεται κανείς, απλά αν δεν αντιδράσουμε τότε σημαίνει πως τα δεχόμαστε

      Διαγραφή
  6. Κάτι τέτοια ακούω/βλέπω και πραγματικά ντρέπομαι που ανήκω στο ανθρώπινο είδος! Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!

    Καλώς σας ξαναβρήκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μας ξάναρθες! Μην ντρέπεσαι, θα ρθει η μέρα που θα νικήσουμε!

      Διαγραφή
  7. Και για να καταλάβω, τώρα... Αυτός, ο Άνθιμος (άνευ "Κος") σε καμιά εικοσαριά μέρες θα μιλά για τη "γιορτή της αγάπης" και το νόημα της "Ανάστασης";!
    [Έχει Ανάσταση το σκοτάδι;]

    Κυριακάτικη Καλημέρα, Tremens μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό, θα μιλά για αγάπη αυτός που δεν αγαπά ούτε τ άντερα του...

      Διαγραφή
  8. Εχω την εντυπωση, για να μην πω την πεποιθηση, οτι η κοινωνια γινεται ολοενα κ περισσοτερο υποκριτικά συντηρητική. Δλδ υπαρχει ενας συντηρητισμος, ασχημος ομως, και παραλληλα μια υποκρισια οτι εχουμε προοδευσει και ειμαστε ανοιχτομυαλοι να συζητησουμε οτιδηποτε διαφορετικο και να το αποδεχτουμε. ΝΟΤ!!!!
    Ο λυκος που φορουσε προβια προβατου πιο τιμιος και πιο ντομπρος ηταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς ναι, αλλά που θα πάει... που θα πάει. Θα αντιδρούμε όσο και όπως μπορούμε

      Διαγραφή