Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Σπίτι μου, σπιτάκι μου

Μαμά, τ άκουσες; Άκουσες μαμά τι είπε η κα Βούλτεψη; 'Ησουν ηλίθια μαμά που κανες το σκατό σου παξιμάδι τόσα χρόνια μπας και χτίσεις ένα σπίτι.

Μπαμπά, αν κι έχεις φύγει απ' εδώ, τ άκουσες αυτά που είπε το Κυβερνητικό απόβρασμα; Άκουσες τι είπε αυτή η εμετική ξανθιά φοράδα; Τ άκουσες μπαμπά; Ήσουν βλαμμένος που έσκιζες τα χέρια σου στο ξυλουργείο μέρα νύχτα για να χτίσεις ένα σπίτι.

Αδερφή τ άκουσες κι εσύ;
Αδερφέ;
Φιλενάδα;
Φίλε;

Ακούς που έχει φτάσει η παράνοια που ζούμε; Ακούς Έλληνα πολίτη ηλίθιε; Τ ακούς; Άκουσέ τα, κι εσύ κι εγώ και όλοι μας. Γιατί όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι που η Βούλτεψη και η παλιοπαρέα μας κυβερνούν. Ναι φίλε μου. Αυτή η παλιοπαρέα που μαζί με την άλλη την παλιοπαρέα την πράσινη της Ελιάς εφηύραν τα χαράτσια, τα μετονομασμένα σε ΕΝΦΙΑ (και ο τόνος στο Α παρακαλώ να έχει γαλλική αξάν, να την καταλαβαίνουν μέχρι και οι φαφούτηδες του Ολάντ), μαζί με το ροζ μπονμπόν της πάλαι ποτέ κραταιάς ΔΗΜΑΡ, ναι, αυτής που θα μας δώσει και πρόεδρο τον κυρ Φώτη, ναι φιλενάδα, αυτής που έτρεχε να κρυφτεί μετά το μαύρο στην ΕΡΤ αφού όμως είχε στηρίξει όλα τα υποδέλοιπα.

Τ ακούς; Είσαι ηλίθιος που έχεις σπίτι. Ζώο. Πλήρωσέ το τώρα και ξαναπλήρωσέ το. Και άμα δεν έχεις να το πληρώσεις, μην ανησυχείς. Θα στο πάρει το κράτος με τις τράπεζες του Στουρνάρα, ναι, εκείνου του ακούραστου υπουργού του φορεμένου, που μας τον φορέσανε και τον κάναμε γαργάρα. Και μόλις στο πάρει το κράτος, θα πάς εκεί στην πλατεία της Κυψέλης που έγινε πρόσφατα ανάπλαση και θα κοιμηθείς σε εκείνο το παγκάκι που έχει χερούλια για να μη χωράς να κοιμηθείς, γιατί είναι λέει ντιζάιν και δεν μπορείς να κοιμηθείς εσύ που σου πήρανε το σπίτι γιατί ήσουν ηλίθιος που ήθελες σπίτι, ηλίθιος ήσουνα μπαμπά, συγνώμη κιόλας αλλά ο νεκρός δεν δεδικαίωται στην παρούσα φάση, ηλίθιος κι εσύ και όλοι οι μπαμπάδες και οι μαμάδες και οι παππούδες και οι γιαγιάδες - νεκροί και ζώντες - που θέλανε σπιτάκι.

Άκου εκεί.

Κι άμα δεν σ αρέσει το παγκάκι το ντιζαινάτο θα αρέσει στην κυρία Δημουλά, πάρε μια νεραντζιά αγκαλιά, μην ανησυχείς για τα κρύα, όπου να ναι θα πάν οι Ατενίστας να τους πλέξουνε πουλόβερ να μην κρυώσουν οι δύστυχες οι νεραντζιές, να μπαμπά, είναι παράδεισος εδώ, οι νεραντζιές φορούν πουλόβερ, τα παγκάκια έχουν ντιζαϊνάτες χειρολαβές, η Βούλτεψη είναι εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Κούγιας αθωώνει τις Μανωλάδες, οι παπάδες κανονίζουν τα της πολιτείας κυρήττοντας το μίσος, οι Χρυσαυγίτες δέρνουν τις αδερφές, ο Βορίδης κόβει τις προληπτικές εξετάσεις (τεστ ΠΑΠ και αηδίες, έχεις προστάτη; Ας πρόσεχες. Θες καρκινικούς δείκτες; Κόλλα καρκίνο πρώτα και μετά βλέπουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θες αιματολογικές; Για ψόφα λίγο να σε δω κατάχαμα και κάτι θα γίνει).

Είναι παράδεισος εδώ μπαμπά. Και για όλα τα προβλήματα -τα λίγα μη φανταστείς - φταίει η αντιπολίτευση. Γιατί ο Αλέξης - σοβαρός ή μη - κυβερνά τόσα χρόνια. Δεν κυβερνά ο Αντωνάκης, ο Βαγγελάκης και η παλιοπαρέα. Όχι. Μόνον οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

Ακούς μπαμπά; Ήσουν λοιπόν ηλίθιος που αγωνίστηκες. Βλαμμένος. Έπρεπε να τα χεις φάει στην Πάολα. Ή στο Ρέμο - έχει και το παιδί του να σκεφτεί. Τώρα θα στα κρατσανίσει η Βούλτεψη. Που αντί να την πλακώσουν στις σφαλιάρες και να τη διώξουν απ τη χώρα την αφήνουν και κάνει την κυρία. Ναι μπαμπά.

ΥΓ. Δεν συνηθίζω να γράφω πολιτικές αναρτήσεις αλλά κατά τη γνώμη μου έχουμε ξεφύγει. Και δεν φταίνε αυτοί που μας εξαθλιώνουν, φταίμε εμείς που τους το επιτρέπουμε. Να φύγουν ρε φιλενάδα, χτες - όχι αύριο. Χτες.

16 σχόλια:

  1. Τελικά δεν υπήρξε γουρλίδικη ημερομηνία ούτε για την Ελλάδα η 11η Σεπτεμβρίου...
    Εν τω μεταξύ ο κ. Φώτης θέλει και παρακάλια ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς τρεμενσάκο δεν τους βλέπω να πηγαίνουν πουθενά και γιατί να πάνε; Ποιος τους διώχνει; Ποιος μιλά; Σιωπή.
    Αυτό θα γράψει για μας η Ιστορία. Σιωπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρεμενσάκο πολύ δίκιο έχεις!

    Εχουμε ξεφύγει! Από όλες τις απόψεις!

    Ωραία ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεμουλίνι μου ,δεν τα δημοσιευεις και σε καμιά ηλεκτρονικη εφημεριδα !
    Κριμα να μη σε διαβαζουν κι άλλοι....διαβλέπω και 2η καριερα!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα, αυτά είναι για σας, τους φίλους μου, έχε χάρη που στο fb στο δημόσιο προφίλ μου έχουν πρόσβαση όλοι οι συνάδελφοι και θα σου λεγα εγώ....

      Διαγραφή
  5. Ψόφος. Ψόφος αργός.
    Πονάω -όχι για τη χώρα που μεγαλώνω. Πονάω για μένα και για τα παιδιά που μεγαλώνουμε σ' αυτή την κοινωνία. Ακόμα περισσότερο πονάω που ξέρω πως λίγοι, πολύ λίγοι θα θελήσουν να γκρεμίσουν κάτι για να φτιάξουν κάτι καινούριο...
    Καλό απόγευμα τρεμενσάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικός μας μέχρι να αποφασίσουμε να "ψοφήσουμε" και όχι να ψηφίσουμε αυτούς τους αναίσχυντους. Ελπίζω μεν, όχι πολύ δε... καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  6. Σπίτι; Χα! Ακου εκεί σπίτι! Σιγά μη σου βάλουμε και πισίνα!
    Σπίτι! Πφφφφφ... στις τριτοκοσμικές χώρες γιατί δηλαδή μένουν όλοι σε καλύβες και τσαντίρια; Να πάτε να μείνετε όλοι εκεί να τα φορολογήσουμε κι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ντε, άντε που μάθαμε με τα σπίτια και θέλουμε όλοι!

      Διαγραφή