Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Ζητείται - Προσφέρεται

(Εισαγωγή: Κοίτα να δεις φιλενάδα που έγινα ξαφνικά νυχτερινός τύπος, μη νομίζεις, απ τις 6.30 το πρωί είμαι στο πόδι αλλά εκεί που έπλενα τα δόντια μου για να πέσω στο κρεβάτι αποφάσισα να φτιάξω τη βρύση του μπάνιου η οποία άμα τη επιστροφή μου δεν έτρεχε νερό και πήρα τον κάβουρα και ξεβίδωσα το ακροφύσιο και με φρίκη μου είδα ότι μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο μάζεψε ολάκερο νταμάρι και το καθάρισα και τρέχει και αποφάσισα να προσφερθώ νυχτιάτικα διότι άνεργος είμαι, ας προσφερθώ)

Γραφίστας, νεανίζων, μεσήλικος, (κοινώς τζόβενον) μόλις 41 Δεκεμβρίων, με εξαιρετική προϋπηρεσία στας Γραφικάς Τέχνας και στας Γραφικάς Καταστάσεις αναζητεί εργασίαν. Προθυμία πλουσία, αντοχαί μεγάλαι και τραναί και ό,τι προαιρείσθε παρακαλώ δεν κάνει τίποτις, μην το συζητάτε.

Προσόντα
Γοητεία απαράμμιλος, χιούμορ ακατέργαστο ωσάν αδάμας, εμφάνιση εξαιρετική, ομορφιά απερίγραπτη, χαμόγελο 7 αστέρων και 2 μάτια ζεστά σα 2 λίμνες λιωμένης σοκολάτας - γάλακτος γιατί η υγείας μου πικρίζει και σας παρακαλώ δεν θα θελα. Τελώ υπό αυστηράν διατροφήν ώστε μέχρι τέλους του μηνός να καούν οι κουραμπιέδες ωσάν τα κάρβουνα του Πάσχατος (το ξέρω πως δεν κλίνεται αλλά μ αρέσει - είμαι ικανός να σου πω του Αιγαλέου εγώ αν έχω κέφια) και να αναδειχτούν οι άρτια γυμνασμένοι μύες που χουν φάει ατσάλι τόσα χρόνια. Μούσι 3 ημερών που έχει γίνει 3 εβδομάδων γιατί βαρέθηκα να το ξουρίσω.

Παράστημα ευθυτενές κι ευγενικό, 2 πόδια σαν κολώνες αρχαιοεληνικού ναού, μπράτσα γερά και δυνατά, να, σα μπετόν αρμέ τα δύστυχα και τρικέφαλοι τορνευτοί καθώς και αστραγάλοι ομοίως και ανυπερθέτως. Κλίση στη μαγειρική, στο σφουγγάρισμα, στην τάξη και την ακαταστασία. Όλα τα χει ο μπαξές, ελάτε, ελάτε, ξεπούλημα.

Φωνή παραμυθένια, ωδικό πτηνό καθώς και για εκφώνιση ραδιοφωνικών διαφημίσεων τύπου "Γαλακτομπούρεκο Γαλυφιανάκης" ή "Μαρία που την πας τη σκούπα - Άστα μου χάλασε και δεν ξέβρω τι να την εκάμω - Electrolux Μαρία μου, Electrolux" (προτιμώ να μην κάνω τη Μαρία στο διαφημιστικό αυτό, μην εκτεθούμε, αντιλαμβάνεσθε).

Καλλιτεχνική φύσις παιδιόθεν, με σπουδές στη μουσική, τη ζωγραφική, τη σταυροβελονιά, το κομπλάν και το καθάρισμα φρέσκων φασολακίων. Επίσης στα τρυφερά μου χρόνια υπήρξα μεγάλο καρφί και τις έτρωγε η αδερφή μου συνέχεια και μένα μου χαϊδεύαν το κεφαλάκι το ξανθωπό, να, να, έτσι, πατ πατ πατ. Προσόν εξαιρετικά χρήσιμο στους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε.

Εξαιρετικά ερωτικός και σεξουαλικός, κάμνω τα πάντα και αν σιχαίνομαι δεν το δείχνω.

Προϋπηρεσία
1989
• 6μηνος απασχόλησις ως χαμάλης σε αποθήκη με ζαχαρώδη. Εξαιρετική εμπειρία, διδάχθηκα πως στοιβάζουνε ένα σωρό κούτες καθ' ύψος χωρίς να πέφτουν σε κεφάλια αθώων και μη κορασίδων.

1990 - 1993
• Περιπέτειες με Πανελλήνιες και σπουδές ανώφελες στα εξωτερικά και στρατός.

1993 - 1996
• Χαμαλόπαις στις οικοδομές. Βοηθητικός παράγων σε ξυλουργικές, ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, βαφτικές, πλακαδικές και ό,τι μπορείς να φανταστείς υπηρεσίες. PHD στο μάζεμα των μπάζων. Highlight, όταν με αποκάλεσε η Αλίκη που της ανακαινίζαμε το διαμέρισμα "τεκνάκι".
• Ζωγράφος εγχάρακτων παραστάσεων και μη σε αγγεία αρχαιοελληνικού κάλλους και τεχνοτροπίας. Κάποιος αν έχει πάρει τέτοιες αηδίες απ το Μοναστηράκι μπορεί να έχει έργο μου στα χέρια του.

1996 - 1997
• Δημιουργικό γραφείο του καθηγητού μου στη σχολή. 2 υπάλληλοι, 2 αφεντικά. Εμείς κι εκείνοι. Χωρίς Οικογένεια, Με Οικογένεια. Και μιά φακή που μούχλιαζε στο ψυγείο για μήνες. Εκεί είχα ΤΕΒΕ.

1997-1998
• Designer σε wannabe εκδοτικό οίκο που δεν πρόλαβε να βγάλει το πρώτο τεύχος και φαλίρησε. Εξαιρετική επιτυχία. Κι εκεί με ΤΕΒΕ ήμουνα.

1998 για λίγο
• Designer σε εκδοτικό οίκο της κακιάς συμφοράς που έβγαζε περιοδικά για Playstation και το διμηνιαίο περιοδικό - χαστούκι στο κατεστημένο - "Κρήτη". Με διώξανε γιατί ήμουν πολύ γρήγορος και τελείωνα πολύ πριν τα deadlines και δημιουργούσα αναστάτωση (αλήθεια λέω). Πριν πάω εγώ εξέδιδαν και τσόντες. Είδα τα αρχεία και κολάστηκα!

1998 - 1999
• Δημιουργία με κολλητό και συνάδελφο του επαναστατικού δημιουργικού γραφείου μας. Το κλείσαμε γιατί με έκλεβε.

1999 - για ένα εξάμηνο
• Στήσιμο στις εξωπραγματικά υπέροχες εφημερίδες Αυριανή και Φίλαθλος. Μεγάλες στιγμές χαρά γεμάτες. Εκεί ήμουν ανασφάλιστος. Highlight, όταν μπερδέυτηκαν οι φωτογραφίες στο ηλεκτρονικό μοντάζ και είχε φωτό του Πάγκαλου και από κάτω λεζάντα "Η Ούμα Θέρμαν"!

1999- 2000
• Πρώτη εργασία σε διαφημιστική. Μικρή, όχι πολύ μεγάλη. Χαμαλοδουλειά απ τους παλιούς, το παιδί για όλες τις δουλειές. Προσχέδια, μακέτες, κείμενα ενίοτε, illustrations (επειδή είμαι ηλίθιος και καυχήθηκα φωναχτά ότι ζωγραφίζω). Μισθός εξαίρετος, 3,60, αλλά τουλάχιστον τον έπαιρνα. (Το μισθό βρε μάνα μου)

2000 - 2002
• Μεταφορά σε άλλη διαφημιστική, μεγάλη αυτή, προ διετίας φαλήρισε. Πήγα ως βοηθητικός και κατέληξα προϊστμάνος σε μικρό χρονικό διάστημα διότι η προϊσταμένη δε γνώριζε ούτε να ανάβει το Mac (νόμιζε η δόλια πως ήταν κραγιόν). Μεγαλύτερος μισθός, αναγνώριση, ατέλειωτα ωράρια, νεύρα.

2002 - 2012
• Μεταφορά σε άλλη διαφημιστική ως προϊσταμένος τμήματος. Έβγαζα πάντα την περισσότερη δουλειά, έδιωχνα τα παιδιά (4 είχα) στην ώρα τους και τέλειωνα εγώ τις δουλειές, πολύ καλός μισθός, bonus, spa, εκδρομές, χαρές κι ένα κλίμα υπέροχο. Όλα αυτά άλλαξαν προ τριετίας με αποτέλεσμα να διώξουν τα παιδιά και να κάνω τα πάντα, και όποιον έδιωχναν έκανα κι αυτουνού, και τζάμια και καθρέφτες και σοβατεπιά γιατί η υπέυθυνη παραγωγής είχε τη μέση της κι έκανε ταβάνια.

Εφαλίρισε κι αυτή και πάει καλλιά της. Α, αν ξέβρεις από διαφημιστικές, είναι η μοναδική με βραβεία σημαντικά του εξωτερικού, αυτή που κάποτε αποκαλούσαν όλοι σχολείο και όλοι ήθελα να εργασθούν εκεί. Αμισθί κιόλας. Τώρα βροχή.

2013
• ;;;;;;;;;;;;;;;;

Λοιπόν φιλενάδα σε ενημέρωσα πλήρως κι ανυπερθέτως, οποιαδήποτε απορία ή συμπληρωματική δήλωσις κι αναφορά μου λες και σου στέλνω - α, κάνω κι ένα προφιτερόλ, όνειρο!


69 σχόλια:

  1. Σε έχει πεί η Αλίκη τεκνάκι. Τέλος για βιογραφικό. Απορώ τι μας έγραψες τις υπόλοιπες μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νομιζω πιο εύκολα θα βρεις δουλεια ως προφιτερολιστας παρα ως γραφίστας πια, αλλα δε πειαρζει ! πιστευω οτι κανεις καλος δε χανεται ! μακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ, δουλειά να ναι και ότι να ναι, προφιτερολίστας το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια!

      Διαγραφή
  3. Χάλαγες την πιάτσα, ακούς εκεί να τελειώνεις πριν τα deadline! Για κάποιον λόγο τα έχουν, για να τα ξεπερνάμε...
    Καλώς μας γύρισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέρες πριν τελείωνα και παραπονέθηκαν οι υπόλοιποι συνάδελφοι ότι δεν ήμουν προσεκτικός - μούφα, τους χάλαγα τη ζαχαρένια...

      Διαγραφή
  4. Έχεις ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΤΣΑ,εχεις;
    Τώρα για δουλειά εχω να σου προτείνω,η θα μου κρατάς την πετσέτα να σκουπίζομαι όταν βγαίνω σφαίρα από τη θάλασσα,η να σε κάνω βοηθό μου για τα τζάμια στα γραφεία που δουλεύω,πολύ το τζάμι μάνα μου και η θάλασσα από κοντά τα κάνει συχνά σκατά..
    Και στις δυο περιπτώσεις θα πληρώνεσαι κανονικά...ακουω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΑ δεν έχω, πτυχίο στο Τσα Τσα και στο Καν Καν διαθέτω!!!
      Άσπρος σίφουνας να γενώ; Θα γενώ να πάει το παλιάμπελο.

      Συγνώμη και με το συμπάθειο, εσύ κάνεις ακόμα μπάνιο στη θάλασσα; Ε; Ε;

      Διαγραφή
    2. Κάνω να διατηρώ τις γραμμές μου,χθες ο σύζυγος τα έπαιξε και δεν έκανε, την άλλη Τρίτη ίσως ανέβω, τι λες θα βρεθούμε στου Λουστράκου;

      Διαγραφή
    3. Α, θα χαρώ πολύ να σε δω! Αν θα είμαι μόνος εδώ, ναι, θα έρθω!!!

      Διαγραφή
  5. Η λύση είναι μία και απορώ πως δεν την σκέφτηκες.

    Θα κατέβεις Μοναστηράκι, θα στήσεις έναν ωραιότατα πάγκο και θα πουλάς στους τουρίστες προφιτερόλ μέσα σε αγγεία αρχαιοελληνικού κάλλους και τεχνοτροπίας ζωγραφισμένα από τα χεράκια σου!!!

    Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες! Σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να φύγουν λίγο τα κρύα γιατί τα γερασμένα μου κόκκαλα δεν αντέχουσι το ψύχος πια και ενδέχεται να το κάνω. Θα κάνω και συνθέσεις με χάντρες!!!

      Διαγραφή
  6. εγω δε θα το πειραξω σήμερα το αγόρι μου!!!!!
    θα του στείλω πολλά πολλα φιλάκια!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νιώθω στενάχωρα....για να σχολιασω χιουμοριστικα.

    Τι θα κάνεις; Εχεις εμπειρια. Στειλε βιογραφικα παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιούμορ μωρό μου, έτσι θα τη βγάλουμε

      Κάνω προς το παρόν μάζεμα και στόλισμα φακέλου μπας και γίνει κάτι!!!!

      Διαγραφή
  8. Φέρε το προφιτερόλ ΤΩΡΑ
    και δεν θα μου πάρεις εσύ την δουλειά του Υδραυλικού στην οποία φέρομαι με το γάντι...!!!
    καλημέρα
    ο κρόμης δουλεύει μια χαρά, μπήκα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα 1 η ώρα τη νύχτα να ξεντεριάζω τη βρύση; Όλη μέρα σπίτι ήμουνα ο αχαϊρευτος!

      Είδες ο κρόμης;

      Διαγραφή
    2. ναι merci, κρομύζω συνεχώς τώρα. βοηθάτε τις γριές, απο το θεό θα το βρείτε...
      άλλο ήθελα
      μα 12 η ώρα το πρωί να ξεβουλώνω την λεκάνη του -1 στο γραφείο γιατί μόνο εγώ ξέρω?
      με τη γόβα, το μεταξωτό και το διαμαντικό στο χέρι?
      ελεος

      Διαγραφή
    3. Τι τα θες κι εσύ και λες πως ξέρεις;

      Δεν σε έμαθε τίποτις το άρθρο μου περί εθελοντισμού;

      Διαγραφή
  9. Εγώ πάντως λέω να ανοίξουμε ένα catering...Aπό προφιτερόλ μέχρι κόλυβα, τα οποία κάνω εξαιρετικά με κέντημα κιόλας πάνω. Διανομή σε όλη την Αθήνα και περιφέρεια, σε τραπεζαρία και κρεβάτια. Τι λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι το φαϊ δεν έχει πεθάνει ακόμα. Βρε βράσε στάρι κι έρχομαι. Μόνο αφροδισικά με μύδια και τα συναφή δεν κάνω, εκεί τραβάω λοιπόν μια κόκκινη γραμμή!!!

      Διαγραφή
    2. Tα αφροδισιακά άστα σε μένα. Ειδικότης μου ;-)

      Διαγραφή
    3. Ben Tremens μου, παιδιά, μεχρι να τα πείτε να τα συμφωνήσετε, κάντε μου την χάρη στείλτε τις λιχουδιές, θα πέσω χάμω.
      Ναι κόλυβα, η καλύτερη μου....

      Διαγραφή
    4. Κι εγώ τρελαίνομαι για κόλυβα...

      Διαγραφή
    5. Ό,τι καλύτερο αδέρφια το catering! Αν έχετε το κεφάλαιο, βουρ και μην το πείτε ούτε του παπά! Αν παθάνει το φαΐ, πεθάναμε όλοι, οπότε εκεί είναι ακόμη η λύση κρυμμένη.
      (κι εγώ, άμα κερδίσω το λαχείο... ένα κουτουκάκι έχω κατα νου...)

      Φιλιά και υπομονή!

      Διαγραφή
  10. Αυτό το πράγμα να βρίσκεις δουλειά και να νιώθεις και τυχερός και μετά να φαλιρίζουν και να κλέινουν τι να πώ, δεν υπάρχει χειρότερο. Το έχω ζήσει και εγώ..

    Όπως καταλαβαίνεις άνεργη και εγώ, απο ιδέες έχω μπλοκάρει. Έχω δοκιμάσει τα πάντα!! Με Ultrex λούστηκες?Λούσου με Ultrex και θα δείς!! Κάπως έτσι λοιπόν..(μήπως να σε πλασάρεις ώς Μάστορας του σπιτιού? Bob o Μάστορας ενα πράγμα. Δηλαδή..όπως φωνάζουνε υδραυλικό, ηλεκτρολόγο κτλ. να φωνάζουν εσένα μόνο να τα κάνεις όλα. Μία επίσκεψη,χαμηλότερο κόστος για εκείνους, όλα έτοιμα)

    Ξεκίνα να στέλνεις και εσυ τα βιογραφικά σου και εύχομαι να είναι όντως τυχερό το 2013!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το περίμενα 10 χρόνια εκεί μέσα να βρεθώ στο δρόμο και να μου χρωστάνε 25.000 ευρουλάκια; Δεν το περίμενα, και ξέρεις ε; Άμα τα πάρω ποτέ, γράψε μου!

      Διαγραφή
  11. Προταση,μπορει και ηλιθια,δεν στηνεις το δικο σου μαγαζακι αν μπορεις??(παρε και στη δουλεψη σου τη μελι που το κατεχει).Μακαρι να πανε ολα καλα,που θα πανε τα που θα παει!
    Την καλημερα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι άντρα έχω εγω!!Πες μου βρε τρεμενάκο..πως να μην γίνω αλοιφή τώρα!!Μόνο έτσι τελικά παλεύεται η ανεργία..

      Διαγραφή
    2. Γάτε το σκέφτομαι, δεν υπάρχει όμως κεφάλαιο. Πρέπει γενικώς να ψαχτώ διαφορετικά, η διαφήμιση ψόφησε και βρώμισε... κάνω ό,τι κινήσεις μπορώ κι ελπίζω να καταφέρω...

      Κανελίτσα, το καλύτερο παιδί σου δώκαμε βρε, το καλύτερο!

      Διαγραφή
  12. Κοίτα, εμένα ένα πράγμα μου ήρθε στο μυαλό απ όταν διάβασα για τη γενειάδα τριων εβδομάδων: παπάς!! Κ το είχα συνέχεια στο μυαλό μου σαν πρόταση, ακόμη κι όταν σε είπαν τεκνάκι!!!
    Μετά διάβασα την προυπηρεσία σου, σκεφτόμουν κ δικούς μου ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα με σένα κ ψυχοπλακώθηκα..
    Ελπίζω να πάνε καλά όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μου το λεγε ο πατέρας μου όταν ήμουν μικρός, μου λεγε, με την ομορφιά και τη φωνή σου, αν γίνεις παπάς θα λιποθυμάν οι γριές κι εγώ του φώναζα... αν ήξερα μόνο!!!

      Διαγραφή
    2. Ποτέ δεν είναι αργά, να γίνεις παπάς...
      Γίνε παπάς!
      Θα 'ρχομαι για εξομολόγηση!
      Θα σου φέρνω χήρες για τρισάγια. Τόσες γριές έχω γύρω γύρω. Μάνα (θεούσα), πεθερά, θειες, θειους ετοιμόρροπους...
      Βρε, πώς δεν το 'χαμε σκεφτεί!
      Θα σου φτιάξω το book σου! Με ράσα, κοντά, μακριά, πρωινά, του όρθρου, του Πάσχεως, του Χριστούγεννου, του Φώτου και θα γυρίσουμε όλα τα πρακτορεία, τις εκκλησίες ήθελα να πω!
      Θα πάμε στο "Χιτώνα" πίσω απ' τη Μητρόπολη, να ραφτείς "σικ". Με πίστωση! Κι όταν αρχίσουν και "τρέχουν" οι αγιασμοί και τα ευχέλαια, τους τα δίνεις.
      Θα φτιάξουμε και site! Με ύμνους! θα φωνάξουμε και το Γαϊτάνο, (θου Κύριε) να σου κάνει το δεξιό (ακροδεξιό) ψάλτη!
      Θα μοιράσουμε εκπτωτικά κουπόνια 3Χ5 εκ. με τη φωτογραφία σου, τετραχρωμία, μπούστο ούτε προφίλ ούτε ανφάς. 3/4. Χαρίζει. Θα βάλουμε κι ανεμιστήρα, να ανεμίζει το μούσι, ήδη το έχεις έτοιμο!
      20% ΈΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ.
      ΑΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ 3 ΕΥΧΕΛΑΙΑ, ΤΟ 1 ΔΩΡΟ. (ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ. (ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΚΡΕΩ)
      Θα δεις! Όλα θα πάνε καλά, ακόμα κι αν δε θες να γίνεις παπάς.
      (Άμα γελάμε όλοι μαζί, θα κάνουμε την καλή ενέργεια)

      Διαγραφή
    3. Αχ, αν αναγκαστλω θα γίνω, είναι που κόβει και το ράσο όσο να ναι, αυτά τα λιβάνια δεν αντέχω μόνο, δεν μπορώ μου φέρνουν ζαλάδες. Αν καίω έτσι λίγο μαύρο να κάνουμε κεφάλι πειράζει;

      Διαγραφή
  13. Κοίτα εδώ, καλό μου: http://www.totaljobs.com/JobSeeking/Creative-Director_job55297913

    Έχει κι άλλες πολλές ανάλογες, αν ψάξεις.

    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σ ευχαριστώ πολύ ομορφιά μου, κοίτα, αν δεν καταφέρω κάτι εδώ θα το ψάξω για τα μέρη σας!!!

      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  14. Εξαιρετικό ομολογουμένως το βιογραφικό σου!
    Κατά τα άλλα θα μου επιτρέψεις να μεταφέρω την αγγελία σου εις την ειδικήν σελίδαν των μικρών αγγελιών που διαθέτει το ola de palabras!
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με τέτοιο βιογραφικό φαντάζομαι πατέρα ότι ήδη θα έχεις αρκετές προσφορές (από την ώρα που γράφηκε το ποστ τούτο), επίσης έχω μείνει έκθαμβος με το παρελθόν σου, είμαι απλά περήφανος (και σε διαφημίζω παντού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα γιε μου, τα φαγα τα ψωμιά μου!!!! Με το βιογραφικό θα μείνω!!!!!!!

      Διαγραφή
  16. Το πρώτο μέρος του βιογραφικού μου φαίνεται περισσότερο για αγγελία σε προξενήτρα παρά για αναζήτηση εργασίας!!χαχαχαχα!!
    Ζητούν δήμιους στο υπουργείο οικονομικών!Κάνε μια αίτηση!Δε ξέρεις!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι σε προξενήτρα, για οίκο ανοχής κάνει ή για τίποτα πλούσιους γέρους που θα θέλουν τέτοιον άντρακλα δίπλα τους!!!

      Δήμιος ε; Δεν είναι κακό να ξεδιπλώσω κι άλλα ταλέντα μου!

      Διαγραφή
  17. Ότι και να πω παληκάρι μου, είναι ανώφελο.
    Κρίμα να μην έχω μια μεγάλη επιχείρηση,
    να σε πάρω να κάνεις ότι σου αρέσει και να σου δίνω και ένα μισθό τεράστιο.
    Γιατί εγώ έτσι είμαι, άμα έχω θέλω να δίνω.
    Γι αυτό δεν είχα και ποτέ.....
    Σου εύχομαι με το καλό να βρεις την καλύτερη δουλειά.....
    με τα καλύτερα λεφτά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ κι εγώ μια απ τα ίδια με σένα, τρύπιες τσέπες μια ζωή!!!!

      Δεν απελπιζόμαστε όμως, θα προχωρήσουμε!!!
      Σ ευχαριστώ γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  18. όλα θα πάνε καλά,γιατί γάλατα υπάρχουν πολλά νουνού όμως ένα.....όχι
    κόκκινος,κόκκινος,κόκκινος θεός ,tremeeens o ένας ο μοναδικόοοοοος...όχι
    tremensssssssssss θυμήσου μια ζωή μαζί σου...όχι
    tremens έλα στο λαό σουυυυυυυυ...οχι
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟ, ΟΠΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΘΑ 'ΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩ, ΤREEEMEEENS ΟΛΕ, ΟΛΕ, ΤREEEMEEENS ΟΛΕ, ΟΛΕ...

    ηλακ αινορχ 3102 !!!!!!!!
    ςατσωκ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ατσωκ
      !!!ηλακ αινορχ ικ οπα ανεμ

      Α, να ξερες πόσα ΝΟΥΝΟΥ έχω δουλέψει στη ζωή μου, όλες οι συσκευασίες που κυκλοφορούν στην αγορά από τα χέρια μου πέρασαν!!!

      ΝΟ MORE MILK!

      Ρε συ με έκανες και γέλασα πολύ, να σαι καλά!!!! Είσαι ο μοναδικός που με έκανες σύνθημα και γουστάρω!

      Διαγραφή
  19. Γέλασα πολύ με το ύφος.
    Είσαι μοναδικός!
    Κάθε φορά που σε διαβάζω θυμάμαι γιατί σ' αγαπάω τόσο!!!
    Σματςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρε μπιμπελό, που να σε βάλουμε να μη σε σπάσουμε;;;

    πέρα από την πλάκα, στείλε βιογραφικά παντού και σκέψου θετικά!

    όλα καλά θα πάνε!

    τεκνάκι! και γλυκός και τεκνάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, στέλνω στέλνω, ακόμα και στο Σκλαβενίτη θα στείλω να με πάρουν ταμείο!!!

      Σε φιλώ γλυκά στο όμορφο μαγουλάκι!

      Διαγραφή
  21. Τεκνάκι καλή τύχη, εμείς όλοι εδώ είμαστε! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπημένε μου αρέσει που έχεις φιλάθλους ερυθρόλευκους και σε κάνουν σύνθημα. Μου άρεσε επίσης, πάρα πολύ η είδηση ότι φτιάχνεις καταπληκτικό προφιτερόλ. Όταν σας στείλω την διεύθυνση για να έρθετε με τον Λουστράκο, θυμάσαι γιατί, κάνε και ένα προφιτερόλ, μικρό όχι μεγάλο, ξέρεις...
    Μην κάνεις το λάθος και πιάσεις δουλειά στον Σκλαβενίτη διότι :
    α) θα σου την πέφτουν πολλοί και θα σε κολάσουν και είσαι και δεσμευμένος άνθρωπος.
    β) θα είσαι πολύ κοντά σε σοκολάτες και λοιπά γλυκά και πάνε οι κοιλιακοί.
    γ) θα σε πιάσει η μεσούλα σου απ' την τακτοποίηση των προϊόντων στα ράφια. Το μόνο καλό είναι ότι αν σε βάλουν ταμείο θα πέσεις σε πολλά "κουλά" και θα 'χεις έμπνευση να γράφεις.
    Η φωνή σου είναι όντως εξαιρετική μπορώ να το επιβεβαιώσω, και ειδικά όταν τραγουδάς την κόμπρα είναι και παθιάρικη!!!!
    Πέρα απ' την πλάκα, όπου ακούσουμε για δουλειά θα σε αναφέρουμε!!
    PS: Να πω όμως την αλήθεια εγώ πικράθηκα με το ποστ αυτό, γιατί αν με τέτοια προϋπηρεσία και μόρφωση δεν βρίσκεις δουλειά, δεν θέλω καν να πάω να ψάξω για μένα!! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκλίτσα μου, τελικά με βλέπω να τραγουδάω την Κόμπρα στο Ηρώδειο πιο εύκολα απ το να βρω δουλειά. Παρόλα αυτά, ψάχνω εναλλακτικές, να σου πω δεν θα με χαλάσει να κάνω κάτι διαφορετικό, το τι δεν το γνωρίζω, είμαι στο ψάξιμο...

      Σε φιλώ γλυκά!!!

      Διαγραφή
  23. θα ήθελα να αναλάβεις την διαφημιστική καμπάνια του οίκου,καθώς και της λεκανομπάντας,έρχεται καλοκαίρι βλέπεις και θα έχω δουλειές με φούντες!
    με τα ικα σου,με τα σεα σου,με τα μεα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα, όλα τα λεφτά, θα σου κάνω εγώ μια καμπάνια ωραιότερη από αυτή του Σήματος Καμπάνα, ξέρεις, υπερπαραγωγή!!!

      Διαγραφή
  24. Λοιπόν, τούτο το βιογραφικό θα έπρεπε κανονικά να σε βάλει άμεσα σε διαφημιστική στο δημιουργικό. Άσε στην άκρη την αναγνώριση και από τη διεθνή σταρ! Το ταλέντο της μόνο να μην έχεις (..μην με ακούσει κάνα Άσωτος)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αν είχα το ταλέντο της θα έβλεπες διεθνή καριέρα, όχι αστεία!!!

      Διαγραφή
    2. Ναι...έχουμε μάλλον διαφορετικές αντιλήψεις περί ταλέντου...χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  25. Εσύ δεν είσαι άνθρωπος απλός, κελεπούρι είσαι από τα λίγα μάνα μου! Τι να σε κάνω τώρα που η επιχείρησις 'Ελληνικά Πανεπιστήμια' δεν είναι δική μου και δεν ξέρω και ποιον έχω αφεντικό να του πω δυο κουβεντούλες για την περίπτωσή σου! Θέλεις να προωθήσω το (εξαίρετο) βιογραφικό σου στην Αννούλα αυτοπροσώπως; Αλλά βλακεία είπα, ποιος την $@$#$ την Αννούλα τώρα πια! Μα δηλαδής στο τσακ είμαι να αρχινίσω δική μου επιχείρηση να σε προσλάβω! Μα φοβούμαι μήπως πάει άπατη και θα πρέπει να σε πληγώσω μετά....
    Βρε συ, τώρα μου ήρθε! Από γεωργικάς εργασίας πώς τα πας; Θέλει ο πατέρας μου λίγη βοήθεια με τα δέντρα κι εμείς είμαστε πολύ αχαΐρευτοι, μήπως να του πω; Κι αν γουστάρεις ανέλαβε μόνο να του κάνεις παρέα, να ζωγραφίζεις τα δέντρα, να του κρατάς λίγο προφιτερόλ να ξελιγουρίζει βρε αδελφέ!

    Αγαπητέ μου τι να σου πω; Υπομονή (που το ακούς από όλους, αλλά πόση να έχεις κι εσύ να μας ικανοποιείς;) και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βρε στην Αννούλα και δεν έχω ιδέα ποιος είναι ο παιδείας πια, έχω μπερδευτεί τόσες κυβερνήσεις. Κάτσε να γίνει ανασχηματισμός και βλέπουμε!!!
      Υπομονή κάνω καρδιά μου, υπομονή, πες στον μπαμπά να ετοιμάζεται, από γεωργικά δεν κατέχω αλλά μαθαίνω γρήγορα!

      Διαγραφή
  26. Πώς το έχασα εγώ αυτό?
    Φοβερό βιογραφικό..καλέ αλήθεια σε είπε η Αλίκη "τεκνάκι μου"?...εντυπωσιάστηκα!!και να σκεφτείς αυτή τα είχε χρόνια με χμμ...πώς να τον περιγράψω? Ας πω "γνωστό" μου...δε λέω ποιον..
    Σου εύχομαι τα καλύτερα πάντως...αν πιάσω την καλή θα σε προσλάβω εγώ..αν την πιάσεις εσύ πρώτος θα προσλάβεις εμένα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, τεμπελιάζεις και μου χάνεις επεισόδια, τώρα αν σου πω ότι αισιοδοξώ τι θα μου πεις;

      Τεκνάκι σκέτο, συγκεκριμένα ήμασταν μαζί στο ασανσέρ του σπιτιού της, εγώ ντρεπόμουν και κοιτούσα κάτω κοκκινισμένος, και μου λέει ποιος είσαι εσύ; και της απαντώ δουλεύω στο συνεργείο του ηλεκτρολόγου, είναι θείος μου, και απαντά α, εσύ είσαι ωραίο τεκνάκι, και ο θείος σου, είστε ομορφόσογο...

      Να ανοίξει η γη να με καταπιεί μετά, πρέπει να ήμουν γύρω στα 22-23

      Διαγραφή