Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Η ανθρώπινη βλακεία είναι λίγο πιο μικρη απ το σύμπαν...

Έτσι απλά για να χωράει κάπου ρε φιλενάδα... Λοιπόν σε προειδοποιω για τυχόν ορθογραφικά λάθη και έλλειψη τόνων σου γράφω απ το κινητό γιατι αν δεν στα πω θα σκάσω.

Ξυπνάω τα άγρια χαράματα για να πάρω το τρένο, ξέρεις αυτο το πρωινό, το γρήγορο, που αργεί πάντα! Έχω στο μυαλό μου πριν φύγω να αλλάξω θέση στο αυτοκίνητο αν βρω πιο κοντά για περισσότερη ασφάλεια. Βγαίνω έξω στις 6.20 και περιχαρης βλέπω ότι θέση - όπως άλλωστε και λεφτά - υπάρχει. Παίρνω το σαραβαλακι και εκει που κάνω τη μανουβρα και την όπισθεν μπαστακωνεται κουκουλοφορος κύριος με σκύλο μεγάλο λευκό και όμορφο. Περιμένω. Τιποτα. Περνάει ένα λεπτό. Με κοιτάζουν αμφότεροι. Τους κοιτάζω. Ματιαζομαστε. Αρχίζω να φορτωνω. Τιποτα. Να μη στα πολυλογω αρχίζω να μαρσαρω. Αρχικά καμία αντίδραση απ τον κύριο, μετα απο λίγο παίρνει τον όμορφο το σκύλο του και μου επιτρέπει να παρκαρω.

Παίρνω που λες ρε Αμερικλανε - ναι, σου κάνω απευθυνση γιατι μου έχεις παραπονεθεί στο παρελθόν - το μετρό να πάω στο σταθμο Αθηνών.
Μπαινει μεσα μανταμιτσα χαμένη στο διάστημα και με ρωτάει που να κατέβει. Που θέλετε να πάτε, τη ρωτώ. Στα ΚΤΕΛ στη Λιοσίων μου λέει. Θα κατεβείτε Αττική της λέω και θα πάρετε λεωφορείο για τα ΚΤΕΛ. Μα εμένα μου είπαν να κατέβω Μεταξουργειο μου λέει.
Την ξαναρωταω προορισμό. Σταθμο Λαρισης μου λέει τώρα. Ε, σταθμο Λαρισης θα κατεβείτε της λέω. Μα θέλω να πάω στα ΚΤΕΛ μου λέει. Κηφισο η Λιοσίων της ξαναλέω. Στα Γιάννενα μου λέει.
Θέλω να τη χαστούκισω αλλα κρατιέμαι, είναι πρωι ακόμα βλέπεις. Έχει αγχωθει και την ψιλολυπαμαι. Της λέω όσο πιο γλυκά μου επιτρέπει το εγκεφαλικό μου. Απο που πρέπει να το πάρετε το (γαμημενο) ΚΤΕΛ; Απο Μεταξουργειο μου λέει. Που θα κατέβω;
Έχεις δει τον Εξορκιστη; Έτσι γύρισαν τα ματια μου. Ανάποδα ρε Αμερικλανε σου λέω, μόνο αφρους δεν έβγαλα.

Έχει και συνέχεια. Φτάνω στο σταθμο και παίρνω μια τυρόπιτα. Την ώρα που πάω να βγω απ το πανάκριβο Εβερεστ, το τυροπιταδικο οχι το βουνό, έρχεται η τοφαλω η υπάλληλος και μου κλείνει την πόρτα στα μούτρα τόσο απότομα που παραλίγο να μου γίνει τατουάζ η τυρόπιτα στα μούτρα. Δώσε τόπο στην οργή λέω μεσα μου και δεν τη βριζω.

Έρχεται λοιπόν το τρένο. Ο κόσμος αρχίζει να μπαίνει. Εγω δε βιαζομαι ιδιαίτερα γιατι αφενός θελουμε 10 λεπτά για να ξεκινήσει, αφετέρου ξέρω τι γίνεται στο βαγόνι μέχρι να βολευτούν οι Ουννοι.
Ναι, αλλα σήμερα Αμερικλανε μου η βλακεία ξεπερνά τα συνηθισμένα όρια της και παίρνει άλλη διάσταση.
Άκου να σου πω πως έχει, να μην έχεις απορίες. Το εισιτήριο σου έχει 2 αριθμούς. Βαγόνι και θέση. Είναι απλό. Για μένα. Και για σένα δεν έχω αμφιβολία. Είναι μάλιστα και ένας κύριος που βγάζει ανακοίνωση με τη σειρά των βαγονιων. Οκ δεν το πιασες και δεν ξέρεις ποιο είναι το 2 κι ας το γράφει απ έξω. Μεσα, στις θέσεις είναι τόσο δύσκολο να δεις που στο διάολο κάθεσαι; Είναι δύσκολο να διαβάσεις τον αριθμό πάνω απ την καρέκλα; Και άντε και τη βρήκες επιτέλους, τη βρήκες χωρίς να βάλεις τη Νικολουλη να στην ψάξει. Είναι τόσο δύσκολο να βάλεις τη γαμωτσαντα σου σύντομα κάπου να περάσει ο κόσμος που περιμένει όρθιος εντός κι εκτός του τρένου; Μα θες 20 λεπτά να βουλευτεις; Μουσακά θα φτιάξεις;
Δηλαδή, έλεος μανταμιτσα με το χουλα χουπ σου πρωι πρωι. Έλεος. Αν δεν έβαζα τις φωνές γιατι δεν αντεξα, θα είχαμε μείνει απ έξω καμία δεκαριά άτομα απο τις μανταμιτσες που πάλευαν με τις αποσκευές τους, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΒΑΓΌΝΙ. Ναι, καλα διαβασες. Δεν υπερβάλλω. Φαγαμε άλλο ένα τέταρτο έν κινήσει για να ξεμπουρδουκλωθουν οι κλωσσες. Και άντε πάλι βαλίτσες κάτω και χουλα χουπ στους διαδρόμους... Φρίκη σου λέω φρίκη.

Πες με ότι θες εγω το μόνο που έχω να προτείνω είναι ευθανασία και στείρωση, τεστ αι κιου και άμεσα μέτρα. Μου σπασε και τα νεύρα το κινητο μέχρι να στο γράψω το κατεβατο!

38 σχόλια:

  1. καλημέρα λατρεμένε μου!
    καλο ταξίδι και να περάσεις όμορφα!
    φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα ομορφιά μου να περάσεις υπέροχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα πολυ γελασα,συμφωνω με ολα ,τα εχω περασει στα τρενα ως φοιτητρια ,αλλα και στο λεωφορειο ακομα χειροτερα καθοτι πιο στενα εκει!!!μερικοι ειναι πολυ προκλητικοι,καποιος πρεπει να τους ξυπνησει αλλα ελα που δεν χαμπαριαζουν και θα σου εψελναν και τον εξαψαλμο μετα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα να πάνε, άστα, ευτυχώς η επιστροφή ήταν πιο φυσιολογική!

      Διαγραφή
  4. Χαχα! Γνώριμη η σκηνή. Deja vu!
    Καλό τριήμερο καλέ μου!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαλάρωσε και φρόντισε πάνω που θα πας, πηγες, να γιορτάσεις την ημέρα που λέγαμε!

    Καλο ΠΣΚΔ

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τέλεια πέρασα, αν δεν είχα και τα ευτράπελα των συνανθρώπων μου τι θα σας έγραφα; Μόνο σορόπια κι έρωτες!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα μανάρι μου!
    Με έφτιαξες και σήμερα το ξέρεις?
    Αλλά θα φτιαχνόμουνα καλύτερα να ήμουνα σε μια γωνιά να σε δω να χαστουκίζεις... να βγάζεις τ'αγρίμι από μέσα σου... πότε θα το κάνεις αυτό να μου φύγει τ'απωθημένο?
    Φιλιά και καλά να περάσεις το ΠΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα παιδί μου δεν άντεξα κι έγραψα κείμενο στο κινητό για να μην τα ξεχάσω, 1.30 ώρα μου πήρε να το τελειώσω από το συνηθισμένο δεκάλεπτο στον υπολογιστή! καλή βδομάδα!

      Διαγραφή
  7. Όλα ξεχνιούνται σαν το βραδάκι βρεθείς στα στέκια της Βαλαωρίτου... Καλά να περάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γελάω αν και ξέρω ότι εκείνη την ώρα θες να πάρεις το βαγόνι και να τους το φέρεις στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο το βαγόνι; Όλο το Μπράλο αν μπορούσα θα τους το φερνα!

      Διαγραφή
  9. εύχομαι στην επιστροφή να μην σου μπαστακωθεί ο κυριούλης με το βραστό λάχανο!!!
    να περάσεις σούπερ αγαπημένε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς τη γλίτωσα αν κι ένας νεαρός με μπαγλαμαδάκι και πολύ πιώμα προσπάθησε να μου φάει τη θέση, βέβαια μετά από 2 χρόνια ταξίδι έχω μάθει να μην είμαι και τόσο ευγενικός πλέον!

      Διαγραφή
  10. Χαλάρωσε καλέ μου γιατί θα το πάθεις το εγκεφαλικό στα σοβαρά!!
    Ολα σε σένα τυχαίνουν γιατί είσαι γλυκός άνθρωπος:)
    Η αλήθεια είναι πως η βλακεία δεν έχει όρια...
    Φιλάκια αγαπημένε μου!!
    Να περάσεις υπέροχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένη για να χαλαρώσω τα γράφω, για να χαλαρώσω και να γελάσουμε! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  11. Ελπίζω η επιστροφή σου να είναι πιο ανώδυνη!
    Ίδωμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήταν σε σχεδόν φυσιολογικά επίπεδα. Πρόσεξες το σχεδόν έτσι;

      Διαγραφή
  12. επειδή μετά το χαμό ακολουθεί αγαλίαση, προφανώς θα περάσεις υπέροχα στη νύμφη του θερμαϊκού! καλή διασκέδαση και μεγάλες αγκαλιές να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ τέλεια ήταν είχε και μια λιακάδα, τέλεια αγαπημένη!

      Διαγραφή
  13. Λοιπόν, θα σου στείλω τη μπάιγκε 2-3 μέρες και τότε θα μάθεις τι σημαίνει πραγματικά ανθρώπινη βλακεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν, εγώ έχω θεωρία για το συγκεκριμένο δρομολόγιο (αν και κυρίως παίρνω το επόμενο, το αργο...)! Δεν υπάρχει πιθανότητα να μπεις και να μην σου πετύχει ζαβός. Αξίωμα!!!

    Είτε θα σε παρακαλάει να θυμηθεις τον θεό που έχεις ξεχάσει, αλλά δεν σε ξέχασε αυτός, είτε θα διαπραγματεύεται στο κυλικείο για ώρα την θέση που είναι ρεζερβέ για αυτούς που θα κάτσουν για φαγητό αλλά αυτός θέλει καφέ, είτε θα βρει κάποιον να συζητήσει τα πολιτικά θέματα της χώρας σαν να είναι φτασμενος οικονομολόγος/απόφοιτος πολιτικών επιστημών και θα αραδίσει κάθε μπουρδολογία που άκουσε στο δελτίο του STAR, μέχρι και τύπο με χτυπημένο τατού σβάστικα στον λαιμό, αμάνικο φανελάκι και ύφος γαμάω και δέρνω όποιον με κοιτάξει έχω πετύχει.. Και φυσικά οι αγαπημένοι ποιο-ειναι-το-βαγονι-2!! Κάτι πρέπει να βάζουν στις τυρόπιτες και τους καφέδες στα εβερεστ, δεν εξηγείται!
    Ααααχ, τι θυμήθηκα τώρα... Καλά να περνάς.
    --πλυντηριοΤρολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αργό το χω πάρει 5-6 φορές αλλά ήταν τόσο τραγικό που αποφάσισα να μην το ξανακάνω, μετά την πρώτη φορά είχα εφιάλτες για βδομάδες, πρέπει να το κάνω ανάρτηση γιατί οι ταινίες του Αλμοδοβάρ μπροστά του είναι απλά ανεκδοτάκια!

      Διαγραφή
  15. Το τιμάς το όσκαρ σου βλέπω!!!Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται φιλενάδα, τι το πηρα, οφείλω να το διατηρήσω!

      Διαγραφή
  16. Έχω έρθει και πάει πολλές φορές όρθιος, Αθήνα— Λάρισα— Αθήνα και μάλιστα στο ένα πόδι και ξέρω τι εστί τρένο και συνεπιβάτες. Θα έγραφα και βιβλίο... Υπομονή χρειαζόμαστε. Ελπίζω να διορθωθεί και η συμπεριφορά μας, γιατί έτσι που κάνουμε, δε θα τη βγάλουμε καθαρή. Την καλημέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το βλέπω φίλε μου, πρέπει να κάνουμε τεστ IQ και EQ πριν μπούμε στα τρένα... δεν υπάρχει ελπίς!

      Διαγραφή
  17. Αν ήμουν γυναίκα, θα ήθελα να είμαι η κυρία με το ΚΤΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανυπερλαμπρότατε με ανησυχείτε, θέλετε να μου πείτε ότι τα θέλετε τα χαστούκια σας;;;

      Διαγραφή
  18. Εεεε ναι ξέρω περασμένο κατά μακράν σε ημερομηνία αλλά το είδα που μου ξεπρόβαλλε εδώ δεξιά σαν δημοφιλές και είχε και πιασάρικη αρχή και δεν μπορούσα να μη το διαβάσω. Κι αφού και το διάβασα δεν μπορούσα να μη το σχολιάασω. Γιατί καλό μου τα βάζεις μόνο με τις κυριούλες? Θέλεις να μου πείς ότι τα αρσενικά τα κάνουν όλα τέλεια? Εχω δεί ζώα αρσενικού γένους στη ζωή μου πάμπολα. Μη γίνεσαι γι'αυτό ρατσιστής με τις θηλυκές. Δεν κάνει γιατί σ'αυτές περιλαμβάνεται και η φιλενάδα σου που σ΄αυτή αφιερώνεις κάθε μέρα τις αναρτήσεις σου. Αυτά ήθελα να σου πω κι ελπίζω να σου ξεφύγει το σχόλιο και να μη το δεις χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ έλα που την πάτησες εις διπλούν, αφενός το είδα το σχόλιον και θα σου πω ότι έχεις απόλυτο δίκιο άλλωστε ο τύπος με το σύλο ήτο αρσενικός, δεν γταίω εγώ αν όλες οι επόμενες ήταν κυριούλες, θα μπορούσαν να είναι και κυριούληδες - δεν είναι θέμα φύλου, έτυχε τη συγκεκριμένη μέρα! Αφετέρου δε να σου πω ότι το έτερον ήμισυ είναι γένους αρσενικού μιας και συγκαταλέγομαι στο κλαμπ των διεφθαρμένων ανωμάλων γκέηδων!!!!

      Αγάπη μου γλυκιά εσυ! Να τα διαβάσεις όλα και να μου σχολιάζεις όσο και όπως θες! Τα βλέπω εγώ όλα, χεχεχεχε

      Διαγραφή