Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Αθήνα Διαμαντόπετρα

Αχ φιλενάδα αχ.

Δεν σου κρύβω ότι διανύω περίεργη περίοδο, έμμηνον ρύσις θα μπορούσα να σου πω, μια έτσι μια γιουβέτσι αλλά ουδέποτε κοκορέτσι διότι είμεθα και σε διατροφή μιας και κάποια στιγμή - όχι ακόμα, αυτό είναι φανερόν μιας και ο καιρός είναι εναρμονισμένος με την ψυχολογία μου - θα καλοκαιριάσει και θα πρέπει να βγάλω τα κρέατα στην παραλία και δεν θα ήθελα και το καλοκαίρι του 14 να με βρει σε κατάσταση "Κρεοπωλείον η Αφθονία" αλλά σε κάτι πιο γραμμωμένο, πιότερο αθλητικό, πιότερο κομ ιλ φο (γι αυτό και μαζεύω λεφτά να άρω έναν αερογράφο, σκέψου πριν βγει το photoshop με αερογράφο κάναμε τη δουλειά μας, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι με τη σωστή βαφή κάμεις κάτι σιξπάκια εξαιρετικά, αρκεί να μη φεύγει με το νερό, για λαδομπογιά με βλέπω να χρησιμοποιώ, θα μυρίζει λίγο αλλά δεν πάει στο καλό, μπρος στα κάλλη τι ειν' η μπόχα.

Αλλά άλλα ήθελα να σου πω βρε φιλενάδα και με αναγκάζεις να αναφέρομαι στα τετριμένα πλην όμως υπέροχα. Στο κορμί μου το μαγεμένο (το βάτραχο τον θυμάσαι; Ε, αυτόν).

Επειδή το ΣΚ δεν ασχολήθηκα με την επικαιρότητα, μα καθόλου βρε παιδί μου, ό,τι κι αν συνέβη συνέβη ερήμην μου, είδα σήμερα, με μεγάλη έκπληξις και θλίψις περισσή ότι ο Γκρέγκορι, ο Βαλιανάτος βρε κουκλίτσα μου, αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του ως Μέλλοντας (και Παρατατικός μη σου πω) Δήμαρχος Αθηναίων. Εξεπλάγην και καταθλίβην επαρκώς κι ανυπερθέτως, πιότερο απ τη στιγμή που έμαθα ότι ο σέξι ποδηλάτης έβαλε υποψηφιότητα μαζί με τη Μαρία τη Σπυράκη την έγκριτο δημοσιογράφο - ανταποκρίτρια στη Συγγρού (παρένθεσις. Κάποιος θα έπρεπε να ενημερώσει το Μαράκι ότι στη Συγγρού γίνονται πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα από τα ανακοινωθέντα του κυβερνώντος κόμματος, παρόλο που έχουν την ίδια βάση - το πήδημα δηλαδή του ελληνικού λαού).

Και κατεθλίβην που λες διότι θεώρησα ετούτη την υποψηφιότητα μιαν ανάσα δροσιάς στα πολιτικά δρώμενα μιας και ο Γρηγοράκης έσπευσε να μας ενημερώσει τα χίλια μύρια από την αρχή της υποψηφιότητάς του. Με πόσους κοιμήθhκε, με πόσους ξύπνησε, πόσο τους χρέωσε, πόσα αφροδίσια κόλλησε στην πορεία, πόσα θα ήθελα να κολλήσει αλλά δεν τα κατάφερε, ποιοι άλλοι υποψήφιοι ήταν αδερφές αλλά κρυφές, ποιοι είναι bisexuals, ποιοι δεν είναι αλλά θα ήθελαν να είναι κλπ.

Βρίσκω αυτήν την τακτική εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, εξαιρετικά φιλενάδα γιατί ξεφεύγει τελείως από την ξύλινη πολιτική τακτική του τι θα κάνω γι αυτήν την έρμη πόλη. Δίνει μιαν ανάσα δροσιάς και κουτσομπολιού που τόσο την έχουμε ανάγκη εμείς που εργαζόμαστε την ώρα της Μεσημεριανής Μελέτης και του Φώτη και Μαρίας λάιβ.

Οπότε αντιλαμβάνεσαι την πικρία μου, την απελπισία μου μη σου πω ετούτες τις δύσκολες μέρες του μήνα, διότι προσέβλεπα σε περισσότερες αποκαλύψεις. Δεν έμαθα ακόμα αν ο Γρηγοράκης τη βάζει τη μελιτζάνα αφού την τηγανίσει σε χαρτί κουζίνας να πιει τα λάδια της και να ναι πιο ελαφριά ώστε ο μουσακάς να μην πέφτει βαρύς για ύπνο, αλλά λαφρύς σα χάδι. Τόσες ελλείψεις, τόση πικρά, τόσος πόνος - κι ούτε ένα ευχαριστώ...

25 σχόλια:

  1. Αααααααχ πάει κι ο Βαλλιανάτος... Πόσα χτυπήματα ακόμα θα δεχθώ η δόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα κρίμα κρίμα,δε θα φάω το φρικασέ μου σήμερα!
    μου θύμισες και τη δίαιτα κι ακόμα να ξεκινήσω.... :(
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάντως με τον Γκρεκορι έμαθα πολλα ,όταν ήμουν μικρούλα που τα'λεγε από τότενες και δεν μπορουσαμε να τα μάθουμε από αλλού,εμείς οι επαρχιωτοπούλες του κατηχητικού!

      Διαγραφή
    2. Κατηχητικό; δίαιτα; έμαθες πολλά από τον Γκρέγκορι; Ο Χ... άσε δεν ρωτώ περιττό...

      Διαγραφή
    3. Άσε με Νάσια, κι εμένα βρωμάει το χνώτο μου απ την αφαγιά...

      Διαγραφή
  3. Άσε, άσε !!! Κι εγώ από τότες που το διάβασα ... μ' έχει πιάσει μια ανορεξία, μια κομμάρα, ένα κάτι ... ... χάλια είμαι !!! Δηλαδή ... ... ... πάλι καλά που έχουμε και τον Θεοδωράκη (καλησπέρα, καλησπέρα) και δροσιζόμαστε στις όχθες του Ποταμιού του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσείς ανορεξία; Θα πέσουν έξω οι ταβέρνες και τα ντελικατέσεν...

      Διαγραφή
  4. αχ βρε πατέρα πόσο μου έχουν λείψει τα γραπτά σου δε λέγεται... φιλί (κι αν θέλεις βοήθεια με τον αερογράφο κάτι θα κάνουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιε μου ακόμα στην προσαρμογή είμαι, εν τω μεταξύ έχω κόψει και τον ηλεκτρικό και αντιλαμβάνεσαι...

      Διαγραφή
  5. Εγώ δεν το ήξερα κι έφαγα το μεσημέρι...πώς να στενοχωρηθώ τώρα αναδρομικά?

    Είδες όμως που δεν ακούμε?...δε λένε πρόσεχε τι ζητάς?
    Εμείς ζητούσαμε πολιτικούς χωρίς ξύλινη γλώσσα και δες τι πήραμε.....άλλη φορά θα προσέχουμε περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου θα μου υποσχεθείς ότι δεν θα φας αύριο, έτσι, τιμής ένεκεν, εντάξει;

      Διαγραφή
  6. Καλε,καλύτερα που παραιτήθηκε γιατι μου είχε δημιουργήσει πρόβλημα ο γκρέγκορι...άσε που στην αρχη ακουγα αετοπετρα και πάθαινα πανικό κάθε φορά. Μετα είχε κολλήσει και η βουγιουκλάκη στον εγκέφαλο κάθε φορά μετα απο συνεντευξή του! Και δώστου η ζαβη να τραγουδάω "με διαμαντόοοοοοοοοπετρες σωρόοοοοοοο" και είναι και μελαγχολικό τραγούδι και κάθε φορά έπεφτε η διάθεση μου! Σας παρακαλώ,δε θα θελα εν πάση περιπτώσει!!!
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αετόπετρα; Απαπαπαπα παιδάκι μου, τι μου λες τώρα, αυτό είναι σκιαχτικόν, μου προκαλεί ιλίγκους στον οισοφάγο και στο λαβύρινθο ταυτοχρόνως κι ανυπερθέτως!

      Διαγραφή
    2. ξαναδιαβάζω την απαντησή μου και βλέπω οτι έχω γράψει το "κάθε φορά" 3 φορες μέσα σε μια παράγραφο 4 προτάσεων! νομίζω οτι πρέπει να δουλεψω λίγο περισσότερο τον γραπτό λόγο μου!
      Απλή υποσημείωση! κατα τα άλλα είμαι καλά!

      Διαγραφή
  7. Βλέπω έπεσε μεγάλη στεναχώρια :) Καλησπέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρώτον, σταμάτα τις δίαιτες, κούκλος είσαι!
    δεύτερον, μόνο από τους γκόμενους να έπαιρνε ψήφους ο βαλιατος θα έβγαινε.
    τριτον, στείλε μουσακά επειγόντως. έχω δακτυλάκι πονεμένο και δε μαγειρεύω.

    φιλιά όμορφέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω αλλά θέλω να γίνω κούκλαρος! Που να το βρω τον έρμο το μουσακά; Μόνο σε φωτογραφία τους κοιτώ πλέον!!!

      Διαγραφή