Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Η Ελεωνόρα και το κουνούπι

Τα μαθες φιλενάδα; Την Ελεωνόρα, τη Μελέτη, την αγαπημένη μου τηλεπερσόνα την ετσίμπησε κουνούπι κι εκείνη έλεγε το ρεπορτάζ μάτωσε και έσπευσε να το φωτογραφήσει και να το ανεβάσει στο ίνσταγκραμ (στο οποίο γράφτηκα σχεδόν κατά λάθος αλλά ούτε μια φωτογραφία δεν έχω τραβήξει).

Στην αρχή στενοχωρέθηκα - δεν σου κρύβω, η αιμορραγία μιας κομψής και ελεγκάντ κοπέλας όπως η - άνεργη πλέον - Ελεονώρα, δεν θα μπορούσε παρά να προκαλέσει τη βαθύτατη θλίψη μου, τόσο μεγάλης θλίψης ώστε να αρχίσω να σκέφτομαι τρόπους συλλογής χρημάτων για αγορά σουφλαμιδόσκονης και αιμοστατικών επιδέσμων για την αθώα καλλονή.

Σκέφτηκα λοιπόν ότι αυτοί εκεί με τον παγωμένο κουβά κάμουν κάτι ανάλογο, μαζεύουν χρήματα για έναν ανώτερο σκοπό, οπότε γιατί να μη γεμίσουμε τον κουβά με κάτι άλλο και να μαζέψουμε χρήματα για το κορίτσι; Είναι άλλωστε θέμα υγείας.

Μετά το ξανασκέφτηκα και θυμήθηκα τον ΕΝΦΙΑ οπότε αντιλήφθηκα ότι και κουβά με σκατά να σου ρίξουν στο κεφάλι, δύσκολα θα βρεις ένα αξιοσέβαστο ποσό για το κορίτσι μας. Οπότε πρέπει φιλενάδα να προβούμε σε άλλες λύσεις, και πιο δραστικές και αποτελεσματικές σε βάθος χρόνου.

Μία λύση είναι να βρούμε δουλειά στο κορίτσι, αυτό το υπέροχο πλάσμα που μας κρατούσε συντροφιά πολλές σεζόν τηλεοπτικές, που ήτο μια όασις μέσα στην έρημο του γυάλινου κουτιού (γνωστό επίσης και ως χαζοκούτι  - αν και τώρα με τις επίπεδες οθόνες θα πρέπει να το ονομάσουμε χαζοεπιφάνεια), που με την ομορφιά της, το μπρίο της, τη μόρφωσή της κι εκείνο το ελεγκάντ που διαθέτει έκανε τη διαφορά. μακράν. Είχε ξεπεράσει και την Τατιάνα σε ελεγκάντ.

Όμως είναι γνωστό ότι τα κανάλια μας δεν πάνε καλά στα οικονομικά τους, κάτι ο ΣΚΑΙ τρέχει να φυτέψει δέντρα, κάτι το MEGA παίρνει θαλασσοδάνεια, κάτι ο ΑΝΤ1 ράβει τουαλέτες για τη Μαρί - την επερχόμενη Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως Και Του Λουριού Της Μάνας, κάτι ο ALPHA δεν ξέρει ποιο συνολάκι της (πως την λένε;) γκόμενας του αφεντικού - α;, Σπυροπούλου, κάτι το STAR άλλαξε πλεύση κι έγινε σοβαρό κανάλι, δεν υπάρχει στέγη για το κορίτσι.

Αιτούμαι λοιπόν, από αυτό το διεθνές βήμα, την επανέναρξη του ΙΤΑ 8, του καναλιού του Λεωνίδα με τις ψησταριές όπου έβαζε τη γκόμενά του Άννα Μαρώνη και τις πασίγνωστες επιτυχίες της το πρωί και τσόντες το βράδυ (όπου έκοβε στο μοντάζ τις πολύ βαριές σκηνές εκτός αν πετύχαινες τεμπέλη μοντέρ οπότε μπορεί και να έβλεπες κλεφτά και για λίγο καμιά διείσδυση) να ξαναρχίσει το επιτυχημένο του πρόγραμμα με Άννα Μαρώνη το πρωί, Ελεωνόρα το μεσημεράκι και τσόντες μόλις πέσει ο ήλιος, έτσι βρε αδερφέ μπας και δούμε τίποτα της προκοπής σ αυτήν τη χαζοεπιφάνεια.

Αν παρόλα αυτά ο Λεωνίδας με τις ψησταριές δεν δύναται να ξαναρχίσει εκπομπές, δεν φοβάμαι. Τώρα που κοντεύει να βγει η Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα θα την προσλάβουν την Ελεωνόρα στη ΝΕΡΙΤ που θα μετονομαστεί σε ΥΕΝΕΔ plus και θα κάνει όσες εκπομπές θέλει. Και τη Τζωρτζέλλα φυσικά που είναι groopie του λατρεμένου Κάσι! Τώρα επιτέλους ηρέμησα!

ΥΓ. Τελικά δεν ήταν αιμορραγία, ήταν το πτώμα του κουνουπιού που έβαψε το τροφαντό της μπούτι κόκκινο... ουφ!

10 σχόλια:

  1. Καλέ δεν είναι άνεργη, απλώς δεν ανακοινώνουν την μεταγραφή από το κανάλι γιατί δεν έχει λήξει ακόμα το συμβόλαιο της.
    Θα μου πεις "εσύ από όλο αυτό, αυτό βρήκες να σχολιάσεις;" και δίκιο θα 'χεις. Αλλά αφού το ξέρω να μην το πω; Να σκάσω;
    Σε φιλώ και σου εύχομαι ένα γλυκό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οφείλω να ομολογήσω ότι έχω πολλές απορίες μπαμπά περί τηλεοπτικών κι άλλων χαζο-επιφανειών... από την άλλη δεν χρειάζεται να μου τις λύσεις, μπορώ να ζήσω και μαζί τους (με τις απορίες όχι με τις χαζές), πάντως μακάρι να βρει δουλειά το κορίτσι, το λυπήθηκα (μήπως να της τάξω μια φανουρόπιττα μέρα που είναι;), φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιε μου, μιας και δεν έχω προβλήματα προσπαθώ να λύσω αλλονών, ξέρεις δα τι άνθρωπος είμαι...

      Διαγραφή
  3. Κουνούπι;;;Στον κώλο;;; :) Κι αυτο το πραμα με το μπουγέλωμα,τι χαζομαρα!Μόνο φιλανθρωπια δεν το λες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην το γελάς Τρεμουλάκο! Ξέρεις τι σημάδι αφήνει σε εμάς τις όμορφες ένα κουνούπι;
    Χώρια ο σίδηρος που μας λείπει με τόσο αίμα που μας ρουφάνε!
    Με τι δύναμη μετά θα κάνουμε τα θαλάσσια σπορ μας στη Μύκονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξέρω λέει; Με τις φενιστίλ γυρνάω μέρα μεσημέρι και με φιδάκια αναμμένα στα χέρια...

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάντως συμπονώ Ελεονόρα, μιας και με θέρισαν τα κουνούπια αυτό το καλοκαίρι. Νιώθω τον πόνο και την οργή της. Όσο για τα τηλεοπτικά της...δεν θα χαθεί το κορίτσι! Η ανακύκλωση μπορεί να μη λειτουργεί στα οικιακά απορρίμματα, αλλά στα τηλεοπτικά...κάνει θραύση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι κακό φέτος, μέρα μεσημέρι μας τρώνε, κάτω απ τον λαμπρό αττικό ήλιο... άσε με!

      Διαγραφή