Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Κατηγορίες Τρελές Παρτ 2

Κι επειδή φιλενάδα η επιστήμη δεν σηκώνει ποτέ τα χέρια ψηλά, στην περίπτωσή μας μάλλον έχει σηκώσει τα πόδια, η διατριβή και ενημέρωσή σου ταυτοχρόνως (για κάποιους μια ανάμνηση γλυκιά, κίτρινο γράμμα στο συρτάρι) θα συνεχιστεί μπας και ξεχάσω τις στενοχώριες μου θάβοντας άλλους. Βοηθά λέει αυτό!

Πάμε λοιπόν;

Ο Λεμονάτος (ή Ξυδέας)

Ο αγαπημένος φίλος Λεμονάτος (ή Ξυδέας) είναι μια ιδιαίτερη κατηγορία, η οποία οφείλω να ομολογήσω είναι πολύ κοινή και γνωστή στον κύκλο που κινούνται οι gay. Ο λατρεμένος Λεμονάτος (ή Ξυδέας) δεν έχει συγκεκριμένη ηλικία, εμφάνιση, κοινωνικό background και status, παίζει σε όλα τα ηλικιακά, εμφανισιακά, κοινωνικά ταμπλό, απ το Κολωνάκι μέχρι τα Παλούκια Σαλαμίνος, από 12 μέχρι 99 και από κουκλί ζωγραφιστό μέχρι Παναγιά μου βόηθα.
Ο Λεμονάτος (ή Ξυδέας) έχει συνεχώς ένα ύφος λες κι έχει καταπιεί κουβά με χολή και μια γλώσσα που την ξερνά κατά ριπάς, σε μεγάλες ποσότητες ανά δευτερόλεπτο. Οι μόνες φορές που ο Λεμονάτος (ή Ξυδέας) δεν έχει αυτό το ύφος είναι όταν κοιμάται μπρούμυτα με το κεφάλι χωμένο σε μαξιλάρι.
Οι ατάκες του είναι συνήθως μαχαιριές, έξυπνες σχεδόν πάντα διότι ο φίλος Λεμονάτος (ή Ξυδέας) είναι υψηλού IQ, που στάζουν φαρμάκι και καίνε σαν οξύ τη διάθεση και την ψυχολογία του θύματος. Ο Λεμονάτος (ή Ξυδέας) δεν ικανοποιείται με τίποτα, ενώ τα πάντα γύρω του και ό,τι πέσει στην αντίληψή του δεν είναι ικανό και άξιο να τον ευχαριστήσει. Του φταίνε τα πάντα, από την πυκνότητα της ατμόσφαιρας μέχρι τα σατέν σεντόνια την ώρα του σεξ, ενώ, βαθιά ενοχικός, δεν παραδέχεται ποτέ ευχαρίστηση, ποτέ χαρά, ποτέ ικανοποίηση. Ο Λεμονάτος (ή Ξυδέας) είναι ένας ανολοκλήρωτος άνθρωπος που το μοναδικό πράγμα που ξέρει καλά είναι να παίρνει αυτό το ύφος και να παριστάνει την Κυρία...
Ακόμα και στον έρωτα ο Λεμονάτος (ή Ξυδέας) μπορεί στην αρχή να ξεχαστεί, στην πορεία όμως θα επανακάμψει κάνοντας τη ζωή του συντρόφου του πατίνι. Κι εκεί, ο σύντροφος, αν έχει μυαλό σηκώνεται και την κάνει με ελαφρά και βρίσκει κανένα άλλο κουνέλι να πνίξει ή αυτοκτονεί κολυμπώντας πίνοντας καθημερινά το δηλητήριο του εραστή του.
Ο Λεμονάτος (ή Ξυδέας) είναι διασκεδαστικός αν είσαι στην απ' έξω, μπορείς πολύ απλά να τον πάρεις ελαφρά, δουλεύοντάς τον πάντα  - μπορείς εν ολίγοις να τον αντιμετωπίσεις με το ίδιο νόμισμα - ατάκα στην ατάκα - αν αντέχεις να το κάνεις. Αν όχι θα σε συμβούλευα να κρατήσεις αποστάσεις.
Οι άνθρωποι που περνούν στο απυρόβλητο του φίλου μας είναι εκείνοι οι ελάχιστοι που για κάποιο λόγο σέβεται και πίστεψέ με αυτό είναι πολύ σπάνιο για το δυστυχισμένο μας φίλο...

Η Κομμώτρια

Τρελή και αλλοπαρμένη, συνήθως μικρής ή μεσαίας ηλικίας, η γλυκιά Κομμώτρια είναι η χαρά της ζωής. Συνήθως λεπτή και μικροκαμωμένη, ντυμένη με ό,τι τρέντι βρει μπροστά της,  σε απίθανους συνδυασμούς και με πληθώρα αξεσουάρ, η αγαπημένη Κομμώτρια είναι η χαρά της ζωής και η ψυχή του πάρτι και σίγουρα μια μεγάλη καρδιά.
Από την Κομμώτρια μην περιμένεις συζητήσεις αέναες και φιλοσοφικές για το διηνεκές ή τη ματαιότητα, η Κομμώτρια είναι εδώ για να σου μιλήσει σοβαρά για τα εξτένσιονς της Ίνας Λαζοπούλου, ή για την τελευταία στυλιστική άποψη της Σου Κύρκου. Η Κομμώτρια συχνάζει σε δευτεροτριτοτέταρτα μπουζούκια, γνωρίζει τους πάντες εκεί μέσα και όταν σηκωθεί να χορέψει τσιφτετέλι σείονται τα πατώματα.
Αυστηρά παθητική, τα δίνει όλα στο σεξ με ορμή και δύναμη, έχει πάρει ό,τι αρσενικό κινείται, ενώ την πέφτει ανερυθρίαστα και σε γκόμενους εκτός του βεληνεκούς της - συνήθως str8, δεν κολώνει πουθενά και αν την πειράξεις μαύρο φίδι που σε έφαγε.
Ενώ έχει μια χρυσή καρδιά και μπορεί να γίνει χαλί να την πατήσεις αν σε αγαπήσει σαν φίλο ή σαν εραστή, θα μεταμορφωθεί σε Μέγαιρα αν της κάνεις κακό και δεν γλιτώνεις ούτε στην Ανταρκτική μετανάστης με τους πιγκουίνους. Βλέπεις, η φίλη Κομμώτρια, έχει φάει τόσο δούλεμα από πιτσιρίκι στο σχολείο και στη γειτονιά που έχει αναπτύξει τέτοιες άμυνες που το Ισραήλ μπροστά της μοιάζει ανοχύρωτο.
Προσωπικά λατρέυω τις Κομμώτριες, τις λατρεύω γιατί αν και υπερβολικά αλέγκρες είναι συνήθως παιδιά με μπέσα και με ψυχή και στο κάτω κάτω όποιος άνθρωπος έχει επιβιώσει από την κακεντρέχεια του κύκλου του, αξίζει τα θερμά μας συγχαρητήρια! Αν και υποψιάζομαι ότι μέσα τους κουβαλάνε πολλά...

Ο Ατσάλης

Να φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι λέγαν οι παλιότεροι, και ο φίλος μας έχει φάει τόσο σίδερο στα γυμναστήρια που οι μύες του έχουν μεταμορφωθεί σε πραγματικό ατσάλι. Ο φίλος Ατσάλης κυκλοφορεί και οπλοφορεί παντού στο gay χώρο σε μικρές ποσότητες εδώ στην Ψωροκώσταινα. Συνήθως οι Ατσάληδες οργανώνονται και κυκλοφορούν παρέα κάνοντας τους υπολοίπους είτε να τους ζηλεύουν, είτε να τους λιγουρεύονται, είτε να τους φοβούνται. Επίσης ζευγαρώνουν και παρέα, το να δεις ζεύγος Ατσάληδων είναι πολλάκις συνηθέστερο από το να δεις έναν Ατσάλη με μια Κομμώτρια.
Κυκλοφορούν σε στέκια πονηρά, μοιάζουν με φιγούρες βγαλμένες από ταινίες πορνό ενώ στην πλειοψηφία τους ασχολούνται επαγγελματικά με το bar - πάντα μέσα από την μπάρα. Προσοχή, ο Ατσάλης δεν είναι ο φουσκωτός αντιαισθητικός Μποντυμπιλντεράς, είναι ο πολυκαλογυμνασμένος τύπος με το μυστηριώδες άγριο βλέμμα που κάνει τις μικρές κορασίδες να τρέμουν τα γόνατά τους.
Άντρες εμφανίσιμοι, κάποιοι με τουπέ, κάποιοι χωρίς, αγέλαστοι συνήθως με μικρό κοινωνικό και φιλικό κύκλο και ατέλειωτα πηδήματα στα καρνέ τους.
Ο Ατσάλης συνήθως δεν είναι ζευγαρωμένος, χτυπά και φεύγει για κάτι άλλο, ενώ μόνιμο παράπονό του είναι ότι όποιος τον πλησιάζει τον θέλει αποκλειστικά για σεξ και όχι για σχέση ή για φιλία. Αυτό φυσικά είναι σωστό, αλλά σ' αυτό δεν φταίνε αποκλειστικά οι θαυμαστές αλλά και ο ίδιος μιας και ο Ατσάλης δεν δίνει και πολλά περιθώρια για κάτι άλλο. Οι συζητήσεις μαζί του περιορίζονται στη γυμναστική και τη διατροφή, ενώ σπανιότερα σε θέματα της πατρίδος - ο Ατσάλης έχει ισχυρή άποψη για την Ελλάδα. Στο σεξ κάνει τα πάντα, αν όχι ο ίδιος, αν ασχολξθείς με ένα συνδυασμό από Ατσάληδες τα έχεις όλα. Η εμφάνιση δεν προϋποθέτει απολύτως τίποτα στο κρεβάτι.
Καλά - κακά παιδιά, όλα παίζουν σ αυτήν την κατηγορία, όταν όμως εμβαθύνεις λίγο και το πετύχεις το καλό παιδί τότε εκπλήσσεσαι ευχάριστα, όταν δε καταφέρεις με τη δύναμη του μυαλού σου να τον γοητεύσεις και να τον κάνεις να σέρνεται για πάρτη σου, ε, τότε αξίζεις τρελά συγχαρητήρια αλλά πρόσεχε, μην τον δέσεις το γάιδαρό σου γιατί ο Ατσάλης είναι πειρασμός για πολλούς και κάποια στιγμή θα ενδώσει αφήνοντάς σε μαλάκα...

Ο Ψυχάκιας

Είπα να κλείσω το δεύτερο μέρος με κάτι πικάντικο, κάτι δυνατό, κάτι διαφορετικό (ή μήπως όχι και τόσο σπάνιο); Τον αγαπημένο Ψυχάκια!
Ο Ψυχάκιας είναι μία από τις πιο επικίνδυνες κατηγορίες στο στρουμφοχωριό, είναι αυτός που μπορεί να σε φέρει σε σημεία αυτοκτονίας, εξαφάνισης ή μοναχισμού.
Δεν είναι απαραίτητο ότι το φίλο Ψυχάκια θα τον καταλάβεις με την πρώτη, ούτε με τη δεύτερη καν. Τον αγαπημένο Ψυχάκια θα τον πάρεις γραμμή όταν τον απορρίψεις. Και να σου πω, καλά να έχεις κάτι και να απορρίψεις κάποιον εραστή σου και να πάθει εγωιστικό ταμπλά και να σου κάνει για λίγο μαύρη τη ζωή, Ψυχάκιας είναι αλλά όχι η κατηγορία που συζητάμε. Σήμερα θα μιλήσουμε για εκείνον τον υπέρτατο Ψυχάκια που ενώ δεν έχει τίποτα μαζί σου, σου κάνει τη ζωή μαύρη ποικιλλοτρόπως.

Πες βρε αδερφέ ότι γνωρίζεις με κάποιον τρόπο έναν τύπο και βγαίνετε για ένα καφέ ή ένα φαγητό, και ενώ περνάτε μια χαρά κάτι στο πίσω μέρος του μυαλού σου σου λέει να μην προχωρήσεις παραπέρα - ούτε καν σε ένα φιλί. Και στο τέλος της βραδυάς, ενώ εκείνος που σε έχει δει 1 ώρα, αντί να σου πει ότι πέρασε όμορφα και θα ήθελα να σε ξαναδεί, σου κάνει την εκτενέστερη και πιο δραματική ερωτική εξομολόγηση της ζωής σου, σου μιλά με πάθος για το κοινό σας μέλλον ενώ δεν έχει μοιραστεί μαζί σου ούτε μια ανάσα κι εσύ αρχίζεις να ιδρώνεις και με ευγένεια προσπαθείς να του εξηγήσεις ότι δεν μπορείς να τον δεις ερωτικά και καλύτερα να βρισκόσαστε στο χαλαρό και φιλικά - όσο μπορείς να το ψελίσεις μετά από το δράμα που έχεις υποστεί.
Τότε λοιπόν φιλενάδα αρχίζει το show. Αρχίζει το δράμα σε όλο του το μεγαλείο. Στην αρχή θα σε παρακαλέσει με κλάμματα να το σκεφτείς ξανά, θα πέσει στα γόνατά σου, θα κλαίει, θα οδύρεται και θα χτυπιέται μέσα στη μέση του δρόμου νυχτιάτικα τυλιγμένος σε αυτά, ενώ εσύ κοιτάς αμήχανος κι έντρομος γύρω γύρω να δεις αν σε βλέπει η γειτονιά. Κάποια στιγμή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον ξεκολλάς από τα γόνατά σου, του λες ότι είναι αργά και ότι θα μιλήσετε αύριο ή τον στέλνεις στο διάολο.
Εκείνος μετά από λίγη ώρα αφού εσύ αθώος έχεις μπει στο σπίτι, έχεις διπλοκλειδώσει την ασφαλείας και έχεις μείνει με το βρακί για να πας για ύπνο, αρχίζει τα δραματικά μηνύματα. Σου λέει διάφορα, προσπαθεί να σε κολακέψει, να σου αποδείξει ότι θα είναι δέσμιός σου αιώνια, θα σου στείλει mms με ένα δάκρυ να κυλά, θα σου ανεβάσει ψαγμένο αλλά απόλυτα λυπημένο τραγούδι στο facebook στο οποίο θα κάνει σχόλιο που μέχρι να το πάρεις χαμπάρι και να το αποσύρεις θα το χει δει όλος ο κόσμος συμπεριλαμβανομένης και της θείας Αφροξυλάνθης, η οποία θα αναρωτιέται τι συμβαίνει και άλλα δημιουργικά.

Επειδή είσαι και ευγενής, στην αρχή θα απαντάς στα μηνύματα μόνο και μόνο για να αντιληφθείς ότι όσο απαντάς τόσο χειρότερα γίνονται τα πράγματα!

Σε μια κρίση καλής θέλησης θα δεχτείς να βρεθείτε για δεύτερη φορά, έχοντας πάντα στο μυαλό σου να ξεμπερδεύεις από το κυνηγητό κι επειδή δεν θέλεις να γίνεις ρεζίλι δημοσίως θα τον καλέσεις στο σπίτι σου. Μέγα σφάλμα. Ο Ψυχάκιας θα έρθει φορτωμένος με δώρα, λουλούδια, γλυκά και πασταφλώρες, θα τα αποθέσει στα έκπληκτα χέρια σου κι εσύ θα προσπαθήσεις να του δώσεις να καταλάβει ότι δεν θες να προχωρήσετε σε κάτι ερωτικό. Ενώ τα βάζα. οι καναπέδες, οι τοίχοι. τα χαλιά και γενικώς όλη η σαλοτραπεζαρία έχει αντιληφθεί τα πως και τα γιατί, εκείνος δεν μπορεί ή δεν θέλει. Σε παρακαλάει μέχρις τελικής πτώσεως και στο τέλος κάνει ότι υποχωρεί με αντάλλαγμα ένα φιλί.

Για να τελειώνεις κάνεις την καρδιά σου πέτρα και του το δίνεις. Αυτό που έχεις ετοιμάσει είναι ένα πεταχτό φιλί, σχεδόν φιλικό. Αυτό που γίνεται είναι το έλα να δεις. Ο Ψυχάκιας σε βουτά απ το κεφάλι και κολλάει πάνω σου σαν μύξα και βάζει όλη του τη δύναμη για να μην ξεφύγεις. Εσύ προσπαθείς να τον σπρώξεις και αντιλαμβάνεσαι ότι το άλλο χέρι του αρχίζει και χαϊδολογάει - χουφτώνει - ξεκουμπώνει άλλα πράγματα. Καταφέρνεις να τον σπρώξεις, βάζεις τις φωνές και αυτός τα κλάμματα και ξαναπέφτει στα γόνατα και σε βουτάει και δεν ξέρεις τι να κάνεις, να του χώσεις κλωτσιά ή να τον λυπηθείς;

Στο τέλος τον διώχνεις κακήν κακώς και ελπίζεις ότι τέλειωσε.

Δεν θα σε κουράσω άλλο. Δεν τέλειωσε. Αυτό το έργο θα τελειώσει μήνες μετά όταν ο Ψυχάκιας θα έχει βρει κάποιον άλλον να κυνηγήσει αφού σου έχει σπάσει τα νεύρα με τα τηλέφωνα, τα μηνύματα, τα δώρα που έρχονται στο γραφείο ή στο σπίτι, τα εισητήρια για ταξίδια μακρινά, τις φωνές, τις απειλές, τις υστερίες, τις απόπειρες αυτοκτονίας, τα κλάμματα.

Όταν σε αφήσει ήσυχο θα ανασάνεις. Θα ανασάνεις αλλά θα κάνεις πολύ καιρό να βγεις σε ραντεβού με άνθρωπο και αν είσαι τόσο γκαντέμης όσο εγώ θα πέσεις σε βδέλλα...

Η συνέχεια αύριο!

28 σχόλια:

  1. xaxaxaxα όλο και καλύτερο γίνεται!!
    Ο ξυδάτος είναι εκείνος που δεν έχει αποδεκτεί αυτό που είναι... ή μάλλον το θεωρεί κακή του τύχη να είναι διαφορετικός και ζηλεύει όλους τους άλλους γύρω του και ειδικά τους straight γιατί είναι αδύνατον να νιώσει ποτέ του ευτυχία με τις ενοχές και τη μίρλα που κουβαλάει...
    Ο ψυχάκιας παιζει και στην κατηγορία str8 να το ξέρεις... έχω ιδίαν πείρα... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα πολύ καλό αγαπημένε μου!
    Πάντως θα συμφωνησω με τη ΛΙΑΚΑΔΑ πως ο ψυχάκιας παίζει και σε κατηγορία των straight...
    Πολλά φιλάκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαρισ΄τω καρδιά μου, ξεχάστηκα, χρόνια πολλά για χτες (νομίζω)

      Διαγραφή
  3. Ψυχάκιας παραπομπή:
    Σωματικά χαρακτηριστικά: Αδύνατος, οστεώδες πρόσωπο, επιμηκυσμένα δάκτυλα, ιδρωμένες παλάμες.
    (Δεν σε πειράζει να μπήχνουμε κι εμείς ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με εκανες κουβάρι, με μπέρδεψες ταμαλα,η κομμώτρια που κολλάει στα αρσενικά;θέλω φροντιστήριο σου λέω..πφφφφφφ!! και μετά μου λες ότι εχω άδικο να πω ότι εχω πονοκέφαλο,ε,μα αφου εχω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, είσαι ένα αθώο κορίτσι τελικά!

      Διαγραφή
    2. οπα σου έβαλαν "Προειδοποίηση περιεχομένου" οι οχρτοι σου,στα λεγα εγώ εχεις ξεφύγει μάνα μου,τωρα!!

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχαχα εγω την έβαλα καλού κακού, μη μας διαβάζουν και αθώες υπάρξεις και σοκάρονται!

      Διαγραφή
    4. και γιατί την μπαινοβγαζεις;;αα κατάλαβα, οι αθώες υπάρξεις πήγαν για νανι και έμειναν οι κολασμένες ψυχές::!!

      Διαγραφή
    5. Δεν την μπαινοβγάζω βρε συ, τώρα την έβαλα!

      Διαγραφή
  5. ..τα λες τόσο γλυκά όμως!!

    υγ: το θάψιμο βοηθάει ε; μάλλον πρέπει να γίνω νεκροθάφτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες πως τα λέω ο άτιμος;

      Αν βοηθάει λέει, το διασκεδάζεις τουλάχιστον;

      Διαγραφή
  6. ααααα, εσύ το έβαλες? λέω κι εγώ...τι έγινε...τι ακατάλληλο περιεχόμενο παίζει?
    βρε συ τρεμενς μου, πολλές οι κατηγορίες βλέπω..κι έχει κ άλλο?? μ'εχεις τρομάξει λίγο σχετικά με το τι κυκλοφορεί εκεί έξω. και όντως, κάποια πράγματα δεν έχουν να κάνουν με την κατηγορία str8 or gay, είναι κοινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έβαλα καλού κακού μην μας κάνει αναφορά κανείς και χάσουμε τ αυγά και τα πασχάλια!

      Έχει μπόλικες ακόμα, μη με βλέπεις έτσι αθώο, ο άνδρας πρέπει να χει παρελθόν!

      Διαγραφή
  7. Νομίζω ότι η χειρότερη κατηγορία, απ' όλες όσε έχεις περιγράψει μέχρι τώρα είναι ο Ξυδέας. Και επιπλέον είναι αυτός με την πιο ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στου ομοίους του!
    Μόλις τελειώσεις το πόνημά σου, να το δώσεις σε κάποιο lifestyle περιοδικό για έκδοση: σίγουρη επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που λες είναι αλήθεια, αλλά οι 2 πιο επικίνδυνες είναι ο Ψυχάκιας και η βδέλλα, αυτοί μπορούν αν σου κάνουν κακό στην κυριολεξία!

      Βρε λες, να βγάλουμε κανά φράγκο;

      Διαγραφή
  8. Ένα θα πω και θα φύγω. Εξαιρετικές οι αναλύσεις σου!

    Α και κάτι ακόμα. Με τον κολλητό μου είχαμε γνωρίσει έναν ψυχάκια! Εννοείται ότι μας έδωσε τροφή για γέλιο και κουτσομπολιό ατελείωτες ώρες!
    Βέβαια, ευτυχώς βρήκε το επόμενο θύμα πολύ γρήγορα και ησυχάσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αγαπημένη, σ ευχαριστώ!
      Εσείς ησυχάσατε γρήγορα, εγώ που τον λούστηκα ένα εξάμηνο γεμάτο τι να πω;

      Διαγραφή
  9. δεν μου φαίνεται ,αλλά έχω εμπειρία με ψυχάκια!
    πραγματικά κάνεις διατριβή!!!!
    αυτά βρε σκέφτεσαι στη δουλειά και σου φταίνε οι πελάτες μετά;;;τς τς τς τς .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι κορίτσι με ιστορία εσύ, χεχεχεχεχεχεχεχεχε

      Αν σκέφτομαι καρδιά μου τη δουλειά θα με πάτε στη Λέρο και όχι για διακοπές!

      Διαγραφή
  10. Ψηφίζω κομμώτρια, τρελή, αλλοπαρμένη, χορευταρού, και πολύχρωμη ;-) Μα άι σιχτίρ με τους βλαμμένους που κυκλοφορούν ανάμεσά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσης,ο Ψυχάκιας -εκτός απ' τα παραπάνω χαρακτηριστικά,που ανέφερε η Misoagnosti- γελάει πονηρά ή με νόημα σε άσχετες φάσεις.Και μαλακοβιόλης και Ψυχάκιας,δηλαδή!Η κατάρα!
    Θα μπορούσα να γράψω έκθεση ιδεών για δαύτονε,αλλά θα διαταραχθούν τα τσάκρα μου και δεν κάνει.

    Θα επιστρέψω λίαν συντόμως για το παρτ θρι.
    Φιλάκια,καλέ μου Τρεμένς και μη στενοχωρείς το μουτράκι σου! :) Όλα διορθώνονται.Θετική σκέψη,πείσμα και χαμόγελο!Να φάνε τη σκόνη σου τα προβλήματα κι όσοι σε θέλουν κατσούφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μικρή μου, όλα αυτά είναι είτε αναμνήσεις είτε γνώση από άλλους! Μια χαρά είμαστε πια!

      Διαγραφή