Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Στην πραγματικότητα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Η ανάρτηση αυτή δεν έχει σιχαμένα λόγια και αηδιαστικές στιγμές, περιέχει όμως σκηνές νεύρων και νοητικής βίας και πολλής μα πολλής γκρίνιας.

Ξέρεις φιλενάδα ανακαλύπτω - μέσα μου κυρίως - ότι ο πολιτισμός μας επιβάλλει να κάνουμε τελείως διαφορετικά πράγματα απ ότι έχουμε στο μυαλό μας την προκειμένη στιγμή. Το ότι είμαστε δηλαδή όντα κοινωνικά μας επιτάσσει να κρύβουμε τα φονικά μας ένστικτα και να αντιδρούμε πολύ πιο απαλά απ ότι αν ήμασταν μοναχικοί άγριοι λύκοι.

Τι θέλω να πω; Θέλω να πω ότι αν όχι όλοι - αρκετοί από μας - με τα προβλήματα της καθημερινότητάς μας και με την αναγκαστική συμβίωση / συναναστροφή με άλλους ανθρώπους με τους οποίους μπορεί να ταιριάζουμε
α. πολύ
β. λίγο
γ. καθόλου
καταπίνουμε τα νεύρα μας και το θυμό μας και είτε τα βγάζουμε πιο μετριασμένα, ή καθόλου, ανάλογα με την περίσταση.

Επίτρεψέ μου να σου δώσω μερικά προσωπικά παραδείγματα των τελευταίων ημερών όπου τα νεύρα μου για δικούς μου λόγους είναι στην τσίτα οπότε μπορεί να έχω εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απ ότι σε συνηθισμένους καιρούς.

Χτες το πρωί - ναι, πάλι στο τραίνο (αυτό το τραίνο είναι μεγάλο σχολείο τελικά) είμαι μετά το γυμναστήριο στο τελευταίο βαγόνι και πηγαίνω στη δουλειά. Είμαστε συνολικά 3 ποδήλατα πίσω, ενώ το υπόλοιπο βαγόνι ήταν σχεδόν άδειο και δροσερό σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης. Σταματάει στον επόμενο σταθμό και μπαίνει μόνο ένας επιβάτης - η Σκατόγρια. Δεν χωράει να μπει παρόλο που έχω τραβηχτεί όσο μπορώ γιατί είναι 3 τα ποδήλατα και είμαστε στριμωγμένα. Η διπλανή πόρτα είναι ανοιχτή, ο χώρος ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα. Η κυρία όμως θέλει να μπει από κει που δεν χωράει. και ακολουθεί ο εξής διάλογος

Σ (σκατόγρια δηλαδή με ύφος απίστευτα εκνευρισμένο) - Να περάσω;

Τ (εγώ δηλαδη με ύφος αρχικά απελπισμένο) - Βεβαίως να περάσετε (σηκώνω το ποδήλατο με δυσκολία στη μιά ρόδα να χωρέσει η χοντρή κωλάρα της και περνάει - κανονικά το θέμα τέλειωνε εκεί.)

Σ (με κοιτάζει με ύφος θυμωμένο και ρουθουνίζει) - Χρμφ

Τ (α όχι μαντάμ που θα μου ρουθουνίσεις εμένα) - Βέβαια, αν πηγαίνατε στη διπλανή πόρτα που ήταν άδεια, όπως και ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΡΑΙΝΟ θα χωρούσατε χωρίς δυσκολία

Σ (έκπληκτη που της αντιμίλησα) - Και που να ξέρω εγώ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ;

Τ - Γι αυτό έχει τζάμι το καημένο, για να βλέπεις τι έχει μέσα και τι έχει έξω

Σ - Για πρόσεξε πως μου μιλάς

Τ - Σοβαρολογείς πρωί πρωί; Θα μου τη βγεις από πάνω κιόλας;

ΠΕΠ (Παρακείμενος ευγενικός παππούς που θέλει να κατευνάσει τα πνέυματα) - Έχει δίκιο ο νεαρός (ευχαριστώ) κυρία, αυτή η θέση είναι για τα ποδήλατα

Τ - Ναι, αλλά η κυρία βαριέται να κοιτάξει να δει αν χωράει

Σ (έξαλλη) - για σε παρακαλώ που θα μου πεις εμένα ότι βαριέμαι, άντε πρωί πρωί κωλόπαιδο (ευχαριστώ για το 2ο συνθετικό)

Τ - Έλα τέλειωνε τώρα μην έχουμε άλλα

ΠΕΠ (το έχει βουλώσει και κοιτάζει απεγνωσμένος και τους 2)

Σ - μπούρου μπούρου μπούρου μπλα μπλα μπλα (δεν θυμάμαι ακριβώς τι μουρμούραγε γιατί είχε θολώσει το μυαλό μου και τα βλεπα όλα κόκκινα)

Τ (τελειωτικό) - ΕΛΑ ΣΚΑΣΕ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ

Σ (...................)

Τ (βγαίνω απ το βαγόνι γιατί έχω φτάσει και συνειδητοποιώ ότι ήμουν απαράδεκτος και αρχίζω να ντρέπομαι)

Λοιπόν άκουσέ με που θέλω να καταλήξω. Κανονικά δεν θα μιλούσα, θα έκανα χώρο βρίζοντας από μέσα μου και θα τελείωνε εκεί το θέμα. Όμως επειδή έχω τα νεύρα μου κι επειδή έχω σιχαθεί όλους του ηλίθιους που αρνούνται πεισματικά να βοηθήσουν μια οποιαδήποτε κατάσταση, μίλησα. Και μίλησα άσχημα.

Στην πραγματικότητα όμως κι εδώ έρχεται το συμπέρασμα, δεν μου έφτασε αυτό. Ήθελα να τη χτυπήσω. Ήθελα να της κάνω κακό. Ναι, ναι το ξέρω ότι είμαι ευγενής και δεν θα πέιραζα ούτε μύγα και μπλα μπλα μπλα, όμως αυτό ήθελα και στο εξομολογούμαι ευθαρσώς. Δεν θα σου πω τι ακριβώς ήθελα να της κάνω γιατί θα πέσουμε στην κατηγορία του σιχαμένου πάλι, αλλά δε νομίζω να έβγαινε ζωντανή.

Και σκέφτομαι. Είναι αυτό που λένε εν βρασμώ ψυχής; Είναι αυτό το κλικ που γίνεται στον εγκέφαλο και για μια οποιαδήποτε ανόητη αιτία κάποιος γίνεται δολοφόνος; Είναι τελικά αυτό; Φτάνει λοιπόν ο οποιοσδήποτε σ αυτό το επίπεδο; Αυτό το φονικό ένστικτο το έχουμε όλοι μας βαθιά κρυμμένο και περιμένει να βγει; Κι αν βγει ποιος θα το συγκρατήσει ρε φιλενάδα; Ποια φυλακή θα με κλείσει μετά μέσα επειδή σκότωσα γριά που μου αντιμίλησε με αυθάδεια; Κι αν γίνω εγώ αυθάδης ποιος μου λέει ότι η γριά δεν θα βγάλει πιστόλι απ τη φτηνή της τσάντα να μου τη μπουμπουνίσει;

Λοιπόν κάνω έκκληση στα άστρα. Για κοιτάχτε να διορθώσετε την πορεία σας γιατί δεν θα χω καλά ξεμπερδέματα, για ισιώστε και αφήστε τον Τοξότη ήσυχο γιατί σε βλέπω να μου φέρνεις τσιγάρα στη μπουζού. Άντε γιατί πόσα ν αντέξω ο άνθρωπος; Delirium tremens θα μου ρθει στο τέλος!

Α, και να σε πληροφορήσω ότι δεν φταίει η έλλειψη ή η ποιότητα του sex. Απ αυτό ευτυχώς έχουμε ακόμα. Μύθος η αγάμητη αδελφή τελικά. Μύθος. Μπορεί να συμβεί σε όλους.

34 σχόλια:

  1. Ρε συ πρεπει να κανεις μια αναρτηση να μας εξηγησεις γιατι τοση τσίτα;

    Ακους εκει να σκοτωσεις τη γριούλα. Μωρε κι αυτες μονες μεσα στην Αθηνα, μπαινουν στο μετρο να πιασουν μια κουβέντα, να τσακωθουν με καναν άνθρωπο, να νιωσουν πως ζουν ακομη...

    Βεβαια κι εμένα μου έχει τυχει παρόμοια ιστορία. Να μπαινω στο μετρό να ειμαστε ολοι σα σαρδέλες και να μπαινει η γριά μέσα απαιτώντας: Πήγαινε πιο κει ρε κοπελια.
    Που πιο κει δεν εχει ετσι; Πιο κει και πρεπει να πεσεις απο το παράθυρο για να πεις οτι εκανα χωρο στην αλλη. Και τελικά βρίσκεσαι σα τη τσιτα του ταρζαν να κρέμεσαι απο μια χειρολαβή με τον φόβο εξάρθρωσης ωμου και σίγουρα με κανα χέρι πάνω στο κώλο σου.

    Τι ωραια πρωι πρωι. Να εισαι καλα που εισαι εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, είναι απλά τα πράγματα. Δεν έχουμε πληρωθεί και δεν ξέρουμε πότε. Δεν ξέρουμε αν θα πληρωθούμε για να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας (νοίκι, φως, νερό, τηλέφωνο, οικόπεδα με θέα στα Λουτρά Αγίας Ελένης, κάρτες, κοινόχρηστα, κινητά, εφορία, super market, τσιγάρα, κλπ κλπ.), για να πάμε διακοπές (αμφίβολο το κόβω), για να συνεχίσουμε να έχουμε ερωτική ζωή και γενικώς για να ζήσουμε. Παρόλα αυτά η εταιρεία απαιτεί να είμαστε στην ώρα μας το πρωί με νέο νομοσχέδιο καταγραφής ωραρίου προσέλευσης, παρόλο που όλοι κάθονται πολύ μετά τη λήξη του ωραρίου.

      Ε, με τούτα και με κείνα πολύ θέλει να τη σκοτώσεις τη γριά;

      Διαγραφή
  2. Μήπως χρειάζεσαι διακοπές; Γιατί και τα δικά μου τα νεύρα δεν είναι καθόλου καλά, θέλω επειγόντως διακοπές αλλά μου ήρθε η εφορία και με βλέπω στην μπανιέρα του σπιτιού μου! Οι περισσότεροι είναι έτσι...λίγο θέλουμε όλοι να τσακωθούμε. Άμα βέβαια συναντάς και τέτοια αλλοπρόσαλλα άτομα, τότε είναι σίγουρο ότι θα καταλήξεις σε καυγά!!!
    Την καλημέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν χρειάζομαι λέει, επειγόντως. Αλλά δεδομένων των συνθηκών δεν το βλέπω φιλενάδα, δεν το βλέπω. Ελπίζω σε ένα θαύμα πλέον

      Διαγραφή
  3. Ζώντας στην Ελλάδα, ανακάλυψα ότι η ευγένια θεωρείται απο αδυναμία έως βλαμάρα. Κι επειδή δεν διατείθομαι να βγάλω τον καρκίνο κρατώντας μέσα μου τη χολή, προτιμώ να την ξερνάω στους άλλους που πάνε γυρεύοντας!
    Τώρα αν τις φάω καμιά μέρα... Για ΑΥΤΟ κάνω πολεμικές τέχνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα Δε το ειχα σκεφτει ποτέ ετσι! Θα ξεκινησω πολεμικες τεχνες για να βριζω με ανεση! Καλο! Αλλα που εχουμε καταντησει ομως ε;

      Διαγραφή
    2. Αγαπημένε μου Ben πρέπει να μου μάθεις κι εμένα πολεμικές τέχνες, με φαντάζομαι σε αργή κυκλική σκηνοθεσία τύπου Matrix να κατατροπώνω γριές! Ω τι ωραία φαντασίωσις!

      Διαγραφή
  4. ευχαριστούμε για την προειδοποίηση στην αρχή !Δεν νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που να μην εχει νιώσει έτσι!το εχω ζήσει όταν ηταν μικρός ο μεγαλος μου γιος,φοβήθηκα με το τι ήμουν έτοιμη να κάνω,το μυαλο πραγματικά ξεφεύγει για δευτερόλεπτα!
    καλά μερικές το ζητάει ο οργανισμός τους χαχαχαχαχα
    ηρέμησε ,έρχεται ΣΚ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα για σένα την έβαλα αγαπημένη, το ξέω ρε συ, ένα κλικ είναι και το όπλο εκπυρσοκροτεί. Προσπαθώ να ηρεμήσω αλλά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Απίστευτα δύσκολο...

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα!! εγω νιώθω το ίδιο με την ανηψιά μου!και έχω την αδελφή μου να μου λέει οτι κάνω έτσι επειδή ειμαι θεία/νονά! Αν ήμουν λέει η μάνα της δε θα μπορούσα να νευριάσω τόσο! Ομολογώ οτι τώρα νιώθω κάπως καλύτερα που ξέρω οτι και μια μάνα μπορει να νιώσει έτσι!
      Σε ευχαριστώ Νάσια για την δικαίωση!
      --Σαλιάγκι

      Διαγραφή
  5. Μανάρι μου υπομονή!
    Και που να γυρίσει ανάδρομος ο ερμής από τις 17!! Αλίμονό μας!!
    Αυτό με τη βοήθεια δεν το'χουμε οι έλληνες.
    Βλέπεις πχ οτι η μπροστινή στο ταμείο έχει ένα καρότσι 10 ορόφους να ξεφορτώσει ένα παιδί και ένα μωρό ανα χείρας... και είσαι πίσω της... περιμένεις στωϊκά στην καλή περίπτωση... στην κακή περίπτωση αρχίζεις σαν μλκς τη μουρμούρα που αργεί!
    ΠΑΡΕ ΡΕ ΜΛΚΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ!
    ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
    Κάθε φορά που βοηθάω κάποιον που είναι μπροστά μου κάνοντας αυτό (που για μένα είναι αυτονόητο) εισπράττω χαμογελα κατανόησης και ευχαρίστησης... χειρονομίες ζεστές... λόγια όμορφα μέχρι δάκρυα συγκινησης... Σε λίγο θα νιωθω σα τη μητέρα Τερέζα μονο και μόνο επειδή εβαλα 2 πατάτες και 3 γάλατα στο παγκο του ταμείου.
    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ? (αν και το βρίσκω κατάντια και τραγικό τον ξεπεσμό μας αυτό!)
    Δεν έχω πει σε κανένα ΣΚΑΣΕ ομως ως οξύθυμο κριάρι τα λέω χύμα και τσουβαλάτα όταν πρέπει... Μη μασάς... Δεν είναι καιροί αυτοί να σου πέρνουν τον αέρα... ;)
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι πάλι ανάδρομος, θα αλλάξω ηλιακό σύστημα να ησυχάσω, θα πάω στο Α Κενταύρου να βρω τον εαυτό μου...

      Θα τα καταφέρουμε - ελπίζω, θα βρίσουμε καμιά γριά, θα ξεσπάσουν τα νεύρα!

      Διαγραφή
  6. λοιπόν,τα πράγματα έχουν ως εξής:ο ερμής είναι ανάδρομος,μπήκε ο άρης στον ζυγό,έγινε και η γαμωπανσέληνος στον αιγόκερω για αυτό και η κατάσταση είναι έκρυθμη αγαπητέ.άλλη εξήγηση δεν βρίσκω!!!!!!!!!!!!!

    υγ:θα σου κάνω και σένα δώρο μια σφεντόνα με μπαλάκια που να έχουν καρφάκια όπως θα κάνω και στην αθηνά!
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το νεύρο πάει σύννεφο αυτό τον καιρό! ...εγώ, ναι εγώ!!
    χθες λίγο έλειψε να τσακωθώ με τον υπάλληλο του ταχυδρομίου και όταν λέω τσακωθώ εννοώ να παίξω μπουνιές!! ευτυχώς λίγο το προσωπάκι της μικρής καλής κοπελίτσας, λίγο οι επίδεσμοι με τους οποίους είμαι δεμένη φιόγκο, λίγο το ότι είδε τις σπίθες στο μάτι μου και φοβήθηκε (αυτό σίγουρα!), λίγο ότι τον αγριοκοιτάγανε όλοι οι υπόλοιποι που βρισκόντουσαν εκεί, το βούλωσε.. αλλιώς θα τον είχα στείλει στο ΚΑΤ! μπορείς να φανταστείς το σκηνικό;; εγω που ποτέ δεν εχω βρίσει άνθρωπο, ξαφνικά μου βγήκε το δολοφονικό!!!
    εγώ βέβαια έχω λόγους κλισέ πολλους να το αποδώσω..
    η δίαιτα, η διακοπή του καπνίσματος, ο ανάδρομος Ερμής και όλο του το σόι, η ζέστη, η εξεταστική, έλλειψη σεξ, έλλειψη γενικά οποιασδήποτε μορφής εκτόνωσης, η μη προοπτική διακοπών.. ααααααα!!!
    είναι να μην τα παίξει το άτομο;;;!!
    τα νεύρα μου, τα χάπια μου κι ένα αεροπλάνο να φύγω..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ λατρεμένη μου; Άρα κάτι βρωμάει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, δεν εξηγείται αλλιώς...

      Κουράγιο μικρή μου, κουράγιο

      Διαγραφή
  8. λοιπόν προτείνω ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού (ξέρεις τύπου ομμμμ και τέτοια ανατολίτικης προέλευσης), διαφορετικά σε κόβω να σε διαβάζουμε στις ειδήσεις: νέος (όχι πες τώρα πόσο σε έφτιαξα;) γνωστός blogger (ε;), επιτέθηκε βίαια σε ηλικιωμένη σε βαγόνι του μετρό και μόνο μετά από παρέμβαση της ιδιωτικής αστυνομίας, 15 συνεπιβατών και της Ελένης Λουκά κατόρθωσαν να την απεγκλωβίσουν από τα χέρια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα είμαι Ελληναράς εγώ - δεν πιάνουν οι διαλογισμοί, μόνο το κοκορέτσι...

      καλά μιλάμε και νέος και γνωστός blogger και η Ελένη Λουκά, όχι απλά μ έφτιαξες, σε οργασμό ήρθα!!!

      Διαγραφή
  9. Εγώ δε θα σχολιάσω την ουσία αλλά μια βλακεία. Όχι δικιά σου. Δικιά μου. Κόλλησα σε όλο το κείμενο και έλεγα ότι σε είδα εχθές. Πήρα τον ηλεκτρικό και πίσω ήταν 3 ποδήλατα και ο ένας μάλιστα έκανε συνεχώς μπρος πίσω για να περάσει ο κόσμος. Χάρηκα λοιπόν ότι σε είδα και ξερω ποιος είσαι. Στο τέλος κατάλαβα ότι μιλάς για πρωί και όχι για βράδυ. Και ξενέρωσα. Και δε δίνω βάση στα υπόλοιπα, σόρρυ αλλά με εκνεύρισα :)
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν κούκλος τουλάχιστον; Δεν θα δεχτώ τίποτα λιγότερο!

      Διαγραφή
  10. δε θές να σου πω εγώ τι τραβάω...

    ένα θα σου πω. επίσκεψη ιατρών, ώρα τέσσερις παρά πέντε το απόγευμα όταν το κανονικό ωράριο είναι επτά με τρεις το απόγευμα!!!

    γύρισα σπίτι μόλις τώρα γιατί βέβαια τελείωσε στις πέντε και μισή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι έχουν τα φεγγάρια παιδί μου, δεν εξηγείται αλλιώς!

      Διαγραφή
  11. Εσύ ήσουν με το ποδήλατο; εγώ ήμουν η σκατόγρια,αχ και να σε είχα στα χέρια μου!!ακούς εκεί σκάσε,τι να σου κάνω που βγήκες γρήγορα από το τρένο,αλλιως θα σε έδενα φιόγκο με την ντίζα του φρένου,να μην σου πω ότι τις μανεέτες θα στις κρέμαγα σκουλαρίκια!!
    Αγάμητη σκατόγρια εδώ που μετά από 13 μήνες ξεχασμενους της ήρθε περίοδος στο τρένο!!
    Φιλιά πολλά αγορίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ώστε εσύ ήσουν λοιπόν ε; Εσύ με σύγχισες και δεν έχω λεφτά για κρέμες και θα σπάσει η μούρη μου και θα γίνω σαν κετσές; Εσύ;

      Μπα, δεν ήσουν εσύ, φιλιά πολλά αγαπημένη!

      Διαγραφή
  12. Δεν είναι δύσκολο, καθόλου δύσκολο να διαπράξει κάποιος έγκλημα!
    Κι εγώ στο τσακ είμαι με τον απέναντι! Να φανταστείς προχθές έψαχνα στο διαδίκτυο συνταγή για μολότωφ! Αλλά αυτή σου λέει έχει έναν ειδικό τρόπο να την πετάς και μάλλον δεν θα τα καταφέρω.
    Ευτυχώς όμως η Χριστίνα θα με προμηθεύσει σφεντόνα ακριβείας! Ίσα τα τζάμια θα του σπάσω! Τίποτε άλλο! Έτσι για εκτόνωση!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου που μένει, θα του σπάσεις σδύ τα τζάμια και σαν θα βγει στο μπαλκόνι να σε βρίσει θα τον περιμένω να του σπάσω και τα μούτρα

      Τι σου έκανε; πες μουυυυυυυυυυυυ

      Διαγραφή
    2. Υπομονή. Θα μάθεις. Θα αναφερθεί σε προσεχή ανάρτηση.
      Αλλά βρες άλλη αιτία για να του σπάσεις τα μούτρα διότι δεν θα με βρίσει επειδή δεν θα με δει. Θα το κάνω νύχτα!

      Διαγραφή
  13. Συγνώμη αλλά ότι σε είπε και μόνο κωλό-ΠΑΙΔΟ...εμένα θα μου έφτιαχνε το κέφι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το εκτίμησα η αλήθεια είναι, α όλα κι όλα!

      Διαγραφή
    2. χαχα αντε βρε χαμένα έπεσα κάτω, θα σπάσω και κάνα κόκκαλο!!φιλιά και στους δυο σας αγαπημένοι μου

      Διαγραφή
  14. Να προσέχουν αυτοί,καλέ μου Τρεμένς! Προκαλούν,να τα λέμε και αυτά!Σαυτό το κόσμο υπάρχουν και κάποιοι τρελλοί άνθρωποι!Δε είμαστε καλά λέμε,μη μας προκαλείς!Ειδικά οι γριές μπορούν να σε στείλουν ή στο τάφο ή στο ψυχιατρείο! Είναι επικίνδυνες! Δε πρέπει να κυκλοφορούν ούτε πεζές ούτε και με αυτοκίνητα όμως!
    http://www.youtube.com/watch?v=An05aJRinY0
    κλειδώστε τους λέμε!Και αυτός λέει μόνο για τις εκλογες...εγώ το λέω γενικά! θα μας καταστρέψουν τα γερόντια! Θα μας στείλουν φυλακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος να πρωτοπροσέξει με τα νεύρα που κουβαλάμε όλοι μας, ποιος καλό μου παιδί! Η κατάσταση είναι έκρρυθμη και η ζέστη δε βοηθά...

      και μιας και είπα ζέστη, τι ζητάει η γριά έξω με τέτοια ζέστη; Τι; να πάθει συμφόρηση θέλει; Να πάει στο ΙΚΑ που έχουν κλιματισμό. Εγώ τι φταίω;

      Ένα θα σου πω. Χίος - Θεός!

      Διαγραφή