Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Macho Macho Man



Που είσαι ρε φιλενάδα; Χαθήκαμε, μαύρα μάτια έκανα να σε δω!

Η αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλο άγχος για το αν θα κάνουμε τελικά κυβέρνηση ή όχι, δεν μπορώ βρε μάτια μου να χάσω κι άλλο μπάνιο, νυσάφι, πρέπει να μαυρίσω επιτέλους γιατί μού πανε ότι το μαύρο κόβει, και πήρα χτες λίγο φούμο και αλείφτηκα, αλί όμως ίδρωσα και πήγε όλο στη μπλούζα τη μαύρη και καμία διαφορά. Αντιλαμβάνεσαι το δράμα μου.

Εν τω μεταξύ, αυτό που ακούω σε διαφημίσεις "αίσθηση σα να βγήκες μόλις απ το ντουζ" πόσο ψέμα μπορεί να είναι; Θέλω να πω, έχω παρατηρήσει τις τελευταίες βδομάδες η αίσθηση σα να βγήκα απ το ντουζ περνά μόλις 1,33 λεπτά αφότου βγω απ το ντουζ, δεν προλαβαίνω να κάνω 2 κινήσεις, να βάλω μασχαλέξ και κολώνια κι έχω αρχίσει να ιδρώνω. Μέχρι να ολοκληρώσω το μποτέ και το ντύσιμο χρειάζομαι δεύτερο ντουζ να συνέλθω...

Παρόλα αυτά, αυτός ο συνδυασμός λιακάδας και βορριά (που τ' αρνάκια δεν παγώνει μιας και είναι Ιούνης) πολύ μου αρέσει, όχι γιατί ο εμπρηστής της γειτονιάς μπορεί να κάνει τη δουλειά του ανεμπόδιστα, όχι, αλλά γιατί όσο ποδηλατείς κι έρχεσαι και ιδρώνεις, έρχεται αυτό το όμορφο αγεράκι και σου δροσίζει το κορμί, απ' το κεφάλι και τις αμασχάλες μέχρι όπου μπορείς να φανταστείς! Ιδιαίτερα να είσαι και σε κανα σημείο με σκιούλα, τι να σου πω, το κάτι άλλο είναι, μια αίσθηση φρεσκάδας ανεπανάληπτη. Σα να βγήκες μόλις απ το ντουζ!

Έτσι λοιπόν το πρωί, πάνω στο ποδήλατο χαιρόμουν τη σκιούλα και την αύρα τη δροσερή μέχρι που μυρωδιές από παρακείμενο φούρνο τράβηξαν την προσοχή μου, φρεσκοψημένο ψωμί και πίτες και τσουρέκια. κόντεψα να λιποθυμήσω πρωί πρωί, άρχισα να πλαταγίζω τη γλώσσα μου και να γλείφω τα σαρκώδη μου χείλη (αυτό είναι τεράστιο ψέμα, για να δεις τα χείλη μου πρέπει να έχεις ηλεκτρονικό μικροσκόπιο), το ταλαιπωρημένο μου στομάχι άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα και η μπανάνα που είχα φάει πριν φύγω ήταν απλά μια ανάμνηση παλιά. Αυτό το μαρτύριο δεν μπορώ να το ξαναζήσω, συνάντησα στη διαδρομή 3 φούρνους και 2 τυροπιτάδικα και ξέρεις τι αδυναμία έχω στις τυρόπιτες φιλενάδα. Και στο ψωμί (και στο κασέρι, άσχετο το ξέρω, αλλά έχεις φάει κασέρι με ζεστό ψωμί; αααααχχχχχ). Πρέπει ν' αλλάξω δρομολόγιο. Πάραυτα!

Το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί το τωρινό δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν εξαιρέσεις τη σκιά, τους μόνους που συνάντησα στο δρόμο εκτός απ την οδοκαθαρίστρια ήταν

α. Ένας παππούς γύρω στα 97,3 με μαγκούρα που πήγαινε μεσ στη μέση του δρόμου με ταχύτητα 10 μέτρων την χιλιετία.

β. Ένας νεότερος, γύρω στα 87,9 σε πολύ καλύτερη φυσική κατάσταση ο οποίος πρέπει να ζύγιζε περί τα 27 κιλά και στεκόταν έξω απ το σπίτι του (μάλλον - έχω ωραίους γειτόνους) φορώντας ένα μπεζ αμάνικο φανελάκι κι ένα απίθανο σορτσάκι το οποίο ήταν τόσο πολύχρωμο που είμαι βέβαιος ότι η σύζυγος όταν πήρε ύφασμα για τον καναπέ - κουρτίνες - κάλυμμα κρεβατιού - πουφ - σκαμπό - τραπεζομάντηλο και ολοκλήρωσε τα ραφτικά, ανακάλυψε ότι της περίσσεψε απ το τόπι μπόλικο, έραψε ένα φουστανάκι για κείνη κλος, ντραπέ με πιέτα και το εν λόγω σορτσάκι. Απλά υπέροχο. Φαντάζομαι όλο το σπίτι και το ζευγάρι ντυμένο έτσι καθισμένο στον εν λόγω καναπέ να διαβάζει φυλλάδιο του LIDL της γειτονιάς προσπαθώντας να αποφασίσει αν θα ψωνίσει γιαούρι γερμανικό με 5 λεπτά η τριάδα ή όχι. Αυτές είναι εικόνες.

Το καλύτερο όμως οφθαλμόλουτρο - για να μην είμαι άδικος, μου το επιφύλασσε η μοίρα μόλις κατέβηκα απ το τρένο για να πάω στη δουλειά. Τύπος, γύρω στα 40-45 με φανελάκι αμάνικο BLUE BIRD (αλήθεια λέω, το είδα) λευκό, παντελόνι με πιέτα μπλε σκούρο και μάυρη λεπτή ζωνίτσα όλο αυτό φορεμένο τόσο ψηλά που έκρυβε τον αφαλό. Γυαλί Ray Ban για ύφος μυστηριώδες και βαρύ, μαλλί με μπριγιαντίνη, 20 κιλά τουλάχιστον περισσότερα απ' ότι θα έπρεπε και σκαρπίνι επίσης μαύρο να δένει με τη ζώνη.
Λεπτομέρεια. Το κολλητό, λευκό φανελάκι BLUE BIRD μέσα απ το παντελόνι, για να τονίζεται ο κοιλιακός και το πεσμένο στήθος. Γαργάλα τα γαργάλα τα Παρασκευή τα γάλατα και μη χειρότερα.  Και όχι φιλενάδα, δε με νοιάζει το ότι ο τύπος αυτός που θεωρούσε τον εαυτό του πολύ macho man είχε κάποια κιλά παραπάνω και τρίχα κάγκελο ακόμα και στο σβέρκο, με νοιάζει ότι έκανε τα αδύνατα δυνατά να τα τονίσει, νομίζοντας μάλλον ότι το αισθητικό αποτέλεσμα ήταν άψογο. Και πίστεψέ με, ήταν. Ήταν γιατί τέτοιο γέλιο έχω καιρό να ρίξω, ο παππούς με το κάλυμμα του καναπέ στα ισχνά του μπούτια ήταν απείρως πιο κομ ιλ φω απ τον γαμιά (συγνώμη κουμπάρα) του ηλεκτρικού και λοιπών νήσων!

Και μετά μου λες δεν έχουμε κυβέρνηση. Έχουμε βρε, με πρωθυπουργό Αυτόν Που Φοράει Τα Παντελόνια Κοντά - μάλλον από άποψη... Τι περίμενες;

35 σχόλια:

  1. Φτου γμτ! Τι σοκ έπαθες με τον 40αρη!!
    Είμαι σίγουρη ότι μέσα από το μαύρο σκαρπίνι θα φορούσε και λευκή κάλτσα... απλά το κρατούσε για έκπληξη για όποιον ενδιαφερθεί... :-p

    Λοιπόν σήμερα ξεκινώ την πρώτη μου διαδρομή με τους northbikes... Αν σε ενδιαφέρει μια φορά τη βδομάδα να φτύνεις αίμα αλλα και να σπρώχνεις (στην κυριολεξία) όσους δεν αντεχουν άλλο να συνεχίσουν έλα στην παρέα μας. Κάθε τετάρτη ποδηλατούμε σε διαδρομές που προτείνουμε και ψηφίζουμε μέσα από το σάιτ μας. http://www.northbike.gr/index.php/arxiki

    Του πούστη αν δεν χάσω και τωρα την κυτταρίτιδα δεν έχω ελπίδα :-p
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοκ και δέος φιλενάδα, άναψα και κόρωσα μόλις τον είδα, έτσι είναι ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος! Σίγουρα θα χε άσπρη κάλτσα για να κομποζάρει, εκτός αν δεν φόραγε καθόλου (μπλιαχ)

      Τι ώρες πηγαίνετε τις Τετάρτες; Ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!

      Διαγραφή
  2. πρώτον οδηγώντας ποδήλατο και πατώντας παππού 97.3 περνάς αυτόματα 3 λέβελ,στο λέω να το έχεις υπόψιν σου.
    εαν τώρα πατήσεις τον 40αρη τον θεό που μόνο που τον σκέφτομαι με πιάνει ανατριχίλα διότι μπλου μπερτ είναι αυτό αγάπη μου και όχι ποντικοκούραδα(με το συμπάθιο)περνάς πίστα στο πίτσι φιτίλι!!!!!

    πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε που άμα τον επιάσεις και γκόμενο γίνεται το BLUE BIRD, Angry Bird και μετά ποιος σε πιάνει φιλενάδα

      Για μας κελαηδούν τα πουλιά
      λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα
      Χαρούμενα στη σιγαλιάαααα
      λαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα

      Διαγραφή
    2. καλά κλαίω από τα γέλια!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. αχάριστε. τόσα ειδες. τόσα χαλάρωσαν τα μάτια και τους μυς του προσώπου σου, σου έδωσε ερέθισμα να σκέφτεσαι όταν θα είσαι μπροστά από τους φούρνους και δεν εκτιμάς τίποτα.

    άδικος είσαι, άδικος. ξέρεις πόσες και πόσες σουηδέζες εκανε ευτυχισμένες αυτός ο τύπος;

    φιλιά γλυκέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ίσα ίσα που εγώ αυτήν την μαγική αντρίλα την εκτιμώ αφάνταστα! Φλέγεται το κορμί μου από πόθο, αλλά κρατιέμαι γιατί έχω ένα επίπεδο.

      Ήταν ονείρωξη βαθιά ο τύπος, τι να σου λέω!

      Διαγραφή
  4. Το αντριλίκι μπερδεύεται συχνά με το fashion icon, απλά εκείνος έμεινε στα '80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά αν δεν είχε μείνει εκεί, στο βαθύ ΠΑΣΟΚ κοντά, θα έκανε αίσθηση; Δε νομίζω!

      Διαγραφή
  5. Χαχα, είσαι απίστευτος, είσαι μεγάλος, είσαι Θεός, είσαι ο καλύτερος! Θέλω δικάβαλο στο ποδήλατό σου πάραυτα και live περιγραφή των τεκταινόμενων της διαδρομής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα, πρέπει να πάρουμε εκείνο με τις 2 σέλες να καεί το πελεκούδι φιλενάδα!

      Διαγραφή
  6. που εμφανίζεται αυτ΄ς ο παιδαράς??? θέλω τηλέφωνα και διευθύνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εις τον σταθμό του Ηλεκτρικού Αμαρουσίου, ώρα δεκάτην πρωινήν τον επέτυχα τον παίδαρο... Να κατασκηνώσεις από νωρίς αύριο να τον προλάβεις!

      Διαγραφή
    2. καλέ εγώ βαριέμαι το romeo σιγά μην στήσω από τα ξημερώματα να τον πετύχω. Απλά σου στέλνω με μέηλ το τήλ μου να του το προωθήσεις :))

      Διαγραφή
    3. Άκου να σου πω, αν δεν ιδρώσεις, τέτοιο γκομενάκι δεν βγάζεις. Αυτά που ήξερες να τα ξεχάσεις. θα σηκωθείς αυριο απ τα αξημέρωτα, θα ετοιμαστείς και θα τη στήσεις στο σταθμό. Μόλις τον δεις θα σκηνοθετήσεις κάτι τυχαίο, να σου πέσει το μαντήλι μπροστά του ή κάτι παρόμοιο, να ψηθεί η κατάσταση. Αυτά με τα τηλέφωνα δε λειτουργούν σε τέτοιους άνδρες!

      Διαγραφή
    4. να σκηνοθετήσω να μου σπάσει η γόβα να κάνω να πέσω να με κρατήσει στα στιβαρά του μπράτσα?

      Διαγραφή
    5. Να την έχεις πριονίσει πρώτα, πρέπει τα πάντα να είναι σχεδιασμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια!

      Διαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχαχααααα....έχω λιώσει με την περιγραφή σου!!!
    Ψηφίζω το... τεκνό με την ένδυση τραπεζομάντηλου δαγκωτό!!
    Κρίμα που είναι παντρεμένος...πολύ κρίμα!
    Τί τυχερός είσαι...τόσα τεκνά μαζεμένα που θα ξαναβρεις!!!

    Φιλιά πολλά!!!

    Υ.Γ. σου το έχω ξαναπει...λάθος ώρες βγαίνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, έπρεπε να το δεις, το δε σορτσάκι φουφουλέ, να πλέει στα γέρικα κανιά του τεκνού, απελπισία...

      Εμ, 7.30 το πρωί που φεύγω απ το σπίτι τα τεκνά κάμουν beauty sleep!

      Διαγραφή
  8. θα έλεγα πως εμένα πέτυχες στο μετρό, αλλά δεν ταιριάζουν τα χρώματα.... ευτυχώς!
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πότε πάχυνες καλέ;
      Πού βρήκες παντελόνι με πιέτα;
      Που βρήκες Brylcream?
      Ε;

      Διαγραφή
  9. Καλά, περιττό να σου πω ότι κυλιέμαι κάτω από τα γέλια με την περιγραφή των ρούχων του παππού 87,9!!!

    Εν τω μεταξύ μέχρι να έλθω εδώ έγινε κυβέρνηση!
    Οπότε για την ενημέρωσή σου παραθέτω από τα "ΝΕΑ" το παρακάτω:
    «Με τη βοήθεια του Θεού, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να βγει ο λαός όσο το δυνατό νωρίτερα από την κρίση», δήλωσε ο νέος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, αμέσως μετά την ορκωμοσία του από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Πρόσθεσε ότι την Πέμπτη θα ζητήσει από τους υπουργούς του «σκληρή δουλειά, για να δώσουμε χειροπιαστή ελπίδα στον ελληνικό λαό». Νωρίτερα, έλαβε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. «Πρέπει να φροντίσετε να δικαιωθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού», είπε στον κ. Σαμαρά ο απερχόμενος πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος.

    Ε τώρα όταν ακούς τον πρωθυπουργό να απευθύνεται στον Θεό για βοήθεια το τι κυβέρνηση θα σχηματιστεί το αντιλαμβάνεσαι!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη μου ανησυχείς φιλενάδα

      κατάλαβα

      Βόηθα Παναγιά μου με τούτον που μπλέξαμε
      Πάω ν ανάψω κερί

      Διαγραφή
  10. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι φοριέται πολύ το αμάνικο πλέον στας Αθήνας, και εις όλες τις ηλικίες! Κοίτα πρόοδος η πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φοριέται λέει, το κακό είναι ότι σχεδόν αποκλειστικά φοριέται από άτομα που χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης και κάνουν ό,τι μπορούν για να το δείξουν!

      Διαγραφή
  11. Αχαχαχαχ να σαι καλά αγαπημένε μου:)
    Πολύ γέλασα!!
    Εγώ να δεις τι βλέπω να κυκλοφορεί...ειδικά αυτές τις μέρες που δε μπαίνω στη θάλασσα γιατί το κύμα είναι πιο ψηλό από μένα.
    Σε φιλώ πολύ πολύ:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αγαπημένη, με το που θα βγω επισήμως παραλία έχω πολλά να δω και ακόμα περισσότερα να γράψω!

      Διαγραφή
  12. Και το συμπέρασμα που βγαίνει: καλύτερα να χρησιμοποιείς για τις μετακινήσεις σου το ποδήλατο, παρά το τρένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό είναι φίλε μου ότι τον παππού με το πλουμιστό σορτσάκι τον είδα ποδηλατώντας, δεν υπάρχει σωτηρία για τα έρμα μου μάτια!

      Διαγραφή
  13. Έλα, μην είσαι κακοήθης! Από τότε που είδα Γιώργο Μάγκα και Χορταρέα με κουρτινοπουκαμίσα, δε με ταράζουν τα γερόντια. Ο 40άρης είχε και μαλλιά, ή μόνο μπριγιαντίνη και τρίχες στο σβέρκο;
    Το τελευταίο τραγελαφικό που έχω ανακαλύψει είναι ο ντελιβεράς της dominos που μου σκάει μονίμως με λευκό κράνος (όχι, δεν το βγάζει, μέχρι την πόρτα με το κράνος έρχεται) κι από κάτω γυαλί καθρέφτη rayban, αυτό το αεροπορικό, you know. Αναρωτιέμαι αν οι τιμές της dominos είναι αυτές που είναι επειδή προσλαμβάνουν πιλότους.
    ...Επίσης αναρωτιέμαι αν μου φέρνουν την πίτσα με αεροπλάνο, γιατί το χρόνο που τους παίρνει να τη φτιάξουν και να τη φέρουν, εμένα μου παίρνει να ανοίξω το ψυγείο και να βγάλω τα υλικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τον έβλεπες θα με καταλάβαινες, το συγκεκριμένο τεμάχιο (σορτσάκι) προσπάθησα να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορούσα αλλά η περιγραφή μου ωχριά μπρος στη γυμνή (μπρρρ) πραγματικότητα...

      Εμένα από ντελίβερι κάτι σαφρακιασμένα Πακιστανά έρχονται, πιλότος ποτέ, ο δε ντελιβεράς φαντασίωση - πρωταγωνιστής τσόντας υπάρχει μόνο στις τσόντες...

      Διαγραφή
  14. Έριξα απίστευτο γέλιο!!! Τόσοι πολλοί μαζεμένοι δε το λες τύχη νομίζω :) καλό βράδυ εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, μετά από αυτά κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και λες "ουφ Θεέ μου, μια χαρά είμαι" και φτιάχνει η μέρα σου!

      καλό βράδυ γλυκέ μου!

      Διαγραφή
  15. XAXAXAXAXA να διαβάζουν φυλλάδιο του LIDL!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Με τρελλλλλλλλλλάινουν αυτοι οι γέροι!!!
    Αλλα και αυτον με το blue bird αγαπώ! Κάτι τέτοιοι τύποι με κάνουν και καρακαταπάλλομαι η γυναίκα!!!Αυτοί οι άντρες με συγκλονίζουν γιατι όπως έχω πει πολλές φορές,τους φαντάζομαι να τα κάνουν όοοοολα πάνω στο κρεββάτι:θα ρευονται ,θα ξύνονται,θα κλάνουν!!Τα πάντα λέμε!!! Αχχχχχχχχχχχ ΑΥΤΟΙ είναι άντρες!
    --Σαλιάγκι
    ΥΓ.Αυτο με την τυρόπιτα δεν έπρεπε να το πεις!!!Χτύπησες σε ευαίσθητο σημείο! Πολύ ευαίσθητο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα ροχαλίζουν ακατάπαυστα. Πλήρης ικανοποίηση με μόνο έναν άντρα στο κρεβάτι!

      Αμ το κασέρι δε χτυπά ευαίσθητο σημείο; Εμένα τουλάχιστον μου χτυπά σε όλα τα σημεία G!

      Διαγραφή