Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ακράτεια;

Δεν κρατιέμαι σου λέω φιλενάδα, δεν κρατιέμαι να τελειώσει το 8ωρο να πάω τις συναντήσω για πρώτη μου φορά τις 2 τρελές φιληνάδες μου να τα πούμε και από κοντά, βρε δεν κρατιέμαι σου λέω. Εν τω μεταξύ απ τον ενθουσιασμό μου, ξύπνησα πρωί πρωί στις 6.30 και μπορεί να με βάλουν για νάνι στα γονατάκια τους, ξύπνησα νωρίς λοιπόν, νίφτηκα, έβαλα τα καλά μου και όξω απ την πόρτα. Με το ποδήλατο φυσικά φιλενάδα, με το ποδήλατο και αν βρέξει θα με τραβήξεις φωτό και θα κάνουμε μήνυση στο meteo για ψευδείς πληροφορίες οι οποίες εκθέτουν αθλητάς όπως του λόγου μου σε κινδύνους γριπιάσματος και ούτω καθεξής, και δεν το θέλω καθόλου το άτιμο το γρίπιασμα διότι έχω και ταξίδι την επαύριο σε όμορφο παραλιακό θέρετρο και πολύ θα θελα να βάλω το καινούριο μπανιερό μου το οποίο δεν έχω δει ακόμα και να το εγκαινιάσω δεόντως.

Εν τω μεταξύ στη δουλειά μάθανε πως γαμιόμαστε (συγνώμη κουμπάρα) πλακώσανε και οι γύφτοι. Εκεί που χτες καθόμουν και κυνηγιόμουν με τα περιστέρια, σήμερα ίσα που προλαβαίνω να σου γράψω 2 αράδες και αυτό γιατί περιμένω κάτι διευκρινήσεις, οπότε αν το λάβεις μισοτελειωμένο να ξέρεις ότι οι διορθώσεις ήρθαν, οι άτιμες. (ήρθαν αλλά ας περιμένουν, έχω και ανάρτηση να κάνω). Δεν κρατιούνται σου λέω οι αγαπημένοι πελάτες, δεν κρατιούνται και τα θέλουν ΟΛΑ ΤΩΡΑ κι ας τά χανε κανά χρόνο να τα κοιτάνε. Δε βαριέσαι ρε φιλενάδα, ας τελειώνουμε να ησυχάσουμε, απλά αυτό το άγχος των πελατών και των συναδελφισσών μην αργήσουν τη στιγμή που όλοι μαζί μέχρι πρότινος κυνηγιόμασταν με τα περιστέρια, δεν το εννοώ. Πες με ότι θες, ε, δεν το εννοώ.

Από την άλλη βέβαια είπα προχτές να κόψω λίγο το φαί και το έκανα για 1 ολόκληρη μέρα (λέμε τώρα γιατί ένα μικρό μικρό γλυκάκι το έφαγα, αφού μου το προσέφερε η αγαπημένη κουμπάρα η οποία είχε την τιμή να με δει να ποδηλατώ μέχρι το σπίτι της και με λυπήθηκε, να μην το έπαιρνα;), αλλά χτες το βράδυ δεν κρατήθηκα φιλενάδα, μόλις επέστρεψα ξεπαγιασμένος και μούσκεμα σπίτι, άλλαξα ρούχα και πήγα και πήρα 2 σουβλάκια. Με πίτα. Απ όλα. Και τα τσάκισα εν ριπή οφθαλμού. Και μετά άνοιξα την κατάψυξη να βγάλω τα μπιφτέκια για σήμερα και είδα ότι είχα παγωτό. Καϊμάκι. Δεν κρατήθηκα. Το φαγα. Όχι όλο, αλλά τό φαγα. Και σήμερα είχα το θράσος να ζυγιστώ. Άστο αγάπη μου, τι το θες τι το γυρεύεις, άστο να πάει στο καλό!

Δεν κρατήθηκαν και οι 2 αγαπημένες μου και ξανατσακώθηκαν. Κι εγώ στη μέση ίσα να με πιάσει το στομάχι μου γιατί δεν έχω με τι ν' ασχοληθώ συνέχεια. Αυτές οι 2 είναι τόσο ίδιες μάνα και κόρη που δεν μπορούν να συμβιώσουν, τους είναι απλά αδύνατον. Αδύνατον σου λέω. Και με βάζουν στη μέση και προσπαθώ να τις ηρεμήσω. Και τα καταφέρνω μέχρι στιγμής αλλά γίνεται το στομάχι μου κόμπος κάθε φορά. Κόμπος. Ουφ, τι να τις κάνω που τις λατρεύω αμφότερες. Τι να τις κάνω...

Δεν κρατιέται και η γλυκιά συνάδελφος και τρώει γλυκό μπροστά μου. Την ξεμπρόστιασα χτες και τώρα μόλις με ενημέρωσε ότι σε λίγο θα φάει κι άλλο. Άκου θράσος. Δεν κρατιέται με τις υπογλυκαιμίες της κι εγώ ίσα που κρατιέμαι να μην της το βουτήξω να το χλαπακιάσω να με κυνηγάει γύρω γύρω απ το γραφείο...

Και μέσα σε όλα μου έδωσε μια κοπελιά δροσερή σαν τα γάργαρα νερά φυλλάδιο για την Ακράτεια πρωί πρωί. Σε μένα. Και τη ρώτησα πόσο χρονών με κάνει γιατί κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό όταν μου πε ότι μπορεί να με αφορά. Εμένα. Και μου είπε 32. Και τη συγχώρεσα και το πήρα. Δεν κρατιόταν η μικρή σου λέω, δεν κρατιόταν!!! Κι εγώ δεν κρατιόμουν απ τη χαρά μου που μου έκοψε 9 ολόκληρα χρόνια!!!

24 σχόλια:

  1. βρε 41 εισαι? και εγω θα σε κανα 20 μονο χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα άσωτε άστα, μπήκα στα άντα και το φυσώ και δεν κρυώνει!!!

      Διαγραφή
  2. Μ΄αυτά και μ΄αυτά δεν τα καταφέρνουμε να χάσουμε κιλά... Κολοκύθια ατμόβραστα τη μέρα, το βράδυ σουβλάκια.
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και παγωτό καϊμάκι να φύγει η κρεμμυδίλα, ε; και μετά θέλω κοιλιακούς! Έναν και καλό προς το παρόν! Μην κοιτάς που ντύνομαι έξυπνα!

      Διαγραφή
  3. Τι δράματα όμως ζεις κι εσυ; Κι αυτες οι φιλες σου. Τυχερες! Προλαβαινουν να σε δουν και λιγο! Ενω εμεις οι διαδικτυακες δολιες, με το καημο σου θα παμε.

    Ασε ασε, και τραβιομουν στα νοσοκομεια κι εγω με ενα μουδιασμα στο χερι. Με σκαναρανε 2 μερες με ολες τις εξετασεις που υπαρχουν, κυριως για τη καρδια και στο τελος με αφησαν να φυγω, λεγοντας πως ειναι μυοσκελετικος πονος.

    Τα ειδα ολα απο το φόβο μου!!!!!
    Κατα τα αλλα τελεια! Αρχισα και παλι διαιτα. Οχι απο αυτην που το βραδυ τρως σουβλάκια. Την αλλη με τα μαρουλια.
    Κι ειμαι να σκασω απο το κακο μου!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η μία μας έστησε, η άλλη θα σας αποκαλύψω αύριο ποια είναι! Ναι, ναι την ξέρετε αλλά θέλει ανάρτηση ολόκληρη!

      Αγάπη μου γλυκιά, ευτχώς δεν είναι κάτι σοβαρό, ευτυχώς, δεν μπορώ άλλο ν ακούω για νοσοκομεία, με πιάνει τρέμουλο κατευθείαν...

      Α κάνεις την κανονική εσύ ε; Μη μου ανησυχείς όταν θα βρεθούμε, λίαν συντόμως δηλαδή θα σε ζηλεύω... Φιλιά πολλά λατρεία μου όμορφη

      Διαγραφή
  4. λοιπον να μπαινεις στο ποσειδων ειναι εγκυρο γιατι το μετεο χεσε ψηλα και αγναντευε ειναι κανονικα!!!!
    καλα εκανες και τα εφαγες αυτα...το καιμακι θα ηταν ωραιο πανω απο κανενα μπραουνις...στο λεω να το εχεις υποψιν σου την επομενη φορα!!!

    πολλα φιλακιααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καρυδόπιτα θαρρώ θα του πήγαινε, τι λες κι εσύ; Ευτυχώς σήμερα δεν έπεσε έξω το meteo και δεν είχαμε δράματα, ευτυχώς!

      Διαγραφή
    2. και καρυδοπιτα δενει μια χαρα,αλλα και σουφλε σοκολατας παει επισης...μιλαμε αν καθησω θα σου βγαλω εκατονταδες συνδυασμους!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

      Διαγραφή
  5. και εγω 40 γίνομαι σε 2 μήνες!ειμαι καρκινάκι ,ευαισθητούλα,να με προσεχεις!εμενα ολο φυλλαδια για ρεκτιφιέ προσώπου μου πλασάρουν και δεν ξέρω πότε θα πιάσω καμία απο το μαλλί!
    άρχισα απο σημερα δίαιτα και μόλις ήρθε η μάνα μου με μια αγκαλιά σουβλάκια και πίτες ! Ανάσταση κάναμε!! Μάνα σου λενε μετά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχαχαχα ευτυχώς αυτά δεν έχουν αρχίσει να μου τα δίνουν ακόμα γιατί θα χα κλειστεί σε κανά υπόγειο σαν την Ελένη. Ποια Ελένη; Αυτή στο Κωσταλέξι. Εσείς οι γυναίκες την πατάτε μ αυτές απ τα ινστιτούτα, μην σε ανησυχεί και 18 να ήσουν πάλι θα σε τραβολογούσαν οι άτιμες... δεν έχουν το Θεό τους. Τώρα που το λες μια κάποια στιγμή από γνωστή αλυσίδα με πλησίασε και την αγριοκοίταξα και δεν τόλμησε...

      Αχ καλή μου, μην ξεχνάς, μάνα είναι μόνο μία, που είναι η δικιά μου με τα κεμπάπ; Που;

      Διαγραφή
  6. Όλοι η Ελλάδα κυνηγάει τις μύγες με την μυγοσκοτώστρα και εσείς δεν προλαβαίνετε τις παραγγελίες;
    Tremens,άσε την ανάρτηση και πιάσε δουλειά!
    Χα!Χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτυχε σήμερις και για πελάτη που δεν πλερώνει... τέτοια δουλειά ούτε στον εχθρό μου!

      Διαγραφή
  7. Κοίτα όπως λέει και ο κολλητός μου το παγωτό δεν παχαίνει...αλλά αδυνατίζει κιόλας. Εκτός από το παρφαί μανίτσα μου. Αυτό να το αποφεύγεις σαν το διάολο το λιβάνι. Οπότε κόψε το ένα σουβλάκι και είσαι μια χαρά. Όταν ανέβεις στη ζυγαριά όμως...να ξηγούμαστε...μη μου ζητάς τα ρέστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δεν το θέλω το παρφαί οπότε είμαι σε καλό δρόμο!
      Λέω να τσακίσω μια τυρόπιτα σήμερα γιατί βαριέμαι να φάω μούσλι, δεν πειράζει ε;

      Διαγραφή
  8. όλη η μπλογκόσφαιρα σε δίαιτα!!
    Ξεκίνησα και εγώ δίαιτα! Αλλά από την κανονική... όχι της πάπιας!!
    Άντε και καλής μας επιτυχία!! Πέταξε ότι βλακεία έχεις στο ψυγείο-ντουλάπι σου και δεν θα το ζητάς πια.
    Επιστήμονες λένε πως όταν κάτι δεν το βλέπουμε, δεν το αποζητάμε... εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ την πάπια καλό μου, την πάπια να χω το στομάχι μου γεμάτο! Αμ και να μην τα βλέπω τ αποζητώ! Δεν υπάρχει σωτηρία!

      Διαγραφή
  9. Εμένα με πλήγωσε το θέμα ακράτεια βρε tremens. Μήπως να μου στείλεις το φυλλαδιάκι? Όχι ότι έχω θέμα, μικρή είμαι ακόμα, αλλά θα μεγαλώσω (είναι νομοτελειακό, όχι ότι το θέλω) και φοβάμαι το μετα. Θα έχω που θα έχω από μια βίδα σε κάθε γοφό, μην τρέμω και την ακράτεια.. Εκτός αν είναι και αυτή νομοτελειακή οπότε άστο, μη μου στέλνεις τίποτα. Ή μάλλον στείλε παγωτάκι!! (δεν ξέρω τι θέλω λέμε..)
    --πλυντήριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ πάλι λατρεύω να φτιάχνω γλυκά αλλά δεν μου αρέσει να τα τρώω. Μοιράζω σε όλη τη γειτονιά μαρμελάδες και γλυκό φράουλα αυτή την περίοδο.
    Όσον αφορά τα διαφημιστικά...απο ινστιτούτα αισθητικής για μπότοξ μέχρι για ανικανότητα μου δίνουν πια...
    Καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ εγώ άμα τα φτιάξω τα τσακίζω....

      Μπότοξ θα τους κάνουμε εμείς στα παλιοκόριτσα που μας παρενοχλούν!

      Καλό τριήμερο και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  11. Τα καλύτερα ακουσα για αυτή την συνάντηση. both...
    εύχομαι πάντα χαρές και συναντήσεις χαρούμενες !!!

    και δώστε μια σκουντιά στην ξανθιά, που διαβάζει τρέμενς.. τώρα μετάφρασα.. εεε, η ηλικία παιδί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μα ήταν συνάντηση γιγάντων!!! Τέλεια περάσαμε!!!

      Εσάς πότε θα σας δούμε;

      Διαγραφή