Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τώρα βροχή




Πάλι καλά που δεν έβαλα την άσπρη τη βερμούδα φιλενάδα, με τέτοια βροχή και λασπουριά, μαύρη θα γινόταν η δύστυχη. Μα είναι δυνατόν κάθε μέρα το μεσημέρι να βρέχει; (Που είσαι βρε Coula να με υποστηρίξεις;) 

Και καλά χτες, έριξε έτσι λιγάκι, ίσα που με δρόσισε πάνω στο ποδήλατο και μετά όλα καλά. Γύρω στα 20 χιλιόμετρα έκανα ποδήλατο, τα 2 βροχερά, ένα 10% είναι ένα λογικό ποσοστό. Σήμερα, τι νεροποντή είναι αυτή; Άσε που ήμουν έξω για τσιγάρο κι έσκασε ένας κεραυνός σχεδόν πάνω απ το κεφάλι και με κοψοχόλιασε κι εμένα κι ένα περιστέρι δυστυχισμένο που τα χασε απ την τρομάρα του και πέταξε κατευθείαν πάνω στα μούτρα μου, τα γρήγορα αντανακλαστικά μου όμως με ώθησαν σε βουτιά αποτελεσματική και ναι μεν γλίτωσα το περιστέρι μ έχει πιάσει ο σβέρκος μου τώρα...

Το πρωί δε, είδα κάτι στον ηλεκτρικό που μου έκανε πολύ περισσότερη εντύπωση από τα 2 κουκλιά που κάθονταν πίσω μου κι έκανα ότι δεν τα κοίταζα για να μην τα τρομάξω τα δύστυχα πρωί πρωί. Έναν Πακιστανό ή Ινδό τόσο όμορφο όσο δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω. Ο άνθρωπος ήταν κούκλος. Και πεντακάθαρος. Και καλοντυμένος. Και δεν μύριζε κρεμμύδι. Και δεν μίλαγε στο κινητό συνέχεια. Και δεν κουβαλούσε άδεια κουτάκια αναψυκτικού. Και ήταν απίστευτα όμορφος, ένα πρόσωπο τέλειο, ένα σώμα αγαλματένιο, τι να σου πω ρε φιλενάδα, αυτό δεν το περίμενα. Μετά κατέβηκε στη Ν. Ιωνία και είχαν ήδη κατέβει και τα προαναφερθέντα κουκλιά (ειδικά το ένα ήταν απίστευτο, τι μάτια Θεέ μου) και δεν είχα με τι ν' ασχοληθώ και άρχισα τα τηλέφωνα... (δεν ξέρω αν στο χα εξομολογηθεί αλλά είμαι τρελός ματάκιας μιλάμε, και όσο γερνάω γίνομαι χειρότερος, φοβαμαι ότι σε λίγα χρόνια θα αρχίσω να σφυρίζω στα τεκνάκια στο δρόμο και να με τρέχουν στο τμήμα).

Κοίταξα τώρα απ το παράθυρο και είδα ότι οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, Παναγία μου δηλαδή, ελπίζω όταν φύγω να έχουν αποστραγγιχτεί τα όμβρια διότι θα γίνω μη σου πω πως... ευτυχώς που δεν πότισα το πρωί, δεν έχω βάλει πλυντήριο και δεν έβαλα την άσπρη τη βερμούδα (στο ξανάπα αυτό ε;), μια πτι (όχι και τόσο πτι) καρό φορώ με πανάκριβο πάνινο παπουτσάκι απ αυτά που έχουν μείνει από την εποχή των παχιών αγελάδων. 

Και μιας και είμαστε εκεί σκεφτόμουν το πρωί ότι τα 3 περασμένα χρόνια, του Αγ. Πνεύματος που ως γνωστόν φιλενάδα για μας τους ανθρώπους του Πνεύματος είναι αργία, ταξίδευα. 2 ταξίδια στο εξωτερικό κι ένα εντός αλλά ωραίο. (Μη με ρωτάς πριν 4 τι έκανα γιατί μέχρι πριν ένα λεπτό δεν θυμόμουν αλλά μόλις θυμήθηκα και συγχίστηκα). Φέτος βροχή. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Βροχή στο δρόμο, βροχή στην πόλη, βροχή στην τσέπη. 

Μια φορά θυμάμαι με καλοπλήρωνες, τώρα βροχή...

Υ.Γ. Κυρία Λαγκάρτ, δεν θέλω τη συμπάθειά σας, κανά ταληράκι σας περισσεύει; Τους πλήρωσα τους φόρους μου!

22 σχόλια:

  1. εδω σκάσαμε από τον ήλιο!ιδεα δεν ειχα τι γίνεται στην Αθήνα!μα μπορεις να μην κοιτας;οι νέες γενιές όσο πάνε κι ομορφαίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δεν μπορείς! Τα μάτια είναι για να βλέπεις έτσι δεν είναι; Πεστα χρυσόστομη γιατί έχω κατηγορηθεί αδίκως!!!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχα! Το οφθαλμόλουτρο είναι ξεκούραση για τα μάτια! Όσον αφορά το τμήμα...ξέρεις τι τεκνά έχουν βγει απο τις σχολές τελευταία;;; Πιάσε με κυρ αστυνόμε και κάνε μου και σωματικό έλεγχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψυχική ανάταση μη σου πω!!!!! Και μένα κυρ αστυνόμε, και μένα, εγκλημάτισα, είμαι ένοχος!

      Διαγραφή
  3. Βροχή δεν θα πει τίποτα φιλενάδε...ντουμπλ φας κατάσταση.
    Ευτυχώς κάτι τύποι με άσπρες βερμούδες γράφουν κάτι ωραίες αναρτήσεις και μας φτιάχνουν το κέφι :)
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξαναμαζεύει και φεύγω σε 10 λεπτά... δε με βλέπω καλά φιλενάδα, πλευριτωμένος θα σου ρθω αύριο να στα λέω... ααααααααααα

      Διαγραφή
  4. Trenens μου, αφού το ξέρεις, δε σε πάει ο καιρός!
    Οσο γι αυτή την καμήλα την κυρά Λαγκάρντ, παίρνει σκασμό λεφτά αλλά επειδή είναι λέει διεθνής υπάλληλος δεν πληρώνει φόρους!!
    Η παλιοκαμήλα!!
    Εχει και θράσος ο βρωμογαλλίδα να μας κατηγορεί!!
    Και γω ξέρεις πως δε βρίζω αγαπημένε μου.
    Αλλά αυτή, έξαλλη μ' έχει κάνει.......
    Να την έπιανα απ' το τσουλούφι να της έδειχνα!!
    Ουφ τα πα και ησύχασα τώρα.
    Σε φιλώ πολύ καλέ μου:))
    ΥΓ Εδώ να δεις αστραπές και μπουμπουνητά, δεύτερη δόση σήμερα και βροχή!!...Λονδίνο γίναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα φιλενάδα, μούσκεμα έγινα σήμερα, χτες τη γλίτωσα, σήμερα μου τη φύλαγε, να βλεπες ταχύτητα πάνω στο ποδήλατο, ούτε σε γκραν πρι να ήμουν...

      Ας πουλήσει η γλυκιά Κριστίν 2 φουλάρια της που είναι ψυχοπονιάρα και το λυσε το πρόβλημα η Νιγηρία πες της χαιρετίσματα...

      Διαγραφή
  5. γλυκέ μου, πριν λίγο, ξύπνησα τρελλαμένη. μπουμπούνιζε για ένα λεπτό. μη σου πω χέστηκα από το φόβο μου...
    μου ήρθαν μνήμες από το 1981 και το σεισμό.

    τι καιρός είναι αυτός; άλλες χρονιές, τέλος μαΐου, είχαμε καύσωνα. τώρα νομίζιεις ότι είναι χειμώνας... βρε μπας και έχουν δίκιο οι ρώσσοι επιστήμονες που λένε ότι περνάμε σε νέα περίοδο παγετώνων;

    φιλιά γλυκέ μου, θα γίνεις σούπα μέχρι να φτάσεις σπίτι σου με τέτοια βροχή που ρίχνει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου τι είναι αυτό σήμερα; Τα ύστερα του κόσμου... Μην αρρωστήσω μόνο γιατί δεν θέλω...

      Διαγραφή
  6. Εγώ παίζω με τη βροχή. Μου κάνει σπασίματα. Μόλις απλώνω τα ρούχα πάντα βρέχει και αναγκάζομαι να βγω έξω και να τα ξαναμαζέψω.
    Πάλι καλά, που γυρίζω σπίτι λίγο πριν αρχίσει να βρέχει και μετά μουχλιάζω μέσα στο δωμάτιο και δε βλέπω και δε νιώθω τίποτα από τα έξω. Αύριο που θα βάλω φούστα, θα ρίξει χαλάζι! Να μου το θυμηθείς..
    Αυτός ο Ινδοπακιστανός, δηλαδή τριγυρίζει προς Νέα Ιωνία ε; Δεν έχω πάει ποτέ. Λες να χάνω πολλά τέτοια;
    Αν δει το σχόλιό μου ο Αυτός, έχε γεια καημένε κόσμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι χαλάζι, χιονάνθρωπο θα φτιάξουμε αύριο, αει στο καλό πια, θέλω να πάω στη θάλασσα να κάνω τα λουτρά μου το ΚΑΠΗ και δεν μ αφήνει!

      Προς Νέα Ιωνία και είναι Κ Ο Λ Α Σ Η και πίστεψέ με τη συγκεκριμένη φυλή δεν τη συμπαθώ καθόλου!

      Διαγραφή
  7. οπως λένε και τα ξύλινα σπαθιά: εδώ έχει πάντα ήλιο!
    Δε ξέρω μήτε για μπόρες ,μήτε για αστραπες και βροντές! όσο για το ματάκιας που λές εγώ είμαι μαζί σου!Κάπως πρέπει να περάσει η ώρα μέσα στην τράπεζα,στο λεωφορείο,στο ικα και ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει απο αυτον???
    --Σαλιάγκι
    ΥΓ.Το περιστέρι το φαντάζομαι πολυ νιντζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδί μου, το μάτι είναι ευγενές σπορ, περνά η ώρα γρήγορα, παντού!

      Ο Μπρους Λι ήταν το άτιμο

      Διαγραφή
  8. καια εγώ έχω βαρεθεί τη βροχή δε θέλω άλλη βροχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαν ανώμαλος μπανιστηρτζής θα καταλήξεις!! Διπλανό στασίδι να πιάσουμε μόνο...μην είμαι μόνος στα γεράματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι το ίδιο δράμα ζούμε λοιπόν, χαίρομαι που δεν είμαι μόνος!

      Διαγραφή
  10. Αχ σε υποστηριζω πως δε σε υποστηριζω!
    Αλλα κι εσυ καλέ μου, αν δε θες να αρρωστησεις, αστο για λιγο το ποδηλατο, να βγει ο ηλιακος πιο καλά και μετά το ξαναπιανεις!

    οκ αγαπουλα μου;

    φιλι πρωινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ βρε καρδούλα μου να κρατηθώ, θέλω κοντοβράκια και ποδήλατο και πληρώνω το τίμημα (χτες έγινα μούσκεμα και τουρτούριζα). Για να δουμε τι θα γινει σημερα!

      φιλι καρδούλα μου!

      Διαγραφή
  11. Τα έπαιξε ο καιρός για να ταιριάξει στη πλειοψηφία των πολιτών της χώρας.

    Στις 18 του Ιούνη που θα υπάρχει σταθερή κυβέρνηση από υπέθυνους, ώριμους και προετοιμασμένους πολιτικούς όλα θα αλλάξουν. Ακόμα και ο καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε λες άμα βγει ο Αλέξης να σταθεροποιηθεί ο καιρός; Τι να πω, σπεύδω να ψηφίσω γιατί δεν το γλιτώνω το γρίπιασμα...

      Διαγραφή