Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Της Παρασκευής το γάλα



Προσοχή, δημόσιος κίνδυνος, κοπέλα λυγερή με μακρύ πορτοκαλί φουστάνι, σε ασημένιο κουβά οδηγεί ως ημίτρελη στα στενά του Αμαρουσίου - τα οποία είναι πολύ στενά ρε φιλενάδα - και παραλίγο να παρασύρει καμπουριασμένη γραία η οποία διέσχιζε αμέριμνη με ηλιθιώδη ταχύτητα το δρόμο κι έσπευσα να αναρωτηθώ. Είναι εγκάθετη η πορτοκαλοφορούσα του Υπουργείου Οικονομικών και βάλθηκε να εξυγιάνει τα ταμεία μας τα ασφαλιστικά εξοντώνοντας ξερακιανές γραίες;

Εν τω μεταξύ, το πρωί στον ηλεκτρικό που είχε εκείνο το βαγόνι το λειψό, ξέρεις αντί για 6 έχει 5 βαγόνια [έμαθα προχτές το γιατί, έπιασα φιλίες με το σταθμάρχη και μου εξήγησε ότι με τις μετατάξεις πήραν τους μαστόρους του ΗΣΑΠ και τους πήγαν στα μουσεία -όχι, δεν επιδιορθώνουν τα αετώματα, τα φυλάνε, σαν εκείνη την κακομοίρα που μου φώναξε no posing please όταν πήγαν να με φωτογραφήσουν δίπλα σε μια Κόρη στο Παλαιό Μουσείο Ακροπόλεως κάτι φίλοι που έιχαν έρθει από Αμερική και δεν τρώγανε κρέας αλλά το παστίτσιο του Πρώην να το κάνανε -ο ένας εξ αυτών, call me princess, ήθελε και κέτσαπ να βάλει στο παστίτσιο αλλά δεν είχαμε και το φαγε σκέτο ο δύστυχος) τι έλεγα; α, ναι], και τρόμαξα να μπω γιατί όλοι είχαν πάει στο τελευταίο βαγόνι ενώ τα άλλα 4 ήταν άδεια και με βοήθησε ένα τεκνό να μπω τσίμα - τσίμα ο οποίος μου εκμυστηριεύτηκε - φωναχτά η αλήθεια είναι - ότι κάποιος κλάνει συνέχεια και άμα βρει ποιος είναι θα του γ.......ει ότι έχει και δεν έχει κι εγώ αναρωτήθηκα αν είχε φάει φασόλια για breakfast και γενικώς περάσαμε πολύ ωραία!

Παρόλα αυτά ο καιρός έχει τρελαθεί και μαζί του κι εγώ που αρνούμαι πεισματικά τα εξής
1. να απλώσω μέσα
2. να φορέσω παντελόνι και ουχί κοντοβράκι (βλ. βερμούδα)
3. να αφήσω το δίτροχο (βλ. ποδήλατο) στο σπίτι
4. να πάρω ομπρέλα
Τώρα, ποιος απ τους 2 θα νικήσει, θα δείξει!

Αύριο δε, θα πάρω το τρένο του ΟΣΕ που όλοι αγαπήσαμε, εκείνο το Εξπρές Που Δεν Φτάνει Ποτέ Στην Ώρα Του για να πάω στη φτωχομάνα μετά από σχεδόν 1 μήνα. Από τη μία δεν βλέπω την ώρα, από την άλλη σκεφτομαι το τρένο και ανατριχιάζω. Υποψιάζομαι ότι κι εκεί πήρανε διαφόρους και τους επήγαν στα μουσεία. Δεν εξηγείται πως ότι ξεχαρβαλώνει παραμένει άφτιαχτο. Ας το κλείσουν το διάολο να το πάρουμε απόφαση να μισθώνω τον Γκαρή της γειτονιάς να με πηγαίνει καβάλα τα 550 χλμ...  νισάφι πια!

Βέβαια γκρινιάζω για να γκρινιάζω διότι μόνο και μόνο που πηγαίνω Σαλόνικα μου φτιάχνει η διάθεση απίστευτα, άσε που κατά πάσα πιθανότητα θα έχουμε υλικό για post την Τρίτη που θα σου ρθω!

Οπότε φιλενάδα σήμερα κουράγιο, θα περάσει η μέρα, θα τα σιδερώσω και τα 2 πλυντήρια να μην τα χω για μετά και από αύριο Ντόλτσε Βίτα να σου πω εγώ. Μια στενοχώρια έχω μόνο, δεν πέρασε η δύστυχη Βουλγάρα στον τελικό της Eurovision και έχει πέσει σε κατάθλιψη και ζητάει παραπάνω για το σιδέρωμα και δεν βγαίνω ρε μανίτσα μου, έχω κι έξοδα αυτές τις μέρες!

Καλό Σαββατοκύριακο ομορφιά μου, ξεκουράσου και διασκέδασε! Και ας κερδίσει ο καλύτερος άυριο, μη μου σκας εσύ, εμείς δεν το παίρνουμε που να βγει το ξόμπλι που στείλαμε γυμνό να τρέχει στα Μπακού!!! (μα είναι όνομα πρωευούσης αυτό;)

Υ.Γ. 1 Όπως βλέπεις επανέρχομαι μην ανησύχεις, όλα καλά δεδομένων των συνθηκών

Υ.Γ.2 Μου λειψες ρε συ, το ξέρεις;

36 σχόλια:

  1. καλό Σαββατοκύριακο να εχεις!!καλη ξεκούραση και να περασεις ωραία!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και συ μου λειψες και εσυ, διασκεδασα πολυ με την αναρτηση σου
    ετσι σε θελω
    να χαμογελας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε μου λείψατε σου λέω!
      Έτσι με έμαθε ο μπαμπάς, να χαμογελάω και να συνεχίζω, είναι ένα κομμάτι της κληρονιμιάς που μας άφησε!

      Διαγραφή
  3. Καλώς τον! Βρε καλό μου, τα ρούχα άμα τα πλύνεις χωρίς στύψιμο, τα τινάξεις καλά και τ΄απλώσεις τεντωμένα- τα πουκάμισα σε κρεμάστρες, τι το χρειάζονται το σιδέρωμα; Κι οι πετσετούλες, με μαλακτικό μπόλικο, αν τις τυλίξεις σε κύλινδρο, αφρός!
    Με μύησε μια φίλη πριν χρόνια, να ΄ναι καλά. Κι οι ντουλάπες μου είναι σαν ράφια καταστήματος, ζυγισμένα, δεν ξεφεύγει τίποτα. Ποιος να πιστέψει ότι δεν πέρασαν από σίδερο; (Εξαιρούνται τα λινά, αυτά που στάθηκαν αιτία να εφευρεθεί η στιρέλλα.)
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Ολιγόλεπτη διακοπή απ το σιδέρωμα)
      Τα ξέρω τα κόλπα φιλενάδα αλλά μ αρέσουν τόσο πολύ τα φρεσκοσιδερωμένα ρούχα που τι να κάνω το τραβάω το κουπί μου! Άσε που μου δίνει ευκαιρία να γκρινιάξω!
      Καλό ΣΚ μάτια μου!

      Διαγραφή
  4. δεν θα του περασει του σκατοκαιρου...ερχεται το καλοκαιρι...μονιμα ποδηλατο και σορτσακια!!
    να περασεις σουπερ στην σαλονικα και να φας και ενα τριγωνο και για μενα!!!θα σου ελεγα να φας παραπανω αλλα ειμαι σε διατροφη (λεμε τωρα)!!!

    φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι, έτσι, καυτά μπλουζάκια και ποδήλατο μέχρι τελικής εκγυμνάσεως!
      Καλό ΣΚ γλυκιά μου, κι εγώ πρέπει να κάνω διατροφή αλλά χλωμό το κόβω!

      Διαγραφή
  5. Να περάσεις τέλεια για να έχεις υλικό να μας γράψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σα-λόνικα! Σα-λόνικα! Σα-λόνικα! Πέρνα καλά και για μένα, που δε βγαίνω, ούτε για τσιγάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήρθα κι εγώωωω! Με ξέρεις; Δε με ξέρεις. Με λένε Αυτή, είμαι από Σαλόνικα και μένω στας Αθήνας. Προσπαθώ και θέλω να πηγαίνω συνέχεια πάνω αλλά είναι και τα λεφτά στη μέση. Θα κανονίσουμε γκρουπάκι λοιπόν και θα πηγαίνουμε όλοι μαζί οι Σαλονικιοί επάνω να μας βγαίνει πιο φθηνά!

    Πολύ καλώς έκανα που σε βρήκα. Πέρνα τέλεια και για εμένα που θα ξανανέβω στις εκλογές; στις 23/06; δεν ξέρω ακόμη! Πόσο σε ζηλεύω που είσαι επάνω!

    Καλημέρα σου λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, καλώς με βρήκες και θα σε βρω κι εγώ λίαν συντόμως, και Αυτό Είναι Δέσμευση (εκλογές έρχονται)!
      Επειδής είσαι νέα στην παρέα θα σου εξομολογηθώ την αγάπη μου για τη Σαλονίκη αν και Αθηναίος, βλέπεις ο έρωτας με στέλνει εδώ και 2 χρόνια εκεί στον πύργο το λευκό και δε με χαλάει καθόλου μα καθόλου! Μόνο το σκ των εκλογών δεν θα ανέβω, οφείλουμε να συντονιστούμε ρε φιλενάδα!

      Διαγραφή
  8. Aυτή η ηλιθιώδη ταχύτητα της γριάς είναι άκρως επικίνδυνη και με άφησε άναυδη!!
    Oσο για το σιδέρωμα εγώ βρήκα τη λύση... Πέρνα από τη σελίδα μου να δεις... :)
    Πολλά φιλιά και να περνάς όμορφα!


    Υ.Γ Βάλε κανα μεηλ παιδί μου να σε παρενοχλούμε... :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για την πορτικαλοφορούσα με τον ασημί κουβά. έχω μια λίστα να της δώσω να αρχίσει να λιγοστεύει τους συνταξιούχους. αλήθεια, κάνει δουλειά και εις τας επαρχίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νια και όμορφη ήτο η κοπέλα, νια όμορφη, σε ασημί κουβά με το κινητό σκουλαρίκι! Θα τηνε ρωτήσω αν και φοβούμαι ότι θα παίρνει λίγα παραπάνω για τουρνέ στην επαρχία!

      Διαγραφή
  10. @έχει κάτι αεροπορικά εισιτηριάκια απο θεσσαλονικη για αθηνα (όχι το αναποδο) με 30 ευρουλάκια. τουλάχιστον η επιστροφη σου να ειναι άνετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς τις μέρες που ανεβοκατεβαίνω εγώ έχει ακριβά εισιτήρια ομορφιά μου, οπότε τι να κάνω ο φτωχός πλην τίμιος βιοπαλαιστής... το μουτζούρη, το μουτζούρη

      Διαγραφή
  11. Με το τραίνο ε;;Δε σου φαίνεται ενδιαφέρον το ταξίδι;;Παρόλα αυτά συμφωνώ με όσους προτείνουν το αεροπλάνο..πάρτο να πας με την ησυχία σου βρε Τρέμενς...Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις εκεί! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε να χα λεφτά το αεροπλάνο θα παιρνα... αχ, πάνε εκείνες οι μέρες οι καλές!

      Διαγραφή
  12. Αχ αγαπημένε μου!!
    Πόσο χάρηκα που διάβασα το κείμενο σου!
    Οκ δεδομένων των συνθηκών καλά ακούγεσαι...
    Είσαι όμως;
    Ανησυχώ για σένα πολύ!
    Ξέρεις πόσο σ' αγαπώ....
    Να περάσεις τέλεια καλέ μου!!
    Αγκαλίτσες πολλές:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για κάποιο απροσδιόριστο λόγο είμαι καλά, φταίει η φύση μου μου φαίνεται, χαζοχαρούμενος εκ φύσεως, μην ανησυχείς καρδιά μου, ευτυχώς είμαι απ τους τυχερούς ανθρώπους που ζουν μέσα σε ένα τεράστιο κύκλο αγάπης και προστατεύομαι!
      Σ αγαπώ πολύ!

      Διαγραφή
  13. Δάκτυλος Λοβέρδου η τύπισσα!

    ΥΓ. Σε πεθύμησα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό υποψιάστηκε κι εγώ, αλήθεια για την Αμυγδαλέζα έχουμε κανένα νέο; Ανησυχώ!

      Υ.Γ. Εγώ να δεις, σκόπευα να σου κάνω έκπληξις στο νοσοκομείο αλλά μου την έκανε ο μπαμπούλης...

      Διαγραφή
  14. Τρέχα Σαλόνικα να φέρεις υλικό, καθότι το αθηναϊκό το βαρεθήκαμε!
    Τα ίδια,και τα γίδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα φιλενάδα, κλειστήκαμε στο σπίτι και ζουζουνίσαμε, μέχρι το μπακάλικο για προμήθειες και πάλι μέσα...

      Διαγραφή
  15. Συμπάθα με...αλλά ΟΣΕ λες...όχι ΗΣΑΠ!!!

    Για τις μετατάξεις στον ΟΣΕ εγώ θα σου πω. Τους πήγαν λέει σε μουσεία και λοιπούς πολιτιστικούς χώρους να φυλάνε τα μνημεία. Κακές γλώσσες λένε βέβαια ότι η σέκτα των πρώην ΟΣΕδιτών είναι ότι χειρότερο έχει περάσει ποτέ από το ελληνικό δημόσιο. Δεν δυσκολεύομαι μεταξύ μας να το πιστέψω.

    Τα φιλιά μας στη Σαλονίκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α για τον ΗΣΑΠ μου είπε ο Παναγιώτης στον σταθμό του Αγ. Νικολάου! Θα κάμω ρεπορτάζ και θα ενημερώσω!

      Διαγραφή
  16. Άντε, έφτασε Τρίτη! Πού είναι η ανάρτηση; :-Ρ

    Φαντάζομαι πως πέρασες όμορφα και ξένοιαστα στην Θεσσαλονίκη, ε; Καλώς όρισες στο σπιτάκι σου και να έχεις μια καλή εβδομάδα σου εύχομαι!

    Σε φιλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μαι βρε, κάτσε λίγο γιατί πρέπει να βρω θέμα, είχα ήσυχο τριήμερο!
      καλή βδομάδα ομορφιά μου!

      Διαγραφή