Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

6868357 λα λα λα λα λα λα λα



Πάμε δυνατά φιλενάδα, βλέπεις για μένα εδώ και κάμποσο καιρό η Τρίτη είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας, οι Δευτέρες μου ξοδεύονται στη γλυκειά ραστώνη του καλοκαιριού, στην όμορφη χαλάρωση μιας πίνα κολάντα ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων δηλαδή καμιά μπυρίτσα γιατί πού λεφτά για αλκοόλ. Οπότε αυτό σημαίνει ότι είναι η πρώτη μέρα που ξυπνάω νωρίς (επειδή μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τον εγκέφαλό μου ξυπνάω και κανά μισάωρο νωρίτερα απ ότι πρέπει, έτσι βρε αδερφέ για να μπαίνω καλά στο κλίμα) για να έρθω στην αγαπημένη μου εργασία και να καταπιαστώ με όσα ειδεχθή οφείλω να κάνω ως εργαζόμενος αλλά πάνω απ όλα άνθρωπος.

Παρόλα αυτά θέλω να σε ενημερώσω ότι η γριά από πάνω που έχει μια τεράστια συλλογή από περούκες (πραγματικά δεν θέλω να ξέρω τι κρύβει κάτω απ τις περούκες αλλά μ αρέσει να στοιχηματίζω με τον εαυτό μου για το ποια περούκα θα φορέσει σημερα, μήπως αυτή με τις μικρές μπούκλες, ή την άλλη την καρέ τύπου Ραφαέλα Καρρά στο πιο καστανό της - το ήξερες εσύ ότι η Ραφαέλα είχε επιλέξει αυτό το χτένισμα γιατί επανερχόνταν εύκολα στα ζωντανά προγράμματα μετά από χορό και τραγούδι, κάτι που μου θύμισε το Ρονάλντο στο προχτεσινό παιχνίδι του Εuro 2012 όπου έτρεχε έτρεχε, κλωτσούσε και βαρούσε και τρίχα δεν κουνήθηκε, που εγώ λίγο στο ποδήλατο και γίνομαι σαν την σκούπα που έχει η γριά από πάνω - και όπως καταλαβαίνεις όλα κάνουν κύκλο κι επανερχόμαστε), θεώρησε ό,τι πιο λογικό στις 7.00 το πρωί να πλύνει το μπαλκόνι της. Όλα καλά ως εδώ και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Έλα όμως που είπε να πλύνει και όλα τα μπαλκόνια - είναι λαρτζ η καλή μου - κι έριχνε τα νερά με τέτοιο μένος που μου το κανε το δικό μου τη λίμνη των Ιωαννίνων και τις γλάστρες μου - όπου φρεσκοφύτεψα τους βασιλικούς μου και τους κατιφέδες μου χτες - νούφαρα και ξύπνησε το μωρό μου απ τα νερά που έρρεαν άφθονα και ποιος τον είδε και δεν τον εφοβήθηκε. Της έβαλε λοιπόν μια φωνή και την έκλεισε τη μάνικα η σκατόγρια... Εγώ δεν είχα αντιδράσει γιατί με είχαν συνεπάρει οι καταρράχτες του Νιαγάρα λέγοντας από μέσα μου τς τς τς τς...

Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι θα θελα να μοιραστώ μαζί σου το γεγονός ότι είδα τόσο ποδόσφαιρο του ΠΣΚΔ (δεν σου θυμίζει ΠΓΔΜ;) όσο δεν έχω δει σε όλη τη ζωή μου... Θα στο αποκαλύψω, το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μου είναι τόσο αδιάφορα όσο σχεδόν όλα τα σίριαλ που έπειξαν φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Παντελώς όμως. Έλα όμως που δεν ήμουν μόνος σπίτι και το μωρό γουστάρει ποδόσφαιρο! Έκαμα λοιπόν την καρδιά μου πέτρα και τους είδα και τους 8! Ναι ναι φιλενάδα, είμαι πλήρως ενημερωμένος για το παδοσφαιρικό γίγνεσθαι, πολύ περισσότερο απ ότι θα ήθελα. Όμως είπαμε, σε μια σχέση γίνονται θυσίες και να τον έχω μαζί μου τόσες μέρες άξιζε και με το παραπάνω να δω όλους τους αγώνες. Άλλους τόσους θα έβλεπα.

Αλλού όμως ήθελα να καταλήξω. Χτες έπιασα τον εαυτό μου να αρνείται τόσο πολύ να βλέπει μπάλα (παρόλο που σε άλλες φάσεις σχολίαζα κιόλας ο άσχετος), που μπήκε γκολ μπροστά στα μάτια μου και δεν το πήρα χαμπάρι γιατί είχα χαζέψει για κανά δεκάλεπτο κοιτώντας ένα κουνούπι, το οποίο μαστουρωμένο απ το κουνουπέξ το υγρό στεκόταν στον τοίχο δίπλα στην τηλεόραση και σκεφτόμουν που να βρω δύναμη να σηκωθώ να το φονεύσω. Τελικά δεν το εφόνευσα γιατί μπήκε το γκολ και μέσα στην αναμπουμπούλα και την κριτική (μα καλά δεν το είδες; Που το χες το μυαλό σου; - Κοίταζα το κουνούπι αγάπη μου), έφυγε το δύστυχο για άλλα, πιο απάνεμα λιμάνια.

Θά πρεπε παρόλα αυτά να ξέρεις όμως ότι το νυχτολούλουδο μύριζε υπέροχα απ το μπαλκονάκι μου... μέχρι που μια γειτόνισσα κατσίκα αποφάσισε να τηγανίσει ψάρια στις 11 το βράδυ και βρώμισε ο τόπος, τι να σου κάνει και το νυχτολούλουδο μεσ στην απανεμιά, προσπαθεί το δύστυχο αλλά την τηγανίλα δεν τη νικά. Εν τούτω Νίκα τα ψάρια, λιπόθυμος απ την αηδία εγώ... Μα ήθελα να ξερα, 11 το βράδυ θα τρώγανε τηγανητά ψάρια; Ελπίζω να τους έκατσαν πολύ βαριά για να μην επαναληφθεί φιλενάδα. Ένα γιαουρτάκι με 2 φρούτα και πολύ είναι. Άντε ντε... (φοβούμαι δε, ότι το λάδι που χρησιμοποιούσε η αξιέραστος γειτόνισσα είχε να αλλαχτεί προ κρίσης έτσι που βρώμισε το σύμπαν, τς τς τς τς βρωμιάρες...)

Και με τούτα και με κείνα εμφανίζεται σαν την τσουτσού μεσ στα λάχανα και ο φίλος Κασιδιάρης και μηνύει τους πάντες εκτός από μένα ευτυχώς γιατί έχω και σίδερο τ απόγευμα... και δαρμένη και μηνυσθείσα Λιάνα μου; Αυτό ούτε σε παράλληλο σύμπαν δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα μπορούσε να συμβεί...

Αν υποψιαστώ ότι η κωλόγρια από πάνω η περουκοφόρος ψήφισε Χρυσή Αυγή, ε, θα το κλείσω το κομμωτήριο καθώς και την παροχή νερού και μετά θα τη ρίξω στους Πακιστανούς της γειτονιάς να την κάνουν ό,τι καταλαβαίνουν! Ε μα πια!

YΓ Δεν μπορώ δε παρά να αναρωτηθώ, ο δύστυχος που τότς είχε το νούμερο 6868357, τι είχε τραβήξει απ όλα τα παλαβά που του ζητούσαν τη Ραφαέλα;


37 σχόλια:

  1. Ένσταση! Δε λέει λαλαλαλαλα, λέει νανανανανα. Η παραπληροφόρηση η ίδια είσαι! χαχαχα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά σου λέει η Koueen! το κατέστρεψες το άσμα!!!!
    πάντως θυμάμαι πως ο έρμος ο Έλλην είχε αναγκαστεί ν'αλλάξει αριθμό, ενώ στην Ιταλική βερσιόν απλώς άλλαξαν το τραγούδι κι από 5353456 έγινε 0303456!!!!!
    συγχαρητήρια για την μουσική επιλογή. είχες καλό δάσκαλο!
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα θυμάσαι που τηγάνιζε η βρώμα και φώναζες "Ψοφίμια τηγανίζεις;" Ε, ένα τέτοιο πράμα! Α τον άλλαξε τον αριθμό ε; Είχα η αλήθεια είναι, τώρα μας έφαγε η Μίνα!

      Διαγραφή
  3. έτσι είναι. εσύ μου έμαθες την Μίνα, κι εγώ την Μ-υνάρα!
    :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=QMnsivK8mY4 η οποία και συνεχίζει απτόητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δεν παίζω, άλλο έπρεπε να βάλεις! Αλλά άσε, θα το κάνω ανάρτηση όταν θα είναι η σωστή ώρα!

      Διαγραφή
  5. με προβληματίζεις.... η αλήθεια είναι πως είναι όλα της παιδιά μου! και επειδή μάλλον εννοείς αυτό που φαντάζομαι, έτσι πως πάω θα το κάνω βίωμα!!!!! από την Τεργέστη μέχρις εδώ! χαχαχαχχαχαχααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και πού να με δεις να το χορεύω μετά από τόση Zumba!!!! δεν σου λέω τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε καλά γιατί θα σε βάλω με τη γριά την από πάνω να πλένετε το μπαλκόνι ολημερίς!

      Διαγραφή
  7. Μίνα άκουσα...
    Με φωνάξατεεε?
    Τελικά δε μας είπες... την ώρα της έμπνευσης της λάτζας του μπαλκονιού τι περούκα φορούσε η τρελλόγρια? (ξέρεις ότι είμαι της λεπτομέρειας εεε?) :-p
    Φιλάρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φορούσε την καρέ την απλή, αυτήν που έχει για τις δουλειές του σπιτιού!

      Διαγραφή
  8. Χα χα! Πού το ξέθαψες αυτό; Μέναμε Αθήνα τότε πού ήταν της μοδός. Ναι, έχω τηλεφωνήσει κι εγώ σ΄αυτό το νούμερο!
    :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως το χω κάνει κι εγώ φιλενάδα, πήρα κι εγώ τηλέφωνο (να το τυπώσουμε σε μπλουζάκια!)

      Διαγραφή
  9. α εμένα μου αρέσει το ποδόσφαιρο. που αλλού μπορείς να δείς τόσες αντρικές μπουτάρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή δεν παίζει άλλο πυροβολημένο στη δικιά μου φάση εδώ μέσα, ήρθα να σου εξομολογηθώ το παρακάτω:
    Μια μέρα (πριν 15-20 χρόνια λέμε τώρα..) που μου είχε κολλήσει το σχετικό τραγουδάκι, αποφάσισα να το πάρω το νούμερο, και να ρωτήσω τι είναι εκεί.. Ντόμπρα και με πάσα σοβαρότητα όμως, εξήγησα πως δεν κάνω φάρσα, απλά είμαι περίεργη.
    Το σηκώνει ένας κύριος, του εξηγώ "γειά σας, δεν πήρα να σας κάνω πλάκα, απλά αναρωτιόμουν τι να είναι εκεί που έχετε αυτό τον αριθμό τον χιλιοτραγουδισμένο". Γελάει ο άνθρωπος, μου λέει πως δεν τον έχουν ξαναπάρει για να τον ρωτήσουν -αλλά για να του το τραγουδήσουν τον έπαιρναν συχνά-, και τέλος με ξενερώνει:

    "Κολυμβητήριο Αμαρουσίου"!

    Στο άλλο σκέλος, για την τηγανίλα έχω να σου εκμυστηρευτώ πως στις 11 τηγανίζει όποιος έχει νυχτερινό ρεύμα. Αλλά να τηγανίζει;! Τρώγονται τα ψάρια τηγανισμένα από χτες; Μη χε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους, ένας αστικός μύθος πήρε τέλος! Στην πισίνα αδερφές μου, στην πισίνα!

      Ποιος ξέρει τι βρωμιάρα είναι και τρώει ψάρια προτηγανισμένα, δεν θα βρω ποια είναι; Θα την αφισοκολλήσω σε όλο το τετράγωνο!

      Διαγραφή
  11. Χαχαχα, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έχω κι εγώ εδώ μία που μαγειρεύει σχεδόν κάθε βράδυ γύρω στις 10. Εχθές τσιγάριζε κρεμμύδι και όλη η μυρωδιά μπήκε μέσα στο σπίτι! Τι να κάνεις, υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπουκάρουμε στις βρωμερές κουζίνες τους με σπρέι αποσμητικό, εκείνα τα παλιά που καταστρέφουν το όζον και θα τις ψεκάζουμε στα μούτρα να μάθουν!

      Διαγραφή
  12. αυτες οι γριες δεν ηρεμουν ποτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λέει η σκατόγρια κάτσε να προλάβω γιατί ο κύριος με την κουκούλα και το δρεπάνι μου γνέφει και την πληρώνω εγώ, κατάλαβες;

      Διαγραφή
  13. Καλά, συγνώμη, σε ποιον πλανήτη ζω και δεν το ξέρω αυτό το νούμερο; Καλά μου το έλεγε ο κ. Μήτσος: Θα σε φάνε μια μέρα αυτή η jazz και αυτός ο Morison. Αλλά, όοοοοοχι, εγώ δεν τον άκουγα. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται, μου έλεγε. Εσύ δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα, του έλεγα εγώ!
    Και να τώρα που τρομοκρατημένη διαπιστώνω ότι ο κ. Μήτσος είχε δίκιο!

    ΥΓ. Χρειάζομαι την συμβουλή σου.
    Σκατόγρια που να ρίχνει νερά δεν έχω. Έχω σκατόγερο που μέχρι τις 4 το ξημέρωμα έχει στη διαπασών την τηλεόραση, ενώ φυσικά ο ίδιος κοιμάται. Μετά προφανώς πάει για πιπί και την κλείνει.
    Τι να κάνω;
    Πάσα ιδέα δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία λύση μου έρχεται στο νου
      Αρσενικό και παλιά δαντέλα, ξέρεις τι εννοώ...

      Διαγραφή
  14. Έχω εντυπωσιαστεί με την επιλογή της κόμμωσης, λόγω επαναφοράς..τι πρέπει να σκέφτονται κι αυτές οι τραγουδίστριες/χορεύτριες για να πετυχαίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα πάντως...
    Χαίρομαι πολύ που σε 'διαβάζω/ακούω' καλά! πολύ πολύ!
    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το τραγουδάκι το είχε πρωτοακούσει ο γιος μου, όταν ήταν ενάμισι - δύο χρονών και είχαμε βρει το μπελά μας. "Χοπιθό και κο", το έλεγε και ήθελε να παίζεται όλη τη μέρα... Ξανάζησε τις πρώτες του δόξες στο σπίτι μας, το 2004!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κλασσικές αξίες περνούν από γενιά σε γενιά πάντα, το μοντέρνο κάποια στιγμή χάνεται στη δίνη της μόδας, το κλασσικό όμως ακολουθεί κι επιβάλλεται.

      Ένα τέτοιο μουσικό κομμάτι και η γριά από πάνω αποτελούν μέγιστες κλασσικές αξίες ωσάν τον Παρθενώνα και την Καπνικαρέα!

      Διαγραφή
  16. Mόλις τελείωσα το διάβασμά σου. Πάω να φέρω μια σφουγγαρίστρα να μαζέψω τα κάτουρα από τα γέλια.


    Φιλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το πρωί πριν το γυμναστήριο διάβασα το προχτεσινό σου αλλά δεν θα ήθελα να αναφέω τι μάζευα απ το πάτωμα!

      Καλημέρα, ο κρυφός σου αναγνώστης!

      Διαγραφή