Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Αποκαλύψεις

Λοιπόν φιλενάδα πάμε να κάνουμε κάτι που δεν το χουμε ξανακάνει, πάμε να κάνουμε κουτσομπολιό, βαθύ κουτσομπολιό, βλέπεις, άγιες μέρες είναι ας κυλιστούμε λίγο στο βούρκο...

Δεν θα σου πω πως τα ξέρω αυτά που ξέρω, όπως επίσης δεν θα σου πω ποιος είναι αυτός στον οποίο αναφέρομαι, εξάλλου δεν είναι διάσημος, δεν τον έχουν γράψει οι εφημερίδες - όχι ακόμα τουλάχιστον. Άφησέ με όμως πρώτα να σου κάνω ένα πορτρέτο αυτού του ανθρώπου.

Όμορφος, πολύ όμορφος και στο πρόσωπο και στο σώμα, όμορφος και σέξι συνάμα. Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση. Επίσης υπέροχο χαμόγελο που σε προδιαθέτει αν είσαι και λίγο μπούφος σαν κι εμένα για την αγνότητα της ψυχής του. Ελάχιστη μόρφωση, δύσκολα παιδικά χρόνια, και μια τάση να "πουλάει" την φερεγγυότητά του απλόχερα. Πάμε παρακάτω.

Ο άνθρωπος αυτός είναι σε σχέση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα - όχι με μένα για να μην παρεξηγηθώ, όχι πια τουλάχιστον, ήμασταν μαζί πριν αρκετό καιρό, με είχε μαγέψει βλέπεις εκείνο το χαμόγελο κι εκείνοι οι κοιλιακοί και άλλα που δεν θα στα αναφέρω γιατί θα το κάνουμε πορνό και δεν το θέλουμε. Επειδή λοιπόν έχει μια τρομερή ανασφάλεια ότι θα μείνει μόνος ο απώτερος σκοπός του είναι να είναι μονίμως σε σχέση. Μονίμως. Αν δεν είναι σε σχέση ψάχνει σαν σκυλί που έχασε το αφεντικό του, δεν χαίρεται τη μοναξιά του και την ελευθερία του, αλλά όποιον γνωρίσει πάνω από 2 ώρες θεωρεί ότι έχει σχέση - α να θυμηθώ να σου πω ότι δεν είναι 12 ετών, είναι μεταξύ 30 και 40.

Μόλις λοιπόν ο άνθρωπος αυτός κάνει πραγματικά τη σχέση, για ένα αρχικό και σχετικά μικρό χρονικό διάστημα είναι απόλυτα ευτυχισμένος, έχει το γάιδαρό του και τον δένει πισθάγκωνα ποικιλοτρόπως. Ένας τρόπος είναι το σεξ που προσφέρει απλόχερα, είναι και καλός ο άτιμος οπότε το ανόητο θύμα που γεύεται το μέλι θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο. Μετά πιάνει δουλειά ο οίκτος. Σου τρυπάει τον εγκέφαλο με όλα όσα έχει τραβήξει και τραβάει στη ζωή του - που τα μισά να ήταν αληθινά θα χε κάνει τριλογία ο Ξανθόπουλος άνετα, έχει και μια ροπή στην γκαντεμιά, έ θα τον λυπηθείς άμα έχεις πατρικά ένστικτα. Α, επίσης μην ξεχάσω να σου πω ότι συνήθως "χτυπάει" ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας με ενισχυμένα αυτά τα ένστικτα. Κι έρχεται και το δένει μια χαρά το θύμα.

Μόλις σταθεροποιήσει την κατάσταση και είναι βέβαιος ότι ο σύζυγος - όπως ο ίδιος το αποκαλεί - είναι ερωτευμένος ή τον λυπάται πολύ για να του ρίξει κλωτσιά ή έχει γίνει sex addicted από τα πολλά ταλέντα που του παρέχει ο φίλος μας, βαριέται. Και όταν βαριέται, αρχίζει κρυφά να καυλαντίζει. Τι σημαίνει καυλαντίζω; Σημαίνει φλερτάρω - όχι αθώα - συνομιλώ, ερωτοτροπώ  κλπ κλπ. Και το κάνει αυτό στη σιγουριά του δικού του σπιτιού, αναίσχυντα και χωρίς να θέλει να μπει στον κίνδυνο να αποκαλυφθεί. Οπότε μέσω συνήθως κάποιων social media (που του τα δίδαξα εγώ πριν κάποια χρόνια γιατί πριν γνωριστούμε δεν ήξερε πως ανάβει ο υπολογιστής) αρχίζει το παιχνίδι.

Ξεκινά αθώα, με μια φιλική γνωριμία με διάφορα άλλα θύματα, πουλάει χαμόγελο, καλοσύνη και αμπελοφιλοσοφία, σου δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του και το προχωράει σιγά σιγά. Σου ξεκαθαρίζει ότι είναι σε σχέση αρχικά αλλά μετά αφού σου πουλάει φιλία αρχίζει να το χοντραίνει. Κι εσύ βλέποντας αυτό το χαμόγελο στις φωτογραφίες και γενικώς το πακέτο το όμορφο, τσιμπάς. Οπότε αρχίζει το παιχνίδι -αν δεν είχα σχέση θα το ένα και θα το άλλο και θα το παράλλο. Και όταν ψηθεί αρκετά το πράμα σου δίνει και το λεγόμενο πουτανοτηλέφωνο το οποίο δεν είναι το κινητό που χρησιμοποιεί μπροστά στο γκόμενο και στους φίλους, είναι ένα άλλο, καρτοκινητό που το ξέρει μόνο αυτός. Και αρχίζουν οι συνομιλίες στο τηλέφωνο και τι σου κάνω μάνα μου και τέτοια. Και να τα msn, και να οι κάμερες για πιο live εμφανίσεις όλο πάθος...

Αν τώρα εσύ θεωρήσεις ότι εκτός από καυλάντισμα αυτός ο άνθρωπος θα σου παρέχει και φιλία, και στήριξη και βαθιά κουβέντα, μακριά είσαι νυχτωμένος, Αν λοιπόν τύχει και τον ενοχλήσεις για να του πεις ίσως τα προβλήματά σου ή τις μύχιες σκέψεις σου για το ο,τιδήποτε θα φας Χ. Στεγνά και με τη μία. Με απότομο τρόπο τύπου δεν μπορώ να ασχοληθώ, έχω και τα δικά μου και είναι λεπτή η θέση μου και χέστηκε η Φατμέ στο γενί Τζαμί. Κι εσύ που δεν έχεις καταλάβει ότι πίσω από αυτήν την ομορφιά κρύβεται ένα κενό, μένεις μαλάκας. Μα εντελώς μαλάκας. Και ο δύστυχος ο γκόμενός του νομίζει ότι είναι ολόκληρος ο κόσμος για κείνον. Ότι δεν έχει μάτια για άλλον. Ότι έχει βρει την ευτυχία. Έτσι νόμιζα κι εγώ μέχρι που - ευτυχώς σχετικά γρήγορα - πήρα χαμπάρι ότι επρόκειτο για βδέλλα, για βαμπίρ που κοιτούσε να πάρει όσα περισσότερα μπορούσε δίνοντας μόνο το κορμί του, και ότι στο τέλος δεν το εκτιμούσε κιόλας. Τον έδιωξα κλωτσηδόν. Έφυγε θιγμένος και βρήκε άλλον κακομοίρη να παιδεύει και μένα μου σέρνει τα μύρια όσα.... Αλλά εγώ ξέρω. Και ξέρω και περισσότερα απ όσα θα ήθελα να ξέρω.Τώρα ξέρεις κι εσύ γιατί κάποια στιγμή έπρεπε να στα πω. Ξέρεις τι θα θελα; Να μπορούσα να τον ξεσκεπάσω, να τον ρεζιλέψω να μην έχει μούτρα να κυκλοφορεί. Δεν μπορώ όμως. Και δεν είναι από οίκτο γιατί αυτό το συναίσθημα έχει λήξει καιρό πριν.

Γι αυτό σου λέω φιλενάδα, όσο ωραίο κι αν είναι το περιτύλιγμα, αν η ψυχή είναι κενή δεν υπάρχει γιατρειά. Μόνο φυγή. Κι εκεί θα δεις ότι η φυγή είναι Ανάσταση.

Άντε ρε συ, καλή Ανάσταση!!!

48 σχόλια:

  1. Απο τέτοιους....ουουου!!!
    Δεν χρειάζεται να τον ξεσκεπάσεις όμως. Έρχεται κάποια στιγμή που γίνεται η "αποκαθήλωση" για δαύτους και τότε απλά να εύχεσαι να τον δεις μπροστά σου. Δεν θα χρειαστεί να πεις, ούτε να κάνεις τίποτα. Απλά να τον δεις και να σε δει. Φτάνει.
    Ας το διάλο Μεγαλοβδομαδιάτικα, συγχύστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξλερεις τι με τρώει; Ότι δεν το έπαιξα σωστά το χαρτί μου όταν έπρεπε και τώρα έχει μούτρα ο κύριος και κατηγορεί εμένα από δω και από κει - σε ανθρώπους που γνώρισε μετά το χωρισμό μας φυσικά. Αλλά έχεις δίκιο, εκείνος πάντα ατελής και δυστυχής θα είναι, απλά ρε συ επειδή είμαι τοξοτάκι και μ αρέσει η εκδίκηση θα θελα να μπορούσα να κάνω κάτι. Αλλά και μόνο το γεγονός που ξέρει πόσο ευτυχισμένος είμαι πια είναι αρκετό γιατί ξέρω ότι τον τρώει (το γεγονός, όχι το άλλο, χεχεχεχεχε)

      Διαγραφή
    2. Χαχα...Κάτι είχα πάρει πρέφα ότι είμαστε το ίδιο ζώ(ο)διο.
      Ακριβώς!Το να είσαι καλά, είναι το χειρότερο για δαύτους!
      Κι εύχομαι ακόμα ΚΑΛΥΤΕΡΑ το Ζουζούνι σου!!!

      Διαγραφή
    3. Τοξότης κι εσύ; Μια χαρά, οι καλύτεροι είμαστε!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ λατρεμένε μου...
    Τι άνθρωποι κυκλοφορούν!!
    Εγώ είχα γνωρίσει κάποτε έναν κούκλο...μιλάμε για ΤΟΝ κούκλο!
    Αλλά ήταν νάρκισσος και είχε και IQ ραδικιού.
    Οπότε πήρε πόδι αμέσως!
    Μεγάλη Πέμπτη η νηστεία μας μάρανε χαχα
    Φιλάκια αγαπημένε μου και Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τωρινός έρωτας είναι κούκλαρος τύπου μοντέλο θα μπορούσα να σου πω αλλά είναι άνθρωπο, όχι ζώο.

      Ποια νηστεία καλέ; Εγώ Gouddies θα φάω σήμερα, το πήρα απόφαση, αφού θα καώ που θα καώ συα καζάνια του Κάτω κόσμου, ας το φχαριστηθώ τουλάχιστον (έχω ράμματα και για τη δικιά μου γούνα ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ)

      Καλή Ανάσταση αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
    2. Τυχερέ, σε ζηλεύω...να πράσινη έγινα:)
      Αγαπημένε μου μακάρι να είσαι πάντα ευτυχισμένος!!
      Σ΄ αγαπώ πολύ να μην το ξεχνάς!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μη ζηλεύεις βρε, δεν έφαγα τελικά Goudys...

      Κι εγώ σ αγαπώ πολύ γατούλα μου!

      Διαγραφή
  3. για αυτό τέτοιους γκόμενους τους έχουμε για τα γαμήσια κι έξω από την πόρτα. Βοήθειά μας και ωσαννά και καλή Ανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε δίκιο έχεις αλλά μ έκανε η μάνα μου αγαπησιάρη και πονόψυχο βλέπεις, και δυστυχώς όχι μόνο εμένα, κορόιδα υπάρχουν πολλά

      Διαγραφή
  4. τσιλ άουτ αγαπημένε...ρόδα είναι και γυρίζει....χοχοχοχοχ...θα την φάει την μανέστρα και αυτός αργά ή γρήγορα....

    πολλά φιλάκια και καλό πάσχα να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαλαρός είμαι ομορφιά μου, κουβέντα κάνουμε γιατί έπεσαν στα χέρια μου και νέα χυδαία στοιχεία πρόσφατα!

      Α, την έφαγε για τα καλά πριν 2 χρόνια από μένα γιατί ακόμα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί τον έστειλα από κει που ρθε!

      Διαγραφή
  5. Η αδιαφορια ειναι η καλυτερη εκδικηση...θελω και εγω Goody's !!!!!!!!!!αλλα φοβαμαι τα καζανια του Κατω Κοσμου...οτι πουμε εδω TREMENS,μετα θα σε χαιρετω αφ'υψηλου!!!!!!!μα ποσες φορες θα πουμε Καλο Πασχα;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε φιλενάδα, εσύ το γραψες σωστά το ταχυφαγείο που δεν θυμόμουν πως το γράφουν και του άλλαξα τα φώτα. Αδιαφορία ναι, αλλά και να τρέξει και λίγο αίμα ωραίο είναι! Αυτά για μας τους κολασμένους!!!

      Δεν φταίω εγώ, ήταν αναπάντεχη η σημερινή ανάρτηση, άντε, καλό Πάσχα!!!

      Διαγραφή
  6. Εσένα να σε νοιάζει που γλύτωσες! Κάποτε θα την πάθει και αυτός ο καυλάντιος! Καλό απόγευμα και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή Ανάσταση και μακριά από σκέψεις εκδίκησης. Το ξέρεις ότι δεν το αξίζει.

    Η φιλενάδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να διαμαρτυρηθώ εντόνως, διότι δεν είναι κουτσομπολιό αυτό.
    Κουτσομπολιό είναι να δίνεις τον άλλον στεγνά.
    Ονόματα, διευθύνσεις, φορολογικές ενημερότητες, πόθεν έσχες, ακίνητες περιουσίες, με ποιον επηδήχθη, ποιον επήδησε (θεέ μου σχώρα με μέρες που είναι, που λέει κι η Μαρίνα Ζέας)ποιους κεράτωσε, ποιοι τον κεράτωσαν, και άμα είναι βλόγγερ, λινκ κατευθείαν στο βλογ του!
    Αλλά τι να πω;
    Εσείς οι νέοι δεν ξέρετε να κάνετε κουτσομπολιό!
    Κάνετε κοινωνική κριτική!
    Εμείς οι παλιοί, είχαμε να το παινευόμαστε!
    Τον ξεμπροστιάζαμε τον άλλον!
    Σκύλες γινόμασταν!
    Όχι, ας τολμούσε κανείς μετά να πει για εμάς κακή κουβέντα!
    Τον είχε πάρει και τον είχε σηκώσει.
    Ρεζίλι των σκυλιών τον κάναμε!

    ΥΓ. Και για να σοβαρευτώ, εσύ μωρό μου ξέρεις πολύ καλά τι θα κάνεις! Θα συνεχίσεις να στέκεσαι στο ύψος σου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το πω μόνο σε σένα, έχω τρόπο και διαβάζω τις ηλεκτονικές του συνομιλίες, τώρα πες μου ότι δεν είμαι κουτσομπόλης!!!! Περισσότερα από κοντά!!!!

      Διαγραφή
    2. Είσαι ΘΕΟΣ αγόρι μου!!!
      Δεν υπάρχεις, λέμε!!!
      Υποκλίνομαι!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, το ξερα ότι θα το εκτιμούσες!

      Διαγραφή
    4. Αθηνά έγραψες χαχαχα. Tremens επίσης χαχαχα

      Διαγραφή
    5. έσκισε η φιλενάδα αλλά την ικανοποίησα!!!

      Διαγραφή
    6. αχ μην ακούω για σκισίματα και ικανοποιήσεις είμαι και στην ανάπτυξη χααχαχα

      Διαγραφή
  9. Αγαπητέ delirium ήρθε η ώρα να σου πω κι εγώ μια ιστορία. Μπορεί να σου φανεί οικεία, μπορεί και όχι, γιατί τα ίδια πράγματα από άλλα μάτια φαίνονται και διαφορετικά. Πριν πολλά πολλά χρόνια (μην με ρωτήσεις έτος, δεν θυμάμαι, ασθενής μνήμη γαρ, μέρα και μήνα θυμάμαι, γιατί εάν όχι θα μείνω έξω από το σπίτι κι όχι με το βρακί αλλά κλαίγοντας, κι ούτως ή άλλως τι σημασία έχει ο χρόνος?) γνώρισα κι εγώ έναν άνθρωπο. Το πώς έχει σημασία, κάτι σαν «βίπερ νόρα» ένα πράγμα, Ζωζώ έγινα, αλλά δεν είναι το θέμα μου. Μείναμε μαζί στο σπίτι, αμέσως, χωρίς όρους, ή μάλλον με όρους ηλίθιους που διαρκώς εγώ έθετα, γιατί ήμουν παιδί (παιδί τρόπος του λέγειν, τα’χα τα χρονάκια μου, «παιδί» ορίζω αυτόν που δεν έχει πληγωθεί από ανθρώπους) αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα μου, το θέμα είναι πως το σπίτι γέμισε φως. Και χαμόγελο. Κι ας του’λειπε για κάποιο διάστημα ένα δόντι, όχι του σπιτιού καλέ, από τα πίσω, τι σημασία έχει, ή μάλλον έχει, γιατί το χαμόγελο δεν έχει να κάνει με τα δόντια που λείπουν. Και πέρασαν αρκετά χρόνια, με χαμόγελο και με ξυνίλες, μόνο δικές μου, γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να ξυνίσουν. Τουλάχιστον όχι μ’εμένα, κι αυτό είναι περίρεγο. Και θυμάμαι ώρες, και βραδιές, και σεξ (όχι πολύ κι αυτό δεν είναι θέμα μνήμης) αλλά καλό, ουσιαστικό, ανερυθρίαστο και «ψαχτικό». Και θυμάμαι και την έναρξη των ολυμπιακών του ‘4 στη βεράντα, που βγάλαμε και την τηλεόραση-μπόγο έξω και το βλέπαμε μαζί, και δεν πήγε, παρόλο που θα μπορούσε να είχε πάει, για να είμαστε μαζί. Αυτό το «μαζί».... Θυμάμαι πως το να ήμασταν μαζί με γέμιζε. Πάντα. Γιατί ήμουν πλήρης. Και χωρίς σεξ, που για μένα είναι δήλωση. Και θυμάμαι και τα Πάσχατα (αδόκιμος όρος ελέω Άντζελας) που χασκογέλαγα, γιατί το Πάσχα τότε ήταν μόνο Ανάσταση. Και δεν ήταν μόνο η ωραία φύσις.
    Και ήρθε η ώρα που έφυγε. Γιατί πάντα έρχεται αυτή η ώρα. Κι έφυγα κι εγώ. Και πήγα και μακριά (κυριολεκτικά) και κοντά, και χαμηλά, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. Το σπίτι σκοτείνιασε. Και γέρασε και ξέφτισε σαν και μένα. Γιατί μάλλον έφυγε το χαμόγελο. Δεν θυμάμαι αγαπητέ delirium από πότε έχω να «χαμογελάσω». Κι ας έχω όλα μου τα δόντια. Χωρίς σφράγισμα, ακόμα, στην ηλικία μου, και με λεύκανση. Και τ’οτι δεν το θυμάμαι δεν είναι θέμα ασθενούς μνήμης. Και ρυτίδιασα και μέσα και έξω, και άσπρισα. Είναι σίγουρο πάντως πως για μένα τα «Πάσχατα» ( τα’παμε, μην επικαλεστώ ξανά την Άντζελα) σταματάνε στη Σταύρωση. Και γιαυτό πλέον τα βαριέμαι απίστευτα.
    Μου’κανε «κακό» αυτός ο άνθρωπος. Γιατί με άφησε «παιδί» και βγήκα έξω στους λυκανθρώπους και στα βαμπίρ και στους σαχλαμάρες που με γέρασαν, πιστεύοντας πως όλοι είναι καλοπροαίρετοι. Και τώρα που είμαι μεγαλύτερος από την ηλικία μου συνειδητοποιώ πως κι εγώ του έκανα κακό. Κι αυτό πληρώνω. Δεν ξέρω τι ακριβώς, ίσως ήταν τα καλαμαράκια στην Τρίπολη, αλλά δεν ήταν κακή πρόθεση, και γέλασα τόσο και τον λάτρεψα τόσο εκείνη την στιγμή, κι ας υπέφερε. Ίσως να ήταν η σουπιά. Πάλι στην Τρίπολη. Το θέμα μου είναι πως πάντα το κακό που κάνεις σ’έναν άνθρωπο πληρώνεται. Πάντα. Ίσως γιαυτό τόσοι σεισμοί στο Μεξικό. Ισως γιαυτό να είμαι τώρα έτσι.
    Μου κανε λοιπόν κακό, αλλά δεν εύχομαι το κακό του, όχι γιατί είμαι ανώτερος άνθρωπος, μια Κατίνα (συγγνώμη γιαγιά) του κερατά είμαι, αλλά γιατί....γιατί...., γιατί έβαλε στην ζωή μου την Κουμπάρα και την Βαρβάρα, γιατί διαρκώς απολογούμαι εάν έχω κάτι λιγότερο, στον εαυτό μου, σ’εκείνον ( και στην κουμπάρα, όχι πάλι στην Βαρβάρα, χέστηκα για την μυτόγκα), ίσως πάλι γιατί δεν μου έχει τύχει κάτι καλύτερο. Κι αυτό είναι το θέμα μου, και δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα ανθρώπου. Ίσως η τύχη ήταν με το μέρος μου και τον γνώρισα, ίσως απλά με αγαπούσε ο Θεός τότε.
    Αγαπητέ delirium μην εύχεσαι το κακό κανενός. Ειδικά και γενικά. Δεν χρειάζεται. Δεν στο’χω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι σίγουρη ότι θα βρεθεί αν όχι καλύτερο, σίγουρα κλατι πολύ καλό. Αρκεί να το πιστέψεις και να πιστέψει και στον εαυτό σου και πάλι. Καλή Ανάσταση και ας μην πιστεύεις σ'αυτήν. Και αν νομίζεις ότι δε σε αγαπάει ο Θεός, εγώ σ'αγαπάω πολύ και το ξέρεις. Μπορεί να μη σου αρκεί αλλά η αγάπη των φίλων είναι πολύ σημαντική. Αυτή εξάλλου με κρατάει όλα αυτά τα χρόνια.
      Είμαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα.

      Η κουμπάρα

      Διαγραφή
    2. Αχ, αν σου κανα κακό πίστεψέ με δεν το θελα, να σε κακομάθω ήθελα, να σ αγαπήσω όσο τη ζωή μου την ίδια και να σε κάνω να γελάς. Αυτό ήθελα να κάνω γιατί το άξιζες, και αυτό πρέπει να κάνει οποιοσδήποτε είναι μαζί σου πια γιατί το αξίζεις κι ας μην το πιστεύεις.

      Το μόνο που πληρώνεις είναι κακές επιλογές και το ξέρεις, η δική μας η αγάπη είναι εικόνισμα στα σύννεφα, αιώνια και μοναδική κι ας μην είναι ερωτική τώρα πια. Αλλά υπάρχει και όποιος εραστής κι αν είναι στη ζωή μας δεν μπορεί να το σβήσει αυτό. Δεν σβήνει. Απλά κάνει το μέτρο μας πιο μεγάλο. Το μέτρο μας προς τους άλλους. Και άκου την κουμπάρα, η Ανάσταση θα έρθει θες δεν θες και θα παραμείνεις ζωντανός να τη δεις. Και να τη χαρείς. Δες την και παρτην παράδειγμα, στο λέει, αυτό την κρατάει τόσα χρόνια. Και την κρατάει υπέροχη.

      Σας αγαπώ αμφότερους απίστευτα και είμαι τυχερός που είστε στη ζωή μου, ο τρεμώδης κουμπάρος!

      Διαγραφή
  10. http://www.youtube.com/watch?v=b2_GCClUPyk αααααα! και ας αφιερώσω και μια μυτόγκα να βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αγαπητή μου κουμπάρα,
    ξέρω τ'ότι πιστεύεις πως θα βρεθεί το καλύτερο για μένα, ασχέτως αν εγώ δεν το πιστεύω, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου. η αγάπη των φίλων με κρατάει κι εμένα επίσης. πολλά χρόνια. κι ας ανεβάζω τον τόνο όταν μιλάμε. πίστεψέ με, σε μένα φωνάζω περισσότερο. αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα μου. σήμερα μου "αποκαλύφθηκε" μια άλλη αλήθεια: πως οτιδήποτε λιγότερο από τα καλά που έζησα, οτιδήποτε λιγότερο από την αγάπη των φίλων, της οικογένειας, των ανθρώπων που μ'αγαπάνε (και ξαφνικά φαίνονται σκανδαλωδώς πολλοί)είναι ένα τίποτα. μπορεί να κοντύνει ξαφνικά ένας ψηλός(ψηλότερος) άνθρωπος? εφόσον μπορεί ένας άνθρωπος μ'ένα πόδι να'χει δυό, βεβαίως και μπορεί! ξέρω βέβαια κουμπάρα τι θα μου πεις... πως πάντα θα υπάρχει η αυριανή μέρα, που θα τάλλάξω... μπορεί και να'χεις δίκιο. ελπίζω να μην έχεις. νομίζω πως πια δεν έχεις.

    συγγνώμη αγαπητέ delirium για την κατάχρηση της φιλοξενίας σου εν τη απουσία σου. δεν ήθελα να βγάλω τα 'σώψυχά μου εδώ! " δεν θα ήθελα....είμαι και κόρη ναυάρχου..."
    ΥΓ.η γνωριμία μας Κουμπάρα δεν ήτο θέμα τύχης. τα 'πα και στον delirium. σ'αγαπώ πολύ πολύ! κι εσένα βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, μια λαμπάδα πήγα να πάρω ο δύστυχος να μην πάει το βαφτιστήρι στην εκκλησία με το μελισσοκέρι κι έγινε χαμός! Πόσο χαίρομαι!!!

      Διαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=3sx5Xih5CiE
    κι άλλο ένα τραγουδάκι αγαπητέ delirium. από άλλη αγαπημένη, ουχί μυτόγκα αλλά με φοβερό, ζηλευτό μάτι, τραγούδι προς αποφυγήν, αλλά αγαπημένο, Κατίνα(συγγνώμη πάλι γιαγιά) γαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξεμπροστιασε τον να γελάσουμε...
    Οχι οτι εχει νοημα...αλλά σίγουρα θα γελάσουμε!

    Καλή Ανάσταση αγάπη μου τρελή και θέλω να μου υποσχεθείς πως μετά το Πάσχα θα πιουμε αυτόν τον ρημαδοκαφέ....Ε ελεος δηλαδη τοσο καιρό!!!!!

    φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αποφασίσω να το κάνω θα κάνουμε αφιέρωμα αγαπημένη!

      Καλή Ανάσταση καρδιά μου, άντε μπας και σε δω επιτέλους!!!

      Διαγραφή
  14. Δε βαριέσαι ρε tremens...καλή καρδιά.
    Άντε καλά να περάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χχμμ το καταλαβαίνω αυτό το αίσθημα της εκδίκησης.. το νιώθω και εγώ κάποιες φορές... αλλά... είμαι και της άποψης ότι από κάπου αλλού θα το βρούνε γι αυτό άλλωστε και ποτέ δεν κάνω τίποτα και δεν ασχολούμαι. Είμαι Κυρία λέμε! :p φιλιά πολλά και να περάσεις όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το βρούνε, ναι, έχεις δίκιο, κάποιοι δε το ζουν σχδόν καθημερινά απλά δεν το καταλαβαίνουν!

      Χρλονια πολλά και με υγεία για σένα και τους αγαπημένους σου!

      Διαγραφή
  16. Τίποτα χειρότερο από τη κενή ψυχή...Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε σένα και αυτούς που αγαπάς!! Εύχομαι υγεία, χαρά και ηρεμία!! Πολλά πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα φίλε μου, έχεις δίκιο!

      Χρόνια πολλά με υπέροχες στιγμές!

      Διαγραφή
  17. Αχ τι μου θύμισες αχ τι μου θύμισες. Πρόσφατο, φρέσκο. Παρόμοιο σεναριάκι. Αυτό τον γάμο του τον άγει και τον φέρνει. Την καημένη τη γυναίκα του την έχει κάνει κουρέλι στα μάτια όλων (μέσω διαδυκτίου πάντα, εκ του ασφαλούς). Εχει μιά τεράστια ανάγκη να τον θαυμάζουν και κάνει τα πάντα γι αυτό. Το παίζει και καλιτεχνικό φωτογράφος και γεμίζει τον κόσμο με τις μετριοφωτογραφίες του και τρέχουν πολλές σαν ξελιγωμένες να κάνουν Like σε όλες. Δημιουργεί ψευτοσχέσεις μέσω fb που εξελίσονται μέσω αλλών καναλιών, σαφώς παίζει και η webcam τον ρόλο της. Εκεί τα δίνει όλα κι είναι και απόστρατος ΠΑ. Αχ μια βιντεοσκόπηση χρειαζόταν και μετά ανέβασμα το βιντεάκι μέσω youtube στο fb. Eίναι που δεν είμαι εκ πεποιθήσεως κατίνα αλλιώς .... Λοιπόν όπως καταλαβαίνεις το ΕΙΔΟΣ φοριέται πολύ. Και με την ευκαιρία Χρονια Πολλά tremens!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκ του ασφαλούς πάντα αγαπημένη, εκ του ασφαλούς, εννοείται!

      Χρόνια πολλά Ginger κόρη μου, χρόνια καιλά κι ευτυχισμένα!

      Διαγραφή
  18. Χρόνια πολλά!Χριστός Ανέστη tremens!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά! Οι μέρες που θα ρθουν να σε γεμίσουν ευτυχία! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  19. Χρόνια πολλά! Να είμαστε καλά κι εμείς κι οι φίλοι και οι οχτροί μας, καλά να'ναι κι αυτοί, για να'χουμε να ασχολούμαστε, μπορώ να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και υπέροχα, να ζήσουμε όλοι και οι φίλοι και οι οχτροί, έτσι βρε αδερφέ για να χουμε να κάνουμε αναρτησούλες!

      Να μου σαι καλά και να περνάς θαυμάσια!

      Διαγραφή