Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Προφυλάξεις

Και πλησιάζει που λες ρε φιλενάδα ο καιρός που θα φύγουμε, θα πάμε διακοπές, άλλος σε νησί, άλλος σε χωριό, άλλος σε άλλη πόλη κι άλλος στο σπίτι - ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός. Κι έρχεται αυτό το καθισιό που όλοι αγαπάμε - γιατί μη μου πεις ότι θα σε χαλάσει να κάθεσαι 1-2-3-4 βδομάδες, δε θα σε χαλάσει καθόλου ακόμα και αν το μόνο νερό που θα δεις είναι αυτό της μπανιέρας - αν έχεις, αν δεν έχεις και της ντουζιέρας καλό είναι, πάρε και το ΚΑΛΛΑΣ να ρίξεις στα μαλάκια σου να το κάνεις θαλασσινό! (Betadine μη βάλεις, θα βρωμάς χειρουργείο και ουχί ακτές ονειρεμένες.)

Αυτό το επερχόμενο καθισιό που λες το ονειρεύομαι όλη τη χρονιά, ζω ουσιαστικά για 3-4 βδομάδες το χρόνο που δεν θα δουλεύω - μη με παρεξηγείς, αγαπώ τη δουλειά μου και τη δημιουργικότητα που εκείνη ώρες ώρες μου προσφέρει (είπαμε είναι και αυτό τέχνη - κάτι σαν τον κώλο της κατσίκας), αλλά το καθισιό δεν το αγαπώ μόνο, το λατρεύω κιόλας! Εν τω μεταξύ, κάθε τελευταία βδομάδα πριν φύγω διακοπές θα τρέχω σαν το Βέγγο (εξ ου και χτες δεν σου έγραψα και σήμερα σου γράφω πρωινιάτικο με την τσίμπλα μες στο μάτι και τον καφέ μισοπιωμένο). Όλα θα τα θυμηθούν την τελευταία βδομάδα και μετά απ τη δουλειά είναι ένα σωρό πράγματα που πρέπει να γίνουν για να φύγει κανείς για τόσο καιρό. 

Βλέπεις, δεν πας με 2 βρακιά και 3 φανέλες κάπου - οπουδήποτε για 3 βδομάδες και κάτι, θέλει προετοιμασία το θέμα. Εκτός αυτού πρέπει κανείς να τακτοποιήσει και εκκρεμότητες και να δει τους πολύ οικείους του (βλ. μαμά και αδέρφια και φιλενάδα), να ολοκληρώσει τα μποτέ του (βλ. μαλλί και νύχι), να καθαρίσει το σπίτι να το βρει σχετικά εμφανίσιμο όταν γυρίσει απ τα ξένα, να βρει τρόπο να ποτίζονται τα άνθη-φυτά για να μη γίνουν κάγκελο (αυτό δεν το έχω βρει ακόμα αλλά πρέπει να το βρώ σύντομα) και γενικώς να μη μείνουν εκκρεμότητες. Με ξέρεις εμένα κα τις υστερίες μου, με τις εκκρεμότητες δεν τα πάω καλά!

Αλλά ρε φιλενάδα άλλο ήθελα να σου πω! (και γιατί δεν το λες τόσην ώρα ρε συ και μας ζαλίζεις με τα φυτά και τα νύχια θα μου πεις ε; Έτσι!)

Τώρα λοιπόν στις διακοπές τις επερχόμενες που αρκετοί από μας θα έχουν, πολλά όμορφα θα συμβούν. Εκτός αυτών όμως ίσως (τι ίσως, σίγουρα) θα συμβούν και κάποια ευτράπελα. Γι αυτό θα ήθελα να σου επιστήσω την προσοχή σε αυτά και να σου μιλήσω για κάποιες προφυλάξεις που πρέπει να πάρεις.

1. Αντιηλιακό.
θυμάμαι μικρότερος που καθόμουν στον ήλιο με τις ώρες και καιγόμουν γιατί επειδή είμαι της Αρείας Φυλής σαν τον φίλο μου τον Κάσι δε μαυρίζω εύκολα, κοκκινίζω ευχάριστα και αστακοφέρνω ελαφρά, εκτός αν κάθομαι κάτω από ομπρέλα πασαλειμμένος με αντιηλιακό, εκεί πια μετά από μερικές μέρες αρχίζω και σκουραίνω και γουστάρω γιατί ως γνωστόν το μαύρο αδυνατίζει. Όπως και να χει φιλενάδα μην ξεχνάς να το βάζεις πριν το μπάνιο του λαού και μην κάθεσαι πολλή ώρα στον ήλιο. Καίει, είσαι δεν είσαι gay... (είχα γκόμενο που αρνούνταν να βάλει και μετά έκλαιγε σχεδόν γιατί καιγόταν κι εγώ επειδή είμαι πονόψυχος άνθρωπος του έλεγα με αγάπη ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ)

2. Κουνουπέξ.
Όπου κι αν πας, όπου βρεθείς, να θυμάσαι ότι οι μικροί αιματορουφήχτρες θα σου κάνουν καλή παρέα. Αποτέλεσμα της intimacy (ε;) που μπορεί να έχεις με αυτούς είναι φαγούρα, σπυράκια, και φυσικά αν είσαι γκαντεμόσαυρος όπως εγώ, φλουμπέτες. Οπότε υγρό για την πρίζα, φιδάκι στο μπαλκόνι και λοσιόν στο δέρμα (μια φορά που δεν έβρισκα αναπτήρα άναψα τσιγάρο με το φιδάκι - δε συνεχίζω, φαντάζεσαι). Επίσης να τσεκάρεις την κολώνια σου γιατί κάποιες τα έλκουν τα άτιμα (έχω μια κουνουποκολώνια, όποτε τη φοράω βράδυ με τρώνε ζωντανό).

3. Φαγητό
Να τρως ελαφρά και υγιεινά όσο μπορείς. Ο ήλιος, η θάλασσα και η ζέστη δε θέλουν στομάχι πρησμένο, θέλουν βιταμίνες και υγείες, εντάξει; Επίσης, αν φας σα το βόδι (και μη μου λες εμένα εγώ δεν τρώω, τσιμπάω σα σπουργιτάκι - σε έχω δει) μην βουτήξεις να δροσιστείς και μου πνιγείς και τρέχει η Παμέλα να σε βγάλει απ τα νερά, ποιον να πρωτοβγάλει κι αυτή η δύστυχη, έχει και τη μέση της με τα στήθια που κουβαλά... Με μέτρο και το φαγητό και  το ποτό. Και ναι, παγωτάκι επιτρέπεται και καρπουζάκι επιβάλλεται - δεν αναβάλλεται!

4. Ποτό
βλ. Φαγητό

5. Σεξ
Κάνε σεξ. Κάνε όσο θες, με όσους - όσες θες, όπως θες, όποτε θες και όπως θες. Αδυνατίζει, ομορφαίνει και φέρνει χαμόγελο ηλίθιας ευτυχίας στα χείλη. Αλλά προσοχή. Πάντα με προφυλάξεις. Δεν εμπιστευόμαστε κανέναν. Θες να τρέχουμε στα γεραμάτα που είπε και ο μπαμπάς στη μαμά πέρσι κι έμεινε εκείνη να τον κοιτάζει σα χαμένη;

6. Βιβλίο
Αν είσαι απ αυτούς που διαβάζουν στην παραλία, πάρε περισσότερα βιβλία μαζί σου γιατί το ένα μπορεί να σου βγει μπαρούφα και ο γοητευτικός εξάδερφος της πρωταγωνίστριας - φτωχής πλην τίμιας αλλά πόσο όμορφης μόλις λύσει τα μαλλιά που είναι σαν καταρράχτης χρυσός με ανταύγειες φωτιάς - μπορεί να μην είναι και τόσο γοητευτικός και να ξενερώσεις. Έχε backup ή στην τελική πάρε 5-6 κυριακάτικες εφημερίδες να χει να διαβάζει όλο το νησι για κανά χρόνο...

7. Παρέα.
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ
με ποιους θα πας διακοπές. Μην είσαι αθώο περιστέρι. Στις διακοπές βγάζουμε όλοι τα απωθημένα μας και μπορεί ο γαμάτος τύπος που έχεις γνωρίσει πριν 2 μήνες και περνάς τέλεια όταν πάτε για ποτά, να μετατραπεί στο μεγαλύτερο μαλάκα έβερ. Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, πάρε κι ένα κουτί Αταράξ να σου βρίσκονται. Έχω πάθει και στα λέω!

8. Τσιγάρα.
Αν καπνίζεις κάτι εξωτικό και δυσεύρετο μην περιμένεις να το έχει η κυρά Φρόσω στην Άνω Καρδιτσομαγούλα που διατηρεί περίπτερο - μίνι μάρκετ - χασαποταβέρνα - οινοπωλείον - παντοπωλείον - εδώδιμα και αποικιακά. Προμηθεύσου εκτός αν αποφασίσεις να το κόψεις εν μέσω των διακοπων. Τα Αταράξ θα βοηθήσουν και εκεί.

9. Συναγερμός.
Φεύγεις και αφήνεις το σπίτι μόνο κι έρμο βορρά στις ανώμαλες ορέξεις λωποδυτών; Σου έχω τη λύση για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!!!

Άκουσέ το - μη βαριέσαι


Αυτά τα ολίγα φιλενάδα προς το παρόν (το έναυσμα του post όπως καταλαβαίνεις είναι το απίθανο βιντάκι, κάπως έπρεπε να στο παρουσιάσω)!

Δεν σε χαιρετώ ακόμα, αύριο οι χαιρετούρες ναι;


60 σχόλια:

  1. τα πιο σημαντικά για μένα είναι το 2 και 7...
    να με ταράξεις ήθελες πρωί πρωί με τη Νανά!
    χίλιες φορές η Βίσση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το σεξ φιλενάδα, τα παμε αυτά!

      Δεν είναι εξαίρετη για συναγερμός;

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα λοιπόν έχω πρόβλημα γιατί σε διαβάζει ,μαζί και τα σχόλιά μου και αρχίζει :''αυτό στον Τρεμενς σε συγκινεί ,το άλλο (βλ.μασάζ στο πόδι)σου αρέσει κ.τ.λ).
      Οταν τα κάνω ή λέω εγώ με διώχνεις!''
      οπότε αποφεύγω τις κακοτοπιές που τεχνηέντως προσπαθείς να με ρίξεις!!!!!
      Δούλεψε και λίγο βρε!!!!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχα φιλενάδα, έγραψες!!!

      Διαγραφή
  2. καλή παρέα και Νάνα στα βραχέα χαχαχα. να περάσεις εντελώς τέλεια μικρέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ μικρέ μου, και όχι μόνο διάβασμα, ρίξε και καμιά βουτιά

      Ερηηηηη ηηηηηηη ηηηηηηη ηηηηηηη ηηηηηηη

      Διαγραφή
  3. Ουτε χλωρίνη στην μπανιέρα σε αυτούς που θα μένουν ξέχασες να πεις!
    Βρακιά να πάρεις μπόλικα, είσαι κουβαρντάδικο παιδί και "ο έχον ενα χιτώνα" μπλα μπλα .....
    Αντηλιακό απαραίτητο να διατηρήσω το μαύρο του Πιου που απέκτησα!!
    Κουνουπεξ σίγουρα θα πάρω, εκεί στην Κατερίνη τα κουνούπια είναι σαν Ζάκουλες!!
    Φαγητό και ξίδια οσο αντέχουμε!

    Τα υπόλοιπα, δοκιμασμένη και με επιτυχία συνταγή..
    τη Μουσχάρο γιατί την εβαλες; αδυνατώ να την παρακολουθήσω..
    καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε χλωρίνη, έχεις απόλυτο δίκιο!!!

      Βρακιά υπάρχουν, dont worry, σε διάφορα σχέδια και χρώματα!

      Να την ακούσεις, είναι το essense του post του σημερινού! Άκου την να κάνει το συναγερμό και πες μου!

      Διαγραφή
  4. Εκτός από τα λεφτά που δεν τα έχω για διακοπές προς το παρόν, όλα τα άλλα τα'χω προνοήσει! Ομολογώ ότι με την Νανά, γλυτώνω τα έξοδα συναγερμού!!!
    Καλά...πώς άναψες το τσιγάρο με το φιδάκι;;;; θα πρέπει να "φτιάχτηκες" για τα καλά μετά! :)))
    Φέτος νομίζω το πιο σημαντικό είναι το 2!!! Τα κουνούπια απλά δεν παίζονται! Στούκας όχι αστεία!!!

    Να περάσεις τέλεια!!!!!!!! Να ξεκουραστείς όσο γίνεται περισσότερο!!!!!

    Φιλιά πολλά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας έρχομαι αγαπημένη, βάζω τη Νάνα στο σπίτι κι έρχομαι!!!
      Καλά για το τσιγάρο - φιδάκι δεν έχω λόγια, απλά μην το κάνει άλλος, μεγάλη βρωμομαστούρα!

      Διαγραφή
    2. εδώ γιατί δεν αναφέρεις το 5 ;;;;;;

      Διαγραφή
    3. Μα εσένα μ αρέσει να πειράζω!

      Διαγραφή
    4. θα σε σιάξω όταν γυρίσεις!!!!

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα καλέ μου. Όλα τα χρόνια ήμουν άνθρωπος οργανωμένος. Λίστες έφτιαχνα. Ωροσκόπος παρθένος ντε. Σαν μετακόμιση, ένα πράγμα. Από τότε που αρχίσαμε να πηγαίνουμε στο εξοχικό, τελείωσαν αυτά. Κανένα τρόφιμο και ποτό μόνο κουβαλάω. Και οπωσδήποτε τσιγάρα, γιατί αν λείψουν στη μέση του πουθενά, θα καπνίζω καβαλίνες.
    Φιλαράκο, να περάσεις τέλεια! Φιλάκια!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αγαπημένη, ελλείψη εξοχικού παίρνω ολάκερη τη γκαρνταρόμπα ο δύστυχος!!!

      Φιλάκια ομορφιά μου!

      Διαγραφή
  6. Αυτές οι εκκρεμότητες που λες, με σκοτώνουν όμως! Να θες το πτηνό (ή ο άνθρωπας) να φύγεις πέντε μερούλες και να γίνεται ξαφνικά της μουρλής: να έρχονται λογαριασμοί που πρέπει να πληρώσεις άμεσα, να σου χαλάει ο θερμοσίφωνας και να επαπειλείται το τσουνάμι στο σπίτι σου, να ενθυμούνται όλοι στη δουλειά τα πιο ξεχασμένα projects και να στα αναθέτουν με deadline "το προλαβαίνεις, μέχρι να φύγεις!", να κρασάρει ο υπολογιστής σου πριν εκτυπώσεις τις γαμωκρατήσεις που έχεις κάμει, να ανάβει ένα κόκκινο λαμπάκι στο ταμπλό του αυτοκινήτου και να είναι κλειστό το συνεργείο σου λόγω διακοπών. Δηλαδής έλεος όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα ζω ένα δράμα στη δουλειά αλλά δεν πτοούμαι. Δε θα νικήσει ο πελάτης που επειδή έχει να μην πω τι από προηγούμενη ζωή μας κάνει γυμνάσια! Όχι δεν θα νικήσει ο ακατονόμαστος!

      Διαγραφή
  7. Α και μην ξεχάσω: αυτό με τη Νάνα το είχα κάποτες απομονώσει (με πολύ προσωπική προσπάθεια στο πι-σί μου) και το είχα βάλει ringtone. Τη δεύτερη μέρα με ανάγκασαν οι τριγύρω μου να το αλλάξω και πολύ είχα εκνευριστεί. Πάει και τελείωσε: δεν καταλαβαίνει παιδί μου ο Έλληνας από καλλιτεχνία!

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό με τη Νάνα είναι απλά απίθανο, το τι γέλιο έκανα μόλις το πρωτοείδα δεν περιγράφεται! να ναι καλά κι αυτή και όποιος σκέφτηκε να τη μετατρέψει σε συναγερμό! Ringtone ε; πολύ kinky σας βρίσκω, αν ήταν καμιά Πεγκυ Ζάνα ή κάποια άλλη που υποφέρει δεν θα είχες πρόβλημα... o tempora, o mores!

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παναθεμα τη Νανα!!!! Με ανατρίχιασε και δεν έχω πιεί και καφέ! Όλα καλά και άγια αυτά που γραψες αλλα εκεί με το ποτό θα διαφωνήσω! Νταξει δεν είπαμε να γίνουμε και άγγλοι έφηβοι σε νέες περιπέτειες (μη σου τύχει 18ρης Αγγλος σε διακοπές!!!) αλλα οχι και με μέτρο το αλκοολ!
    http://www.youtube.com/watch?v=5fmZCve025Q
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα, είδες που λειτουργεί τελικά;

      Ε, κανά ποτάκι να πίνουμε ρε φιλενάδα αλλά όχι να μας μαζεύουν με το κουταλάκι απ τα πλακόστρωτα! Είναι και το άτιμο το hungover δύσκολο πράμα είναι!

      ΥΓ. ποια είσαι στ αλήθεια σαλιάγκι; Πόσα πρόσωπα έχεις;

      Διαγραφή
    2. όπως κάθε ημμυ που σέβεται τον εαυτό του,έχω τουλάχιστον 3 λογαριασμους! για να σου δωσω να καταλάβεις ο splats είναι το σοβαρό μου mail που απο αυτό στέλνω στους καθηγητές μου!!! Η σοβαρότητα ξεχειλίζει λέμε!
      --Σαλιαγκι

      Διαγραφή
    3. Αμ είπα κι εγώ, τέτοιο σοβαρό nickname όπως το splasts κάτι πρέπει να σημαίνει!!!

      Είσαι λοιπόν κορίτσι με μυστικά... interesting!

      Διαγραφή
  10. για να ξεκινήσω αντίστροφα πρέπει να πω ότι με τέτοιο συναγερμό εγώ δεν θα έμπαινα με τίποτα όμως σπίτι σου...
    καλές προφυλάξεις (γενικώς), θα απέχω για αρκετό καιρό από τα διαδικτυακά, φιλιά πολλά και να περάσεις υπέροχα
    (άντε κι από Σεπτέμβρη με τις γνωστές γκρίνιες, έτσι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες που λειτουργεί; Αποτελεσματικότατη η Νάνα!!!

      Να περάσεις υπέροχα, να ξεκουραστείς και ραντεβού το Σεπτέμβρη πια για τα παρελειπόμενα!!!! Κι εγώ θα απέχω μέχρι την επιστροφή μου στο κλίνον Άστυ!

      Διαγραφή
  11. Δε σε φοβάμαι εσένα, είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον πιο μεγάλο σάκο που έχεις και θα βάλεις μέσα και τις οχτακόσιες αλλαξιές που διαθέτεις για να καλύψεις παν ενδεχόμενο. Κανά μπουφανάκι μην ξεχάσεις. Όσο για μένα αντηλιακό, τσιγάρα, ποτό, κουνουπέξ είναι στάνταρ, για τα υπόλοιπα άστα-βράστα. Ζηλεύω τρελά που θα λείπεις τρεις βδομάδες, αλλά χαλάλι σου
    Πολλά φιλιά, η φιλενάδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σε πάω για μπάνια κουμπάρα, don't worry!

      Διαγραφή
    2. Να πάρεις το τραίνο να μας έρθεις όποτε θέλεις κουμπάρα και άσε τον Π να λέει, δεν έχει λεφτά να σε ικανοποιήσει!!!

      Διαγραφή
    3. δεν ικανοποιείται η κουμπάρα μόνο με τα χρήματα! άσε που από Σεπτέμβρη θα'χω!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Σεπτέμβρη θα πιάσουν πρωτοβρόχια, στη βράση κολλάει το σίδερο!!! Και ναι, τα χω βάλει τα καλώδια μέσα!

      Διαγραφή
    5. θα την πάω στην Ρόδο που δεν βρέχει ποτέ!
      καμιά ταινία έβαλες? δεν αντέχω ξανά το "the way we were"!!!!

      Διαγραφή
    6. έβαλα, έβαλα γκρινιάρη. Στη Ρόδο δε βρέχει αλλά έχει σεισμική δραστηριότητα!

      Διαγραφή
  12. μια απορία μόνο....τα βρακιά τι τα θέλεις? αφού απ'όσο ξέρω δεν φοράς!

    η Νάνα σούπερ!!!!!!! κι έχω την εντύπωση πως η εικόνα της θα έδιωχνε και τα κουνούπια.

    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχαχα
      μόνο κουνούπια; κατσαρίδες και λοιπά ζωύφια! Είναι σαν αυτό που το βάζεις στην πρίζα και διώχνει έντομα και τρωκτικά!

      Βρε δεν φοράω αλλά άμα τύχει μια περίσταση, μια δεξίωση, κάτι, να πάω ξεβράκωτος;

      Διαγραφή
    2. βεβαίως! θα προκαλέσεις αίσθησιν!

      Διαγραφή
    3. Jamais! Έχω και μια τιμή να διαφυλάξω (κάπου εδώ πρέπει να είναι, που την έχω βάλει...)

      Διαγραφή
    4. ψάξε! ψάξε! δεν θα την βρεις!

      Διαγραφή
  13. Διακοπές πάω (λέμε τώρα) για να ξενιάσω απο όλα.
    Αν είναι να εχω και τον 100άλογο και να προσέψω... χ0@)(@)(# πολυχρονη που δεν γίναμε ευζώνοι.

    Αφήνομαι στο πουθενά και στο τίποτα.. Το μόνο που τηρώ, ειναι το διακοπές μόνη για νάχω την ησυχία μου!

    φιλιά πολλά κερασένια και δροσερά και να περάσεις υπέροχες διακοπαί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ φιλενάδα, ας πάμε διακοπές κι ας κάνουμε και ορθογραφικά, όλα μεσ στη χωή είναι!!!

      Διαγραφή
  14. ξενοιάσω. μην με πείτε και ανορθογράφου... γμ το Παρθεναγωγειο μου μέσα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαμένα τάχω... η γραία.. προσέψω δεν λέμε. προσέξω κάτι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλόψυχε αστακέ μου, είσαι και ο πρώτος!

    σε όλα έχεις δίκιο. τον κύριο βίντεο δεν τον ειδα γιατί δεν αντέχω τις τσιρίδες της. άλλο όπερα άλλο σαπουνόπερα!

    καλά να περάσεις γλυκέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν το δεις χάνεις το νόημα του post, δες το, υπάρχει λόγος!

      Διαγραφή
  17. χαχα καλα ποσο δικιο!
    εσυ κοιτα να περασεισ καλα και οσο πιο τρελα!καλο μηνα!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μωρό μου γλυκό έγραψες πάλι!!
    Στα περισσότερα συμφωνώ με ολίγες μικρές παραλλαγές:

    1)Aντηλιακό φτουράει μόνο αν είσαι διακοπές με παρέα… γιατί δε λέει να είσαι μπρούμητα με λυμένο σουτιέν και να ψάχνεις σαν απελπισμένη με το βλέμμα το πλησιέστερο διαθέσιμο ζευγάρι χέρια να σου απλώσει την κρέμα στην πλάτη. Γιατί τότε ενδέχεται να σε περάσουν για θηλυκό που ψάχνεται κι αυτά τα νέα να’σαι σίγουρος ότι τις επόμενες μέρες θα έχουν διαρρεύσει σ’όλη την παρακείμενη περιοχή – νησί με ότι συνεπάγεται αυτό για την ησυχία σου….

    2)Κουνουπέξ? Μου’ναι αδιάφορο όσο αδιάφορα είναι και τα κουνούπια και οι σφίγγες για μένα που ποτέ δεν με τσιμπουν ακόμη κι αν κάνουν πάρτυ πάνω μου…

    3)To τρίπτυχο σαλάτα – ψάρι – φρούτο νομίζω καλύπτει κάθε ανάγκη μου και στις διακοπές προσπερνώ παγωτά και κρέπες που κρεπαλιάζω όλο το χειμώνα…:-p
    4)Ουζάκι… υπάρχει καλύτερο για το καλοκαίρι? Και για πιο εκλεπτυσμένες καταστάσεις κρασάκι… ουίσκια και λοιπά τα προσπερνώ με μικρότερη ανοχή στα mojotos και σε κάποια άλλα αγαπημένα κοκτέηλ…

    5)Σεξ: Πρωί – μεσημέρι – βράδι σαν αντιβίωση για να πάνε τα φαρμάκια κάτω… και να κάψουμε καμμιά θερμίδα… Ενίοτε και εμβόλιμα ενδιάμεσα ως ένεσιμη δόση ανάλογα με τις αντοχές του άλλου… :)

    6)Χμμ… βιβλία… τελευταία το ipod στην παραλία έχει κλέψει την παράσταση και μου χάλασε την όμορφη αυτή συνήθεια… αλλά αν είναι να διαβάζω ξανά και ξανά την ίδια παράγραφο τρις και δεκατρείς επειδή το μυαλό τρέχει αλλού ipod και πάλι ipod!!

    7)Παρέα: Εξαρτάται από τη διάθεση… Απλά πράγματα: Διαλέγεις ή τον εαυτό σου για να ηρεμήσεις ή τον πιο σεξουαλικό σύντροφο για να εκτονωθείς… Στο μεσοδιάστημα αν ο τύπος σου αφήνει κενά… ipod, μάσκα θαλάσσης, και βιβλία να’σαι σίγουρος ότι θα στα γεμίσουν…
    Υ.Γ Kι οι φίλες καλές είναι αλλά όχι για διακοπές… για κανα διήμερο…

    8)) Φανατική αντικαπνίστρια όχι μόνο δε θα καπνίσω αλλά δε θα πάρω και ερωτικό σύντροφο μαζί μου που να καπνίζει… προτιμώ να έχω την γεύση και την μυρωδιά του άλλου στο στόμα μου παρά τη μυρωδιά της νικοτίνης…

    9) Συναγερμός?? Τι λες καλέ? Να μου κλέψουν τι??? Τα χαϊμαλιά μου που’χω όλα κρεμασμένα σε περίοπτη θέση στο μπάνιο? Η τον ανεμιστήρα οροφής στην κρεβατοκάμαρα? Ντεν έχω μια καρντιά μου… γι’αυτό και δεν πήρα μέρος στην διαβόητη δημοπρασία….Ασε που με δυο σκυλιά δεν πλησιάζει ούτε μύγα ούτε κουνούπι μέσα στο σπίτι. Θα βάλω κι ένα χαρτάκι απεξω : AΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ – ΠΕΡΑΣΕ Η ΕΦΟΡΙΑ κι όλα ωραία και καλά…

    10) And last but not least… Παιδιά εκτός από το μποτέ σας μανικιούρ και πετικιούρ κάντε και κανένα pussycure ενόψει διακοπών, δεν είναι κακό… ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, κάντο post το σχόλιο, είναι όλα τα λεφτά λέμε!!!!

      pussycure δε δύναμαι να κάνω καρδιά μου, δε δύναμαι σου λεώ, μην επιμένεις!!!

      Ερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηη

      Διαγραφή
  19. Πουσε μωρή Ερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη; έλα και θα τελειώσει η μπαταρία!!!
    εχεις δίκιο,τσάμπα τα λεφτά που έδωσα για αποτρίχωση, ξαναβγήκαν μανα μου..
    Ξεχασα να πω για 3 μέρες που ήρθα Αθήνα,(εσύ που ήσουν; περασα από τα αγαπημένα μου φιλαράκια), εκανα βόλτα τη μισή γκαρνταρόμπα μου, φαντάσου να πάω διακοπές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλέπεις που πρέπει να με ακούς; Εγώ ν δεις ρούχα που παίρνω παρέα, μ΄νο τα παλτό θα αφήσω στη ναφθαλίνη!!!

      Δεν με είχες ενημερώσει φιλενάδα, δεν με είχες ενημερώσει!

      Διαγραφή
  20. Αντηλιακό και αντικουνουπικό είναι must!
    Πιο must απ' όλα όμως είναι η παρέα!
    Αυτή είναι η άποψη μου λατρεμένε μου.
    Πολλά φιλάκια και προσοχή:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου γλυκιά κι εσύ να περνάς πανέμορφα και να μην τους επιτρέπεις να σε ρίχνουν, μου το υπόσχεσαι;

      Διαγραφή
  21. Αγαπάμε Καλύψω-Λάρα!!! Επίσης σε μισώ που θα φύγεις πιο πριν από μένα..αυτό έχω να πω μόνο και θα αποχωρήσω επεισοδιακά...ρίχνοντας και καλά τυχαία την ανθοστήλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, πάει το ζαρζαβατικό στα πατώματα, έλα δω να μαζέψεις τις πορσελάνες απ το μάρμαρο και μη μου το παίζεις κομ ιλ φο!

      Διαγραφή
    2. Εεεεε όχι αγάπη μου...ή φεύγεις γκραντέ ή όχι!! χαχα!

      Διαγραφή
    3. Αχ κακό που με ήβρε

      κε Ντεμίλ, νομίζω είμαι έτοιμη για το πλάνο μου
      N.D.

      Διαγραφή
  22. Ένα κι ένα και τα εννιά!!

    Καλές διακοπές:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Axaxaxa Γελάω ώρα τώρα με τη Νάνα. Είναι το μοναδικό χρήσιμο πράγμα που έχει κάνει ποτέ!
    Να περάσεις καλά στις διακοπές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λατρεμάνη Νάνα είναι μοναδική για συναγερμός, μοναδική!

      Σ ευχαριστώ φίλε μου!!!

      Διαγραφή