Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δευτεριάτικες ανθρώπινες αξίες (θά θελες)

Α φιλενάδα, Δευτέρα σήμερα, τσαγκαροδευτέρα, ακόμα και για μένα τον άνεργο, τη νιώθω ακόμα στο πετσί μου - συνήθεια βλέπεις, ξεχνιούνται έτσι οι συνήθειες; Μπα, είναι δύσκολο να βγει απ το πετσί σου η Δευτέρα ακόμα κι αν δεν δουλεύεις. Μη φανταστείς, χαράματα σηκώθηκα μετά από έναν μεγάλο ύπνο (10.30 είχα ξαπλώσει χτες γιατί δεν ήμουν καλά), ομολογουμένως, χαράματα γιατί ακόμα κι εγώ έχω ένα σκασμό δουλειές να κάνω.

Εν τω μεταξύ, χτες στον ύπνο μου, μέσα σε ένα τρελό όνειρο που έβλεπα που εκτυλίσσονταν λέει στο Σκλαβενίτη και συνέβαιναν διάφορα κουλά είπα στον εαυτό μου, α τι ωραία, μόλις γυρίσω σπίτι να τα κάνω ανάρτηση, φαντάσου φιλενάδα, ακόμα και στον ύπνο μου τι θα κάνω ανάρτηση με ενδιαφέρει. Βέβαια δεν θυμάμαι τίποτα από το όνειρο εκτός από αυτή τη λεπτομέρεια... Άβυσσος...

Το πρωί που λες είχα πάει στην τράπεζα να τελειώσουμε τα του δανείου, σου χω πει, η κοπέλα που με εξυπηρετεί είναι μια κουκλίτσα κι ευγενέστατη κοπέλα, μιλάμε στον ενικό και πολλές φορές λέμε και τα δικά μας. Έτσι και σήμερα, πήγα, φιληθήκαμε, ανταλλάξαμε ευχές, είπαμε πως τα περάσαμε στας διακοπάς και τα σχετικά και να μην στα πολυλογώ εκεί που ετοιμάζουμε τα χαρτιά μου ρχεται μια μπόχα. Κάποιος φιλενάδα από τη διπλανή ουρά είχε κλάσει και μας πήραν τα φασόλια.

Δεν λέω τίποτα, σουφρώνω τη μύτη και βλέπω την κοπέλα να σηκώνει το κεφάλι απορημένη και μου λέει - σου μυρίζει κάτι;

Χαμογελάω και της γνέφω καταφατικά κι εκείνη τη στιγμή η διπλανή της συνάδελφος λέει - δεν αντέχω άλλο, πνίγηκα απ τη βρώμα, πάω λίγο έξω.

Με πιάνουν τα γέλια και της λέω - κάποιος έφαγε στιφάδο για πρωινό και είπε να το μοιραστεί μαζί μας.

Πιάνουν και τη δικιά μου τα γέλια, και με τούτα και με κείνα πέρασε η ώρα.

Κι έρχομαι και αναρωτιέμαι. Είσαι σε δημόσιο χώρο, περιμένεις μια ουρά κι έχεις κι ένα σωρό κόσμο γύρω σου, είναι ακόμα πρωί και χειμώνας, όπερ πόρτες παραθύρια κλειστά. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αν την αμολύσεις ή θα ακουστεί ή θα βρωμίσεις τον τόπο; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι; Δεν σκέφτεσαι λιγάκι; Κάνε υπομονή λίγα λεπτά, βγες έξω και κάνε ό,τι θες, μα είναι δυνατόν;

Μετά απ την τράπεζα πάω στο S/M (όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις) να πάρω ψωμί και γάλα και πάω στο ταμείο και μπροστά από μένα (φυσικά) είναι μια γριά σε αθλία κατάσταση η οποία δεν μπορεί να κουνηθεί. Είναι πολύ μεγάλη κι έχει πρόβλημα. Η ταμίας δε, νεότατη και φρέσκια φρέσκια. Και προσπαθεί η γριά να βάλει τα πράγματα στις σακούλες και η ταμίας κάθεται και την κοιτάζει. Και αναρωτιέμαι. Τόσο δύσκολο είναι να πάρεις μια γαμωσακούλα να το βοηθήσεις το σάψαλο; Δουλειά σου είναι. Τόσο πολύ βαριέσαι που ζεις; Άμα σου στείλω αυτόν/ην που έκλασε στην τράπεζα θα σου αρέσει; Μα να βλέπεις τη γριά να πολεμάει να ανοίξει τη σακούλα και να μην συγκινείσαι; Τι γαϊδούρι Θεέ μου.

Ρε σεις, λίγη κοινή λογική γαμώτο. Να μην αερίζεστε σε κλειστούς δημόσιους χώρους και να βοηθάτε έστω και στο ελάχιστο το συνάνθρωπο. Τόσο δύσκολο είναι; Και μετά μου λες η κρίση θα φέρει παλιές αξίες. Σκατά θα φέρει. Με τα όσπρια που τρώμε γιατί είναι φτηνά, μόνο σκατά θα φέρει. Να βγούμε πάραυτα παρακαλώ!

75 σχόλια:

  1. πήρες τουλάχιστον τον αριθμό του κλάστη; τέτοια βιολογικά όπλα πρέπει να αξιοποιούνται. Ιδικά όταν ξέρεις πότε ο εχθρός μπαίνει στο ασανσέρ να πάει στο γραφείο του μουχουχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δεν βγάλαμε άκρη ποιος/ποια ήταν, είχε μεγάλη ουρά, αλλά μιλάμε για εσάνς ασύλληπτη!!!

      Διαγραφή
  2. Πέστα αγαπημένε μου, κοινή λογική!!
    Το αυτονόητο που λέω και γω.
    Αλλά πουυυυυ;;;.....
    Εγώ δε μπορώ να μη βοηθήσω, όχι μόνο γριές αλλά και μαμάδες φορτωμένες με παιδιά που πολεμάνε να τα κάνουν όλα.....
    Αχ σε τι κόσμο ζούμε;
    Φιλάκια πολλά και καλή βδομάδα:)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη βο'ηθησα εγώ τη γριά στο τέλος, της άνοιξα σακούλες γιατί δεν μπορούσα να τη βλέπω να παιδεύεται. η ταμίας δε, στο τέτοιο της... μέτραγε τα κουπόνια

      Διαγραφή
    2. Είσαι ψυχούλα!
      Σματςςςςςςςςς

      Διαγραφή
  3. Κοίτα μπορεί το θέμα να ήτο ιατρικό και επιβελημένο!!!!

    Άντε βρε καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιατρό χρειαστήκαμε μετά εμείς, στον ΩΡΛ σύσσωμη η τράπεζα και μετά στον αφροδισιολόγο....

      Διαγραφή
  4. καλη βδομάδα, μας ειχε συμβει σε μπαρ, ημασταν λίγοι, η δικη μου παρεα και διπλα μας μια μικρη αδερφη ξερεις στυλ σονταντ, της ξεφυγε ενα βρωμερο πορδακι αλλα τη καταλαβε ολοι κανονικα και κοκκίνισε
    Τον βγαλαμε κλανιτσα για κεινο το βραδυ που σχολιαζαμε τους γύρω! πολυβ γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξαναμπαίνω στο μπλογκ σου εν ώρα εκπομπής μου!!!!!!!! Δάκρυσα και τρέχει και η μύτη!!!
    Προσωπικά πάντως δεν συγχωρώ την αγένεια......τα υπόλοιπα μπορώ και να τα ανεχτώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξαναπάω στην τράπεζα πρωί πρωί που κόντεψε να μου βγει το δημητριακό απ τη μύτη!

      Διαγραφή
  6. Το περασμένο Σάββατο έτρεχα απ' τις εφτά το πρωί και καταλήξαμε με την συνοδεία μου, το μεσημέρι στο roof garden του Σκλαβενίτη για καφέ και έπειτα ψώνια και εκεί. Και ξαφνικά νιώθω την ίδια μπόχα. Εγώ υποψιάστηκα μια κυριούλα κοτσονάτη, γύρω στα 115 που χάζευε την Ακρόπολη και μάλλον είχε επαναφέρει μνήμες απ' τα εγκαίνια της γιατί χαλαρά ήταν εκεί. Και μόλις είπα "μα έλεος δεν ντρέπονται πια, τι βρωμιάρηδες υπάρχουν;!", γιατί φυσικά δεν κρατήθηκα να μην μιλήσω, ύστερα από πέντε λεπτά έφυγε.. Σύμπτωση; Δεν με νοιάζει! Να κρατιούνται, ή πολύ ευγενικά να πεταχτούν στην τουαλέτα!!
    Καλή εβδομάδα και μια υπέροχη εβδομάδα σου εύχομαι!!
    PS: Συνειδητοποιείς ότι ο Σκλαβενίτης σου έχει γίνει έμμονη ιδέα έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ δε μου στειλες μήνμα να ρθω να σε βρω! Α την καημένη, τι να κάνει, άμα γεράσει ο άνθρωπος και τα σχετικά, άμα είχε φάει και τίποτα κρεμμύδια, εκεί να δεις!

      Ναι, μου έχει γίνει, τώρα και στον ύπνο μου!

      Διαγραφή
  7. Δε περίμενα να διαβάσω αυτά που διάβασα αλλά γέλασα πολύ με τον κλασομπανιέρα της τράπεζας!!

    Όσο για τις ταμίες των Σουπερμαρκετ νομίζω ότι έχουν μετατραπει σε ρομπότ εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αναλόγως το κατάστημα, θεωρώ ότι είναι και θέμα προϊσταμένου. Εγώ προσωπικά αν την είχα υφισταμένη τη μπουμπού θα της έκανα καψόνια μέχρι να ξεβαρεθεί.

      Διαγραφή
  8. Αυτό με την κλανιά θα το περάσω ασχολίαστο και πάω στην ταμία. Η κυρία είναι αντιεπαγγελματίας κι όχι μόνο η συγκεκριμένη, πλέον ο περισσότερος κόσμος το κάνει από αντίδραση που δεν πληρώνεται σωστά!

    Τον συνάθρωπο ο νεοέλληνας δεν τον βοηθούσε όταν μπορούσε τώρα σε καιρό κρίσης πιστεύεις ότι θα βοηθείσει και δεν θα περιμένει απλά την ευκαιρία να του πάρει το κεφάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ δεν πληρωνόμουν καθόλου 5 μήνες αλλά τη δουλειά μου την έκανα και μάλιστα με το παραπάνω. Ο πελάτης δεν μου φταίει σε κάτι και να είναι η μαντάμ ευγνόμων που ο πελάτης υπέρχει για να παίρνει όσα παίρνει. Αν έχει πρόβλημα με την εργοδοσία να το βγάλει εκεί, όχι στη γριά τη δύστυχη...

      Τι να πω για το 2ο σκέλος, είχα μια ελπίδα ότι θα αλάζαμε αλλα μπααααααααα...

      Διαγραφή
  9. έχεις δίκιο πατέρα, καμία αξία, τα πράγματα χειροτερεύουν ολούθε, η κρίση είναι συνολική και παντού - καλά που με μεγάλωσες με αρχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, δεν θα δινα στο γιο μου, τον κανακάρη μου τις σωστές κατευθύνσεις;

      Διαγραφή
  10. Γι αυτό, ειναι ταμίας στο σούπερ μάρκετ και δεν ειναι Διευθύντρια σε πολυεθνική. Το μυαλό της τόσο φτάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγά να μην αναδείξει η κρίση παλιές αξίες, η κρίση θα φέρει κρίση αξιών κι αυτό δυστυχώς επιβεβαιώνεται κάθε μέρα... Με τις υγείες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενας χρόνος και 2 μήνες και κάτι ψιλά έχουν περάσει και όποτε έρχεται η παρασκευή πετάω στα σύννεφα και όποτε φεύγει η κυριακή πέφτω σε κατάθλιψη. Ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει..

    Αυτός/αυτη που έκλασε μάλλον στόχευε να εξαφανίσει άπαντες απο την ουρά ωστε να μην περιμένει και να τελειώνει μια ώρα γρηγορότερα. Όλα τα περιμένω πλέον απο τον κόσμο που δυασανασχετεί ακόμα και σε μία ουρά για το ταμείο.

    Αυτό δε με την γριούλα τι να πω.. πάλι καλά που δεν της έβαλε και τις φωνές να τελειώνει για να μην καθυστερεί ο επόμενος.

    Για ποιές αξίες να μιλήσουμε? έχουμε καταντήσει να είμαστε τα πιο εγωιστικά καχύποπτα γουρούνια. Εγω προσωπικά ανήκω ακόμα σε διαφορετική κατηγορία.

    Πολλά φιλάκια μοσχομυρωδάτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δεν ήταν κλανιά, ήταν όντως σχέδιο εξόντωσης, όμως είχε παράπλευρες απώλειες...

      Αν τολμούσε να πει λέξη η εν λόγω ταμίας θα δεις τι θα άκουγε, γιατί καλός καλός αλλά μέχρι να τα πάρω...

      Διαγραφή
  13. Έτσι, να τα λέμε αυτά προς γνώση και συμμόρφωση!
    Επίσης θέλω να προσθέσω ότι χάρηκα πάρα πολύ που γνώρισα την φιλενάδα! Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είναι τόσο μα τόσο αξιαγάπητη!
    Και τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι ο Π. ήταν εξαιρετικά όμορφος και σαγηνευτικός προχθές το βράδυ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να τα λέμε γιατί α. Ζώα, ε ζώα...

      Κι εγώ χάρηκα πολύ που σε είδα μετά από τόσον καιρό!!! καλός ήταν αλλά σαν κι εμένα κανείς!

      Διαγραφή
  14. Δύσκολη μέρα σήμερα. Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω, ούτε να γελάσω.
    Καλή Εβδομάδα φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εύχομαι περισσότερη ευγένεια και ευγενέστερες μυρωδιές, για την υπόλοιπη εβδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αααααααααχχχχχ, αυτό με τις κλανιές !!! Πόσο το απεχθάνομαι, Χριστέ μου !!! Πριν μερικά χρόνια στο γραφείο δίπλα μου καθόταν ένας βρωμερός και τρισάθλιος τύπος, ο οποίος έκανε και την κλασική (εκ του "κλάνω") κίνηση - ανασηκώνω-το-ένα-κωλομέρι-για-ν'-ακουστώ-καλύτερα - άφηνε την πορδή κι έλεγε κι ένα "'Scuse me" κι όποιον πάρει ο Χάρος !!! Του την είπα μια μέρα άγρια και μου λέει ότι έχει δυσανεξία στα κρεμμύδια και στα σιτηρά. "Ε, μην τα τρως τότε ή όποτε τα τρως να βάζεις τάπα στο κώλο σου !!!" του φωνάζω αγανακτισμένη και το γραφείο ξεσπάει σε χειροκροτήματα. Από τότε δεν το ξανάκανε - χιχιχιχιχι !!!

    Και στην υπάλληλο του Σκλαβενίτη έπρεπε να της την πεις χοντρά ! Και να την αναφέρεις και στον Προϊστάμενο ! Την γαϊδούρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
      καλά του έκανες του βρωμιάρη, άκου εκεί δυσανεξία, τι τα τρως τότε βρε βρωμιαρη; Τι;

      Διαγραφή
  17. Να σου βρήκα δουλειά.
    Τώρα με την κρίση,μόνος σου το είπες, τρώμε όσπρια μέχρι να πεθάνουμε σε θάλαμο αερίων.
    Κάνε εμπόριο οσπρίων να γεμίσουν οι τσέπες σου χρήμα....
    Γιατί να έχεις μόνο τις συνέπειες των οσπρίων να σε ενοχλούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα με χεις εμένα για έμπορο; Μετά από αυτό το post δεν σου βγήκε έντονα η καλλιτεχνική μου φύση; Όχι; Γιατί;

      Διαγραφή
  18. τι τραβάς γλυκέ μου!!!
    και τι γαϊδούρα η ταμίας στο σούπερ μάρκετ!

    φιλιά γλυκέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για την μερα πια θα διαφωνησω,για μενα πλεον η κυριακη ειναι η χειροοτερη μερα!Θα σου προτεινω να κατι γιαυτους που κλανουν ετσι αυθαιρετα χαχαχα να εφοδιαστεις φελους και να τους δινεις!Οσο για τις/τους ταμιες εχω να πω πως δεν μου εχει τυχει μεχρι τωρα κατι τετοιο γτ θα τους επερνε ο διαολος και θα τους σηκωνε αν γινονταν μπροστα μου,αντιθετος εδω στον τοπο μου ειναι χαμογελαστοι ανεξαρτητος φυλου ή ηλικιας πελατη.Εχω δει μονο αναιδεις πελατες και κυριως κατι"κυριες" με μυτη ψηλα που αντιμετωπιζουν τις/τους ταμιες σαν παρακατιανους.σιχαμενο ειδος ανθρωπου για μενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτοί είναι σιχαμένοι άνθρωποι, σαφώς και είναι, το θέμα είναι όλοι στις συναλλαγές μας να είμαστε ευγενείς το λιγότερο...

      Διαγραφή
  20. Μπορεί να είχε περίοδο η ταμίας και δεν μπορούσε να σηκωθεί γιατί είχε λερώσει...
    Τι λέει ο στόμας μου!
    Τα φιλιά μου αγαπητέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, ροδομάγουλη σαν την αυγή ήταν, απλά βαριόταν να κουνηθεί...

      Διαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό πάλι που δεν βοηθάνε στο σούπερ μάρκετ εδώ μου κάθεται...
    Εχω κάνει κι ανάρτηση γι'αυτό...
    Mα είναι δυνατόν να δω την μπροστινή μου που έχει ένα σκασμό πράγματα και να μην κάνω να τη βοηθήσω? Και γριά να μην είναι θα το κάνω!
    Συνήθως τη στέλνω από την άλλη μεριά να βάζει σε σακούλες και γω της αδειάζω το καρότσι... και φεύγω με ένα χαμόγελο ικανοποίησης ότι έκανα μια καλή πράξη... μου χαμογέλασε ένας άνθρωπος και ήμουν έμπνευση για κανα δυο άλλους!

    Τώρα για το αέρισμα... απαπαπα δε θέλω να το σκέφτομαι...
    Ομως πολλές φορές γίνεται χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις και αυτό σε κάνει να νιώθεις πολύ αμήχανα... (δε θέλω να πιστεψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που το κάνουν επι τούτου... )

    Φιλάκια αρωματισμένα και καληνυχτούδια!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τη θυμάμαι την ανάρτηση και σε σκέφτηκα εκείνη την ώρα...

      Μωρέ, αν θες μπορείς να το ελέγξεις, αν θες πάντα!

      Διαγραφή
  23. Αντίστοιχη εμπειρία με την πρώτη που αναφέρεις, έζησα πριν από μερικά χρόνια σε πτήση από Αθήνα προς Μπολόνια. Κάποιος επιβάτης φρόντισε να μας "αρωματίζει" διαρκώς καθόλη τη διάρκεια της πτήσης. Φτάσαμε ζαλισμένοι σαν τα κοτόπουλα από τις αναθυμιάσεις! Εφιάλτης πραγματικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α τι καλά να χεις έναν τόσο υπέροχο συνεπιβάτη, δίνει άρωμα στη ζωή σου. Εκεί είναι που ή τον κλειδώνεις στην τουαλέτα (αν είσαι καλός άνθρωπος), ή τον πετάς απ τη μπουκαπόρτα να κλάνει στη στρατόσφαιρα (αν είσαι ο tremens)

      Διαγραφή
  24. tremenes μου πάρε αυτό για αρχή και σε λίγο θα είμαι και πάλι κοντά σου...Στο λεωφορείο. Μια κυρία καλοντυμένη και υπεράνω δυσανασχετεί που η μοίρα την έριξε να ταξιδεύει με αυτό το μέσον. Στριμωξίδι. Ενας μάγκας που βρίσκεται πίσω της αμολάει μια πορδή. Η κυρία σκεπάζει τη μύτη με το χέρι της. Ο μάγκας ξανακλάνει. Η κυρία βγάζει ένα μαντιλάκι και το βάζει στη μύτη της. Ο μάγκας επαναλαμβάνει το πέρδεσθαι. Η κυρία φτύνει στο μαντιλάκι της. Ο μάγκας λέει «Μπα, είχε και κουκούτσι;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τη δόλια, α τη δύστυχη, της την είπε και ωραία ο κλανόμαγκας!

      Διαγραφή
  25. μετά από κάμποση ώρα ο μάγκας ανέβηκε σε άλλο λεωφορείο....
    Εκεί ήταν μια άλλη κυρία η οποία μοσχοβολούσε και ο μάγκας της ιστορίας όπως ήσαν όρθιοι και στριμωγμένοι έχωνε την μύτη του στον λαιμό της καλοκοσμικής κυρίας έπαιρνε ,βαθιά εισπνοή ,γιατί του άρεσε όπως μύριζε, και μετά το τέλος της εισπνοής έλεγε:Ααααχ!
    Μετά από δυο -τρις φορές που το έκανε γύρισε η κυρία ενοχλημένη και του είπε
    -Bvlgari των 80 ευρώ!
    Ο μάγκας δεν είπε τίποτα αλλά αμέσως ρίχνει μία σφυριχτή,παρατεταμένη.....
    Γυρνά η κυρία και τον κοιτάει με απαξιωτικό βλέμμα κάνοντας:Πφφφφ!
    Οπότε αυτός με χαμόγελο στο στόμα της λέει:
    -Φασόλια Φαρσάλων των 2 ευρώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      τώρα να σου πω, αν ήταν τέτοιο πειραχτήρι θα γελούσαμε τουλάχιστον, ο δικός μας ήταν κρυφή πληγή!

      Διαγραφή
  26. ....ξέρεις μια παροιμία που λέει ότι αυτός που τη μυρίζετε πρώτος ,αυτός την έκανε;;;;
    λέω εγώ μήπως;;;μήπως εκείνες οι σαλάτες,τα καρπάτσια,οι τόνοι,τα τα τα τα ....έκαναν την έξοδο του Μεσολογγίου ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, όχι, είμαι αθώος, εγώ μόνο κατουριόμουν τρελά και προσπαθούσα να το κρύψω!

      Διαγραφή
    2. μη χασεις και δεν αναλυσεις το θέμα!!!
      γελάει κι ο άλλος!!τι γελας τρεμενς;;;

      Διαγραφή
    3. Μα για γέλια είναι βρε κουτό μου!!!!

      Διαγραφή
  27. Σε αγαπω.....χαχαχαχαχαχαχα Εισαι θεος...χαχαχαχα

    Λοιπον οι γιατροι λενε πως το κλανίδι ειναι υγεία, αλλά και πάλι δε το βρίσκω σωστό να το απελευθερώνει κανείς σε δημόσιο χώρο. Ας βγει έξω καλά λες.

    Τωρα για τη γιαγιουλα το σαψαλο...χαχαχα....αφου δε σκεφτηκαν να την βοηθησουν οι δικοι της ανθρωποι και την αφησαν να βγει εξω....πως ειναι δυνατον να την βοηθησει μια ασχετη η οποια κανει μια δουλεια για 300 ευρω;;;;;;;;;

    Φιλιά πολλά αγαπημένε μου τρεμένς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε υγεία είναι, δε λέω, αλλά όχι για τους υπολοίπους, δε φαντάζεσαι μπόχα, κόντεψαν να βγουν τα σωθικά μας...

      Όσο για την ταμία δεν έχει καμία δικαιολογία. Κι εγώ ήμουν εντελώς απλήρωτος 5 μήνες και αν μη τι άλλο τη δουλειά μου την έκανα σωστά. Άμα δεν της αρέσει να κάτσει στο τσαρδί της. Η γριά μπορεί να μην έχει κανέναν να τη βοηθήσει από συγγενείς, μα τη λυπήθηκε η ψυχή μου...

      Διαγραφή
  28. στα δικά μας τώραααααα...ρε παιδάκι μου καλά έκανε όποιος και αν τη έκανε...θες είναι τράπεζα ,θες είναι καφέ,θες είναι εκκλησία,υπηρεσία,ασανσέρ,θέατρο,σινεμά,μπουζουκερί,goodys,mac, αυτά τα αέρια πρέπει να βγαίνουν από μέσα μας,διαφορετικά θα γινόμασταν μπαλόνια..
    πρέπει όμως και να ξέρεις,να είσαι μάστορας,καλλιτέχνης να έχεις τη γνώση του πορδίζειν,αλλά και τη γνώση του χώρου και τόπου που θα την αμολήσεις...
    στο σπίτι σου πχ,μπορείς να τη πας βόλτα από το καθιστικό στο wc,από το wc αν σου έχει ξεμείνει καμία,στη κουζίνα που μαγειρεύει η γυναίκα σου,οπότε τής πετάς ένα:πάλι κουνουπίδιιιι και καθάρισες...
    μπορείς ακόμα να τη βγάλεις στη βεράντα...το καλοκαίρι... να απολαύσετε μαζί τα άστρα και το φεγγάρι...το χειμώνα μη το κάνεις,θα την αρπάξετε...
    μπορείτε να κοιμάστε και παρεουλα... είναι τόσο ζεστή και τρυφερή που δε θες να την αποχωριστείς...αν όμως την αποχωριστείς,βγάλε το κεφάλι σου γρήγορα από τα παπλώματα,να πάρεις αέρα,ανάσα ...απ τη συγκίνηση του αποχωρισμού...
    μπορείς να τη πάρεις μαζί σου στο ασανσέρ...κράτησέ τη,φύλαξέ τη γιατί μετά θα ανέβεις πέντε ορόφους με τα πόδια...
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΝΕΧΕΙΑ 1.
      μπορείς να τη πάρεις στο γραφείο,η συντροφιά της είναι μοναδική...στο δρόμο για το διάλειμμα,άφησέ την να στέλνει τα χαιρετίσματα σε όποιο συνάδελφο σου κάνει τη ζωή δύσκολη...
      μπορείς να τη πάρεις σε όποια υπηρεσία θες,εφορία,ΔΕΗ,τράπεζα,δήμο...
      η τετρακοσιοστή σειρά που έχεις...τέλος...δεν υπάρχει πια.... ένα βογκητό της αρκεί...είσαι μόνος πλέον.
      μπορείς να τη πάρεις στο λεωφορείο,στο τρένο,στο σινεμά...ένα ψιθύρισμα της,σου χαρίζει την άνεση,την άπλα,την απόλαυση,που σε αυτούς τους χώρους δύσκολα βρίσκεις...

      Διαγραφή
    2. Οπότε τη βρίσκεις μια ζεστή συντροφιά που αποσυμφορίζει γεμάτους χώρους... δε διαφωνώ αρκεί να μην είμαι εγώ κάπου εκεί κοντά...

      Το πόσο απόλαυσα την κλανοκουβέντα μας δε φαντάζεσαι! Και να φανταστείς ότι μόλις το ανέβασα το μετάνιωσα γιατί το βρήκα κακό ως θέμα...

      Διαγραφή
    3. α πα πα!!!!πάλι εδω!εγω δεν διαβασα τιποτα απο όσα λέει!!
      την απολαυσε λεει ο άλλος!!!!!!
      Ε Λ Ε Ο Σ !!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. χαχαχαχαχαχαχα, τι να σε κάνω που μου είσαι ευαίσθητη!!!

      Διαγραφή
  29. Είσαι αποθέωση!! φαντάσου το σκηνικό με την πορδή να το απολαύσεις σαν συνεπιβάτης στο τεράστιο ΚΟΚΚΙΝΟ ασανσέρ του πύργου των Εξαρχείων,τι θα εκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τεράστια πρόκληση...είναι το κάλεσμα για μονομαχία στην αρένα...πρέπει οπωσδήποτε με ότι δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα έχεις να αγωνιστής..
      μη δώσεις την ευχαρίστηση στον άλλο,της νίκης με κάτω τον κώλο...αμόλησε ότι έχεις και δεν έχεις και ίσως είσαι εσύ ο νικητής...αν δε αγωνιστής εσύ,κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση σου και τότε το παιχνιδάκι έχει λήξη με δύο η και τρία μηδέν...άρα κλάνω και 'γω και ο θεός βοηθός ....

      Διαγραφή
    2. @ΦΟΥΛΗ
      Θα βγάλω το Άκουα Φόρτε απ την τσάντα και θα τον ραντίσω στα μούτρα... να φύγει η κλανίλα βρε αδερφέ!

      @Κωστας
      Επειδή η παραγωγή μου είναι εξαιρετική νομίζω θα νικούσα, βέβαια εξαρτάται και τι έχεις φάει, το στιφάδο είναι απλά αήττητο!

      Διαγραφή
  30. Καθόλου δεν το γελάμε, διότι το θέμα είναι κρίτικαλ ουχί μόνο για τη δική σου την μυτούλα, αλλά για την επιβίωση του πλανήτη! Διότι το πτηνό (γνωστό για την οικολογική του συνείδηση) έχει να υπενθυμίσει ότι η πορδή ευθύνεται και για το γκλόμπαλ γουόρμινγκ, διότι απελευθερώνει μεθάνιο. Ειδικοί επιστήμονες εξετάζουν ήδη τα αέρια που αφήνουν οι αγελάδες (http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/2274995/Cow-farts-collected-in-plastic-tank-for-global-warming-study.html) και είναι βέρι βέρι συγχυσμένοι με τα πορίσματα. Βέβαια κι εγώ θα ήμουν βέρι βέρι συγχυσμένος αν ήμουν επιστήμονας με τα ντοκτορά μου και με έβαζαν πίσω από την αγελάδα να μετράω τις πορδές της μη-χειρότερα. Άσχετο: γιατί ειδικά των αγελάδων και όχι ας πούμε των κορμοράνων ή των κροκοδείλων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διότι αγαπημένο πτηνό, λέει στο άρθρο το οποίο εδιάβασα και σκέφτηκα, τι τραβάνε οι δόλιες αγελάδες, δε φτάνει που τους τραβολογάνε τα βυζά μια ζωή, τις σφάζουνε και τις λένε και αγελάδες, τους βάζουνε και πλαστικά βυτία στην πλάτη συνδεδεμένα με τον πρωκτό - Θου Κύριε φυλακί - ότι οι αγελάδες έχουν αργή Pepsi κι εξ ου και η παραγωγή.

      Αναρωτιέμαι, όταν η συγχωρεμένη ανέβαζε την Pepsi στο θέατρο το είχε υπ όψιν; να μια άλλη διάσταση στο πρόβλημα...

      Ο δικός μας δεν υπερθέρμανε τον πλανήτη, να, μια τρυπούλα έκανε στο όζον ο δύστυχος...

      Διαγραφή
  31. τρόποι μηδέν!!!!
    τσ τσ τσ τσ!!!!

    χάρηκα πολύ που σε γνώρισα,είσαι ακριβώς όπως σε φανταζόμουν!
    θεός!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πεις, o tempora o mores, τς τς τς (ναι ναι καλά ο Αστερίξ που με έμαθε λατινικά)

      Καρδιά μου εσύ κεφάτη, δεν καταφέραμε να το απολυπούμε όμως, next time, ναι;

      Διαγραφή
  32. α!κερδίσατε και στο κουίζ!περάστε να παραλάβετε το δώρο σας!
    τυχερούλη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αλλαγή θέματος τώρα ,γιατί κατι μου βρωμάει!του Κωστα θα είναι σίγουρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ, δεν βρίσκω θέμα να γράψω, η ανεργία έχει τα κακά της...

      Διαγραφή
  34. Τα λέει όλα ο επίλογος..κι εγώ αυτό πιστεύω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή