Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Go or Go Ahead

Α ρε φιλενάδα, τελευταία εργάσιμος σήμερα για τη σεζόν, τη μέρα αυτήν την περίμενα πως και πως για πολύ καιρό, θα έπρεπε να πετάω έτσι δεν είναι; Δεν στο χω όμως να περιμένεις από μένα κάτι τέτοιο, έχω μια θλίψη (φαντάσου ότι στο τραίνο το πρωί μπήκαν 2 αδέρφια, ο μεγάλος με το ακορντεόν και η μικρή με το ποτηράκι γύρω στα 10 εκείνη, στα 14 αυτός, 2 κουκλιά απίστευτα που ζητιάνευαν και αντί να εκνευριστώ όπως κάνω συνήθως στενοχωρήθηκα τόσο πολύ που δάκρυσα πίσω απ τα Prada γυαλιά μου. Και μη με ρωτήσεις αν έδωσα, δεν δίνω, δεν δίνω ειδικά σε παιδιά). Εκτός της μικρής θλίψης και μελαγχολίας που με διακατέχει έχω κι έναν εκνευρισμό και μια κούραση. Αλλά για όλα, μα για όλα σου έχω την εξήγηση.

Βλέπεις καρδούλα μου, πάντα κάθε φορά πριν φύγω για αρκετό καιρό, έχω πολλά να κάνω με αποτέλεσμα να κουράζομαι πολύ περισσότερο απ ότι συνήθως. Επειδή είμαι προγραμματισμένο ζώο όμως τα κατεφέρνω σχεδόν καλά αν δεν κάτσει κάτι στραβό. Μέχρις εδώ καλά, όλα οργανωμένα ώστε να ολοκληρώσω εργασίες σήμερα και αύριο πουρνό πουρνό να πάρω το κάρο και να οδέψω ησύχως και γεμάτος ευτυχία στη Φτωχομάνα (βλ. συμπρωτεύουσα). Χτες λοιπόν το απόγευμα κλείστηκα σπίτι κι έκανα δουλειές μέχρι αργά το βράδυ. Είχε και μια πανσέληνο απίθανη, δεν είναι καλή λέει κάποιος η πανσέληνος, αλλά εμένα πολύ με εντυπωσιάζει η αλήθεια είναι!

Μετά τις εργασίες αποφάσισα λιγάκι να χαλαρώσω στον καναπέ και κατά τις 00.30 έσουρα το κουρασμένο πλην υπέροχο κορμί μου στο κρεβάτι για νανάκια.

Νομίζεις.

12.30
Με το που ξαπλώνω γυμνός πάνω στα ωραία μου σεντόνια και παίρνω τη θέση που πρέπει (αυτό με τη θέση είναι μοναδική εμπειρία, κάθε βράδυ θα ξαπλώσω παίρνοντας αγκαλιά το μαξιλάρι πλάγια πλακώνοντας το δεξί χέρι. Όταν θα αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος ανακαλύπτω ότι δεν με βολεύει τελικά αυτή η θέση και γυρίζω απ την άλλη για να μείνω εκεί μέχρι το πρωί), αρχίζει να με γλυκοπαίρνει ο Μορφέας ο αγαπημένος μου φίλος.

12.40
Γουβ γουβ γουβ το σκυλάκι από κάπου κοντά. Στουμπώνω τις ωτοασπίδες. Γουβ γουβ γουβ εκείνο διαπερνόντας τις. Γυρίζω απ την άλλη. Γουβ γουβ γουβ ασταμάτητα. Βρίζω και βάζω μαξιλάρι πάνω στο κεφάλι. Αρχίζω και ιδρώνω και βγάζω μαξιλάρι απ το κεφάλι. Γουβ γουβ γουβ. Σηκώνομαι πάνω και προσπαθω να εντοπίσω από που έρχεται. Δεν μπορώ. Αντιλαμβάνομαι ότι πρέπει να βγάλω τις ωτοασπίδες για να μπορέσω. Το κάνω. Είναι κάπου στην πολυκατοικία οπότε πρέπει να απομονώσω και φωταγωγό και μπαλκόνι. Κλέινω πόρτες και μπαλκονόπορτες και ξαναξαπλώνω. Όλα καλα.

1.40
Ξυπνάω κάθιδρος μιας και με κλειστή την μπαλκονόπορτα έχει τρομερή ζέστη. Ανοίγω την μπαλκονόπορτα να δω αν έχει σταματήσει το σκυλάκι. Δεν έχει. Γουβ γουβ γουβ. Ξανακλείνω τη μπαλκονόπορτα. Γυρίζω τον ανεμιστήρα να με χτυπάει συνέχεια και ξαναξαπλώνω. Με ενοχλεί το μαξιλάρι που είναι υγρό απ τον ιδρώτα. Το αλλάζω. Ξανακοιμάμαι.

3.05
Ξυπνάω ταραγμένος. Όπως έχω ξαπλώσει πλαγιομπρούμητα με έχει πιάσει τρελή φαγούρα στην πλάτη. Προσπαθώ με όσο το δυνατόν λιγότερες κινήσεις να ξυστώ. Δεν φτάνει το χέρι μέχρι εκεί. Προσπαθώ με το άλλο. Τίποτα. Προσπαθώ να το αγνοήσω. Αδύνατο, όσο πάει και δυναμώνει και θέλω να ουρλιάξω. Σηκώνομαι και αρχίζω να τρίβομαι σαν τη γάτα στην κάσα της πόρτας. Τίποτα. Πάω στην κουζίνα βρίζοντας θεούς και δαιμόνους, βρίσκω μια μακριά πηρούνα και με λύσσα τρυπάω σχεδόν την υπέροχη πλάτη μου. Το ψητό έτοιμο για φάγωμα. Η φαγούρα φεύγει αλλά παίρνω καλού κακού την πηρούνα μαζί μη με ξαναπιάσει.

4.15
Πνίγομαι με το σάλιο μου την ώρα που κοιμάμαι. Βήχας τρελός. Είμαι τόσο κουρασμένος που δε θέλω να σηκωθώ να πιω νερό. Βήχω συνέχεια και ο λαιμός γδέρνεται. Σηκώνομαι και πίνω νερό. Τίποτα. Στέκομαι όρθιος κανά 10λεπτο μπας και περάσει. Είμαι ένα αξιοθρήνητο πλάσμα. Με μισώ. Θέλω να εξαϋλωθώ στο σύμπαν να ησυχάσω. Δεν μ αγαπάει κανείς.
Περνάει ο βήχας. Ξαπλώνω και κοιμάμαι σε κλάσματα δευτερολέπτου. Μετά από λίγο ο γδαρμένος λαιμός και για το υπόλοιπο της βραδιάς επειδή με ενοχλεί με αναγκάζει να ξυπνάω, να βήχω, να βρίζω χαμηλοφώνως και να ξανακοιμάμαι.

6.45
Ξυπνάω χωρίς λόγο. Αναρωτιέμαι τι ώρα να ναι. Κοιτάζω και θυμάμαι ότι έχω βάλει ξυπνητήρι στις 7.30. Γυρνοβολάω σαν δαιμονισμένος στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, οπότε σηκώνομαι σε αθλία κατάσταση για να φτιάξω καφέ.

Κι έτσι που λες κύλησε μια άθλια νύχτα. Άθλια. ¨Εχω χρόνια να κοιμηθώ τόσο χάλια. Μόνο η Νάνα δεν μπήκε στο δωμάτιο να αρχίσει να τσιρίζει. Οπότε όπως καταλαβαίνεις η διάθεση - σωματική και ψυχική είναι χάλια. Μαύρα.

Ελπίζω μόνο να μη σκάσει τίποτα εδώ μέσα και φύγουμε αργά. Όσο ζω ελπίζω φιλενάδα. Όσο ζω ελπίζω.



Όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν θα μπορούσα παρά να κλείσω τη σεζόν με γκρίνια. Θα μπορούσα να σου γράψω τι ωραία που φεύγω (ισχύει), τι ωραία που πάω στο μωρό μου (ισχύει), τι υπέροχη που είναι η ζωή (ισχύει) και τα τοιαύτα. Όμως έχω ένα ίματζ να διατηρήσω και για αυτό σου γράφω τη γκρινιάρικη αλήθεια μου!


Οπότε φιλενάδα, αυτό είναι το τελευταίο post του καλοκαιριού, αύριο τέτοια ώρα θα ταξιδεύω στ' όνειρο, θα πηγαίνω εκεί που θέλω καιρό τώρα να είμαι.

Να περάσεις κι εσύ υπέροχα, να μου ξεκουραστείς και τα λέμε πάλι το φθινοπώρι που θ αρχίσουν να πέφτουν τα φύλλα τα χρυσά, τώρα προς το παρόν έχει μπάνια και αγάπες!!!!!




ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

35 σχόλια:

  1. και μόνο που το διάβασα με έλουσε κρύος ιδρώτας. το να μην μπορέσω να κοιμηθώ είναι το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έλα, είναι η ανησυχία για τις διακοπές. όλη η κούραση τώρα σε βρήκε.

    χαλάρωσε. σκέψου τι θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, τι θα κάνεις εκεί και όλα θα φτιάξουν.

    και μόνο που θα είσαι τόσο καιρο με την αγάπη σου, φτάνει να σε κάνει να ξεχασεις μια άσχημη νύχτα!

    καλά να περάσεις γλυκέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αγάπη μου, τέτοια βραδυά ήταν πραγματικά εφιαλτική. Αύριο όμως όλα καλά. Θε σου τηλ αργοτέρα να τα πούμε. Φιλιά μανάρι μου!

      Διαγραφή
  3. Αγαπημένε μου,
    σου εύχομαι να περάσεις τέλεια!
    Καλύτερα απ' ότι ονειρεύεσαι!

    Φοβερό πάντως!!
    Κοιμόμαστε με τον ίδιο τρόπο, στην ίδια θέση, που αλλάζει μετά κτλ...
    Ακριβώς όμως!

    Λοιπόν, ξανά ευχούλες πολλές καρδούλα μου.
    Να περάσεις υπέροχα, να χαλαρώσεις, να ζήσεις τ' όνειρο:)!
    Καλό ταξίδι να χεις, χωρίς απρόοπτα.

    Θα σε περιμένω όταν γυρίσεις να μου τα πεις όλα!

    Καλές διακοπές γλυκέ μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο παιδεμά κι εσύ πριν κοιμηθείς ε; Ρυτυχώς, δεν είμαι μόνος!!!
      Κι εσύ ματάκια μου, θα στα πω όλα λεπτομερώς όταν γυρίσω!

      Διαγραφή
  4. την ίδια στάση έχουμε στον ύπνο ,μόνο που εγω το μαξιλάρι το βάζω απο τη μεριά του συζύγου για ευνόητους λόγους,χιχιχιχι...
    δεν σου έφταιγε τίποτα ,απο την αγωνία σου να φύγεις δεν κοιμόσουν...
    άντε στο καλό ,να περάσεις ονειρικά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι παιδί μου, δεν έχω εγωνία, εν τω μεταξύ επειδή φεύγω συνέχεια για πάνω το έχω συνηθίσει, ήταν να μου γίνει η νύχτα μαύρη, τι να πω!!!

      Ωστε έτσι με το μαξιλάρι ε; τα ίδια μου κάνει και ο δικός μου, το καλοκαίρι για να μην ιδρώνει λέει.... για να το ψάξω λίγο!

      Διαγραφή
  5. Η γκρίνια πριν τις διακοπές είναι κάτι σαν καλό κατευόδιο. Τώρα που έγινε κι αυτό, οι διακοπές θα είναι ιδανικές! Θα δεις!!

    καλά να περάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, να φεύγει η γρουσουζιά από πάνω μας για να περάσουμε καλά!!!!

      κι εσύ να περάσεις τέλεια!!!

      Διαγραφή
  6. Άσε τις δικαιολογίες, όλα τα έκαμες σκόπιμα για να μου το παίζεις μετά άυπνος και ότι πρέπει να αναπληρώσεις τάχα-μου ύπνο στις διακοπές και να μου χτυπάς τα 12ωρα στο κρεβάτι! :)

    Να περάσεις ζούπερ τέλεια και να αφεθείς στις πιο γλυκιές σου απολαύσεις. Άντε να μας γυρίσεις μπραντ νιου από Σεπτέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το είχα σκεφτεί έτσι πτηνό μου αγαπημένο αλλά δεν είναι καθόλου κακή ιδέα, καθόλου σου λέω!!!!!

      Κι εσύ καλέ μου να περάσεις πανέμορφα και να χουμε να ανταλάσσουμε εμπειρίες εκδοτικές!

      Διαγραφή
  7. Κοιμόμαστε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο... στο πλάι καβαλώντας ή βάζοντας μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια... (υγ. είσαι σίγουρος ότι αυτό στο μαξιλάρι είναι ιδρώτας?... γιατί εγώ δεν... :)
    Το συγκεκριμένο μαξιλάρι το'χω ειδικά για αυτή τη δουλειά... ενίοτε σκεπάζω με το ένα μου πόδι και τον διπλανό μου χιχιχι.
    Παράξενο πράγμα με μένα... με 2 σκυλιά μεσα στο σπίτι και 11 στο συγκρότημα ούτε γαβ ούτε γουφ μόνο ο γάτος πηδάει κάθε πρωί πάνω μου νιαουρίζοντας και με ξυπνάει... :(
    Πέρνα καλά και για μένα, ναι??

    Y.Γ. Ψηφίζω δαγκωτό ανεμιστήρα οροφής... άαααλλο πράγμα... θα με θυμηθείς... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ στα πλάγια ε; Το μαξιλάρι στο κεφάλι τι άλλο να έχει εκτός από ιδρώτα βρε;
      Αυτό το σκυλάκι πρέπει να είναι καινούριο και είναι στο στάδιο της προσαρμογής... υπομονή, ελπίζω μέχρι να γυρίσω να έχει σταματήσει!

      Φιλιά πολλά κι εσύ να περάσεις καλά ακόμη κι εδώ!

      Διαγραφή
    2. ααα γι'αυτό έλεγες?!!
      Εγώ έλεγα για το άλλο... :)))
      Φιλακι..

      Διαγραφή
  8. Πάντα μπρούμυτα με το μαξιλάρι μισό στο κεφάλι,και στο στήθος, πόδι αριστερό σε στάση γονατίσματος,ετσι δεν πιέζω τη σέξι κοιλίτσα μου! και ξαφνικά το γατί αν πηδάει στην πλάτη ετσι που να σε τρομάζει,όσο και να το λατρεύω το σκασμένο καμιά μερα θα το πνίξω..
    Καλά να περάσεις φιλενάδε,με όμορφες βουτιές σε δροσερές θάλασσες!!
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς κι εγώ! Αυτό με ο γατί το είχα πολύ παλιά το οποίο ορμο΄σε στην πατούσα μου που την κουνούσα τη νύχτα στον ύπνο μου, έμφραγμα!

      να περάσεις υπέροχα φιλενάδα!!!

      Διαγραφή
  9. Λοιπον, τη νυχτα πριν ταξιδεψω για διακοπες κοιμηθηκα 1,5 ωρα προκειμενου να ετοιμαστω φυσικα, αλλα και να τακτοποιησω εκκρεμοτητες που προεκυψαν κυριολεκτικα τελευταια στιγμη!!! Αλλα περασα σουπερ μια εβδομαδα στο νησι!!! Ευχομαι να περασεις απιθανα κι εσυ!!!!! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα έτοιμα, άυριο πρωί πρωί ξεκινάω! Σ ευχαριστώ ομορφιά μου κι εσύ το ίδιο!!!

      Διαγραφή
  10. θα περάσεις τελεια (χρησμός) και γραψατολ για οποιον σε πειράξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι, τέτοια λέγε μου να με φτιάχνεις! Φιλιά πολλά καλέ μου!

      Διαγραφή
  11. έτσι θα έπρεπε να κλείσει η σεζόν πάντως, τίποτα λιγότερο (για την ακρίβεια και λίγα έπαθες στον τελευταίο "ύπνο" σου εδώ), φιλιά πολλά αγαπητέ μου, καλά να περάσεις και να γυρίσεις με υπερφορτισμένες μπαταρίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως έπρεπε να τελειώσει έτσι, θα ήταν άδικο αν έκλεινα με χαρές!

      να περάσεις υπέροχα και να ξεκουραστείς, φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  12. χαχαχαχαχα...τί γέλιο έκανα!!!! Ε! πώς θα την έκλεινες μωρέ tremens μου την σεζόν; Έτσι απλά; Δεν λέει!!! Μου έφτιαξες την διάθεση με την ανάρτησή σου!!!
    Δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις άσχημο βράδυ και να μην κοιμηθείς καλά! Όλη μέρα κομμάτια είσαι!!!
    Αυτό που πνίγεσαι με το σάλιο σου, το έχω κι εγώ! Άκρως εκνευριστικό! Κι αυτό το σκυλάκι πιά!!! Μέχρι και την Νανά ξεπέρασε...έλεος δηλαδή!!!
    Και τώρα στα ευχάριστα... εύχομαι να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ!!!! Που θα περάσεις δηλαδή...είμαι σίγουρη!!! Να ξεκουραστείς και να απολαύσεις τις μέρες με την αγάπη σου εδώ στα μέρη μας!
    Να πάτε και για καμιά βουτιά!!!!
    Φιλιά πολλά πολλά!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουμε κι ένα όνομα στην πιάτσα φιλενάδα!

      Σας έρχομαι άυριο πουρνό πουρνό!
      πολλά φιλιά ομορφιά μου κι εσύ να περάσεις τέλεια και να δεις το αγόρι σου σύντομα!!!

      Διαγραφή
  13. Καλές διακοπές εύχομαι...και στα δικά μας! Μην ξεχάσεις μανίτσα μου να πάρεις και τη Chanel No.5 μαζί, γιατί σετάρει τέλεια με το ντιβέ σκηνικό του γυμνός στα μεταξωτά σεντόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλές διακοπές Τρεμενς!καλά να περάσεις εκεί που πας!!Άντε και με το καλό να γυρίσεις,να μας πεις τα νέα σου και τις εντυπώσεις σου!καλό καλοκαίρι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά να περνάς εύχομαι! Καλή ξεκούραση!!! και χρόνια πολλά μέρα που είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γύρνα βρε πια!!!!τον κάτσιασες τον άνθρωπο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθα βρε συ! ορίστε. πάλι πίσω στα ίδια... τι κατάλαβες;

      Διαγραφή
  17. Μόλις είδα το πρώτο παπλωματάκι από κίτρινα φύλλα στον κήπο σκέφτηκα εσένα. Λέω, δεν μπορεί, θα γύρισε ο Αυπνος. Να κοίτα κι η Νάσια αυτό νόμισε. Μας έλειψες. Αααααα δεν λέει. Από του χρόνου θα βάλουμε ρεφενέ να σου πάρουμε ταμπλετ και συνδεση για την παραλία. Αντε πιά φτάνουν τα μπάνια, δεν το βλέπεις ότι παπάριασες μέσα στο νερό? Κοντεύεις να βγάλεις και τη ψαροουρά της γοργόνας. Γύρνα λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή