Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Mon Dieux quel Decadence No 1

Σου χα πει φιλενάδα ότι μου πνίξε η ρολoγιά την κεραία και δεν έπαιζε η τηλεόραση. Έλα όμως που από την Κυριακή φιλοξενώ φίλο καρδιακό και καλλιτέχνη διαλεχτό και είπα να κλαδέψω το έρμο το αυτότροφο μπας και πιάσει σήμα, μη θέλει ο άνθρωπος να δει καμιά Μενεγάκη να του περάσει η ώρα, ντροπή πια, εν έτει 2014 να μην παίζει ο δέκτης.

 Όπως και έκανα το Σάββατο - μεταξύ άλλων - ανέβηκα στη σκάλα, μάτια μου μάτια μου, για κοίτα με μια στάλα για να ζαλιστώ και να κλαδέψω την υπέροχη ρολογιά - πασσιφλόρα η επίσημος ονομασία. Και την κλαδεύω την έρμη, είχε και ολίγον από γιασεμί, εγυμνώθη και η κεραία - τίποτα, 0 εις το πηλίκον. Τι τη γυρνούσα από δω, τι την επήγαινα από κει, να μη θέλει να μου τη δείξει την Τσιμτσιλή με τίποτα. Ένα δράμα έζησα φιλενάδα μιας και αν θυμάσαι, έχω 3 τηλεοράσεις μοδέρνες και φλατ, μια που έχει χαλάσει ο ήχος, μια έτερη που χει χαλάσει η εικόνα και η τρίτη η καλύτερη πλήρης ήχου και εικόνας να μην πιάνει σήμα. 


Τι να τσεκάρω τα καλώδια, (τι ανακάλυψα πίσω από το τραπεζάκι της TV δεν θες να ξέρεις), τι τάμα έκαμα στην Παναγιά την εικονοφτιάχτρα -τίποτα. Τι βουντού με μικρό ομοίωμα της κεραίας, τι ενεδύθην τα τούλια και πέρασα 40 κύματα στο δέλτα το Φαληρικό μες στον ψόφο, μαλλιά κόντεψα να βγάλω, τηλεόραση δεν είδα. Και τελικώς, τη Δευτέρα το απόγιομα αποφασίζω να δω μην θέλει επανασυντονισμό - μη ρωτάς το γιατί, τότε το σκέφτηκα - και έκαμα επανασυντονισμό και να σου τα κανάλια. Τσάμπα την εκουτσούρεψα την έρμη τη ρολόγια – πασσιφλόρα, τσάμπα και βερεσέ το καμα κουρούπα το έρμο το φυτό.

Και τι κανάλια, τι τα παλιά, τι τα καινούρια, τι Ε, τι Α, τι Β, τι σκατά, πότε βγήκαν όλα αυτά κι εγώ ιδέα δεν είχα; Μα τόσο πλούσιο τηλεοπτικό πρόγραμμα; Δεν μπορεί, κάποιο λάθος θα κάνω και δεν παρακολουθώ. Και είπα ο δύσμοιρος, έτσι για το ονόρε, χτες το βράδυ να δω λίγη τηλεόραση με τον κολλητό να κάνουμε και χάζι να περάσει η ώρα. Τι να σου πω φιλενάδα, αθλία η κατάστασις. 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το Κάτι Ψήνεται, όπου είχα να το δω απ το 2009 θαρρώ. Το θυμόμουν έτσι με ένα χαμόγελο, μ' άρεσε σαν εκπομπή, και λέω κάτσε μωρέ, καλό είναι αυτό, κάτσε να το χαζέψουμε… Και κάθομαι να το χαζέψω και βλέπω μια τρισάθλια φαφούτα να το παίζει γκόμενα η οποία ήτο λέει και Κρητικοπούλα και μαγέρεψε κάτι αηδίες (φαντάσου ότι για επιδόρπιο έκαμε λουκουμάδες- Τζήζας) και όλα αυτά με συνοδεία φάλτσου τραγουδιού απ την οικοδέσποινα τη φαφούτα η οποία θέλω να ξέρεις ότι παντρεύτηκε – χώρισε και μετά βρήκε και άλλον και ξαναπαντρέυτηκε, διότι τέτοιο κελεπούρι πως να πάει χαμένο, και αυτή λέει δεν ήθελε αλλά να, (δείχνοντας τη βέρα), της τονε περάσανε το χαλκά (ξαναδείχνοντας τη βέρα) κι ένα αίσχος γενικά. 

Και μετά ήρθανε και 4 καημένοι να γευτούν Κρητική Κουζίνα – ο θεός να τηνε κάνει – κι έστρωσε η φαφούτα – ετών 39 – ένα άθλιο τραπέζι και κάμανε τους χαρούμενους που τρώγανε τόσο ωραία τα αίσχη που τους σέρβιρε και μετά κάμανε βόλτα στο καρακιτσάτο σπίτι της και θαυμάζανε τα διακοσμητικά, τα οποία ούτε σε ταινία τρόμου τέτοιο κιτσαριό και είχε και μιαν αφίσσα με μιαν οδαλίσκη και λέει μια άλλη χαροκαμένη σε ένα άλλον που είναι γκέι – όχι σαν τον Αργύρη τον Αγγέλου που έκαμε μήνυση στο γκούγκλη γιατί έβγαζε στην αναζήτηση Αργύρης Αγγέλου gay, αλλά κανονικός gay, μια χαρά παιδάκι, λίγο αδύνατο αλλά ευχάριστο, τι έλεγα; 
Α, ναι, λέει λοιπόν αυτή:
 -Α, η ζωγραφιά είναι Αναγεννησιακή.
-Που το ξέρεις; Είπε ο φιλότεχνος
- Το ξέρω επειδή αυτή είναι χοντρή!


Και σκέφτηκα ότι άμα είναι καλλιεργημένος ο άνθρωπος φαίνεται, και μετά φάγανε το επιδόρπιο, και όλοι εκτός από έναν της βάλανε καλό βαθμό (εγώ αυτόν τον έναν το αγάπησα) και τελείωσε. Και μετά είδα κι άλλη τηλεόραση για να ολοκληρώσω Το Δράμα Μιας Ορφανής Που Δεν Κατέβασε Το American Horror Story Επειδή Βαρέθηκε, αλλά αυτά θα στα πω αύριο...

30 σχόλια:

  1. αααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα δεν το πίστευα αυτό το μήνυση και το γούγλαρα αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα

    Αν για λουκουμάδες εννοείς αυτούς http://xs-recipes.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/02/Loukoumades.jpg τότε ναι, είναι ότι καλύτερο μπορεί να φάει κάποιος για γλυκό.

    Και στην τελική κλείστην τη ρημάδα την τουβού!!! Μια χαρά ήσουν χωρίς κεραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα πρόεδρε, μάπα οι λουκουμάδες της μαντάμ, καμία σχέση με αυτούς που παράθεσες! Αμ κλειστή θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας, θα βγάλω 2 post, νομίζω είναι αρκετά!

      ΥΓ. Έχω την αίσθηση ότι μπήκε ο Στέφανος ο γνωστός και είδε ότι είδα τηλεόραση και φοβήθηκε ότι θα του κλέψω τη δουλειά και πάτησε βαρετό! μην ανησυχείς Στέφανε, δεν θα ξαναδώ τους επόμενους μήνες, η τηλεόραση παραμένει το μοναδικό ενδιαφέρον σου!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα βγάλε άλλο ένα κουτάκι και γράψε "αν είσαι ο Στέφανος Μαξ πάτα εδώ και θα μπω στο μπλογκ σου" να δεις που σε κάθε ποστ αυτό θα πατάει

      Διαγραφή
  2. όποιος πάτησε βαρετό να του κυκλώσει μια ρολογιά όλο το σπίτι να μην μπορει να ξεμυτίσει! Εγω Τρεμουλάκο πάτησα τα υπόλοιπα ,τα πατησα πολλες φορες αλλά 1 μου δείχνει .Δεν κατάλαβα ,αφου θέλω να δηλωσω το θαυμασμό μου σε μεγαλη κλίμακα γιατι δε με αφήνουν;

    Βρε παιδί μου δεν μπορω να καταλάβω πώς κατι φαφουτες ,κουτσες ,στραβές ,κοντές ,χοντρες βρίσκουν άντρα έναν και δεύτερο και τρίτο και 4ο όποτε θέλουν κι εγω έχω μείνει με έναν απο τα γεννοφάσκια μου;;;;;; Με αυτόν τον καημό θα με χάσεις!!!!
    Πάλι σε πειρασμό μας έβαλες με τους λουκουμάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάστο βρε Νάσια μου το καημένο, έτσι κι αλλιώς κλεισμένο σπίτι του είναι και βλέπει τηλεόραση και ζηλεύει τα άλλα τα παιδάκια που έχουν πραγματική ζωή!

      πες μου ντε, που τους βρίσκουν τους άντρες οι φαφούτες και κάτι κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά δεν βρίσκουν... δεν το χωρά ο νους μου!

      Διαγραφή
  3. αυτο με τον αγγελου και το θεμα γκεη το θεωρω αστειο ομως αφου ολοι οι πραγματικοι σταρς κυνηγουνται απο την εν λογω φημη
    βεβαια ειναι ωραια νικη! κατα τ αλλα η τιβι μας ειναι πληκτικη αλλα ειναι το λιγοτερο σε μια χωρα με τοση ανεργια και καταθλιψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεωρώ ότι είναι γελοίο, δεν θα πω αν είναι gay ή όχι ο Αγγέλου, δεν με νοιάζει κιόλας αν και είμαι σε θέση να καταλαβαίνω, με νοιάζει η γελοιότητα του θέματος. Εν τω μεταξύ δεν είναι θέμα του google είναι θέμα του τι ψάχνουν οι περισσότεροι χρήστες οπότε ως πιο δημοφιλές αυτό έβγαινε πρώτο. Αν ο κος Αγγέλου είναι από αυτούς που άσκοπα κρύβονται, τι να πω, λυπάμαι βαθύτατα.

      Διαγραφή
  4. Μερικοί άντρες σκέφτονται μόνιμα με το κάτω κεφάλι και πού ξέρεις,μπορεί αυτές οι φαφούτες να 'χουν άλλες χάρες,πιο "κρυφές"...

    Στο Κάτι Ψήνεται με έχει στοιχειώσει ο εκφωνητής που το παίζει αστείος,οπότε και το αποφεύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα με τη φαφούτα το έρμο το κάτω το κεφάλι δεν σηκώνει ποτέ κεφάλι... άβυσσος

      ναι ο έρμος, τόσα χρόνια μαλακίας θα πρεπε να χει πάρει τιμητική σύνταξη...

      Διαγραφή
  5. Με το συμπάθιο κιόλας, αλλά επειδή το λέει και ο λαός, ότι "καθένας με τον πόνο του", έχω κι εγώ η δόλια τον δικό μου πόνο. Και έρχομαι να ρωτήσω: Η πασιφλόρα που είχε φυτρώσει ήταν αυτή η πασιφλόρα που την κάνουμε σαλάτα μαζί με τη ρόκα και η οποία είναι γνωστή για τις κατευναστικές της ιδιότητες; Εάν ναι, την κλαδεμένη πασιφλόρα τι την έκανες; Την κράτησες; Αν την κράτησες, μήπως να μου την στείλεις; Όχι, το λέω διότι η πασιφλόρα είναι πρώτης ποιότητας ηρεμιστικό και χρήζω τοιούτων ουσιών τελευταίως!
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, δεν είναι η πασσιφλόρα η εδώδιμη, μην ανησυχείς, τήλιο και ξερό ψωμί!

      Διαγραφή
  6. Το "Κάτι ψήνεται" το έβλεπα και εγώ παλιότερα. Τι να πω για τη βόλτα στα δωμάτια των οικοδεσποτών... Να δεις που κλείνουν τους παίκτες στο δωμάτιο και τους απειλούν ότι αν δεν βρουν να πουν κάτι καλό δεν θα τους βγάλουν από εκεί μέσα... Το τι αναγκάζονται να θαυμάζουν δε λέγεται...
    Τις προάλλες πήρε το μάτι μου ένα υπνοδωμάτιο ολόλευκο (λευκοί τοίχοι, λευκά έπιπλα, λευκά διακοσμητικά - κάτι σαν λευκό κελί, δηλαδή, κι αν δεν κάνω λάθος αυτό ήταν βασανιστήριο) και λέει η παίκτρια στον συμπαίκτη της, εντυπωσιασμένη: "Για δες, όλα λευκά!" και απαντάει ο συμπαίκτης, πιο συγκρατημένος αυτός: "Φαίνεται θα τον ηρεμεί το χρώμα". Εγώ, πάντως, στη θέση τους, θα ανησυχούσα σοβαρά για την πνευματική ισορροπία του οικοδεσπότη και θα αναθεμάτιζα την ώρα και την στιγμή, που για 1.500 ψωροευρώ θα έφερνα τον ψυχοπαθή μέσα στο σπίτι μου (και θεωρώντας ότι οι υπόλοιποι είναι ΟΚ), θα καθόμουν να μαγειρεύω ό,τι καλύτερο ήξερα σαν τη μετενσάρκωση της Λωξάντρας, θα ξόδευα για να αγοράσω και δώρα για τους "φίλους" που τόσο εύκολα απόκτησα και στο τέλος θα με έθαβαν όλοι και θα έμενα ταπί και ψύχραιμη (λέμε τώρα).
    Ωραίες εκπομπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα, παλιά που χα ωραίο σπίτι είχα κι ένα γκομενάκι που επέμενε να λάβω μέρος, ευτυχώς αρνήθηκα... ποιος ξέρει τι θα αντίκρυζαν τα μελιά μου μάτια!

      Διαγραφή
  7. Το γράψιμό σου εδώ, μου θυμίζει Τσιφόρο. Βασικά τον λένε Νίκο Τσιφόρο κι έχει γράψει μερικά καλά βιβλία (που μ' αρέσουν εμένα εννοώ). Τραγελαφικές φάσεις, ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μα και εσύ πήγες να θυμηθείς τι είναι τηλεόραση με το κάτι ψήνεται; χάθηκε ένα διαφημιστικό διάλειμα; αυτό αξίζει πια στην τηλεόραση.
    χάθηκε ένας θέμος; εν ανάγκη και μια ταινία!

    πιάσε ένα βιβλίο και ξέχνα την τιβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτυχε βρε φιλενάδα, δεν θα το ξανακάνω! Θέμος; Προτιμώ να γδαρθώ να γίνω αμπαζούρ παρά να δω Θέμο!

      Διαγραφή
  9. Κρίμα τη ρολογιά, κρίμααα!!! Αυτήν σκέφτομαι απ' το απόγευμα που σε διάβασα!!!

    [Με τους άλλους, τους καημένους, τού "Κάτι Ψήνεται"... αποφάσισα σε μια από τις κρίσεις μου μεγαλοψυχίας να φανώ επιεικής... Θα μου πεις, οι περισσότεροι πάνε από ψώνιο... αλλά από την άλλη, είναι κι οι δύσκολοι καιροί...]

    Καληνύχτα, Tremens!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, δεν την ξερίζωσα, την κούρεψα, το χρειαζόταν γιατί δεν έωγαλε πολλά λουλούδια φέτο! Καλημέρα Ρούλα μου!

      Διαγραφή
  10. Αγαπημένε μου κλείσε την TV και μπες στα ερτζιανά να χαρούμε και εμείς τη γλυκιά σου φωνούλα που τόσο μας εχει λείψει....
    μίλα με τον πύργο μαγειρεύετε συνάντηση κορυφής, μην μου την κάνεις στο 10λεπτο ξανά...
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλησιάζουν οι μέρες που θα γίνει και αυτό, σε λίγες μέρες από κει, ξέρεις εσύ!

      Διαγραφή
  11. Μα τι ήθελα να διαβάσω εγώ αυτή την ανάρτηση, η 39χρονη φαφούτα είναι στον δεύτερο γάμο και εγώ ούτε στον πρώτο; Αυτά ακούει η Ελληνίδα Μάνα και συγχύζεται.
    Αχ βρε Τρεμένς φωτιές που ανάβεις. Αχ...
    Σου σκάω ένα φιλί και φεύγω με το δάκρυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα πάει και για τρίτο και για τέταρτο και τρέχα γύρευε - ξέρεις, οι κατεργάρες και οι λωλές έχουν τις τύχες τις καλές...

      Διαγραφή
  12. epelexan kai thn korh mou gia to kati pshnetai,na fantasteis oi mageirikes ths gnwseis einai to na kanei makaronia akoma kai gia afto tha mou thlefwnhsei,foithtria gar.egw ths eipa pws tha pesei poly gelio.sto finale as kanei thn plaka ths.kalo apogevma tremens.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η φαφούτα τρώει φρούτα, και για μας ούτε γιαρμάς...

    Αφού άνοιξες τελεόραση, καλά να πάθεις: Χαζοκούτι άνοιξες, χάζεμα θα λάβεις. Άντε περαστικά, κι άλλο κακό να μη σας εύρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να πάθω δε λες τίποτα, τζιζ κακά πλέον, θα ξανανοίξει ποιος ξέρει πότε!

      Διαγραφή