Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Breaking news


Για να μη λες ότι δεν σε ενημερώνω και ότι σου λέω μόνο τα δικά μου και κατάντησα βαρετός, συγκέντρωσα τις πιο καυτές κι ενδιαφέρουσες ειδήσεις της ημέρας μόνο για σένα. Κάτω απ τις ειδήσεις ακολουθεί σχολιασμός του γραφόντος. Οι συγκλονιστικές αυτές ειδήσεις είναι παρμένες από το gossip-tv.gr.

Δείτε τι έκανε ο Παντελής Παντελίδης λίγο πριν την πρεμιέρα με τους Καρρά-Πάολα!


Χθες έγινε η πρεμιέρα του Βασίλη Καρρά με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη! Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τι έκανε όμως ο Παντελής Παντελίδης;
Ο τραγουδιστής χαλαρώνει στο καμαρίνι του και περιμένει με αγωνία την έναρξη του προγράμματος!
Είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει σε μεγάλη πίστα και το κοινό που τον έχει λατρέψει από το youtube, θα τον θαυμάσει ζωντανά και θα τον αποθεώσει!
Βαθύτατα συγκλονισμένος με την είδηση αυτή, μπήκα τρέχοντας στο site για να δω τον Παντελίδη να χαλαρώνει, αυνανιζόμενος ίσως και βλέπω τη φωτό που κάθεται σταυροπόδι στο λευκό καναπέ και μιλά τρυφερά στο τηλέφωνο. Απογοητεύτηκα τολμώ να πω, άλλα περίμενα... τσάμπα η χαρά που πήρα...
Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Είμαι λίγο πριν αρχίσω σιγά σιγά να εγκαταλείπω και να πηγαίνω για ψάρεμα»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε στην κάμερα του "Πρωινό Mou" και τον δημοσιογράφο Χρήστο Νέζο.
Ο τραγουδιστής δήλωσε: «Τον τελευταίο καιρό τα μόνα τραγούδια που έχουν φτάσει στ' αυτιά μου είναι το "τσίου τσίου" και ο Παντελίδης» και τονίζει: «Ακούω τον άλλον που τον άφησε η γκόμενά του και έγραψε ένα τραγούδι και τι να κάνουμε βρε φίλες». Ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι λίγο πριν αρχίσω σιγά σιγά να εγκαταλείπω και να πηγαίνω για ψάρεμα».
Λαυρέντη, καλέ μου φίλε, μην πας για ψάρεμα, λυπήσου τα έρμα τα ζωντανά, επίσης μην ξανατραγουδήσεις, λυπήσου τα έρμα τα αυτιά μας, επίσης μην ξαναγράψεις μουσική, λυπήσου την έρμη την τέχνη. Θα σου πρότεινα με όλη την αγάπη και το σεβασμό που τρέφω για τον άνθρωπο-καλλιτέχνη Λ. Μαχαιρίτσα, να πας στη Μονή Βατοπεδίου να μονάσεις. Θα το εκτιμήσω βαθύτατα!
Ο Παπακαλιάτης δεν παντρεύεται και δηλώνει ότι έχει απατηθεί!


Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σήμερα ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό mou» και μίλησε για τον γάμο και την απιστία.
"Δεν είμαι φτιαγμένος για αυτό" απάντησε στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το πότε θα παντρευτεί ο ηθοποιός. Και τόνισε: «Άλλο το παιδί, άλλο ο γάμος»! «Έχω παντρευτεί τόσες φορές στις ταινίες, άρα δεν το έχω ανάγκη» είπε γελώντας!
Ο ηθοποιός μάλιστα επίσης δήλωσε στους παρουσιαστές ότι ποτέ δεν έχει απατήσει σύντροφο του, ενώ εκείνος πιστεύει ότι έχει απατηθεί στο παρελθόν. «Η απιστία είναι μία μορφή προδοσίας και δεν συγχωρείται όταν είσαι ερωτευμένος! Όχι δεν έχω συγχωρήσει... Δεν έχω απιστήσει... Νομίζω ότι με έχουν απατήσει»! Τότε η Σκορδά είπε: «Ποια... Έξαλλη! Ποια;» και ο Λιάγκας της είπε: «Εσύ νομίζεις ότι τους ωραίους δεν τους απατούν;»!

Συγκλονισμένος επίσης δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν περίμενα από το Χριστόφορο ότι δεν θέλει να παντρευτεί. Πραγματικά νόμιζα μέχρι σήμερα ότι ο υπέροχος Χριστόφορος είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για γάμο. Είμαι συντετριμμένος. 
Επίσης, ποιος διανοήθηκε (προσέχεις το ποιος που χρησιμοποιώ ε;) να του τα φορέσει του Νάρκισου, ε συγνώμη, Χριστόφορου; Να αποκαλυφθεί πάραυτα και να αλειφτεί με πίσσα και πούπουλα και στο Σύνταγμα. Μετά θα τον περιλάβει το Πλατινέ Μούχρωμα να τον κάνει άνθρωπο. Ουφ, συγχίστηκα! 

Όχι μόνο δεν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τον Αλέξανδρο Παρθένη και την Κατερίνα Θάνου να αντιμετωπίζουν κρίση στη σχέση τους, αλλά το ζευγάρι ετοιμάζεται και για θρησκευτικό γάμο.
Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η αθλήτρια και το μοντέλο ανέβηκαν τα σκαλιά του Δημαρχείου για να ενώσουν τις ζωές τους, και οι δυο επώνυμοι έχουν αποφασίσει να παντρευτούν και με την ευλογία του παπά.
Ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Κατερίνα Θάνου είναι πιο αγαπημένοι από ποτέ και θέλουν να «δέσουν» την ευτυχία τους και με έναν θρησκευτικό γάμο.
Μωρέ, έφτασε η στιγμή που θα δω αυτό το τόσο ταιριαστό ζευγάρι να παντρεύεται στην εκκλησία. Επιτέλους. Δεν άντεχα άλλο. Θέλω να δω το Κατερινιώ νυφούλα και τι στον κόσμο. Τέτοιο γέλιο θα έχω να ρίξω από τότε που είδα εμένα τις απόκριες του 99 ντυμένο "Βασίλισσα Του Χιονιού".
Νίκη Κάρτσωνα: Τρυφερές στιγμές με τον γιο της στο γήπεδο

Λάτρεις της οικογενειακής ζωής, η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής απολαμβάνουν στο έπακρον τη ζωή με το παιδί τους.
Το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου, η διευθύντρια του queen.gr βρέθηκε μαζί με τον γιο της, Φίλιππο, στο γήπεδο, προκειμένου μαμά και γιος να παρακολουθήσουν τον αγώνα του μπαμπά Νίκου.
«Ο Φίλιππος λατρεύει τoν μπαμπά του και ενθουσιάζεται κάθε φορά που τον βλέπει στο γήπεδο» ομολογεί στο Hello άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του αθλητή. (WTF????)
Όσο για τη μαμά Νίκη, δεν σταμάτησε λεπτό να προσέχει τον μικρό της, ο οποίος φορούσε και τη φανέλα του μπαμπά του, να του μιλάει και να του εξηγεί -ή τουλάχιστον να προσπαθεί- όσα περισσότερα μπορούσε για τον αγώνα.

Επιτέλους, ένα υπέροχο δείγμα τρυφερής μητέρας. Τι υπέροχα συγκλονιστική είδηση, από αυτές που αφενός λιώνει η καρδιά σου όταν τις διαβάζεις και αφετέρου σχεδόν δεν τις πιστεύεις. Εύγε στη Νίκη που πήγε το παιδί γήπεδο. Άντε βρε, και άμα το πας παιδική χαρά να μας ενημερώσεις να κάνουμε πιο πλήρες ρεπορτάζ, θα πάρουμε συνέντευξη ακόμα κι απ την τραμπάλα... και από το στενο περιβάλλον της τσουλήθρας. Εύγε!
A! Και μην του παίρνεις πολλές σοκολάτες, χαλάνε τα δόντια...
Και ολοκληρώνω με τη συγκλονιστικότερη είδηση
Η οθόνη του smartphone του Tremens έχει γεμίσει υπολείμματα απ' την ωτοασπίδα του 

Έντρομος και συγκλονισμένος ο γνωστός blogger και celebrity κος Tremens, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διατελέσει μέγας γόης και μπον βιβέρ (και μπον Μαμά και μπον - μπον και μπον φιλέ), ανακάλυψε σήμερα το πρωί ότι στην οθόνη του πανάκριβου, συλλεκτικού smartphone του, έχουν κολλήσει ειδεχθή υπολείμματα ωτοασπίδας. 
Συντετριμένος ο Μεγάλος Αυτός Άνδρας-πρώην μοντέλο για πάνες ακράτειας και κόλλα μασέλας -  πήρε το πανάκι για τα γυαλιά του και το καθάρισε ενδελεχώς. 
Ευτυχώς η υπόθεση είχε αίσιο τέλος μιας και η οθόνη επανήλθε στην κρυστάλλινη όψη της. 
Μετά από αυτό, ο blogger δήλωσε στη δημοσιογράφο μας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος για γάμο και ότι λατρεύει τα κεφτεδάκια, ενώ δεν μπορεί να ανεχθεί το ψέμμα και τους δήθεν. "Είμαστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα" δήλωσε, "και αυτό περνάει στον κόσμο". 

Εμ, δεν είμαστε;

update

Ποιος γνωστός blogger θα ράψει τις κουρτίνες του μόνος του σήμερα;

Αποκλειστικό
Η δημοσιογραφική μας ομάδα μόλις πληροφορήθηκε ότι ο γνωστός celebrity chef blogger Ben Provis ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές στο σπίτι του και μάλιστα σήμερα. Ο γνωστός chef blogger αποφάσισε μιας και πήραμε τη δόση, να το γιορτάσει αλλάζοντας χρώματα και σχέδια στις κουρτίνες του, ενώ ευελπιστεί η κίνησή του αυτή να αλλάξει και το φενγκ σούι της χώρας, προς το καλύτερο πάντα. 
Συγκεκριμένα ο Ben, ο οποίος παρά την έντονη δημοτικότητά του παραμένει απλός και μετριόφρων, δήλωσε στο δημοσιογράφο μας:
"Θέλω να πιστεύω ότι αυτή μου η κίνηση, λίγο πριν πάρουμε τη δόση και λίγο πριν το τέλος του κόσμου, θα δώσει έναν άλλο αέρα στα του οίκου μου καθώς και στα του ελληνικού οίκου γενικότερα. Η κίνησή μου αυτή αντικατοπτρίζει την αισιοδοξία που αισθάνθηκα μόλις παρακολούθησα το βιντεάκι που ανέβασε ο πρωθυπουργός μας, τον οποίο - δικαίως - εμπιστεύομαι. Στο κάτω κάτω, μόνο το γεγονός ότι διατηρούσε στο παρελθόν δεσμό με την Απόλυτη μου αποδεικνύει το καλό του γούστο στη μουσική και στις γυναίκες."

Καινούριες κουρτίνες λοιπόν για τον Ben και ένα λαμπρό μέλλον για τη χώρα. Ο γνωστός chef blogger επίσης δήλωσε ότι δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος για γάμο ενώ, πιστεύει ακράδαντα ότι τις τηγανιτές πατάτες πρέπει κανείς να τις στραγγίζει καλά πριν τις σερβίρει!

Για σχέδια και χρώματα θα μιλήσουμε αναλυτικά σε επόμενη ανάρτηση!

67 σχόλια:

  1. Πριν σε συμπαθούσα πολύ!!!! Τωρα πια....σε λάτρεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαυρέντης με αρέσει...συγγνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν επιράζει καρδιά μου, σε συγχωρώ, εδώ εμένα μ αρέσει η Κόμπρα!!!

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνίσω με την κουλα... για τον μαχαιρίτσα...
    Για τον Παπακαλιάτη είμαι συντετριμένη...
    Χάθηκε και τούτο το παλικάρι σε στιβαρα στήθη? :(
    φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι
      α. Ο Μαχαιρίτσας μοιάζει να έχει να πλυθεί από προηγούμενη ζωή
      β. ο Παπακαλιάτης δεν λέει να εξαφανιστεί από προσώπου γης

      Διαγραφή
  4. Επειδή θα ράψω τις κουρτίνες μου σήμερα, θα με κάνεις κι εμένα ΕΙΔΗΣΗ!!!! Please! Please!Please!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επιθυμία σας διαταγή, έτοιμο το ρεπορτάζ και αναρτημένο!

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
      RESPECT!!!! Τα δυο λεπτά δημοσιότητας τα πήρα στη ζωή μου. Το θεωρώ δώρο γενεθλίων!
      Φιλιά Πολλά!!!

      Διαγραφή
    3. Παιδί μου, θα κλέψω τη θέση ρεπόρτερ απ το Σταρ έσι όπως το πάω, σου βγάζω είδηση απ το τίποτα!!!

      Διαγραφή
  5. Δε το πιστεύω το τι έκανε ο Παντελίδης πριν βγει στη πίστα... Πως μπόρεσε????
    Μετά τη τελευταία συναυλία του Μαχαιρίτσα που πήγα, μέχρι και δολώματα του αγοράζω...
    Τι νομίζεις και εμεις οι ωραίες ξέρεις τι τραβάμε Χριστόφορε???
    Αυτός ΓΙΑΤΙ είναι με αυτήν???
    Τη Νικούλα τη συμπαθώ (βαράτε με ελεύθυερα)
    Τα κεφτεδάκια με σάλτσα ή χωρίς? Λυπάμαι αλλά το ρεπορταζζζζ(με παχύ ζ) είναι ημιτελές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ κι εγώ τη συμπαθώ τη Νικούλα, όλους τους συμπαθώ γι αυτό και έκανα κοτζαμάν ρεπορτάζ!

      Τηγανιτούς με πατάτες άνευ σάλτσας παρακαλώ!

      Διαγραφή
  6. Αν μάθω να φτιάχνω κεφτεδάκια, θα με παντρευτείς??? Εγώ είμαι έτοιμη από καιρό.!!!

    Η φιλενάδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ φιλενάδα, αν περιμένεις από μένα παντρειές, σώθηκες...

      Διαγραφή
  7. Τώρα να πω ότι συγκλονίστηκα,θα σου που ψέμματα!
    Τεσπα!Θα πάω να δω το Παντελίδη και εγώ,αλλά πρέπει να πάω και καναβούρι για να μπω στο χώρο του οδυρμού και του κλαυθμού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δεν είσαι των συγκλονιστικών νέων εσύ, είσαι μικρός ακόμα, θα μεγαλώσεις και θα με καταλάβεις! Παντελίδη γιατί θα πας να δεις, τάμα έχεις κάνει;

      Διαγραφή
    2. Μπα στοίχημα με τον ευατό μου με τίτλο "πόση μαλακία σε μορφή υποκουλτούρας μπορεί να αντέξω"!Άλλοι δοκιμάζουν ναρκωτικά,εγώ λέω να δοκιμάσω κάτι χειρότερο!:Ρ

      Διαγραφή
  8. Έφτιαξα καρμπονάρα, μουσακά και σοκολατόπιτα σε μία ημέρα (σήμερα). Που είναι η είδηση για εμένα; Γιατί δεν ρώτησες τον δικό μου στενό οικογενειακό περιβάλλον; Πιο πολύ αξίζει από εμένα ο Παντελίδης; Από εμένα την φανατική σου groopie και αρχηγό του fan club σου; Την φανατική σου ακροάτρια; Την φανατική σου αναγνώστρια; Δεν το περίμενα να το ζήσω κι αυτό! :( Κι ότι ετοιμάζουν να σου πω, "πάμε σκλαβενίτη να σου δώσω ταπεράκια"; Αλλά μετά απ' αυτό πάω να κλάψω σε μια γωνιά ήσυχη, ήσυχη και θα σκεφτώ πολύ το πότε να ξανάρθω!! Εις το επανιδείν :'(
    PS: Έχω λιώσει με τις δύο τελευταίες ειδήσεις!! Δεν υπάρχεις, είσαι θεός! Φιλί γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου χω πει, στείλε μου δελτίο τύπου, τίποτα εσύ. Σεμνή και ταπεινή, αμ θα σε περιλάβω στην επόμενη παρόμοια ανάρτηση να μάθεις!!!

      Διαγραφή
  9. Γιατι μου το έκανες αυτό? Δεν θα μπορέσω να φάω τώρα απο το άγχος μου για Παντελίδη, Μαχαιρίτσα και Τσακνή(ε συγγνώμη Λάθος Παπακαλιάτη εννοούσα). Δηλώνω την συμπαράσταση μου στο πρόβλημα σου και είμαι πρόθυμος να ξεκινήσω ερανο συμπαράστασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκλονίστηκες κι εσύ ε; Όλοι μας, όλοι μας, εδώ τον μουσακά τρόμαξα να τον φάω...

      Διαγραφή
  10. πείτε τα για τον μαγειρίτσα!συμφωνώ απόλυτα!

    ο παπακαλιάτης την βάζει την κάλτσα στο συρτάρι????αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την βάζει την κάλτσα στο συρτάρι; Κακοήθειες....

      Να πως πάντως πως πολύ με άρεσε όλο αυτό με τις κάλτσες και τα συρτάρια κι από τούδε θα το χρησιμοποιώ κι εγώ.

      Διαγραφή
    2. Τη βάζει, τη βάζει, και καλοτυλιγμένη να μην κάνει ζάρες...

      Διαγραφή
  11. Μετά από όσα διάβασα και τόσα φαγητά και ένα σωρό μαζί με τα μπον μπον και τα μπον φιλε πρόσθεσε και ενα μπον απετιτ. Έτσι για την χώνεψη! Διότι με τόσες συγκλονιστικές ειδήσεις μπορεί να μας κάτσει το ρημάδι στην καταπιόνα και να μην λέει να πάει κάτω.

    Σου έχω μια ακόμα συγκλονιστική είδηση. Σήμερα για εμένα δεν βρέχει καρέκλες αλλά μύξες. Τα ματάκια μου μπορώ να πώ οτι έχουν καθαρίσει πλήρως απο κάθε έιδους μάσκαρα, κονσίλερ κ άλλα παραπλανητικά μέσα.

    Μην ανησυχεις, είμαι η Ε. και είμαι καλα! Με τέτοιες αναρτήσεις και τέτοιους ανθρώπους πως να μην είμαι άλλωστε. Καλημερούδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ ναι και μπον χώνεψις γιατί έσκασα στο φαϊ...

      Την αρπαξες κι εσύ; Ιωσούλα είναι έχει χτυπήσει όλον τον κόσμο... κάτσε στα ζεστά να συνεφέρεις!!!

      Σ ευχαριστώ καρδιά μου!

      Διαγραφή
  12. Αν μείνεις άνεργος ή αποφασίσεις να αλλάξεις καριέρα μια θέση στο πάνελ του STAR θα σε περιμένει!!!!

    Άντε και εις ανώτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μετά από αυτό, νομίζω πως το χω χαλαρά, άσε που είναι και ξεκούραστη δουλειά, σε 10 λεπτά γράφεις εφημερίδα!

      Διαγραφή
  13. ....αποζημιώνεις τις δύο μέρες που θα λείψεις;;;;;
    Y.Γ1 η ανώνυμη άνωθεν,που σου κάνει πρόταση δεν πιστεύω να είναι η Ν....;;;;;
    Y.Γ2 θα μας λείψεις τελικά.....!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα
    καλά να περάσεις φίλε >>>>Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα να σας ικανοποιήσω πριν φύγω! Τη γλιτώσατε τη μελαγχολία!

      Όχι, δεν είναι η Νάσια, είναι η Φιλενάδα, όλο της απευθ΄θνομαι και σπάνια σχολιάζει γιατί είναι μια ντίβα!

      Καλό Σαββατοκύριακο Κώστα, από Δευτέρα τα καλύτερα!

      Διαγραφή
  14. α. να παρει συνταξη ο μαχαιριτσας
    β. αγαπω παντελιδη ειναι ωραιοα μπεαρακι και κανει το ονειρο του πραγματικοτητα
    φυσικα θα διαρκεσει μια σεζον
    γ.καλυτερα να παντρευοταν το παιδι παρα να κανει ταινιες
    δ, την καρτσωνα που τη θυμηθηκες?
    ε. και γω νομιζα πως ο μπλογκερ που ραβει τη κουρινα μονος του ηταν η κουλα γιατι ειναι δουλεια και κυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1. Να πάρει, να πάρει και μειωμένη μάλιστα! Χωρίς εφάπαξ!
      2. Εγώ πάλι όχι, μου κάνει πως θα βρωμάνε οι αμασχάλες του...
      3. Βρε, καλύτερα να πούλαγε μπάμιες στη Λαϊκή
      4, Εγώ; Το gossip-tv τη θυμήθηκε!
      5, Α, ο Ben είναι νοικοκύρης απ τους λίγους!

      Διαγραφή
  15. Πρέπει να κάνω δημόσια δήλωση ευχαριστίας εκ βάθους καρδιάς, καθότι μέσω εσού (ναι, εσού, αγαπημένε μου !) εγώ το αγράμματο βλαχαδερό της Γκρηκ Νταϊάσπορα έμαθα (μέσω Google) 2 φωτεινές προσωπικότητες του ύψιστου σύγχρονου Ελληνικού Πολιτισμού: τον Παντελίδη από αυτήν σου την ανάρτηση και την Βιβή Μαστραλέξη από το σχόλιό σου στην δική μου ανάρτηση !

    Αισθάνομαι πνευματικά αναγεννημένη !!!

    Φιλιά στην πόλη μου ! Να περάσεις όμορφα !!!

    Φιλί σβουριχτό σου στέλνω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλέπεις ενημέρωση; Τα βλέπεις;
      Καλά, άσε τον Παντελίδη, η Μαστραλέξη πώς σου φάνηκε; Δεν ξετρελάθηκες;

      Διαγραφή
  16. O Παντελίδης και μόνο που λέει στο τραγούδι του τον στίχο ''μπορεί να έχει χιούμορ και άλλα τόσα περιττά'',δεν είναι να απορείς που του έφυγε η γκόμενα και βρήκε άλλον,αφού αυτός θεωρεί το χιούμορ περιττό :p
    O Λαυρέντης μου αρέσει ομολογώ...
    Νισάφι πιά με το Χριστόφορο...
    Την Κάρτσωνα δεν την αποθεώνω αλλά δε μπορώ να πώ ότι δε την συμπαθώ κι όλας,χμ...
    Αχ,έχω ράψει εγώ κουρτίνεεεςςς...
    Για τις πατάτες συμφωνώ...θέλουν στράγγισμα...
    Θέλω αφιέρωμα κι εγώ παρακαλώ...έλα να δεις μιά μέρα μου ώς νοικοκυρά,σύζυγος,μάναααα και θα με νιώσεις...χαχαχαχα
    Φιλάρες tremens

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απέφυγα να τον ακούσω για να σου πω το κρίμα μου, το απέφυγα...
      Σε συγχωρώ... αρέσει σε όλα τα κορίτσια...
      Νισάφι μόνο;
      Αδιάφορα όμορφη, η μητρότητά της κι αν μου είναι παγερά αδιάφορη
      Θέλουν στράγγισμα οπωδήποτε!!!

      Στείλε μου δελτίο τύπου να σε βάλω στο επόμενο!

      Διαγραφή
  17. Εγώ που του εκανα το σπίτι(πελάτης εξ Αθηνών) μπρίλα, για να το δει ο ενδιαφερόμενος που θα το αγοράσει σενιο,τον άφησα στο φιλότιμο να με πληρώσει και με ξεπέταξε με 60 ευρώ, και σιδέρωμα 5 κουρτίνες,με πολύ γρίνια μου έδωσε 80 και είπε ότι δεν θα τον ξανακούσω ποτέ(χεστικα)...
    Θα με κάνεις ανάρτηση;;;
    την τινάζει την λουκουμιά Ο.... ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με 80 την έβγαλε ο καρμοίρης;;;;

      τς τς τς

      Βρε όχι μόνο την τινάζει, την ξεμαλιάζει μη σου πω

      Διαγραφή
  18. άμα έχεις κέφια, δεν παίζεσαι λατρεια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ θα πρότεινα, με τέτοιο οίστρο που έχεις,να κάνεις ανάρτηση μια φορά την εβδομάδα με νέα των μπλόγκερς πάντα με χιούμορ!Αφού το κατέχεις βρε αδελφέ χαχαχ με έκανες και γέλασα πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδί μου, ποιος είναι ο Παντελίδης;
    Ωραία ιδέα έχει ο Gatos SeOistro από πάνω.

    Καλό μήνα χρυσό μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας ατάλαντος κλαψομούνης που γινε διασημότης!

      καλό μήνα αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
  21. Χαχαχαχαχαχαχαχα συγκλονιστικά τα νέα από τη πατρίδα, ιδίως το τελευταίο άπντεϊτ!!!

    Επίσης, ποιος διάολο είναι ο Παντελής Παντελίδης ρε παιδιά?! Ούτε ένα χρόνο δεν λείπω από την Ελλάδα, προλάβαμε και βγάλαμε καινούριο σελέμπριτι?

    Ξαναεπίσης, έεεεεελα καλέ που δεν παντρεύεται ο Κρίστοφερ, πέφτω απ' τα σύννεφα (όπως και η Φαίη ένα πράμα, μα τι αθωότις αυτό το κορίτσι!)

    Ξαναμαναεπίσης, σε παρακαλώ δες αυτό:
    http://starxidiamas.tumblr.com/page/2

    Μουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις τον Παντελίδη; Αχ, δεν ξέρεις τι χάνεις, δεν ξέρεις όμως!!!

      Πέφτεις κι εσύ ε; Ναι, το ξερα πως θα σε σοκάρω, η Φαίη δε, μεσ στην αθωότητα!!! Αυτός και ο μακαρίτης ο Ροκ δεν φαινόντουσταν με τίποτα!

      Το θεόσταλτο αυτό site το γνωρίζω και το αγαπώ!!!!

      Ματς!!!

      Διαγραφή
  22. who is Pantelides????
    κάαααρτσωνα??? που είναι αυτή η ψυχή βρε...
    Λαυρέντης respect πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. He is a nobody who became somebody...

      Τρέχει το γιο στα μπασκετ!

      I hate Μαχαιρίτσας, forgive me, i also hate Kotsiras and Tsaknis...

      Διαγραφή
  23. trash.
    καλα αυτος ο κουταλιτσας εκτος του οτι εχει απαισια φωνη, ειναι θεοχοντρος και κακασχημος. τον βλεπεις στην τηλεοραση και σου χαλαει η διαθεση με τοση ασχημια. και εντελως κακοντυμενος. ειναι τωρα αυτος καλλιτεχνης; και τι βγαινει συνεχεια και κανεις δηλωσεις στα πρωιναδικα και τα κουτσομπολιστικα και τα γυναικεια περιοδικα; δεν εχει αφησει εκπομπη και περιοδικο. ελεος. λες και ο κοσμος νοιαζεται για τη γνωμη του. ο καθε εντεχνιλας βγαινει και λεει την αποψη του λες και μας αφορα. και αυτη η σκορδα πως ειναι ετσι; και αυτη η θανου ειναι κακασχημη.
    βλακειες...δεν καταλαβαινουν αυτοι οι ηλιθιοι δημοσιογραφοι οτι ο κοσμος τα εχει βαρεθει πια αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε καν trash. Το trash έχει μια δική του ποιότητα, όλοι αυτοί αγγίζουν τη σφαίρα του αδιάφορου, τώρα για να υπάρχουν τέτοια sites ε, όλο και κάποιοι βλαμμένοι τα διαβάζουν, δυστυχώς!

      Διαγραφή
  24. Τρεμουλάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.........Νασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Απορία: Κανείς έτοιμος για γάμο θα δηλώσει σε αυτή τη χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η αλήθεια ειναι πως ενημερώθηκα. Αλλά για τον Παπακαλιάτη, κουβέντα δεν δέχομαι. Παίδαρος, οπτικώς ! μέχρις εκεί ! ορίστε μας.
    Ψωνίζουμε πολλές φορές σε κατάστημα του Ψυχικού. Πεθαίνω.!
    Τώρα τι κανει στο συρτάρι του ο καθείς, τι με νοιάζει εμένα. Εγώ σε σχέση με αυτές τις ηλικίες, ειμαι τεκνατζού, οπότε δεν με συμφέρει.

    Οσο για τον άλλον... πάει χαμένος κι αυτός. Τον Παρθένη λέω. αυτός πάλι τραβάει ενα ζόρι με τις μεγάλες. αντε πάλι τα ίδια.

    Αφού συνετρίβεις.. σε φιλώ αμφιτερομαγούλως και σταυρωτώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα βλέπεις που σε ενημερώνω; Κι εσύ τεκνατζού; κι εγώ ο δύστυχος!!!

      Σε φιλώ γλυκά γλυκά!

      Διαγραφή
  27. Ήθελα να ήξερα για ποιό λόγο τα διαβάζεις όλα αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, για να σας ενημερώνω, έχω ιερό καθήκον!

      Αν θέλετε αγαπητέ να με προσκαλέσετε στο σπιτάκι σας, το mail μου είναι
      rom971@yahoo.com!

      Διαγραφή
    2. Η νέα κατάσταση στο blog μου είναι προσωρινή και δεν ανεβάζω νέες αναρτήσεις: μέχρι να αποφασίσω αν θα συνεχίσω ή αν θα το διαγράψω, θα το έχω έτσι όπως είναι τώρα!

      Διαγραφή
    3. Ok φίλε μου, κατανοητόν!
      Να ξέρεις πως μου λείπουν οι αναρτήσεις σου!

      Διαγραφή
  28. Συνταρακτικά νέα...έχω κι εγώ ένα ζεστό ζεστό....έφτιαξα σπανακόρυζο κι έγινε μούρλια!!!..ελάτε να φάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, θέλω λεπτομέρειες, πχ που αγοράστηκε το σπανάκι, τι τύπου ρύζι έπεσε μέσα, σε τι κατσαρόλα μαγειρεύτηκε, βλέπεις το κοινό διψά για λεπτομέρειες!

      Διαγραφή
    2. Αααχ...γι΄αυτό δε θα γίνω ποτέ ρεπόρτερ..οι λεπτομέρειες πάντα μου διαφεύγουν!!
      Μένω στην είδηση και ξεχνάω να ρίξω μπόλικη σάλτσα να γίνει ζουμερή..

      Διαγραφή
  29. turigr και εγω στην ιδια φαση με σενα βρισκομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή