Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Εφευρετικότης και πείνα τρελή!

Μη με μαλώνεις ρε φιλενάδα που δεν σου γραψα χτες, ήταν μια μέρα δύσκολη, γεμάτη δουλειά και υποχρεώσεις, άσε που προετοίμαζα και τη συνέντευξη... 61 ερωτήσεις μέχρι στιγμής, και οι 61 μία προς μία!

Σήμερα πάλι εγερτήριο από νωρίς και τρέξιμο, τώρα παίρνω μια ανάσα στη δουλειά, έφυγε πολύ πράμα από χτες και αύριο αριβάρω για Θεσσαλονίκη, δεν βλέπω την ώρα περιττό να σου πω.

Εν τω μεταξύ, είχα βάλει πλυντήριο προχτές και μέσα σε όλα ήταν κι ένα μπορντώ σεντόνι. Έχω 2 τέτοια τα οποία είναι πολύ όμορφα αλλά δεν τα πολυχρησιμοποιώ γιατί ξεβάφουν και άμα μου τελειώνει η χρωμοπαγίδα θα πάει το μπορντώ σε κανά άλλο και θα έχουμε θεματάκι. Τέλος πάντων, να μην στα πολυλέω και σε κουράζω, είχα χρωμοπαγίδα, έβαλα πλυντήριο και ήρθε η στιγμή να απλώσω. Βάζω την απλώστρα μέσα, την ξεσκονίζω διότι είμαι και παστρικός, και πιάνω πρώτο-πρώτο το σεντόνι να το απλώσω. Το ανοίγω, το τινάζω, δε βλέπω να έχει μπλεχτεί τίποτα μέσα, βγαίνω στο μπαλκόνι για να το τινάξω καλά και να το τυλίξω όσο πρέπει για να χωρά στην απλώστρα.

Κάνω τσουκ τσουκ τσουκ (ήχος τινάγματος φαντάσου) και πέφτει από μέσα μια καινούρια κόκκινη μπλούζα με στάμπα τη μούρη του Spiderman διότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και ντύνομαι αναλόγως. Φρίττω βλέποντας τη μπλούζα να πέφτει κάτω και τρέχω όπως είμαι να τη μαζέψω. Σχεδόν με το βρακί βγήκα έξω. Έλα όμως που το σημείο που πέφτει είναι η πίσω αυλή η οποία είναι συνήθως κλειδωμένη για να μην μπαίνει ο καθένας! Ξαναμπαίνω στο σπίτι και παίρνω τηλέφωνο το διαχειριστή να μου ξεκλειδώσει να τη μαζέψω. Δεν το σηκώνει. Σκέφτομαι να την αφήσω μέχρι να έρθει το συνεργείο καθαρισμού ή κάποιος τέλος πάντων να μου τη δώσει, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί κάποιος να πάει ώρα που δεν θα είμαι εκεί και πάει η μπλούζα με τη μούρη του Spiderman για την οποία έχω λάβει τόσα κολακευτικά σχόλια...

Οπότε πρέπει να προχωρήσω σε Plan B. Ανεβαίνω στο πατάρι και βρίσκω το κοντάρι που με βοήθησε να βάψω το σπίτι και να ξεσκαλώσω μια γάτα από τον απέναντι φράχτη που είχε μπλέξει το ποδαράκι της στο συρματόπλεγμα και δεν μπορούσε να βγει... Ανεβαίνω, το παίρνω, το ανοίγω, 4 μέτρα, ίσα που έφτανε τη μπλούζα... Αρχίζω να προσπαθώ να βρώ κάτι, μια δίπλα, ένα άνοιγμα κάτι να τη γραπώσω. Την έφερνα από δω, την έφερνα από κει, τίποτα, σφουγγάρισα όλη την αυλή αλλά δεν την έπιασα...

Μπήκα απελπισμένος μέσα, άναψα τσιγάρο, ξαναπήρα το διαχειριστή, με ξαναέγραψε στα τέτοια του και έκλεισα τα μάτια να βρω λύση.

ΕΥΡΗΚΑ αναφώνησα ωσάν Αρχιμήδης με βρακί έξω απ τη μπανιέρα και ξανανέβηκα στο πατάρι να βρω το ρολό που είχα βάψει τότε το σπίτι... Βρήκα χριστουγεννιάτικα, πασχαλιάτικα, αποκριάτικα, τα χαλιά, κάτι dvd που ποιος ξέρει τι έχουν μέσα (ξέρω αλλά δεν σου λέω), μια καφετιέρα, κάτι πλακίδια μπάνιου, τα ρολά και οι βούρτσες πουθενά. Με έκοψε κρύος ιδρώτας - λες να τα χα πετάξει; Αποφασισμένος μπαίνω ολόκληρος στο πατάρι και σε μια σακουλίτσα πίσω πίσω βρίσκω το πολυπόθητο ρολό. Το παίρνω, βγάζω το βαφτικό εξάρτημα και αφήνω μόνο το σίδερο και μένει σα γάντζος! Έτοιμο το εργαλείο! Συγκινημένος βγαίνω το μπαλκόνι και με μια κίνηση μαζεύω το έρμο το ρούχο απ τις αυλές.

Περιττό να σου πω ότι μπήκε στον κλίβανο, αλλά από την άλλη ένιωσα μια τεράστια υπερηφάνεια για το εφευρετικόν του πνεύματός μου! Εύγε νέε μου αναφώνησα και με κέρασα 2 σουβλάκια γιατί το άξιζα! Μετά έφαγα και παγωτό με κροκάν φουντουκιού να φύγει η τζατζικίλα και μετά κρατούσα τη χοντρή μου κοιλιά και έλεγα ότι θα πεθάνω αλλά τη γλίτωσα για να φάω σήμερα τυρόπιτα και λουκουμά! Καπάκι!

Άμα καταφέρω και αλλάξω και το πετάλι σήμερα που θα ξαναπροσπαθήσω θα είμαι ολοκληρωμένος, αν όχι... θα πάω στον ποδηλατά του εξαιρετικού μου φίλου Turi να πάρω και μάτι! Τουλάχιστον έχω παραγγείλει σνίτσελ το βράδυ απ τη μαμά γιατί το ανέφερε η υπέροχη Αθηνά στον θαυμάσιο Ρεϊμόντ και το έβλεπα στον ύπνο μου! Νάσια πεινάω συνέχεια κι εσύ κάνεις την πάπια!

Α τουτ αλέρ φιλενάδα και μη μου τρως πολύ εσύ γιατί πρέπει να διατηρήσεις σιλουέτα!

ΥΓ. Στείλε μέχρι το βραδάκι ερωτήσεις αν έχεις να την ετοιμάσω τη συνέντευξη να στη δώκω να τη διαβάσεις το σαββατοκύριακο που θα λείπω!


81 σχόλια:

  1. Εγώ να μην τρώω κι εσύ να κάνεις μια κοιλούμπα να είναι δίκαιο; Άντε τώρα γιατί θέλω κι εγώ παγωτό, σνίτσελ, και λουκουμά! Με αυτή τη σειρά...
    Στο κάτω-κάτω δε χρειάζεται να μας τα λες όλα, πες εκεί πέρα 'γιαούρτι' και 'τυρί με χαμηλά λιπαρά' για να νιώθω κι εγώ πως έχω κάποιου τη συμπαράσταση...
    Αλλιώς θα σε ματιάσω, να έρθει και να γίνει η μούρη του Spiderman μέσα στη ρυτίδα και την κατήφεια! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε με φιλενάδα, εσύ είσαι μια συλφίς με κορμί παραδεισένιο κι εγώ ένα χοντρό κτήνος με αδύναμο χαρακτήρα... μια συνάδελφος μου είπε ότι φταίει που ξαναξεκίνησα το γυμναστήριο και πεινώ συνέχεια... δε με βλέπω καλά σου λέω!

      Διαγραφή
  2. Ρίξε λαδόξυδο στο σημείο της ένωσης τριψτο με χαρτί και ξαναρίξε. Μετά απο λίγο προσπάθησε να το ξεβιδώσεις.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπημένε καλώς μου ξανάρθες! Να μην το ρίξω το λαδόξυδο σε καμιά μπριζόλα να με δει ο Θεός;

      Διαγραφή
  3. Δεν υπάρχει πιο σπαστικό πράγμα από το να τινάζεις τα σεντόνια και να φεύγουν διάφορα...άντε να τα πιάσεις μετά...
    Μου ανοίγετε την όρεξη με τα σουβλάκια (μέχρι τώρα λιγουρεύτηκα σουβλάκι σε δυο αναρτήσεις) και μετά βλέπω το τζατζίκι και μου φεύγει...εγώ το τρώω παιδικό..σας το λέω να ξέρετε αν θέλετε να με κεράσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που δημιούργησα το πολυεργαλείο - πίαστη αθώων t-shirts! Θα το πατεντάρω να το πουλώ στο telemarketing!

      παιδικό το σουβλάκιον; Α, χάνεις φιλενάδα!

      Διαγραφή
  4. Δες τι τραβάει κανείς για τα μάτια του Spiderman!Αλλά μπρος στα κάλλη...

    Καλά να περάσεις στην Θεσσαλονίκη και να φας όσα περισσότερα τρίγωνα μπορείς,γιατί εδώ στο Άθενς αίσχος τα κάνουνε,οι ανεπρόκοποι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παιδί μου, δεν ήταν να χαθεί αυτή η μπλούζα, ξέρεις τι θραύση έχει κάνει;

      Εκεί ο καλός μου με ταϊζει ψάρια και χόρτα... ό,τι φάω εδώ, στα κρυφά... ζω ένα δράμα!

      Διαγραφή
    2. Ψάρια και χόρτα;Ίου και ίου!Μα μπορεί να στυλωθεί άνθρωπος με το χόρτο και το ψάρι;
      Μάθε του,παιδί μου,να τρώει ο ίδιος και να ταΐζει όπως πρέπει κι εσένα,το αίσθημα!Θα σ' ευγνωμονεί μετά.

      Διαγραφή
    3. Δεν φταίει εκείνος ο καημένος, φταίω εγώ που το άίζω της υγιεινής όταν είμαστε μαζί και με΄τα γκρινιάζω γιατί θέλω παγωτό βατόμουρο και τέτοια... Μην το ψάχνεις, έχετε να κάνετε με άκρως ανώμαλο ον!

      Διαγραφή
  5. είσαι ο νέος μαγκάιβερ!!!την βρήκες την λύση στο πίτσι φιτίλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αινστάιν μη σου πω καλύτερα, η θεωρία της σχετικότητος στην πράξη!

      Διαγραφή
  6. το έχω πάθει κι εγώ,αλλά το εφευρετικό μου μυαλό έδεσε στο κοντάρι το εργαλείο κουζίνας για τα μακαρόνια;που έχει δόντια γύρω γύρω; αμ μπράβο,αυτό!
    πάλι καλά που δεν έπεσε το περιβόητο βρακί!!!
    α γι αυτό παραλίγο να κάψω το φαγητό σήμερα(εντάξει ,άρπαξε λίγο...)....με μελέταγες γκαντέμη;;;;
    ερωτήσεις τέλος,δίνω τη σειρά μου στον BEN και να του πεις να πάει να με καμαρώσει εκεί που τις έκανα ,δηλαδή τρίτη ;ανάρτηση πίσω!!
    καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μπορούσε να έχει πέσει το βρακι γιατί βρισκόταν στην ίδια πλύση... το εργαλείο για τα μακαρόνια ε; Θαυμάσια ιδέα, εύγε!

      Τι φαγάκι σήμερα; Κάνε το σάλιο μου να τρέξει!!!!!

      Ben άκουσες τη Νάσια τι έχει να πει, περιμένω!

      Διαγραφή
    2. αγόρι έχω παστίτσιο και χοιρινές μπριζόλες κρασάτες...

      ψήνεσαι?

      υγ Νάσια μα γκαντέμης ο φίλος μας? παπαπαπα

      Διαγραφή
    3. Αν δεν είχα μανούλα το βράδυ θα ψηνόμουν!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Θα στο φτιάξω μόλις επιστρέψεις από τον Βορρά!

      Διαγραφή
  7. καλημέρα...εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που έπιασες την μπλούζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, χαίρομαι, άμα σου συμβεί, ξέρεις τι θα κάνεις!

      Διαγραφή
  8. Tremens, καλέ μου, εντυπωσιακό δε λέω, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες, δεν άρπαζες μια πετονιά να το ψαρέψεις; Στα υπόψη, όταν σου πέσει το αγαπημένο βρακί.
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω πετονιά καρδιά μου, άσε που θα το τρύπαγε το οτ κοτούρ!

      Διαγραφή
  9. εφευρετικός δε λέω, αλλά γιατί εμένα μου θύμισες τους μελαμψούς μετανάστες (political correct?) που μαζεύουν με αντίστοιχα εργαλεία τα κουτάκια από τους κάδους ανακύκλωσης;
    υ.γ.1: Σταμάτα να τρως, σε λίγο δεν θα σου κάνει ούτε το βρακί
    υ.γ.2: Περιμένω εναγωνίως να απαντήσεις σε αυτή τη συνέντευξη της Νάσιας... (καλά και 1-2 ερωτήσεις άλλων)
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάγκη με έριξε φίλε Blue, τι να κάνω, αμάρτησα για τον Spiderman...

      Δεν μπορώ να σταματήσω σου λέω, ζω ένα γευστικό δράμα!

      Αύριο θα τη χαρείτε! Προλαβαίνετε να στείλετε κι άλλες!

      φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
    2. Άντε και μια ερώτηση πολύ σοβαρή από μένα (ποιος να το περίμενε), που αν θέλεις απαντάς (αν όχι δεν θα με πειράξει καθόλου):
      Αυτό το ομολογουμένως πολύ ωραίο γέλιο σου,
      1) σε έχει βγάλει από δύσκολες στιγμές ή σου έχει δημιουργήσει περισσότερες; (αναλογικά μιλώντας δηλαδή, αν βγαίνει σε καλό ή σε κακό συνολικά) και
      2) είναι κάποιες φορές τρόπος άμυνας;

      Διαγραφή
    3. Α, ωραια, πήγαμε αισίως στις 63!

      Διαγραφή
    4. πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν άλλες 6 να φτάσουμε τις 69!!!!χαχαχαχαχαχα
      κάποιος πρέπει να με μαζέψει.....χαχαχαχαχαχαχα
      τι γέλιο έχω κάνει αυτές τις μέρες!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Μεσ στο μυαλο μου είσαι, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ!!!

      ΕΛΑΑΑΑΑΑ ΑΛΛΕΣ 6 ΜΕΙΝΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    6. 64) έχεις μαλώσει πολύ με κάποιον γειτονά σου ή ένοικο της πολυκατοικίας και νιωθεις αμήχανα όταν συναντιέστε ή παρακολουθεις πότε θα βγει για να μην βρεθείτε μούρη με μούρη;

      Διαγραφή
    7. 65) (πώς μου ξέφυγε αυτή; χαχαχα)
      στην έχει ''πέσει'' ποτέ γυναίκα που αν και της είπες πως είσαι gay επέμενε;;;;

      Διαγραφή
  10. 66)είσαι καλός ψεύτης ή σε καταλαβαίνουν αμέσως;
    (στερεύω σιγά σιγά ...κλαψ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 67)έχεις πολύ αγαπημένο μπλογκ που τρέχεις σαν τρελός να το διαβάσεις και σου τη ''δίνει ''αν αργεί αναρτήσεις ;
    (εξαιρούμαι φυσικά)...αν ναι ,πες το καλέ!
    ουφ πολύ το δύσκολο μας κάνεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 68)χαχαχαχαχαχα γελάω μόνη μου με την ερώτηση που ακολουθεί...
    έχεις βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και μέρος που θες να κάνεις την φυσική σου ανάγκη ,αλλά δεν μπορείς και πας να σκάσεις;
    χιχιχιχιχι αν ναι που ήταν αυτό το μέρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Ρέστα Νάσια, ρέστα δίνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ερώτηση λοιπόν!!!!

    Τι να κάνω για την Νάσια μας!!!!

    69 κι έκλεισε ... πότε θα ξεχάσεις το περί ου ο λόγος βρακί στο κρεββάτι μας (τυχαία)....

    υγ απαντήσεις τύπου σας βλέπω σαν φίλους δεν πιάνονται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εννοείται φορεμένο και ουχί σε συσκευασία δώρου και αν θέλεις να την κάνω πιο πικάντικη την ίδια ερώτηση ξέρεις ότι μπορώ!!!

    υγ είδες διακριτικότητα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαιρετικά διακριτικός, εύγε φίλε μου!!!

      Διαγραφή
    2. Δεν μου είπες όμως να την κάνω πιο πικάντικη?

      υγ Που είσαι βρε Νάσια?

      Διαγραφή
    3. έδειξα τον θαυμασμό μου στην ερώτησή σου,πιο πάνω!
      πιο πικάντικη απο τις δικές μου αποκλείεται!

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν το ιδανικό θα ήταν να το ξεχάσεις, γιατί απλά θα στο είχαμε σκίσει με τα δοντάκια μας....

      Διαγραφή
  16. κάποιος να μας μαζέψει όλους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τρεμένς ένα έχω να πω και κλείνω γιατί θα βγω για βολτούλα: κρίμα που δεν μπορείς να πεις τι γίνεται εδώ στην αγάπη σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νάσια, παίζει να μπορώ εγώ, χαχαχα

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχαχα πες του να μη γελάμε μοναχοί μας!σε πηγάδι
      κατ...... εκείνος ;χαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. Απαπαπαπαπα θα μου δώσει τα παπούτσια στο χέρι!!!! Και μετά θα βαρεθείτε να με βλέπετε να κλαίω!

      Διαγραφή
    4. Που θα βρει βρε τέτοιο παιδί?

      φτου είπα καλή κουβέντα....

      Διαγραφή
  18. Έγινε λάθος στο μέτρημα, είμαστε στις 68...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε δεν υποφέρεσαι!!!!!!!και εκεί να μείνεις εύχομαι χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. και μένα θα μου τα δώσει ο δικός μου ,που ακόμα δεν σε έχει διαβάσε και δεν βλέπω να σβήνεις κάτι!πήγε χτες να κάτσει και μόλις τον είδα τον σήκωσα άρον άρον ,τάχα μου ξέρεις για τι....σβήστα βρε!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχα

      Τιμή σου και καμάρι σου βρε, πες του ότι είμαι ο καλύτερος gay διαδικτυακός σου φίλος και καθάρισες!

      Διαγραφή
    4. δεν εχει πρόβλημα με σένα...με τις ερωτήσεις θα΄χει ,θα νομίζει πως σε όλες έχω εμπειρία και ρωτάω και δεν αντέχω την κρεβατομουρμούρα:''και έχεις πλατωνικό έρωτα...και ποιος εκείνο ,ποιος το άλλο;''
      δεν θα μ'αφήσει σε ησυχία!

      Διαγραφή
  19. Δε φταίω εγώ! Πιάσματε του Blue για διπλή αλλά ήτανε μια με 2 σκέλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν!!!!

    Τα τύμπανα να παίζουν, οι μουσικές να αρχίσουν, η αρραβωνιάρα να χτυπήσει την gran cassa κι αν δεν έχει ένα γκονγκ, τα τεκνά να ξεχυθούν στους δρόμους και άλλα τέτοια όμορφα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αγαπητέ μου tremens

















































    ποια η γνώμη σου































    για μένα..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 70 (έτσι για να σε ξεκολλήσω ), σου αρέσει το 69 και δεν εννοώ στην αριθμητική ναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. με ξελογιάσατε με νούμερα σκανδαλιστικά και ξέχασα την ανάρτηση,νοικοκυρόπαιδο ,εφευρετικό σε βρίσκω φιλενάδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το "Σχεδόν με το βρακί βγήκα έξω", το γράφεις λες και ήταν τόσο επείγουσα η κατάσταση που θα έβγαινες με το βρακί χωρίς να το θέλεις. Λόγω επείγουσας ανάγκης.
    Αυτά να τα λες αλλού. Σε ξέρουμε πια ότι δεν έχεις πρόβλημα να κυκλοφορείς με τα ντόλτσε και καμπάνα δεξιά κι αριστερά και μετά να τα δημοπρατείς κιόλας! Για να μην πω γι' αυτά που λέγονται ότι δηλαδή γυρνάς τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και δείχνεις τα βρακιά σου στους αθώους, αγνούς και άδολους παραγωγούς!
    Τσ τσ τσ , τι να πω... σε τερίμπλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ πολυλατρεμένη μου και είναι κολάσιμος ο κατές με το βρακί....

      Διαγραφή
    2. @Αθηνά
      Ήταν επείγουσα ανάγκη, ξέρεις για τι μπλουζάκι μιλά με; Συλλεκτικότατον! Μα θα υπαινιχθείς ότι είμαι σάτυρος Ότι είμαι σαρδανάπαλος; Ε, ναι λοιπόν, είμαι!
      Βρακί μου και καμάρι μου!

      @Παύλος
      Τι είναι ο κατές; Να δω αν θα σε ευχαριστήσω ή όχι!

      Διαγραφή
  25. και όμορφος,
    και έξυπνος,
    και νοικοκύρης,
    και τακτικός,
    και ... εφευρετικός!

    μα όλες τις χάρες έχεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα χω φιλενάδα, δεν μου λείπει τίποτις, παιδί για όλα τα δωμάτια του σπιτιού!

      Διαγραφή
  26. 1ον Τη τσαντίλα να σου πέφτει κάτι από το μπαλκόνι την έχω νιώσει πολλές φορές,όμως εγώ είχα καλάμι ψαρέματος αυτό που μαζεύει με μια μανιβελίτσα. Το καλύτερο εργαλείο! Το θέμα ήταν ότι το πήρε είδηση η γειτονιά και παρακολουθούσε τις ρίψεις μου.
    2ον Εγώ δεν μπορώ να κάνω ερώτηση γιατί έχω χάσει κάτι επεισόδια με τα ντόλτσε καμπάνα
    3ον Η Νάσια δεν ενημερώνει μόνο να περνάει επίπεδα στο Booble with Saga ξέρει και να καθόμαστε εμείς να παιδευόμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα που μου το θύμισες πάω να παίξω!!αφού έληξε το παιχνίδι εδώ....

      Διαγραφή
    2. Μου χε πέσει και μια κάλτσα παλιότερα αλλά δεν ασχολήθηκα! Η συνέντευξη αναρτήθηκε, σχεδόν όλη την έκανε η φίλη σου η παιχνιδιάρα!!!

      Τι είναι καλέ αυτό το Booble with Saga?

      Διαγραφή
  27. Σε έχουν φάει οι διαδρομες Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Μήπως θα ήταν καλύτερα αν μετακόμιζε ο ένας από τους δύο;
    Αν δεν τα έχεις καταφέρει ακόμα με το πετάλι, ρίξε λίγη κόκα κόλα και άφησέ το μερικά λεπτά για να δράσει. Μετά προσπάθησε να το ξεβιδώσεις. Αν και πάλι δεν καταφέρεις τίποτα, τότε πες μου για να σε στείλω στον ποδηλατά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο σκέλος το έβαλα στη συνέντευξη!

      Τα κατάφερα φίλε μου, ήθελε το σωστό κλειδί και όλα λύθηκαν αμέσως! Ποδηλατώ με 2 πετάλια πλέον και είμαι κατασυγκινημένος!

      Διαγραφή
  28. κατ' αρχάς δε ξέρω από ποιόν θα πάρεις συνέντευξη οπότε τι ερωτήσεις? Αντε, αντέγραψε το ερωτηματολόγιο του Προυστ, δεν θα είσαι και ο πρώτος, είναι μουράτο, δείχνει class, κουλτούρα, ξέρεις τώρα...Όσο για τα ρούχα που πέφτουν στον ακάλυπτο δεν έχω χειρότερο. Δεν έχω όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς μου παίρνετε βρε! Βέβαια ως νέα παρουσία στο σπιτάκι είναι λογικό να μην ξέρεις, οπότε μπορείς τώρα να τη διαβάσεις!

      Διαγραφή
  29. Φίλε ,το έχω πάθει κι εγώ, έχει φύγει μποξεράκι απο τον πολύ αέρα.... Και μιας και μιλάμε για εφευρετικότητα , θες να σου πώ τι έκανα? Δε θα το πιστέψεις.....

    Κατέβηκα και το πήρα!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το βρήκα και στο χαρίζω ...

    http://news247.gr/eidiseis/texnologia/podhlato_katallhlo_gia_toys_flintstooyns.1919000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα που το βρήκες αυτό το πράμα; Απαπαπαπαπαπα, φρίκη απόλυτη!

      Δίκιο έχει η Νάσια, στις ανηφόρες θα ναι φρίκη σκέτη, να κουβαλώ την κοιλιά μου να κουβαλάω και το -Θεός - Να - Το - Κάνει - Ποδήλατο!

      Διαγραφή
  31. να το σγουμπιάνεις θέλεις το παιδί χαχαχαχα
    άσε που εκεί δεν έχει ανηφόρες!!!
    ένα χάλι είναι αυτό το ποδήλατο ,συγνώμη κιόλας...
    και μην τον αποσπάς απο τη σύνταξη της ανάρτησης που όλοι περιμένουμε εναγωνίως!!!!
    καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα Νάσια μου, να με πεθάνει θέλει!

      Έτοιμη είναι βρε, έτοιμη φρεσκοαναρτημένη!

      Διαγραφή