Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Αν...

εναλλακτικά ένας μικρός κατάλογος συμπεριφόρας

• Αν είσαι νέα, ωραία κι έχεις ξενυχτήσει, φρόντισε όταν χασμουριέσαι σε κοινή θέα να καλύπτεις το στοματάκι σου - η ομορφιά σου χάνεται αμέσως και τη θέση της παίρνει η εικόνα ενός στυγερού αδηφάγου τέρατος. Πολύ True Blood μου κάνεις γλυκιά μου και δεν θα θελα πρωί πρωί.

• Αν είσαι ανήρ βαρύς κι ασήκωτος κράτησέ το για τον εαυτό σου ή/και τους οικείους σου. Δεν με ενδιαφέρει να σε βλέπω να ξύνεις τα πελέ σου ή να τα μοστράρεις καθισμένος προκλητικά με ορθάνοιχτα πόδια - τα οποία δεν κλείνουν προφανώς λόγω μεγέθους. Κάτσε σαν άνθρωπος και άσε το υφάκι Σας Γαμώ Όλους Εδώ Μέσα Άμα Λάχει. Στον ηλεκτρικό είσαι, δεν είσαι στη Τζάγκουαρ γαμιά μου.

• Επίσης άσε το μπεγλέρι στην τσέπη για πιο προσωπικές στιγμές γιατί θα σε πυροβολήσω καμιά μέρα.

• Αν χρησιμοποιείς τον κοινό αέρα που μας περιβάλλει, θα ήταν καλό να πλένεσαι, να αρωματίζεσαι και να βάνεις μασχαλέξ. Αν έχεις αλλεργία βάλε υποαλλεργικό γιατί μου δημιουργείς εμένα αλλεργία-στους ανθρώπους!

• Αν δεν έχεις που να βάλεις τον κουβά σου σου προτείνω ή να το αφήσεις σπίτι και να πας με τα πόδια είτε να πληρώσεις parking. Επίσης μπορείς να κάνεις λίγο περισσότερη απόσταση με τα πόδια απ το κωλάμαξο σου μέχρι το ψιλικατζίδικο της Κυρα Τασίας που θέλεις να πάρεις το Φίλαθλο. Ό,τι κι αν αποφασίσεις καλό θα είναι να αποφεύγεις να παρκάρεις εκεί που τα πεζοδρόμια έχουν κλίση για να κατεβαίνουν τα αναπηρικά αμαξίδια, τα καρότσια με τα μωρά και οι δύσμοιροι ποδηλάτες.

• Αν, λέω αν γιατί αυτό δε συμβαίνει συχνά (μουχαχαχαχαχαχα) τύχει να παρακολουθήσεις μια διένεξη, φρόντισε να μάθεις τα πάντα και από τις δυο πλευρές πριν καταθέσεις τη σοφία σου. Αν μάθεις τα πράγματα μόνο απ τη μια μεριά μάλλον θα γίνει παρεξήγησις, ε;

• Αν κάνεις γίογκα, είσαι χορτοφάγος, πας ψυχαναλυτή (όλα αυτά μαζί) και έχεις μούτρα λες και ήπιες ξυνισμένο γάλα συνέχεια, τότε σου προτείνω εναλλακτικά να κάνεις σεξ, να φας ένα γιουβέτσι ΜΕ μοσχάρι να σε δει ο Θεός και αντί για ψυχαναλυτή να βρεις κανά φίλο. Μάλλον κάτι απ όλα τα προαναφερθέντα δεν σου ταιριάζει.

• Αν θες να χωρίσεις με τη γκόμενα ή να τσακωθείς με τον κολλητό για γκόμενα, κάντο στην ησυχία ενός προσωπικού χώρου και όχι στην πρώην ησυχία ενός κοινόχρηστου χώρου. Δημιουργείς θεάμα μη ευχάριστο.

• Αν είσαι 500 κιλά και όλο λίπος μη βάζεις καυτό σορτσάκι με κολλητό ξέκοιλο μπλουζάκι. Λυπήσου μας.

• Το ανωτέρω για αγόρια μεταφράζεται σε αθλητική βερμουδίτσα και αμάνικο φανελάκι. Θα μου καεί ο αμφιβληστροειδής και είναι κρίμας.

• Αν είσαι επαίτης μην τσιρίζεις μέσα στο αυτί μου. Όχι μόνο δεν θα σε λυπηθώ αλλα θα δώσω επιδεικτικά τον οβολό μου σε κείνον το δύστυχο που έχει θλιμμένο βλέμμα και ταμπέλα ΠΗΝΑΟ και κάθεται αμίλητος σε μια γωνιά (όπως κι έκανα σήμερα).
Επίσης αν θες να ευφράνεις την καρδιά μου και να ημερώσεις τα πάθη μου με μουσική, μάθε πρώτα να τα παίζεις τα Κύμματα του Δουνάβεως διότι με τόσα φάλτσα κάνει στο Γλύκα γλύκα γλυκιά μου και μπερδεύμαι ο μουσικόφιλος.

• Αν έχεις - για εντελώς δικούς σου λόγους - κάτσει στη δική μου αριθμημένη θέση στο τραίνο φερ ειπείν κι έρχομαι να σε σηκώσω, μην μου παίρνεις εμένα το ύφος "Σιγά ρε φίλε δε σε είπαμε και καμπούρη, ώχου πια, π[ως κάνεις έτσι και τα τοιαύτα", γιατί θα φας μια ανάστροφη που θα μαζεύεις τις θήκες σου απ το πάτωμα.

• Αν έχεις απλά τρίχες και παραπάνω κιλά και το ρουφάς το μπαλόνι, λυπάμαι, δεν είσαι bear. Ο bear θέλει και attitude που μου μάθανε όλες οι Φιφίκες και σταμάτησαν την αποτρίχωση και το ρίξαν στοι στιφάδο και γίναν αίφνης bear. Άιντε από κει τρελλές, ε τρελλές όλες σας.

• Επίσης αν θες απλά να πηδήξεις μην πουλάς ρομαντισμούς και φούμαρα γιατί θα ξεράσω και δεν μ αρέσει.

Θες κι άλλα;

Πάρε να χεις.

• Αν δεν μπορείς να είσαι ευγενής με τους ανθρώπους με τους οποίους μοιραία έρχεσαι σε επαφή, τότε κάτσε σπίτι σου να δέρνεις το μαξιλάρι σου ή εναλλακτικα τράβα στο βουνό να κυνηγάς αρκούδες να σε φάει και καμία να ησυχάσεις.

• Αν είσαι πρωθυπουργός και υπόσχεσαι ότι αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία, φρόντισε να το θυμάσαι πριν βγεις να εξαγγείλεις τα επόμενα - εναλλακτικά νοίκιασε ελικόπτερο γιατί θα σου χρειαστεί, έτσι φύγανε απ την Αργεντινή οι όμοιοί σου.

Και τελευταίο για σήμερα γιατί τα νεύρα μου δεν είναι στα καλά τους

• Αν είσαι πελάτης, πριν ζητήσεις κάτι ξεκαθάρισέ το αρχικά στον εαυτό σου και μετά επικοινώνησέ το σε μας. Αν δεν ξέρεις τι θέλεις μπορείς απλά να μην μας ενοχλήσεις μέχρι να μάθεις! Σ ευχαριστώ!


44 σχόλια:

  1. γλυκέ μου τι σου κάνανε;;;
    πως σου ανάψανε έτσι τα λαμπάκια;


    γράφε εδώ να ξεθυμαίνεις. αυτό με το μπεαρ τι ακριβώς είναι γιατί είμαι και λίγο έξω από την πιάτσα αυτήν την περίοδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα αυτά - και ακόμα περισσότερα, συνεβησαν τις 3 τελευταίες μέρες... πόσα ν αντέξω ο δύστυχος;

      Άστο αυτό με το bear, είναι παραξήγηση που κρατεί χρόνια στην Ψωροκώσταινα!

      Διαγραφή
  2. θα συμφωνήσω με τα παραπάνω βεβαίως, αν και τα νεύρα σου όντως δεν πρέπει να είναι πολύ καλά (όπως και αρκετών ακόμη σήμερα απ' ότι αντιλαμβάνομαι και στη δουλειά), υπάρχουν χιλιάδες ακόμη Αν που μπορούν να σου δώσουν αφορμή για εκατοντάδες ακόμη αναρτήσεις...

    Υ.Γ.: Ρία μου μην το ψάχνεις τι εστί αρκούδι, είναι κατηγορία που δεν σε ενδιαφέρει γενικώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συ Blue, πες μου μέσα απ την καρδιά σου, είναι η Λάουρα bear επειδή γαμήθηκε στα παγωτά; Μα θα τρελαθούμε τελείως;

      (Μη με παρεξηγείς, είπα να βάλω και κάτι πικάντικο στη λίστα)

      Διαγραφή
    2. xaxaxa, όχι δεν είναι βεβαίως η Λάουρα bear... αυτό το συγκεκριμένο ξέρεις σε τι site θα πρέπει να το αναρτήσεις πάντως...

      Διαγραφή
    3. Κάτσε να πετύχω καμία να μου το παίζει bear να στην εκάμω ρόμπα! χαχαχαχαχαχαα

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω στα περισσότερα!
    Αλλωστε δεν πολύ-κυκλοφορώ... η παλιόγρια!
    Δώσε να ξεθυμάνεις γιατί θα μας τα "φάνε" οι γιατροί αν και τους έχουμε τακτοποιημένους... αλλά λέω τώρα.

    Στο είπα πόσο χάρηκα στη συνάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά κάνεις και δεν πολυκυκλοφορείς διότι έχουν ξεφύγει φιλενάδα, όλοι σου λέω και με μένανε παρέα!

      Τα πα και ηρέμησα πραγματικά! Κι εγώ χάρηκα πολύ, προσμένω σε επόμενη!

      Διαγραφή
  4. Οχι πες μου δηλαδή τι άλλο να σχολιάσω εγώ η έρμη όταν με έχεις καλύψε 100%?

    Εχω και γω μια αλλεργία στους τύπους με λιγδωμένο μαλλι (μπορεί να'ναι και μπριγιαντίνη) μαύρο σκαρπίνι και λευκή καλτσούλα που συνήθως φορούν χρυσό δαχτυλίδι και μπροστά στον κόσμο κάνουν καθαρισμό δοντιών με οδοντογλυφίδα ενώ την ίδια στιγμή η αναπνοή τους βρωμάει τζατζίκι (το οποίο λατρεύω αρκεί να το'χω φάει κι εγώ..) και ο ιδρώτας τους αναδύει μια εσάνς ξυνίλας... ενώ την ίδια στιγμή έχουν το υφάκι "ξες πόσο ξύλο έφαγα από τη μάνα μου στο χωριό μέχρι να μάθω να τρώω καναντέρ?" :-p

    Kαι επίσης μια αλλεργία στους μλκς που βγάζουν εξατμίσεις από τις μηχανές τους και σηκώνουν τον κόσμο στο πόδι και ενώ βάζουν τέρμα το στερεοφωνικό του αμαξιού τους κατεβαζουν τα τζάμια (εμ πως θα βγάζουν το κουλό να κρέμεται απ'έξω?)
    Φίλε μου αν έχεις τ'αρχ... κλείσε το παράθυρο να έχεις prive την ντισκοτέκ σου... για να σε δω... κοντάς ή κιοτάς?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου είναι αφιερωμένο το 6, το κατάλαβες έτσι; Είδες πως σε φροντίζω;

      Διαγραφή
    2. χιχιχι... Ναι... κάτι κατάλαβα η ξανθή... :))

      Eυχαριστώ μανάρι μου!

      Διαγραφή
    3. Επειδής πέρασα ψες και ξέχασα, στο στέλνω αναδρομκά...

      φιλι λιακαδοκαλημερίστικο :)

      Διαγραφή
  5. Χαχαχαχα,πόσο όμορφη ανάρτηση καλέ μου Τρεμενς!Πραγματικά πολύ γέλασα με όλους αυτούς τους τύπους και τις συμπεριφορές που τόσο πολύ μας εκνευρίζουν όλους..καλησπέρα καλέ μου! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε, σκέψου ότι τα περισσότερα τα εντόπισα σήμερα, ε, κρατιέμαι, κρατιέμαι αλλά...........

      Διαγραφή
  6. νομίζω πως δεν ανήκω σε καμιά από τις ανωτέρω κατηγορίες! :)
    μου επιτρέπεις να κυκλοφορώ ελεύθερα στους δρόμους της πόλης;;!
    υπόσχομαι να είμαι καλό κορίτσι! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τρέμενζ αή σέκοντ δόουζ, μερικά δε έχω 100% ταύτιση φάκτορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόβατε, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα πάρω Aroxol και θα ψεκάζω στα μούτρα όποιν μου τη βαράει!

      Διαγραφή
  8. Σ ευχαριστώ όμορφε άγνωστε! Πάντα βασιζόμουν στην ευγένεια των ξένων (εν τω μεταξύ πάντα ήθελα να το πω αυτό!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό με το Μπερ θέλω και εγώ να το μάθω, δεν κατάλαβα γρι,και αυτή η Λάουρα που τρώει παγωτά κάνει κακό;αν έτρωγε λουκάνικα τι θα έλεγες; δεν καταλαβαίνω σου λέω,δεν..
    Πάντως θα συμφωνήσω σε όλα όσα λες,και αυτό με τους αγενείς τι σου λέει,η καθε παράγραφος δηλώνει αγένεια ,πήξαμε στα γαϊδούρια!!
    Πολλά νεύρα εχεις να το κοιτάξεις,σε φαντάζομαι να μην είχες πάει και το ταξιδάκι,οχουυυυυυυυυ δεν θέλω να ξέρω τι θα έλεγες και θα έκανες ακόμα!
    Φιλιά φιλεναδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τύπος gay ανδρών φιλενάδα! Μωρέ η Λάουρα η τσαχπίνα και με λουκάνικα και με παστίτσια θα τα καταφέρει η δύστυχη, μην τη φοβάσαι!

      Βρε συ, ήρθα μια χαρά χτες το βράδυ και απ το πρωί βλέπω όλα αυτά μπροστά στα μάτια μου και είπα να τα καταθέσω... να μην σας πω τις κρυφές μου σκέψεις;

      Διαγραφή
  10. συμφωνώ με ΦΟΥΛΗ...
    μ'αρέσει πολύ να νευριάζεις!!
    αν αν αν ...αν ήμουν παπαδιά.....δεν λέω τι θα είχα κάνει,έχει σχέση με το 2 χιχιχι
    Θε μου συχώρα με!!!
    καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα κι έχω χάσει επεισόδια με την παπαδιά! Που να βλεπες την πρώτη, μέτρησα κάθε κουφάλα και σφράγισμα! Ουφ πια!

      Διαγραφή
  11. Από ότι κατάλαβα ο στραβός πελάτης ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και δημιούργησε αυτή την ανάρτηση. Όχι;

    Εγώ ξέρω τι είναι bear. Πήγαινα βλέπεις και στο Big. Αυτό που δεν ξέρω είναι τα πελέ. Τι είναι τα πελέ; Εικάζω ότι είναι οι όρχεις, αλλά πάλι δεν τον κόβω κιόλας. Τον λαιμό μου δεν κόβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εικάζετε ορθά αγαπημένη, για άλλη μια φορά λύσατε το γρίφο, και ναι, ο πελάτης ήταν το κερασάκι στην τούρτα!

      Διαγραφή
  12. και εγω ξέχασα να γράψω για τα πελε,αν θες (που θες το ξερω),σου εχω και άλλη μετάφραση, τα πελε στα Αυστριακά λέγονται κόκαλα,μην πας αγράμματος,είδες τι σε μαθαίνω εγω φιλεναδε!!
    Καλα κάνεις και μας εκθέτεις τις οχι τοσο κρυφές σου σκέψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δουλειά μου φιλενάδα να σας διασκεδάζω! Πολύτιμη η γνώση δε, κόκκαλα ε; Απαπαπαπαπαπαπα

      Διαγραφή
  13. Είσαι ο "Ζαμπούνης" της blogοσφαιρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχαχαχα

      θα το λαβω ως φιλοφρόνησις, ναι;

      Διαγραφή
    2. Εννοείται! Άλλωστε είναι μοναδικός στο είδος του στην Ελλάδα σε ότι έχει να κάνει με τους κώδικες καλής συμπεριφοράς!

      Διαγραφή
    3. να τον βάλω ένα πρωινό να κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς - Κηφισιά και ή θα ξεχάσει ό,τι ξέρει ή θα βγάλει το Καλάσνικοφ απ το χαρτοφύλακα κι όποιον πάρει ο Χάρος...

      Διαγραφή
  14. Μα δεν πέρασε η πανσέληνος??
    Γιατί να πηγαίνουν όλα στραβά και να μας σπάνε τα νεύρα...συμπάσχω..πιθανόν για άλλους λόγους, αλλά συμπάσχω...
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, μα δεν φταίει για όλα η έρμη η πανσέληνος γλυκιά μου...

      Διαγραφή
  15. Ειμαι τοσο κουρασμενη...
    περασα να πω μια καλησπερα και να αφησω ενα φιλι!

    μουατς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα γλυκό φιλί στην Cou(κ)la μου!!!

      Κουράγιο, ναι; Όλα θα πάνε κατ ευχήν!

      Διαγραφή
  16. Ναι, όλα πάνε καλά! Δοξα τω Θεω! η γραφειοκρατια τελειωσε! Αρχισα εγγραφες και απο δευτερα ξεκιναω κανονικα μαθηματα!

    Αλλα πεθανα μιλαμε 3 εβδομαδες σχεδον! Πολυ τρεξιμο σου λεω!!!

    Θελω να βρω τη σειρα μου! να ξερω πως θα δουλευω 3-10. και τα πρωινα θα εχω τις κουρες ομορφιας μου, το ελλειπτικο μου, το καφεδακι μου!

    να ηρεμησω ρε παιδακι μου απο τις εγνοιες!

    Θα παρει καιρο ομως. Δε λες καλα που εχω μπολικα παιδια και ξεκιναω δυναμικα;;;

    τελικα βρηκα ονομα για το φροντιστηριο! δε θα το αναφερω δημοσια!θα στο στειλω με μειλ!

    γιατι εισαι και διαφημιστης και να με ξεστραβωσεις κι ολας! μηπως εισαι και γραφιστας ; να μου φτιαξεις καμια αφισουλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι παιδί μου, σε λίγες μέρες θα έχεις ηρεμήσει και όλα θα πάνε ρολόι

      Στείλε μου mail να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε

      καλημέρα ομορφιά μου!

      Διαγραφή
  17. Eπειδή έχω κι εγω θέμα με τους άπλυτους,με καλύπτει το ως άνωθεν αν. Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω:σοβαρά έχεις αριθμημένη θέση στο τρένο?φίλε, είσαι πολύ μπροστά λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε δεν έχω μόνο εγώ, στο τραίνο Αθήνα Θεσσαλονίκη όοοολες οι θέσεις είναι αριθμημένες - ακόμα τουλάχιστον!

      Διαγραφή
  18. ....Αν, είσαι fit, muscle, αποτριχωμένος με μόνο ενδιαφέρον την κρεατίνη και πρωτεϊνή, συνέχισε να φοράς αμάνικα και σόρτς και σύμπήρωσε ένα φίμωτρο ως απαραίτητο αξεσουάρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αν είσαι όλα τα παραπάνω τότε απλά δεν υπάρχεις, μακριά και ουστ!

      (δεν πιστεύω να με έχεις παρεξηγήσει και να νομίζεις ότι είμαι έτσι, ούτε κατά διάννοια!)

      Διαγραφή
  19. μα αυτοί ειναι οι κανόνες συγμπεριφοράς.... στην ζωή μας!
    αυτά που μάθαμε απο το σπίτι μας...
    τώρα αυτά τα ζώα που δεν τα έχουν μάθει, δυστυχώς σταυλίζονται μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή