Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κατηγορίες Τρελές Παρτ 3

Και πάμε φιλενάδα για το τρίτο μέρος της παρουσίασης gay τύπων. Ελπίζω μεχρι στιγμής να το έχεις διασκεδάσει, εγώ σίγουρα με όλα αυτά που κάθομαι και θυμάμαι για να στα γράψω εδώ! Τι λες, ξεκινάμε;

Ο Πέφτουλας

Ο αγαπημένος Πέφτουλας είναι μια κατηγορία εξαίρετη και νομίζω ότι όλοι μας έχουμε συναντήσει κάποια μορφή του! Συνήθως μετρίας εμφανίσεως και κάπως πιο μεγάλης ηλικίας, μετά τα 30 σίγουρα, ο φίλος Πέφτουλας απλά δεν έχει το Θεό του. Είναι εκείνος που θα βρει τρόπο, αδιάκριτο και σιχαμένο, να στην πέσει ξαφνικά χωρίς να έχεις καταλάβει τίποτα από πριν, να σε φέρει σε δύσκολη θέση και να σε εκνευρίσει με την επιμονή του. Ο Πέφτουλας θα ρθει απ το πουθενά εκεί που κάθεσαι ή στέκεσαι, μόνος, με την παρέα σου, με το γκόμενό σου και θα αναφωνήσει για να τον ακούσουν όλοι "είσαι πολύ καυλόφατσα" ή κάτι παρόμοιο. Αν πίνεις ποτό εκείνη τη στιγμή θα πνιγείς, αν όχι, θα κοκκινήσεις και δεν θα ξέρεις τι να απαντήσεις.

Αν κάνεις το λάθος και είσαι ευγενής την πούτσισες. Ο Πέφτουλας δεν χαμπαριάζει από ευγένειες και θα συνεχίσει να στην πέφτει άγαρμπα και κάποια στιγμή ίσως σε χουφτώσει κιόλας. Δεν χρειάζεται να σου πω τι να κάνεις, νομίζεις ξέρεις. Φασαρία. Μπας και ξεκολλήσει. Βλέπεις, ο Πέφτουλας είναι ένα άλλο είδος Ψυχάκια που συναντάται ακόμα συχνότερα στους χώρους που ενδεχομένως συχνάζεις. Ιδιαίτερα δε, αν είναι άνω των 70, με εγκεφαλικό που του χει στραβώσει το στόμα και λίγα σαλάκια να στάζουν από κει που χάσκει μην διανοηθείς να μείνεις εκεί παίζοντάς το κούκου. Φύγε όσο είναι καιρός. Εκείνος δεν έχει να χάσει τίποτα. Εσύ έχεις. Την αυτοπεποίθησή σου!

(Τα δύο άνωθεν περιστατικά όπως και όποιο έχω περιγράψει στις προηγούμενες αναρτήσεις είναι προσωπικές εμπειρίες. Μην έχεις καμία μα καμία αμφιβολία).

Ο Άσπρος Σίφουνας Άζαξ (με διπλό αμμωνιαζόλ)

Και κάθεσαι λοιπόν αμέριμνος μπροστά στο pc σου και μέσω μιας οποιασδήποτε εφαρμογής λαμβάνεις ένα αίτημα φιλίας, ένα μήνυμα ή κάτι τέλος πάντων. Κοιτάς φωτογραφία και βλέπεις ένα θεογκόμενο να σου την πέφτει όμορφα κι ευγενικά. Σηκώνεσαι, πας στον καθρέφτη και βλέπεις τα μούτρα σου και αναρωτιέσαι τι συνέβη, ποιος ουρανός άνοιξε και ποιος Θεός σε άκουσε και σου στέλνει αυτόν τον υπέροχο φάτσα να στην πέσει. Χτενίζεσαι, πλένεις τα μούτρα σου, βγάζεις το διαφημιστικό T-Shirt που φοράς μέσα στο σπίτι που είναι από κρεοπωλείο και γράφει ΧΑΣΑΠΟΓΛΟΥ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ (και ναι, εκεί δεν είναι αυτό που νομίζεις), και απαντάς.

Δεν περιμένεις πολλά αλλά απαντάς! Και ενώ τρως τα νύχια σου για λίγο, παίρνεις μια όμορφη απάντηση, και μια ωραία κουβέντα ξεκινά. Και με τούτα και με κείνα, για οικονομία χρόνου, ανταλλάσσεις msn και γίνεται πιο live το θεματάκι. Και η κουβέντα κυλά ευχάριστα και αποφασίζετε να βάλετε κάμερα. Ευτυχώς έχεις κάνει τα παραπάνω και βλέπεσαι τουλάχιστον. Φτιάχνεις τη θέση του πορτατίφ να σε κολακεύει το φως, βάζεις την κάμερα να σε τραβά από πάνω γιατί από κάτω σου κάνει προγούλι, ρουφάς και λίγο την κοιλιά - αν φαίνεται και η συνομιλία αρχίζει!

Είναι κούκλος, από τους ομορφότερους άντρες που έχεις δει. Τα μάτια του, υπέροχα και πανέξυπνα, λάμπουν στην οθόνη του pc σου, ενώ το λευκό φανελάκι που φορά τονίζει το θαυμάσιο κορμί του. Αρχίζει να σε κοπλιμεντάρει συνεχώς, για τα μάτια σου, το χαμόγελό σου, τη φωνή σου, το πρόσωπό σου, εκείνη τη γραμμή του λαιμού σου και φουσκώνεις σαν το διάνο. Εσύ φυσικά ανταποδίδεις και εννοείς κάθε σου λέξη, ο τύπος είναι θεός.

Η κουβέντα μπαίνει σε άλλα επίπεδα, μιλάτε για ενδιαφέροντα που μοιράζεστε, για ταξίδια κοντινά και μακρινά, για πνευματικές ανησυχίες και για ό,τι μπορείς να φανταστείς. Μετά από κάμποση ώρα η συζήτηση γίνεται πιο αισθησιακή, τα ήθη χαλαρώνουν και προχωράτε σε ένα διακαμερικό σεξ. Όταν τελειώνει αυτό κάνετε μαζί τσιγάρο και ανταλλάσσετε φιλοφρονήσεις ενώ κλείνετε ραντεβού την επομένη για να δείτε πως θα συναντηθείτε από κοντά!

Έχεις τρελαθεί από την αγωνία, δεν κοιμάσαι το βράδυ και όταν σε παίρνει ο ύπνος βλέπεις εκείνα τα υπέροχα μάτια στο όνειρό σου και την επόμενη μέρα τρως τα νύχια σου στο γραφείο γιατί δεν βλέπεις την ώρα να του ξαναμιλήσεις. Και πας σπίτι και φτιασιδώνεσαι ξανά και ανάβεις το πι σι και βλέπεις ότι δεν είναι online. Και περιμένεις γιατί εσύ έχεις μπει καμιά ώρα νωρίτερα και σκέφτεσαι ότι όταν τον δεις να μπαίνει θα αφήσεις 5 λεπτά και μετά θα του στείλεις, μη σε περάσει για λιγούρη! Και περιμένεις, περιμένεις, περιμένεις. Τίποτα, το μαγικό φωτάκι δίπλα στο όνομά του δεν ανάβει. Ούτε τώρα, ούτε αύριο, ούτε ποτέ. Και αναρωτιέσαι μην του έχει συμβεί κάτι.

Άκουσέ με. Δεν του έχει συμβεί τίποτα. Απλά ήλθες σε επαφή με τον Άσπρο Σίφουνα Άζαξ (με διπλό Αμμωνιαζόλ). Ψεκάστε, Σκουπίστε, Τελειώσατε.... Μετά τρως μπλοκ και εξαφανίζεσαι απ τη ζωή του. Γκέγκε;

Ο Μπαμπάκας

Ένα από τα γλυκύτερα πλάσματα της κατηγοριοποίησής μου. Ο υπέροχος Μπαμπάκας.

Ο Μπαμπάκας είναι εκείνος ο gay άνδρας με ανεπτυγμένα τα πατρικά αισθήματα ευθύνης. Παίζει σε κάπως μεγαλύτερες ηλικίες αν και όχι απαραίτητα άνω των 40. Πιο πολύ είναι θέμα νοοτροπίας παρά ηλικίας. Ο υπέροχος Μπαμπάκας είναι εκείνος που ψάχνει να βρει μικρότερο ανυπεράσπιστο πλασματάκι που θα τυλίξει ευγενικά στις τεράστιες φτερούγες του και θα φροντίσει μέχρι απελπισίας.

Συνήθως το ταίρι του Μπαμπάκα, ο Γιόκας δηλαδή, είναι ένας πιτσιρικάς - στη νοοτροπία τουλάχιστον - μη αποκατεστημένος επαγγελματικά, με ένα σωρό προβλήματα στην παρούσα φάση και που δεν τον καταλαβαίνει κανείς. Επαναστατημένος και κουρασμένος κιόλας απ τη ζωή. Εκεί, μπαίνει στη ζωή του ο Μπαμπάκας και τα πράγματα αρχίζουν και κυλούν πιο ρόδινα.

Ο Μπαμπάκας αναλαμβάνει τον μικρό εξ ολοκλήρου. Τον ντύνει, τον στολίζει, τον νοικοκυρεύει. Του φτιάχνει το πρόγραμμά του και τον φροντίζει, τον νουθετεί, τον συμβουλεύει και του αποκαλύπτει μυστικά της ζωής. Στο σεξ τα πράγματα είναι θεσπέσια - στην αρχή τουλάχιστον. Το ζεύγος βρίσκει τις ισορροπίες του εξ αρχής, ο Μπαμπάκας φροντίζει το Γιόκα γενικώς και ο Γιόκας τον Μπαμπάκα στο κρεβάτι και στη διασκέδαση.

Εκεί κάπου αρχίζει και γίνεται το λάθος. Μετά από λίγο χρόνο, ο Γιόκας επαναπαύεται στις δάφνες του και ο Μπαμπάκας αρχίζει και κουράζεται. Αρχίζει και αντιλαμβάνεται ότι θα ήθελε λίγη περισσότερη ισονομία μέσα στη σχέση, κατανόηση και βοήθεια. Ο μεν θέλει να βγαίνει κάθε βράδυ, ο δε, σκοτωμένος απ τις υπερωρίες θέλει να χουχουλιάζει αγκαλιά στον καναπέ. Ο μεν θέλει Μύκονο το καλοκαίρι, ο δε Μήλο. Και αρχίζουν οι προστριβές. Και αν και γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις, τα έτερα αρχίζουν και κουράζονται. Οι βιορρυθμοί τους δεν συμβαδίζουν, τα θέλω τους ακολουθούν αποκλίνουσες πορείες και η μαγεία χάνεται. Και κάπου εκεί ο Μπαμπάκας συνήθως αποφασίζει να αποδεσμευτεί. Να ηρεμήσει. Να ησυχάσει.

Μόλις το κάνει αυτό, πηδάει ό,τι βρει μπροστά του και μετά από κάμποσο καιρό ξαναμπαίνει άθελα του στο τριπάκι και συνήθως σε χειρότερη κατάσταση, πιο μικρό τεκνό - πιο μεγάλες υποχρεώσεις... και αυτό γιατί δεν μπορεί παρά να είναι ο Μπαμπάκας.

(Θέλω να πω ότι τον υπέροχο Μπαμπάκα τον είχα στη ζωή μου όταν ήμουν ανάμεσα στα 20 και τα 30 κι εκείνος μόλις 5 χρόνια μεγαλύτερός μου. Ήταν η πρώτη σχέση που μου έδωσε πολλά και με έκανε καλύτερο άνθρωπο. ο αγαπημένος μου τότε Μπαμπάκας - αν και δεν θα τολμούσα τότε να τον αποκαλέσω έτσι - είναι πλέον λατρεμένος μου φίλος. Του το αφιερώνω και ξέρω πως θα το διαβάσει κάποια στιγμή).

Το Ερωτευμένο Ζεύγος που Ψάχνεται

Α, εδώ είμαστε. Πάμε για πολύ πικάντικο τώρα φιλενάδα, αν δεν αντέχεις τα καυτερά μην το δοκιμάσεις. Πάμε σε αγαπημένη μου κατηγορία. Στο Ερωτευμένο Ζεύγος που Ψάχνεται.

Το Ερωτευμένο Ζεύγος που Ψάχνεται είναι συνήθως ένα ζευγάρι ανδρών που είναι αρκετό καιρό μαζί, ζουν μαζί και τρώνε στη μάπα ο ένας τον άλλον χρόνια πολλά. Το Ερωτευμένο Ζεύγος που Ψάχνεται είναι 2 άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον αλλά θέλουν:
α. Να δώσουν ευχάριστο αλατοπίπερο στη ζωή τους
Όταν έχουμε αυτήν την περίπτωση, τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Το Ερωτευμένο Ζεύγος που Ψάχνεται συμφωνεί από κοινού και αποφασίζει μετά από εκτενή κουβέντα και μετά από καταγραφή των υπέρ και των κατά να "παίξει" ερωτικά και με άλλους άνδρες, πάντα από κοινού. Κι έτσι, μέσω κάποιου εύκολου τρόπου, το Ερωτευμένο Ζεύγος που Ψάχνεται βρίσκει κάποιον ή κάποιους πρόθυμους να ικανοποιήσουν αυτήν την φαντασίωση του Ζεύγους και του Κάποιου. Διότι φιλενάδα, το σεξ πολλοί εμίσησαν, το πολύ σεξ, ουδείς! Δεν θα επεκταθώ, όλοι καλά περνάνε και μετά από λίγο καιρό το θέμα επαναλαμβάνεται και η ζωή κυλά ευχάριστα.

β. Ο ένας απ τους δύο έχει σκυλοβαρεθεί τη ζωή του αλλά δεν έχει για κάποιο λόγο τα κότσια να χωρίσει και αφού μιρμιριάζει για κάμποσο καιρό στο αυτί του συντρόφου του για ανανέωση της σχέσης, τον πείθει τελικά να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία.
Και μπαίνουν. Και ας πούμε ότι εσύ είσαι εκείνος που γουστάρει τέτοια φάση, έχεις ανωμαλία ρε αδερφέ, σε εξιτάρει η φάση, και γίνεται το κονέ.
Και πας στο σπίτι των παιδιών κι εκεί αντιλαμβάνεσαι αρχικά μια διάσταση συμπεριφοράς. Βλέπεις τον έναν να χαίρεται αφάνταστα που είσαι εκεί, να είναι ευγενέστατος και διαχυτικός ενώ ο άλλος είναι πιο μαζεμένος, πιο λιγομίλητος, πιο ανήσυχος, πιο κουμπωμένος. Η συζήτηση και η γνωριμία ξεκινά, το κρασί ρέει ρουμπινένιο στα κρύσταλλα, τα ήθη χαλαρώνουν σα λάστιχο κιλότας και γίνεται το σώσε. Ακόμα κι εκεί, αν αιματώνεται και ο εγκέφαλός σου ταυτόχρονα, αντιλαμβάνεσαι μια διαφορά στη συμπεριφορά, είναι αδιόρατη η διαφόρα, αλλά υπάρχει. Ο ένας γουστάρει τρελά, ο άλλος μπορεί να γουστάρει αλλά φοβάται επίσης. Φοβάται γιατί αισθάνεται ότι έχει μεπι σε επικίνδυνες τροχιές και δεν ξέρει πόσο θα συνεχιστεί αυτό.
Και κάποια στιγμή όλα τελειώνουν κι εσύ επιστρέφεις σπίτι σου κι εκείνοι μένουν μόνοι να κάνουν ό,τι κάνουν τα ζευγάρια σε εκείνες τις περιπτώσεις (δεν ξέρω, δεν απαντώ).

Και την επόμενη μέρα λαμβάνεις μηνύματα από τον ενθουσιώδη ότι πέρασαν υπέροχα και να το επαναλάβουμε και ευχαριστείς και ανταποδίδεις και τα σχετικά.

Έλα όμως που ο ενθουσιώδης σε έχει ερωτευτεί. Όχι γιατί είσαι καλύτερος από τον εραστή του, ούτε ομορφότερος ούτε πιότερο fuckable. Απλά γιατί είσαι καινούριος. Και αρχίζει και στο δείχνει ποικιλλοτρόπως - πάντα κρυφά απ το ταίρι του - με μηνύματα, με τραγούδια, με αφιερώσεις, με τηλέφωνα, με απαιτήσεις για συνάντηση τετ α τετ στο χώρο σου κλπ. Κι εσύ που ενδεχομένως να μην έχεις καμία διαθεση για πολλά πολλά ή που στο κάτω κάτω ό,τι έγινε έγινε, δεν θα χωρίσουμε και το ζευγάρι, προσπαθείς να του δώσεις να καταλάβει ότι αυτό που σου ζητά δε γίνεται, γιατί δεν θέλεις να μπεις ανάμεσά τους κι εκείνος σου εξομολογείται ότι η σχέση τους έχει πεθάνει κι εσύ αισθάνεσαι άσχημα που έμπλεξες έτσι και μπλα μπλα μπλα.
Και μετά, ο έτερος του ζεύγους ανακαλύπτει τις ερωτικές σας συνομιλίες. Και γίνεται το έλα να δεις μεταξύ τους. Εσύ τη γλιτώνεις γιατί από τις απαντήσεις σου φαίνεται ότι δεν έχεις καμία μα καμία σχέση. Και λαμβάνεις μηνύμα να μην ξαναενοχλήσεις γιατί προσπαθούν να τα ξαναβρούν και εκπνέεις ήρεμος.

γ. Ακριβώς όπως το β μόνο που το ένα έτερο και ο εξωτερικός παράγων ερωτεύονται παράφορα και μένει ο άλλος μόνος να χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο!

Ουφ, πάλι για το τέλος το άφησα το πικάντικο, έχω κι άλλα αν θες για αύριο, αντέχεις ή να γυρίσουμε στα παλιά; Θα πέσει ψηφοφορία σήμερα και θα μου πεις, ναι;
(Για να σε κάνω να αποφασίσεις πιο εύκολα να σου αποκαλύψω ότι ακόμα δεν έχω βάλει την κατηγορία μου!)

29 σχόλια:

  1. θέλω και άλλα!!! αντέχω ακομα ματια μου, αντέχω...
    με εβαλες σε μεγάλες σκέψεις, μόνο αυτό θα πω...
    φιλιά φιλενάδε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είσαι απίστευτος σε λατρεύω έχω γελάσει πολύ και έχω στείλει τις αναρτήσεις σε όλους τους κολητους μου χαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όσο πάει και καλυτερεύει.. το γλυκό! ήρθε κι έδεσε ένα πράμα, καμία σχέση! :)
    βέβαια η σημερινή ανάρτηση ήταν άνευ εκπλήξεων.. κατηγορίες τις οποίες γνώριζα (όχι από πρώτο χέρι.. ή πόδι!!), αλλά και πάλι η περιγραφή σου δίνει άλλη διάσταση στις ήδη κατοχυρωμένες γνώσεις μου επι του θέματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα ψηφίσω ναι στη συνέχεια ,αν και την ξέρω την κατηγορία σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α πονηρή και ποια είναι αυτή; Για λέγε πριν το αναρτήσω!

      Διαγραφή
  5. Εγώ δεν την ξέρω, αλλά είμαι περίεργη να τη μάθω οπότε ψηφίζω ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσα ακόμη...; Καλα, εννοειται οτι ψηφιζω ναι!! Τι δηλαδη; Ημιτελή θα τα αφήνουμε τα πραγματα; Συν οτι ειμαι περιεργη και για την κατηγορία σου!
    Οι περιγραφες παντως τα σπανε!!!!!!
    Just keep swimming....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απολαυστικό..τα διάβασα όλα μαζί και περιμένω εννοείτε να μας αποκαλύψεις και την δική σου κατηγορία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κατηγορία σου ειναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ!

    :)))

    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αγαπημνένη μου, μακάρι να ήταν, αλλά ξέρεις κάτι που με δίδαξε η ζωή; Ούτε καν εγώ είμαι τέλειος!!!!

      Φιλιά μωρό μου όμορφο!

      Διαγραφή
  9. Moυ έφτιαξες την νύχτα. Έχω πεθάνει στα γέλια... Πραγματικά...

    Περιμένω όμως και Την κατηγορία. :)

    X.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι μικρέ, πιστεύω ότι όταν τα διαβάζεις αυτά σου ρχονται εικόνες, μνήμες και πρόσωπα στο μυαλό, ε;

      Έτοιμ η την έχω, το απόγευμα θα αναρτηθούν οι τελευταίες!

      Διαγραφή
  10. Ο πέφτουλας, μετρίας εμφάνισης; Ανθρωπόμορφη γλίτσα δε τον λες. Γλοιώδες ακατονόμαστο αντικείμενο, καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πέφτουλας ο δύστυχος... ναι, κάπως έτσι! Για μένα πάντως από δω χειρότερος είναι ο Άσπρος Σίφουνας. Σου γαμάει την ψυχολογία πατόκορφα!

      Διαγραφή
  11. Πριν ακόμα φτάσω στο τέλος,αναρωτιόμουν σε ποια κατηγορία ανήκεις εσύ κι αν την έχεις ήδη αποκαλύψει.Διέγραφα και νοητά Χ σε μερικές,χαχα. :p Αφού,λοιπόν,δεεεν,αναμένουμε...

    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α, πολύ ωραία, πάω να διαβάσω και το τελευταίο παρτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο άσπρος σίφουνας...είναι όλα τα λεφτά!!
    Πάω να διαβάσω και τον Ν4! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η καλύτερη και πιο συμπαθής κατηγορία μέχρι τώρα, ο μπαμπάκας! Πάω να διαβάσω και το επόμενο μέρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μπαμπάκας είναι λατρεμένος, ακόμα είμαστε φίλοι καλοί!

      Διαγραφή
  15. Διάβασα τα τρια μαζεμένα. Απολαυστικότατα & περιμένω τη συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σ ευχαριστώ γλυκιά μου, έτοιμη είναι και η τελευταία, ανηρτημένη!

      Διαγραφή