Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Κατηγορίες Τρελές Παρτ 1

Λοιπόν φιλενάδα, σήμερα είπα να μην γκρινιάξω γιατί πραγματικά έχω νεύρα για σοβαρό λόγο, οπότε λέω να κάνουμε κάτι άλλο. Να θάψουμε!

Βλέπω κατά καιρούς σε διάφορα blogs κατηγοριοποίηση ανδρών - απ' τις γυναίκες και γυναικών - απ' τους άνδρες, αποστάγματα σοφίας οι περισσότερες, κοινωνιολογικής, ανθρωπολογικής και πάνω απ όλα γκομενικής, οπότε και σκέφτηκα, εσύ Tremens νέε μου, που χεις φάει τ' αγόρια με το κουτάλι στο ένδοξο παρελθόν σου, δεν θες να προσφέρεις σ' αυτό το θεάρεστο έργο της κατηγοριοποίησης γκομενακίων;

Οπότε φιλενάδα κάθισε αναπαυτικά, θα σου μιλήσω για τα γκομενάκια τα gay, κοινώς αδερφές. Όποιος - όποια θεωρεί ότι το παρόν άρθρο δεν τον αφορά καθόλου μα καθόλου, ας μην το διαβάσει, έχει κάτι άλλα θαυμάσια blogs που μπορείτε να μιλήσετε για ποδόσφαιρο, ταξίδια, μαγειρική, πολιτικά νέα, αστεία και μελαγχολία και πολλά από αυτά θα τα βρείτε στο πλάι της σελίδας μου και τα αγαπώ όλα. Οι υπόλοιποι - ες, ανάψτε τσιγάρο, βάλτε ένα drink (αν δεν το επιτρέπει η ώρα και μια βυσσινάδα βοηθά) και ακολουθήστε με στις δαιδαλώδεις διαδρομές ενός ανώμαλου και πολύπαθου μυαλού.

Προειδοποίηση
Κάθε ομοιότητα με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις έχει απολύτως σχέση με την πραγματικότητα. Αν εσύ, gay φίλε μου αναγνωρίσεις τον εαυτό σου σε αυτά, τότε μάλλον έχουμε γνωριστεί στο παρελθόν!

Ο και καλά Bisexual

Αγόρια και άνδρες κάθε ηλικίας, εμφανίσεως και πάθους. Ο φίλος και καλά bisexual είναι εκείνος που θεωρεί εαυτόν straight, συνήθως διότι δεν μπορεί να δεχτεί ότι του αρέσει να καραμελώνει το φουντούκι. Ο φίλος και καλά bisexual υποφέρει από τρομερές ενοχές, μεγαλωμένος σε μεγάλο ποσοστό σε οικογένεια αυστηρών αρχών, με γονείς καταπιεστικούς και μόνη διαδρομή αυτή της δημιουργίας οικογένειας.

Ο φίλος bisexual δεν επιτρέπει στο πάθος του να τον κυριεύσει ολοκληρωτικά, δεν επιτρέπει στην καρδιά του να ακολουθήσει το δρόμο που εκείνη θέλει και ταλαιπωρείται αφάνταστα για μια ζωή, αφού ταλαιπωρήσει και όποιον φουκαρά τύχει να τον ερωτευτεί. Αν ειδικά, μέσα από μια φιλική σχέση ο φίλος και καλά bisexual δει την ευκαιρία να έχει αυτό το ανομολόγητο που ποθεί, τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε το δύστυχο που θα τραβήξει του λιναριού τα πάθη μόνο και μόνο για να πέσουν μία φορά κι μοναδική στο κρεβάτι, η οποία απ' τη λαχτάρα και την ενοχή δεν αποκλείεται να είναι και τραγική.
Κάτι θα στραβώσει, κάτι δεν θα πάει καλά και ο έτερος αποφασισμένος gay θα αναρωτηθεί τι σκατά κυνηγούσε τόσο καιρό και θα πάει να βρει το φως του σε άλλον συνειδητοποιημένο gay για να ζήσει ζωή χαρισάμενη (;) αφήνοντας τον φίλο και καλά bisexual μόνο με τις Ερινύες του τις οποίες και θα τρέμει για όλη την υπόλοιπη ζωή του, ανάμεσα στις λάγνες αμαρτωλές - αλλά σπάνιες νύχτες (ή και απομεσήμερα) της ζωής του.
Τον υπόλοιπο καιρό θα κοροϊδεύει τον εαυτό του και την οικογένειά του ότι είναι ο άνδρας ο σωστός, ο πρόστυχος, ο οικογενειάρχης.

Επίσης μπορείς να τον βρεις στο λεξικό ως Ο Διακριτικός Παντρεμένος.

Ο βους

Νόστιμο τεκνό, ελλειπούς μορφώσεως, χαμηλού IQ και ανυπάρκτου EQ, κατωτέρας κοινωνικής υποστάθμης συνήθως - αυτό δεν έχει να κάνει με την οικογενειακή του κατάσταση οπωσδήποτε, έχει να κάνει με την οικογενειακή του μόρφωση και διαπαιδαγώγηση. Φύεται σε όλα τα προάστια, Ανατολικά, Δυτικά, Βόρεια και Νότια, σε βουνά, θάλασσες, κάμπους και ραχούλες.
Ο φίλος βους κινείται άνετα μέσα στους gay χώρους μιας κι έχει ένα χαρακτηριστικό ζηλευτό από μεγάλη πληθώρα gay ανδρών και αγοριών.
Είναι ακαταμάχητα ανδροπρεπής.
Η βαριά του φωνή, σωστά τοποθετημένη λες κι έχει πάρει μαθήματα από τη γλυκιά July Maschino (ή όπως αλλιώς γράφεται το επίθετο της καλλιτέχνιδος γιατί βαριέμαι τώρα να το googlάρω - δεν έχει και τεράστια σημασία άλλωστε), το μάγκικο, βαρύ σαν ιστορία ή σαν σύγκαμα περπάτημα κι εκείνο το επίσης βαρύ βλέμμα που υπόσχεται πολλά χωρίς να έχει να δώσει τίποτα, κάνουν τεράστια εντύπωση στα ελαφρά κοριτσούδια που επιθυμούν έναν άνδρα στο κρεβάτι τους και στα ανόητα αγόρια που επιθυμούν το ίδιο και το αυτό.
Ο βους έχει λοιπόν τη γοητεία του αρσενικού που σχεδόν κάθε gay ονειρεύεται και σαν ον χαμηλής διανόησης - ίσης με αμοιβάδας, γνωρίζοντας πολύ καλά να επιβιώνει, μαθαίνει να το πουλάει.
Όταν όμως το πράγμα προχωρήσει σε κάτι παραπάνω από μία βραδυά, οι ελλείψεις κάνουν μπαμ τις βλέπεις και τρελαίνεσαι και σταματούν τα τραμ. Στην κυριολεξία όμως, διότι αρχίζεις να ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις σχεδόν τίποτα να συζητήσεις, τίποτα να μοιραστείς, ότι το σεξ είναι μάλλον μέτριο διότι ο βους δεν έχι αρκετό νιονιό για να ικανοποιήσει 2 ανθρώπους οπότε αρκείται στο να ικανοποιήσει τον εαυτό του, ότι γίνονται σκηνές ζηλοτυπίας αναίτιες κάθε 3 και λίγο και ότι δεν τραβάει το πράμα. Γιατί βου αγάπη μου δεν είναι αλέτρι να το τραβήξεις, είναι σχέση και πρέπει να δώσεις.
Αλλά άμα δεν έχεις να δώσεις τι μπορεί να γίνει;
Neeeeeeext!

Η βδέλλα (ή βαμπίρ)

Ο φίλος βδέλλα (ή βαμπίρ) μπαίνει στη ζωή σου σαν κομήτης. Κάποια γοητευτική - όμορφη αν θες - φατσούλα, με ένα τεράστιο χαμόγελο κι δυό ζωηρά ματάκια, σωματάκι εξαιρετικό συνήθως και γενικά μια εμφάνιση όμορφη και δροσερή σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης. Ο φίλος βδέλλα (ή βαμπίρ), γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι το δυνατό του σημείο και το χρησιμοποιεί μέχρις γραπώματος και υπνωτισμού του αθώου (σεξομανούς συνήθως) θύματος.
Ο φίλος βδέλλα (ή βαμπίρ) ξέρει τη δουλειά του καλά. Χρησιμοποιεί το σεξ σε όλες τις μαγευτικές του εκφάνσεις, δένει το θύμα του και μετά ζητά. Πάντα ευγενικά, αν όχι ευγενικά τότε με μια μικρή γκρίνια που μεγαλώνει, δίνει υποσχέσεις να προσφέρει και ποτέ δεν το κάνει διότι το μόνο που προτιθεται να προσφέρει είναι το υπέροχο κορμί του. Πάντα δε συνοδεύεται από μια τραγική ιστορία εγκατάλειψης ώστε να δέσει το θύμα διπλά. Με σεξ και οίκτο
Έτσι, ο φίλος βδέλλα (ή βαμπίρ) απομυζά το θύμα του μέχρις - οικονομικού, ψυχολογικού, σωματικού θανάτου, ή μέχρι το θύμα να ξυπνήσει και να αποτινάξει από πάνω του το παράσιτο. Πιο αναλυτικά για την κατηγορία αυτή μπορείς να διαβάσεις εδώ.
(φτου φτου φτου και μακριά από μας φιλενάδα)

Ο Ευαίσθητος Φιλόσοφος του Facebook

Κάποτε είχα κι εγώ facebook. Εκεί μέσα λοιπόν ανέβαζα φωτογραφίες μου (πριν με κατηγορήσεις για ψωνισμό να κοιτάξεις στα σχόλια της προηγούμενης ανάρτησης - την Υπεύθυνη Δήλωση της υπέροχης Αθηνάς, η οποία - όχι - δε χρηματίστηκε), έγραφα διάφορες μαλακίες για να γελάμε όπως κάνω κι εδώ και όταν είχα τις μαύρες μου (που τις είχα συχνότερα τότε) ανέβαζα καμιά Βαρβάρα να γλυκαθεί το ώτο το τεράστιο.
Εκεί παρατήρησα φιλενάδα μια κατηγορία gay ευαίσθητου και βαθιά φιλοσοφημένου - συνήθως δε πολύ μικρότερης ηλικίας από μένα. Ενός νεαρού που είχε πάρει τη ζωή πολύ στα σοβαρά και κάθε γραμμή ήταν μια βαθιά φιλοσοφική και γεμάτη ευαισθησία σκέψη.
Τον Ευαίσθητο Φιλόσοφο του Facebook.
Ο Ευαίσθητος Φιλόσοφος του Facebook ξεκινούσε τη μέρα του με ένα ποίημα, μη φανταστείς κανένα αρνάκι άσπρο και παχύ, όχι, Μποντλέρ πρωί πρωί ν' ανοίξει το μάτι και συνέχιζε με αποφθέγματα σοφών ανδρών, με ιστορίες που έβριθαν κοινωνικών διδαγμάτων και κατά το βραδάκι με μουσική ψαγμένη, εσωτερική, ξέρεις από κείνη που δεν θα άκουγες ποτέ αφ εαυτού σου.
Οι φωτογραφίες έδειχναν ένα πρόσωπο γεμάτο ευαισθησία και προβληματισμό, ακόμα και εκείνες που ήταν χαμογελαστές εμπεριείχαν ένα τρυφερό στοιχείο μελαγχολίας, μια πόζα πίσω από ένα τζάμι θολό, μια μέσα απ τις ψιχάλες της βροχής και να, μια άλλη περπατώντας μέσα σε ένα τοπίο ομιχλώδες.
Ω θεϊκή θλίψη, βαριά πίκρα της ζωής, ανάσα μελαγχολική, χαμόγελο στερημένο λάμψης, ω Ευαίσθητε Φιλόσοφε του Facebook, ποιο βαρύ φορτίο λυγίζει τους νεανικούς σου ώμους και κάνει τα όμορφα μάτια σου να βουρκώσουν...
Και αρχίζεις τη συνομιλία, και κυλά με μια θλίψη κι ένα γιατί και αποφασίζεις να το πας το παιδί για ένα drink ή ένα αφέψημα να το κάνεις λίγο να χαμογελάσει...
...και ανακαλύπτεις έντρομος στην πορεία ότι ο Ευαίσθητος Φιλόσοφος του Facebook έχει πάρει τα φύλλα και τα δέντρα, έχει καταπιεί τη μισή πρωτεύουσα και θέλει να καταπιεί και την άλλη μισή (χαράς στη μεγαλούπολη) πριν προχωρήσει σε άλλες, πολυπληθέστερες πρωτεύουσες.
Βρε πουλάκι μου, καμία αντίρρηση, αφού αυτό που θες είναι να πηδηχτείς με ό,τι αρσενικό κινείται γιατί δεν το λες εξ αρχής να έχουμε μαζί μας προφυλακτικά;

Λοιπόν φιλενάδα, επειδή δε σε βλέπω να διαβάζεις παρακάτω κι επειδή πιάστηκα ντάκα ντούκα τόσην ώρα στο πληκτρολόγιο πάμε για το Παρτ 2 αύριο, ναι;

Ναι!

49 σχόλια:

  1. χαχαχαχα!
    Εχω πεθάνει σου λέωωωω!
    Αυριο πριν μπεις να γράψεις πέρνα από την αίθουσα ανάνηψης... να με ξυπνήσεις... :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελάς με ένα τόσο σοβαρό επιστημονικό πόνημα; πλήττομαι και φρίττω σου λέω!

      Αίθουσα ανάνηψης; Συμβαίνει κάτι παιδί μου;

      Διαγραφή
    2. χιχιχι... ξεράθηκα σου λέω από τα γέλια!!
      Τι δεν καταλαβαίνεις??

      Ελπίζω να ανανήψω με το part 2!


      Y.Γ. Με τρώει να σχολιάσω τώρα για κάποια ειδική κατηγορία που το παίζει ευαίσθητος αισθηματίας και με την πρώτη ευκαιρία σε δίνει αβίαστα, βράδι αλλά δεν θέλω... ;)

      Διαγραφή
    3. Τίποτα, εγώ δεν κατάλαβα καλά!

      Να σχολιάσεις ό,τι θέλεις, αν γίνει του μουνιού εδώ μέσα εγώ το πολύ πολύ να μην απαντάω!!!

      Πως με βρίσκεις;

      Διαγραφή
    4. Είσαι κωλοπαίδι και.... όχι...!

      Δε θα αφήσω να γίνει του μουνιού εδώ μεσα οκ??

      Πάραυτα θα κελαηδήσω σε μέηλ μόνο και μόνο για να ξέρεις και να προσέχεις... (περπατάς σε ναρκοπέδιο καιρό τώρα και δε το'χεις πάρει χαμπάρι...) :-p

      Διαγραφή
  2. πόσα παρτ θα έχεις; να ξέρω πόσα ποτά θα πιω!
    δεν πιστεύω να θες να με κάνεις αλκοολική!
    στο τέλος θα έχει ψηφοφορία ποια κατηγορία προτιμάμε;
    αυτό το θεωρείς μη γκρίνια;αφού γκρινιάζεις σ'όλες τις κατηγορίες......
    να πω καληνύχτα ή θα έχουμε συνέχεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δεν ξέρω ακόμα, σκέφτομαι να είναι το διδακτορικό μου αυτό το πόνημα, η προφορά μου στην ανθρωπότητα! Θα έχει πολλά μέρη και μάλλον δεν θα είναι συνεχόμενα, θα δείξει!

      που γκρινιάζω βρε συ μην έρθω εκεί;

      Όχι συνεχεια σήμερα, πρέπει και να μαγειρέψω!

      Διαγραφή
    2. καλό μαγείρεμα κι όνειρα γλυκά κι απονήρευτα!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Όνειρα γλυκά αγαπημένη μου, να, μια ομελέττα έφαγα μη νομίζεις, δεν είμαι στα καλά μου σήμερα!

      Διαγραφή
  3. sorry αλλα δεν ανήκω σε καμια κατηγορια, μπορείς να φτιάξεις μια κατηγορια άσωτος στο παρτ του? άσωτος αλήτης στο κρεβάτι και αισθηματίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, έχουμε συνέχεια, αν και βέβαια επιφυλάσσομαι γιατί δεν σε ξέρω από κοντά άσωτε, αν σε ήξερα ίσως να μπορούσα να σου κάνω κατηγορία!

      Διαγραφή
  4. Θάψιμο διάβασα, έτριψα τα χέρια μου όλο χαρά!!!!! χαχα!
    Εγώ πειράζει που αναγνώρισα (εν μέρει) τον πρώην μου (κοριτσάκι εγώ, αγοράκι αυτός) στην κατηγορία βδέλλα?
    ...Μήπως να με πείραζε περισσότερο που μετά από ένα χρόνο, αρχίζω και μαζοχίζομαι πάλι και τον σκέφτομαι ξανά...?
    αχχχ...we want part 2, we want part 2!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, μην το θέλεις πίσω, είναια αυτή η παρενέργεια από το δηλητήριο που χύνουν μέσα μας! 2 χρόνια με πιλάτευε και ακόμα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο... αλλά του την έφερα καλά, τον έδιωξα για τον γκομέναρο που γούσταρε εκείνος και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει!

      Αααααααχ

      Σύντομα, σύντομα!

      Διαγραφή
    2. tremens μου, σ΄αγαπαωωωωωωωωω....ευχαριστώ για την υποστήριξη!!!!

      Διαγραφή
  5. περιμένω ανυπόμονα όλες τις κατηγορίες και μετά θα πω,προς το παρόν τα γράφεις άψογα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον έχει πολύ ψωμί ακόμα, στη ζωή μου έχουν μπει πολλές κατηγορίες ανθρώπων, έστβ και για μια βραδυά και τους θυμάμαι όλους!

      Στο τέλος θα κάνω και την αυτοκριτική μου τοποθετώντας με στη σωστή κατηγορία!

      Διαγραφή
  6. Αν σκοπεύεις να κάνεις διδακτορικό, να συνδράμω με κατηγορίες που την πέφτουν σε γυναίκες, είναι gay και δεν θέλουν να το ξέρουν. Ας βγάλουν τις μάσκες:
    1) Ο ομοφοβικός, που ξεκόβει από τον κολλητό του μόλις μάθει ότι είναι gay.
    2) Ο sub -δεν θέλει κι εξήγηση μακρινάρι ε;
    3) Η αδελφή ψυχή, που σαμποτάρει όλες τις σχέσεις του φίλου του, με τη δικαιολογία ότι πάνε να χαλάσουν αυτή την απόλυτη αντρική φιλία.
    4) Ο άντρας ο πρόστυχος και καυχησιάρης που όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει, μ΄άντρες μόνο δεν πάει, αλλά δεν έχει πρόβλημα να "κανονίσει" ζευγάρια.
    4) Ο άντρακλας που επιδίδεται μετά μανίας στην αναγνώριση και στο κράξιμο των γυναικωτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμ προχωράς την ανάυση σε άλλο επίπεδο και μου αρέσει! Επιφυλάσσομαι επίσης για άλλη ανάρτηση - το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω προσωπικώς συγχρωτιστεί με αυτού του είδους τα ζώα, προς το παρόν θα αναφέρω τα συμπεράσματα απ τις δικές μου - προσωπικές καθαρά - εμπειρίες και μετά με τη βοήθειά σου ίσως κάνουμε από κοινού μια ανάρτηση κόλαφο για τον κρυφό τον πούστη που είναι και ο χειρότερος!

      Τον φίλο Κάσι που τον τοποθετείς που είναι και η αδυναμία μου;

      Διαγραφή
    2. Χωρίς δεύτερη σκέψη, στους syb.
      ;)

      Διαγραφή
    3. Έτσι μπράβο, άναψα τώρα περισσότερο!

      Διαγραφή
  7. Θέλω ανάλυση γι αυτόν που είναι ένα βήμα πριν την αλλαγή φύλου, αλλά δεν το παραδέχεται και το παίζει και Καζανόβας.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαπαπαπαπα καλέ που τον θυμήθηκες αυτόν; Σου χω καλύτερα καμάρι μου αν και επιφυλάσσομαι όπως αντιλαμβάνεσαι! Χε χε χε

      Διαγραφή
  8. χμμμ, και τι σε κανει να πιστεύεις ότι μόνο οι γκαίη είναι ετσι;

    βγαίνουν και σε στρέιτ ξέρεις!
    και σε χειρότερη μορφή. πολύ χειρότερη όμως...

    άντε γλυκέ μου, όνειρα γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξέρω αγάπη μου αλλά δεν με αφορούν οι str8 ευτυχώς, δεν θα το άντεχα!!!

      Διαγραφή
  9. έλα, δεν σε πιστεύω, υπάρχουν τέτοιοι τύποι που περιγράφεις; (οι τίτλοι όλα τα λεφτά) - εν αναμονή του ΤΠ2 λοιπόν, φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αθώο μου πλάσμα, αν υπάρχουν λέει, και σου χω κι άλλους, καλύτερους!

      Διαγραφή
  10. Μα όλες τις κατηγορίες έχω πετύχει; Όλες;
    Αι σιχτιρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και που σαι ακόμα, σου χω κι άλλα να σου ξυπνήσω θύμησες!

      Διαγραφή
  11. Αυτός ο φιλόσοφος ο ευαίσθητος πολύ με άρεσε, με μάγεψε να μη σου πω! Πού τον πετυχαίνει κανείς; Για τους στίχους του Μποντλέρ το λέω καλέ! :-Ρ
    χαχα, έχεις πολύ πλάκα βρε Tremenes, πολύ! :D :D
    Και συγγνώμη καλέ μου, μια ερώτηση θα στην κάνω! Μα πώς είναι δυνατόν να τους έχει πετύχει όλους τους ζαβούς και τους βλαμμένους; Και να έχει και part2; Ή είναι στα πλαίσια της μελέτης για το διδακτορικό; ;-)
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ναι, πέφτει η βροχή στυα κίτρινα τα φύλλα και θέλω να γευτώ το νηπενθές στων στηθιών σου τις ρώγες τις ορθές και τέτοια!

      Α, δεν έχεις δει τίποτα ακόμα, από ζαβούς δόξα τω Θεώ, έχουμε μπόλικους! Μόνο part 2; Εδώ θα γίνει Οδύσσεια!

      Διαγραφή
    2. Καλέ λέει ο Μποντλέρ για ρώγες; Εμένα γιατί κανείς δε μου έχει απαγγείλει ποτέ;

      Διαγραφή
    3. Ναι, ναι μου το είχε γράψει σε γράμμα ένας παλιός έρωτας και μου χει μείνει γιατί ε΄γω από ποίηση στο αρνάκι έχω μείνει!

      Διαγραφή
  12. αχ αγάπη μου και σεμνός ήσουν. Θα μπορούσα να γράψω πολλά αλλά μας διαβάζουν και μικρά παιδιά χιχιχι. Καλή σου μέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ψιτ αγοράκι!
    Δε βάζεις το ειδικό προστατευτικό στο χωρο σου όπως εγώ ότι το περιεχόμενο είναι για ενηλίκους?
    Στο λέω γιατί παντού και πάντα υπάρχουν κακοπροαίρετοι που μπορούν να σου κάνουν αναφορά και αντε τρέχα μετά...
    Ενώ έτσι είσαι καλυμμένος και νίπτεις τας χείρας σου... ;)

    Υ.Γ Προσέχουμε για να έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα περιμένω και τη συνέχεια, μετά εκτύπωση, μια όμορφη βιβλιοδεσία και νατα έτοιμα τα 2 δωράκια γενεθλίων που έψαχνα για κάτι γνωστούς! Να 'σαι καλά!!!

    Εννοείται ότι στον συγγραφέα θα αποδοθούν όλα τα εύσημα και οι τιμές που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η εμπειρία μου κι εγώ θα συμφωνήσουμε με τη Ρία!Χαχα.

    Φιλιάααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα τον ευαίσθητο φιλόσοφο του Facebook!
    Τέλειο post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, είναι μια αγαπημένη κατηγορία ο άτιμος, δε βρίσκεις;

      Διαγραφή
  17. Καλά μην φωνάζεις, θα διαβάσω αργότερα... γιατί μου τρέχουν διάφορα,
    αλλά η πρώτη παράγραφος, ειναι ίδια με την δική μου!!! χιιχι. οχι δεν σε αντιγράφω. απλά πήρα το τούρμπο φτιάρι και θάβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Oρίστε λύσαξες. διάβασα. και πως με καταφερνετε να διαβάζω κατεβατά δεν ξέρω. Και νάτα τίποτα καινούργιο.. τα ξέρω αυτά.
    και δεν είχα και βυσσινάδα και να σου πω... IQ ραδικιού λεμε... ουφ πια, δεν μαθαίνετε τίποτα....εσείς οι νέοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή