Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τελευταία νέα!

Λύσσαξε να βγει ο Αλέξης και θα μας ξαναπνίξουν οι μπόρες και οι καταιγίδες. 
Έπρεπε να χε βγει το 89 που χαμε ξηρασία και πλέναμε τ αμάξια με τους κουβάδες και ακρίβηνε η ΕΥΔΑΠ (πολύ) και κατασκοπεύανε οι γειτόνισσες ποια ρίχνει ανερυθρίαστα νερά στα μπαλκόνια με το λάστιχο και δως του οι καταγγελίες για το ύδωρ και κάμαμε ντουζ το πού δις εβδομαδιαίως και αυτό χωρίς νερά να τρέχουν και πρωτοβάλαμε τούβλα στα καζανάκια και μετά βγήκαν κι εκείνα τα καζανάκια με το κουμπί το έξτρα που ρίχνει το μισό και συνήθως δεν δουλεύει - αλλά τότες κυβερνούσε ο Δράκουλας αν θυμάμαι καλά, όχι νερό, αφού δεν έριχνε λάβες και φωτιές, πάλι καλά.

Από την άλλη, πέφτοντας απ τα σύννεφα για άλλη μια φορά, διαβάζω τα δημοσιεύματα για το μέγα σκάνδαλο με τους ρύπους πασίγνωστης εταιρείας αυτοκινήτων, αγαπημένης και ορμώμενης από τη φίλη - τι φίλη αδερφή - τι αδερφή, σταυροκουνιάδα, Γερμανία.
Ναι, τελικά ακόμα και το τίμιο αυτό Προτεσταντικό έθνος, που κουνά το δάχτυλο σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη, κάνει μικρές λαμογιές. Να, να, τόσες δα μωρέ. 
Έχω δε την αίσθηση (υπάρχουν στοιχεία τα οποία δεν μένει παρά να αποδειχθούν ή να αποσιωπηθούν - ανάλογα τη θέση του Κρόνου σε συνδυασμό με το Δία και το Χείρωνα - Θε μου φύλαγε) ότι γνώστης της μικρής - pettite θα τολμούσα να πω - λαμογιάς είναι και η αξιαγάπητη, αξιέπαινη, αξιοκρατική, αβάδιστα, ΑΑΤΟ, ΑΑΒΟΡΑ, Γερμανική κυβέρνηση.
Ένα μέγα σκάνδαλο - που όλως περιέργως δεν αφορά την Ψωροκώσταινα - γεννιέται στη Γηραιά Ήπειρο και κάτι βρωμά ουχί στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, αλλά της Γερμανίας. Περιμένω εναγωνίως να δω τι άλλο θα ξεσκεπαστεί - γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και περιμένω μετά το σύστριγκλο που λογικά θα ακολουθήσει. 
Και μέσα σε όλα αυτά βλέπω την παραίτηση του κου Καμμένου Δημήτριου, ο οποίος υποργοποιήθηκε σήμερις και παραιτήθηκε σφόδρα ένεκα αντισημιτικής, ομοφοβικής και ρατσιστικής συμπεριφοράς. 
Και καλά, αυτόν τον καταλάβαμε πριν ορκιστεί υπουργός κι έγινε το σώσε - scripta manent βλέπεις - αυτοί που συμβουλεύουν τον Αλέξη και τοποθετεί τον κάθε γραφικό και γίνεται ρεζίλι στο Πανελλήνιο, δεν ξέρουν αν σερφάρουν στα ιντερνέτια και να αποφεύγουν τέτοιες αστειότητες; Όχι ε; Καλά. Κρασά. Όβερ.

ΥΓ Βρε Αλέξη μου, βρε παιδί μου γλυκό και όμορφο (παρόλο που οφείλεις να περιορίσεις τις μπουγάτσες γιατί τσίμπησες καμιά δεκαριά κιλάκια) την Κα Τζάκρη, αυτό το ανέμελο τσόκαρο, τι την ήθελες για υπουργό; Μα καμία αίσθηση λογικής κι ευαισθησίας; Ούτε καν του χιούμορ;

12 σχόλια:

  1. Άραγε το "Υφυπουργός για 12 ώρες" μπαίνει στο βιβλίο Γκίνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι έχουμε να δούμε ακόμα...

    Μόνο τον Καμμένο δεν τον έβαλε ο Τσίπρας που τηλεφώνησε να τον διώξει, μα ο συνονόματος (όχι συγγενής). Έχει βλέπεις και εκείνος δικαιώματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλή, τίμια Γερμανία (το πιο σύντομο ανέκδοτο)....!!
    Καμμένος (ο πιο σύντομος υπουργός)
    Τζάκρη (δεν περιγράφω άλλο)
    Κι εμείς εδώ...να μετράμε μπόρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα μπαμπά, τα Σόδομα και τα άλλα πως τα λεν γίνονται στο σύμπαν... δεν ξέρω αν είχε αναφερθεί σε καμιά σχετική προφητεία αυτό το γερμανοσκάνδαλο όμως, να το ψάξουμε κι αυτό, φιλιά επανόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι αστρολογικά λέει αλλάξανε και φεύγει η μούτζα απ την Ψωροκώσταινα και πάει Αλεμάνιε, βρε λες;

      Διαγραφή
  5. τι κάνεις γλυκέ μου;
    το πιο ωραίο το διάβασα σήμερα στο φέισμπουκ: πως σε λένε μικρέ ινδιάνε; μαύρο καπνό, αλλά οι φίλοι μου με φωνάζουν φωκσβάγκεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και οι προτεστάντες έχουν ψυχή.. ως λέγει ο πτωχός λαός .... στην λαμογιά... μπήκα τυχαία καλήν εσπέραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή