Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η αλήθεια είναι

Η αλήθεια είναι ότι το χω παρατήσει το μαραφέτι. Είναι κρίμα αλλά πολλές φορές δεν βρίσκω κάτι ξεκαρδιστικό να πω. Πολλές φορές είμαι πολύ κουρασμένος ή ο χρόνος μου είναι λίγος ή ένα σωρό δικαιολογίες. Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά είναι διακαιολογίες και πρέπει να ξαναβρώ τη φόρμα μου.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι καλά. Και παρόλο που είμαι καλά ψάχνω να βρω πράγματα που θα με "ρίξουν", πράγματα που θα με στενοχωρήσουν και θα με προσγειώσουν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερη ελπίδα για τον τόπο μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καμία ελπίδα στη νέα γενιά, τη γενιά που κάθεται στην είσοδο της πολυκατοικίας μου και καπνίζει και τρώει και πίνει και τα πετάει όλα κάτω. Μα όλα. Καμία ελπίδα στους συνομήλικούς μου που προσπαθούν να βολευτούν με ό,τι έχουν και δεν κάνουν τίποτα να αλλάξουν τα πράγματα. Καμία ελπίδα - όταν βλέπω το Ρουσόπουλο περιχαρή στα συνέδρια, όταν βλέπω όλη τη λαμογιά να περιφέρεται αεράτη και να γίνεται lifestyle και να το καταπίνουμε αμάσητο. Όταν η Τζένη μετά το διαζύγιο παίρνει επιχορήγηση κάποιες χιλιάδες ευρώ για να κάνει ξενοδοχείο. Η Τζένη. Του Πέτρου.

Η αλήθεια είναι ότι χαμογέλασα με την καημένη την wannabe Miss Cyprus αλλά κατάλαβα ότι απλά δεν είχε καταλάβει την ερώτηση. Ήταν και τρακαρισμένη, δεν ήταν και πυρηνική φυσικός ή διάσημη ιστορικός, να σαν την κα Αρβελέρ η οποία χαριεντίζεται με τις Λάτσηδες και τις κοσμικές και περνάνε όμορφα και θεωρεί ότι περνάμε καλά στην κρίση γιατί δεν ψοφάμε στους δρόμους όπως είχε συνηθίσει εκείνη να βλέπει στην Κατοχή. Να δεις που θα μας τη φορέσουνε για ΠτΔ να έχει πλάκα. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μας φορέσουνε το Βενιζέλο για το ίδιο πόστο κι εκεί να δεις πλάκα. Πολύ πλάκα, η αλήθεια είναι.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ξυπνήσει απ τις 5 και θα μαι λίγο γκρινιάρης σήμερα, η αλήθεια όμως είναι επίσης ότι θα προλάβω να καθαρίσω το μπάνιο πριν φύγω.

Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έκοψα τα τραίνα, και τον ΟΣΕ και τον ΗΣΑΠ, έχω πολύ λιγότερα ευτράπελα να σου γράψω. Είναι τα άτιμα πηγή έμπνευσης. Τώρα με το ποδήλατο (φτου φτου Παναγιά μου) λίγα συμβαίνουν - κι ευτυχώς, διότι εκεί αν συμβεί κάτι, δεν θα είναι ιδιαίτερα αστείο.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα πολύ προσωπικό θέμα που θέλω να σου πω, αλλά η αλήθεια επίσης είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα το κουράγιο να στο βάλω σε λόγια. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να το καταφέρω κάποια στιγμή - σύντομα - μπας και γιατρευτώ. Η αλήθεια είναι ότι ενώ θα έπρεπε να είμαι καλα, δεν είμαι. Και η αλήθεια είναι ότι θα γίνω αλλά πρέπει να παλέψω. Η αλήθεια επίσης είναι ότι το να συμβουλεύεις τους άλλους είναι εύκολο αλλά το να βάζεις σε τάξη τον εαυτό σου όχι. Η αλήθεια είναι ότι γελάω, ναι, αλλά όχι με όλην την καρδιά μου.

Και η αλήθεια είναι ότι θέλω επιτέλους να γελάσω. Χωρίς ενοχές και τύψεις. Ανερυθρίαστα και όμορφα. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι μόνο έτσι ζεις.

Η αλήθεια είναι ότι μου λειψες φιλενάδα και - για σήμερα τουλάχιστον - η αλήθεια είναι ότι θα προσπαθήσω να είμαι πιο συχνός εδώ, σ αυτό το σπίτι που η αλήθεια είναι ότι αγαπώ πολύ.

Καλημέρα!

16 σχόλια:

  1. μας τα μπερδεψες ,μας τα μπέρδεψες!
    Ξεμπερδεψέ τα λίαν συντόμως ,μη μας αφήνεις στα μαύρα σκοτάδια!
    Εγω δεν μπορω να σταματησω τα γέλια με τη μοντέλα ,ούτε να της βρω δικαιολογία!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα ξεμπερδέψουμε παρέα! Μα την καημένη, δεν ήξερα τι τη ρωτούσανε, μπερδικλώθηκε...

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. Θα στα ξεμπερδέψω εγώ Νάσια μου, αλλά όχι εδώ από αλλού, χιχιχι

      Διαγραφή
  2. Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω τα εσώτερα σου, γιατί εκεί είναι το ζουμί ... θα το παίξω διακριτικός μία από τις λίγες φορές στην ζωή μου χο χο χο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α Λουστράκο αγαπημένε μου, τα εσώτερά μου είναι τόσο μπλεγμένα που δεν έχει ιδέα κανείς τι γίνεται, ούτε καν εγώ...

      Διαγραφή
  3. Γκρινιάρης εσύ; Μην το ξαναπείς αυτό!

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μωρέ Τρεμένς μου όταν τέλειωσα την ανάρτηση είχα μια τρυφερή έκφραση και ήθελα να σου κάνω αγκαλιά.
    Όπως και να 'χει να γελάς καλέ μου, χωρίς τύψεις και ενοχές.
    Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω γιατί είμαι σε φάση να γίνω καλύτερος άνθρωπος και επειδή δεν ξέρω πραγματικά τι να πω για την κοπέλα από την Κύπρο.
    Σε γλυκοφιλώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς έχει τόσο πολλή δουλειά σήμερα που ξεχάστηκα, ακόμα και την ΚΥΠ΄ρια ξέχασα, φιλί!

      Διαγραφή
  5. Αγαπημένε μου Τρεμενς,έχω καταλήξει οτι ή ειναι ανάδρομος ο Ερμής ή το κερατό μου το δίφορο στριφογυρνά ανάδρομα κι έχω κι εγω τα ίδια κέφια με σένα. Εμεις καλέ ήμασταν χαρουμενα όντα...με τη γοητευτική τη γκρίνια μας,το πετυχημένο ειρωνικό μας το χιούμορ,την ομορφάδα μας εν γένει και τωρα ειμαι στη νταουνιλα! εεεεεεεεε οχι αγαπη μου!!!! Κι οχι τίποτε άλλο αλλα εμένα με πιάνουν και τα ψυχοσωματικά μου!!!
    Δε ξέρω ποια είναι η λύση για να ξαναγελάσουμε απο τη καρδιά μας αλλα αυτο που ξέρω είναι οτι αφου το πετύχαμε μια φορά στο παρελθόν,τότε έχουμε την ικανότητα να το ξαναπετυχουμε. Τη δυνατότητα θα τη βρούμε μωρέ!!!!(να σου πω την αλήθεια...διαβάζω και λίγο Αθηνα γιατι αυτα τα ατακτως ειρημένα πολύ μου φτιάχνουν το κέφι!!! τα φιλιά μου, μελιστάλακτη!!!)
    Σε γλυκοφιλώ,αγαπημένε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Σπλατς
      Μεγίστη τιμή δι' εμέ που αναγιγνώσκεις τα "Ατάκτως ειρημένα" αγαπητή Σπλατς ή Σαλιάγκι ή Ρόζα ή ΗΜΜΥ!
      Σε ασπάζομαι κι εγώ με τη σειρά μου!

      Διαγραφή
    2. Αχ Σαλιάγκι μου, ήταν μια έκρηξις της στιγμής, μετά τη εργάσιμο όλα καλά, ξέρεις, χωρίς να κάτσω να το πολυφιλοσοφήσω κατάλαβα ότι δεν μπορούμε συνέχεια να κλαιγόμαστε πάνω από χυμένο γάλα, καλό είναι να βλέπουμε τη ζωή μας όπως είναι και να χαμογελάμε. Καλό αλλά όχι πάντα εφικτό. Χτες δεν ήταν, σήμερα είναι και αύριο ποιος ξέρει μιας και είμαι κυκλοθυμικός μέχρις απελπισίας...

      Σε γλυκοφιλώ επίσης και πάμε για χαμόγελα!

      Διαγραφή
  6. Έκανες φασίνα στο μπάνιο στις 5 το πρωί και αναρωτιέσαι γιατί δεν είσαι καλά;
    Θα με τρελάνεις Tremens
    Τις φιλουρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις 6, ήπια λίγο καφέ πρώτα, μη με πυροβολήσει και κάνας γείτονας!
      Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  7. Μπαμπά πολλές αλήθειες μαζεμένες μας είπες... να προσέχεις και να γελάς, σου πάει και σου κάνει καλό, φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιε μου, μάλλον μου χε πέσει το ζάχαρο χτες, όλα καλά! Φιλιά πολλά παιδί μου!

      Διαγραφή