Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Τα ύστερα του κόσμου

Λοιπόν φιλενάδα τά παμε, εγώ τηλεόραση δεν βλέπω, μάλιστα, αν θες να ξέρεις τον τελευταίο καιρό ξαναβλέπω το υπέροχο Downton Abbey αφού τελείωσα το πολύ καλό Strain και είμαι βδομάδα με βδομάδα κι επεισόδιο με επεισόδιο δεμένος με το American Horror Story 4. Δείχνει εξαιρετικό.

Λοιπόν, παρόλο που τηλεόραση δεν βλέπω, προτιμώ πίστεψέ με να αυτογδαρθώ και να γίνω καναπές τριθέσιος (γιατί πήρα 2-3 κιλάκια μετά το καλοκαίρι οπότε ανέβηκα κατηγορία και τώρα αυτοτιμωρούμαι με σαλατοφαγία και ψητοφαγία και θέλω να φάω εκείνη τη Lacta με το κέικ να με δει ο Θεός), δεν μπορώ να αποφύγω τα διάφορα δημοσιεύματα που αφορούν σε αυτήν και να σου μεταφέρω τη φρίκη που αισθάνομαι.

Διαβάζω που λες ότι η Ελένη για ν ανεβάσει νούμερα έφερε έξω απ το στούντιο 2 κατσίκες όπου αφού τους δέσανε τα πόδια προσπάθησαν 2 συνεργάτες της να τις αρμέξουν σε συνεργασία με 2 τηλεθεάτριες που διάλεγαν το ζώο που θ άρμεγε την κατσίκα και όποιος διάλεξε το ζώο που άρμεξε την κατσίκα καλύτερα θα κέρδιζε βραστήρα.

Εξαιρετικό το βρίσκω, είναι ένα κλικ παραπάνω από κείνες τις αποφράδες μέρες όπου ο εθνικός μας Λιγδιάρης Μπούλης έβαζε την αγελάδα να αφοδεύσει σε τετράγωνα - τα λεγόμενα Τετράγωνα των Κοπράνων - με αντάλλαγμα πλούσια δώρα.

Και αναρωτιέμαι βρε φιλενάδα που και αθώα μου είσαι και φιλόζωη. Αυτές οι έρμες οι κατσίκες που τους δέσανε τα πόδια για να τις αρμέξει η Ζαρίφη και ο Γκουντάρας τι ακριβώς έφταιξαν; Μόνο αυτές διότι και η Ζαρίφη και ο Γκουντάρας καλά να πάθουν. Και η Ελένη. Λεφτάκια παίρνουν αυτοί. Αυτές οι δύστυχες οι αίγες που τους τραβολογούσαν τα βυζιά 2 ζώα χωρίς εμπειρία τραβήγματος βυζιού - οπότε μάλλον τις καταταλαιπώρησαν προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού - τι έφταιξαν;

Και φεύγω από την απαστράπτουσα Ελένη με τη θαυμάσια εκπομπή της κι έρχομαι στο έτερο σίχαμα τον κο Σεφερλή. Μεταξύ άλλων - και δεν θα σου πω για τη φάρσα, αρκετά ειπώθηκαν - στο ενημερωτικό κομμάτι της εκπομπής, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος - ρεπόρτερ - που θα μπορούσε άνετα να καλύπτει το πολεμικό ρεπορτάζ του Μέγκα, κος Νέζος (ναι αυτή η κουλή η άσχημη η καψερή) έχει επισκεφθεί κτηνιατρείο και με τη βοήθεια ενός κτηνιάτρου αυνάνιζαν ένα σκύλο μέχρι να εκσπερματίσει για να δείξουν στη μέση Ελληνίδα νοικοκυρά πως διατηρείται το pedigree δια μέσω της σπερματέγχυσης. Αλήθεια σου λέω. Αυνάνισαν live το σκυλί. Στη ζώνη 10.00-13.00 αυνάνισαν live το σκυλί. Το αυνάνισαν. Το σκυλί.

Φαίνεται μετά το άρμεγμα και την κουράδα το μόνο υγρό εξόν του αίματος που απέμεινε να δείξουμε στις νοικοκυρές είναι το σπέρμα του σκύλου. Για το αίμα διατηρώ επιφυλάξεις, ίσως την επόμενη βδομάδα βάλει ο Λιάγκας τη Σκόρδα να σφάξει κάνα κοτόπουλο λάιβ και η Σάσα η Σταμάτη, αυτό το σιχαμένο τσόκαρο να το ξεπουπουλιάσει να γουστάρουμε.

Ίσως όμως ο κος Νέζος πήρε κάθε αντρικό πουλί που θα μπορούσε να σηκωθεί στη φριχτή όψη του και αφού ξέμεινε το ρίξε στα σκυλιά.

Ίσως βέβαια να φταίει που ναι ανάδρομος και η βλακεία λάμπει.

Ίσως τελικά να μην υπάρχει ελπίδα. Ίσως. Ίσως είναι η στιγμή όπου οι μέρες με το Μικρούτσικο στην τηλεόραση να φαντάζουν υπέροχες. Ίσως το βαρέλι να μην έχει πάτο. Δεν ξέρω βρε φιλενάδα, απλά απορώ και περιμένω να δω τις ελεγκτικές αρχές για το πως θα αντιδράσουν. Γιατί το ΕΣΡ το gay φιλί το καταδίκασε. Τη μαλακία στο σκύλο τι θα την κάνει;

17 σχόλια:

  1. Προσωπικά αρνούμαι να δω τηλεόραση. Σειρούλες βλέπω ιντερνετικά και τις απολαμβάνω, χωρίς ενδιάμεσα σκουπίδια. Το Strain τι λέει;
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το ίδιο, το Strain είναι καλό, δεν το λες αριστούργημα, αλλά για δρακουλιάρικο μια χαρά είναι...

      Διαγραφή
  2. ουτε εγω πολυβλέπω τα πρωινά ,ειδικά τωρα που πηρα φόρα για λάντζα !
    Σεφερλή ειδα λίγο σε ζάπινγκ και επεσα στη φαρσα που γίνεται λόγος και άλλαξα αμέσως κανάλι όταν άρχισε ο παππούς να φωνάζει!
    Να σου πω και κάτι να το πεις στη Φαίη αν ειναι να ξεπουπουλιάσει κότα! Τωρα το έμαθα κι εγω ,ενω στο χωριό το'χουν πάνω απο χρόνο! Οι χωριανοί μου έφτιαξαν μηχανή που σου ξεπουπουλιάζει τα κοτόπουλα στο άψε σβησε ,χωρις να χρειάζεται τα προβράσιμο ,για όσους ξέρουν! Από παλιά πλυντήρια ,σου λεει κι όλη μέρα ξεπουπουλιάζουν κοτόπουλα!Εχει ο πατερας μου κοτόπουλα και τα δίνει σε μια γειτόνισσα και γλίτωσε η μάνα μου τη ''βρωμιά'' του ξεπουπουλιάσματος ...στείλτε το Νεζο εδώ κάτω να το δείτε ιδίοις όμμασι!

    πάω να φτιάξω πίτσα τωρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά και να θελα δεν μπορώ αλλά λέμε τώρα. Ο κος Νέζος ειδικεύεται στα γεννητικά όργανα, θα σου στείλω τον Ουγγαρέζο να του μάθεις τεχνικές!

      Διαγραφή
  3. Εννοείται ότι δεν την ανοίγω την ρημάδα ευτυχώς, αλλά για όνομα: εισαγγελέας δεν υπάρχει για δείγμα σε αυτή την χώρα; και δεν μιλάω μόνο για προσβολή μέσω εικόνων αλλά για την ίδια κακοποίηση των ζώων... τι στο διάολο ψηφίστηκαν νομοσχέδια για την προστασία τους πρόσφατα, καταλαβαίνεις ότι και λόγω πρόσφατου συμβάντος κάτι τέτοια με βγάζουν εκτός εαυτού, αν υποβάλαμε μήνυση ως θεατές αυτών των συμβάντων άραγε θα γινόταν κάτι; Σιχαίνομαι το επίπεδο αυτής της χώρας πραγματικά, έχω αρχίσει να σκέφτομαι την μετανάστευση... στην Γη του πυρός κι ίσως και παρακάτω... φιλιά μπαμπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ γιε μου, απλά καθημερινά αντιλαμβανόμαστε το έρεβος όχι μόνο αυτής της χώρας αλλά ολάκερης κοινωνίας, παγκόσμιας θα τολμούσα να πω που ξεπουλιέται για νούμερα-χρήμα. όχι, για τους φτωχούς και τα ζωντανά εισαγγελέας δεν υπάρχει αν δεν φωνάξουμε... σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  4. Στα επόμενα επεισόδια: Χρυσή βροχή από ταύρο, BDSM με ιπποπόταμο και φυσικά anal sex από πιγκουίνο στον Πάγκα... εεεεε σε βουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τον Πάγκαλο με πέτσινα να κυλιέται στη λάσπη παρακαλώ!

      Διαγραφή
  5. Ντεκόρ... αρμέ η τουβούλα στο σπίτι μεν, αλλά στα social media γίνεται παρέλαση από δημοσιεύσεις / κοινοποιήσεις βλακείας κι αηδίας και τέλος πάντων, όλου αυτού του νοσηρού σκηνικού όπου αλωνίζουν τα τελευταίας υποστάθμης τσόκαρα, παλεύοντας για τα νούμερα που θα "κάνουν" χάρη στα νούμερα που τους παρακολουθούν και τους δίνουν αξία και λόγο ύπαρξης.

    Αθροίζοντας τα εμετικά, τηλεοπτικά δρώμενα της εβδομάδας, νομίζω ήταν μακράν ό,τι χειρότερο έχει παρουσιαστεί έως τώρα αλλά με πιθανότητες -σε βαθμό βεβαιότητας - πως μπορούν κι ακόμη χειρότερα!

    (Το ΕΣΡ... ακριβό στα πίτουρα και φθηνό στ' αλεύρι, έχω την αίσθηση...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, από κει τα παίρνω κι εγώ ο έρμος χαμπάρι και φρίττω!

      Διαγραφή
  6. Κοίτα, επειδή πολλά από τα ονόματα που αναφέρεις στο κείμενο δεν τα γνωρίζω, πράγμα που με κάνει να αισθάνομαι μάλλον τυχερή, ένα θα πω: Κι εμείς ξεκινήσαμε το Downton Abbey από την αρχή, για να συνεχίσουμε με τα νέα επεισόδια, αφού πρώτα μαζευτούν μερικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το μόνο αξιοπρεπές σχόλιο που μπορώ να αφήσω χωρίς να βρίσω, είναι πως κι εγώ βλέπω Downton Abbey...
    Α, δεν μπορώ θα πω κι άλλα και θα προσπαθήσω να είμαι κόσμια....πρέπει να τους μαζέψουν όλους αυτούς και να τους αρμέγουν όλη μέρα...στον άλλο να κάνουν ό, τι έκαναν και στο σκύλο!
    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίμενε...μόλις σκέφτηκα πως μπορεί και να γουστάρει....γράψε λάθος!!!

      Διαγραφή
    2. Όχι, όχι, αν δω να αυνανίζουν το Σεφερλή δεν θα το αντέξω!

      Διαγραφή
  8. Μα να χάσω εγώ τον αυνανισμό του σκύλου;
    Και μετά αναρωτιέμαι γιατί μου έχει πέσει η λίμπιντο στα πατώματα και την ποδοπατάει ο πάσα ένας!
    Φτου σου xristin!
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πας και δουλεύεις κι εσύ τις ώρες με τις καλύτερες εκπομπές - τι να σου πω...

      Διαγραφή