Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Ω Ντέμπορα ω μόρες

Ω καιροί ω ήθη φιλενάδα. Είμαι συντετριμμένος με μια ανακάλυψη που έκαμα - σοκαρισμένος πιότερο απ όταν με ψέκασε το αρωματικό μπάνιου - εκείνο που ψεκάζει αυτόματα - στα μούτρα την ώρα που τα πλενα.

Γύρισε λέει και πάλι ο Νικήτας της καρδιάς μας, ο γνωστός αγαπημένος όλων μας Ομέρ Πριόνης στη ΝουΔούλα αφού αντήλλαξε φιλοφρονήσεις με το Σαμαρά. Εκεί δηλαδή που περιμένεις να ρθει η επανάσταση από άνδρες με α μικρό, δε γίνεται τίποτα, γυρνούν σαν τα πρόβατα στη στάνη. μιαν ελπίδα είχα κι εγώ και μου την έσβησε ο Νικητάκος.

Από την άλλη είναι μάλλον ευχάριστο που ο καιρός ξαναζέστανε και δεν θα χρειαστεί να βάλουμε ακόμα πετρέλαιο, γιατί άμα κρυώσει δεν μας βλέπω να βάζουμε πετρέλαιο έτσι κι αλλιώς, οπότε ας παραμέινει σε τέτοιες θερμοκρασίες μπας και γλιτώσει το έρμο το ποδηλατικό μου το κοκκαλάκι εκείνα τα αρθριτικούλια που δημιουργεί το ψύχος το δριμύ και οι υγρασίες. Είχα πάρει μια σόμπα πέρσι, εκείνη με τις λάμπες, έχει και ροδάκια, την πήγαινα πέρα δώθε στο δυάρι αλλά τι να πρωτοκάνει και αυτή η δύστυχη, καήκανε και οι 2 λάμπες και δεν έχω ψάξει να δω αν υπάρχουσι ανταλλακτικά, και με βλέπω να παίρνω τελικά τις γούνες της μητρός να το κάμω εδώ μέσα βεστιάριο Χουντάλα ή να κάνω υπερωρίες στη δουλειά που θα καίει η θέρμανση - μη σου πω να βάλω και κανά ραντζάκι εκεί, να τη βγάλω αμά έρθουσι τα κρύα τα πολλά.

Βέβαια - για να μην είμαι αχάριστος εγώ ΕΝΦΙΑ δεν πλήρωσα γιατί έχω παραχωρήσει την οικία μου, τον πλήρωσε η έρμη η μάνα οπότε παίζει και να τις εκποίησε τις γούνες και να ρίχνουμε φλοκάτες και αντί για Χουντάλα να στο κάνω εδώ μέσα το τσαντίρ το μαχαλά.

Από την άλλη διάβασα την προηγούμενη βδομάδα ότι ένα ζεύγος λεσβιών μήνυσε την τράπεζα του σπέρματος - όχι τη Eurobank, άλλη - γιατί δώκανε λέει λάθος σπέρμα κι αντί το παιδί να βγεί άριο μας βγήκε σοκολά. Έχει θα μου πεις και η έρμη η λεσβία τα δίκια της. Άσπρο παρήγγειλα, ταμπά μου έφερες και δεν μπορώ να το δώκω πίσω, και μένουν λέει κάπου εκεί έξω στο Οχάιο και δεν είναι φιλικό το περιβάλλον για ταμπά παιδιά. Ενώ υποψιάζομαι ότι για λεσβίες δεδηλωμένες και ύπανδρες είναι. Προχώ το Οχάιο. Στο Άινταχο τι γίνεται άραγες;

Πήρε και τ αυτί μου ότι ο Λιάγκας είπε ότι ο Ματτέο της Ελένης που λέει είναι έγγυος πάλι - σαν τη Μαρί Σαντάλ κι αυτή η έρμη, κουνέλα μας προέκυψε - το βάφει το μαλλί σεμπακί και αναρωτήθηκα τα εξής.

α. τι είναι το σεμπακί
β. ο Λιάγκας ομιλεί με την ιδιότητα του ωραίου ανδρός;
γ. αυτά τα σκουπίδια ποιος τα βλέπει;

Επίσης να σε ενημερώσω ότι χτες που άνοιξα τηλεόραση πρώτη φορά μετά από χρόνια και έμαθα για το Λιάγκα από εκείνη τη φριχτή αδερφή που κάνει μότες στο ΦΜ λάιβ - και δεν εννοώ το Φώτη, την άλλη την κουλή την ξινομούρα που μου διαφεύγει το όνομα, είδα στα κλεφτά γιατί μπήκα στο ντουζ να αρωματιστώ, ότι κυκλοφορεί και η έξυπνη λάμπα. Υποψιάζομαι ότι θα είναι κάτι σαν την έξυπνη σίτα ή το πρίτι μπρα σε φωτιστικό. Λίγο που την επήρε ο εφθαλμός γιατί είχε μπει το Χεντ & Σώλντερς, σαν αυτές τις παλιές του πετρελαίου ήταν. Μάλλον θα μείνω με την απορία όμως γιατί θα ξανανοίξω τηλεόραση αν τελικά πάρουμε μέρος στη Γιουροβίζιον να φάω καμιά πίτσα σαν άνθρωπος.

Θα φάω όμως; Ω Ντέμπορα, ω μόρες...

16 σχόλια:

  1. Η έξυπνη λάμπα είναι πραγματικά το μόνο καλό προϊόν. Την κολλάς όπου θέλεις και έχεις φως ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αερόθερμο να πάρεις ,είναι πιο οικονομικό....
    Καλημέρα Τρεμουλάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καίει τον πωπό του βρε Νάσια μου, φλοκάτη και τρέμουλο ηδυπαθές προβλέπω

      Διαγραφή
  3. Αυτή η μανία να βγαίνουν συνέχεια καινούρια ονόματα για ίδια χρώματα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Δεν ξέρω τι είναι το σεμπακί αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ίδιο με άλλα 523 άλλα χρώματα.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μου ντε, είμαι και σχεδιαστής γαμώ το κέρατό μου, γραφίστας, όλη μέρα ασχολούμαι με τα χρώματα και θα μου μάθει ο Λιάγκας ο μπουρτζόβλαχος το σεμπακί;

      Διαγραφή
  4. Αχ... Όχι... Δεν μπορώ να απαντήσω στις απορίες σου... Κρίμα... Δεν ξέρω τι είναι το σεμπακί, δεν ξέρω εάν ο Λιάγκας είναι άνδρας και δεν έχω και άποψη των σκουπιδιώνε. Δεν βοηθάνε οι ώρες βλέπεις...
    Εν τω μεταξύ, έχουμε περίσσεμα κάτι μάλλινα χράμια της πεθεράς μου, στον αργαλειό φτιαγμένα, ζεστά και μαλακά, άμα θέλεις να σου στείλω για τον χειμώνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοίτα μπαμπά, από εσένα ενημερώνομαι για τα τηλεοπτικά κι άλλα τεκτενόμενα (καλά κι από το ανεκπλήρωτο), αλλά να κάνω μια υπόθεση κι εγώ: σεμπακί από την γνωστή μάρκα υποδημάτων; (σεμπάγκο ντε...) , τι να πω, φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να υποθέσω γιε μου, δεν τα ξέρω, έχω μείνει στα Αντίντας εγώ, ένεκα αθλητικός τύπος...

      Διαγραφή
  6. Έχει δίκιο η Νάσια...κι εγώ αερόθερμο θα πάρω φέτος...από τον άλλο μήνα το σκέφτομαι γιατί ο μισθός ετούτου έγινε πουλί και πέταξε...καράβι έγινε και βούλιαξε...σπόρος έγινε που δεν έπιασε...και άλλα πολλά έγινε και τίποτα δεν έκανε.
    Γι΄αυτό ας αργήσει ακόμα ένα δυο μήνες το κρύο...και καθόλου να μην έρθει δε θα το παρεξηγήσω. Είμαι ανώτερος άνθρωπος εγώ!
    Κατά τα άλλα, έλα είναι έγκυος η Ελένη?
    Τουλάχιστον αυτή δε θα θέλει να το επιστρέψει σαν τις άλλες τις τρελές που τους δίνανε παιδί και το κοίταζαν στο χρώμα...
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο μισθός Μαράκι μου φτάνει δε φτάνει για καμιά βδομαδούλα, μη φανταστείς, γι αυτό σου λέω, άνοιξε το μπαουλοντίβανο και βγάλε τις γούνες της πρέσβειρας, δεν υπάρχει άλλη λύσις... Είναι λέει, τώρα τι να σου πω, λες ναν ανεμογκάστρη;

      Διαγραφή
  7. Έγραψε λέει και η Espresso -πούναι πολύ κρέντιμπολ σε τέτοια θέματα- ότι η Ελένη είναι έξαλλη με τον Φιλιππινέζο της, όχι γιατί δεν πέτυχε να αυγοκόψει τη σούπα, ούτε γιατί δεν πήρε τη σκόνη από τις γωνίες, αλλά διότι έκαμε τη διαρροή για την εγκυμοσύνη της. Που τελοσπάντων κυρία μου, δεν μπορεί να εμφανίζεσαι καθημερινώς σε δεκαεφτά εξώφυλλα και σε πενηνταδύο συνεντεύξεις, να μοιράζεσαι μαζί μας τι έφαγες για πρωινό και πόσες φορές πήγες προς νερού σου και να μας αποκρύπτεις τέτοια ιμπόρταντ νιους!

    Έλα και μη-χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα έχει δίκιο, τι δουλειά έχει ο Φιλιππινέζος να διαρρέει στο 550, κάπου ανάμεσα στο Γηροκομείο και το Φάρο Ψυχικού την εγκυμοσύνη της Λενιώς; κι εγώ έξαλλος θα ήμουν αν και δηλώνω απερίφραστα ότι εγώ δεν το παθα από εγκυμοσύνη παρά απ τα κρουασάν που βρέθηκαν - τα αθώα - στο δρόμο μου...

      Διαγραφή