Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Που είσαι που γυρνάς;


Μα τι ωραίος καιρός, χάρμα σκέτο, ο ουρανός κίτρινος σαν ηλιάνθεμο, η υγρασία εξαιρετική, 99% το κόβω και η ζέστη κολλώδης σα ζελεδάκι, απ αυτά που τρώγαμε μικρά και κολλάγανε στα δόντια και θέλαμε 8 χρόνια για να φύγουν μαζί με τα νεογιλά.

Εν τω μεταξύ είναι φθινόπωρο σου λέει, ισημερία σήμερα και γνωρίζοντας ότι το φθινόπωρο τα ζώα αλλάζουν τρίχωμα κατανοώ τις περούκες που μαζεύω κάθε μέρα απ τη μπανιέρα. Αυτό που δεν κατανοώ είναι που βρίσκονται αυτές πάνω στο κεφάλι μου και δεν τις βλέπω... παρεκτός και δεν πέφτουν απ το κεφάλι αλλά και από που να πέφτουν, δεν έχω πουθενά περισσότερες από αυτές στο κεφάλι, φαντάσου ατριχιά κατηραμένη.

Τέλος πάντων, άλλο ήθελα να σου πω, δεν ξέρω αν έχεις υπ όψιν σου μια σελίδα στο φου μπου, ενός τυπάκου που την είχε ανοίξει ως "Γυναίκα δίχως βύζους εκκλησία δίχως Τζίσους" ή κάτι παρεμφερές και την άλλαξε μετά αφού μάζεψε κάποιους καμμένους (όχι τον Πάνο τον Καμμένο, αυτός έχει άλλο κάψιμο) και την έκαμε σοβαρή και κατάτι φιλανθρωπικιά και κατάτι ρομαντικιά και δεν συμμαζεύεται.

Και ναι, είναι αυτή η ηλίθια σελίδα ενός κατά προσωπική του δήλωση δημοσιογράφου, του Δαυίδ του Αβραμίδη, μια σελίδα από αυτές που κάθε 3 και λίγο βάνουν τσιτάτα του στιλ "αν αγαπάς κάποιον άστον να φύγει, αν δεν γυρίσει ποτέ σημαίνει ότι δεν ήταν δικός σου" (δηλαδή το να τον πάτησε αυτοκίνητο ή να έπαθε Αλτσχάιμερ δεν παίζει) ή "οι φίλοι είναι σαν τα αστέρια, μπορεί να μην τα βλέπεις συνέχεια αλλά το ξέρεις ότι είναι εκεί" (εγώ τις τρίχες που πέφτουν δεν μπορώ να καταλάβω από που πέφτουν, με τ αστέρια θα ασχολούμαι; Άσε μας μαντάμ κι έχω να βάλω ηλεκτρική) και που ουσιαστικά δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα σε κανέναν - ίσως μόνον σε ευαίσθητες ψυχές τύπου μοναχική ανεμώνα ή μαραμένο γιούλι και βιόλα (και γιασεμί) αλλά που για κάποιον λόγο που δεν έχω καταλάβει έχει κάτι εκατοντάδες χιλιάδες like και ακόλουθους ένα σωρό.

Οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι θεωρώ πλέον - και μετά την συνέντευξη-παρουσίαση του εν λόγω δημοσιογράφου από την Κατερίνα Παναγοπούλου, την καταξιωμένη δημοσιογράφο του Star και της Athens Voice - ότι αυτός ο τόπος δεν έχει ελπίδα. Δεν θα τον κλάψει καμιά πατρίδα. Ήμουν μέχρι το πρωί γύρω στο 90% βέβαιος, αλλά μόλις είδα ανάρτηση του εν λόγω ότι θα κανονίσει συγκεντρώσεις-εμφανίσεις-τουρνέ ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό, στην αρχή χαμογέλασα κουνώντας το υπέροχο κεφάλι μου και μετά μόλις είδα την ανταπόκριση των ΟΥΦΟ κάτω μου μείνε το χαμόγελο παγάκι στα χείλη και βεβαιώθηκα 100%. Διότι φιλενάδα, όλοι όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του κου Τίποτα ψηφίζουν. Και αποφασίζουν μαζί με σένα που είσαι ένα σπίρτο μονάχο ποιος θα μας κυβερνήσει. Και μετά σου φταίνε οι γριές.

Απ την άλλη, με βαθύτατη συγκίνηση είδα το γεγονότο της 50ης επετείου γάμων των Βασιλέων μας. Τι είπες; Δεν έχουμε βασιλεία αλλά Προεδρευομένη Δημοκρατία; Μα είσαι σίγουρη φιλενάδα; Αν είναι έτσι γιατί άνοιξε η Μητρόπολη Αθηνών Η Σεισμόπληκτος και στρώθηκαν χαλιά και θρόνοι για το ζεύγος; Μήπως το αλλάξαμε μέσα στο καλοκαίρι που έπαιρνες τα μπάνια σου και δεν το θυμάσαι; Μήπως εκεί που έπαιρνες είτε το μακροβούτι σου ή την αστακομακαρονάδα σου, πέρασε καμιά τροπολογία στη θερινή; Ενδέχεται φιλενάδα, ενδέχεται. Κι έτσι είχαμε ραντεβού το Σεπτέμβρη και με τους βασιλείς. Μόνο υτα κουνούπια νομίζεις σε κυνηγούν;

Βέβαια, ο Άνθιμος, ο άγιος αυτός ιεράρχης και κύρηκας της Αγάπης, έδωκε λέει συνέντυξη στην Αννίτα Πάνια. Χάρηκα πολύ γιατί νόμισα ότι θα τον δούμε να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στο σκαμπό όπως όλοι οι καλεσμένοι της Πάνια και το κάνα εικόνα στο μυαλό μου και το καταδιασκέδασα, αλλά το Αννιτάκι κάνει λέει φέτος σοβαρή εκπομπή, οπότε πάνε τα αχ Κουλά και τα συναφή, αντί για τη Μαντόνα απ τη Δραπετσώνα θα δεις τον Άνθιμο να σου εξηγεί γιατί δεν πρέπει να καίγονται οι νεκροί και τα τοιαύτα. Μια απόλαυση ήταν ο γλυκός μου, τέτοιες αρλούμπες είχα καιρό να ακούσω και πολύ τοι φχαριστήθηκα. Ο αχ Κουλά πιο σοβαρός ήταν.

Και με τούτα και με κείνα χάσαμε τη Βούλτεψη φιλενάδα. Ανησυχώ. Που είναι; Που γυρνά;

Που;

26 σχόλια:

  1. λαβ γιου ρε φίλε!! Έχεις κάνει το sass επιστημη στην Ελλάδα. Για μένα είσαι από τους καλύτερους του είδους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεμουλίνι μου ,μήπως εχεις υπερβολικό άγχος και σου πέφτει το μαλλάκι; Μην αγχώνεσαι ,δε θα τα παρουμε μαζί μας ,θα πούμε στον Μπλου να μας θάψει! Εχω μάθει πως κάτω απο το στρωμα έχει λίρες!
    Για τα υπόλοιπα δεν εχω ιδέα ,δεν ειδα τιποτα ,εκτός του Μεγαλειότατου που τον φανταστηκα μαζί με όλη την κουστωδία του σε έναν τάφο τύπου Αμφίπολης ,να τον ξεθάβουν το 20314μ.χ και να μένουν έκπληκτοι οι εξωγήινοι από τα τιμαλφή του!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι το άγχος Νάσια μου, είναι συνδυασμός γήρατος κι ελαττωματικού γονιδίου... κούκλος ο μεγαλειότατος ε;

      Διαγραφή
  3. Προς το παρόν ζω με ένα σκύλο σε ένα δωμάτιο3Χ3. Μαζί με τις δικές μου δεν έχεις ιδέα απο τρίχα!
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ όχι και εσύ για τον Αβραμίδη έλεος! Πως κατάφερε να γίνει στάρ το σιτάρ? Πάντως μήπως οι τριχούλες είναι από το μούσι; Λέω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κάνει τουρνέ και είπα να σας ενημερώσω...
      Όχι, δεν είναι απ το μούσι, του μουσιού είναι άγριες!

      Διαγραφή
  5. αλήθεια που να είναι αυτό το τρελό κορίτσι βρε μπαμπά; Κατά τ' άλλα κι εγγόνα σου μαδάει (ξες εσύ...) θα είναι οικογενειακό, οι Γλυξμπουρκέοι κάθε τρεις και λίγο επίσης βρίσκουν έναν λόγο να εμφανίζονται και κάπου, στην Αγία Σεισμόπληκτη, στας Σπέτσας, στας Αθήνας παντού όμως... όσο για τον Δαυίδ ευτυχώς που δεν έχω προσωπικό f/b παρά μόνο εκείνη την φτωχή πλην τίμια σελιδούδα εκπομπής (και χάνω τα καλύτερα κατά πως φαίνεται), σε φιλώ και κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να ναι γιε μου, υποψιάζομαι ότι προετοιμάζεται για την επόμενη εκπομπή της Αννίτας. Τι να πω... Πες στην εγγονή μου να χτενίζεται στο μπαλκόνι να πηγαίνει η τζίβα προς προεδρικό μέγαρο μεριά!

      Διαγραφή
  6. Ένα θα σου πω μήπως και νιώσεις καλύτερα για την τριχόπτωση. Να δεις ότι δεν είσαι μόνος σου σε αυτό το δράμα. Κοντεύω να γίνω η φαλακρή τραγουδίστρια. Και αν είχα καλή φωνή, πάει στο διάολο, μια καριέρα φαλακρής θα την έκανα. Αλί μου όμως, είμαι παράφωνη!
    Τώρα βέβαια, δεν ξέρω εάν χάνουμε το τριχωτό της κεφαλής μας λόγω εποχής ή λόγω αυτών που διαβάζουμε καθημερινώς στο διαδίκτυο...
    Μένι κίσιζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, τότε θα γίνω εγώ ο φαλακρός τραγουδιστής αν και υπάρχουν πολλοί...

      Διαγραφή
  7. Θα αρχίσω από τα τσιτάτα που με τσιτώνουν γενικά!!...
    Και θα απαντήσω στο πιο ηλίθιο που συναντούσα από τα λευκώματα ακόμα θυμάμαι στο σχολείο...
    Λοιπόν, αν αγαπάς κάποιον, τον αφήσεις να φύγει κι αυτός φύγει, δε σε αγαπούσε αυτός...αν γυρίσει σημαίνει πως δεν τον αγάπησαν αλλού τέτοιο ζώο που είναι και ξανάρθε με την ουρά στα σκέλια...ποιος τον ξαναμαζεύει τον αδέσποτο μετά?...ελπίζω κανένας!!
    Και το αδέσποτος εδώ πάει και στον τέως που όλο και ξερογλύφεται ο λυσσασμένος...
    Α και με Άνθιμο καλεσμένο, σοβαρή εκπομπή δεν τη λες αυτή της Πάνια...δηλαδή ποιον θα καλέσει μετά?..τον Ταμήλο?
    Κατά τα άλλα ναι, τέτοια εποχή όλοι μαδάμε...και λόγω εποχής και λόγω καταστάσεων!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α τα τσιτάτα, σε πόσο κόσμο αρέσουν, δεν είναι τραγικά υπέροχο;
      Ο Ταμήλος είναι μια θαυμάσια προσωπικότης για συνέντευξη στην Αννίτα, θα τον βάλουμε δίπλα στη Μαλάμω την ξεδοντιάρα να κάμουν ντουέτο... τι λες;

      Διαγραφή
  8. Καλέ με τόσα που ακούμε είναι να μην σου πέφτουν τα μαλλιά; Τρίχα δεν θα μείνει.
    Πολλά θέματα έθιξες και σήμερα και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω. Ή αν θέλω να σχολιάσω. Σε μια τέτοια φάση είμαι τελευταία. Ακούω, βλέπω και σιωπώ.
    Γλυκό φιλί Τρεμενσάκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν έχω λεφτά για εμφύτευση, έχω και τον ΕΝΦΙΑ να πλερώσω, τι να κάνω;

      Διαγραφή
  9. Πώς να μη σου πέσουν τα μαλλιά άμα βλέπεις στάτους του Δαβίδ και τον Ανθιμο; οεο;

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προτείνω να ξεκινήσουμε εκστρατεία (με υπογραφές, λάικ στο φέιζμπουκ και απεργίες πείνας αν χρειαστεί-πούχω πάρει και δύο κιλάκια) για να επανέλθει η Πάνια στο σύνηθες ασόβαρο και Αχ Κούλα και Νίκος Κατέλης. Διότι πού θα βλέπω εγώ τώρα τη Γυναίκα Μαραντόνα; Πάντως για να σου πω και τη μαύρη αλήθεια μου, εγώ -που είμαι φαν των Παρατράγουδων- έκατσα και είδα τη συνέντευξη του Μητροπολήτου και διαφορά μεγάλη δεν είδα από το ύφος της προηγούμενης εκπομπής. Μη σου πω ότι και πιο τρας ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απεργία πείνας δεν μπορώ πτηνό μου, κρύωσε ο καιρός και πρέπει να καίω θερμίδες να ζεσταθώ γιατί πετρέλαιο δεν μας βλέπω να βάζουμε. να κάμομε ένα πετίσιον βρε αδερφέ να ξαλαγράρουμε!

      Διαγραφή
  11. http://extrafabulouscomics.com/comic/180/ οπότε πρόβλημα δεν έχεις ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή