Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ο πιο καλός ο μαθητής

Ρε συ φιλενάδα τα μαθες; Ο νεαρός συνεργός της δολοφονίας των δύο ντουκίων στην Καλαμάτα ήταν λέει καλός μαθητής. Τι καλός, το κάτι άλλο. Τι ξένες γλώσσες, τι βαθμολογίες, τι αριστεία, τι καλλιστεία, τι το ένα, τι το άλλο, τι και το παράλλο... Ήταν ντούκι νερντ το παιδί δεν ήταν κάνας τυχάρπαστος αναρχοάπλυτος που ληστεύει τράπεζες ή καμιά αδερφάρα που της ρίχνουμε απόνερα, χλωρίνες και της σπάμε και κάνα κόκαλο, έτσι, να ενισχύσουμε τον ΠΕΔΗ (έτσι δεν το λένε τώρα  ή άλλαξε όσο ήμουν διακοπές και δεν το πήρα χαμπάρι;)

Καλής οικογένειας λέει, επιφανούς, με φιλίες με τον αγαστό πρωθυπουργό μας, με ντίνερ πάρτι και μπράντς κάτω από κοκοφοίνικες στις όμορφες Μασσήνιες παραλίες, τι ρούχα ακριβά, τι στολίδια, τι αίγλη, τι πλουμίδια.

Πολυταξιδεμένος, είχε πάει στα εσωτερικά του, στα εξωτερικά του, στα από δω του, στα από κει του, το κάτι άλλο, μπον βιβέρ στα 18 του χρόνια, μπον βιβέρ και α τουτ αλέρ.

Είναι κι όμορφος, ξανθός, γαλανομάτης και καλογυμνασμένος, με μια μικρή, διακριτική σβάστικα στο εσώτερον του υπερμεγέθους δικεφάλου (για την οποία τα κανάλια μας κουβέντα, μόνο το STAR έσπευσε να τη σβήσει κατά τη διάρκεια του δελτίου - θαύμα φιλενάδα θαύμα, σβήνει λάιβ το τατού αφ εαυτού του), έκτακτο στολίδι, καθαρή απόδειξη της αρχαιοελληνικής αισθητική και της αμετροεπούς ελληνικότητος.

Έκτακτος ο μικρός, με λευκό ποινικό μητρώο, καλλίπυγος και καλλιγέλαστος, αχ το παλιόπαιδο, κι έκανε ένα μικρό, να, να, τόσο δα μικρό σφάλμα. Συμμετείχε στη δολοφονία νεαρών ντουκίων δια παράβαση καθήκοντος, οίτοι μη παράδοσης αναβολικών.

Και τι είναι βρε φιλενάδα τα αναβολικά; Κακό πράμα είναι; Μην είναι παλιοχασίς; Παλιομαριχουάνα; όχι. Φάρμακα είναι φιλενάδα, που κάμουν το κορμί γερό και φουσκωμένο, να, σαν το κορμί του Πιρέλλεως, ξέρεις ποιον σου λέω. Εδώ σου λέει, κοτζαμάν Σβαρτσενέγκερ έχτισε καριέρα πάνω στα αναβολικά, κοτζαμάν κυβερνήτης Καλιφόρνιας και νήσων έγινε μετά, δεν θα πάρουν τα παιδιά να δουν στον ηλιο μοιρα; Μα θα πάρουν βεβαίως βεβαίως!

Τι κρίμα βρε φιλενάδα το παιδί, τι κρίμα, τέτοιος μαθητής, τι κρίμα να πάει φυλακή... Τι να μην πάει, ε, ας μην πάει το παλιόπαιδο, ένα σφάλμα έκανε, έχει έντιμο πρώτερο βίο, όχι σαν το γρηγορόπουλο που τρέχε το βρωμόπαιδο στα Εξάρχεια και τον πήρε η σφαίρα του άλλου του καλού του ανθρώπου με τον έντιμο πρώτερο βίο.  Να τον κάνουμε και υπουργό μετά από καμιά δεκαετία, σαν τον άλλον, τον τσεκουράτο, έκτακτος μαθητής ήταν κι εκείνος. Δεν συμφωνείς;

ΥΓ. Κλείσε την τηλεόραση, ούτε διαφημίσεις ούτε τούρκικα μην βλέπεις πια, η σήψη μας προχωρά καθημερινά, προχωρά με βήμα ταχύ, απλώνεται σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά. Δεν έχουμε σωτηρία φιλενάδα, και για μας Κούγιας δεν υπάρχει...

19 σχόλια:

  1. Το είδα χτές το βίντεο με την live αποχρυσαυγιτοποίηση του φονιά. Θεά το photoshop σου κοπελιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήταν πολύ ωραίο γιατί έσβηνε σιγά σιγά η σβάστικα και είχε σασπένς!

      Διαγραφή
  2. Να δεις που θα είχε πάει και σε καμία φιλανθρωπία της μούμιας καλής θελήσεως της UNESCO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω δε βλέπω καθόλου τηλεόραση ,μαθαίνω κάτι λίγα απο το διαδίκτυο....
    Τρεμουλάκο βρήκες το ρυθμό σου πάλι ,είσαι απόλαυση! Να τα λέμε κι αυτά!
    φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά κάνεις Νάσια μου, κι εγώ σβηστή την έχω να μαζεύει σκόνη!

      Το παλεύω, θα δείξει! καλημέρα!

      Διαγραφή
  4. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες. Για την ευθύνη της κοινωνίας, των πολιτικών, των οικογενειών, την προσωπική ευθύνη των παιδιών. Αλλά τα είπες τρε τρε μπιαν και το μόνο που έχω να προσθέσω γι'αυτήν την υπόθεση, είναι: τράτζικ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν φέρει κανείς ευθύνη στον κωλότοπό μας, αλλά ξέρεις ποιο είναι το τραγικό; Η αγιοποίηση του μικρού φονιά, αυτό πραγματικά με ξεπερνά...

      Διαγραφή
  5. ....και για μας Κούγιας δεν υπάρχει... Τι είπες τώρα λατρεμένε D.;;; Κλαίω και σε φιλώ στη μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλέ τι Κούγιας και Λυκουρέζος...ούτε Ζωίτσα Λάσκαρη και Ευούλα Βατίδου δεν υπάρχει...η μια χικ με το Chivas στο χέρι και άλλη να ρωτά τι τηλέφωνο έχει το 100.

    Για αυτό σου λέω Tremens μου...άσε τα παιδιά με τον "πρότερο έντιμο βίο". Πιάσε κάνα άλλο, που τουλάχιστον θα ξέρεις τι σε περιμένει... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ Πεστά Μηδενικέ μου, αλήθεια, τι απέγινε η Βατίδου; ποιος να την εβατεύει τώρα πια; Η γόβα; Σε μουσείο; Ελπίς υπάρχει τελικώς;

      Διαγραφή
  7. Τα είπες όλα!!
    Όσο για τα κανάλια, θα πουλούσε ο κάθε καναλάρχης ό, τι έχει (συνήθως είναι ξανθό αυτό που έχει και αγορασμένο ακριβά) για να ήταν ο φονιάς κανένας "αναρχοάπλυτος"....εκεί να δεις πως θα πρόσθεταν αντί να σβήνουν!!
    Ουέλκαμ μπακ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειμαι λιγο στην τρεχαλα να το πες κ μονο μεσω ιντερνετ ο,τι προλαβω σε νεα.
    Αληθεια τωρα. Παιχτηκαν τετοια σκηνικα;;; Δεν γινεται...δεν ειναι δυνατον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή