Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Toxic

Που λες ρε φιλενάδα, καμία σχέση με χτες η διάθεση, να τανε βρε συ η πανσέληνος; Δεν ξέρω-δεν απαντώ. Πάντως μόλις πήγα σπίτι είχα τόσες δουλειές να κάνω που δεν είχα χρόνο να καταθλίβομαι, κατέθλιψα εσένα και μου φτάνει! Άσε που μετά είδα και το 2ο επεισόδιο του 2ου κύκλου του American Horror Story και είδα ότι υπάρχουν και χειρότερα κι έπεσα ευθύς αμέσως στο κρεβατάκι μου, κάτω απ το ζεστό μου παπλωματάκι και πήρα αγκαλιά το μαξιλάρι και κοιμήθηκα σαν σπουργίτι μια ζεστή νύχτα καλοκαιριού!

Και το πρωί, ορεξάτος και φορτσάτος ενεδύθην τα αθλητικά μου, καβάλησα το όχημα και πήγα γυμναστήριο...

Και μέσα στο τρένο (γιατί το γυμναστήριο δεν βρίσκεται στην περιοχή μου) σκάει μύτη ένα τεκνάκι ζάχαρη, στέκεται απέναντί μου και μου επιτρέπει να το χαζέψω να φύγει η πίκρα από μέσα μου. Είχε ο οφθαλμός κάπου να ακουμπήσει να ξεκουραστεί. Ωραίο ήταν το άτιμο αλλά δεν τον ζαχαρώνει τον κουραμπιέ. Ξέρω πλέον και τα ξεχωρίζω αυτά!

Και πάω κεφάτος στο γυμναστήριο και ξεκινώ! Και τι πρόγραμμα που έκανα ε; Πλήρες κι ενισχυμένο, τι χέρια, τι πόδια, τι βυζά, τι μπούτια, τι αστραγάλους, τι ώμους, τι πλάτες, τι κοιλιές, τι πατσές, δεν άφησα τίποτα να μην το κουράσω. Τίποτα σου λέω. Και μέσα σ αυτήν την ασύλληπτη ενεργητικότητα και τον ιδρώτα του μόχθου παρατηρώ ότι πέραν των συνηθισμένων φυσιογνωμιών έχει και μπόλικο ενδιαφέροντα κόσμο. Πολύ ενδιαφέροντα σου λέω. Κι εκεί που σηκώνω βάρη και κλατάρω προσπαθώ να καταλάβω από μικρές και ίσως ανεπαίσθητες για το κοινό ανθρώπινο μάτι κινήσεις, αν κάποιοι από αυτούς τους καινούριους είναι απ τα παιδιά τα δικά μας που έλεγε και η Τζοβάννα - ναι, αυτή που της το λεγες και γινόταν. (Κάποια επιθυμία είχα στείλει κι εγώ τότε αλλά μάλλον θα της σφύριξαν ότι το σόι είναι αριστερών φρονημάτων και με αγνόησε).

Και εκεί που είμαι και παρατηρώ και δεν μπορώ να καταλάβω κι έχω μπερδευτεί, πηγαίνω στο μέσα section (ε;) για να κάμω κοιλιακούς και είμαι εγώ και 3 παίδαροι. Πρόσεξε, όχι άντρες, παίδαροι. Διατηρώ την ψυχραιμία μου και προσπαθώ να κρατήσω ισορροπία πάνω στην μπάλα να κάνω ροκανίσματα λέει, με ένα δίσκο πίσω απ το σβέρκο - αυτή είναι η αγαπημένη μου άσκηση, για να βρω πως στο διάολο γίνεται κάθε φορά τρώω και καμιά τούμπα, την προηγούμενη βδομάδα εκεί που προσπαθούσα να ισορροπήσω φεύγει η μπάλα για άλλη γη κι άλλα μέρη και σκάω κάτω με τον κώλο και μου ήρθε ο δίσκος ο πεντάκιλος στο κεφάλι και πολύ το διασκεδάσαμε.

Τι έλεγα; Α, ναι. Λοιπόν άσε με να σου περιγράψω τους παίδαρους για να καταλάβεις!

Παίδαρος 1. 30-35, γύρω στο 1.80 με απίστευτα ωραίο κορμί, μπρατσωμένο αλλά όχι φουσκωτό, μελαχροινός με μούσι κοντό και 2 μάτια σα μαύρες λίμνες.

Παίδαρος 2. 35-40 με πολύ γοητευτικό πρόσωπό, ξυρισμένος, καστανός με μαλλάκι ελαφρά μακρύτερο απ το συνηθισμένο και ωραίο κορμί και 2 μάτια μελιά και μυστηριώδη.

Παίδαρος 3. Πιο νέος και πιο λεπτός απ τους άλλους 2, πιο ξανθός απ τους άλλους 2 και πιο γλυκός απ τους άλλους 2. Ωραιότατος για breakfast!

Τέλος πάντων, ο καθένας με τον τρόπο του είχε μια ομορφιά μοναδική. Και ήμουνα κι εγώ εκεί, ξέρεις, ο γοητευτικός 40άρης με εκείνα τα μάτια που σκλαβώνουν και το χαμόγελο της Colgate και την κοιλίτσα που διατηρώ με τόσο κόπο και τόσες σοκολάτες (αυτές οι σοκολάτες γιατί παχαίνουν δεν εννοώ να το καταλάβω!)

Κι εκεί που ο καθένας μας κάνει τα δικά του και εκεί που όπως σου έλεγα προσπαθώ να ισορροπήσω και να μη γίνω ρεζίλι στα παιδιά, κι εκεί που επίσης τους ψιλοχαζεύω - διακριτικά πάντα - και προσπαθώ να καταλάβω αν κάποιος απ αυτούς το μαστιγώνει το δελφίνι- όχι γιατί με καίει, κουβέντα να γίνεται- σκάει απ τα ηχεία το Toxic της Britney.

Τώρα σκέφτομαι είναι η ευκαιρία, αν δω κάποιον απ τους 3 να κάνει καμιά έστω και ανεπαίσθητη κίνηση χαριτωμενιάς, έχω βεβαιωθεί. Και η αοιδός τα λέει και ο Tremens κατασκοπεύει. Περνά το πρώτο κουπλέ - τίποτα. Στο ρεφρέν, τίποτα. Λέει το 2ο και αντιλαμβάνομαι ότι ψιλοκουνιέμαι εγώ πάνω στη μπάλα και μαζεύομαι. Οι 3 σωματοφύλακες, τίποτα. Τζίφος. Ούτε μια αδερφή.

Και τελειώνει το τραγούδι και συνεχίζουμε όλοι αμέριμνοι τη δουλειά μας και μπαίνει μέσα τύπος εγκληματόφατσα, φαντάσου πρώην ποδοσφαιριστή ο οποίος αφού σαραντάρησε ασχολείται ως μπράβος στη Ρώσικη μαφία. Μιλάμε για σκατόφατσα ολκής. Ύφος κακό, ασχήμια και περπάτημα λες και τα πελέ του ήταν βαριά σαν ιστορία.

Αντιλαμβάνεσαι ότι επειδή μου παρενοχλούσε την αισθητική δεν συνέχισα να τον κοιτάζω, αυτός ανέβηκε στη Ρωμαϊκή Καρέκλα (και ναι, είναι όργανο βασανιστηρίου) να κάμει κοιλιακούς, ενώ οι υπόλοιποι συνεχίσαμε τη δουλειά μας. Και πέφτει άιφνης στα ηχεία η γλυκιά Rihanna. Κι εκεί που αλλάζω θέση να ανέβω στον πάγκο να κάνω κάτι άλλο, βλέπω μέσα απ τον καθρέφτη το μαφιόζο να σηκώνει τα πόδια και να κάνει χαρές με το τραγούδι. Μένω άναυδος και γουρλώνω τα μάτια. Εκείνος - πριν με πάρει χαμπάρι, έχει μισοκλείσει τα μάτια, τραγουδά και λικνίζεται στο ρυθμό με το πόδια σηκωμένα στην έκταση. Μόλις αντιλαμβάνεται ότι τον βλέπω, σταματά και ξαναμαφιοζεύει.

Ήθελα να του πω, σ έπιασα φιλενάδα, σ έπιασα, κι εσύ δικιά μας είσαι! Φαντάζεσαι; Από κει που δεν το περίμενα μού ρθε...


44 σχόλια:

  1. δεν υπάρχεις μπαμπά... ούτε κι οι τύποι που περιγράφεις, φύγε γρήγορα για κατά πάνω μεριά γιατί δε σε βλέπω πολύ καλά... φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να κάνω γιέ μου, να ξορκίσω το κακό με λίγο χιούμορ!!! Αν τα πάρει χαμπαρι θα με αφαλοκόψει πρώτα, μετά θα με σφάξει στο γόνατο και μετά θα με στείλει στη μάνα μου πακέτο!!! Φιλί γλυκό!

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχα! Λέω να κάνω σήμερα δώρο στον εαυτό μου μια συνδρομή στο Γυμναστήριο, έτσι για να μου φτιάχνει τη διάθεση.
    Πάντως στα γυμναστήρια,ΠΟΤΕ δεν εκδηλώνονται! Δεν ταιριάζει με το outfit. Έχουν μονάχα στο νου να δουν εαν τους θαυμάζει κανένας.
    ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, οπωσδήποτε να κάνεις, χάνεις σου λέω, χάνεις!

      Εκδηλώνονται όταν νομίζουν ότι δεν τους βλέπει κανείς, χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!

      Καλημερούδια!

      Διαγραφή
  3. χαχα.. Είσαι Θεός με κορμί αγαλματένιο...

    Σε ποιο γυμναστήριο πας? Γιατί το δικό μου έχει μόνο αυτούς τους μαφιοζόφατσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δε ένα στο Ν. Ηράκλειο, μικρό αλλά μαζεύει ωραίο κόσμο!!!!

      Διαγραφή
  4. Ελα ρε πατρίδα..στα μέρη μου έρχεσαι και γυμνάζεις κορμι?? Πρέπει να μου πεις σε ποιό να σε κατατοπίσω. Αν και υποψιάζομαι σε ποιό. Μπορεί να ξέρω τους μαφιόζους που γυμνάζουν κορμί εκεί! Να με πάρεις να πάμε για καφέ την επόμενη φορά!!
    Επίσης έχω να τονίσω το εξής... μετα απο κάθε πανσέληνο, διαπιστωμένο, αρχίζουν και κυκλοφορούν όλα τα ενδιαφέροντα. Φεύγει το κωλοφέγγαρο και βρίσκει το ματάκι μας την υγειά του. Καλημέεερααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι στα μέρη που γυμνάζομαι; Κάπου στη Μ. Αντύπα είναι το γυμναστήριο, θα με δεις τα πρωινά γύρω στις 8.30 εκεί να καταφθάνω μετά του οχήματος, της βερμούδος και μιας τεράστιας τσάντας στους ώμους η οποία κουβαλάει, πετσέτα μπάνιου, πετσέτα γυμναστηρίου, παντελόνι, μπλούζα, βρακί κάλτσες, σαγιονάρες (γιατί όταν ντουζάρομαι δεν θέλω να πατάω ξυπόλητος σε κοινόχρηστο χώρο), σαμπουάν, αφρόλουτρο, μασχαλέξ, κρέμα μούτρων, κρέμα ματιών, κολώνια, κανά κασκόλ και κανά τάπερ με μουσακά.

      Τσίρκο Μεδράνο!

      Διαγραφή
    2. Μ.Αντύπα..δέκα λεπτά με τα ποδαράκια! Άντε πάρε τα αμπαζούρ και τα συναφή αξεσουάρ σου και πάμε για καφεδάκι. Τώρα αν θες να μοιραστείς και τον μουσακά σου κανένα πρόβλημα! Και αυτό γυμναστική είναι, ομαδική κιόλας.

      Διαγραφή
    3. Βρε, εγώ είμαι ικανός να σου ρθω με τον καναπέ τον λουί κενζ να καθόμαστε άνετα και το σεκρετέρ το αποικιακό να κρατάμε σημειώσεις!!!

      Διαγραφή
    4. αααχαχχχααχαχχαα με πεθαίνεις ατελείωτα! Όποτε έχεις διάθεση να συνδυάσεις και καφεδάκι στειλε μου μηνυματάκι να τα κανονίσουμε. Απο την προηγούμενη μέρα εννοείται γιατί θέλω να κάνω και τα μπικουτί μου πριν βγω έξω (τρομάρα μου). φιλούρες

      Διαγραφή
    5. Παιδί μου μη βάλεις μπικουτί, στο γυμναστήριο θα σε πάω να τα λέμε δίπλα δίπλα στους διαδρόμους!!!

      Διαγραφή
  5. Αγαπημένε, θυμάσαι που μου είπες σε μια ανάρτηση "αχ είσαι και δύσκολη εσύ, πες μου ποιον θες να σου φέρω;". Τον παίδαρο νο 1. Αυτόν να μου φέρεις, άντε και για Χριστούγεννα δεν σου ζητώ άλλο δώρο γιατί είμαι μεγάλη καρδιά. Πάω να διαβάσω κινέζικα γιατί δίνω για πτυχίο αλλά περιμένω μην με ξεχάσεις. Φιλί γλυκό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις γουστό εσύ τελικά... τό ξερα. Ο πιο ωραίος ήταν!!! Φιλί γλυκό!

      Διαγραφή
  6. ❒ Κοιλιακοί ❒ Ραχιαίοι ✔ Ψωμί με μερέντα...Σε κάλυψα? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο γυμναστήριό σου κάνουν κ φυσικοθεραπείες που θα χρειαστώ;; Ζητάω πολλά ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι γλυκιά μου, δε νομίζω ότι κάνουν... ζούμπα όμως κάνουν, κάθε Σάββατο!

      Διαγραφή
  8. Έλα ρε γειτονάκια?
    Φίλε να δω τύπο φάση Σουγλάκου να χορεύει μακαρένα και μετά πεθαίνω χαρούμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, να σε πάω σε κανά πουστρόμπαρο να δεις τον σφίχτη τον άγριο να μεταμορφώνεται σε Αλίκη στο ναυτικό να ξεχάσεις και τ όνομά σου απ το σοκ... άστα!

      Θέλει λέει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

      Απ τα μέρη μου κι εσύ;

      Διαγραφή
    2. Σε τέτοια μέρη δεν πάω, με σκιάζουν λιγάκι (κι όχι για να μη μου βγει το όνομα). Αλλά και σε "κανονικά" κλαμπόμπαρα που πάω ενίοτε βλέπω πάντα ένα νταμάρι να κάνει χορευτικά Κάιλι Μινόγκ και λιώνω αλλά ποτέ δεν έχω δει κανένα να κάνει χορευτικό μακαρένα και είναι ο καημός μου!

      Νέο Ηράκλειο Σίτυ περίπου! Σε αυτό που είναι δίπλα από ένα και καλά κλαμπ στη Μ.Αντύπα είσαι?

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς επειδή η Μακαρένα ξεπεράστηκε, μόνο σε κανά αποκριάτικο πια... Ναι στο διπλανό του κλαμπ που τραγούδησε πρόσφατα και η Ίνα Λαζοπούλου!!!

      Διαγραφή
    4. Μπουαχαχαχαχαχαχα! Τι μέγιστα event κανονίζουν οι τύποι!
      Σχεδόν ολόκληροι οι δήμοι Ν.Ιωνίας, Ν.Ηρακλείου και Γαλατσίου σε αυτό το γυμναστήριο πάνε! Μέχρι κι εγώ παραλίγο να μπω εκεί μέσα αλλά τελικά νίκησαν τα σουβλάκια και οι φραπέδες!

      Διαγραφή
    5. Είναι μικρό αλλά είναι καλό. Έχει καλούς γυμναστές και μια χαρά ο χώρος, ειδικά αν πηγαίνεις νωρίς ή κατά τις 11 το πρωί έχεις άνεση, τα απογεύματα της μουρλής, γι αυτό ξυπνάω απ τα χαράματα και τρέχω!!!

      Αν πάντως το αποφασίσεις πες μου να σε ενημερώσω για προσφορές!

      Ίνα Λαζοπούλου - Θεά!!!

      Διαγραφή
    6. Μα να μην έχω φράγκο να σε συνοδεύσω? Αυτό είναι έγκλημα! Χάνω τέτοιο παρεάκι δέκα λεπτά απο το σπίτι μου...πφφφφ αφήστε με να φαρμακωθώ!!

      Διαγραφή
  9. Με τη Britney δε βγαίνει. Θέλει Rhianna, δεν το συζητώ.
    Η Rihanna όλα τα νικά και τα κακά σκορπά.
    Και τη Μαφία την κάνει α(δε)λοιφή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, τη θέλει την αδικιορισμένη γιατί είναι πιο αλλέγκρα και βοηθά να σπάσει η μέση (και το ηθικό μου)

      Διαγραφή
  10. Με τις αλλαγές τις διάθεσης πρέπει να εξοικειωθούμε όλοι. Είναι φυσικό να συμβαίνουν και θα ήταν βαρετό να μη συμβαίνουν.
    Δεν ξέρω αν ήταν η πανσέληνος αλλά και το φεγγάρι σαν εμάς μπερδεμένο είναι. Πότε γεμάτο πότε άδειο και πότε μισογεμάτο, ένα μπέρδεμα τόσο φυσιολογικό που τελικά μπέρδεμα δεν το λες.

    Στο γυμναστήριο τέλεια! Σαν να ήσουν σε ζαχαροπλαστείο ένα πράμα. Με τη διαφορά οτι αυτά τα γλυκάκια δεν παχαίνουν, αδυνατίζουν.
    Ο μαφιόζος μού φάνηκε ωραίος τύπος πάντως. Έχω τίποτα άραγε; χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα μία στα τάρταρα, μια στα ουράνια, εν τω μεταξύ σήμερα αν κι έχω μάθει πολύ άσχημα νέα για πολύ αγαπημένο μου άνθρωπο, συνεχίζω να έχω κέφι... άβυσσος!

      Στο γυμναστήριο έχει πλάκα, κρίμα που πάω μόνος και δεν έχω κανέναν για επιτόπιο κουτσομπολιό!

      Με ανησυχείς...

      Διαγραφή
  11. Εγώ, από τις περιγραφές, διαλέγω τον Παίδαρο #2 !!! Ο συνδυασμός καστανό μαλλί - μελί μάτι με τρελλαίνει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάντε άκρη κοριτσάκια!!!!
    Για μενα δουλεύει ο κολλητός!
    Μανάρι πάρε το γλυκό σαν κρουασάν για πρωινό... και τον μαφιόζο για το τσακίρ κέφι και άσε μου εμένα τους άλλους δυο για μεσημεριανό και δείπνο...
    Δίαιτα από Δευτέρα... χιχιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανησυχώ!!!!!γιατί έχω φάει τα λυσσακά μου να πάω γυμναστήριο...εγωωω,ο παλαίμαχος τερματοφυλακάαααααρας,εγωωω ο αλίπαντος{ο δίχως ίχνος λίπους,ο στεγνός},λέεςςςςςς,λεεεεεεεεςςςςςς ;;;;;;;;;
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ντεν παίζεσαι φίλος!!!
    καλό βράδυ και ελπίζω μη πας Θ,για να μας κρατήσεις συντροφιά το ΣΚ.
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ, να γραφα το καταθλιπτικό άυριο πριν το ταξίδι να μην με αποθυμήσετε; Μη μου ανησυχείς Κώστα μου, τη Δευτέρα, ΟΣΕ επιτρέποντος εδώ θα είμαι!

      ΥΓ Σ ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  14. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    και επίσης, θα πάρω τον παίδαρο 2, ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχε χάρη που είμαι αγκαζέ αλλιώς θα σου λεγα ποιος θα τους έπαιρνε!!! Αααααχ πάνε τα χρόνια εκείνα, γέρασα!

      Διαγραφή
  15. Αφού δεν τινάζουν το λουκουμόδενδρο θα πάρω με χαρά το 1,την επόμενη φορά φρόντισε να κάνεις κονε για μένα..
    φιλιά καλημέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βρε παιδιά, εγώ γιατί δεν πάω γυμναστήριο; Αλλά το βαριέμαι μωρέ, από τότε που το σταμάτησα για χ λόγους, δε μπόρεσα να ξαναρχίσω. Δηλαδή να πληρώνω τη συνδρομή για να βλεφαριάζω μόνο δεν μου πάει καλά. Άσε που εδώ στην μικρή επαρχιακή μας πόλη έχω μια μεγάλη ανησυχία για τον κόσμο που θα 'αναγκαστώ' να βλεφαριάσω... Με προβλημάτισες τώρα... Λες να σκάω μύτη κάθε ΣΚ Ν. Ηράκλειο; Ή μπορείς να κάνεις κάτι σε συσκευασία δώρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκουσε να δεις τι θα κάνεις. Θα πας στο τοπικό και καλά να τσεκαρεις για να γραφτείς και θα κόψεις κίνηση. Αν έχει κανά καλό τεκνό να χαζεύεις θα γραφτείς και θα πεις κι ένα τραγούδι. Αν όχι, άστο. Μην πλερώνουμε και συνδρομές τσάμπα!

      Ποιος απ τους 3 με έφτιαξε να σου τον στείλω;

      Διαγραφή
  17. Σα δε ντέπεσαι... με κολάζεις 5 το πρωί! Εμεις αυτους Τρεμενς στο χωριό μου τους λέμε νταγλαράδες ή όνειρα θερινής νυκτός ή "Λεβεντόπαιδο Αρίστο,μπές στο μαγαζί και κλείστο μανάρι μου!!!!"
    Και θα μου πεις εσύ:"σταμάτα μωρή λυσσιασμένη που απο ολόκληρη ανάρτηση σου μειναν οι νταγλαράδες του γυμναστηρίου και όχι η μπριτνευ"! Αλλα εγω θα σου πω οτι ακολουθώ τη συμβουλή της μάνας μου που μου λέει πριν κοιμηθώ να κάνω όμορφες σκέψεις όπως "τουρτες,σοκολάτες,ταξίδια,γκόμενους" με αυτην ακριβώς τη σειρά μου το λέει!και έτσι θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γιατι ειναι 5:10 και με βοηθησες να κοιμηθώ πιο όμορφα!
    ΚΑλο ξημέρωμα να χουμε,Τρεμενς!!!
    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πολύ καλά κάνεις, κάπως έτσι κοιμάμαι κι εγώ εκτός αν μου χει έρθει κανάς λογαριασμός και σκέφτομαι πόσα στυλό πρέπει να πουλήσω στον ηλεκτρικό για να τους πληρώσω...
      καλημέρα Σαλιάγκι, μου λειψες ξέβρεις!

      Διαγραφή