Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Lets do it - Έκπληξη

Λοιπόν φιλενάδα σκέφτηκα σήμερα που είμαι στις πολύ καλές μου επειδή μου κόψανε το κινητό χτες και δεν μπορώ να σε πάρω τηλέφωνο, να με πάρεις εσύ, επειδή γενικώς πάνε καλά τα πράγματα για πολλούς από μας και για κάποιους άλλους ακόμα χειρότερα, και μη χειρότερα που λένε, να κάνω κάτι διαφορετικό, και το απόγευμά μου κι εδώ μέσα. 'Ετσι, για πρώτη φορά στο χώρο αυτό, σου προτείνω να κάνεις κάτι που μπορεί αφενός να σε διαδκεδάσει, αφετέρου να σου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσεις.



Τι εννοώ; Σήμερα το απόγευμα, στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι (από πότε έχω να πάω Γκάζι ούτε που θυμάμαι εν τω μεταξύ, είναι κάτι χρόνια) γίνεται μια διαφορετική έκθεση ζωγραφικής. Άσε με να σου εξηγήσω.

300 καλλιτέχνες προσφέρουν τα έργα τους στην συμβολικότατη τιμή των 50 ευρώ για να βοηθήσουν τους αστέγους μέσω της "ΚΛΙΜΑΚΑΣ", ένας σκοπός ο οποίος νομίζω πως στις μέρες μας αξίζει κανείς να βοηθήσει - αν μπορεί. Εμένα μην με κοιτάς, αν γίνει κανά θαύμα σήμερα και με πληρώσουν θα πάρω ένα έργο οπωσδήποτε. Αν όχι, θα τιμήσω τουλάχιστον με την πληθωρική παρουσία μου το χώρο, την έκθεση και τους καλλιτέχνες, εκ των οποίων ένας είναι και ο διαλεχτός μου φίλος που σου έλεγα (και ναι, το έργο του δεσπόζει στην παραπάνω πρόσκληση και αυτό με κάνει να φουσκώνω από υπερηφάνεια). Δεν μπορώ να σου αποκαλύψω όμως ονόματα γιατί αυτά θα είναι κρυφά μέχρι την αγορά των έργων. Εξ ου και η έκπληξις!

Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 το απόγευμα και κλείνουν στις 10.30. Αύριο δε, θα είναι ανοιχτά από τις 12.00 μέχρι τις 21.00. Την Κυριακή δε θα γίνει η πώληση των έργων. Θα χαρώ να σε δω απόψε εκεί, να με δεις κι εσύ κι ας μην με αναγνωρίσεις. Σου δίνω tip. Ο πιο όμορφος εκεί μέσα!

Άντε φιλενάδα, τα λέμε εκεί, ναι; Lets do it, lets help our people!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

35 σχόλια:

  1. πολύ καλή ενέργεια (και μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω κι εγώ σ' αυτήν...) - την Κλίμακα και τις δράσεις τις γνωρίζουμε κι εκ των έσω, κι όντως κάνουν πολύ καλή δουλειά, φίλια μπαμπά και να πας κι εσύ κι όσοι μπορούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάω γιόκα μου, ξέρω ότι δεν μπορείς σήμερα, θα χαιρόμουν ιδιαίτερα να σας δω! Εσύ τουλάχιστον μπορείς να με αναγνωρίσεις!

      Διαγραφή
  2. Eγώ που δεν μπορώ να σε αναγνωρίσω, θα κρατώ ενα ταμπελάκι, όμορφη!
    μάτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενα ταμπελάκι, που θα λέει "όμορφη" για να με αναγνωρίσεις εσύ.
    (είναι που ειμαι θεία και τέτοια ώρα.....) ευλόγησον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ μου το σκασες και δεν ήρθες κι έμεινα μόνος

      +Απογοήτευσον+

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο από μέρους σου να μας μιλήσεις για τα εικαστικά δρώμενα.
    Χάρηκα που σε βρήκα γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα από τη φίλη μου xristin.
    Σε προσκαλώ κι εγώ να με επισκεφτείς στο δικό μου blog www.texnistories.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες στο σπιτάκι μου, συνήθως δεν μιλάμε εδώ για τέχνη αλλά γκρινιάζουμε χαριτωμένα! Ελπίζω να σου αρέσει! Θα σε επισκεφθώ συντόμως!

      Διαγραφή
  5. Αχ μακάρι να ήμουν Αθήνα να ερχόμουν να θαυμάσω από κοντά το ομορφόπαιδο,εσένα βρε μην κοιτάς δίπλα σου..
    Ωραία η πρωτοβουλία της "ΚΛΙΜΑΚΑΣ"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ήταν πολύ ωραία, έχει πολλά ενδιαφέροντα κομμάτια - αν είχα λεφτά θα είχα αγοράσει γαμώτο... κι εγώ έλαμπα και ξεχώριζα στο πλήθος φυσικά! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  6. Αν μπορούσα να ερθω θα με αναγνωρίζατε σίγουρα και θα ήμουν και εντυπωσιακή εικαστική παρέμβαση με τίτλο....το κουτσό άλογο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα παω και εγω κυριακη, σιγουρα μ ενδιαφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριακή δεν θα λειτουργήσει κανονικά, μόνο θα πωλούνται τα έργα, αν μπορείς να πας σήμερα θα είναι καλύτερα!

      Διαγραφή
  8. Νομίζω πως έδωσες το σημαντικότερο κίνητρο με την παρουσία σου εκεί αγαπητέ - όμορφε- τρεμένς.
    Καλό μας βραδάκι! Μάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα κονούμενο έργο τέχνης ανάμεσα σε τόσα άλλα! χαχαχαχαχαχα! Καλημερούδια, φιλί γλυκό!

      Διαγραφή
    2. κινούμενο, κονούμενο, το ίδιο κάνει, βάρκα να ναι κι ότι να ναι!

      Διαγραφή
  9. σου στέλνω δύο πενηντάρες,όχι γυναίκες βρε χρήματα λέω [τόσα μου άφησε η Νάσια να περάσω ως τα Χριστούγεννα]παίρνεις από έναν για τον καθένα μας,οπότε και συμμετέχουμε στη πρωτοβουλία ενεργά και μένω αδέκαρος για να μην έχω την έννοια πού να σκορπίσω τόσο χρήμα.....
    tremens μου,μακάρι να ήμουν κοντά ,θα ερχόμουν χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί τέτοιες προσπάθειες αξίζουν να αφιερώσεις λίγο από το χρόνο σου .
    Υ.Γ σου στέλνω εντελώς δωρεάν τελευταίο μοντέλο ΜΥΓΟΚΑΤΣΑΡΙΔΟΜΠΑΜΠΟΥΓΕΡΟΕΞΟΛΩΘΡΕΥΤΗ...
    οδηγίες χρήσης:delete>deleterious>buddy
    όμορφο και ξεκούραστο διήμερο φίλε.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ΜΥΓΟΚΑΤΣΑΡΙΔΟΜΠΑΜΠΟΥΓΕΡΟΕΞΟΛΩΘΡΕΥΤΗ δεν θα τον χρησιμοποιήσω ακόμα, έχει την πλάκα του! Στείλτα με κούριερ τα χρήματα να προλάβω, μιας και σου περισσεύουν κι εσένα όπως κι εμένα... γαμώ τη φτώχεια μας!

      καλό ΣΚ φίλε μου!

      Διαγραφή
    2. ΤΟΣΑ σου άφησε η Νάσια??? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! ΘΕΑ!

      Διαγραφή
  10. Εγώ δεν μπορώ να έλθω, νομίζω όμως ότι ξέρω ποιος είναι ο διαλεχτός καλλιτέχνης!!!
    Καλό Σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμμμμμμμ στείλε μου mail να σου πω αν έπεσες μέσα, σε σένα βέβαια μπορώ να αποκαλύψω. Ας σου στείλω όμως ένα τεράστιο φιλί!

      Διαγραφή
  11. καλημέρα!! σου βρήκα την απάντηση στο 8 πριν ποστ χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είσαι ένας από κείνους τους σπάνιους, πανέμορφους ανθρώπους, που ξέρουν να κάνουν τον κόσμο γύρω τους λιγάκι πιο όμορφο. Εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι υπέροχη και σ αγαπώ! Αν εγώ έχω τη δυνατότητα να δίνω λίγη ομορφιά, εσύ την έχεις πολλαπλάσια. Χτες, ναι, μόλις χτες ξαναδιάβασα εκείνο που με έκανε να σ ερωτευτώ μέσα απ τη γραφή σου, θυμάσαι; 1 χρόνο πριν σχεδόν!

      Διαγραφή
  13. Ίσως να περάσω μια βόλτα σήμερα το απογευματάκι! Όπως και να έχει σε ευχαριστούμε για την πληροφορία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει να πας, έχει πολλές μαλακίες βέβαια (α τι είπα ο άτεχνος) αλλά έχει και κάποια εξαιρετικά κομμάτια! Είναι σίγουρα ενδιαφέρον και όχι βαρετό (καρφί-όχι για σένα! χαχαχαχαχαχαχα)

      Διαγραφή
  14. Αν δεν είχα κανονίσει θα έπαιρνα την ομορφιά μου και θα ερχόμουν. Αλλά βλέπεις το παρελθόν σπάνια με καλεί, και τώρα που με κάλεσε πρέπει να του απαντήσω. Φιλιά καλό μου, καλά να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπράβο σε όποιον πήρε την πρωτοβουλία να οργανώσει την έκθεση. Μακάρι να μπορούσα να έρθω κι εγώ, αλλά αφού δεν, να περάσεις καλά Τρεμενσάκο και καλή επιτυχία στο φίλο σου.
    Φιλιά στα μούτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή