Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Εγώ μιλώ για Δύναμη

Σε περίπτωση που το χες άγχος φιλενάδα, το φτιάξαμε το όχημα, τελικά το τεκνό χτες κατά την σαμπρελοτοποθέτηση κατάφερε και την ψιλοτρύπησε, ίσα ίσα για να μου κάνει το νεύρο κρόσι χτες γιατί προβλήματα δεν έχω, να σκάω ταληράκια καθημερινά για τις σαμπρέλες με μάρανε!

Βλέπεις όμως φιλενάδα, παρά τις μικρογκαντεμιές μου η ζωή μου έχει φερθεί πολύ ωραία, ήρθα στον κόσμο και με μεγάλωσαν 2 θαυμάσιοι και ισορροπημένοι άνθρωποι και παρόλα τα ελαττώματά μου κατάφερα κι απέκτησα μονάκριβους φίλους και υπέροχους εραστές. Κατάφερα και ταξίδεψα αρκετά για ένα παιδί λαϊκής γειτονιάς, κατάφερα κι έμαθα πολλά, αγάπησα και αγαπήθηκα μέχρις εσχάτων και γενικά το χω καταδιασκεδάσει στ' αλήθεια, παρά τη γκρίνια μου - ή μάλλον, η γκρίνια αυτή είναι ακόμα ένα διασκεδαστικό στοιχείο στη ζωή μου.

Χτες που λες, την ώρα που σου γραφα ανάρτηση, ήρθε στο σπίτι φίλος ακριβός, φίλος διαλεχτός κι αγαπημένος. Ο φίλος αυτός φιλενάδα υπήρξε πριν από 3 χρόνια για λίγο εραστής μου, ένας εξαιρετικός άνθρωπος τον οποίο κράτησα στη ζωή μου κι εκείνος -σοφά πράττοντας  (χεχεχεχεχεχεχεχεχε) - έκανε το ίδιο, παρόλο που δεν του είχα φερθεί και όσο καλύτερα μπορούσα... Ο άνθρωπος αυτός είναι παράδειγμα προς μίμησην για πολλές αιτίες.

Πρώτον είναι εξαίρετος καλλιτέχνης. Εικαστικός, με ένα σπάνιο ταλέντο και δικό του στυλ, αναγνωρίσιμο με την πρώτη ματιά και υπέροχο.

Δεύτερον είναι ένας ειλικρινέστατος και δυνατός άνθρωπος. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει περάσει των παθών του τον τάραχο και παρόλα αυτά δεν το βάζει κάτω. Όχι μόνο δεν το βάζει κάτω αλλά χτες που ήρθε με έκανε να κρατάω την κοιλιά μου απ τα γέλια. Ναι φιλενάδα, κι ας έχει περάσει πιο πολλά από μένα.

Και σκεφτόμουν έτσι πιο σοβαρά τα πράγματα και θυμήθηκα έναν άλλον ακριβό φίλο, τον οποίο θα δω σήμερα το απόγευμα. Ο φίλος αυτός - τον οποίο τον είχα γνωρίσει σε ένα πάρτι πριν από 16 χρόνια, μετά χαθήκαμε τελείως και ξανασυναντηθήκαμε σχεδόν τυχαία πριν 9 χρόνια, είναι το απόλυτο παράδειγμα προς μίμησιν.

Όταν ήταν νέος, σχεδόν παιδί, πέρασε ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας που δυστυχώς δεν τον άφησε αλώβητο. Κι εκεί που πολλοί από μας θα τα χαν παρατήσει ή θα κλαίγονταν, ξέρεις τι έκανε εκείνος; ΕΖΗΣΕ. Με όλη του τη δύναμη. Έζησε και ζει με αγάπη, με φιλότιμο, με καλωσύνη, με χιούμορ κι έζησε και ζει μια ζωή που πίστεψέ με θα ζηλεύαμε πολλοί. Εγώ τουλάχιστον τον ζηλεύω. Ζηλέυω τη δύναμή του, την ευγένειά του, την καλωσύνη του, το χιούμορ του και την καλή του διάθεση. Είναι δε, ένας από τους ειλικρινέστερους ανθρώπους που γνωρίζω, πράγμα που με μαγεύει. Χαίρομαι ειλικρινά να τον βλέπω και περισσότερο να τον ακούω να μου μιλά και να με κάνει να γελάω.

Κι εκεί μου ρχεται στη σκέψη ότι παρόλα τα προβλήματα και τις μαλακίες που περνάμε όλοι, κάποιοι άνθρωποι παλεύουν για αυτό το κάτι παραπάνω - και το καταφέρνουν. Κάποιοι άνθρωποι, έχοντας το δημιουργικό ανικανοποίητο δεν επαναπαύονται στις δάφνες τους, αλλά τους τη βαράει και κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Πως; Με δύναμη. Εκεί έρχεται και ο λατρεμένος μου Π. ο οποίος εκτός των άλλων κατάφερε να γίνει μεταπτυχιακός φοιτητής, ναι, τα κατάφερε και γουστάρει ασύστολα. Εκεί έρχεται ένας άνθρωπος, ο οποίος επίσης δεν έχει περάσει εύκολα τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο να μην το βάζει κάτω, αλλά να μπαίνει στη διαδικασία να εξελιχθεί κι άλλο. Να μάθει. Να διδαχθεί. Να γίνει καλύτερος, έστω και μόνο για τον εαυτό του.

Και αυτό μου θυμίζει τη μητέρα μου, η οποία μιας και δεν είχε τελειώσει το σχολείο, φτώχεια τότε ρε φιλενάδα, τι τα θες, τι τα γυρεύεις, η οποία αποφάσισε στα 50 της να βγάλει γυμνάσιο και λύκειο. Και είχε μια οικογένεια να φροντίσει, και δούλευε κιόλας. Και όμως. Τα κατάφερε. Αγόγγυστα. Και όχι μόνο τα κατάφερε, ήταν και η καλύτερη μαθήτρια! Και καθόμασταν μαζί τα βράδια και τη διάβαζα. Της εξηγούσα τα μαθηματικά και την εξέταζα στην ιστορία, της έλεγα μπράβο αν ήταν διαβασμένη και τη μάλωνα αν δεν ήταν! Αχ τι θυμήθηκα ρε φιλενάδα. Και καθόταν ο μπαμπάς και μας χάζευε τα βράδια που διαβάζαμε παρέα, 11 η ώρα πήγαινε, ήμασταν όλοι κομμάτια, αλλά δεν το βάζαμε κάτω.

Και είδα σήμερα έναν άλλο διαλεχτό φίλο, για πολύ λίγο εραστής εκείνος, ένας υπέροχος άντρας, πολύ όμορφος, με τεράστια θέματα όμως. Και (αφού με μάλωσε που έχω παχύνει και μου είπε πως θα με βάλει σε πρόγραμμα) είδα ότι τα ξεπερνάει. Μένει στην ουσία και αφήνει τις μαλακίες πιο πέρα. Και τα καταφέρνει. Και γίνεται ακόμα πιο γοητευτικός και ακόμα πιο όμορφος. Παρόλο που και αυτός περνά δύσκολα.

Και τέλος, βλέπω αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο που έχω την τύχη να μοιράζομαι τη ζωή μου μαζί του, βλέπω την υπομονή του, το χάδι του, την αγάπη του, λες και δεν έχει κι εκείνος φόβους και ανησυχίες να καθησυχάσει, εγώ τον μάρανα. Και όμως. Με στηρίζει έμπρακτα με τρόπους πολλούς. Και βλέπω έναν άντρα υπέροχο να ανοίγει την αγκαλιά του για μένα και να με προστατεύει και σκέφτομαι πόσο τυχερός είμαι που τον έχω, πόσο τυχερός είμαι που έχω όλους αυτούς τους θαυμάσια δυνατούς ανθρώπους δίπλα μου, και πόσο τυχερός είμαι που έχω και σένα ρε φιλενάδα, εσένα που εν κατακλείδι, η δύναμή σου, η ομορφιά σου, η επιμονή σου να με φροντίσεις και να με κάνεις να γελάσω, η στοργή σου και η προστασία σου με κάνουν να νιώθω ότι είμαι μοναδικός και απίστευτα τυχερός.

Κι ας είναι Τρίτη και 13 σήμερα. Δε λέει τίποτα αυτό. Εσείς λέτε μόνο!

Κι ας λένε οι κακές γλώσσες τα τελευταία χρόνια για τους άχρηστους νεοέλληνες. Οι νεοέλληνες που έχω εγώ στη ζωή μου θα μπορούσαν επίσης να έχουν χτίσει Παρθενώνες. Άνετα!

58 σχόλια:

  1. Φχαριστούμε που γιόμισες με τόσην αγάπη τις σημερινές σου αράδες. Κατάθεση εκτίμησης ήτανε ολάκερο το ποστ. Και ναι, ευτυχία είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που σέβεσαι και εκτιμάς και μοιράζεσαι τη ζωή σου μαζί τους. Αυτοί για τους οποίους έχεις λόγο να γίνεσαι καλύτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι άνθρωποι αγαπημένο μου πτηνό είναι το ξόρκισμα της γρουσουζιάς, η δύναμή τους, η καλωσύνη τους, η αγάπη τους είναι το μεγαλύτερο ταξίδι που μπορείς να κάνεις στη ζωή σου. Αυτοί λοιπόν, για μένα τουλάχιστον που είμαι τόσο τυχερός να τους έχω στη ζωή μου, είναι ο θησαυρός μου!

      Διαγραφή
  2. Φοβερή ανάρτηση! Ολόκληρη η ανάρτηση ένα τεράστιο ''RESPECT''

    Είναι υπέροχο να'χεις γύρω σου ανθρώπους που φωτίζουν τη ζωή σου.
    Άσε να λένε οι κακές γλώσσες. Καυχιέμαι κι εγώ να λέω πως έχω γνωρίσει ορισμένους πολύ άξιους ''νεοέλληνες''. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ ματάκια μου, ξέρεις, μέσα στις δυσκολίες που περνάμε καθημερινά καλό είναι να βλέπουμε και την αλήθεια, να βλέπουμε και αυτό που αξίζει, και να το εκτιμάμε βαθύτατα... κάπως έτσι ήταν και το δικό σου, τα μεγάλα πνεύματα, ε;

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκιο... :)
      Συναντηθήκαμε κάπου, ναι!!

      Διαγραφή
  3. Δίνεις δύναμη μέσα από τις αναρτήσεις σου...ευχαριστώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Λίνα το είπε ξεκάθαρα:

    ... εγώ μιλάω για δύναμη,
    της ΑΓΑΠΗΣ ισοδύναμη,
    και ζητάω προτεραιότητα,
    φύση, θέση, κι ιδιότητα.

    Μα εγώ μιλάω για δύναμη,
    της ΕΛΠΙΔΑΣ ισοδύναμη,
    και γυρνάω στην ΑΘΩΟΤΗΤΑ,
    την παλιά μου την ταυτότητα.

    Οι λέξεις με τα κεφαλαία είναι το μυστικό της δύναμης. Και το μπλογκ σου - όπως και η ζωή σου, απ' ό,τι μας λες - είναι γεμάτο απ' αυτές τις τρεις, μαγικές λέξεις.

    Φιλί σβουριχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, οι λέξεις αυτές είναι η δύναμη η πραγματική, ξέρεις, μια γκρινιάρικα αδιάφορη μέρα σαν τη σημερινή μου βγήκε αυτό, από μόνο του σχεδόν, ξεκίνησα να γράφω χωρίς να ξέρω τι, και βγήκε σαν από αυτόματη γραφή. και με λύτρωσε!

      Διαγραφή
  5. Πως σε νιώθω να ήξερες!!!Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στη ζωή σου και να παίρνεις δύναμη από αυτούς...Κι εγώ όταν βλέπω τον αδερφό μου μόλις στα 30 του,ένα παιδί που μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία από 4 ετών και έχει τόση δύναμη και το περνάει και σε εμένα να μην το βάζω κάτω,όταν έχω τον άντρα μου και τα παιδιά μου και μου δίνουν τόση αγάπη ακόμα και με τις γκρίνιες και τα στραβά μου,εεε τότε θα ήμουν αχάριστη να πώ ότι θέλω κι άλλα...Ας το καλό σου με συγκίνησες λέμε απόψε...φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό κάνουν οι αγαπημένοι μας, μας γεμίζουν δύναμη και με τη σειρά μας κι εμείς όταν χρειαστεί!

      φιλί γλυκό!

      Διαγραφή
  6. Βρε Τρεμενσάκο τι ωραίο ποστ ήταν αυτό,βάλσαμο!
    Να 'σαι καλά, μου 'φτιαξες το βράδυ...
    Σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί και μια ακόμα πιο μεγάλη αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το πες, ήταν βάλσαμο, με το που το ολοκλήρωσα άλλαξε η μέρα μου άρδην! Σου στέλνω γλυκό φιλί ξενιτεμένη μου!

      Διαγραφή
  7. Αγορίνα μου γλυκιά κάτω από τη γκρίνια και το χιουμορ σου εχω δει έναν τρυφερό καλό άνθρωπο,δεν είναι τυχαίο που οι (φίλοι εραστές) παρέμειναν φίλοι!!αλήθεια με μπέρδεψες, όλοι εραστές σου ήταν;ελεος πια!!
    με κάνεις να ζηλεύω που έμεινα παρθένα για τα παιδιά μου..
    Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ που μου φτιάχνεις τη μέρα ,να σε καλά..
    Σήμερα με έκανες και αγόρασα ποδήλατο,φιλιά φιλενάδε μου,έλα το βραδάκι στην παρέα μας, σε παρακαλώ...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρδούλα μου, μόλις μπήκα σπίτι πτώμα... ευχάριστα κουρασμένος όμως! Σ ευχαριστώ για τα λόγια σου, ξέρω πολύ καλά ότι τα εννοείς μέχρι τελευταίου γράμματος (ναι, είχα πολλούς εραστές αλλά λίγοι παρέμειναν φίλοι)

      Πήρες ποδήλατο; Μπράβο, καλωσήρθες στο κλαμπ! Δεν θα έρθω αγάπη μου σήμερα γιατί θα πάρω το μωρό τηλέφωνο και θα πάω να ξεραθώ, έχω πρωινό ξύπνημα στις 6! Άστα γέρασα! Αύριο όμως θα προσπαθήσω να είμαι εκεί!

      Διαγραφή
  8. Πολύ ωραία η ανάρτηση σου.
    Και έτσι είναι δυστυχώς,αν δεν έχεις ο ίδιος δύναμη χρειάζεσαι ανθρωπους δίπλα σου να σου την δωσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ φίλε μου. Ναι, οι άνθρωποι αυτοί είναι δύναμη και ξέρουν να στην δίνουν όταν την έχεις ανάγκη!

      Διαγραφή
  9. Εγώ είμαι τυχερή που σε γνώρισα!
    Οσο για σένα να παίρνεις δύναμη απ' την αγάπη μου και την αγάπη των φίλων σου.
    Σε γλυκοφιλώ αγαπημένε μου φίλε:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρεμένς, δεν είναι τυχαίο που όλοι αυτοί οι θαυμάσιοι και δυνατοί άνθρωποι επέλεξαν τόσα χρόνια να παραμένουν κοντά σου, έτσι δεν είναι?
    Το κείμενό σου μου χάρισε αισιοδοξία σε μια φάση της ζωής μου που τείνω να την χάσω. Σε φιλώ και ευχαριστώ :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι, χωρίς περιαυτολογίες και ψωνισμούς, σίγουρα δεν είναι τυχαίο... Είμαι χαρούμενος που αυτά μου τα συναισθήματα σε έκαναν να χαμογελάσεις, σου στέλνω κι εγώ δύναμη κι αισιοδοξία, όλα θα πάνε όμορφα!

      Διαγραφή
  11. από τα ομορφότερα και πιο "δυνατά" ποστ που έχεις γράψει, ελπίζω οι δυνατοί άνθρωποι που αναφέρεις να γίνονται φωτεινό παράδειγμα για όσους λογοψυχούν με ότι τους συμβαίνει, σε γλυκοφιλώ μπαμπά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α γιε μου, σ ευχαριστώ, ναι, αυτοί οι άνθρωποι οι αγαπημένοι είναι φωτεινά παραδείγματα για όλους μας!

      Διαγραφή
  12. Διάβασα το κείμενο σου λίγο πριν φύγω για τα κινέζικα.
    Με συγκλόνισε, ήταν τόσο τρυφερό και όμορφο. Είσαι τυχερός που έχεις βιώσει τόσο υπέροχες στιγμές και έχεις συναντήσει τόσο ιδιαίτερους ανθρώπους.
    Μου άρεσε και αυτή η ευγνωμοσύνη που έβγαζες σε κάθε γραμμή για την ζωή.
    Ο τίτλος σου μου θύμισε τον στίχο απ' το υπέροχο τραγούδι της Γαλάνη αυτόν που λέει "εγώ μιλάω για δύναμη της αγάπης ισοδύναμη".
    Πάντα όμορφους ανθρώπους να συναντάς και να μοιράζεσαι μαζί τους πολύχρωμες στιγμές.
    Καληνύχτα καλέ μου, φιλί γλυκό (μα μου το κόλλησες και το λέω παντού, αχ θα σε σκοτώσω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος. Βέβαια, κάποιος φίλο μου είπε κάποτε αν δεν ήσουν αυτός που είσαι θα τους είχες στο πλάι σου; και η απάντηση είναι προφανής. Όμως παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να παραδεχτώ ότι είμαι περιστοιχισμένος από θαυμάσιους και θαυμαστούς ανθρώπους

      Διαγραφή
  13. Εύγε!
    Όμορφα λόγια αυτά που μοιράστηκες μαζί μας.
    Δυνατά συναισθήματα!
    Όπως ειπώθηκε και παραπάνω το μόνο που μπορώ να πω είναι ρεσπέκτ!
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να 'σαι καλά, καλέ μου! Να είναι γεμάτη η ζωή σου από ανθρώπους δυνατούς, που θα μοιράζονται όμως αυτή τη δύναμη και τη θετικότητα μαζί σου!...

    (καλέ, χθες ήταν Τρίτη και 13; Πάει, τα έχασα η γυναίκα...)

    Φιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μαστε καλά Εύα μου, όλοι μας, να μαστε καλά και να χαιρόμαστε τους αγαπημένους μας!

      Διαγραφή
  15. Μας γεμισες συναισθήματα υπέροχα :) ευχαριστούμε πολυ!!! Είσαι τυχερός :))) πολυ πολυ καλημέρα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ φίλε μου, είμαι βέβαιος ότι κι εσύ είσαι ανάμεσα στους "τυχερούς" με θαυμαστούς αγαπημένους στο πλάι σου!

      Διαγραφή
  16. Παιδί μου είσαι καλά?
    Τι σε ποτίζουν? Τι σου δίνουν?

    Αχ να προσέχεις!!!!!

    Και εγώ μπήκα για να σε ακούσω να γκρινιάζεις και χμμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλα μπήκα να γράψω, άλλα μου βγήκαν, είναι σαν αυτόματη γραφή ώρες ώρες - μη μου ανησυχείς, επανέρχομαι!

      Διαγραφή
  17. Το γιατί σε λένε γκρινιάρη δε το έχω καταλάβει. Εγώ όσο σε διαβάζω οι αναρτήσεις σου είναι γεμάτες γλύκα και αισιοδοξία.

    Η σημερινή σου (λάθος χθεσινή σου) ανάρτηση είναι καταπληκτική. Είναι υπέροχο να αναγνωρίζουμε τα όμορφα σημεία των φίλων μας.Όντως ξέρω και εγώ πολλούς που θα έχτιζαν Παρθενώνες εαν ζούσαν σε μια άλλη εποχή που η δημιουργικότητα δεν ήταν κατακριτέα και η λαμογιά δεν ήταν αρετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα είμαι λιγάκι, έτσι για το γέλιο!

      Σ ευχαριστώ καρδιά μου, ξέρεις φοβάμαι πως και τότε η λαμογιά υπήρχε έντονη - μην ξεχνάς ότι ο περικλής και άλλοι θαυμάσιοι άνδρες αξοστρακίστηκαν, το θέμα είναι ο καθένας μας να έχει τη δύναμη να τα καταφέρνει!

      Διαγραφή
  18. Μπράβο φιλαράκο! Να εστιάζουμε και σ΄αυτά πότε-πότε. Να επιτρέπουμε την ευγνωμοσύνη να μας κατακλύσει. Δεν είσαι ο μόνος τυχερός. Όλοι είμαστε τυχεροί. Πλούσιοι άνθρωποι όλοι μας!
    :) Καλημέρα με δύναμη κι αισιοδοξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, όλοι μας τυχεροί και θα προχωρήσουμε με αισιοδοξία και δύναμη!

      Διαγραφή
  19. Σίγουρα κι εσύ κάτι θα κάνεις γι αυτούς!
    Είμαστε τυχεροί όσους μας περιτριγυρίζουν σωστοί άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ναι. Είμαι δίπλα τους ακριβώς όπως κι εκείνοι, είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω!

      Διαγραφή
  20. Ότι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς, λένε κι έχουν δίκιο.
    Παράλληλα στη Ζωή μας, παίρνουμε πάντα ότι δίνουμε. Κοιτάζοντας τον περίβολο της Ζωής, βλέπουμε μονάχα εκείνα που εμείς οι ίδιοι φυτέψαμε. Όμορφη Ζωή, Όμορφοι Φίλοι, απλά Όμορφοι Εμείς.
    Φυτεύουμε τις τουλίπες τώρα Tremens, έτσι;
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο αγαπημένε μου, απόλυτο. Η ομορφιά είναι στα χέρια μας να τη διαχειριστούμε και να τη χαρούμε.

      Πρέπει το Σάββατο να τις φυτάψω, όλο το αναβάλλω...

      Διαγραφή
  21. Είμαστε κι εμείς τυχεροί πού'μαστε δίπλα σου και είσαι δίπλα μας.
    Η φιλενάδα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που μπορούν και εκτιμούν τα όμορφα που τους συμβαίνουν. Εύγε tremens!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χρειάζεσαι επειγόντως ένα ταψάκι apple crumble.
    Σχόλιο δεν έχει. Έχει μόνο μια επισήμανση που σου διαφεύγει. Όλοι έχουμε τεράστια αποθέματα δύναμης, αρκεί να χρειαστεί να τα αξιοποιήσουμε για να πάρουν μπροστά.
    Αυτό δε σημαίνει πως τα παραδείγματα που φέρνεις δεν ισχύουν, απλά μου'δωσες την εντύπωση πως πιστεύεις πως υστερείς σε δύναμη.
    Για παρ'τ'αλλιώς. Η σαμπρέλες δεν είναι ικανές να σε γονατίσουν μην πάρω πέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, όχι παρανόησες, δεν αισθάνομαι καθόλου αδύναμος, παρά τα όσα μου συμβαίνουν, αισθάνομαι δυνατότερος από ποτέ κι έχοντας τέτοιους ανθρώπους δίπλα μου καταλαβαίνω και ποια είναι αυτή η δύναμη. Κατανοώ και μπορώ να εξελιχθώ παραδειγματιζόμενος!

      όχι μήλο, δεν μ αρέσει, κατι σοκλατένιο θα το εκτιμούσα αφάνταστα!

      Διαγραφή
    2. Χμ.. για μπισκοτάκια choc-chip σε κόβω. Καλά είναι;

      Διαγραφή
    3. Ναι, αν τα βουτήξουμε σε παχύ κακάο, μια χαρά είναι!!!

      Διαγραφή
    4. Ίχνος εμπιστοσύνης όμως.. :(

      Διαγραφή
    5. Αχ αυτός ο ανάδρομος, ρόφημα εννοώ, να κάνω βούτες που χω να κάνω χρόνια!

      Διαγραφή
  24. Πάλι θα μείνω στην τελευταία σου πρόταση...(χωρίς να προσπερνάω φυσικά όλα τα άλλα, τα οποία είναι καταπληκτικά και επιβεβαιώνουν ότι κι εσύ είσαι θαυμάσιος άνθρωπος)...καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μμμμ...ναι!
    Οχι, δεν με ενδιαφέρει και δεν θαύμασα ποτέ κανεναν. Εγώ πρώτη και πάνω απο όλα. Τι με νοιάζει ο κόσμος. Εϊμαι αρκετά δυνατή και δεν χρειάζομαι απο κανέναν τίποτα. και όχι δεν θα χρειασθώ. Ούτε αν μου συμβεί κάτι. Μπορώ να τα καταφέρω μόνη μου.
    Αλίμονο αν κοίταζα τριγύρω και θαύμαζα.... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ότι διαφωνώ αλλά δεν έχει σημασία, γι αυτό γίνεται και αλισβερίσι για να διαφωνούμε κιόλας. μ αρέσει που μου τα λες χύμα!

      Σ ευχαριστώ που είσαι στη ζωή μου και τα σχετικά!!!

      Διαγραφή
  26. ξέρω πως υπάρχεις στην ζωή μου, για να διαφωνώ μαζί σου!
    μάτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλέ αυτό δεν είναι παρέα, Dream Team είναι! Χαίρομαι!

    Πάντως τώρα, εγώ κόλλησα σε ένα σημείο...συγνώμη αλλά με την πλειοψηφία το είχατε πνίξει το κουνέλι στο παρελθόν; Να δεις ότι εσύ πρέπει να είσαι βίος και πολιτεία και θα έχεις να μας διηγηθείς μύριες ιστορίες. Να μαζευτούμε να κάτσουμε γύρω από ένα τζάκι, να μας πάρεις γλειφιτζούρι και σαν καλός παππούς να μας λες ιστορίες... (και κάπου εδώ σε βλέπω να έχεις πάρει βρεγμένη σανίδα και να με κυνηγάς!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια υπέροχη παρέα, αυτό είναι αλήθεια...

      Καλέ, μόνο το πνιξα, το στραγγάλισα, μη με βλέπεις αθώο, έχω παρελθόν, πως νομίζεις έγραψα τη διατριβή για τους τύπους των τρελλών; ιδίοις όμασι και άλλα! Γλειφιτζούρι ε; πρόστυχο αγόρι, μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!

      Διαγραφή