Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Lifestyle



Είμαι σοκαρισμένος φιλενάδα, εξαιρετικά σοκαρισμένος και θα σου εξηγήσω το λόγο.
Μέσα σ αυτή τη ζέστη τη σημερινή, κατεβαίνοντας στην εταιρική τραπεζαρία (ναι, τέτοιο έχουμε, μισθό δεν έχουμε) να απολαύσω τα γεμιστά με τα οποία με προίκισε η μαμά να χω να τρώω γιατί θα αρχίσω να μαγειρεύω το κωλόχαρτο σε λίγο (πανέ, ψητό, μπλουμ και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς), παίρνει το μάτι μου το εξώφυλλο ενός περιοδικού ποικίλης ύλης (μάλλον), ξέρεις από αυτά που ασχολούνται με τους αστέρες και τους γαλαζοαίματους, μεταξύ άλλων, ότι η αξιέραστος κα Πατίτσα έιναι στην κεντρική φωτογραφία.
Υπέροχη, λαμπερή, εξαίσια με ένα λευκό φουστάνι αέρινο να κρατά την κοιλιά της (είναι εγγυμονούσα αν δεν το γνώριζες, καρπερός μας προέκυψε ο γαμβρός) να χαμογελά στο φακό σα να μην υπάρχει αύριο.

Και καλά κάνει. Και με το καλό μέσα απ την καρδιά μου. Αν εξαιρέσεις τη συγγένειά της με τη Μαριγώ τι άλλα προβλήματα έχει η άδολος καρασίς; Και κάπου εκεί παίρνει το μάτι μου τον τίτλο του άρθρου.

"Η κα Πατίτσα (εγώ το έβαλα έτσι, εκείνη χρησιμοποιεί το πατρικό της αλλά το Πατίτσα έχει πιο πολύ πλάκα, άσε που μου φέρνει στο μυαλό κι εκείνη τη διαφήμιση Πατίστας και αγάλλεται η ψυχή μου) μιλά στην κόρη της λίγες εβδομάδες πριν τη φέρει στον κόσμο"

Μού κατσε το γεμιστό φιλενάδα, δε μου φτάνει η φτώχεια μου, δεν μπορώ και να φάω. Αναρωτήθηκα ο δυστυχής τι της λέει της αγέννητης κόρης της, τι μοιράζεται μαζί της, πως φαντάζεται το μωρό να ακούει και να αντιλαμβάνεται και αν πραγματικά πιστεύει ότι κάνει συζήτηση.

Βέβαια, για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα, μπορώ να φανταστώ τη λαχτάρα της μέλλουσας μαμάς να φέρει στον κόσμο το πρώτο αγγελούδι της, να αγγίξει, μυρίσει, χαϊδέψει εκείνο το πλασματάκι που κουβαλά 9 μήνες μέσα της, να το φροντίσει, να το ταχταρίσει, να το χαρεί παντοιοτρόπως. Και να του μιλήσει κιόλας. Να του μιλήσει, να του τραγουδήσει,  να το κανακέψει. Όλα αυτά τα αντιλαμβάνομαι!

Αυτό που ΔΕΝ αντιλαμβάνομαι είναι το εξής.

ΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ;

Εδώ ο κόσμος καίγεται, εδώ δεν θά χουμε να φάμε σε λίγο, εδώ μας λένε ψέμματα και μας δουλεύουν ψιλό γαζί όλοι, πιον ενδιαφέρει αν η λαμπερή κα Πατίτσα μιλάει στο αγέννητο; Ποιον ενδιαφέρει αν ο πρίγκηπας Χάρι (άλλο τσόκαρο αυτός) έβγαλε τον κώλο του σε δημόσια θέα και αν η φριχτή Τατιάνα είναι μέσα στη μόδα; Ποιον ενδιαφέρει αν η Πέγκυ Ζήνα αγαπιέται τρελά με τον άντρα της και αν ο Σάκης δεν κάνει χωρίς τα παιδιά του; Ποιον νοιάζει αν σφάζεται η Έλενα με τον Τόνι ή αν η Ναταλία κατάφερε κι έκανε photoshop ακόμα και στο τρέιλερ της εκπομπής της; (Αυτ΄πο το τελευταίο αναρωτιέμαι πως στα κομμάτια γίνεται, έχω έλλειψη τεχνογνωσίας ο γραφίστας).

Ποιον ρε γαμώ το κέρατό μου; Εμένα πάντως όχι. Ούτε εσένα, το ξέρω. Ούτε την κυρά Μαριγώ πια (όχι την Πατίτσα, την άλλη, τη γειτόνισσα) γιατί της κόψανε τα πάντα και βράζει το κωλόχαρτο να το κάνει φαγητό και δεν της πετυχαίνει κι έχει έννοιες.

Α ρε φιλενάδα, α γαμώτο, μετά αναρωτιόμαστε ποιοι είμαστε που πάμε και τα σχετικά. Απ' τη στιγμή που βγαίνουν τέτοια περιοδικά τα οποία κάποιοι τα αγοράζουν, απ' τη στιγμή που φωτογραφίζονται με παπιόχειλο τα κορτσούδια στο facebook, απ τη στιγμή που ενώ ο κόσμος καίγεται εγώ κάνω ποδήλατο και ζούμπες, κάποιον θα ενδιαφέρει. Κάποιον.

Α ρε φιλενάδα, μπορεί να μας τα κόψουνε όλα τελικά, το Lifestyle παραμένει στις επάλξεις... μη μου θλίβεσαι, πάντα θα υπάρχει κάποια κυρία Πατίτσα να ζηλεύεις...

ΥΓ ναι, το άσμα έχει βγει και σε ρεμίξ... Τα ύστερα του κόσμου!

47 σχόλια:

  1. κι έλεγα να το πάρω το περιοδικό ,αλλά ευτυχώς υπάρχει η τραπεζαρία και ο Τρεμένς και ενημερώνομαι κι εγω η χωριατοπούλα!!!!!!!
    το χαρτί υγείας θα το κάνεις ''καπαμά'',μόνο αυτη η συνταγή του ταιριάζει!!!ψητό θα σου αρπάξει και θα βαρυστομαχιάσεις βρε!
    κάνε κι άλλη μια αναρτησούλα ,να βρω το βραδυ που θα γυρίσω, να έχω να διαβάζω ,να γλιτώσω απο ξερεις τι....όιιιιιι μάνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην το πα΄ρεις, στα πα όλα εγώ, εδώ επειδή είναι διαφημιστική μας τα δίνουν δωρεάν τα σκουπίδια!
      Δεν προκάμω να κάμω και δεύτερη, άσε που θα μου βάλουν χέρι οι υπόλοιποι ότι δεν προλαβαίνουν, και σήμερα δεν σκόπευα να κάνω γιατί δεν είχα θέμα, να ναι καλά η κα Πατίτσα.

      (Βρε αντί να χαίρεσαι θες να το αποφύγεις; Τι θα σε κάνω; Κάνε πως έχεις πονοκέφαλο!)

      Διαγραφή
    2. Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά αν το κάνεις καπαμά ίσως του πέσεις βαρύ γιατί έχεις ευαίσθητο στομαχάκι.
      Καλύτερα πίτα!

      Διαγραφή
    3. Αχ δεν ξέρω γιατί είμαι σε διατροφή, να το κανα βραστό;

      Διαγραφή
  2. respect daddy (σόρρυ μιλούσα με Νιού Τζέρσεϊ στο εταιρικό μαιλ και μου έμεινε αρχικά), και συμφωνώ με Νάσια, γράφε κάτι παραπάνω καθημερινά για να έχω να ξελαμπικάρω λίγο (διαφορετικά θα αρχίσω τις εκκαθαρίσεις παντού), φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά αν γράφει περισσότερα πότε θα προλαβαίνει να πηγαίνει για ζούμπα;

      Διαγραφή
    2. Γιε μου πότε να προλάβω, μόλις μπήκα σπίτι μετά από 16 χλμ ποδηλασίας για να μου φύγουν τα νεύρα (δεν μου έφυγαν)! Φιλί γλυκό!

      πες τα Αθηνά μου, πες τα, έχουμε κι άνα κορμί να χτίσουμε!

      Διαγραφή
  3. Αχ βρε αγορίνα μου,ναι τι μας ενδιαφέρει μου λες,εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε τυρί να φάμε το ψωμί μας!!
    Τα νεύρα μου κρόσια,κρόσια σου λέω,φύλαξα τις αποδίδεις απο τα διόδια,κάπου έχασα το μέτρημα,9 διόδια περάσαμε μέχρι να φτάσουμε εδώ που είμαστε,9 τα ακούς,δεν σου λέω το ποσόν ήμασταν τυχεροί που είχαμε μηχανή, αυτά τα έρμα αμάξια!!! το αποφάσισα συμφέρει να πας με αεροπλάνο....τέλος,δεν λέω άλλα θα κάνω ανάρτηση......
    αχουυυυυυ νεύρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, εμένα να δεις, όταν ανεβαίνω με το αυτοκίνητο τραβάω λεφτά από το λογαριασμό στην Ελβετία για βενζίνη - διόδια. γι αυτό ΟΣΕ. Κι ας αργεί. Πληρώνω το 1/4...

      Διαγραφή
    2. μην τα λες αυτά εδώ,ακου Ελβετία,δεν θα σου αφήσουν ούτε το τιμημένο βρακί σσσσσσσσσ

      Διαγραφή
  4. Συνταγή για χαρτόπιτα. Λαδώνουμε το ταψί (αν δεν έχουμε λάδι, απλώς το γλείφουμε). Ανοίγουμε ένα ρολό χαρτί υγείας σε τρεις στρώσεις. Βάζουμε λίγη τριμμένη φέτα (αν δεν έχουμε ούτε φέτα, βάζουμε απλώς μία ακόμη στρώση χαρτιού υγείας). Από πάνω, ακόμα δύο στρώσεις χαρτί υγείας. Στο φούρνο για 40 λεπτά (με κλειστό το μάτι, γιατί αλλιώς καλούμε πυροσβεστική). Γαρνίρουμε με χαρτοπετσέτες.

    (λάιφτάιλ έχουμε, για λάιφ δεν ξεύρω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά εμείς προσθέτουμε και λίιιιιγο πιπεράκι. Της χαρίζει!

      Διαγραφή
    2. Αχ πολύ μου αρέσει η συνταγή, θα προσθέσω και πιπεράκι που προτείνει η Αθηνά, γιατί μ αρέσουν τα πικάντικα! Θα μπορούσα εναλλακτικά αντί για φέτα ή χαρτί υγείας να βάλω χαρτί κουζίνας να σπάσει λίγο η χαρτουγιείλα;

      Διαγραφή
    3. και μια στρώση σερβιετακι με φτερααααααααααααααα δίνη άλλη γεύση κινκι,και μένα να μα συγχωρέσετε για την παρέμβαση

      Διαγραφή
    4. Tremens, προτείνω να ξεκινήσουμε μπλογκοεπιχείρηση με συνταγές της λιτότητας. Εκτός από τη χαρτόπιτα, μπορούμε να σιάξουμε πεϊχαρτί (αν και είναι λίγο λιπαρό), πάστα μπόχα (δεν θες να ξεύρεις!), σουβλάκια σκέτα (μόνο το καλαμάκι και ναι, εννοώ χωρίς κρέας πάνω του), ομελέτα χωρίς αυγά (μεγάλη πατέντα του πτηνού -που όπως καταλαβαίνεις έχει και μία ευαισθησία στο θέμα αυγουλάκια πουλερικών) κουλουπού.

      Η Αθηνά και η Φούλη έχουν ήδη προσληφθεί.

      Διαγραφή
    5. @ Πιγκουίνος ευχαριστώ για τη θέση εργασίας, θα χ@@τουμε στο ευρω,χαρτί δεν θα χουμε να σκουπιστούμε!!

      Διαγραφή
    6. μου αρέσει πού αυτή η σκέψις, πρέπει να οργανώσουμε το μενού άμεσα για να μη μας κλέψουν την ιδέα. παπουτσάκια από παλαιά σπορτέξ τι σας λένε; Είναι και γκουρμέ!

      Διαγραφή
    7. σουπερ θα είναι,μα βγάλε τα κορδόνια μαζεύοντας αρκετά ζευγάρια θα φτιάξουμε σούπερ κορδονάδα με κόκκινη σάλτσα απο τα ερυθρόλευκα νέα... μην τα λέμε όμως όλα εδώ...καλημερα

      Διαγραφή
    8. χαχαχαχαχαχαχαχα καλημερα!!!!!

      Διαγραφή
  5. Παρέμβαση στην παρέμβαση, τώρα δεν έχω τίποτα να σχολιάσω!
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι οι παρεμβάσεις σου ήταν όλα τα λεφτά! της Πατίτσας! Φιλί γλυκό!!!

      Διαγραφή
  6. όπως λέει και η σοφή ρήση, αγαπητέ μου:
    "το lifestyle ειναι μαγικό
    νούμερο σε κάνει, από μηδενικό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός είναι σοφός πράγμα που βέβαια δεν αποδεικνύεται στις εκλογικές αναμετρήσεις...

      Διαγραφή
  7. και όμως, ενδιαφέρουν αυτές οι χαζομάρες!

    αν δεν ενδιέφεραν, δε θα αγοράζαν τα περιοδικά, δε θα παρακολουθούσαν τις ανάλογες εκπομπές, δε θα λέγανε μέχρι και οι ειδήσεις αυτές τις μαλακίες.

    εφ' όσον ο κόσμος αγοράζει τετοια περιοδικά, προφανώς ο κόσμος είναι πιο ηλίθιος απ΄ότι φανταζόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι τελικά τόσο ηλίθιος ο κόσμος; Δεν υπάρχει ελπίς;

      Διαγραφή
  8. Εμένα πάλι θα με ενδιέφερε να μάθω τι της έλεγε της αγέννητης, θα με ενδιέφερε να μάθω αν της λέει οτι ξεπουλήθηκε ερχόμενη σε γάμο με τον Παστίτσια.......δεν είναι τέλειο το όνομα??? Προφανώς αυτές τις κυκλοφορίες των περιοδικών βλέπει και η τρόικα και κόβει τα 30 ευρώ από τον συνταξιούχο του ΟΓΑ! Τι να πει κανείς.......συνέχισε να τρως τα γεμιστά σου καλό μου και άσε την Παστίτσια να μιλάει στην παστιτσιούλα της!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι, όχι, αυτα στην εφηβεία αν θα χρειαστεί να ξεπουληθεί και η κόρη! Βέβαια ο Λεό δεν είναι και κακό γκομενάκι, μπροστά στον Μίνωα, θεός είναι!

      Διαγραφή
    2. συγνώμη που επεμβαίνω ,αλλά Ο Μινωας ήταν κουκλί!!!!

      Διαγραφή
    3. Ναι, ωσάν τη μούμια του Χέοπος, η Μαρί τυχερή, την έκαμε βασίλισσα!

      Διαγραφή
    4. δεν ξέρω αν ειδες τι σου απάντησα στη δική μου ανάρτηση....

      Διαγραφή
    5. Το είδα και σε περιέλαβα! Πονήρω!

      Διαγραφή
  9. Ποια είναι η Πατίτσα βρε παιδιά?
    Έχω σοβαρά κενά και δεν μπορώ να παρακολουθήσω τις συνταγές που δίνετε αν δε μάθω πρώτα για τον μαϊντανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, μα είναι η κυρία Χρουσαλά! Δεν τη γνωρίζετε;

      Διαγραφή
    2. Ντρέπομαι που ξέχασα πως λένε το σύζυγο...καλέ είχα δει και την ορκωμοσία του...θυμάμαι ήταν μια μέρα βροχερή..κι έβρεχε κι έβρεχε...πολύ έβρεχε...να, σα να τη βλέπω μπροστά μου με την ομπρελίτσα της...μιαν ομορφιά!!...να ναι καλά το σταρ όλα μας τα έδειχνε..
      Τα περιοδικά να τα μαζεύεις...να τα φτιάχνεις γλυκό του κουταλιού..έτσι χρωματιστά χρωματιστά που είναι και τόσο γλυκερά δε θα χρειάζονται καν ζάχαρη...
      Άσε που μπορεί να γίνονται και ωραιότατο λικέρ...

      Διαγραφή
    3. τα βλέπεις που την ήξερες; τα βλέπεις;

      Τα μαζεύω, μαρμελάδα λέω να τα κάνω να τ αλοίφω στο κωλόχαρτο για breakfast

      Διαγραφή
  10. Δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν με νοιάζουν αυτά... και όχι μόνο τώρα αλλά και στις παλιές καλές εποχές δε χαράμιζα 5 ευρώ για να διαβάσω αηδίες.
    Ομως ομολογώ ότι σήμερα που είδα εδώ στο ίντερνετ φωτο της Βανδή με τζιν σορτσάκι με τη λεζάντα "3 μισθούς αξίζει αυτή η ζώνη" ειλικρινά με ένοιαξε... τόσο που ήθελα αν την είχα μπροστά μου να της την βγάλω και να την αρχίσω στο μαστίγωμα... μα το Θεό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας βρίσκω υπερβολική, και 3 και 4 μισθούς, μία είναι η Δέσποινα! και στο χωριό της τέτοια φόραγε κάτω απ το σιγκούνι!

      Διαγραφή
  11. Καλά αυτά τα περιοδικά απευθύνονται στις "κυρίες" του κωμμωτηρίου που από την πολλή βαφή δεν έχει καεί μόνο η τρίχα αλλά και ο εγκέφαλος. Τις προάλλες που είχα πάει για κούρεμα ήταν μια με τα αλουμινόχαρτα στο κεφάλι και έλεγε για κάποια Μπόσνιακ, αν θυμάμαι καλά, για την οποία διάβαζε στο περιοδικό που είχε μπροστά της! Ένα τέταρτο γι αυτή μιλούσε, κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλέ δεν ξέβρατε την γκόμενα του Ρέμου (μπου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα), κα Μπόσνιακ; Σας βρίσκω ανενημέρωτο, θα χρειαστείτε εντατικά, τρις εβδομαδιαίως στο κομμωτήριο και εξετάσεις τον Ιούνη!

      Διαγραφή
  12. Και άντε, εσένα ρε Τρεμένς στα δίνουν διαφημιστικά και τα'χεις εύκαιρα να σχολιάσεις (αφού καραφλιάσεις).. οπότε και λογικά αναρωτιέσαι ποιον ενδιαφέρουν. Αλλά πίστεψέ με, υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος που ζει μια δική του πραγματικότητα τελείως εκτός από όλο αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Το δικό μου ερώτημα είναι αν εσκεμμένα ασχολούνται μ'αυτά για να ξεχάσουν την πίκρα τους, ή αν όντως κόπτονται τόσο, γιατί δεν έχουν τίποτα άλλο να τους νοιάξει.
    Μια φορά ο περιπτεράς μου όταν του ζητάνε τέτοιο έντυπο και του'χει τελειώσει, με παναγίες και καντήλια καβαλάει τη μηχανή να πάει να τους τα βρει.. Και βγάζει και ένα άλφα κέρδος ο άνθρωπος να φανταστείς.

    Y.Γ. Για photoshop δε νομίζω.. μήπως την περνάει από premiere την αλογομούρη η Ναταλία;
    Υ.Γ.2 Ο Αnarxx είναι για πολλές μπάτσες... (just take my word for it)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ούτε δωρεάν δεν πρέπει να τα δίνουν, πρέπει απλά να τα καίμε σε τελετουργική φλόγα έξω από μοδάτα κλαμπς. Σκεφτόμουν το πρωί ότι ο λαουτζίκος κάπως έτσι λειτουργούσε χρόνια, από τις βασιλείες παλαιότερα μέχρι με την κα Πατίτσα σήμερα.

      ΥΓ1 Δεν ξέρω τι πέρασε το Ναταλάκι στο κλιπ, γενιές δεκατέσσερις το πέρασαν για να την κάνουν κούκλα! Μπράβο στην τεχνολογία, να περάσω κι εγώ τα κατσιασμένα μου μούτρα να με βλέπω να με χαίρομαι!

      ΥΓ2 Βρε ας ήμουν κι εγώ πρίγκηψ και ας έβγαινα με τον κώλο φάτσα φόρα παντού και δεν θα μ ένοιαζε καθόλου! Στην παρούσα φάση τον μαζεύω για να μη με απολύσουν!

      Διαγραφή
  13. Υπερβολικός! Μήπως ζηλεύουμε; Μήπως επιθυμούμε πάρτυ σε θωρηκτό; Φωτογράφιση στα λευκά; Δική μας εκπομπή; :-Ρ

    Προφανώς σου κάνω πλάκα, ναι;

    Με αυτά τα σαχλά 'ποτίζαμε' χρόνια τον εγκέφαλο μας αγαπητέ μου, με όλα αυτά και χάσαμε τα ουσιώδη. Νομίζεις είναι εύκολο να τα βρούμε; Είναι εύκολο να ξυπνήσουμε; Η πείνα κάνει λίγη δουλειά προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά άμα έχουν νεκρώσει τα κύτταρα δεν είναι απλή υπόθεση το φιλί της ζωής... Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, ένα πάρτι σε θωρηκτό πολύ το θελα γιατί δεν μπορώ μα τους γειτόνους να καλούν την αστυνομία όταν βάζω Πάολα στα ηχεία στην τσίτα! Μπορείς να κάμεις έτσι γλέντι της προκοπής;

      Στ άσπρα δεν μπορώ να φωτογραφηθώ γιατί έχω πάρει 2 κιλάκια, να το κάνουμε με μαύρα που είναι ολ τάιμ κλάσικ και κόβει;

      Ευελπιστώ ότι θα έρθει η μέρα που ο κόσμος θα ξυπνήσει και η κυρία Πατίτσα και η κάθε κυρία Πατίτσα θα απολαμβάνει την προσοχή που πραγματικά της αξίζει. Των οικείων της και μόνον!

      Διαγραφή
  14. Προσωπικά,χεσμένες τις έχω τις φιλοσοφικές συζητήσεις που πιάνει το νούμερο,η Μαριέττα με το αγέννητο!Δεν μ' ενδιαφέρουν.Αυτό που μ' ενδιαφέρει ή μάλλον...μ' εξοργίζει,είναι να βλέπω κυρίες και κυρίους με ύφος χιλίων καρδιναλίων,να ξοδεύουν αλόγιστα τα χιλιάρικα σε τσαντάκια,παπουτσάκια και λοιπές μαλακίες,ενώ στο επόμενο τετράγωνο κάποιος ζητιανεύει,κάποιο παιδάκι δεν έχει να φάει,κάποια οικογένεια μένει άστεγη...Δυστυχώς αυτοί είμαστε!Αν δεν πονέσουμε οι ίδιοι,δύσκολα καταλαβαίνουμε τον πόνο του διπλανού.Κι αυτό μας εμποδίζει να δούμε και να σκεφτούμε καθαρά και κατά συνέπεια,να προχωρήσουμε.

    Γλυκιά καλημέρα,Τρεμένς μου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιιιιιι ντροπής βρε, η Μαριέττα μας θα σοκαριστεί σου λέω!

      Αυτό είμαστε όλοι μας, όσο συμβαίνει στον διπλανό λυπόμαστε με μέτρο, κάπου κυλά ένα δάκρυ σε ένα μεταξωτό λευκό μαντήλι, και μετά όταν μας συμβεί εμάς δεν ξέρουμε από που να πιαστούμε...

      Καλημέρα μικρή μου!

      Διαγραφή