Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Η μουρλοκακομοίρα



Ξέρεις φιλενάδα, μαζί με σένα κι εγώ και πολλοί φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι, συμπολίτες βιώνουμε τα τελευταία χρόνια αυτήν την εγκατάλειψη απ την πολιτεία, την ανέχεια, την φτώχεια, αληθινή ή επερχόμενη και όλα αυτά που κατά καιρούς γκρινιάζουμε, αγχωνόμαστε, φωνάζουμε και ούτω καθ εξής. Κι έχουμε τα δίκια μας κι έχουμε τις σκοτούρες μας κι έχουμε ό,τι έχουμε.

Μέσα από αυτό το blog και από πολλά άλλα είχαμε ανησυχήσει και συζητήσει την άνοδο του Πλατινέ Μουχρώματος επειδή κατά το μέσο Έλληνα για όλα φταίνε οι μετανάστες, και βλέπουμε τους τελευταίους μήνες τι κάνει αυτό το εκλεγμένο κόμμα και οι εκπρόσωποί του σε λαϊκές και πανηγύρια. Είδαμε και πολύ πρόσφατα σύσσωμο το Μούχρωμα μαζί με δεκάδες Λουκάδες να ωρύονται και να βρίζουν χυδαιότατα, να τρομοκρατούν και να απειλούν συντελεστές και επίδοξους θεατές μιας "χυδαίας" και "αντιχριστιανικής" παράστασης. Πριν δούμε αυτό, είδαμε Μουσουλμάνους να κάνουν το ίδιο για μια αμφίβολη ταινία και είπαμε μέσα μας κι έξω μας, μα είναι δυνατόν; Τι σκοταδισμός. Τς τς τς.

Είδαμε παππούδες, γιαγιάδες, κυριούληδες και κυράτσες να διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους μη γνωρίζοντας έννοιες όπως ελευθερία της έκφρασης της τέχνης και του λόγου. Είδαμε τον Παστίτσιο να συλλαμβάνεται και τον Πάγκαλο να κάνει ραδιοφωνική εκπομπή, τον Κάσι σε νεανικό δροσερό δελτίο του Star με κολλητό μαυρό μπλουζάκι να σκάει χαμόγελο, τον Άρη να χαίρεται που οι Έλληνες προσαρμόζονται και πουλάνε σπίτια και αυτοκίνητα (αυτοκτονούν επίσης αλλά αυτό ξέχασε να το πει), το Βαγγέλη να ξεθάβει με το φτυαράκι της παραλίας λίστες, τον Φώτη να θεωρεί τα μέτρα απαραίτητα, τη γριά να μην έχει να φάει, τον αδερφό μου να μην έχει δουλειά, τον γκόμενό μου επίσης και τη Μέρκελ να ματώνει η καρδιά της για μας και να βολτάρει με τον Αντωνάκη στους Εθνικούς κήπους γιατί η Πέγγυ Ζήνα δεν έχει αρχίσει ακόμα πρόγραμμα. Είδαμε την Αννούλα και τη Δημητρούλα να δηλώνουν εισοδήματα πενίας και τη θειά στο χωριό να δηλώνει τα τετραπλάσια έχοντας 3 γίδες και ένα μποστάνι πεπόνια.

Και ζούμε ακόμα, και ζούμε χωρίς να μας έχει στρίψει η βίδα, χωρίς να βγάζουμε αφρούς απ το στόμα, πιστεύοντας ότι θα υπάρχει αύριο να υπάρξουμε.

Και μέσα σε όλο αυτό το πολύχρωμο ψηφιδωτό, μέσα στη βρώμα και την κραυγή, αίφνης, βγαίνει ωσάν πλάσμα αιθέριο ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ξανθός Άγγελος να μας ενημερώσει με αυτή τη μελιστάλαχτη φωνή του ότι γουστάρει τον τσαμπουκά του Πλατινέ Μουχρώματος, γουστάρει, δεν θέλει άλλο χαζοευγένειες, γουστάρει, θέλει να σπάσει τα cd στα κεφάλια των μαύρων, γουστάρει, στο εξωτερικό αναπνέει, δεν γουστάρει τους Έλληνες, τους Νεοέλληνες και γουστάρει να κάνει ζημιές. Ναι φιλενάδα, είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις. Ο Ξανθός Άγγελος γουστάρει να τα σπάσει όλα με τα αγόρια με τις μαύρες μπλούζες, γουστάρει σου λέω.

Ο εν λόγω κύριος ξεχνά ότι ο λόγος του μέσω της τέχνης του είναι κυρίως θρησκευτικός κι ερωτικός. Και άστο το ερωτικός, γιατί όπως κάθε άνδρας ο οποίος σεβόμενος τον εαυτό του θέλει να τα δοκιμάσει όλα, και τα μπατσάκια του τα χρειάζεται (τρελό S/M μωρό μου κάμει, με πέτσινα και τον καταρράχτη λυτό να κομποζάρει), ξεχνά όμως ο κύριος αυτός ότι αυτό που τον καθιέρωσε είναι οι υπέροχοι βυζαντινοί ύμνοι αγάπης που ερμήνευσε με την -κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα - μετριότατης χροιάς φωνή του.

Ξεχνά ο κύριος αυτός ότι η αγάπη τον καθιέρωσε. Η αγάπη που πριν 2000 χρόνια ένας άνθρωπος θες, θεάνθρωπος θες, ό,τι γουστάρεις δεν θα τα χαλάσουμε, είχε τον τσαμπουκά να κυρήξει σε καιρούς τόσο σκοτεινούς όσο και οι σημερινοί. Η αγάπη Ξανθέ μου Άγγελε σε καθιέρωσε και σε έκανε αγαπητό σε κάποιους και ίσως ευκατάστατο. Δεν με νοιάζει πως ξεκίνησες να την τραγουδάς αυτήν την αγάπη, η αγάπη σου δίνει τον άρτο τον επιούσιο και την ξανθιά σαντρέ μπογιά σου.

Για το αν είναι ομοφυλόφυλος αυτός ο άνδρας δεν το γνωρίζω, δεν έχω πάει μαζί του ούτε τον έχω πετύχει σε ύποπτα μέρη. Μπορεί να είναι, μπορεί να μην είναι, μπορεί να είναι και να χει πάρει όλο το ανώμαλο παπαδαριό, μπορεί να μην έχει πάρει τίποτα και γι αυτό έχει αυτό το ανικανοποίητο στο μάτι, μπορεί το καθετί. Δεν με ενδιαφέρει αν είναι ή όχι. Αυτό που του διαφεύγει, σε περίπτωση που είναι, είναι οι θέσεις του Πλατινέ Μουχρώματος για τους πούστηδες. Ναι, φιλενάδα, αυτή είναι η λέξη και δεν ντρέπομαι να την πω, ούτε να σου παραδεχθώ τι είμαι. Θάνατος, κούρεμα και Μακρόνησος. Ο φίλος Κάσι αυτό ονειρεύεται και δεν είναι κρυφό, το είδαμε στην παράσταση.

Οπότε ξανθέ μου Άγγελε, πως αντιδράς και σε αυτό; Θεωρείς καλό μετά τους μετανάστες να πάρουμε σειρά κι εμείς; Γιατί όταν θα γίνει αυτό θα σε ψάξω. Θα σε μάθω. Και θα σε καρφώσω, εγώ προσωπικώς, θα χω κάνει λίστα με τις πομπές σου και θα σε παραδώσω εγώ προσωπικώς, εσένα και το άθλιο παπαδαριό στους "τσαμπουκάδες" σωτήρες μας. Ναι, και μετά ας με πετροβολήσουν. Πρώτα όμως θα βάλω να πετροβολήσουν εσένα.

Κατάλαβες Ξανθέ μου Άγγελε; Κατάλαβες καρδιά μου που θες και τσαμπουκάδες; Αι μαρή μουρλοκακομοίρα, ε μουρλοκακομοίρα....

ΥΓ Νάσια μου άλλα είχα στο νου αλλά τα γεγονότα με προλάβανε!

55 σχόλια:

  1. Θα πάμε παρέα Tremens μου και θα πιαστούμε γόβα με γόβα και μαλλί με μαλλί. Το δικό μου το κοψα αλλά της Πετρούλας ανεμίζουν ακόμα και έχω ράμματα πολλά για τη γούνα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε θα μουτζοπιαστούμε σου λέω με την τρελή, της μουρλοκακομοίρας θα γίνει, και δεν έχω και πολύ μαλλί να πιάσει, θα κερδίσω!

      Που το καψες εσύ παιδάκι μου; Πάλι με το οξυζενέ έπαιζες;

      Διαγραφή
    2. πάρτε με κι εμέ!έχω ωραιότατες γόβες!Νάσια
      (μη μείνει τέτοιο σχόλιο ανώνυμο χιχι)

      Διαγραφή
    3. Είναι Manolo? Δεν θα δεχθώ τίποτα λιγότερο

      Διαγραφή
    4. Xaxaxaxaxa!!!! Κι εννοειται απο 12ποντο και πάνω!!!

      Διαγραφή
    5. http://www.barneys.com/Christian-Louboutin-Very-Riche/501277882,default,pd.html?cgid=womens-heels&index=12

      Διαγραφή
    6. Τώρα μιλάμε σωστά! Περλίτσες!!!

      Διαγραφή
    7. και 3,995 ευρώ βρε!!!!το μάτι σου στην πέρλα!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Θα βαρεθώ να το λέω, αλλά η άνοδος του πάσης φύσεως Πλατινέ Μουχρώματος (αγαπώ ορολογία) είναι νομιμοποιημένη από σύνολα πολιτών. Μάλιστα όσο νομιμοποιημένη ήταν και είναι η διαφθορά σε όλους τους κόλπους αυτής της κοινωνίας. Δυστυχώς αυτό είναι και απόδειξη ότι ζούμε σε μια γνήσια δημοκρατική κοινωνία (πολίτευμα ατελές κατά Αριστοτέλη θυμίζω).

    Ο Γαϊτάνος μπορεί να γουστάρει τον τσαμπουκά των μελών του Πλατινέ Μουχρώματος. Δεν με αφορούν οι λόγοι του. Το βίτσιο του καθενός μου είναι παντελώς αδιάφορο. Όταν όμως το δικό τους βίτσιο αρχίζει να με περιορίζει και να μου στερεί θεμελιακά μου δικαιώματα, και μάλιστα με βίαιο τρόπο, τότε θα με βρει απέναντί του. Το κατάλαβες κουκλίτσα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώ ς και είναι, δεν αντιλέγω, ευτυχώς μέχρι στιγμής μόνο 7%. Και μη χειρότερα Παναγιά μου!

      Η διαφθορά απ την άλλη σε μεγαλύτερο πσοστό.

      Μωρέ άμα τον πετύχω ποθενά θα φάει ροχάλα ο μασκαρατζίκος που θα ναι όλη δικιά του

      Διαγραφή
  3. Τι γελοίος που είναι ρε πούστη μου!Αντί να χαίρεται που εξακολουθούν να έχουν τα cd του οι μαύροι, που δεν τα αγοράζει κάνεις , μας παριστάνει και τον χρυσαυγίτη!

    Να δεις χαρά που θα κάνει ο Μιχαλολιάκος όταν δει το βιντεάκι.....

    ΥΣ:Σέβομαι το μπλογκ σου, γι' αυτό δεν ρίχνω τις χριστοπαναγίες που αρμόζουν στην περίσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το απάυγασμα της ευσέβειας να μιλά για τσαμπουκά; Τς τς τς

      Και όπως του γράψανε

      Απ τα πολλά πατερημά που τραγουδώ με θέρμη
      Εμπέρδεψα τον τσαμπουκά με τα τσιμπούκια η έρμη!

      ΥΓ Ρίξε, το αξίζει

      Διαγραφή
  4. Τρέμενς είμαι 22 χρονών, σε μια εποχή που δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσω και σου τονίζω την ηλικία μου γιατί εγώ δεν έχω ζήσει σημαντικά ιστορικά γεγονότα, όπως οι προηγούμενες γενιές για να αποκτήσω εμπειρίες και να κατασταλάξω σε απόψεις (βέβαια αυτό σιγά σιγά αλλάζει, κρίμα που βιώνω ωστόσο μαύρες σελίδες της ιστορίας μας).
    Είμαι Ελληνίδα και είμαι πραγματικά πολύ περήφανη γι αυτό, γιατί όσο και αν - λόγω της ύψιστης προδοσίας που βιώνει η χώρα μας - μας υποβαθμίζουν οι "ξένοι", πάντα ξέρω μέσα μου πως τις βάσεις αυτού του κόσμου και της έννοιας του πολιτισμού τις έθεσαν οι Έλληνες. Είμαι επίσης πολύ περήφανη που ζω στην χώρα που γέννησε την Δημοκρατία. Το ότι αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι η δημοκρατία έτσι όπως το σκέφτονταν και το βίωσαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας σαφώς και δεν είναι, αλλά το επιτρέψαμε με τις επιλογές μας να συμβεί. Από ότι όμως κατάλαβα από το βίντεο που παρέθεσες κάποιοι μπερδεύουν τα όρια με τις ακρότητες, γιατί με την λογική του εν λόγω κυρίου αν πχ εσύ μου αντιμιλήσεις δεν πρέπει να σου απαντήσω λεκτικά και με τα επιχειρήματα μου, αυτό είναι χαζοευγένεια, πρέπει να σε βρω και να σε πλακώσω στο ξύλο. Αυτό είναι πολιτισμός?!
    Ξέρεις δεν μου αρέσει να κρύβομαι, ούτε εμένα μου αρέσει να παίζεται μια παράσταση που θίγει τα θρησκευτικά μου πιστεύω, αλλά εφόσον δεν μου ταιριάζει και σαν άνθρωπος δεν το ανέχομαι, δεν πήγα να την δω. Όπως δεν μου άρεσε και η σελίδα του Παστίτσιου αλλά θυμάσαι τι σου είχα πει και τότε; Μακάρι το πως αντέδρασε ο κόσμος σε αυτές τις δύο περιπτώσεις να ήταν ανάλογο του πως αντιδρά για την κατάσταση σε αυτή την χώρα.
    Θεωρώ ότι εφόσον ζούμε σε μια Ελλάδα, της οποίας το Σύνταγμα μιλά ακόμα για Δημοκρατία ο καθένας μπορεί να διατηρήσει την ελευθερία του στα πολιτικά και στα θρησκευτικά του πιστεύω στις σεξουαλικές του προτιμήσεις ακόμα και στις ποδοσφαιρικές αντιλήψεις,μέχρι εκεί που δεν επηρεάζει την ελευθερία κάποιου άλλου, όταν όμως βλέπω τέτοιες δηλώσεις να αρχίζουν να πυκνώνουν πες μου, πως να μην πιστεύω ότι η κοινωνία μας έχει αρχίσει να καταρρέει;
    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το έθεσες ακριβώς όπως πρέπει, με ευλάβεια για τα πιστεύω σου και σεβασμό για τον εαυτό σου και τους άλλους, όποιες και αν είναι οι απόψεις τους. Αν δεν σου αρέσει κάτι, αν σε ενοχλεί, όπως πολύ σωστά το είπες, μην το παρακολουθείς.

      Δυστυχώς οι φασιστικές φωνές πληθαίνουν ανάμεσά μας, πληθαίνει το μίσος και σε λίγο όπως πάμε αυτό θα γίνει αλληλοσπαραγμός γιατί πολύ απλά δεν εννοούμε ως λαός να αντιμετωπίσουμε αυτούς που πραγματικά φταίνε γι αυτήν την κατάσταση, ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς είμαστε κι εμείς οι ίδιοι.

      Και μέσα σε όλον τον πανικό έχει και τη μουρλοκακομοίρα να θέλει τσαμπουκάδες. Φρίττω ειλικρινά...

      Σου στέλνω φιλί και σ ευχαριστώ για το υπέροχο σχόλιο

      Διαγραφή
  5. η αλήθεια είναι ότι τα νεύρα δεν είναι καλά σε κανέναν μας... παρότι όπως κι ο καθημερινός και ήρεμος χαρακτήρας του φιλήσυχου ανθρώπου μπορεί να πάρει ανάποδες και να αρχίσει να γαζώνει όποιον βρίσκει μπροστά του και του την "¨δίνει" έτσι κι εσύ κι εγώ σε μια στροφή της βίδας είμαστε (κι είναι κι οι άλλοι) ικανοί για πολλά, φίλια Papi και έσω ήρεμος καλέ μου - όσο μπορείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά και ο Πέτρος ο ευσεβής γιε μου; Πόσα Πάσχα έχει θρηνήσει με αποδέκτες τα δυστυχισμένα μας αυτιά; Ο Πέτρος; Ο άγγελος αυτός; Τς τς τς

      Διαγραφή
  6. και ψάχνω τόση ώρα μες τη ζαλουρα μου απο το excel να δω που ειναι το χαρμόσυνο ...μα πού είναι...λέω στον ύπνο μου θα το διάβασα...αν δεν είχες το υστερόγραφο ακόμα θα ψαχνόμουν!!!θα το διαβάσω το βραδυ πάλι ,γιατί τώρα με πονοκεφάλιασες περισσότερο!!!τουλάχιστον άξιζε η μακαρονάδα;;;;Νασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απίθανη ήταν, απίθανη σου λέω!

      Χαρμόσυνο δεν το λες, ε, μια δόση χιούμορ την έχει, δεν την έχει;

      Διαγραφή
    2. και πεινάωωωω!!!!είχα ψάρι σήμερα...πού να με πιάσει!
      Κώστα μια πίτα πάλι(σουβλάκι με απ'όλα)

      Διαγραφή
  7. διάβασε την τελευταία παράγραφο εδώ:
    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%93%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82

    α ρεστ μα κέησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος και έχει δηλώσει ότι διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τον Αναντ Ζαμί, μετανάστη δεύτερη γενιάς από τη Αγκόλα, με τον οποίο έχουν συμμετάσχει και στη δισκογραφία στο τραγούδι "Αγέρας, Έρωτας κι αρμύρα". Έχει παλέψει για την νομιμοποίηση των ομοφυλοφιλικών γάμων και της υιοθεσίας παιδιών από το ομοφυλοφιλικά ζευγάρια. Για τον αγώνα του αυτό τιμήθηκε από την LGBT κοινότητα της Θεσσαλονίκης.

      Για μα το δουν όλοι. Αυτός λοιπόν ο άνθρωπος γουστάρει τον τσαμπουκά του Μουχρώματος. O tempora o mores

      Διαγραφή
    2. είναι ο Γαϊτάνος ανοικτά ομοφυλόφιλος? καλέ τι διαβάζω!

      Διαγραφή
    3. Γιατί δε βρήκα τίποτα τέτοιο στο σύνδεσμο; Έπεσε τσαμπουκαλεμένη επεξεργασία κιόλας;

      Διαγραφή
    4. Το σβήσανε... αχ μωρήηηηηηηηηη σβήνεις τις πομπές σου!

      Διαγραφή
  8. νευράκια γλυκέ μου;

    ποιος σε νευριάζει πουλάκι μου; έχω χάσει και επεισόδια και δεν κατάλαβα χριστό από όσα γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που τα είδες τα νευράκια βρε κουκλάρα μου; που; χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  9. Και έβλεπα τα ανέκδοτα που κυκλοφορούσαν αλλα δεν ήξερα οτι είχε δηλώσει αυτά τα καραγκιοζιλίκια πρώτα η κότα! Χρυσή αυγή δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία! Ίσως να πίστεψε η ντεκαπάζ η αποτυχημένη οτι αν πάει με τα νερά τους ίσως και να τις γλυτώσει όταν έρθει η ώρα της "κάθαρσης"! Αλλα τι κρίμα!! Βρε look!!!
    Που να του φάει το top 10 ο Χρίστος Σαντικάι! και έρχονται και χριστούγεννα...ήταν βαριά η κατάρα που του έριξα!

    --Σαλιάγκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ η δυστυχισμένη, δεν ξέρω, ίσως κι εγώ με τέτοια μούρη να το είχα το θεματάκι μου...

      ο Σαντικάι έχει κάμει κάτι κοιλιακούς Κ Ο Λ Α Σ Η

      Διαγραφή

  10. Ουστ να φύγετε τότε μουρλοκακομοίρα μου, να φύγετε να πάτε αλλού μην σας κρατάμε ....
    Είδα και έπαθα να καταλάβω γιατί μιλάς και για ποιον, διαβάζοντας τα σχόλια κατάλαβα ,και συγνώμη δεν είχα δει και το βίντεο..
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουστ η δυστυχισμένη, ουστ! Το κανε για καμ μπακ άραγες; Να πολήσει δίσκο σε καμιά γριά ακόμα;

      Διαγραφή
  11. τι να κάνει κι αυτή η άχαρη? λίγο το'χεις από "ξανθός άγγελος" να γίνεσαι σαν την θεια μου την Ουρανία στα ενενήντα της? και να της παίρνει την αποκλειστικότητα ο Σαντικάϊ(εξελίχτηκε ο μικρός, έφτιαξε και κοιλιακούς, αλλά δεν έτρωγε μεσημέρι φακάς και βράδυ μακαρονάδες και παγωτά), ο οποίος ελέω ALTER έγινε και πιο γνωστός? είναι να μην πάει με την Χρσαβγή? εδώ έχει πάει κι αν έχει πάει!

    ένα πράγμα μ'ενοχλεί. υπήρχαν πάντα οι "χριστιανοπαπάρες" ακόμα και στον κύκλο Του, τότε. και οι φασίστες. αλλά τώρα, στην φάση αυτήν που όλοι περνάμε, βρίσκουμε λόγους αντιπαλότητας και μεταξύ μας φαγωμάρας. ομοφοβικοί versus gay, "χριστιανοπαπάρες" versus προοδευτικών, κομμένα φιλιά, διατριβές περί πίπας από δεσποτάδες. όλοι μαζί είμαστε σε αυτό, στο δύσκολο. όλοι. τα ενοχλητικά σκνιπάκια είναι εξαιρετικά ενοχλητικά, και δη όταν τα ζεις στον περίγυρό σου, είναι απότοκα της αδιαφορίας μας όμως. και του για χρόνια στρουθοκαμηλισμού μας. και του "ψευτοπροοδευτισμού" μας, που εύκολα εξαργυρώθηκε, φευ. το θέμα δεν είναι η αντεπίθεση πια, αν και ώρες ώρες είναι μονόδρομος. η μόνη οδός ήταν και είναι και θα είναι πάντα η γνώση. και ο Έρωτας. ο κατά τον Πλάτωνα και ουχί μόνον.

    Π.
    ΥΓ. πέθανε η Sylvia. αναρωτιέμαι αν η διαπίστωση πως στην εποχή της νιότης μου ακόμα και οι "τσόντες(και οι sotf και ουχί μόνον), είχαν μια αισθητική ποιότητα κατιτίς υπέρτερη από την σημερινή, είναι ένδειξη γήρατος...γιατί συνήθως οι προκεχωρημένης ηλικίας μονολογούν(και διατυμπανίζουν ενίοτε) πως όλα στην εποχή τους καλύτερα ήταν. ακόμα κι αν είναι έτσι, ας είναι. οι "Εμανουέλλες" απενοχοποίησαν στο ευρύ κοινό την ευχαρίστηση του να είσαι ηδονοβλεψίας. και άφηναν την φαντασία να δουλέψει δημιουργικά. Adieu Sylvia. merci.

    http://www.youtube.com/watch?v=rX3mfMZzfZw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώντας ότι η ευθεία και η μόνη οδός είναι η γνώση και ο έρωτα,ς ψηφίζω Σαντικάι με κοιλιακούς και κλαίω για την υπέροχη του τότε Εμμανουέλα που έφυγε από κοντά μας έχοντας πλημμυρίσει με αισθησιασμό ουκ ολίγους "ηδονοβλεψίες".

      Οι ανέραστοι είναι αυτοί που δημιουργούν το πρόβλημα, οι άνοες, ανέραστοι τραμπούκοι και ο Ξανθός Άγγελςο που τόλμησε και τραγούδησε την υπέρτατη αγάπη είναι δυστυχώς ένας από αυτούς. Το να περιφρονήσεις δεν είναι αρκετό πλέον, οφείλεις να ραπίσεις, με λόγο, με ό,τι διαθέτεις. Μας φάγανε τ αγάμητα ενοχικά σκνιπάκια και ξεχνάμε ότι στο κάτω κάτω η ζωή είναι ωραία.

      Τώρα θα μείνει με τον Πειραιώς να κάνουν αποχή στα τσιμπούκια και να ξερογλύφονται σαν περνά τεκνό. Ουστ και στα τσακίδια!

      ΥΓ. Αντίο Sylvia, ήσουν μια υπέροχη φαντασίωση.

      Διαγραφή
    2. δυστυχώς αποδεικνύεται για μια φορά ακόμη πως η επιλεκτική αγαμία είναι προτιμότερη από το άφθονο ενοχοποιημένο σεξ. και δεν εννοώ τον Πειραιώς. αυτός ό έρμος απλώς καλλιεργεί μουστάκια και μούσια(ήγουν τρίχες) και αλληθωρίζει προς τον Καισαροπαπισμό(=τι λόγος σου πέφτει για τις πίπες άνθρωπα? ξεφτυλίζεσαι, έλεος!)


      δεν είμαι καλά. φιλοσοφώ αλλά ουχί "άνευ", "μετά" μαλακίας! χρειάζομαι σεξ, έστω "σαβουρο"σεξ. νομίζω.

      Διαγραφή
    3. Έχω την αίσθηση πως ναι, χρειάζεσθε αγαπητέ. κινηθείτε αναλόγως! Εξάλλου είσθε σε γονιμότατη ηλικία και σε άριστη κατάσταση για να μαγνητίσετε!

      Ένα Impulse βέβαια ίσως βοηθούσε (φαντάζεσαι;)

      Διαγραφή
  12. εννοείς πως βρωμάω????? Εύη??? βρωμούστα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φοβάμαι πως με το μίσος που καλιεργείται από πολλούς, σύντομα ο κόσμος θα αλληλοσκοτώνεται και κάποιοι θα καρπώνονται (εάν δεν καρπώνονται ήδη) τα "οφέλη" από την εξουσία που θα έχουν, ικανοποιώντας ταυτόχρονα τα πιο μισητά τους θέλω σε βάρος αθώων και μη. Κλισέ, αλλά η βία μόνο βία φέρνει.
    Όσο για τον τιμώμενο της ανάρτησής σου, είναι ακριβώς όπως τον λες, ένας κακόμοιρος και υποκριτής συνάμα, αφού δεν έχει καταλαβει ΄τιποτα έπειτα από τόσα χρόνια το νόημα των στίχων που τραγουδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητο ανθρωπάριο, θα είναι άξιος της μοίρας του στον πλανήτη των ξεχασμένων ανταυγειών

      Διαγραφή
    2. το βάρυνα πολύ, ε?
      :)
      τώρα?...καλύτερα?

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχαχαχαχα μια χαρά τα λες!

      Διαγραφή
  14. Υποθέτω ότι δεν έχουμε πια αμφιβολίες πως η οργάνωση του Μιχαλολιάκου έχει πια τον επίσημο τραγουδιστή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε παιδιά, το εξαντλήσατε το θέμα και δεν έχω να προσθέσω κάτι.
    Αλλά έχω μια απορία.. Σας έχει μοστράρει ποτέ μαύρος cd της μουρλοκακομοίρας; Όχι, γιατί εγώ και σ'εφημερίδες που τα βλέπω, για επιστροφή πάνε..
    Μήπως πιάνεται από το σαντρέ να κάνει καμιά πώληση και τον βλέπω στο τέλος σε love camp?
    Μωρέ μήπως αυτός είναι ο σκοπός του και μεις δεν έχουμε καταλάβει τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κιάμο ναι, Βανδή ναι, Γκάγκα ναι, Γαϊτάνο ποτέ των ποτών!

      Υποψιάζομαι ότι ήθελε η φεγγαρολουσμένη να μπει στο προσκήνιο και να συγκινήσει το παπαδαριό, βλέπεις κακογερνάει και δεν περνά το σαντρέ του στους ρασοφόρους...

      Διαγραφή
  16. Εμένα πάντως, μ' αυτά που βλέπω και ακούω η βίδα μου είναι οριακά, ένα τσικ πριν λασκάρει εντελώς...

    Οσο για τον βαρεμένο με το γλαρό μάτι και τη μπάσα, δήθεν ευλαβική-my-ass φωνή (μου θυμίζει κάτι μουρλοκακομοίρες από τη γειτονιά μου, που αφού είχαν παρτουζώσει τη μισή Αθήνα πήγαιναν 1 μήνα στην Ινδία και μετά επέστρεφαν και νόμιζαν ότι είναι ο Δαλάι Λάμα), τα σχόλια περιττεύουν.

    Βλέπω όμως ότι κανείς σας δε σχολιάζει τα δυο τσόκαρα που κάνουν την εκπομπή, εγώ μ'αυτές νευρίασα περισσότερο, που κάνουν και χαρούλες που φιλοξένησαν την ξανθή αγαπημένη παναγιά, αντί να ζητάνε δημοσίως συγνώμη.

    O tempora o mores in deed... (δεν ξέρω εσείς, αυτό εγώ το έχω
    μάθει από το Αστερίξ ;)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκινώ απ το τέλος, κι εγώ απ τον Αστερίξ το μαθα!

      Τα τσόκαρα, ε, τσόκαρα είναι, δεν φταίνε αυτές που είναι καμμένες φταίει ο αρχισυντάκτης που τον πρότεινε και να σου πω και κάτι άλλο; Καλά έκαναν και τον έβγαλαν τον βρωμιάρη να βλέπουμε τι κουμάσι είναι.

      Διαγραφή
  17. Τον στόλισε δεόντως ο Κραουνάκης...
    http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%BA%CF%81%CE%B1%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B1%CF%8A%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%87%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CF%85%CF%86%CF%84%CE%BF%CE%B2%CF%85%CE%B6%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%AD%CE%B9%CE%BA-%CE%B1%CF%80-025500454.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μεγάλη μουχρίτσα η Πετρούλα...μέχρι τώρα νόμιζα πως απλά είναι ένα αδιάφορο πλάσμα...τώρα βλέπω πως είναι κι επικίνδυνο..
    πως στην ευχή όλοι της γης οι κατατρεγμένοι και φτυσμένοι γίνονται οπαδοί της βίας μόνο ψυχίατροι μπορούν να το εξηγήσουν.
    Δεν εξηγείται μάνα μου πολιτικά αυτό το φαινόμενο...δεν είναι αποτέλεσμα της δημοκρατίας που υποτίθεται ότι έχουμε..είναι αποτέλεσμα του ξύλου που έφαγαν όλοι αυτοί από τη μάνα τους, τον Κωστάκη στο σχολείο, το φτύσιμο μεγαλώνοντας και τα πολλά πατερημά...όταν είσαι όλη μέρα γονατισμένος και κάνεις το "χρέος" σου, δε θες να σηκωθείς λίγο να κόψεις και μια μπούφλα να ξεμουδιάσεις?
    Αφού τη θρησκεία για να κρύβονται πίσω της την έχουν...αν πίστευαν όλοι αυτοί στο χριστιανισμό, θα ήταν γεμάτος αγάπη ο κόσμος μας..αλλά όταν υποκρίνεσαι...έρχεται η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν...και όταν ξεβρακώνεσαι, με όσο μελιστάλαχτη φωνή και να ντύσεις τα λόγια σου...αυτά γδέρνουν αυτιά...
    Ακόμα κοιμάμαι, αλλά κάνω πως ξύπνησα, γιατί πίνω και καφέ...ελπίζω μόνο να βγάζουν νόημα όσα έγραψα, γιατί δεν αντέχω να τα ξαναδιαβάσω..
    Καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά νόημα βγάζουν, η Πετρούλα η μουχρίτσα κάμει σταυροφορία, θου Κύριε φυλακί τω στόματί μου!

      Διαγραφή
  19. Απ' του Χωστήρα ήρθα, μην ενοχλείσθε, περαστικός είμαι, καλά τα λέτε πάντως για τη μουρλοκακομοίρα, χαιρετισμούς, και τα δέοντα στη μαμά.
    Το "Πλατινέ Μούχρωμα" το κρατάω, μ' άρεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή