Τα γραμματάκια μεγαλώνουν με ctrl= για τους Pcάδες, και με cmd= για τους Macάδες!
Ευχαριστώ!

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο Ταχυδρόμος χτυπάει 2 φορές

Αχ φιλενάδα, αχ, ήρθε ο καιρός κι ανθίσαν τα χυσόδεντρα. Τι, δεν τα ξέρεις τα χυσόδεντρα; Είναι παντού φυτεμένα στο κλείνον άστυ και ανθίζουν δις ετησίως. Δις φιλενάδα, δεν τους φτάνει μια φορά, λυσσάνε τα άτιμα να γεμίσουν τον αέρα με τη μυρωδιά τους, τη μυρωδιά που λένε ότι θυμίζει σπέρμα, αλλά εμένα προσωπικά δεν μου το θυμίζει, είναι τόσο έντονη δε, σχεδόν αναγουλιαστική. Σαν χαρουπιά έμαθα ότι είναι, όμορφο δέντρο τολμώ να πω, φύεται σε δρόμους και πλατείες, σε σχολεία κι εκκλησίες και ανθίζει βρωμοκοπώντας κάθε Οκτώβρη και Μάρτη. Και ξέρεις τι είναι εκεί που πας αμέριμνος πάνω στο όχημα με το πρωινό breeze να σε χτυπάει καταμούτρως να σου ρχεται αυτό το άρωμα; Σου περνά η διάθεση για τυρόπιτα ευθύς αμέσως!

Θυμάμαι δε, πριν χρόνια, που είχαμε πάει ζευγάρια κάπου στη Νότια Πελοπόννησο (στο Μαυροβούνι συγκεκριμένα), είχαμε κάνει μια μονοήμερη στη Μονεμβασιά, στο κάστρο. Ήταν προς τα τέλη Οκτώβρη θυμάμαι, ο καιρός ήταν υπέροχος, ο ήλιος έλαμπε και το τοπίο και η παλιά πόλη ήταν μαγική, κι εκεί που περιδιαβαίναμε τα σοκάκια μου ρχεται η μυρωδιά. Χυσόδεντρα. Σε πλήρη άνθιση. Σε πλήρη μπόχα. Όπου φύγει φύγει, δεν παλευόταν φιλενάδα με την καμία, μα με την καμία σου λέω. Τρέχοντας φύγαμε για άλλες τοποθεσίες όμορφες από τα μέρη εκείνα! Κάτι κυκλάμινα θυμάμαι ανθισμένα σε ένα απέραντο λιβάδι!

Αλλά αρκετά με τα χυσόδεντρα, θα περάσει και αυτό και μέχρι το Μάρτη θα το χουμε ξεπεράσει!

Πήγα που λες γυμναστήριο το πρωί, και πετυχαίνω μια κοπέλα που ενώ την ξέρω όσα χρόνια πηγαίνω, είχα αρκετό καιρό να τη δω και είχα υποθέσει ότι είχε αλλάξει ή είχε σταματήσει. Χαιρετηθήκαμε κι εκεί που την κοιτούσα προσπαθούσα να καταλάβω τι έχει αλλάξει. Γύρω στα 40 αυτή, ασχημούλα στο πρόσωπο και πολύ γυμνασμένη, κάτι όμως είχε αλλάξει. Κι εκεί που κάναμε εγώ κοιλιακούς κι εκείνη δικεφάλους την παρατηρώ ότι όταν κάνει διάλειμμα, ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη και κοιτάζεται με θαυμασμό. Προφίλ και 3/4 κυρίως. Την βλέπω μία, τη βλέπω δύο και αντιλαμβάνομαι. Έχει βάλει βυζιά. Έχει βάλει βυζιά, διότι ήταν πλάκα και τώρα είναι τσουπωτά τσουπωτά και καμαρωτά. Και κοιτάζεται και γουστάρει. Κοιτάζει τα νεοαποκρηθέντα στήθη - δύο τον αριθμό φυσικά - και γουστάρει πολύ! Τη χάρηκα. Λίγο έλλειψε να της πω - με γεια τα βυζιά, τέλεια είναι, αλλά συγκρατήθηκα. Έχει βαρύ χέρι...

Εν τω μεταξύ, το τρένο το πρωί το πρόλαβα στο τσακ και μπήκα άρον άρον και ήταν και λειψό - ως συνήθως - και είχα μέσα δύο μαλάκες. Τη χοντρή που προσπάθησε να με σπρώξει την ώρα που μπαίναμε και να μου πάρει τη θέση, ενώ δεν χωράγαμε και οι δύο (για να μη με κακοχαρακτηρίσεις να σου πω ότι εγώ είχα ήδη μπει ο μισός την ώρα που το άσπλαχνο κήτος προσπάθησε να με ποδοπατήσει και να μου φάει τη θέση) και που εισέπραξε άγριο βλέμμα και παρατήρηση τύπου "Που πας; Θα μας σκοτώσεις για να μπεις; Έλα τέλειωνε πρωί πρωί" και μαζεύτηκε στην άλλη και χαχάνιζε με μια φίλη της ίδιων κυβικών και τον πιτσιρικά που αφενός του ήταν δύσκολο να κάνει μισό βήμα πιο κει να είμαστε άνετα και αφετέρου έπαιζε το μπεγλέρι μέσ στ αυτιά μας. Τακ τακ τακ και το νεύρο κορδόνι πρωί πρωί. Ας όψεται...

Και ανεβαίνοντας προς το τρένο (γιατί η σημερινή ανάρτηση είναι σαν το Μη αναστρέψιμος, πάει ανάποδα), εκεί που χαιρόμουν που τα σχολεία είναι κλειστά και δεν έχω να κάνω σλάλομ ανάμεσα σε μανάδες αλλόφρονες μετά των τέκνων τους που βγαίνουν όλες μαζί στους δρόμους σαν τα πράιτα και δεν υπολογίζουν τίποτα, στο χωράφι τους όλες βρε παιδί μου, δεν υπάρχει τίποτε άλλο στον κόσμο (πρόσεχε, σου λέω δρόμο, όχι πεζόδρομο), μου πέφτει η τσάντα του γυμναστηρίου που δεν είχα φαίνεται καλοδέσει στη σχάρα και ακούω την πίσω ρόδα να κάνει χρ χρ χρ. Σταματάω, στηρίζω το ποδήλατο κι εκεί που προσπαθώ να ξεμπλέξω τους ιμάντες και να την ξαναδέσω και βρίζω χαμηλοφώνως, με σκουντάει μαντάμ χαμένη σε έναν κόσμο ονειρικό και μου λέει:

"Ο Ταχυδρόμος είσαι;"
"Ορίστε;" απαντώ με ειλικρινή απορία
"Ο Ταχυδρόμος είσαι;" με ξαναρωτά με μια προσμονή στα μάτια
"Όχι βέβαια" της ανταπαντώ...

Πρόσεξέ με. Είμαι ντυμένος με μια πορτοκαλί μπλούζα με τον Superman, μια γκρι βερμούδα τύπου φόρμα και αθλητικό παπούτσι, έχω πάνω στο ποδήλατο φαί, τσάντα γυμναστηρίου η οποία ουδεμία σχέση δεν έχει φυσιογνωμικά με την τσάντα του ταχυδρόμου, τσαντάκι περασμένο σα ζουρλομανδύα πάνω μου κι εκείνη με πέρασε για τον ταχυδρόμο. Δεν ξέρω τι είχε πιει η μαντάμ πρωί πρωί, αλλά ό,τι και νάτανε δούλεψε! Τη συνταγή καλέ μαντάμ, τη συνταγή και γρήγορα γιατί κι εγώ στον κόσμο σου θέλω να μπω...

58 σχόλια:

  1. Είμαι γαϊδούρα που καθ΄όλη την διάρκεια γελούσα;
    Η Μονεμβασιά είναι πανέμορφη και όλα τα μέρη εκεί κοντά (είμαι Μανιάτισσα και ξέρω :P)
    Γέλαγα όμως με το συμβάν στο γυμναστήριο!! Ήταν επικό, απλά επικό!!
    Όσο για το τρένο μην στεναχωριέσαι σε όλουυυς έχει συμβεί αυτό.
    Να έχεις μια όμορφη ημέρα γεμάτη χρώματα και όμορφες στιγμές!!
    PS: Ε χμ, με όλο το θάρρος βέβαια, την συνταγή την πήρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κι εγώ κρατάω και από Μάνη αλλά τα μέρη εκείνα δεν τα είχα ξαναεπισκεφθεί, είναι υπέροχα. Μόνο που πρέπει να κοπούν τα χυσόδεντρα άμεσα γιατί δεν παίζεται η κατάσταση, ας βάλουν ευκάλυπτους, όλη η Ελλάδα ευκάλυπτους έχει...

      Τη συνταγή δεν πρόλαβα να την πάρω γιατί έφυγε μονολογώντας...

      καλή σου μέρα

      Διαγραφή
  2. Έτσι ξέρω ότι λένε τις λεύκες.Ή «χυσιές»... (μιλάμε για εγκυκλοπαιδικές γνώσεις τώρα,όχι αστεία!)

    Όσο για την κυρία,τι να πω...Έχω μείνει σέκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάβασα στο google οτι δεν είναι οι λεύκες, είναι λέει ένα είδος χαρουπιάς, θα σε γελάσω!

      Μια χαρά η κυρία, αλί σε μας!

      Διαγραφή
  3. ...μην ακούω γι αυτά τα δεντρα ,γι άλλο λόγο βέβαια!όχι βρε πονηρέ ,οχι γι αυτό που σκέφτηκες,αμέσως πια!!!!!

    να πάρεις διευθυνση γιατρού απο την κοπέλα ,μου χρειάζεται!θα σου έπεφτε πολύ να της κάνεις ενα κοπλιμάν ,να μάθαινες και κάτι;;;αν ήταν κανένας άλλος θα είχες μάθει τα πάντα!(;)

    μ'αρέσουν τα πορτοκαλιάαααααααα στους άνδρες!!!φέτος πήρα μια του δικού μου και δεν τη βγάζει απο πάνω του...κάποια θα του έκανε κοπλιμάν χιχιχιχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, κάτι σκέφτηκα αλλά δεν ξέρω... πρέπει να μου πεις!

      Εσύ είσαι μανούλα, δεν θα κάνεις επεμβάσεις αυξητικής! Άσε που δεν έχεις ανάγκη, είσαι μια κουκλίτσα!

      Φέτος έχω τρελαθεί στα πορτοκαλιά και στα κόκκινα, μέχρι πρότινως φορούσα σκούρα χρώματα αλλά με το που τσαλαπάτησα τα 40 είπα να τ ανοίξω λίγο!

      Διαγραφή
    2. άσε τα γλειψίματα ,βλέπεις τι λέει η Ρια!!!!!
      ήθελα να'ξερα τι σκέφτηκες,με αποσυντόνισες τωρα... εγω σκέφτομαι μην εχω δυσάρεστα νέα σε λίγοοοοο ,κλαψ...

      α!της ηλικίας είναι που έχουμε πήξει στα χρωματιστά;;περνάτε 2η εφηβεία;τρομάρα σας!

      Διαγραφή
    3. Την περνάμε τι να κάνουμε... μόνο εσείς θα φοράτε χρωματιστά;

      Τι δυσάρεστα νέα; Μη με ανησυχείς

      Διαγραφή
    4. δεν μου έκανες την αναρτησούλα που ζήτησα χτες...αυξάνεστε και πληθύνεστε τώρα...(οχι εσείς ,εμείς χιχιχι με εννόησες τώρα;γιατι μου αργείς να στροφάρεις τελευταία;;;χαχαχα ε φάγανε τα προβλήματα,το ξέρω...)

      Διαγραφή
    5. ιιιιιι φιλενάδα, τι έχω πει; Δείτε και λίγη τηλεόραση, λίγη Τρέμη και μετά φεύγουν οι διαθέσεις!

      Διαγραφή
  4. θα συμφωνήσω γλυκέ μου με τα χυσόδεντρα. και εμένα με αναγουλιάζουν!

    πολύ περίεργο χιούμορ έχει η φύση!

    όσο για την κοπέλα με τους βύζους, καλά έκανε! η πλαστική χειρουργική ειναι για να κάνει εμάς να αισθανόμαστε καλά. όχι τους άλλους!

    όσο για την κυρία, πες μας τι πίνει και σε μας δε δίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι φριχτή η μυρωδιά τους; Αναγουλιαστική...
      Βρε, μια χαρά έκανε, την έκανα χάζι που έκανε χάζι τον εαυτό της και χέστηκε για τους υπόλοιπους!

      η κυριούλα ήταν το αβάντ γκαρντ της ημέρας, απλά απίστευτη (έπρεπε να έβλεπες και φάτσα)

      Διαγραφή
  5. 1.ποια είναι τα χυσόδεντρα ρε παιδιά???
    2.θα συμφωνήσω με την ρία στο θέμα της κοπελίτσας με τους βύζους! (διότι γυναίκα χωρίς βύζους,φάτνη χωρίς τζίζους...που λέει και ο λαός)
    3.η λέιντι που σε πέρασε για ταχυδρόμο είναι η απόλυτη,η υπέρτατη!

    φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φύονται παντού, άμα έρθεις κατά δω θα στα δείξω!

      Μια χαρά έκανε, συμφωνώ κι εγώ με τη Ρία, απλά είχε πλάκα πως καμάρωνε συνέχεια!

      Η λέιντι δεν παίζεται, απλά, και ήταν και σχετικά νέα, δεν ήταν καμιά γριά που τα χει χάσει!

      Διαγραφή
  6. έτσι! επιτέλους!! κάποιος που με καταλαβαίνει!!
    εγω τόσα χρόνια λέω στους φίλους για τα σπερματόδεντρα -έτσι τα αποκαλούσ εγω- και με βγάζανε τρελή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμ, εδώ να μου τους φέρεις να τους μπουφλίσω, άκου εκεί!

      Διαγραφή
  7. Κανονικά έπρεπε να γυρίσεις στην κυρία και να της πεις πολύ σοβαρά "Ο Ταχυδρόμος πέθανε, ο Ταχυδρόμος πάει" και να συνεχίσεις με νόημα "ποιος θα σου φέρει αγάπη μου, το γράμμα που'χα τάξει;".

    Επίσης: εκτός από τις χοντρές αμερικάνες, σκέφτομαι να κάμω φωτο-αφιέρωμα και στις χοντρές του ΗΣΑΠ. Χρόνια επιβάτης του μαρτυρικού "ηλεκτρικού", έχω μαζέψει πολύ υλικό. Και παχύ υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ήθελα να κάνω - πραγματικά - αλλά δεν μου ρχόταν το παρακάτω... σκέφτομαι ότι αν το είχα κάνει, θα παρατούσαμε το ποδήλατο και θα φεύγαμε αγκαζέ σιγοτραγουδώντας Χατζιδάκι λίγο πριν φτάσει κανείς στο σταθμό του Αγ. Νικολάου...

      Μου δωσες ιδέα, θα αρχιζω να τις βγάζω φωτογραφίες και θα κάνουμε κοινή έκθεση! Ε μα πια!

      Διαγραφή
    2. Μεταξύ άλλων, είμαστε και κοντοχωριανοί αν έχω καταλάβει καλά. Καναδυο σταθμούς του ηλεκτρικού διαφορά, έχουμε! Εγώ είμαι κοντά στον άλλον Άγιο.

      Διαγραφή
    3. Α, κι εσείς στα μέρη μας! μας φάγανε οι Άγιοι πτηνό μου αγαπημένο, και είμαι και αγνωστικιστής ή όπως αλλιώς το λένε, αλλά εδώ για να βρεις περιοχή που να μην έχει όνομα αγίου πρέπει να ψάξεις πολύ...

      Διαγραφή
  8. Ρε σύ τώρα που το λες κάτι έζεχνε κάπου στην διαδρομή που ερχόμασταν, κάπου μετά τα Τέμπη λες να ήταν φλοκόδενδρα,δεν τα ξέρω μα έζεχναν σου λέω...
    Σήμερα πεταχτήκαμε στη φτωχομάνα, μπλέξαμε σε μηχανοπορεία των εργατών του δήμου, μια χαρά ήταν και ο πύργος παραμένει "λευκός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το αποκλείω, είναι όμορφα δέντρα και τα βάζουν παντού!

      Α, μεθαύριο θα μαι στη Φτωχομάνα, πέσατε και σε πορεία, τα ύστερα του κόσμου!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ που ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα στη Φτωχομάνα, στούμπωσα πάλι στη μπουγάτσα ρε γαμώτο. Κάθε φορά με το που φθάνω, λες και με φέρανε από τη Μπιάφρα!

      Διαγραφή
    3. α, πτηνό σας εννοώ και συμπάσχω. με κανέλες και ζάχαρες στο στόμα είμαι συνέχεια - τι να σου κάνει το έρμο το ποδήλατο μετά;

      Διαγραφή
  9. Φίλε μήπως να πήγαινες να σου ευχηθεί ο Μητσοτάκης καλή τύχη μπας και από αντίδραση στην ατυχία σου γίνεις λιγουλάκι τυχερός;
    Πάντως αυτό με το ποδήλατο που πέφτουν πράγματα το χω ζήσει ουκ ολίγες φορές και είναι ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ,μετά φυσικά από το να πέσεις,να σε χτυπήσει όχημανα σου σκάσει το λάστιχο ή να χάσεις τα κλειδιά της κλειδαριάς(true story)!!

    Χαιρετω!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο αυτό δεν έχω κάνει παιδί μου, μόνο αυτό... Απ την άλλη βέβαια αν δεν τύχαιναν αυτά τι στο καλό θα σας έγραφα; για αγαπούλες και ροζ συννεφάκια; Δεν μπορώ, έχω κι ευαίσθητο στομάχι!

      Διαγραφή
  10. xaxaxa!
    Αυτό το χυσό δεντρο είναι αυτά που φύουν παντού με αδυναμία στους ακάλυπτους χώρους γίνονται πανύψηλα αλλά έχουν ελαφρύ ίσκιο και πολύ μακρόστενα φυλλαράκια?

    Αν είναι αυτό να ξέρεις ότι πρέπει να καταριόμαστε τον πανίβλακα Οθονα που το έφερε από Αφρική για τον Βασιλικό κήπο μ'αποτέλεσμα να έχει επικρατήσει στην χλωρίδα μας τόσο δραστικά που έχει εκτοπίσει τα εδωδιμα είδη.

    Yeap! Είμαι διαβασμένη και την επόμενη φορά δε θα ανεχτώ ανάρτηση χωρίς επεξηγηματική φωτο...!

    Φιλί γλυκό!

    Υ.Γ Να προσέχεις την τσάντα... εκτός από ατύχημα μπορεί να σου φαγωθούν τα λουριά της και όταν το πάρεις χαμπάρι να'ναι πολύ αργά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να είναι αυτό που λες, διαβασμένη σε βρίσκω φιλενάδα, ο βασιλεύς μας το κουβάλησε; Οσφράνθηκε την ευωδιά του και μαγεύτηκε; Τς τς τς βίτσια πια...

      Διαγραφή
    2. αν έχει σε τσαπιά τα "άνθη" που κρέμονται ξερά... (αν και νομίζω εκεί κρύβονται οι καταραμένο σπόροι) τότε ναι αυτό είναι...

      Διαγραφή
    3. Ναι, ναι, αυτό είναι το άτιμο!

      Διαγραφή
    4. Στο'πα δε στο'πα? Καταραμένε Οθωνα που ζήλεψες τα αφρικανικά χύσια και μας τα'φερες εδώ...!!!

      Διαγραφή
    5. Α χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  11. μπαμπάκο να προσέχεις τα χυσόδενδρα, τις χοντρές του ηλεκτρικού, τις σιλικονούχες μπρατσαρούδες και τις μαμάδες - εδώ που τα λέμε δε μένεις σπίτι σου καλύτερα; κάθε στιγμή μια παγίδα παραμονεύει και παίζει με την ψυχοσωματική σου ακεραιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιε μου τι να πρωτοπροσέξω, μου φεύγει και το μάτι και σε κανά τεκνό ξεμπράτσωτο που κυκλοφορεί κι αφού δεν μ έχετε βρει χαλκομανία σε καμιά κολώνα ακόμα πάλι καλά!!!
      Σιγά μην κλειστώ σπίτι, εμένα πρέπει να με χαίρεται ο κόσμος!

      Διαγραφή
  12. Χαχαχα αγαπημένε μου μου έχεις λείψει:(
    Δε μπαίνω συχνά τελευταία.
    Δεν έχεις αλλάξει καθόλου και χαίρομαι γι αυτό!
    Φιλάκια πολλά πολλά:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βραβείο καλέ . όχι ότι δε μας τάχεις αποκαλύψει όλα , αλλά για το ύφος που τα γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστώ πολύ, μόλις το παρέλαβα, με συγκίνησες!

      τι να σας αποκαλύψω μόνο δεν ξέρω, όλα τα χω πει!!! Θα δείξει!

      Διαγραφή
  14. Έπρεπε να της απαντήσεις ότι είσαι μεν ο ταχυδρόμος αλλά δεν έχεις τίποτα γι αυτήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζεσαι να της έκανα τέτοια καζούτα της δόλιας; Σε ψυχολόγο θα πήγαινε μετά, ποιος ξέρει τι περίμενε με τόση αγωνία!

      Διαγραφή
  15. Αυτή τη φορά έψαξα και στο γούγλε για να μην λες πως δεν ξέρω τίποτα...δεν έβγαλα άκρη με τα χρυσόδεντρα..
    Φεύγω προβληματισμένη...τελικά ο ταχυδρόμος χτυπάει δυο φορές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, τι θα σε κάνω, όχι χρυσόδεντρα βρε αθώο μου πλάσμα, χυσόδεντρα είναι! Πάντα δύο!

      Διαγραφή
    2. Χαχα....πάω πάλι για ψάξιμο...ό, τι θέλω βλέπω...μακάρι να υπήρχαν χρυσόδεντρα πάντως και ας βρώμαγαν..έχω πεθάνει στο γέλιο...

      Διαγραφή
  16. Χάνεις ευκαιρίες περιστασιακού σεξ με διψασμένη νοικοκυρά.
    Έπρεπε να πεις "Που πας μαντάμ;" Εκεί να δεις πως θα σε κοιτούσε.
    Τα αγαπητά χυσόδεντρα τα έχουμε και εδώ και είναι σίχαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαπαπαπα, αυτό δεν είναι ευκαιρία, είναι τιμωρία καλό μου παιδί! Παντού τα χυ7σόδεντρα λοιπόν, σε όλ την επικράτεια!

      Διαγραφή
  17. χυσόδεντρα???? τι λες τώρα τρεμενς μου...κοίτα τι μαθαίνει κανείς..Καλά κάνω λοιπόν και σε διαβάζω, μου διευρύνεις τους ορίζοντές μου!!χαχαχα
    μήπως ο ταχυδρόμος της είναι alternative τύπου και μπερδεύτηκε???
    φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα είναι κανάς χιπστεράς ο ταχυδρόμος και μας μπερδούκλωσε η δύστυχη!

      Διαγραφή
  18. υποψιάζομαι ότι εννοείς το ίδιο αηδιαστικό φυτό που βρίσκεται στη μέση μιας πλατείς μόλις τρία τετράγωνα από το σπίτι μου και κάθε φορά που περνάω μου έρχεται να γυρίσω πίσω και να ξανακάνω μπάνιο, τέτοια αηδιαστική είναι η μυρωδιά του! Όσο για τη κυρία που σε πέρασε για ταχυδρόμο, μήπως νόμιζε ότι θα της φέρεις τη σύνταξη? Λέω εγώ τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ήταν τόσο μεγάλη για σύνταξη, λες να περίμενε με αγωνία το χαράτσι; Λες να θέλει να σώσει τη χώρα διακαώς; Βρε, λες;

      Διαγραφή
  19. χαχα, Ταχυδρόμε, ποιον έχετε στυλίστα εκεί στας υπερησίας σας, γιατί η δικιά μου έχει καταντήσει πολύ ντεμοντέ!

    Αυτά τα δέντρα πρώτη φορά τα ακούω, εμείς στα μέρη μας κάτι για πεταλούδους και πεταλούδες λέγαμε, αλλά αυτό πάλι ήταν μόνο την άνοιξη. Περίεργα πράγματα... Λες να φταίει που το φθινόπωρο τυχαίνει να είναι συναχωμένη;

    Καλημέρα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, αυτά ήταν τα ρούχα του γυμναστηρίου, στην υπηρεσία μου φορούσα κόκκινη μπλούζα με πληθώρα σκίτσων σούπερ ηρώων και γκρι χαμηλοκάβαλη βερμούδα επίσης αθλητικού στιλ γιατί είμαι στέλεχος και οφείλω να ντύνομαι αναλόφως. Σήμερα επίσης κόκκινη με το spider man και τζιν βερμούδα, κάτι πιο σινιέ όπως αντιλαμβάνεσθε!

      Πεταλούδοι, πεταλούδες; Δεν ακούγεται άσχημο!!! Καλημερούδια!

      Διαγραφή
  20. Δεν τα ξέρω αυτά τα δένδρα.
    Τι διάολο, δεν είχαμε στην Ηλιούπολη;
    Παρακαλώ αποστείλατε φωτογραφία, αν βρείτε.
    Ή σύνδεσμο με φωτογραφία για να τα δω.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είχατε; Μα σε τι περιβάλλον αποστειρωμένι μεγαλώσατε καλή μου;

      Διαγραφή
  21. ΒΑΒΕ εσύ είδες σιλικονούχα και ήθελες να της πεις καλορίζικα.
    Εγώ που έχω δει σιλικονούχα πούτσα, τι θα έπρεπε να πω, οεο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι, αυτο ξεπερνά τη διαστροφή... τς τς τς

      εκτός κι αν ήτο ερωτικόν βοήθημα!

      Διαγραφή
    2. Χαχα, άμα ήταν βοήθημα θα ήξερα τι να πω...

      Διαγραφή